ياد تختي
اخلاق توي هر جامعه اي ذاتيه...
باقيشو بيخيال الان ميگن نژاد پرسته
ياد تختي
اخلاق توي هر جامعه اي ذاتيه...
باقيشو بيخيال الان ميگن نژاد پرسته
این پست دیروز منه همون موقع که تایپه دو رده باهامون فاصله داشت :5:نقل قول:
البته بچه ها که درباره قزاقستان حرف زدن منم گفتم یه آماری ازش بدم :31:نقل قول:
چينيه اخرش پيشمون شده بود...
قشنگ روي پاي اسيب ديده احمدي كار ميكرد فقط!:13:
البته بايد به غلام محمدي هم يه خسته نباشيد گفت:13::2:
كشتي ازاد رسما گند زد!!
كسي نتيجه هندبالو ميدونه؟
هندبال فعلاً جلوییم
کاش لااقل ش ! اینا ببرن
پشيمون كجا بود بابا ... اين فيلمش بود !نقل قول:
چينيه اخرش پيشمون شده بود
ولي جدي خيلي نامرد بود ! آخه يه برنز چيه ! اين اگه فينال بود چي كار ميكرد ! :31:
نامرد يه جوري هم بهش فشار مي آورد كه آسيب ديدگي رو خيلي تشديد مي كرد !
فعلا كه دارن پا به پاي هم ميرن جلو ببينيم چي ميشه ! بقيش با خداست ! :31:نقل قول:
كسي نتيجه هندبالو ميدونه؟
حالا بنگر را اشتباه گفتم و یک اشتباه املایینقل قول:
ولی ارزش حرفم کم نمیشه
معلم دیکته:27::27:
بهتره بگم دیگه داره حالم از هرچی چشم ریزه به هم میخوره
این ژاپنیا چقدر زشتو بدترکیبن :2:
من بازی رو نگاه نمیکنم !
کثر اوقات پشتم به تی ویه فقط صدای گزارشگر رو میشنوم الحمدلله تا حالا هم بردیم :31:
حالا برم یه نیم نگاهی بندازم هنوز بازی مساویه لامسب چه حساس شد دوباره :13:
وای چقدر هندبال حساسه
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
چه گلی .... رفتیم فینال
تبریک میگم این برد استثنایی رو
دمشون گرم
تو ثانیه صفر گل زدند
بردیم هندبال بردیم بالاخره این ژاپپپپونیا رو بردیم با اون قیافشون بردیم
بررررردییییییییم :19:
متاسفانه یکی از اعضای تیم 4 در 400 متر ایران مصدوم شد و برای ایران نتیجه ای ثبت نشد
هندبال فوق العاده بود
با اينكه داور به نظر من روي يه صحنه يا بايد گل مارو قبول ميكرد يا بازيكن ژاپن رو دو دقيقه اي ميكرد
اما واقعا خيلي باحال بود
من كه اگه توي رشته هاي تيمي يه تيم ديگمون بره فينال راضيم
انصافا نقره هندبال مي ارزه به 10 تا طلاي شطرنج چيني و اسكيت
نكته: مادر من مثل اكثر خانماي خوزستاني خوراكش فوتباله
بازيهاي فوتبال دسته 3 رو هم دنبال ميكنه
خبرورزشي و ابرار ورزشي رو هم مشتركه
اصلا با هيچ رشته ديگه اي حال نميكرد
ولي از وقتي بازياي واليبال و بسكتبال و هندبال رو پخش مستقيم ميكنن اصلا فوتبال يادش رفته
اولش كلي غر ميزد كه چرا بازياي ليگ رو قطع كردن و واليبالو بسكتبال نشون ميدن
ولي حالا همش اخبار اينارو دنبال ميكنه
دقايق آخر تسبيح از دستش نمي افتاد
راستي مادر من معلم قرآنه چي در مياد از شاگرداش:27:
همبنو بگو.هموطناشم چه کفی برای این اخلاق ورزشکاریش زدن.واقعا حالم ازش بهم خورد.نقل قول:
پشيمون كجا بود بابا ... اين فيلمش بود !
