سلام مباركه دوست عزيزنقل قول:
لطفا بعد از مدتي استفاده و اينكه قلق ريش تراش دستتون اومد بيايد و نظر بديد (خصوصا در مورد اصلاح گردن و زير چانه) در ضمن يادتون باشه هميشه اول گردن رو اصلاح كنيد بعد بريد سراغ صورت .
Printable View
سلام مباركه دوست عزيزنقل قول:
لطفا بعد از مدتي استفاده و اينكه قلق ريش تراش دستتون اومد بيايد و نظر بديد (خصوصا در مورد اصلاح گردن و زير چانه) در ضمن يادتون باشه هميشه اول گردن رو اصلاح كنيد بعد بريد سراغ صورت .
دیشب دومین اصلاح رو انجام دادم با اختلاف 1 روز....واقعا عالی کار میکنه
من از بین LA92 و RQ1280 این رو انتخاب کردم و واقعا راضی هستم واقعا عالیه
شاید پاناسونیک هم خوب باشه ولی من کار نکردم
دوستانی که بین این دو تردید دارند با اطمینان خاطر بهشون RQ1280 رو پیشنهاد میکنم
سلام
من یه ماشین اصلاح میخوام که هم حالت اصلاح (TRIM ) و هم حالت تراشیدن ( SHAVE)داشته باشه
چه مدل هایی و با چه قیمت هایی با خصوصیات بالا هست ؟؟ ( خودم تو نت مدل کروزر براون رو پیدا کردم )
اینطوریام نیست دوست عزیز شما از پاناسونیک استفاده نکردین پس نمیتونین قضاوت کنید:46:نقل قول:
تا چقدر میخواید هزینه کنید؟نقل قول:
تا 150 ---- 200
البته اگه بیشتر از این هم ارزشش رو داشته باشه هزینه میکنم !
شما هر چی مدل خوب سراغ داری پیشنهاد کن ! نظرت درمورد این کروزر چیه ؟؟؟
پخ زدم چک کنیدنقل قول:
عزیزان بیایید یه تست بگیرید از 790cc و la92 اینجا بگید تا ما هم از دو دلی در بیایم:20:
تست کردن فقط یه جور درسته و اون اینه که هر کسی که 790 سی سی داره باید پاناسونیک هم داشته باشه که بدونه اون چطور میزنهنقل قول:
والا من 2تا از رفیقام پاناسونیک رو خریدن ولی اصلا راضی نیستن
یکی از دوستانم آرایشگاه داره که واقعا آرایشگاه حرفه ای هست میگه پاناسونیک برای پوستهای ضخیم خوبه
الان رفیقهای من یکیشون خیلی وقته داره اصلا ازش راضی نیست
ولی یکی دیگه از دوستام که پوستش ضخیمه راضیه
ولی من یکی از دوستام براون داره نه که راضی نیست ولی میگه زیر گلو رو خوب نمیزنه. فیلیپس که دیگه خرفشو نزن که دوستم داره و به هیچ وجه بدرد نمیخورهنقل قول:
چه خبره!:18: شما براي ريشتون 300 ، 400 هزار تومن ميدين!:41:
ميشه بگين با مدل هاي ارزونتر ، تيغ و موزر! چه فرقي دارن؟:46:
در مورد براون تقریبا قبول دارم ولی الان ما 3 تا رفیق با هم RQ1280 رو خریدیم همه راضی هستیم...نقل قول:
بله دوست عزیز بعضیا به پوست صورتشون اهمیت میدن یکیش خود من حاضرم حتی 1 تومن هم بابت ریش تراش خوب بدم ولی پوست صورتم اذیت نشه.نقل قول:
پس خدا رو شكر ما پوست كلفتيم!:31::21:نقل قول:
نگفتيد چه مزايايي داره؟ براي پوست كلفت ها...
بچه ها من پوستم خیلی چربه و حساس. دنبال یه ریش تراش میگردم که زیاد تا ته نزنه(در حد موزر) ولی موها رو مثل فیلیپس و برون جمع کنه.... میخوام طوری تنظیم بشه که زبری ریش احساس بشه و التهاب ایجاد نکنه
قیمتش زیاد مهم نیست ولی راحت گیر بیاد
لطفا راهنماییم کنید چه مدلی بخرم؟
کسی تا حالا با این مدل کار کرده؟؟
چجوریاس؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این 3 تیغ هست شما بجای این میتونید Gillette fusion بخرین که 5 تیغه من خودم دارم عالیه اگه گیر بیارین خیلی بهتره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سرچی که کردم اینا رو دیدم به دردم میخوره ... حالا ایناها خودشون مو رو جمع میکنه تو محفظه یا نه؟نقل قول:
براونcruzer4 , و9665
فیلیپس qt4050 وqt4090
و hq7320
کدومش مناسبتره؟ لطفا معایب و مزایاشونم بگین....
