rast migi agha , manam kheili allaf shodam to on marhale :Dنقل قول:
Printable View
rast migi agha , manam kheili allaf shodam to on marhale :Dنقل قول:
دوستان ممنون مشكلم حل شد در مورد مرحله ي core هم كه ميگين سخته كمي دقت كنين زيادم سخت نيست من اون مرحله رو خيلي سريعتر رفتم
عزیزم من خیلی وقت پیش بازی رو تموم کردم .نقل قول:
بابا عزیزان اونجا که کاری نداشت (البته داشت خداییش) یه کمی باید روی اون دوگوله فشار بیاری و فضا رو بدون جاذبه فرض کنی . تو راهها گم نمی شی چون فقط یک راه همش ولی اگر هی دور خودت الکی بچرخی اعصابت به هم میریزه .
یک جایی هست که هر چی می خوای بری تو نمی ره یک ریچه بزرگیه هی هلت میده بیرون . اونجا تا جایی که ممکن هست میری جلو و بعد ماکس سرعت می زنی سریع می ری تو می کشی کنار که دوباره پرتاب نشی بیرون به یه چیزی خودت رو گیر بده دیگه . کلا فضای جالبی هست اون تله پرت هاش هم باحال درآوردن خلاصه خودم 2 ساعت اونجا الاف بودم .
اونجا رو هم نتونستم تموم کنم . یعنی با سیو رفتم .
واقعا این قسمت بازی رو خراب کرد .....
اونجايي كه ميگين جاذبه هستش و نميزاره برين تو جلوي شما 2 تا دستگاه هستن مثل اركتور اگه اونا رو با تفنگ بزنين منفجر كنين جاذبه قطع ميشه من اين مرحله رو 35 دقيقه اي رفتم
ایول بابا کارت درسته . ولی دزدی هم می شد ردشی همونطور که گفتم بالاتر .
ما که ...... شدیم تا ردش کردیم ! اعصابمونو خورد کرد اون مرحله . ولی بعدش واقعا قشنگ و سخت بود .نقل قول:
اونجايي كه ميگين جاذبه هستش و نميزاره برين تو جلوي شما 2 تا دستگاه هستن مثل اركتور اگه اونا رو با تفنگ بزنين منفجر كنين جاذبه قطع ميشه من اين مرحله رو 35 دقيقه اي رفتم
راستی دوستان خبری از نسخه های بعدی نیست ؟
نه فعلا خبری نیست.ubi کار بعدیش که از موتور crysis یعنیcryteengine استفاده میکنه رو farcry 2 قرار داده که چند روز دیگه تو بهمن منتشر میشه...نقل قول:
برای PC میاد ؟نقل قول:
نه فعلا خبری نیست.ubi کار بعدیش که از موتور crysis یعنیcryteengine استفاده میکنه رو farcry 2 قرار داده که چند روز دیگه تو بهمن منتشر میشه...
سیستم مورد نیازش چی ؟ هنوز مشخص نیست ؟؟
آره هم برا pc میاد هم برا xbox360 و ...نقل قول:
به نقل از گیم اسپات گفته شده 25 مارس رلیز میشه...
نقل قول:
Ubisoft برای ساخت Far Cry 2 از CryEngine یا CryEngine2 که در Crysis بکار رفت استفاده نمیکنه. بلکه از Dunia Engine برای ساختنش استفاده شده که کار خود UBi هست.
شرکت UBi کلمه "Dunia" رو از همون واژه "دنیا" که در عربی, هندی, فارسی و اردو همین طور خونده میشه, الهام گرفته.
اما قبلا اعلام کرده بود از موتور cryengine 2 استفاده میکنه این غیر ممکنه!نقل قول:
ممنون که این رو به من گفتید کمک شایانی به من کردید....
خوب یه مسئله دیگه هم هست . اگر cryengine 2 رو کنسول ها می تونستن رله اجرا کنن که crysis رو کنسول ها هم میومد . میدونید که الان فقط سه یا 4 تا کارت گرافیک هستن که بازی رو می تونن خوب اجرا کنن یعنی تو high , ver high . خوب این کنسول های بدبخت مگر گرافیکشون چیه اون ps3 که میگن RSX و از رو چیپ 7900 ساخته شده و xbox360 هم که از سری چیپ های R5xx ATI هستش . خوب اینها خیلی زور بزنن med می تونن اجرا کنن . پس احتمالا engine ش باید فرق کنه تا xbox360 هم بتونه با کیفیت خوبی اجرا کنه !!!نقل قول:
درسته ولی یک اشتباه بسیار بزرگ کردی!نقل قول:
قدرت پردازنده گرافیکی این دو کنسول بیشتر از کارت گرافیک هایی هست که ما استفاده میکنیم. ps3 از چیپ 7800 استفاده میکنه اما شیدر 4 هست! پس میبینی تغییر یافتست. این دو کنیول به راحتی این بازی ها رو اجرا میکنن پس نباید گفت قدرت گرافیکی pc از این دو کنسول بیشتره!:31:
شیدر 4 داره من که ندیدم کجا نوشته یه لینک بده لطفا . پس چرا کرایسیس روی اینها نیومد . اطلاعات بیشتر می خوام منبعت کجایه ؟!!!
