حتی وقتی می خواهید از عرض خیابان یکطرفه عبور کنید، حتما به دو طرف نگاه کنید؛ چون اینجا ایران است! هر چیزی امکان پذیر است!
Printable View
حتی وقتی می خواهید از عرض خیابان یکطرفه عبور کنید، حتما به دو طرف نگاه کنید؛ چون اینجا ایران است! هر چیزی امکان پذیر است!
هیـچ وقت تـو رودربـایسـتی گیــر نکنید :41:
یادمون باشه همیشه رو هر پله تو این زندگی باشیم....خدامون یه پله از ما بالاتره....
نه به خاطر اینکه خداست...نه...به خاطر اینکه دستمون رو بگیره..
اگه یه قابلمه غذای خوش مزه داشته باشی یه بشقاب بیشتر نمیتونی بخوری!نقل قول:
عوضش میتونی بقیه غذایی که تو قابلمسو بذاری تو فریزر و بعدا ازش استفاده کنی...
در ضمن قابلمه ی بدمزه بهتر از قابلمه خالیه(کله تاس!)
منظورم اینه نیازی نیست هر روز اتو بکشی.میتونی جاهای خاص اتو بکشی و بقیه وقتا به سشوارو تافت اکتفا کنی:46:
یادمون باشه همیشه رو هر پله تو این زندگی باشیم....خدامون یه پله از ما بالاتره....
نه به خاطر اینکه خداست...نه...به خاطر اینکه دستمون رو بگیره..
نقل قول:
عزیز من هر روز که اتو نمیکشم . مثال زدم .
بعدشم بحثه من واسه العانه . العان که کچل نیستم .
تا به 35 برسم کچل نمیشم .
تازه اون موقع اگه کچل بشم بهتره بهم میگن مهندس :31::31:
...
آینده نگری خوبه اما حیف نیست فکر و اندیشه خودتو بزاری واسه آینده این مبحث ؟؟!!
به زن و بچه و شغل و زندگیت فکر کن نه به موهات !!!
موفق باشید :40::11:
---------- Post added at 07:02 AM ---------- Previous post was at 06:58 AM ----------
..:: بقیش به نقل قوله بالا ربطی نداره ::..
یه جمله یاس ( خواننده رپ ) اوله یکی از آهنگاش میگفت :
بدترین شرایط زندگی من و تو آرزوی یکی دیگست ...
خیلی خوووبه .
هر وقت بهش فکر میکنم یه جوری میشم ...
-----------------------------------------------------------------------------
یه چیز جالبه دیگه :
من دیشب یکی از بدترین شبای زندگیم بود ولی این جمله نتونست بهم کمک کنه .
همه آدما رو مثال نمیزنم خودمو میگم : چرا نمیتونم تو شرایط سخت به جمله های خوب فکر کنم ؟ چرا ؟
--
چرا وقتی افسردم یا غم دارم یا دلم تنگه هیچ جمله امیدوار کننده ای نمیتوونه بهم امیدواری بده ؟ چرا ؟
امان از مُردهپرستی و بیگانهپرستی!
گذشته برای آدم یعنی بر چسبی که هیچ وقت پاک نخواهد شد... تو تاریخ افراد زیادی بودند که یه هو عوض شدند(حر، ناصر خسرو و....) اما آدمای این دوره و زمونه ما رو به شک میندازند که تاریخ راسته یا دروغ؟؟؟ سرتونو درد نیارم... نمیخام برم بالای منبر.... چیزی که برام به یک تجربه تبدیل شده رو میگم.. این که یه آدم وقتی اسمش به خوبی در بیاد همه به خوبی میشناسندش ، اگر هم به بدی معروف شد میشه بد دو عالم... یعنی میخام بگم آدما اکثرشون تو گذشته سیر میکنند... شاید یکی مث من گذشتش خراب باشه، اما وقتی سر عقل میاد و خودشو تغییر میده باز هم این آدمای بی وفا گذشته ی خرابشو فراموش نمیکنند، به رخش میکشند و...
