تا 2 ماه فرصت دارید که پرداخت کنید در غیر اینصورت جریمه دوبرابر میشهنقل قول:
هیچ مشکلی پیدا نمیکنید
برای اطمینان بیشتر از جریمه شدنتون یکبار با sms به 30005151 چک کنید
Printable View
تا 2 ماه فرصت دارید که پرداخت کنید در غیر اینصورت جریمه دوبرابر میشهنقل قول:
هیچ مشکلی پیدا نمیکنید
برای اطمینان بیشتر از جریمه شدنتون یکبار با sms به 30005151 چک کنید
پیش فروشهای 131 و 132 توی سایت سایپا همگی sl هستن و من هم ناچارا همون sl رو ثبت نام کردم (اینترنتی)
حالا می خوام بدونم
1 آیا میشه اس ال رو به اس ایکس یا ای ایکس تبدیل کرد. و چگونه باید اقدام کرد
2- آیا اساسا فرمان هیدرولیک برای پراید تغییر خیلی محسوسی هست و مهمه
3 ایا وجود ایربگ با توصفیفات فبلی دوستان ارزش غصه خوردن رو داره چون با خودم میگم مثلا حیف شد ایربگ نداره؟
من یک 111 میخواستم اینترنتی بگیرم کخ اونم sl بود ولی رفتم نمایندگی حضوری ثبت کنم که دیدم sx هست! احتمالا یا ایراد از سایتشون هست یا بعدا میتونین تغییر بدین!نقل قول:
بله هیدرولیک خیلی خوبه رو پراید! به صحبت های عموم که نه لازم نداره و سبوکه و تو سرعت بده و ... اینا هم گوش نده! کاملا لازمه بخصوص برای پارک ...
ایربگ بودنش بهتره اما خیلی غصه نداره...
مرسی، با همون سیستم پیامک چک کردم فهمیدم جریمه شدم، پس زودتر میرم پرداخت می کنم.نقل قول:
من فکر نمی کنم دیگه پراید بدون ایربگ بدن بیرون، مطمئنید نوشته بوده SL ؟ چون معمولا توی خرید اینترنتی ساده ترین مدل رو قرار میدن یعنی بدون رنگ متالیک و بدون فرمان هیدرولیک و اینها، بعد وقتی موعد تحویل میشه می تونید رنگ و هیدرولیک بودن رو انتخاب کنید پس نگران نباشید.نقل قول:
نظر شخصی من اینه که اگر بدون ایربگ ماشین رو بتونید بگیرید و مشکلی برای پلاک نداشته باشید باید خوشحال باشید پول بیشتر برای این آپشن جدید ندادید!
درباره فرمان هیدرولیک هم به نظر من نبودنش اونقدرها فاجعه نیست، من چون دوگانه می خواستم و چون هیچ دوگانه سوزی هیدرولیک نیس!!! ماشین ام با فرمون عادیه اما مشکلی هم ندارم، کسایی که صبا دارند وقتی پشت ماشین من می شینند میگن چه فرمون نرمی!!
البنه من یه پشت پراید نشستم و فرمونش رو چرخوندم تقریباً پشت بازو آوردم! :دینقل قول:
کسی که پشت ماشین هیدرولیک دار بشینه، سخته بخواد به ماشین بدون هیدرولیک عادت کنه.
مشکلی نیست موقع ثبت نام اولیه شما مدل پایه SL رو ثبت نام می کنید ولی در زمان صدور دعوتنامه می تونید مدل های دیگر را انتخاب کنید. در ضمن پراید بدون ایربگ فعلا پلاک نمیشه .نقل قول:
در ضمن اگر قبلا ماشین با فرمون هیدرولیک سوار شدید که خیلی سخته دیگه از فرمون معمولی استفاده کنید ولی اگر تجربه فرمون هیدرولیک رو ندارید در پراید با توجه به نرم بودن فرمون معمولی اون هم زیاد آپشن خاصی نیست.