اون مدلی که من گفتم چقدر عمر میکنه؟نقل قول:
بستگی داره چقد ازش استفاده بشه. من یه ژیلت 5 تیغ دارم که تیغهاشو از آمریکا آوردن الان حدود 10 ماهه که تیغ اولش داره استفاده میشه و هنوز مثل روزهای اول میزنه.بستگی به جنسشون هم دارهنقل قول:
دوستان سلامنقل قول:
من اتفاقی اینجا سر زدم . یه چیزی نظرم رو جلب کرد این قیمت هایی بود که شما میگفتین .
مثلا الان مظمئنین این 1280 قیمتش 380 هست ؟؟؟ ( حالا منظورم دقیق نیست حدودی رو میگم )
مخلصیم.
سلام. دوستان یه ریش تراش ساده بخوام باید چقدر پول بدم؟
مدلش هم فویلی باشه چون جایی خوندم حساسیت کمتری برای پوست ایجاد میکنه.
برای شیو کردن بدن یه چیزی جایگزین اپی لیدی که مو رو بجای کندن بزنه مثل ریش تراش های مردونه چه چیزی هست؟
بهتره فعلا Fusion رو توصیه نکنید، مدتیه واردات محصولات Gillette با مشکل مواجه شدهنقل قول:
خیلی ها دنبال سرتیغ های Fusion هستن و پیدا نمیکنن
همه هم مثل شما به US دسترسی ندارن :46:
1280 معمولی رو میتونید حوالی قیمت 320 پیدا کنیدنقل قول:
اما مدل 1280cc که دستگاه تمیز کننده JetClean رو هم همراهش داره قیمتش 390 تومنه
من خودم هم همین مدل رو دارم، بینظیره
واقعا تراز اوله
شما میتونید از Bodygroom TT2040 استفاده کنید دوست عزیزنقل قول:
body groom.مو رو از ته میزنه بهترینش هم همین مدل TT2040 فیلیپسه که قیمتش حدود 120 تومنهنقل قول:
سوال من این قدر سخت بود؟نقل قول:
نقل قول:شما مشخص کنید چقدر در نظر دارید هزینه کنید (چون همه قیمتی پیدا میشه)نقل قول:
و اینکه برند خاصی مد نظرتون هست یا خیر
هیچی نمیدونم. یه چیز ساده میخوام. فقط میدونم فویلی ها کمتر برای پوست حساسیت ایجاد میکنن.نقل قول:
خب مثلا مارکهای معتبر مثل براون و فیلیپس از چه قیمتی شروع میشه؟..نقل قول:
(چون همه قیمتی پیدا میشه)
نقل قول:مدلی که میفرمایید رو فیلیپس نمیزنهنقل قول:
با 35 تومن میتونید از براون یا پاناسونیک مدل های زیر رو داشته باشید:
Braun 130-1
Panasonic ES3831
میسی ازتوننقل قول:
میشه عکسش رو هم بذارین؟
جنسیت نداره؟
عکس و مشخصاتش رو میتونید اینجا ببینیدنقل قول:
کلاً bodygroom ها مردونه هستنکد:http://www.shekofa.ir/fa/default.aspx?current=gallery&pdsfroddsfaid=5057
مرسینقل قول:
- با اینها همینطوری کار میکنن یا با کف اصلاح؟
- زیر آب هم میشه ازش استفاده کرد؟
- مدلهای گرونتر چه مزایایی دارند؟
مدلی از panasonic که گفتم در هر دو حالت خشک و تر قابل استفاده ست،نقل قول:
Bruan Series 1 130 فقط حالت خشکه اما سرش قابل شستشوه
بهرحال هرچی بیشتر هزینه کنید، کیفیت تیغه های بالاتر با مکانیزم اصلاح پیشرفته تر، دور موتور بیشتر، دستگاه تمیز کننده خودکار، طول عمر بالاتر خود دستگاه و ... نصیبتون میشه
نقل قول:ولی گویا شیور بانوان جداست از این بادی گروم های مردونه.. مثل remigtone WDF3600نقل قول:
من هیچ اطلاعاتی در این باره ندارم. مدل بالا رو هم از سایت زیر دیدم:
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=25707
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=1752
این مدل رو که نوشتن استفاده با باتری یعنی شارژی نیست و هی باید باتری انداخت توش؟نقل قول:
---
دو مدل پاناسونیکES3831 و ES3833i که اولی 35 و دومی 45 تومن هست گویا تنها فرقشون وجود خط زن و کیف مسافرتیه. (؟)
میخواستم بپرسم خط زن چیه (برای خط ریشه؟) و چه جوری کار میکنه؟..
دو عدد باتری میخوره و شما باید باتریاش رو عوض کنید.نقل قول:
خط زن هم برای خط ریش استفاده میشه و هم برای خط پشت گردن
اگر یکی از این مدلها (پاناسونیکES3831 و ES3833i) رو بگیرم چقدر عمر میکنه؟ (خودش، تیغه ش...) ارزش خریدن داره؟..
استفاده م هر روز نیست. هفته ای یکی دو بار
وجود خط زن واجب هست یا خیر؟نقل قول:
تا چقد میخواید هزینه کنید؟نقل قول:
یه سوال داشتک گسی تا حالا با لیزر خونگی کار کرده؟؟
من همه جا بد شنیدم اما هیچ کس تا حالا باهاتش کار نکرده که نتیجه رو بگه