ای دنیای بی وفا!!!
یارو وقتی میمیره تازه میفهمن که یه روزی زنده بوده :31:نقل قول:
این جمله خیلی معروفه... اما به هیچ وجه منصفانه نیست و من اصلا قبولش نمیکنم!نقل قول:
اگر فرزندتون به شما بی احترامی و توهین می کنه , گذشته رو به یاد بیارین . گذشته ای که حالا داره تکرار میشه .
منظور شما اینه که اگه من نوعی احترام بابامو نگه ندارم فردا بچم هم به من بی احترامی میکنه.
اما اعتقاد من اینه که اگه من نوعی زمانی که صاحب فرزند شدم فرزندم رو درست تربیت کردم و براش همه جوره پدری کردم اون موقع دخترم یا پسرم احترام منو دارند...
یعنی میخام اینو بگم که من برای پدرم، پسر خوبی نبودم (و البته پدرم هم برای من پدر خوبی نبود) اما من نمیخام برای فرزندم پدر بدی باشم... حالا یه سوال... منی که قراره برای فرزندم پدر خوبی باشم، آیا مستحق این هستم که فرزندم بهم بی احترامی کنه فقط به این دلیل که من برای پدرم ، پسر خوبی نبودم ؟؟؟
آی قربون دهنت!!!نقل قول:
هیـچ وقت تـو رودربـایسـتی گیــر نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یکی که تا حالا خیلی این اشتباه رو کردم... به هر کی هم خوبی کردم جوابمو جز با بدی نداد!!! حالا دیگه پشت دستمو داغ کردم که یاد بگیرم برای کسی تب کنم که برام بمیره...
من فکر میکنم چون اون موقع خیلی جو ناراحتی گرفته آدمو و شدیدا احساسی داره فکر میکنه، نمیتونه یه جمله منطقی مثل "از من بدتر هم هست" بگه. نمیتونه با اون اوضاع روحی، این حقیقت رو قبول کنه! در صورتی که در حالات دیگه، مخصوصا وقتی میخواد به یکی دلداری بده همه ش همین جمله رو میگه!نقل قول:
من دیشب یکی از بدترین شبای زندگیم بود ولی این جمله نتونست بهم کمک کنه .
همه آدما رو مثال نمیزنم خودمو میگم : چرا نمیتونم تو شرایط سخت به جمله های خوب فکر کنم ؟ چرا ؟
--
چرا وقتی افسردم یا غم دارم یا دلم تنگه هیچ جمله امیدوار کننده ای نمیتوونه بهم امیدواری بده ؟ چرا ؟
ولی آخرش، اگه سعی کنیم همیشه این جمله رو به خاطر داشته باشیم، میتونیم وقتی هم ناراحتیم اینو تو ذهنمون بیاریم و باورش کنیم.
یا حتی هر جمله دیگه رو!!!!
یاد یکی از دوستام افتادم، دیوارهای اتاقشو پر از جملات این طوری + اعتماد به نفس و اینا کرده بود! راست میگن وقتی یه چیزو خیلی تکرار کنی یا بخونی، باورت میشه.
آفریننقل قول:
:10:
ما همیشه بیشترین احترامها رو به غریبه ها میذاریم !!!!!!
:13:
مثال :
یک غریبه میره خونه ی یک نفر مهمونی . همه چنان احترامی بهش میذارند که بیا و ببین .
اگر حواسش نباشه لیوان شربت رو بریزه رویِ قالی , صاحب خونه با لبخند بهش میگه مسئله ای نیست فدای سرتون عیبی نداره .
اما اگر پدر یا مادر خودش یا همسرش یا بچه ش همین کار رو انجام بده چنان قشقرقی راه میندازه که بیا و ببین و بعید نیست کار به کتک هم بکشه !!!!!