سلام
من دیروز تغییر مدل دادم، پولش رو هم پرداخت کردم، همه کارهاش تموم شد ولی تو سایت رو مرحله پذیرش شده مونده، به نظرتون مشکلی هست یا درسته؟
سلام
به نظرتون 131 رنگ نوک مدادی تیره قشنگ تر هست یا بژ ؟
منظورم از قشنگی رنگ هم سال اول هست و گذر زمان
ممنون
من پژبیشتر می پسندم
این بستگی به سلیقه خودتون داره
1-2روز طول میکشه تاتو سایت ثبت بشهنقل قول:
اگه تافردا ثبت نشد پیگیری کنید
نوک مدادی رنگ بهتری از نظر دوام هستنقل قول:
چون عموما رنگ بژ خودرو های داخلی توی گذر زمان خیلی مات و بد میشن
از نظر پسند هم بستگی به سلیقه خودتون داره
ولی نوک مدادی همه کس پسند تر هست
نقل قول:
ممنون و سپاسگزار
سلام
ممنون از لطفتون
بله نظر خودم هم روی همون نوک مدادی هست
من بیشتر ماشین رو برای کارهای شهری مسافت کوتاه میخوام یا برم دانشگاه
به همین خاطر شاید بخوام چندین سال طولانی داشته باشم
بیشتر دوام رنگ برام مهمتره
از بین بژ . نقره ای . سفید . مدادی در پراید نمیدونم کدومش دوامش بیشتره ؟
سپاسگزارم
دوام رنگ به این ترتیب رنگ ها بیشترهنقل قول:
اول سفید
2-نوک مدادی و نقره ای
3-بژ
سه مورد رنگ اول خوبه ,از نطر خرید و فروش هم سفید و نقره ای
بازم بستگی به سلیقه خودتون داره
سلام دوست عزیزنقل قول:
رنگ نوک مدادی کثیفی و خط و خشو بیشتر از رنگای دیگه نشون میده
ولی از لحاظ زیبایی نوک مدادی قشنگ تره نسبت به رنگای دیگه
البته این نظر منه
به علاوه اینکه رنگ سفید اگه تصادف کنی خیلی خوب میشه از کار در اورد ولی رنگای تیره بیشتر خودشو نشون میدهنقل قول:
آره اینم هسنقل قول:
ماشین من آبی تیره است، یه بار تصادف کردم دهنم سرویس شد رنگش رو گیر آوردم، زودم کثیفی رو نشون میده.
اصلا به نظرم سفید قشنگ ترم هست، راحت ترم خرید و فروش میشه.
ممنون
پس با این نکاتی که فرمودید سفید یا نقره ای بگیرم
نظرتون در مورد کیفیت رنگا چی هست ؟ به نظرتون یکم کیفیت رنگا پایین نیومده ؟
رنگای دیگه رو نمیدونم ولی به نظرم رنگای سفیدی که اخیرا ایران خودرو و سایپا میزنن خیلی خوشگلهنقل قول:
سلام به همه برو بچز خوب. طبق معمول چند تا سوال دارم. سوال اولم اینه که آب ردیاتور داخل مخزن پلاستیکی یه مقدار کمه. میتونم آب اضافه کنم؟؟ یعنی درشو باز کنم و آب بریزم داخلش؟ یا نه؟ بعد آب داخل رادیاتور میشه خرید؟؟ از نظر ضد یخو و رسوب و اینا میگم. سوال بعدیم در مورد آب اسید باتریه. اینو باید چک کنیم؟؟ اگه کم بود میشه اضافه کرد یا باید ببریم این سرویس کارا انجام بدن؟ سوال سوم در مورد فیلتر بنزینه. این فیلتر بنزین دقیقا کجای موتوره؟ همین استوانه کوچیکه است که یه شلنگ آمده از یه سر و رفته به سمت انژکتور؟ منظورم اینه داخل موتوره یا نه ؟ آخه یه جا خوندم طرف گفته بود زیر صندلی عقبه یه دریچه است باز کنی فیلتر اونجا است. آخه مصرف بنزین ماشین خیلی بالا است. واقعا عجیبه. تو شهر راحت صدی 10 11 میسوزونه. تو جاده هم با دنده 5 و سرعت 120 حدود 6 6.5 می سوزنه. به نظر خودم بالا است. ماشین 7000 تا کار کرده. فیلتر هوا تازه عوض کردم. کیلومتر 6000 بود. یه سفر رفتم و برگشتم. روغن و فیلتر روغنم همون سرویس اولیه عوض کردن 5000 کیلومتر. ماشین اضافه بارم نداره. چون نه مسافر میزنم نه صندوق پره. باد لاستیکارم هم تنظیم کردم هم نیتروژن زدم. ماه گذشته 2 بار تنظیم باد کردم. نیمدونم والا این چرا مصرفش بالا است؟ در کل خدا رو شکر راضیم ایرادی نداره. فقط این مصرفش با پراید قدیمی نمیخوره. تنظیم موتورو نمیدونم تو سرویس اولیه انجام دادن یا نه. اما من انجام ندادم. ممنون میشم به سوالاتم جواب بدین.