راستی bioshock جان . من الان COD 4 رو پچ کردم 1.4 همین xfire هم نصب تو هر لینکی می خوام برم await فلان میاد ها 0 .... 1..... فلان بعد گیر میده به سریالم اونجا باید چی کار کنم !!!
bio shock جان یه سری این جا بزن :
اینو که بدون قدرتش از کامپیوتر های خفن امروزی که بیشتر نیست خیالت راهت باشه .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=195708
عزیزم تنها دلیلی که این بازی برای کنسول های دیگه نیومد این بود که سازنده ها دیدن کلی بازی قشنگ و با گرافیک واسه کنسول ها اومده ، خواستن بگن PC هیچ وقت از کنسول ها عقب نمیمونه . من خودم مصاحبشونو توی یه سیدی مجله بازی رایانه دارم . بعدشم شما از کجا شنیدی کارت گرافیک PS3 از رو چیپ 7900 گرفته شده ؟!!نقل قول:
خوب یه مسئله دیگه هم هست . اگر cryengine 2 رو کنسول ها می تونستن رله اجرا کنن که crysis رو کنسول ها هم میومد . میدونید که الان فقط سه یا 4 تا کارت گرافیک هستن که بازی رو می تونن خوب اجرا کنن یعنی تو high , ver high . خوب این کنسول های بدبخت مگر گرافیکشون چیه اون ps3 که میگن RSX و از رو چیپ 7900 ساخته شده و xbox360 هم که از سری چیپ های R5xx ATI هستش . خوب اینها خیلی زور بزنن med می تونن اجرا کنن . پس احتمالا engine ش باید فرق کنه تا xbox360 هم بتونه با کیفیت خوبی اجرا کنه !!!
با حرف اولت موافقم ولی نه با این آخریه !نقل قول:
درسته ولی یک اشتباه بسیار بزرگ کردی!
قدرت پردازنده گرافیکی این دو کنسول بیشتر از کارت گرافیک هایی هست که ما استفاده میکنیم. ps3 از چیپ 7800 استفاده میکنه اما شیدر 4 هست! پس میبینی تغییر یافتست. این دو کنیول به راحتی این بازی ها رو اجرا میکنن پس نباید گفت قدرت گرافیکی pc از این دو کنسول بیشتره!
به نظر من هیچ کنسولی به پای PC نمیرسه .
یا به قول یکی از دوستان اینجا " هیچ مخلوقی برتر از خالق نیست "
دلیلش هم اینه که کنسول ، یه سیستم سرهم و کاملا هماهنگ داره ولی چون PC قابلیت ارتقا داره ، هیچ وقت هماهنگ نیست ! مثلا میبینی 2 گیگ رم و یه گرافیک سری 8 ، با یه CPU 3Full !!! خوب معلومه که اصلا هماهنگ نیستند .
تایید میشه ......نقل قول:
اینو که بدون قدرتش از کامپیوتر های خفن امروزی که بیشتر نیست خیالت راهت باشه .
console hichvaght be paye PC nemirese
به نظر من هم pc از همه بهتره
مطمئن باش که تا یکی دو سال دیگه یه کامپیوتر ارتقایی پیدا میکنه که پلی استیشن 3 رو کنار میزنه .نقل قول:
و چون نمیتونی کنسول رو ارتقا بدی ، دست به دامن همون کامپیوتر میشی .
عزیزم فکر کردی تا اون موقع سونی بیکار میشینه که PC ازش جلو بزنه ؟!نقل قول:
مطمئن باش که تا یکی دو سال دیگه یه کامپیوتر ارتقایی پیدا میکنه که پلی استیشن 3 رو کنار میزنه .
و چون نمیتونی کنسول رو ارتقا بدی ، دست به دامن همون کامپیوتر میشی .
ولی باز این وجود منم با این حرف که هیچ وقت کنسول به پای PC نمیرسه موافقم .
Crytek امسال اینو ثابت کرد . فعلا که رقابت بدجور داره بالا میگیره !
Geforce با SLI از یه طرف ،
ATI هم با Crossfire از یه طرف
Sony با PS3 هم از یه طرف
و بالاخره Microsoft هم با X360 خودش از طرف دیگه یه دعوای درست و حسابی راه انداختن .
البته به نفع ما تموم میشه ! ( منظورم گیمر ها هست ) چون هرکدوم برای اجرای گرافیک و بازیهای بهتر مجبورند بازی های قشنگتری بزنند . ما هم که خدا رو شکر فقط مصرف کننده ایم !!!!!
