سلام
یه تلوزیون cx520 دارم، برای استفاده از dlna میگه باید از آداپتور وای فای UWA-BR100 استفاده کنی.
یه آمار گرفتم تو جمهوری حدود 120 هزار.
آیا میشه از دانگل های دیگه هم استفاده کرد؟
Printable View
سلام
یه تلوزیون cx520 دارم، برای استفاده از dlna میگه باید از آداپتور وای فای UWA-BR100 استفاده کنی.
یه آمار گرفتم تو جمهوری حدود 120 هزار.
آیا میشه از دانگل های دیگه هم استفاده کرد؟
فروشگاه های بانه 60 تومن ميدننقل قول:
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنن که hx800 که klv یا kdl هست باهم ا از نظر امکانات تفاوتی دارن یا نه؟
کسی نبود یه کمکی به ما بکنه؟نقل قول:
نقل قول:منظورم اینه که بشه از یه دانگل با مارک دیگه که ارزون تر باشه و با سیستم تلویزیون هماهنگ باشه استفاده کرد؟نقل قول:
بقیه بچه ها امتحان کردن امکانش نیست این تی وی فقط همون دانگل وای فای رو میشناسهنقل قول:
از دیلینک گرفته تا تی پی لینک و امس سی و ایسوزو اینها رو همه تست کردن هیچ کدوم جواب نمیده
دوست من یه مدل ex720 خریدم راستش زیاد از این مدل خوشم نیامد برای اینکه اون احساسی که ازروان بودن تصویر و مهمتر از همه تو تصویر 3 بعدی داشتم تو این مدل ندیدمنقل قول:
راستش میخام nx720 بخرم و مدل قبلی خودمو فروختم
حالا منم ازدوستان سوال دارم
خیری از مدل ex720 ندیدیم
1. ایا nx720 تو تصویر 3 بعدی سایه نداره؟
که خیلی این سوال برام مهمه؟
2.و اگه دوستان مدل nx720 را تایید میکنند من دیگه هزینه سنگینی نکنم برای خرید hx925 که خیلی گرونه
دوستان لطفا یکی که این دو مدل را مقایسه کرده نظر بده چیکار کنم ایا nx720 راضی کننده میباشد/؟
3. دوستان میخام بدونم که چندتا عینک و پایه دیواری و بلندگو که میگن همراه مدل 40 اینچ nx720 میباشد یانه
4.وسوال اخر تکراری من که ظاهرا یکی از دوستان میگن پشت ال ای دی ها اگه ساخت هیچ کشوری نداره زیاد مهم نیست چون همه مالزی هستند و اگه بعضیها از این قضیه دارن سو استفاده میکنند که چینی یا مونتاژ ایران هست برای بازارگرمی حودشون تبلیغ میکنند
نظر دوستان تا چه حد میباشد
دوستان بین دو مدل hx800 و ex720 کدوم رو بردارم بهتره ،راستش سال تولید برام مهم نیست فقط سه بعدیش مهمه واینکه سایه نداشته باشه کلا کیفیت؟
دوست عزیز قابلیت پخش 3d در hx925 قابل مقایسه با nx720 نمی باشد .من خودم 720 دارم وفیلم را با پلی3 دیدم . خیلی فرق می کرد فکر میکنم سری hx برای 3d بهتر باشه . اگر میتونی 925 بگیر چون اون نظر ت رو تامین میکنه .موفق باشینقل قول:
دوستان امکان مشاهده زیرنویس برای یو اس بی ex420 نیست؟؟
اگه هست چجوری؟؟
نقل قول:
ممنون اینکه 925 بی نظیر هست شکی ندارم
ولی میخام بدونم nx720 چطوریه و
دوستان قیمتی از nx720 تو سایز 40 دارند بفرمایند
و مدل 925 hx فکر نکنم 40 داشته باشد بحرحال دوستان اگه از مدل 46 اینچ 925 قیمتی داشتند ممنون میشم
ویه سوال دارم ایا مدلهای جدیدتری امده من از دوستان زمزمه مدلهای d شنیدم حقیقت دارد یل نه؟
رفتم تو فروشگاه یک فیلم ر وتو تی وی سونی و هم تی وی سامسونگ گزاشتم دیدم سونی ترکونده
سونی خریدم.