:13:
به اینجور افراد فقط یک چیز میشه گفت :
برایِ اینکه همیشه به پدر و مادر و همسر و فرزندت احترام بذاری و خوشرو باشی باهاشون , اونها رو غریبه فرض کن
البته درسته که ما به اون فرد بیگانه چیز خاصی نمیگیم و میگیم مهم نیست؛ اما توی دل خودمون همونقدر از کارش ناراحت میشیم که ممکنه از کار نزدیکانمون ناراحت بشیم یا حتی شاید بیشتر هم ناراحت بشیمنقل قول:
من اینجوری برداشت میکنم که:
ما چون با غریبه رو در بایستی داریم، به روش نمیاریم
و چون با آشنا صمیمیت داریم و به قول معروف باهش از این حرفا نداریم، رک برخورد میکنیم
مگه جزو تاپیکهای مهم نبود ؟ چی شد ؟
مهم ها رو هر چند وقت یک بار تغییر میدم.
با تمام وجود گناه کردم و در تکرار آن اصرار اما نه نعمتش را از من گرفت و نه گناهم را فاش کرد
اگر اطاعتش کنم چه میکند؟!!!
چهارشنبه سوری خونه بشینید...اصلا به ریسک پشیمونیش نمی ارزه...
ما که دشمن را چنین میپروریم......................دوستان را از نظر چون میبریم؟نقل قول:
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
اوخ اوخ
حواسم نبود.الان با کلی انتقاد راجع به سنتو اینا ازم میشه.
برید تو باغ آتیش درست کنید ازش بپرید...
جلوی بزرگترها با دست صحبت نکنید .
موقع خمیازه کشیدن جلوی دهن خود را بگیرید .
برادر خود را نزنید .
تا هنگامی که مسئله ای ازتون نپرسیدن جواب ندهید .
سلام
كسی که به همسرش خیانت میکنه و همسرش هم خبر داره اما بی تفاوت هست , بدونین که هر دو مثل هم هستند .
سلامنقل قول:
سوال :رودربایستی یعنی چی ؟
اگر رودربایستی با غریبه باعث میشه با احترام و ادب و خوشرویی باهاش برخورد کنیم , خب پس با پدر و مادر و مواهر و برادر و همسر و فرزند هم رودربایستی داشته باشیم .
================
طرف با مادرش یه جوری حرف میزنه انگار داره با کلفتش حرف میزنه . اما با یه غریبه که تازه باهاش روبرو شده چنان با ادب و احترام حرف میزنه که بیا و ببین .
خوش اخلاقی قله ی ایمان هست .
کسی که با بستگانش با ادب و احترام برخوذد نمیکنه در ایمان لَنگ میرنه .
اگر خواستین ایمانِ کسی رو امتحان کنین ببینید اخلاقش چطوره .
برای اینکه ببینین اخلاقش چطوریه ببینین با بستگانش چه رفتار و برخوردی داره .
اگر خوب نیست رفتارش با اونها , بدونین که فردا با شما هم همونطور برخورد میکنه چون دیگه باهاتون باصطلاح رودربایستی نداره .
قبل از ازدواج حتما این مسئله رو چک کنین .
گاهی اوقات لازمه که خجالت نکشین و بدون رودربایستی حرفتون رو بزنید
چون حساب حساب هست کاکا برادر
:20:
هر وقت دوست داشتین بگین آره و هر وقت دوست داشتین بگین نه !
انتخاب دسته خودتوون باشه .
خیلی تاثیر داره .
من حدوده 5 - 6 ماهه دارم این کارو انجام میدم و نتیجه این کار :
دوستایه واقعیم ( کسایی که منو واسه خودم میخوان ) دارن روز به روز بیشتر میشن و نزدیک تر میشن اما دوستایه بیخودی ( توضیح ندم بهتره )
خیلی هاشون رفتن ( Cut ) خیلی ها هم رابطشوون کم شده . چه بهتر ... :31:
:11::40:
نظر شما محترمه اما من مخالف این یکیم.نقل قول:
هر وقت دوست داشتین بگین آره و هر وقت دوست داشتین بگین نه !