سلام
مخزن آب رادیاتور دو تا درجه داره که مقدار اب باید بین این دو تا درجه باشه زیاد تر بریزی هدر رفته
اب رادیاتور بیرون می فروشن اکثر لوازم یدکی ها دارن
می تونی اب مخصوص رادیاتور بگیری ، ضد یخ بگیری ، با نسبت مساوی مخلوط کنی و هر موقع اب کم کرد اضافه کنی به مخزن رادیاتور
اب باتری هم بیرون موجوده (اسید باتری نگیرین اشتباهه فقط اب باتری) دریچه باتری رو با پیچ گوشتی باز کنین (5 تا دریچه داره اگه باتری تر باشه) انقدر اب بریزین که صفحه های سربی معلوم نباشن
اگه دست به اچار نیستی فیلتر بنزین عوض کردنش یه مقدار سخته (جاشم دقیقا زیر کنیستره) با دوتا پیچ به شاسی ماشین بسته شده ، بعد از 10000 عوض کن
مصرف ماشینتم عالیه (به نسبت ماشینهای جدید)
با تشکر از دوستان که پاسخ سوال قبلیو دادن. یه سوالی مدتیه ذهنمو مشغول کرده. این ضبطهایی که رو پراید نصبه. که فلش هم نمیخورن. یک چیزی شبیه چشمی ریموت کنترل دارن که تو دفترچه هم هیچ اشاره ای بهش نشده. من عکسشو میذارم که منظورمو بهتر درک کنید. کسی میدونه این دکمه یا چشمی یا هر چیزی که هست دقیقا چیه و کارش چیه؟ یعنی اگه چشمیه ریموته که خب باید ریموت کنترلشو میدادن اگه ریموت نیست پس چیه؟ چه دلیلی داره که روی بدنه همچین چیزی قرار بدن؟؟ البته میدونم شاید بگید مورچه چیه فشار خونش چی باشه. حقیقتش من از اونایی هستم که میخوام از حداقل امکانات بهترین استفاده رو بکنم. اگه ریموت بشه براش خرید من حاضرم اینکارو بکنم.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام.
امروز ماشین رو خاموش کردم، حالا هر کاری میکنم سوئیچ توش نمیچرخه که دوباره روشنش کنم. چکار باید بکنم؟
سلام دوست عزیز. نمیدونم این ربطی داره یا نه ؟؟ اما شاید فرمون قفل شده. یه امتحانی کن و سوییچو با فرمون یکم بچرخون ببین درست میشه ؟؟نقل قول:
احتمال داره مغزی سوئیچ قفل کرده باشهنقل قول:
اگر با روشی که دوستمون گفتن درست نشد باید سوئیچ رو باز کنید و ماشین رو روشن کنید ببرید نمایندگی تا براتون درخواست بزنن
تا سوئیچ براتون بیاد.
همین اتفاق سال 87 برای من افتاد.
قفل فرمون باز نمیشه. انگار گیر کرده:41:
پس احتمالا همون مشکلی که گفتم برات پیش اومده.نقل قول:
باید سوئیچ رو باز کنید و مثل ماشین های سرقتی ماشین رو روشن کنید و سریع بری نمایندگی تا درستش کنن
چون وقتی سوئیچ رو باز بشه تمام سیمهای پشتش میاد بیرون و این خطرناکه.
منم سال 87 همین اتفاق برام افتاد رفتم یه نصاب دزدگیر آوردم و سوئیچ رو باز کردم و ماشین روشن شد
سریع رفتم نمایندگی و طبق مارک ECU که رو ماشینم بود برام از تهران درخواست زدن اومد. برای من ساژم بود.
اینم از ماشین صفر کیلومتر!نقل قول:
تا دیروز تحویل نمیدادن ، امروز ماشین معیوب دادن!
من ماشینو تحویل گرفتم مثلث خطر نداشت به مسئولش تذکر دادم گفت یه مدتیه نمیزارن!
چقدر صدای وحشتناکی داره این ماشین، دور موتور که میرسه به 3000 یه صدای ازار دهنده متناوب به گوشم میرسه که نمیدونم مال موتوره یا گیربکس، تو همه دنده ها هم هست.تمام در و پنجره ماشین صدا میده، نتونستم بیشتر از 120 تا برم، صدا اینقدر زیاد میشه که ترسیدم.