دوستان لطفا خیلی فوری بگین ex520 با قیمت 1050000 تو بانه البته 40 اینچ بگیرم یا نه؟
اگه بودجت همینه که هیچ اگه میتونی بیشترش کن nx710-720 یا hx800بگیر.نقل قول:
ex720 حداقلش
پایین ترش نه منطقی نیست
ضمن اینکه بهتره تا سه یا دو ماه دست نگه دارید مدلهای 2012 در راهند
نقل قول:
ممنون یکی ازدوستان گفته بود مدلهای جدیدی در راه پس درست میگفت
اگه اینطور باشه همین مدلها قیمتش پایین میاد درست مثل گذشته
دوستان قیمت 40nx710 الان چنده ؟
من سه ماه پیش 2.5 گرفتم؟ گرون کرفتم ؟
نخیر دوست من فقط قیمت امروز من از نمایندگی سوال کردم 2.400نقل قول:
فقط اگه میشه شما بفرمایید که همراش بلندگو و پایه استند بود
انشالله که مبارکتان باشد
نهنقل قول:
سونی هیچ وقت ارزون نمیکنه فقط ex520 رو ارزون کرد اونم به خاطر هرتز پایینش تا مردم گول بخورن و بخرن
گرون تر میشه ولی سونی هیچ وقت تا حالا ارزون نشده
hx800 ارزون نشد که حالا hx925 ارزون بشه
نقل قول:
با سلام وتشکر ویژه از پاسخگوی شما دوست عزیز
راستش دیگه موندم چیکار کنم
شما راهنمای بفرمایید
ex720 داشتم راستش از 3 بعدی ان راضی نبودم چراکه سایه دار نمایش میداد
هرکس یه چيزی میگه هنوز هیچ کدوم از دوستان پاسخ درستی بمن ندادند
من سوال کردم ایا
nx720 تو 3 بعدی خوبه و مشکلی نداره دوستان میگن hx بخر خوب قبول منم میدونم ولی این مدل 40 اینچ نداره
وقیمتش بالای
میخام بدوم ایا nx720 تو 3بعدی چطوری و ایا در مدل 40 اینچ راسته که با دو بلندگو و پایه استند
قراردارد
در کل اگه راضی کننده هست دیگه هزینه زیادی نکنم
اخرین قیمت هم من سوال کردم 2400 دادند
و از لحاظ مالزی بودن یا مونتاژ ایران بودن همه رو چه مالزی ذکر شده یا ننوشته باشند دوستان نمایندگی میگن همه محصولات مالزی هست فقط با این تفاوت که بعضیها از اسم مالزی برای بازار گرمی استفاده میکنند
ممنون
هرچی پول بدی آش میخوری!!!!!!@نقل قول:
در مورد مالزی هیچ نظر قطعی درستی وجود نداره خودت رو خسته نکن بخر بره البته اگه من جات بودم از بانه میخریدم با گارانتی خود بانه ویترین یا بانه مارکت البته اون بدون پایه آلمینیومی هست همه که خریدن میگن یه 120 تومن باید براش جدا بدی
سلام به دوستان و اساتید این انجمن.. اگر ممکنه درباره مدل cx520 46" یه توضیح مختصری بدید و اینکه نسبت به قیمتش و کیفیتش نسبت l cdهای با برندهای سامسونگ و پاناسونیک بالا تره یا پایین تر..
الان که دلار گرون شده تلویزیون گرون میشه
و یه سوال دیگه اینکه چرا سونی جشنواره زمستانی نمیزاره ؟
سلام
من امروز یه EX720 خریدم ولی از بعد از ظهر متوجه شدم بلندگوی سمت راستش خر خر میکنه! یعنی باید بره گارانتی یا برم بکوبمش تو سر مغازه دار؟
شاید مشکل نرم افزاری باشه. اگه هم سخت افزاری به هر حال گارانتی داره . مغازه دار هم تقصیر نداره . تی وی رو آک از شرکت تحویل میگیرن و در منزل شما باز میکنن . مگر اینکه نمایندگی نبوده باشه و تی وی رو خارج از اک به شما تحویل داده بوده باشند .نقل قول:
با سلام
بنده جدیدا یک تلویزیون سونی KLV-40BX420 خریدم.