سلام
دوستان من می خوام پچ 1.1 که حجمش 139 مگابایت هست رو نصب کنم ولی وقتی که پچ رو اجرا می کنم یه خورده میره و این ارور رو میده و پچ رو نصب نمی کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه چه جوری باید این پچ رو نصب کنم؟
یکی هم جواب ما رو بده به خدا خیلی ثواب داره.
داود جان فکر کنم شما پچ رو به طور کامل دانلود نکردی .
یا این پچ با ورژن بازی شما نمیخونه .
موفق باشی ......
سلام
دستت درد نکنه سروش جان.
ولی من این پچ رو از سرور ea دانلود کردم و مطمعن هستم که سالم هست چون که اجرا میشه و اول هم از من می خواد زبان رو انتخاب کنم.بعد از اینکه زبان رو انتخاب می کنم و اوکی رو کلیلک می کنم یه خورده میره جلو بعد این ارور رو میده.
هیچ راه دیگه ای برای نصب این پچ وجود نداره؟
اتفاقا بیکار میشینه .نقل قول:
ps 4 که میگن تا 2014 خبری ازش نیست .
کنسول هم که قابل ارتقا نیست .
نهایتا میتونه مثلا یه دستگاه 500 گیگی بده بیرون که رو گرافیک تأثیر نداره .
مثلا سونی در فاصله ریلیز ps2 و ps3 چیکار کرد ؟
اما یه چیزی بگما ، من خودم از طرفدارای سونی هستم .
واقعا دیگه این حرف شما منو وحشتناک متعجب کرد .........نقل قول:
اتفاقا بیکار میشینه .
ps 4 که میگن تا 2014 خبری ازش نیست .
کنسول هم که قابل ارتقا نیست .
نهایتا میتونه مثلا یه دستگاه 500 گیگی بده بیرون که رو گرافیک تأثیر نداره .
مثلا سونی در فاصله ریلیز ps2 و ps3 چیکار کرد ؟
اما یه چیزی بگما ، من خودم از طرفدارای سونی هستم .
یعنی شما بین PS 2 و PS3 هیچ گونه تفاوتی احساس نمیکنی ؟
البته حق هم داری چون هنوز بازی هاش به اون صورت نیومده که بخواد قدرت کاملشو نشون بده .
من یه topic درباره همین کارها زدم . من خودم با R6 vegas همین مشکل رو داشتم . یه برنامه هستش که می تونه setup ها باز کنه . بعد از باز شدن خودت دستی فایلهاشو بریز تو شاخه های مورد نظر . این از تاپیکش :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=195612
راستی وقتی بازی رو نصب کرده بودی کی بود . یعنی بعدش ویندوز عوض کردی الان دوباره همون که ویندوز قبلی بود رو می خوای patch کنی . درست اجرا می شه ولی آدرس های نصبش تو reg نیست برای همین patch نمی تونه آدرس بازی رو پیدا کنه ....
من شنديم دارن كرايسس 2 رو ميسازن آيا اين حقيقت داره؟
آره ولی 3 تا 4 سال دیگه میاد
3 4 sal dige ?? motmaeni?نقل قول:
البته هنوز تاریخ انتشار دقیقش معلوم نیست .
اینطور پیش بینی کرده اند که تا 3 ، 4 سال دیگه میاد ....
pas hala halaha bayad montazer bemonim :Dنقل قول:
آره بابا ! عزیزم هنوز خیلی مونده تا بعضی از گیمر ها این بازی رو تموم کنند .
امیدوارم در ورژن جدید یه نوآوری باشه و با ورژن قبلی یه تفاوتی کرده باشه .
فکر کنم تا اون موقع باید پول جمع کنیم که سیستم مورد نیازشو بخریم ....
اشتباه متوجه شدی .نقل قول:
منظورم این بود که تو این فاصله چیزی عرضه نکردن.
آهان ....
عزیزم فعلا خیلی ها تو کف این PS3 موندن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا مونده تا قدرت کاملشو نشون گیمر ها بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر و بچه های بازی خور کد حالت god کرایسیس چیه ؟
سلامنقل قول:
من یه topic درباره همین کارها زدم . من خودم با R6 vegas همین مشکل رو داشتم . یه برنامه هستش که می تونه setup ها باز کنه . بعد از باز شدن خودت دستی فایلهاشو بریز تو شاخه های مورد نظر . این از تاپیکش :
اقا دستت درد نکنه.
با این برنامه که معرفی کردی دل و جیگر پچ رو ریختم بیرون و فایل ها رو دستی کپی کردم و به خوبی هم بازی اجرا شد.
بازم دستت درد نکنه.
عزیزم میتونی از ترینر استفاده کنی .نقل قول:
بر و بچه های بازی خور کد حالت god کرایسیس چیه ؟
چون با ترینر هیچ احتیاجی به کد نیست .