تا قزوین رفتم و برگشتم نصف باک خالی شد.
حیف 132 قبلیم که فروختم.
دیاگ زدم ماشینو گفت مشکلی نشون نمیده پس چیه این صدای لعنتی
نقل قول:
:31: اشتباه نکنید! این خنده تلخه!!
زنگ زدم نمایندگی گفت باید وایسی کارت امدادت بیاد بعد ببینیم ماشینت چشه، پاشدم رفتم بخش فروششون دیدم اومده زنگ نزدن بهم، کارتو گرفتم اومدم خونه زنگ زدم امداد اومد، یه تقه زد به سوئیچ به زور روشنش کرد، 20000 تومن گرفت رفت:31: نوبت داد فردا برم نمایندگی مغزی عوض کنم! توجه داشته باشید که عمر ماشین فقط یک هقته است! چقدر کیفیت داره!
اصلا هم از قدرتش خوشم نیومد، پراید قبلیم با یه نیش گاز رو هوا بود، این خیلی زور میزنه
جای بسی تاسف داره بخدا فقط و فقط بلدن از ملت پول بگیرن چه سایپا چه ایران فرغوننقل قول:
ماشین صفر میگیری یه مشکلاتی داره که آدم فکرشم نمیتونه بکنه
به منم مثلثی خطر رو ندادن، فکر کردم فقط برای منو پیچوندن!
حالا نمی گن همین وسیله ساده توی جاده می تونه چقدر از حوادث جلوگیری کنه، فقط و فقط از یه جای ماشین بزنن سود خودشون بیشتر شه، باقیش مهم نیست!
انگار مثلثی هم تحریمه دیگه، من بزرگ شم سعی می کنم تکنولوژی ساخت مثلثی رو بومی کنم!
بنظرم فقط نمایندگی افشین پور ایت ا...کاشانی در تهران تکه همه جوره خودش ماشینو چک میکنه دقیق چه اولش چه بعدش که تحویل میده واقعا نمونست..
منم همینجا گرفتم، سر تحویل واقعا خوشم اومد، مسئولش اومد ماشین رو کاملا جلوی روم چک کرد تحویلم داد.نقل قول:
سلام به همگی. من یه مورد جدید برام پیش آمده. خواستم سوال کنم میشه راجع به اون کاری کرد. دیروز و امروز هوای تهران بارونیه. رفتم وسایلمو بزارم صندوق عقب دیدم به به... یه حوضچه ای درست شده بیا و ببین. 4 تا ماهی گلی کم داشت فقط.... هرچی نگاه کردم نفهمیدم این آب از کجا آمده. اتاقو چک کردم شکر خدا آبی داخل اتاق نبود. اینو چکارش کنم؟؟ موکت عقب کلا خیس بود. دیروز بردم جلوی بخاری خشکش کردم. اما الان دوباره بارون داره میاد. راه حل اساسی میخوام.چون اینجوری پدر ماشین درمیاد و داخلش ممکنه زنگ بزنه و داغون شه. کسی مشابه این مشکلو داره؟؟؟
لاستیک های دور درب صندوق عقب رو بازدید کنید.نقل قول:
کلا فضاهای مابین درب و صندوق رو کاملا بررسی کنید
یعنی ایراد از لاستیکه؟؟ یا کلا پراید اب میده صندوقش؟ نم منظورم نیست ها. دقیقا میشه گفت یه نیم چه حوض درست شده بود.
درسته پراید قالب اتاقش همیشه مشکل داشته اما نه در این حد کهنقل قول:
به قول شما حوض درست بشه تو صندوق.
این موارد کم پیش میاد.مواردی رو که گفتم بررسی کنید
سلام من پیش فروش ثبت نام کردم 131sl وقت تحویل میشه 132ex یا 131ex بردارم؟
بله میشه.(در زمان صدور دعوتنامه بسته به شرایط پیش فروش میشه تغییر داد)نقل قول:
131exبرداری بهتره...بخاطر سپرش که تو خرج نیوفتی و چراغ عقب بهتری داره...البته برای من مسی هست خیلی زیباتر نشون میده..نقل قول:
توی بارندگی های اخیر ماشین من هم پُر آب شده!
اونم توی اتاقک!
یاسپا مطمئن :31: