با سلامنقل قول:
امکانش توی یاهو هم هست. اما هزینه بر هست.
امکانی به اسم forward کردن ایمیل هست که میتونید به یه آدرس ایمیلی دیگه که حتی جیمیل یا هر چیزی دیگه باشه یه نسخه کپی ارسال شه.
موفق باشید.
Printable View
با سلامنقل قول:
امکانش توی یاهو هم هست. اما هزینه بر هست.
امکانی به اسم forward کردن ایمیل هست که میتونید به یه آدرس ایمیلی دیگه که حتی جیمیل یا هر چیزی دیگه باشه یه نسخه کپی ارسال شه.
موفق باشید.
خب میشه بگید چه جوری ممنون
اولی به صورت رایگان وجود نداره؟"
با سلامنقل قول:
اون چیزی که شما مد نظرتون هست اینه
وقتی داخل اون آدرس رفتید از سمت چپ گزینه ی POP & Forwarding رو انتخاب کنیدکد:http://us.mg3.mail.yahoo.com/neo/launch?.rand=51s9ljohjd4gp
سپس upgrade باید کرد به پلاس تا بتونید از امکاناتش استفاده کنید.
موفق باشید.
سلام تو یاهو میل ... ساعت ایمیل ها رو برای من اشتباه میزنه .. چطوری میتونم طبق ساعت خودمون تنظیم کنم ؟
در قسمت Acount profile رو ایران که میزنم . . . ساعت رو دقیق نشون نمیده
کسی نبود پاسخگو باشه ؟نقل قول:
من ایمیلم تو یاهو هست
ولی هیچ ایمیلی بهم نمیرسه
خودم به هر کی ایمیل بزنم میره ولی بره کسی برام نمیاد
حتی خودم با ایمیل جیمیل امتحان کردم ولی به یاهوم نرسید
برای چی این جوری شده
باید چی کار کنم!!!؟
سلام به همگی دوستان...
یکی از اقوام ما از دوستانشون شنیده که:
من میتونم بفهمم ایمیلی که برای شخصی میفرستم اون شخص اون ایمیل رو خونده یا نه !
این یعنی اینکه دلیوری داره ؟ یا یاهو پیغامی چیزی میده ؟ اگه اینجوره، چرا من تا حالا اینجور گزینه ای ندیدم ؟
شایدم من بلد نیستم، یا شایدم سرویسش مجانی نباشه !
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند...
همگی موفق باشین...:11:
سلال به همگي من پيش دوست دخترم قپي اومدم و گفتمش كه از كامپيوتر و اينترنت هر مشكلي داشته باشي برات حل ميكنم اينم دلخوش به كمك شما بودم حالا مشكلم اينه كه ميگه ازوقتي ياهو شكل وشمايل سرويس پست الكترونيكيشو عوض كرده يه آدرسي تو آدرس بوك هست كه وقتي ميخاد حرف اول اونو بنويسه اون ادرسو مياره ولي اين نميخاد بياد ميخاد پاكش كنه چيكار كنه؟ كمك كنيد لطفا حيثيتيه
اگه میخواهید بفهمید طرف ایمیل شما رو خونده یا باید از سرویسهای مربوط به این کار استفاده کنید. متن رو در سایت مخصوص به اینکار نوشته و لینکی رو که میده به شما برای دوستتون بفرستید.
ایمیل ایرانی هم این گزینه درخواست رسید رو دیدم توش و ظاهرا ایمیل پولی یاهو هم درخواست رسید از طرف رو داره مثل همین پیغام خصوص فروم که درخواست رسید میکنید.
با سلامنقل قول:
برید و از داخل contact ها اون مخاطب رو پاک کنید.
موفق باشید.
دوستان
غیر از اینکه میشه از طریق آپشن محیط ایمیل یک ایمیل رو بلاک کرد آیا یاهو پلاگینی داره که نصب بشه و بشه ایمیلهایی که میخوایم رو بلاک کنیم تا باسه همیشه از اون آدرس ایمیلی نیاد ؟
با سلامنقل قول:
ایمیل ها پلاگین ندارن.
اما برای اینکه از بعضی از آدرس ایمیل نیاد میتونید همون آدرس رو بلاک کنید و دیگه ازش ایمیل دریافت نمیکنید.