ولي جدي خيلي نامرد بود ! آخه يه برنز چيه ! اين اگه فينال بود چي كار ميكرد !
نامرد يه جوري هم بهش فشار مي آورد كه آسيب ديدگي رو خيلي تشديد مي كرد !
کشتیگیر ما واقعا از روی دردی که ناشی از فشار چینیه به زانوش بود امتیاز میداد.
این داور هم همینی بود که پدر کشتی مارا دراورد.حتی توی فرنگی هم سخت امتیاز میداد.کلا به صورت خیلی تابلو باهامون لج بود.صبحم که با ناداوری این داور هر دو تایم کشتی گیر ما شکست خورد.این دفعه دید بیچاره کشتی گیرمون راه نمیتونه بره نیاز به ناداوری نیست
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
اما هندبال دستشون درد نکنه.
اون فوتبالیستای مفتخورمون هم مطابق انتظارم شکست خوردن.
طوریم نیست فوتبال باخت که باخت درسته بعضیا میگن اعتبار طلاش از بقیه رشته ها یه کم بیشتره! ولی خداییش ما دوره های قبل که طلا آوردیم چیزیم گیرمون اومد ؟ اینا از اولم امیدی برای طلا حساب نشدن بلکه این والیبال و بسکتباله که مدتهاس تمام تلاششونو برای طلای این بازیها میکنن و همین هندبالیستای شایسته و دوست داشتنی که واقعاً دل مارو شاد کردن و به چیزی که سالها دنبالش بودن رسیدن هندبال ما رشدش بیشتر از والیبال و بسکتبال طول کشید یادمه چقدر تلاش میکردنو همیشه سوم چهارم میشدن استارتشون از این دوره خورد و دارن میشن اول تو آسیا ایشالا که به نتیجه زحمتاشون برسننقل قول:
اما این دوره به نفع فوتبالمونم شد چون این بازیها تدارکات خوبی برای تیم المپیکمون (به استثنای سه نفرشون) شد که فکر کنم اولین باره تیم المپیکمون تو بازیهای آسیایی شرکت کرده
همش ضرره اگر به پیروانی گیر بدنو بگن تیمت بد بودو ناراحتش کنن و باعث دلسردیش بشن این آدم دلسوزه یه عمر با جوونا کار کرده و درکشون میکنه
به نظرم اشکالی نداره یه طلا هم از دست رفت رفت ما فوتبالمون شکی نیست از ژاپن و کره عقبه اون آفسایدم قبول میکنم اشتباه بود اما قبول کنید فوتبالی که ادعای برتری میکنه نباید داوری رو عامل نتیجه نگرفتنش عنوان کنه
اگر فوتبال بد بود بقیه رشته های تیمی ایشالا جبران میکنن
مشخصه که روی یک سری از ورزشها خوب سرمایه گذاری شده
همین هندبال ما چند سال پیش حرفی برای گفتن نداشتیم.
ببخشید بحث منحرف میشه اما اگه بعضی ها موقع تصویب اینقدر از بودجه ورزش نمی زدن دست فدراسیونها بیشتر باز بود.
گلی به جمال هندبال فوتبال که...با قشون کشی و بازیکن بزرگسال و تعطیلی لیگ و قهر و آشتی...
راستی کاش چین و ژاپن و کره تو آسیا نبودن :31:
یکی مثل رحمتی که از اول بازی تا آخر بازی چندبار ختم قرآن میکنه و چندبار دعای جوشن را از آخر به اول می خونه تا گل نخوره :31:نقل قول:
از همون اول با غلامرضا محمدی حال نمی کردم.
بلاهایی که سرخودش اوردن رو حالا داره کشتی گیرها میاره .
مطمعن باشید اگه جای حسن رحیمی عباس دباغی بود نتیجه بهتری کسب میشد .
در 60 کیلو هم مراد محمدی می تونست راحت طلا بگیره که به دلیل اتفاقاتی که تو اردو ماسال رخ داد و از کشتی خداحافظی کرد.
