جفتشون ساخته یک گروه هستن ( daz) این ورژن جدیدترش هست چون معلولا بعد از مدت زمانی و بعد از آپدیت کردن ویندوز که معمولا کرک ها از کار میفتن نسخه جدیدش منتشر میشه:20:نقل قول:
Printable View
جفتشون ساخته یک گروه هستن ( daz) این ورژن جدیدترش هست چون معلولا بعد از مدت زمانی و بعد از آپدیت کردن ویندوز که معمولا کرک ها از کار میفتن نسخه جدیدش منتشر میشه:20:نقل قول:
این کرک برای همه ی لپ تاپ ها کارایی نداره برای فعال سازی لپ تاپ های مختلف از این کرک استفاده کنید:نقل قول:
لینک:حجم:30mbکد:http://dl.----------/soft/windows7.oem.activator.rar
ممنونمنقل قول:
اینم مثل قبلی همون اول ارور میده
بی خیالش شدم دیگه
یه ویندوز 7 آپدیت می 2011 از همین جا سفارش دادم...ویندوز جدید نصب کنم مشکل حله دیگه؟؟!
سلام، شما کرک قبلی رو uninstall کردی؟ اگه باز ارور داد تو safe mode امتحان کن یه عکس از ارور هم بذاری بد نیست ببینم چیه آخه:20:نقل قول:
ممنونم.نقل قول:
آخه با چی آنیستالش کنم؟؟ یادم نیست کدوم کرکو روش نصب کردم(شایدم از اینایی بود که کرک شده بود،نمی دونم)ولی با یکی دو کرک که گزینه آنیستال هم داشت آنیستال کردم و گفت ری ست کن...بعد کرک رو نصب کردم اتفاقی نیفتاد...
در مورد عکس:وقتی removwat رو اجراش می کنم نوار پایین دسکتاپ میره و کلا نمی تونم به هارد دسترسی داشته باشم همین طور به برنامه ها...مجبورم ری ست کنم...اتفاقا Print SC رو زدم ولی نتونستم paste کنم...
حالا برم سراغ safe mode ببینم جواب میده....(یه غلطی کردم خواستم آپدیت شه چی شد !:27:)
روش تنظيم هايبرنيت در ويندوز سون را لطفا توضيح دهيد
اگه فایل KB971033 نصب بشه چه اتفاقی میافته؟
آخه چند روز پیش ویندوز من دیگه بالا نمیومد. مجبور شدم دوباره ویندوز رو نصب کنم. میخواستم بدونم مربوط به آپدیت میشه یا مشکل از جای دیگه ایی بوده
ممنون دوست عزیز ولی من که لب تاب ندارم.کرکی از همین جا گرفتم ولی INSTALLآن غیر فعاله .نقل قول:
سلامنقل قول:
برای سوالهاتون تاپیک جدید ایجاد کنید.
من الان ویندوز رو دوباره نصب کردم !
7600 هست.
خواهشا بفرمایید الان باید چیکار کنم تا اکتیو بشه و جنیون بشه و اینکه از چه نرم افزاری برای کرک کردن.
من از ویندوز لودر آخری که پذاشتید می تونم استفاده کنم؟
اینستال رو بزنم اول یا آنیستال؟
کرک رو install میکنی بعد سیستم reset میشه میاد بالا وصل میشی به اینترنت واسه خودت کیف میکنیD: فقط یه نکته اتوماتیک آپدیت ویندوز رو غیر فعال کن تا دیگه این بلا سرت نیاد موفق باشی.:20:نقل قول:
سلام اگه ویندوسم بدون مشکلی آپدیت بشه یعنی اینکه ویندوسم اصله؟
ویندوزم با کد زیر اکتیو هست . میتونم آپدیتش کنم یا ممکنه غیر فعال بشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه آپدیتها بغیر از KB971033 رو اگه نصب کنید مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
برای اطلاعات عمومی خودم میپرسم ...نقل قول:
اینی که گفتید نصب نکنم چیه ؟؟مشکلش چیه ؟؟
مایکروسافت برای شناسایی ویندوز های کرک شده منتشر کرده و در صورت نصب ویندوز کن فیکون میشه !:31:نقل قول:
اینی که گفتید نصب نکنم چیه ؟؟مشکلش چیه ؟؟
دوستان از کجا میشه فهمید که الان ویندوز سون که بر ری سیستمم نصب هست اصله یا نه؟
اصل منظورتون چیه؟نقل قول:
دوستان از کجا میشه فهمید که الان ویندوز سون که بر ری سیستمم نصب هست اصله یا نه؟
یعنی مورد تایید مایکرو سافت؟ برید سریال نامبر رو توی سایتش بزنید.
منظورتون اکتیو بودن هست ببینید جنیون رو زده یا نه
اگه چیز دیگه ای هست ک.....
منظورم سریال نامبر هست باید کجای سایتش بزنم؟نقل قول:
کسی نیست مشکل مارو حل کنه ویندوزم برای اکتیو شدن سریال میخواد هر کرکی که دوستان گذاشتند امتحان کردم جواب نداد قبلا برای جنیون شدن از ریموویت استفاده کرده ام.
کلا خیلی با ویندوز وصل نمیشدم اما حالا که وصل شدم بعد از چند آپدیت از حالت Genuine خارج شده....(احتمالا اون بسته ی KB..1033 نصب شده...
حالا سوال من اینه با توجه به اینکه ویندوز آپدیت میشه (الانم داره اپدیت میشه) Genuine نبودن چه مشکلی پیش میاره؟ من فقط میخوام وینندوزم مثل قبل بعضی از برنامه ها رو بالا بیاره آیا این از حالت غیر اصل خارج شدن مشکلی پیش میاره؟
پ.ن: تنها تغییری که دیدم اینه که گوشه ی دسکتاپ نوشته که این نسخه اصل نیست (سری 7600) ...
چی شد؟
ما که کرک کردیم ویندوزم که آپدیت نشد چرا پیغام windows is not geniune اومد چقدر مارمولکه این مایکروسافت
آخرین کرک کدومه
نقل قول:
نمیدونم چرا همه با کرک و آپدیت مشکل دارن!
من پارسال کرک 1.87 رو زدم تا الانم هر روز هم ویندوز هم سایر برنامه هارو آپدیت میکنم(شامل service pack1 هم میشه).تا حالا هم Geniune ویندوز نپریده!
فکر کنم آخرین کرک2یا 2.2 باشه
اتفاقا دست هر چی کرکره درد نکنه منم مشکل چندانی ندارم فقط ویندوز آپدیت نشد اما geniune پرید هرچند 24 ساعته به نت وصلمنقل قول:
میدونی اینجا دو حالت داره
1- کسایی که میان لینک کرک و توضیحاتو آپلود و درج میکنن (که به هیچ عنوان مشکل ندارند)
2- کسانی که فقط مشکل دارند و میان مشکلشونو اینجا حل میکنن
اونایی که مشکل ندارند اصلا نمیان پس همه مشکل ندارند که تعدادشون ملیون ها برابر نسبت به اونایی که مشکل دارن
اینجوری گفتم که اونجوری دیگه نگی بعضی ساده لوحان برن بخاطر این مشکل ناچیز پول بریزن تو جیب مایکروسافت پول پرست
چی گفتم :31:
با ابن حساب فکر کنم بعضی نسخه های کرک مشکل دارن که توسط ماکروسافت شناسایی شدن که باعث میشه Geniune بپره!!!!!
چون کرک خود من قدیمیه (1.87) ولی هیچ مشکلی نداره و تمام آپدیت هارو حتی سرویس پک رو زدم و میزنم بازم Geniune نپریده!!!:27:
بعد از نصب ویندوز ابتدا با استفاده از فایل
اقدام به کرک ویندوز کنید .کد:https://sites.google.com/site/qpnucomputer2/Windows7loader.rar?attredirects=0&d=1
پس از ری استارت و مشاهده نتیجه موفقیت آمیز بودن کرک ، این فایل رو اجرا کنید .
یک بار دیگه سیستم ری استارت میشه و ویندوز شما برای همیشه کرک میشه .کد:https://sites.google.com/site/qpnucomputer2/RemoveWAT.rar?attredirects=0&d=1
برای اطلاع از این موضوع روی computer کلیک راست کرده و گزینه properties رو انتخاب کنید . قسمتی تحت عنوان windows activation نباید وجود داشته باشه .
از این به بعد بدون هیچ گونه مشکلی شما می تونید به آپدیت ویندوز بپردازید .
دقت کنید که در طول مراحل کرک به هیچ وجه نباید به اینترنت متصل باشید .
موفق باشید .
ویندوز من بعد از نصب خودکار اون پکیج از حالت جنیون خارج شد و مدام پیام میداد...بعد من WAT Remover رو از صفحه ی اول برداشتم که مشکل پیام و ... رو حل کرد ولی هنوز ویندوز جنیون نیست.
کرک ویندوز لودر ورژن 2.0.3 از صفحه ی اول رو برداشتم ولی وقتی دکمه هاش غیر فعالن و مثل اینکه میگه کرک قبلی باید حذف بشه اما من جائی نتونستم این کرک رو پیدا کنم....