با اون فقط ماهواره نگاه می کنم و از کابل معمولی AV استفاده می کنم.
دوستانی که تو تنظیماتش وارد هستند اگر ممکنه بهترین تنظیمات اون رو برام بگذارند ممنون می شم.
سلام خسته نباشید
دیروز تاحالا نمیدونم تلویزیونه چی شده که سیاه سفید شده
ببینید ما ماهواره رو روی ورودی خروخی ویدیو1 میدیدیم . همه چی اوکی و سالم
اما از دیروز تاحالا اومده روی ویدیو2.مولفه و سیاه سفید شده و اصلا نمیشه هر کاری میکنم با کنترل tv رفت روی ویدیو1
خود تلویزیون دیجیتال اینا رنگی اوکی هستا . همچنین یو اس بی که میزاری اوکی و رنگی
فقط ماهواره روی ویدیو 2 اومده و سیاه و سفید و بی صدا شده
منظورم از ویدیو 1 و 2 اینا همونه که دکمه home میزنیم موارد hdmi و ویدیو و .. میاد
مشکل چیه ؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به احتمال زیاد سیستم رنگ تلویزیون یا ----- ماهواره به هم ریخته است.نقل قول:
سیستم رنگ ماهواره را روی PAL و سیستم رنگ تلویزیون را روی auto بگذارید. (اگر یکی NTSC و دیگری PAL باشد یا تصویر ندارید و یا اینکه سیاه و سفید می شود)
کدهای مخفی برای میزان کارد کرد تلویزیون سونی مدل 46HX925 میخواهم لطفا راهنماییم کنید. با تشکر
چنین کدی برای این تی وی وجود نداره.نقل قول:
توی منوی مخفی این تی وی هم میزان کارکرد رو نمیزنه!
فروشنده می گفت که نمایندگی تعمیرات مجاز 100000 ریال میگیره و نگاه میکنه دستگاه کار کرده هست یا صفر از کجا میشه فهمید اینو؟؟؟ با تشکر از شما
درمورد استفاده وووووووووووووووووووووو پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپپپپپ ان در 46hx925 لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
سلام دوستان از دوربين موو PS3 ميشه برای تماس اسکايپ استفاده کرد ؟
تو ال ای دی های سونی مدل ex520 سه بعدی نیست که 40 اینچش تو بانه حدود 1.2 هست و 46 اینچش حدود 1.5 هست. مدل ex720 هم هست که سه بعدی داره و حدود 150-200 تومان گرونتره. از مدلای 2012 هم ex410 الان تو بانه اومده که 42 اینچش حدود 1400 هست. البته قیمتا رو از بانه مارکت گفتم و ممکنه قیمت روز فرق کنه.نقل قول:
دوستان قدیمی که از دیجیتال داخلی تی وی سونی استفاده میکنید... تازگی ها مشکلی نداشتید؟؟؟
مثلا قطع هر روزه دیجیتال؟؟؟
احساس میکنم دیجیتال تی وی خراب شده یا حالا یه جورایی نیم سوز شده!!!
آخه فرض کنید از ساعت 3 عصر روشن باشه تا مثلا 8 شب یهو دیجیتالش کلا میپره و اصلا همه شبکه ها اسکرامپ میدن
تا یه یک ساعت بعد خاموش روشن کردن همه چی عین روز اولش
البته نه همیشه@
اوایل فکر میکردم ماله پخش دیجیتال توی اصفهانه
ولی یکم پرس و جو کردم دیدم توی محله خودمون کسی همچین مشکلی نداره با دیوی بی تی و سامسونگ و الجی فقط متاسفانه تو محل ما کسی سونی نداشت وگرنه دیگه خاطر جمع میشدم
گفتم ببینم بقیه همچین مشکلی با سونی داشتن؟
دوستان یه سوال
تی وی bx420 گزینه ای برای قطع صدا یا آبی شدن تصویر در هنگام قطع صدا نداره؟؟