باید دید فردا چی میشه.
بعد از این گندی که سوریان زد نمیشه چیزی رو قطعی گفت اما فردا احتمال گرفتن 2 طلا در کشتی ازاد زیاد هست.
فردا تو پرتاب دیسک احسان حدادی رو داریم . تو کاراته سه تا نماینده داریم همچنین 3 نماینده تو کشتی تقوی و گودرزی و میرزایی رو داریم .
به نظرتون چند تا طلا میگیریم از این 7 نماینده که امکان کسب مدال دارن فردا ؟
به نظر من در بهترین حالت فردا 2 طلا میگیریم
من فکر می کنم قزاقستان فردا یا پس فردا ما رو بگیره چون اون ها چهارسال پیش تو دو میدانی 9 طلا گرفتند. یه طلای امسالشون مثل گوشت سگ حرومه . همون طلای 120 کشتی فرنگی .
نظر من هم همینه .. یک طلا تو دوومیدانی میگیریم . یک یا دو طلا هم تو کشتی
به نظر بنده روز عید غدیر روز خوب ایران باشه . 4 تا فینالیست آبهای آرام داریم . 2 تا کشتی گیر داریم . مسابقات فینال بوکس هست ،سه تا کاراته کار داریم . نیمه نهایی کبدی مردان هست ،رده بندی فوتبال و نیمه نهایی بسکتبال هم هست
کره جنوبی دقیقه 120'+2 از امارات گل خورد و تو رده بندی حریف ایران شد.
ایران و کره جنوبی فینال هندبال رو برگزار می کنند.
پیروانی مربی قابل احترامیه .نقل قول:
اگه فقط با جوونا می رفت تا همینجا هم قابل قبول بود...اما بردن 3 تا بزرگسال و باختن به این ژاپن(که چیزی بیشتر از عمان و مالزی نداشت)؟؟؟...هر دوش بعید بود از شاغلام!
معلومه کره هم امسال تیم آماده ای نیاورده...ایران یه قهرمانی راحت رو مفت از دست داد !نقل قول:
قزاق ها دور قبل 23 طلا اورده بودند و این دوره هم پیش بین 22 تا 23 طلا رو داشتند
که تو تیراندازی 4 تا 5 طلای پیش بینی شدشون محقق نشد
تو شنا هم همین طور و ناموفق بودند
در دوچرخه سواری هم طلایی نداشتند و کلا عقب تر از پیش بینی ها بودند
اما ایران دوره قبل 11 طلا اورده بود و پیش بنی میشد این دوره بین 12 تا 15 طلا بیاره، که تا حالا فراتر از پیش بینی ها محقق شده
شانس های طلایی ما تو روزهای اینده:
کشتی حداقل 2 طلا و حتی 3 طلا
کاراته بین 2 تا 3 طلا
دومیدانی 1 یا 2 طلا(که یکیش بالای 95 درصده و مرادی هم بالای 50درصده تقریبا)
کایاک 1 یا 2 طلا شانس بالای 60 درصد داریم
بوکس که مظاهری شانس بالای 50 درصد داره برای طلا
والیبال 50 درصد شانس داره
هندبال شانس خیلی کمی برای طلا داره
کلا میشه پیش بینی 17 طلا رو حتی کرد.اما اینکه با 17 طلا چهارم بشیم یا پنجم یا ششم دیگه بستگی به بقیه تیم ها داره
پس ما نباید به جدول کاری داشته باشیم.کار خودمون رو بکنیم بهتره.
این رو یکی از دوستان گذاشته بود
در بکس ۱۳ مدال طلا در مجموع بین آقایان و بانوان پس فردا و پسون فردا توزیع میگردد که در رده بندی مدالها و مخصوصا برای ما و رقبامون در جدول مدالها مهم است.
شرایط تیمهای رقیب برای نیمه نهایی های فردا:
هند ۹ بکسور
قزاق ۶ بکسور
ازبک ۵ بکسور
تایلند ۴ بکسور
ایران ۳ بکسور
........................................