به نظر من باید سعی کرد تا جایی که ممکنه همه رو نگه داشت. یه روزی میرسه که یه سری کات شدن، اونایی هم که موندن طی اتفاقی میرن، اونوقته که دیگه هر دوستی بمونه "آره" جواب حرفاشه!
البته بعضیا هم هستن که اگه کات نشن خیلی بده!
در دوستی، پیشگام باش!
حق اینه که باید بدونیم قرار نیست همیشه تو این دنیای فانی بمونیم.
یه روزی هست که مهلت ما هم تموم میشه.اسم ما رو هم رو سنگ قبر مینویسن.
موقش میشه تا ریز و درشت مارو بهش رسیدگی کنن.
هر کس مرئ و امام زمانش را نشناخت به مرگ جاهلین مرده.
یعنی مساوی یا کمتر از یک ظالم.
اگه الان جوابی نداریم مطمئنا اونجا هم هیچ جوابی نخواهیم داشت.
باشد بیشتر به فلسفه زندگی و غم و شادیش فکر کنیم.............
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
این مطلب تجربه ما پس از گزروندن عظیمی از افسردگی و دنبال سوال دویدن و مطالعه و وقت گزاشتن بهش رسیدم.
امیدوارم موارد قابل تامل و سودمندی برای دوستان عزیزم داشته باشه.
.
.
.
میخواهم جملهای که از گفتوگوهای (دیالوگ) سریال... ساخته و پرداختهام را بازگوکنم، یکجورایی بیان تجربهام است!
من این سریال را با عنوان جهالت عریان/نادانی برهنه توصیف میکنم! و اینک جمله:
انتخابها، سرنوشت میسازند.
سلام
هرگز فراموش نکنید که وقتی کسی کارِ اشتباهی انجام می ده , سه علت داره
1- نمی دونه که اون کار اشتباه هست و اگر مودبانه یادش بدین تشکر میکنه و سعی میکنه دیگه هرگز تکرارش نکنه
2- میدونسته که اشتباهه اما فراموش کرده . اگر مودبانه یادش بیارید تشکر میکنه و سعی میکنه دیگه تکرار نکنه
3- خوب میدونه که اشتباه میکنه و فراموش هم نکرده بلکه از روی لجبازی اون کار رو انجام میده .
وقتی کسی کار خطایی انجام میده , قبل از اینکه عکس العمل نشون بدین اول با صبر و حوصله تحقیق کنین علتش چیه تا مرتکبِ قضاوتِ ظالمانه نشین .
مثال :
شوهرِ بدبخت خسته و خورد از سر کار میاد خونه حواسش نیست با کفش میاد رو فرش یک دفعه دادِ خانومش بلند میشه که مگه کوری اینجا فرشه !!!!!!!
یکی نیست بگه خب اول آروم ازش سوال کن چرا کفشت رو دم در در نیاوردی ببین چی میگه
در نود درصد موارد میگه اوخ ببخشید خسته بودم یادم رفت و چه بسا جارو برقی رو هم بیاره و فرش رو تمیز کنه .
مثال 2
اگر اومدین دیدین بچه ی دو سه سالتون دیوار رو با ماژیک خط خطی کرده مبادا سرش داد بزنین و فحش بدین و کتکش بزنین
اون طفلک تو دنیای قشنگِ کودکیِ خودشه . چه میدونه دیوار برای نقاشی کشیدن نیست ؟
بغلش کنین ببوسینش و بگین :
قربونت برم الهی دیوار برای نقاشی نیست . باید تو دفتر نقاشی نقاشی بکشی فدات بشم من ماچ ماچ ماچ
:)
براش دفتر بخرین بدین هر چی دوست داره خط خطی کنه .
