Galaxy Gio S5660 با توج ه به امكانات و قيمتش چطوره؟
Printable View
Galaxy Gio S5660 با توج ه به امكانات و قيمتش چطوره؟
باتوجه به قیمتش ارزش خریدداره وتورنج قیمتش تکه:40:نقل قول:
نقل قول:
اگه انتخاب رو در دیزاین به عهده ی خودت بزاریم و انتظاری از دوربینش نداشته باشی توی این رنج قیمت (215 تا 250) گوشی خوبیه!
برنامه گوگل ارث بصورت آف لاین همراه با جی پی اس، بخوبی روی گوشی های آیفون کار میکنه. گوشی های اندرویدی هم چنین قابلیتی دارند؟
قیمت ace چنده الان؟
آره با maverick ميتوني اينكارو بكني نقشه هاي مختلفي داره هم به صورت آفلاين هم آنلاين
open street maps:
maplink , osma
google:
maps , satellite , hybrid , terrain
bing:
maps , satellite , hybrid
wikimapia:
maps
کاملا بیثباته داداش!نقل قول:
پایینترین قیمتی که شنیدم 640 و بالاترینش 790 بوده!
اختلاف و داری!
تنتوس جان منظورش سامسونگ ایس هست نه سونی آرک :31:نقل قول:
ایس حدود 350 فکر کنم . اما به نظرم ارزش خرید نداره .
آرک رو هم که بالا گفتن .
اوه اوه شرمنده دقت نکردم عذر میخوام!نقل قول:
البته درستش تاناتوس این به اون در! :31:
ولی علیرضا بگی راحتتره به نظرم! زیر محل سکونت اسمم درج شده.
عليرضا جان اين آواتارتو Rotate كني قشنگتر ميشه ها:20:
آخه اينجوري اينجوري سر ميخوري:31:
جون داداش عکسش اصلا همینطوریه!
اونوریش خیلی بد میشه!
ولی اگه شبهه ایجاد میکنه رو چشم، عوضش میکنم!
الانه که داد آنتی اسپما دربیاد!
چی کار کنیم حالا اسپم نشه؟!
خوب بیاین بررسی کنیم که الان به صرفه ترین گوشی مبتنی بر آندروید 2.3 که میشه تهیه کرد چیه و کی بهتره بخریمش؟
قیمت آرک چند شده؟کسی از بوشهر هست یا شیراز چون اینطوری که شنیدم ارزونتر میدن اونجا.
نیاز به گوشی دارم شدید موندم صبر کنم تا آرک ارزون بشه (که 1 ماهه صبر کردم ارزون نشده که هیچ گرون هم شده) یا اینکه برم ایکس 10 یا دیزایر اچ دی بگیرم؟!
آخرين باري كه تو بوشهر آرك ديدم 20 روزه پيش بود كه ميداد 650
و يه مقدار هم باهاش كار كردم گوشيه خوشگليه و صفحه خوبي هم داره ولي به samoled نميرسه
شيراز هم 680 ديدم تو آناهيتا
دوست عزيز من يه سوال ازت دارم:
آرك چه خصوصيت منحصر به فردي داره كه بخواي به خاطرش اين همه پول بدي؟
اگه قيمتش 500 هم بود خب خودم بهت پيشنهاد مي دادم
اما الان شما ميتوني با 500 گالكسي اس 16 گيگا بايتي بخري كه به نظر من چيزي از آرك كم نداره
تازه من بين اين دوتا به نظرم گالكسي اس خيلي خيلي بهتره
طرفداره سوني اريكسوني؟ درست! هرچي بگي بازم آرك خيلي گرونه!!!!!
هيشكي به اندازه من طرفداره سوني نبوده و هيشكي هم مثه من از سامسونگ بدش نميومده
اما واقع بين باش گالكسي اس از آرك بهترههم باتوجه به قيمتش هم باتوجه هم چيزاي ديگش
سوني اريكسون بايد آرك رو جاي x10 ميداد الان يه گوشي درست حسابي ميداد بيرون
يه نكته جالبي كه در مورد سيستم عامل آندروييد هست اينه كه بيشتر افرادي كه در موردش اطلاعاتي ندارند درموردش اظهار نظر مي كنن جالب اينجاست كه حتي تلفظش هم بلد نيستن
من خودم تاحالا چند نمونه تلفظ باحال شنيدم كه دوتاشو براتون مينويسم
1- آندريو (Anderioo)
:31:
2- آندرانيــد (Anderanid)
شما هم اگه از اين نوع تلفظ ها شنيدين بنويسين
'گوشی شاپ قیمتها رو ترکوند : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبلت زوم 32 گیگ 900 تا 980
دیفای 400 تا 425
میلستون 2 --- 510 تا 535
ex115 دوسیم کارته 150 تا 170
xt720 ----440
چارم ---- 345
فلیپ اوت ---- 315
xt3 ----- 320
کد:http://www.gooshishop.com/ItemsList.aspx?BrandId=22
دوستان سلام درمورداکسپریا12ارک این گوشی رامدت بیست روز داشتم ازنظرکلی گوشی خوبی هست وضوح تصویرخوبی
داردخوشگل وخوش دست هست زبان فارسی وحتی دفترچه فارسی دارد ولی ازنظرعمرباطری جالب نیست چون هربرنامه ای
که باز می کنی وازآن خارج می شوی همچنان باز می ماندوگزینه ای پیدانمی کنی که بتوانی آنهاراببندی مگروارده برنامهای
درحال اجراشوی وآنهاراببندی که این کار کمی وقت گیراست درگالکسی اس شما کلیدوسط یاخانه رانگهداری تمام برنامهای
بازرامی بینی وهمه راراحت می بندی خلاصه برنامهاراهم می بستم ولی باز صبح شارژمی کردم غروب یاشب تمام بودبه نظر
من چیزاضافه تری دراین گوشی ندیدم که مثلآدرگالکسی نباشد فقط زیباتربودنش که این موضوع آنقدر ارزش ندارد که این قیمت
بالارابرایش بپردازیم
:8:only sgs2
دوست عزیز مورد باز بودن برنامه ها تو همه گوشیهای آندروئیدی هست و ربطی به آرک نداره.نقل قول:
شما باید از برنامه تسک کیلر استفاده می کردید یا تو گوشی آیندتون استفاده کنید.