در رشته قایقرانی کانو و کایاک اسپرینت پس فردا و پسون فردا ۱۲ مدال طلا توزیع میشه.۱۲ فینال داریم که شرایط حضور ما و تیم های رقیبمون در این ۱۲ فینال بصورت زیر است:
قزاق ۱۲ فینالیست
ازبک ۱۲ فینالیست
ایران ۱۰ فینالیست
هند ۶ فینالیست
تایلند ۶ فینالیست
چین تایپه ۳ فینالیست
پس با این شرایط باید خوش شانس باشیم که مدال ها به شکلی تقسیم بشه که ازما جلو نزنند.مثلا یهو قزاق نباید 10.12 تا طلا بگیره یا بقیه کشورها
ای بابا فوتبالو که من داشتم می دیدم 1-0 جلو بودیم چی شد باختیم؟؟:2::18:
دوره قبلم فکر کنم سوم شدیم ...
هندبال فینال با کره جنوبی داره که خیلی تیم قوی هست!بسکتبال و والیبال کی بازی دارن به نظرم بسکتبال خیلی خوب کار نکرده و بازیهایی که من دیدم به زور بتونه بره فینال یه نقره بگیره ولی به طلای والیبال امیدوارم الان پنجم شدیم تو رده بندی؟
بله 5 ام هستیم . چین تایپه یهو 3 تا طلا تو اسکیت گرفتنقل قول:
ایشالا 5 تاشو میگیریم و حماسه روز عید قربان رو در عید غدیرخم تکرار میکنن عزیزان ورزشکارمون بهمون عیدی میدن من از اشتیاقی که تو کاروان ایران برقرار شده اطلاع دارم ایشالا به خاطر جبران اتفاقات امروز هم که شده فردا همه تلاش میکنن و مدال خوشرنگو میگیرننقل قول:
بیایید به کل کار خوشبین باشیم و سوای اینکه به رویاهامون برسیم یا نه قدردان اونا باشیم که تا حالا کولاک کردن :
تکواندو که سابقه بیش از یک طلا در آسیایی رو نداشت سه طلا و کلی نقره و برنز آورد
ووشو سه طلا آورد که یکیش خیلی باارزش و اولین طلای بانون بود ووشو فدراسیون نمونه و پدیده ورزش ایران هست توی کشور ووشو طلا گرفتن خیلی قابل تقدیر و تشکر هست
کشتی فرنگی : به لطف زحمات ملی پوشان زحمتکش و تدبیر آقای بنا کاری کردیم کارستان و با اقتدار برای اولین بار توی مدالا اول شدیم اونم با 4 طلا از 6 وزن
کاراته مونده بوکس مونده کاراته و ورزشهای گروهیو دو که اگرم ضعیف ظاهر شدن به هرحال نباید باعث ناراحتی بشه البته این فرصت خوبیه که نباید از دست بره من حداقل از بابت خود ورزشکارا مطمئنم که یه جو اشتیاق برای افتخارآفرینی تو تک تک کاروان وجود داره اینو میشه کاملاً دید پس اگر نتیجه نگیرن خودشون از ما بیشتر ناراحت میشن تلاششونو خواهند کرد تا اول به جوایز خودشون برسن و بعد هم مارو شاد کنن
من همین امشب رضایتمو از این دوره مسابقات از کاروان ایران اعلام میکنم بررسی های کارشناسی ضعفو قوت هم باید انجام بشه تا این روند خوب بهتر از قبل ادامه پیدا کنه :20:
dashmojtaba نه به صبح نه به الان
اهان میبینی این روحیه ات چه قدر بهتره:10:
کلا به نظرم با این اوضاع اسفناک مدیران ورزشیمون، ورزشکارامون دارند خیلی خیلی خوب کار میکنند
بله الان که فکر میکنم میبینم به هرحال باید خوشحال باشیمنقل قول:
البته من فکر میکنیم بعضی مسئولین از جمله خود شخص آقای سعیدلو هم زحمات و تصمیمات خوبی گرفتن:11:
نقل قول:
شاغلام اصلاً تیمشو نتونست آماده کنه حتی تا شب پرواز یادمه میگفت هنوز معلوم نیست همه به پرواز میرسن یا نه ! کی رو از پیروانی بهتر سراغ داری مربی با این همه تجربه کار با جوونا که درک بالایی توی ارتباط با امیدها داره اصلاً باید دعا کنیم که ادامه کار بده که در این صورت خیلی لطف بزرگی کرده حالا به هر صورت تعویض مربی تو این شرایطو این فاصله اندک تا المپیک خیلی برنامه هارو عقب میندازه از اونجایی که تو انتخاب مربی هم فدراسیون هیچوقت کارشناسانه وارد عمل نمیشه اگر ه مربی بد بیارنو بعد از دوسه بازی مجبور شن اونم عوض کنن و مثل آوردن مایلی کهن تو مقدماتی 2010 بشه چی ؟ اصلاً به صلاح نیست حتی فکر از دست دادن پیروانی رو کنیم و متاسفانه خیلی هم اذیت شده امیدوارم معرفت مثل همیشه بگذاره و دست این بچه ها رو ول نکنه بره
اینقدر راحت کره رو ضعیف فرض نکن شرایط بازی با امارات فرق داشته سوای از اینکه احتمالاً امارات با بزرگسالانش اومده و خواسته طلارو بگیره یا شایدم بر حسب اتفاق بوده در هر صورت بازی کره با ایران همیشه حساس و حیثیتیه این یعنی یه بازی خوب تدارکاتی که برای رسیدن به هدف که حضور در المپیکه خیلی بهش نیاز داریم
...
فردا نیمه نهاییه پس فردا فینالنقل قول:
مسابقات فینال بوکس هست
یا رستم دستان اگر هر 12 تا طلا بشه چی ! :18:نقل قول:
قزاق ۱۲ فینالیست
ازبک ۱۲ فینالیست
ایران ۱۰ فینالیست
هند ۶ فینالیست
تایلند ۶ فینالیست
چین تایپه ۳ فینالیست
خواهشا تمام تقصير ها رو روي كشتي گيره چيني نندازين :19: اون فقط داشت بازيشو رو ميكرد
ديگه دوران تختي و پهلواني تو كشتي امروزي تموم شده فكر ميكنين اگه پاي چيني مصدوم بود اين با ملايمت كار ميكرد ؟
تابلو بود كه اگه مصدوم نبود هم مي باخت
:31::31::31:نقل قول:
اینکه احتمالاً امارات با بزرگسالانش اومده
اخلاق چه ربطي به دوره هاي گذشته و حال و آينده دارهنقل قول:
چيزي نيست كه مال دوره خاصي باشه
فرم اخلاق تغيير ميكنه اما درون مايه اش نه
اگه دوره تختي ها گذشته پس چرا بعد از مسابقه سعي داشت كارشو جبران كنه
نكنه شما هم معتقدين كه توي ميدون مسابقه فقط بايد دنبال برد بود و اخلاق براي بيرون از ميدونه
اتفاقا من معتقدم اخلاق داره پيشرفت ميكنه نسبت به گذشته
و داره قانونمندتر ميشه
شما يه نگاه به فوتبال بندازين تا 15 سال پيش كسي توپ رو بيرون نميزد تا به مصدوميت بازيكن حريف رسيدگي بشه
الان اگه بازيكني اين كارو نكنه رسما توي رسانه ها اعدام شخصيتي ميشه
برنامه مسابقات ورزشكاران ايرانی در روز دوازدهم
--------------------------------------------------------------------------------
*در بخش بانوان فاطمه قاسمي در وزن 50- كيلوگرم به مصاف كاراتهكاري از ويتنام ميرود. در وزن 55- كيلوگرم فاطمه چالاكي رو در روي نماينده قزاقستان قرار ميگيرد. در وزن 68- كيلوگرم كه بعد از آسيب ديدگي پگاه زنگنه، سميرا ملكي پور جانشين وي شده است، نماينده ايران بعد از استراحت در دور نخست بايد به مصاف نماينده اي از كشور ژاپن برود. در وزن 68+ كيلوگرم حميده عباسعلي به مصاف حريف قزاقستاني ميرود.
در بخش مردان محمد قاسمي در وزن 55- كيلوگرم به مصاف نماينده نپال ميرود. در وزن 55- كيلوگرم امير مهديزاده در دور اول استراحت دارد و سپس به مصاف نمايندهاي از كشور هند خواهد رفت. در وزن 84- كيلوگرم جاسم ويشگاهي بعد از استراحت در دور اول به مصاف حريفي از كشور اردن ميرود.
در وزن 84+ كيلوگرم نيز ذبيح الله پورشيب در بازي اول بعد از استراحت در دور اول با برنده فلسطين و كويت مبارزه مي كند.
*مهدي تقوي در وزن 66 كيلو به مصاف لئونيد اسپريدينوف كشتيگيري از قزاقستان ميرود. در وزن 74 كيلو صادق گودرزي رو در روي فهريانسيان از اندونزي قرار ميگيرد. جمال ميرزايي در وزن 84 كيلو به مصاف بيكدورديف از تركمنستان ميرود.
*روحالله حسيني در وزن 91 كيلوگرم به مصاف بوكسوري از قزاقستان ميرود. محمد ستارپور در وزن 75 كيلوگرم به مصاف حريفي از هند ميرود و در وزن 91 كيلوگرم علي مظاهري رو در روي حريفي از سوريه قرار ميگيرد.
*در رشته دو و ميداني احسان حدادي، محمد صميمي در ماده پرتاب ديسك و سجاد مرادي، روحالله عسگري، امير مرادي و هادي سپهرزاد در بخش مردان و مريم طوسي و ليلا ابراهيمي در قسمت بانوان به مصاف حريفان ميروند.
*نيلوفر مرداني در رشته اسكيت ماده ده هزار متر به مصاف حريفان ميرود. محمد صالحي نيز در همين ماده به مصاف حريفان ميرود.
*ميلاد وزيري در رشته تير و كمان به مصاف حريفي از قزاقستان ميرود. كيوان رياضيمهر رو در روي حريف تايلندي قرار ميگيرد.
*در رشته شيرجه مجتبي وليپور و قائم ميرابيان به مصاف حريفان ميروند.
*تيم ملي بسكتبال ايران در مرحله يكچهارم نهايي از ساعت 14:45 دقيقه به وقت تهران به مصاف اردن ميرود.
*واليباليستهاي ايران در مرحله نيمهنهايي به مصاف تايلند ميروند.
*تیم کبدی بانوان ایران با مالزی دیدار خواهد کرد.
*سپهرزاد تو دهگانه ماده دوي 100 متر دوم شد و جمعآ فعلآ سومه.
*نيلوفر مرداني 16 ساله، تو اسكيت هشتم شد
*كبدي بانوان 73-10 مالزي رو برديم
* تقوي 2-1 قزاقستان رو برد، بازي بعديش با چينيه
وقت اول 1-0 باخت
وقت دوم 1-0 برد
وقت سوم 2-0 برد
*گوددرزي و ميرزايي هم بردند
صبح به خیر دوستان ورزشدوست و وطنپرست پی سی
واقعاً از پریروز که اومدم دیدم ای بابا اینجا همه بچه ها برعکس بچه های بیبخار پی تی باتعصب خاص نتایج رو دنبال میکنن که جای خوشحالی و تشکر داره
ایشالا امروز به هم خبرای خوب بدیم :31:
خب امروز تو کاراته کلی نمایده هامون به میدان میرن
اولین خبر مهدی تقوی در دیداری حساس حریف قزاق رو شکست داد وقت اول رو باخته بود ایشالا طلا رو میگیره
دو نماینده دیگمونم تو کشتی پیروز شدن ایشالا سه طلا رو میگیریم امروز
*هادي سپهرزاد ، آسيب ديد و نميتونه بازي هارو دنبال كنه
اطلاع نداری از امیدهای طلا بود یا نه ؟نقل قول:
نميدونم فكركنم مدال نقره آسيا داشت