چطوری میتونم این لودر رو فعال کنم .... اگه اینو نصب کنم ویندوز دوباره جنیون میشه؟
کسی این کیجن رو نداره ؟
این عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر دارید لطفا اینجا بزارید ممنون
سلام و خسته نباشید من لپ تاپ دارم و وقتی ویندوز رو عوض میکنم ویندوز اصلی خوده لپ تاپ هستش آخرسر که کامل میریزم میپرسه ویندوز 7 اکتیو کنید اکتیو کنید در صورتی اینکه چیزی نداره آخهنقل قول:
از دوستان پرسیدم گفتم موقعه نصب ویندوز 7 در طی مراحلش ازت میپرسه که باید تیکش رو بزاری ولی من متوجه نشدم خواهشن شما راهنماییم کنید
و یک عکس بزارید ممنونتون میشم
نقل قول:
این دیگه چیه؟؟؟
چرا از کرک های رایج استفاده نمیکنید؟
سلام
من با این آپدیت اخیر ویندوزم غیرفعال شده بود.
remove wat ی که گذاشته بودین رو نصب کردم.حالا کلا قسمتی که
مربوط به نمایش اطلاعات فعال سازی هست پاک شده.میخواستم ببینم
الان دیگه ویندوز فعال هست ؟ و اینکه چرا اونجا کاملا پاک شده ؟
با تشکر
روی MyComputer که راست کلیک کنید باید لوگوی Genuine رو ببینید.
منم با WAT remover اون مشکل رو حل کردم ولی جنیون نشد الانم که SP1 رو نصب کردم دوباره اخطار غیر اصل بودن رو میده...
دوباره رفتم سراغ WAT Remover که پاکش کنم ولی اینبار عمل نکرد (میگه که نصب شده و هیچ دکمه ای بجز restore فعال نیست) اون ویندوز لودرها هم میگن که کرک قبلی رو unistal کن در حالیکه دیگه کرکی ندارم و اینم هیچ دکمه ایش فعال نیست....
شماابتدابه وسیله این برنامه MBR_Regenerator کرک قبلی رو کامل پاک کنید درمرحله ازآخرین کرک داخل تاپیک پایین استفاده کنید تا ویندوزتون جنیون بشه :20:نقل قول:
لینک دانلود MBR_Regenerator
تاپیک کرک 7کد:http://www.mediafire.com/?qwonibp9sptv7ns
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=336140&page=37
سلام
من به تجربه خودم میبینم که هیچ برنامه ای مثل برنامه زیر خوب عمل نمیکنه!هر چی امتحان کردم هیچ کدوم عمل نکرد الا نرم افزار زیر:
واقعا عالی بود.کد:http://www.share724.com/download2/PC/os/Win7loader.rar
موفق باشین!
نقل قول:
ورژن چنده؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
والا توی ریدمی زده Version 2.0.1
البته چندتا ورژن زده ولی این فکر میکنم باشه!!!:20:
ولی من روی هر سیستمی زدم کار کرد!:27:
نقل قول:
منم همین ورژن و ورژن 1.97 و 1.87 رو تو صفحات قبلی به تعدادی از دوستان معرفی کردم!
ولی گفتن که کار نمیکنه و از این حرفا!!!!!نمیدونم اشکال از کجا بوده که نمیتونستن کرک کنن.!
من ورژن 1.87 رو حداقل رو 50-60 تا کامپیوتر زدم تا حالا هم مشکلی نداشتن!:19:
به نظر من مشکل از اپدیت هستش!نقل قول:
منم یه زمانی چون ADSL داشتم زودبه زود اپدیت میکردم!برای همینم شد که همیشه قاط میزد و کرکش از کار میفتاد!به نظر من اپدیت هیچ نقشی توی ارتقای ویندوز نداره!حد اقل بهش رسیدم و دیدم!به جز هنگ کردن و از بین رفتن کرک که نتیجش میشد دربه در دنبال کرک باشم!
حالا که این فایل رو پیدا کردم اپدیت ویندوز رو Never کردم و خیالم راحت شد!!!
پستی که آقای جعفریان دادن مشکل منو کامل حل کرد (احتمالا واسه باقی دوستان هم کار میکنه)
ولی من واسه اینکه دیگه این مشکل پیش نیاد کلا آپدیت ویندوز رو غیرفعال کردم. دلیل اینکه روی Ask me نداشتم این بود که دوبار ویندوز من از حالت Genuine خارج شد. یکی موقعی که اون پکیج KB..1033 نصب شد. و یکی وقتی سرویس پک 1 نصب شد. یعنی در واقع به نظر میاد که فقط KB..1033 نیست که این مسئله رو بررسی میکنه...
راهی هست که با خیال راحت آپدیت ویندوز رو فعال کرد؟
> بعضا به خرید یه نسخه ی قانونی هم فکر میکنم، من لایسنس ویستا رو روی لپ تاپم دارم اگه بخوام به Win7Ult آپگرید کنم مایکروسافت همه ی پولو میگیره یا خلاصه قیمتش مجوز ویستا رو کم میکنه؟
اینکه که میگید ویندوز جنیون شده و ویندوز غیرفعال شده یعنی چی؟ دقیقا چه اتفاقی برای ویندوز می افته؟