سلام لطف کنید لینک آپدیت پلاسمای سامسونگ مدل 51H4950 بذارید ممنون میشم
Printable View
سلام لطف کنید لینک آپدیت پلاسمای سامسونگ مدل 51H4950 بذارید ممنون میشم
دوست عزیزنقل قول:
نام گذاری ایران برای مدل شما PA51H4950و نام گذاری اصلی آنPA51H4900 است و برای آبدیت فریمورتان از لینک زیر استفاده کنید.
http://www.samsung.com/ae/support/model/PA51H4900AWXHC
سلام
اخرین اپدیت 46es 8880 ورژن چنده میشه لینک بدید
دوست عزیزنقل قول:
از این سایت استفاده کنید
نام گذاری ایران 46es 8880 و نام گذاری اصلی 46es 8000 است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان محبت کنید اپدیت سامسونگ سری 6 مدل 40ٍُES6980 رو میخواستم. مرسی
دوست عزیزنقل قول:
اینم لینک مدل اصلی این مدل
بچه ها لطفا آدرس دانلود آخرین firmware مدل 55ES7770 رو هم بزارین
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
این سایت اصلی مدل تلویزیون شما و می توانید از اینجا دانلود کنید.
دوست عزیز مننقل قول:46ES7770M دارم واسه اون چی ؟!
اون وقت فریم ویر این 7500 مالزی رو بریزیم مشکلی پیش نمیاد ؟! نکنه تی وی بریک بشه...
دوست عزیزنقل قول:
آن سایتی که به در بالا لینک دادم مال امارات است مشگلی پیش نمی آید.
سلام دوستان مشکل در خاموش روشن شدن تلویزیون سامسونگ ua46es8880m دارم خود به خود خاموش روشن میشه.ممنون میشم بگید چیکار باید بکنم
سلام ببرید نمایندگی. مال ما هم چند وقت پیش همینجوری شد بردیم نمایندگی گفتن بردش مشکل پیدا کرده تعویض کردن درست شد
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیون خاموش یا به خودی خود خاموش می شود.، برای اولین بار بررسی کنید که آیا آن را به یک تایمر خواب روشن تنظیم کردید. این به طور معمول رخ می دهد به این دلیل که تلویزیون دارای یک تایمر است که فعال شده (یا به عمد و یا به طور تصادفی) و به بخاطر همین تلویزیون در یک زمان خاص خاموش می شود. اگر این مورد است، تایمر را غیر فعال کنید تا مشکل را حل کنید.
و گاهی هم کلا زیر نویس رو از منو تنظیمات غیر فعال کنین،میبینید که مشکل حل شد! زیر نویس حتما باید یونیکد باشه.
اگر تلویزیون سامسونگ شما به خودی خود خاموش می شود ، سعی کنید با غیر فعال کردن برخی از ویژگی های صرفه جویی در انرژی تلویزیون مشگل را حل کنید. بررسی کنید در صورتی که تایمر خواب )سیستم-->زمان-->تایمر خواب) فعال شده است آن را غیر فعال کنید . تایمر خواب به طور خودکار تلویزیون را به صرفه جویی در انرژی بعد از یک دوره مشخص از عدم فعالیت خاموش می کند. اگر تایمر خواب فعال نیست، نگاه کنید (سیستم-->راه حل های سازگار با محیط زیست--> بدون قدرت سیگنال خاموش(و یا قدرت خودکار غیر فعال (سیستم--> راه حل صرفه جویی--> خاموش خودکار) فعال شده است آن را غیر فعال کنید. اگر کامپیوتر تان به تلویزیون متصل شده، تنظیمات برق کامپیوتر تان را بررسی کنید. اطمینان حاصل کنید که کابل برق AC درست به خروجی دیوار و تلویزیون متصل باشد. در هنگام تماشای تلویزیون از اتصال به آنتن یا کابل، تلویزیون پس از خاموش10 ~ 15 دقیقه اگر هیچ سیگنال وجود ندارد.مطمئن شوید.