موفق باشید.
نسخه جدید ایمیل یاهو حسابی برای من کند هستی
نسخه کلاسیک و حتی نسخه قبلی برام راحت تر بودند
چطور میشه تم ایملیم رو عوض کنم و مثلا به حالت کلاسیک دربیارم
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم به تاپیک زیر مراجعه کنید.
چه جوری می تونم ظاهر جدید یاهو میل رو به کلاسیک تبدیل کنم؟؟!!
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=502556
دوستان قبل از اینکه این که این تایپک رو بزنم 100 بار از صفحه ادیت یاهو سعی کردم تا ایمیل ام رو حذف کنم نشد که نشد جالب اینجاست با رمز خودم وارد این صفحه میشم ولی اینجا که رمز رو میخواد. (اون پایین صفحه) 100 بار بیشتر امتحان کردم میگه رمز اشتباه است.
دارم کلافه میشم در ضمن نگید که ولش کن لازمه که حذف کنم .
به دادم برسید.:19 :
سلام .
میشه لطفا یکی راهنمایی کنه که این ایمیل چشه ؟؟
هر وقت یوزر و پسورد میزنم که باز بشه این صفحه میاد . ( عکسشو گذاشتم )
تا بعد از ظهر درست بود . پیغام اورده بود که ورژن جدید مرورگر شما رو ساپورت نمیکنه . بعد هم زیرش مراحلشو نوشته بود که چطور برش گردونیم به ورژن قبلیش . یه سری چیز نوشته بود که زبونشو عوض کنید تا پیغام return بیاد و اینا .
منم همینکارو کردم برش گردوندم . حتی صفحه ایمیلا هم باز شد .
اونوقت شب اومدم دوباره برم تو دیگه همین پیغام میاد . من چیکار کنم ؟؟
البنه بگم من این مراحل برگردوندن به ورژن قبلی رو روی یه ایمیل دیگه هم انجام دادم هنوز هم سالمه . این نمیدونم چش شد ؟!
کد:http://xtupload.com/image-11BB_4E82182B.jpg
با سلام
من یک ایمیل چند سال پیش ساختم ولی ازش استفاده نمی کنم
یک ایمیل دیگه یه مدت بعد ساختم که باهاش کار می کنم
اما مشکل اینه که ایمیل اولیم قابلیت فوروارد اتوماتیک میل هایی که بهش وار می شن را نداره اما دومی داره ...
آیا راه حلی وجد داره که بتونم این مشکل را حا کنم ؟
ممنون
کد:http://k.minus.com/jw9D2PPQk9PD1.png
کد:http://k.minus.com/jgbZpKoa15ZoD.png
اصلا کسی به این تاپیک سر نمیزنه فک کنم ...
سلام دوستان سایتی هست که درست نشون بده طرف اینویزه یا نه؟ هر چی سایته انگار دیگه درست نشون نمیدن اگه کسی بلده یه سایت درست معرفی کنه ممنون
سلام دوستان من دو روزه نمیتونم واسه کسی ایمیل بفرستم .
مینویسه در اکانت شما یه سری فعالیت های مشکوک رخ داده !!!
چیکارش کنم ؟
با سلامنقل قول:
پسورد ایمیلتون رو یه دور عوض کنید ببینید مشکلتون برطرف میشه؟
موفق باشید.
سلام بر دوستان و مدیران عزیز :
چند وقتی است که بنده در ارسال ایمل با این پیغام مواجه میشم . ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید:
Your message was not sent Suspicious activity has been detected on your account. To protect your account and our users, your message has not been sent.
If this error continues, please contact [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further help.
We apologize for the inconvenience.
با سلامنقل قول:
مشکل شما هم مثه مشکل دوستمون هست که در پست قبلی اشاره کردن.
یه دور پسورد اکانتتون رو عوض کنید
موفق باشید.
آقا پسورد رو هم عوض کردم ولی نشد :41:نقل قول:
مشکل من هم هنوز پا برجاست. من فکر می کنم اکانت ایمیل ما -- شده....
دوستان اگر راه حا دیگه ای سراغ دارن ممنون میشم راهنمایی کنند...