اگر روز بعد هم دیدین رو دیوار نقاشی کشیده باز هم مثل روز اول رفتار کنین چون بچه ی شما هرگز از روی لجبازی این کار رو نمیکنه بلکه فقط یاد نگرفته هنوز
اگه ده بار دیگه هم تکرار کرد مبادا سرش داد بزنین . خدا داره صبر و تحملتون رو آزمایش میکنه
مراقب باشين در اين امتحان رفوضه نشين
در ضمن اگر دوست داشتین , خط خطیهایِ رویِ دیوار رو پاک نکنین . هر کی اومد گفت چیه بگین اولین تابلویِ بچه ی هنرمندِ ما هست
:20:
سپاس از نیکی نیکان،
نسخت-
نشانه ارجشناسی ماست
و دیگر-
خواسته ماست برای پایداری نیکی!
وقتی داری بالا میــری مهـــربان باش و فروتـن ..
چون وقتـی که داری سقــوط میکنی از کنار همین آدمـــها رد میشی ..
نقل قول:
ممنون . نظر شما هم محترمه ولی من دوست ندارم بعد از چند سال دور و برم پر از آدم هایی باشه که اگه به دلیل هر مشکلی واسه یه کاری گفتم نه ! از دستم ناراحت بشن .
و اگر از تمامه کارهام زدم و به اونا گفتم آره واسشوون فرقی نداشته باشه .
هر کسی برای خودش ارزشنمده و این حرف رو اصلا از روی غرور نمیزنم ... :46:
قابلِ توجهِ خانومها
حتماً با اين مشكل روبرو شدین که وقتی مایونیز یا مربا یا خیار شور و اینا میخرین , درش خیلی محکمه و زورتون نرسیده بازش کنین و مجبور شدین صدای شوهرتون یا برادرتون یا پدرتون بزنین تا براتون بازش کنه
دیگه از این به بعد به کمکِ کسی نیاز ندارین و با یک نیرویِ کم درش رو باز میکنین
فقط با یک میخِ کوچیک یا با نوکِ چاقو خیلی با احتیاط , سرِ فلزیِ شیشه رو سوراخ کنین (یک سوراخِ کوچیک) .
حالا راحت درش رو خودتون باز کنین
توضیحِ بیشتر برای علاقمندان به علم و دانش :
این شیشه ها رو در کارخانه در دمای بالا بسته بندی میکنند و بعداً که شیشه سرد میشه فشارِ درونش از فشارِ هوا کمتر میشه و باعث میشه که فشار هوا در رو محکم بچسبونه به شیشه و باز کردنش رو مشکل کنه .
به محضِ سوراخ شدنِ در شیشه , شما صدای وارد شدنِ هوا بدرونِ شیشه رو میشنوید .
حالا دیگه فشار درون و بیرون با هم برابره و دربِ شیشه راحت باز میشه .
حتی بعداً هم که میذارینش تو یخچال چون سرد میشه و فشار هوای درونِ شیشه کم میشه , باز هم درش محکم میشه و باز نمیشه اما اگر همون اول که میخرینش سوراخش کنین دیگه این مشکل هم پیش نمیاد
===========================
خطرناک ترین جایِ خونه آشپزخونه هست
آبِ جوش - خطر سوختن یا نابینایی با روغن داغ - خطر سوختن با ظرفِ داغ -- زمین خیس یا چرب و لغزنده - اشیاءِ بُرنده مثل چاقو و ساطور - آتش - خطر قطع شدن انگشتانِ دست در چرخِ گوشت و مخلوط کن و غیره - خطر انفجارِ کپسولِ گاز - خطر نشتِ گاز و انفجارش- خطر گاز گرفتگی با گاز co که باعثِ مرگِ خاموش میشه - برقِ بدنه ی یخچال و لباسشوئی که سیمِ بدنشون به زمین وصل نشده - زود پز و خطر ترکیدنش اگر شعله ی زیرش زیاد باشه - موادِ سمی و شیمیائی مثل وایتکس (سفید کننده ) محلولِ لوله باز کن - سمِ ضد حشرات و غیره - امواجِ ماکروفری که استاندارد نیست و امواجش بیرون میزنه از درش - خطر ترکیدن بعضی از مایعات مثل آب گوجه فرنگی در ماکروفر و ترکیدن تخم مرغ و برخی دیگه از مواد غذایی در ماکروفر - خطر بریدگیِ پا با خورده شیشه هایی که درست کامل جمع نشده بعد از شکستنِ لیوان و غیره - خطر برق گرفتگی در موقعِ وصل کردنِ دوشاخه با دستِ خیس - خطر منفجر شدنِ آبگرمکنی که شیر اطمینانش خرابه و ترموستاتش هم با خرابه یا رو درجه ی آخر هست .
باز هم بگم ؟
نه دیگه احتیاجی نیست . حتماً دیگه کاملاً قانع شدین که آشپزخونه چقدر خطرناکه
وقتی خودتون و بچه هاتون پا میذارین تو آشپزخونه , سیستمِ هشیاری و احساسِ خطرِ مغزتون رو بذارید رو ماکزیموم وگرنه پشیمون میشین .
بچه های کوچیک خیلی بیشتر در خطر هستند چون احساسِ خطر نمیکنند و کسی که احساس خطر نمیکنه آسیب پذیرتر هست .
تكرارى ---------
هیچ کس برای آدم عین قوم و خویش نمیشه...
اگه هزار تا رفیق خوب هم داشته باشی؛ آخرش هم، عمو و دایی و پسر عمو و پسر عمه و.... یه چیز دیگست...
یه تجربه :
هیچ وقت دو تا ادکلن یا عطر رو با هم نزنید .
چون جفتش هم رو خنثی میکنه و بوی جفتش میره :19:
:11::40:
هیچ وقت وقتی که یه سگ بهتون حمله کرد فرار نکنید بشینید و دستتون رو بزارید رو سرتون:31:
اللبته اگه میبینید که میتونید به یه جای امن فرار کنید فرار کنید:31:
وقتی راجع به مساله ای چیزی نمیدونیم و یا حرف خاصی برای گفتن نداریم میتونیم خیلی راحت سکوت کنیم. :13:
هیچکس تو رو به خاطر خودت نمی خواد همه تورو به خاطر خودشون می خوان
همچوقت دنبال فرد ایده آل خودت نباش چون خیالی بیش نیست
اگر بخوای دوستی رو پیدا کنی باید همدیگرو تحمل کنید تا با هم دوست بمونید
وهزار هزار دیگه
افسوس خردن و غصه خوردن فقط یه چیزو به دنبال داره خراب کردن اعصاب و روان تو
حقیقت تلخه ولی چاره ای نیست باید دیر یا زود اونو پذیرفت
یک راه آسون برای کنار اومدن با این سختی ها به قسمت زیبای دنیا نگاه کن اینا رو ول کن
بزارید منم یکی از تجربیات خیلی مهم زندگیمو بگم.
چیزی که من توی چندین سال فهمیدم این بوده که::18:
"باز کردن آبمیوه ساندیس از قسمت زیرش راحت تر از باز کردن از قسمت نوشته شده اش است":31:
امیدوارم به درد بخوره.:11:
به هیچکی اعتماد نکن و رازهای خودت به هر کسی نگو ! دوستانی که اونارو یک زمانی بهترین و نزدیک ترین میدونیم یک روز سر منافع شخصیشون با ما دشمن میشن و اون موقع هست که هرچی گفتی و نگفتی به ضررت تموم میشه !! مطمئن باش که هر دوستی سر دو راهی رفاقت (هرچقدر هم که رفیق بوده باشی) و خواسته های خودش ، حتما منافعش رو انتخاب میکنه ! :46:
سلامنقل قول:
وقتی کسی پی میبره که همسرش بهش خیانت میکنه چند حالت پیش میاد
1- طرف آدمِ خوب و پاکی هست . در اینصورت به هیچ وجه تحمل نمی کنه این وضع رو و جدا میشه و چه بسا بر ضد همسرش هم اعلام جرم کنه (زنا) .