سلام آقای متین
من تازه تلویزیون سامسونگ 6390 48 رو در تاریخ 10 آذر گرفتم. اما با مطالعه پست ها چند سوال برام پیش امده که ممنون میشم راهنمایی کنید
1- دستگاه جدید خریداری شده ایا نیاز به آپدیت داره و با اپدیت امکان جدیدی اضافه میشه یا خیر
2- نگرانی پیش امده از اینکه امکان داره دستگاه خریداری شده دستگاه داخل نمایشگاه displayباشه(من از نمایندگی با گارانتی و آک خریدم)
3- آیا فقط وارد منو مخفی بشی و خارج شی امکان خراب شدن هست و آیا قابلیت هست که کمک کنه به بهتر شدن دستگاه
با تشکر از شما ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
1- در صورتی که دستگاه مشگلی نداشته باشد نیازی به آبدیت ندارد . چون کالیبراسیون آن فابریک است و ممکن است تغییر کند.
2- در صورتی که اینطور هم باشد این امکان در تلویزیون است که بشود ساعت کارکرد آن را صفر کرد پس زیاد حساس نشوید.
3- معمولا این طور نیست ولی در صورتی که نیازی به تغییر و یا رفع مشگل نیست وارد منوی مخفی نشوید.
ممنون از جوابتون
چون تلویزیون به اینترنت وصل هست هر چندبار پیغام میده بروزرسانی جدید دارید آیا اون رو هم کنسل کنم و انجام ندم با تشکر فراوان
دوست عزیزنقل قول:
در پست بالا توضیح دادم و این بخود شما ست که بخواهید آبدیت کنید.
لازم بذکر است بصورت آنلاین بسته به سرعت اینترنت تان ممکن است چند ساعتی طول بکشد.
سلام من میخواستم LED رو آپدیت کنم اگه میشه لینک دانلودش رو برام بزارید خیلی ممنون هر چی میگردم فریمور رو پیداش نمیکنم:n03:.
samsung
مدل دستگاه :
Samsung 46F6350
ua46f6350am shd
میخواستم تلوزیون رو اپدیت کنم اگه میشه کمک کنبد لینک دانلودش رو قرار بدید
باتشکر.
دوست عزیزنقل قول:
اینم لینک اصلی مدل تلویزیون شما
دوست عزیز این که مدلش فرق داره.نقل قول:
UA46F6100AR
من گفتم :
مدل دستگاه :
ua46f6350am shd
دقت نمیکنی دوست عزیز..
هر کاری میکنم این مدل رو پیدا نمیکنم تو سایت سامسونگ دوستان کمک کنید.
دوست عزیزنقل قول:
مدل نام گذاری ایران برای تلویزیون شما ua46f6350am و مدل اصلی آن که در منوی مخفی سیستم شما موجود است این مدلUA46F6100 است. برای اطمینان با کنترول معمولی و نه با کنترول لمسی این کد را در حالت خاموش وارد کنید و در منوی مخفی که نمایان می شود می توانید مدل اصلی تان را ببینید. و بدون اینکه به چیزی دست بزنید با خاموش کردن تلویزیون از آن قسمت خارج شوید.
دسترسی به منوی سرویس
این کد از روی کنترول معمولی و نه لمسی در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
کد:
info > menu > mute > power
سلام
مدتيه كه درصفحه تلويزيونم خطهاي عمودي مشاهده ميگردد كه درحال افزايش مي باشد به طوريكه درحال حاضر حين نمايش فيلم ويا مسابقات ورزشي كاملا جلب توجه مي كند. ابتدا اين خطها خيلي كم ودرگوشه تلويزيون مشاهده ميشد اما حالا تقريبا درتمام صفحه قابل رويت است. مدل تلويزيون : سامسونگ ua46d8880ym
عمر آن زير سه سال است
نمايندگي ميگه از پنل بوده وكاري جز تعويض پنل نميشه كرد اون هم تضمين نداره.متاسفانه تاريخ گارانتي آن هم تمام شده.
ازدوستان عزيز واساتيد اين سايت اگر نظري يا توصيه اي دارند لطف كنند وپيام بدن. مرسي
دوست عزیزنقل قول:
پیدایش این خطوط به عواملی چند بستگی دارد .
آیا در همه شرایط یعنی در حالت tv و hdmi و av این حالتها را دارید؟
1- اگر با کابل HDMI به تلویزیون وصل هستید و این خطوط را می بینید کابل را هم در اتصال تلویزیون و هم دستگاهی که به آن متصل هستید تمیز و وصل کنید وبه آهسته تکان دهید و تاثیر آن راببینید. اگر مشگل از آن باشد آن را تعویض کنید.