دوست عزیز، وقتی از انواع فـیلتر شکن استفاده کنید، IP تون دائما عوض میشه و یاهو این رو فعالیت مشکوک (suspicious activity) تشخیص میده. اما اینکه نمیذاره مسیجتون سند شه ...:23:نقل قول:
ممنوم ولی پس راه حلش چیه؟نقل قول:
ایشون گفتن که عزیزم ! ==> :23: [ :31:] هه هه هه !نقل قول:
ولی راه حلش اینه که یه مدت از ایمیل تون استفاده نکُنید تا ظنّ یاهو نسبت به شما برطرف بشه ! ...
اصلاً هیچ گونه لاگینی نداشته باشید چه با وی پی اِن چه بی وی پی اِن .
بدبختی فقط نداشتنه خوراک و پوشاک و مسکن نستا !نقل قول:
اینم به نوبه ی خودش یه جور بدبختی به حساب میاد . عجب گرفتاری شدیما !
نبود .............. ؟!نقل قول:
با سلام چطور می تونم ایمیلم رو تنظیم کنم که به صورت اتوماتیک تمامی ایمیلهای وارده رو به ایمیل دیگرم ارسال کنه ؟
با سلامنقل قول:
شما باید از سرویس forward یاهو استفاده کنید که در حال حاظر رایگان نیست و یه هزینه ای رو باید برای اشتراک پرداخت نمایید.
موفق باشید.
این یکی جواب داد دمت گرم :10:نقل قول:
بعد از تعویض پسوورد 1 روز کامل لاگین نکردم ، امروز درست شد
چندی وقتیه برای تنظیمات ایمیل یاهو با مشکل مواجه میشم.
الان این صفحه باز میشه و لیست تبهای تنظیمات میاد ولی امکان انتخاب نداره و صفحه به درستی تنظیم نمیشه!
این تصویر رو ببینید بهتر متوجه میشید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
آره احتمالا ناسازگاری با مرورگر هست.
چون روی IE و ورژن های پایین اوپرا هم همینطوریه و خیلی خرابه.
گاهی هم اصلا لود نمیشه.
از firefox استفاده کنید.
موفق باشید.
ولی این مشکل روی فایرفاکس 6 و 7 اتفاق افتاده و روی فایر فاکس 3 و 4 و 5 این مشکل نیست! مرورگر ie هم اصلا استفاده نداریم.نقل قول:
لازم به ذکره که برای یاهو میل کلاسیک این اتفاق افتاده و روی نسخه جدید این مشکل نیست!
با سلام دوستان و اساتید عزیز، من با یاهومیل جدید خیلی خیلی مشکل دارم و نمی تونم باهاش کار کنم
یاهومیل کلاسیک هم که اولین مدل یاهو بودش خیلی کند هستش ، مابین اینها یه ورژنی اومده بود الان هرکاری میکنم به اون ورژن و تم برگردم نمی تونم کسی می تونه منو راهنمایی کنه
میخوام به ورژن و تم yahoo mail basic (شکل زیر) برگردم. ممنون میشم کمکم کنید
ورژن دومی یا بیسیک یاهو (میخوام میلم اینجوری بشه)
یاهم میل جدید :
یاهو میل قدیم :
دوستان عزیز اینو هم اضافه کنم که من به یاهو میل کلاسیک بر می گردم اما من اون ورژن دومی یاهو رو میخوام هرکاری می کنم نمی تونم یاهو میلم رو مثل اون بکنم
سلام
چند وقته هر کاری انجام میدم نمیشه میلم باز کنم تو قسمت چنج پسورد . وقتی سوال میپرسه درست وارد میکنم و پسورد عوض می کنم بعد که میرم وارد میل بشم وارد نمیشه و هیچ اروری نمیده
لطفا راهنمای کنید
سـوال چقـدر تکرار شـد ، چقـدر جـواب دادم ؟نقل قول:
لینکــ کلاسـیک میـل :
کد:http://au.mc1214.mail.yahoo.com/mc/welcome?ymv=0
سلام
از طریق یاهو میل میشه در یه گروه چند نفره چت کرد؟
و چطور میتونم شماره تلفن هارو روی آیدی ها از یاهو میل ذخیره کنم؟