2 - آدمِ خوب و پاکی هست اما اگر طلاق بگیره و جدا بشه سر پناهی نداره و خودش و بچه هاش آواره میشن .
چنین آدمی مجبوره بسوزه و بسازه اما همیشه از همسرش متنفر هست چون مثلِ او نیست .
3- یا از ابتدا خودش هم خیانتکار بوده یا بعدا که میبینه وضع چنینه خودس هم تبدیل میشه به یکی مثل همسرش چون ذاتاً پلید هست . یعنی هر دو مثل هم میشند .
در اینصورت یا با هم علناً توافق میکنند که تو واسه خودت من هم واسه خودم اما با هم زندگی میکنیم !!!! یا بدونِ توافقِ علنی هر دو به هم خیانت میکنند و از وضعِ همدیگه هم خبر دارند و اما به روی هم نمیارند .
چیزی که الان خدمتتون عرض کردم تابعِ یکی از قوانینِ الهی هست که در قرآنِ کریم هم ذکر شده
آیه ی 26 سوره ی نور
زنانِ پلید و بد از آنِ مردانِ پلید هستند و مردانِ پلید از برایِ زنان پلید . و زنان پاک و صالح از آن مردان پاک و خوب و مردانِ پاک و خوب از آنِ زنانِ پاک و خوب .
قوانینِ الهی ثابت و تغییر ناپذیر هستند . علتش هم واضحه . چون حقِ مطلق هستند و اگر تغییر کنند دیگه حق نیست
این هم بارها در قرآن کریم ذکر شده :
فَلَن تَجِدَ لِسُنَّتِ اللهِ تبدیلاً وَ لن تَجِدَ لِسُنَّتِ اللهِ تَحویلا
پس هرگز نخواهی دید که قوانینِ الهی عوض شود یا تغییر کند
واسه همینه که امکان نداره یک انسان خوب حاضر بشه همسرِ یک انسان بد بشه مگر اینکه خبر نداشته باشه .
هر جا دیدین کسی خیانتکار هست و همسرش هم خبر داره اما بی تفاوت هست بدونین که یا از اول مثل هم بودن یا هر دو مثل هم شده اند .
========================
چیزی که الان خوندین , فقط قطره ی ریزی از اقیانوسِ بیکرانِ دانشی هست به نامِ حکمت .
کسی که خدا منت بذاره بر سرش و از دانش حکمت آگاهش کنه , اگر اون رو با همه ی گنجهایِ آسمانها و زمین هم عوض کنه باز هم جز ضرر چیزی نصیبش نمیشه مثل قارون .
و کسی که حکمت بدونه اما مال و منالی نداشته باشه , در این دنیا ممکنه سرما و گرما و تشنگی و گرسنگی و درد بدنی و بیماریِ جسمی ببینه اما روحش همیشه آرامش داره و حتی در سخت ترین لحظاتِ زندگی - لبخندِ امید به رحمتِ لایزالِ الهی از لبانش محو نمیشه چون شکی نداره که کاری نکرده که مستوجبِ عذاب بشه و اینها همه امتحان هست و بی شک یک روز تمام میشه (راز صبر ایوب ع همین بود ) و در لحظه ی آخر زندگیش , با شوق و لبخندِ امید از مرگ استقبال میکنه و در اون لحظه همه ی سختیهایی رو که در طولِ زندگیش تحمل کرده به یاد میاره و میگه :
خدا از تو ممنونم که همیشه همراهِ من بودی .
سختی زیاد کشیدم اما گم نشدم
امتحانم رو در دنیا با سربلندی به پایان بردم
در مرحله ها ی فرزندی و تحصیل و کار و همسایگی و خویشاوندی و همسری و پدری یا مادری و غیره ثابت کردم که فرمانبردار و مطیع هستم .
به خدا قسم که من قبول شدم من رستگار شدم
فُزتُ وَرَبُّ الکعبة
(رستگاری یعنی قبولی در امتحان دنیا)
کَس ندیدم که گم شد از رَهِ راست
سعدی
یا حق