2- کابل برق تلویزیون را آزمایش کنید ببینید که کثیف و شل یا لق نباشد چه در اتصال تلویزیون چه در اتصال پریز
3- ایجاد میدان الکتریکی و یا امواج قوی مکرویو و برای رفع آن اگر وسایل و یا کابل برقی این امواج را نشت می کنند ان را از اطراف تلویزیون دور کنید.
4- اسلت های اتصال مین برد به پنل را خارج و پس از تمیز کاری مجدداً نصب نمائید.
حالا به قسمت منو --->پشتیبانی ----> و تست تصویر بروید و ببینید که عکس به نمایش در آمده مشگل دارد یا نه اگر این مشگل همچنان موجود بود باید پنل تعویض شود.
سلام
درهمه حالتهاي tv وhdmi و . . .همين مشكل وجود داره . سيمهاي اتصالات را جداكردم بازهم وضعيت تغيير نكرد .درحالت تست تصوير همان خطها مشاهده مي گردد
دوست عزیزنقل قول:
اگر به امور فنی وارد هستید قاب پوشت تلویزیون را باز و تمامی اسلت های اتصال مین برد به پنل را خارج و پس از تمیز کاری مجدداً نصب نمائید.و اگر درست نشد باید پنل تعویض شود.
آقاي متين پور مرسي بابت پاسخ هاتون
امورفني كه تاحالا پشت تلويزيوني رو باز نكردم. اما با كمي راهنمايي نبايد اين پيشنهادي را كه داديد كار سختي باشه. طبعا درحاليكه خاموشه پشتش رو باز ميكنم وتوصيه شمارو انجام ميدم. اگر براي اين كار توصيه خاص داريد يا اينكه بايد روي چيزي تمركز بيشتري داشته باشم يا مواظب موضوعي باشم بفرماييد ممنون ميشم. باز هم تشكر
دوست عزیزنقل قول:
باید تمامی اتصالات مربوط به پنل را با یک گوش پاکن چرم گیری و غبار روبی کنید.و اگر اتصالات را جدا کردید به همان ترتیب خود درجای خود محکم و اطمینان پیدا کنید که بستهای آن بسته باشد و شل نباشد تا اتصال بطور کامل انجام گیرد.
سلام لطف کنید سایت آپدیت led سامسونگ مدل ua55h6390awshd را بذارید خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
مدل اصلی شما UA55H6300 و مدل نام گذاری ایرانua55h6390 است و برای دانلود از این سایت استفاده کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سری 6
دوست عزیز
قبل از هر گونه آبدیت اول از قسمت منو ---> پشتیبانی---> تماس با سامسونگ ---آن را باز کنید و در قسمت اطلاعات محصول ویرایش نرم افزار را یادداشت کنید چون در موقع دانلود فریمورتان باید اسم آن با اسم محصولتان یکی باشد تا بتوانید از آن استفاده کنید مانند این اسمها
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
و طبق سایت سامسونگ باید اینگونه عمل کنید
STEP1. چگونه برای آماده سازی درایو حافظه USB
1- فایل سیستم عامل را از سایت سامسونگ به کامپیوتر تان دانلود کنید.
فرمت نام فایل به شرح زیر است. این به این معنی است که نسخه ای از سیستم عامل می تواند باشد.
بنابراین می توان آن را با یکی از این نسخه ها مطابقت داد.
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
2- درایو حافظه USB را به پورت USB بر روی PC خود وصل کنید. فایل را به درایو حافظه USB کپی کنید.
3- مراحل زیر را دنبال فایل را از زیپ خارج کرده و برای سیستم عامل پوشه ایجاد می کنید. پوشه باید همین نام با فایل داشته و در دایرکتوری ریشه وجود داشته باشد.
3-A. - دوبار کلیک کنید و یا فایل را اجرا و پوشه مقصد را انتخاب کنید. و سپس کلیک کنید "“Extract”.".
3-B. - پوشه اجرایی را به درایور USB تان ذخیره و تایید می کنند که درایور USB کپی شده است
STEP2. چگونه به ارتقاء نرم افزار توسط USB
1. درایو حافظه USB حاوی سیستم عامل را به پورت USB تلویزیون تان قرار دهید.
2. تلویزیون را روشن کرده و در حدود 1 تا 2 دقیقه صبر کنید.
3. با فشار دکمه منو، 'پشتیبانی'، 'به روز رسانی نرم افزار "، و سپس" بروز کن' را انتخاب کنید.
4. پیام برای جستجوی فایل های به روز رسانی نمایش داده می شود. فشار دهید بله.
5. اگر تلویزیونتان نسخه نرم افزار معتبررا پیدا کرد، یک پیام نمایش می دهد. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون به روز رسانی را شروع می کند.
6. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون شروع می شود به روز رسانی. هنگامی که برنامه ارتقاءدهی فریمور را کامل کرد، تلویزیون خاموش می شود و پس از آن به خودی خود روشن می شود.
برای آپدیت از طریق USB در سری ورژن 6 ابتدا به منوی تلوزیون رفته و گزینه تماس با سامسونگ را انتخاب کنید و نسخه نرم افزار نمایش داده می شود .
نام فایل موجود در USB باید همنام با این نسخه ویرایش شود تا برای تلوزیون قابل شناسایی باشد
سلام
تلوزیون جدید ما H7790 هست که خودش آپدیت می شه
سوالم در مورد تلوزیون قدیمیمونه که 40B690 یا همون 40B650 جهانیه . یه سرچی کردم دیدم آخرین آپدیتش برای 10.2010 هست . دانلود کردم و سعی کردم از طریق USB آپدیتش کنم . با اینکه آخرین فریمور تلوزیون 7.2010 هست اما میگه " ورژن آپدیت با ورژن خود تلویزیون یکی هست " و آپدیت نمی کنه
بنظرتون همین حالتی که هستو بذارم باشه و بهش دست نزنم ؟ یا بگردم دنبال آپدیت جدید تر ؟ یا اصلا نیازی نیست ؟
مرسی
سلامنقل قول:
طبق توصيه شما پشت تلويزيون را بازكردم ومحل اتصال به پنل را تميز كردم اما تغييري در صفحه نمايش ديده نشد.فقط يك چيزي توجه منو جلب كرد . رابطي كه به پنل وصل ميشه ومثل يك تسمه خيلي نازكه (ظاهرا اسمش فلت هست)، دردو يا سه محل يك تورفتگي غير عادي داشت كه ناشي از فشار سيم رابط ديگه اي هست كه روي فلت افتاده بود وبه اون فشار وارد كرده، اين تورفتگي اونقدر هست كه با ناخن هم حس ميشه. امكان داره خطهاي عمودي روي صفحه نمايش كه درحال افزايش هستند از اين باشه؟ واينكه ميشه فلت را ازبازار تهيه كرد وعوضش كرد؟ قيمتش چقدره؟
ببخشيد سوالا زياد شد
دوست عزیزنقل قول:
ممکن است
برای آن کابل فلت می توانید از تعمیرگاه های سامسونگ و یا از تعمیرگاه های ساختمان آلومینیم بگیرید .
با سلام
مدل تی وی ما تو ایران : ua40EH6930M هستش.
مدلش توی سایت سامسونگ چیه؟ ممنون
دوست عزیزنقل قول:
مدل اصلی شما UA40EH6030 است.
سلام
مدل تی وی ما ua40c6960vr هستش
توی سایت سامسونگ چیه مدلش؟؟
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
مدل اصلی این مدل در سایت سامسونگ ua40c6600 است.
ببخشید ولی بازم پیدا نمیکنه که؟؟نقل قول:
این اپدیت براش میخوره؟؟
بعد ی سوال اگه اپدیت کنم مشکل زیرنویس که پیدا نمیکنم نه؟ چون الان زیرنویس فارسی رو خوب نشون میده
بعد اپدیت چه فاییده یی داره؟؟
ممنون
با سلام
مدل تلویزیون ua46F5570am هست
.برای اپدیت ان مدلی که منو مخفی هست 46f5300 هست..
برای اپدیت برای ایران از کدام نوع باید استفاده بشه در سایت سامسونگ
اگر اپدیت کنم نسبت به سال 2013 چه تغییراتی انجام میشود؟
دوست عزیزنقل قول:
آبدیت برای رفع مشگلات سیستمی است و اگر تلویزیون شما مشگلی ندارد نیاز به آبدیت ندارید.
و آن آبدیت هم مخصوص سیستم شماست.
با سلام مدل تلویزیون ps43d495a1m هستش ولی توی سایت سامسونگ پیداش نمیکنم، آیا ممکنه مدلش تو سایت سامسونگ فرق داشته باش؟
اگه آپدیتی ازش دارین لطف کنین بدین