رضا جان ممنونم از نظرت... اولين نفري هستي كه اين واقعيت رو در مورد سري جديد اكسپرياي سوني اريكسون قبول مي كنه
سخت افزار تكراري و تنها تعويض قاب خصيصه ي اين سري هست و در مورد آرك قيمت بالا...
قيمت آرك حتي در بدو ورود بيشتر از 500 ارزش نداشت يعني اين گوشي رو سوني بايد جاي x10 مي داد كه الان يك گوشي در خور 2011 ميداد بيرون و خب گوشي هايي از ساير سازنده ها هستن كه كارايي يكسان رو با قيمت متعادل شده ميدن
مثل گالكسي اس كه من شخصا به آرك ترجيحش ميدم و خب از ساير سازنده ها هم گوشي هاي خوبي هست كه خيلي امكانات خوبي دارن و اگه چيزي هم از آرك كمتر داشته باشن كه من بعيد ميدونم ارزش 200 تا 250 تومن پول بيشتر رو نداره
خب اگه به سنسور هايي كه داخل اين سري هم هست دقت كنين اگزمور و براويا انجين بيشتر شبيهه يك حقه ي تجاري براي فروش بيشتر هست تا يك تكنلوژي جديد و موفق...
دوستان نظر شما در مورد قيمت گالكسي اس 2 و بهترين زمان براي خريدش چيه؟
خب همونطور كه ميدونين قيمت جهانيش حدود 800 - 850 دلاره ولي به خاطر تعداد محدودي كه بعضي از سايت ها وارد كردن
قيمتي حدود 1مليون تا 1مليون و سيصد هزار تومان داره
در مورد مايكروتل هم شايعاتي هست كه تيرماه حدود 900 تومان وارد مي كنه
و مسئله ي ديگه اي هم كه هست انتظار براي مدل 32 هست كه من به خاطر عجله اي كه دارم و اينكه عرضش قطعي نيست بي خيالش شدم.
من خودم كلي بيعانه دادم و هنوز هم برام نيوردن! قيمت رو هم از 830 به حدود 900 افزايش داده
آيا خريد اين گوشي قبل از تير با قيمت حدود 900 تا 1مليون تومن پيشنهاد ميشه؟ (با توجه به احتمال عرضه ي رسمي از طرف مايكروتل)
بهترين راه براي خريد چيه؟
من HTC DESIRE HD خریدم دو روز پیش 550 .
گوشیه خوبیه ولی همه میگن چرا گالاکسی نگرفتم !؟!؟
راست می گن دیگه چرا گلکسی نگرفتی؟:31:نقل قول:
شوخی کردم مبارکت باشه گوشی عالی هست به حرف دیگران هم گوش نکن :46:
سلام
قیمت SAM Gio S5660 الان چنده؟
جز xperia X8 از نظر قیمتی چه مدل اندرویدی باهاش قابل رقابت هست؟
سلام دوستان
می خواستم یک گوشی اندروییدی بگیرم
میخواستم ببینم چی پیشنهاد میکنید؟
میخوام همه چی تموم باشه
قیمتش مهم نیست
ممنون:11:
اگه مایکروتل قراره با 900 بیاره . صبر بهتره . شما که قراره الانش هم 900 بدی . خوب صبر کنی بهتره که با گارانتی میگیری . حالا شاید با ورود رسمیش به ایران فروشنده های محترم هم قیمت بدون گارانتی رو هم پایین بیارن . که اگه نخواهید بدون گارانتی بگیرید هم بازم به نفعتونه .نقل قول:
بازم خود شما تصمیم گیرنده هستید .
با توجه به بودجت:نقل قول:
ياگالكسي اس 1 بگير يا 2.:40:
الان به حرف من اعتماد كن بعدش كه خريدي به انتخابت افتخار كن:46:
چي زدم!!:31:
يه نفر منو راهنمايي كنه در مورد خريد گوشي آندرويدي
به نظر شما اگه قيمت در نظر گرفته نشه htc desire hd بگيرم يا sony arc ?
من تو سايت دي جي كالا مقايسه كردم و از نظر امكاناتي خيلي با هم تفاوت ندارند فقط تنها چيزايي كه مشخص نميشه مثلا كيفيت تصوير و بلندي و كيفيت صدا و اينجور چيزها مشخص نميشه از اونايي كه اطلاعاتي دارند بگن كدوم بهتره بخرم ؟ و يه سوال ديگه اينكه اندرويد آرك ورژن 2.3 هست اما اچ دي 2.2 آيا قابليت اپديت جديد دارد اچ دي يا خير؟
desire hd بگیر. آره میشه آپدیتش کرد
اون چیزایی که آرک بیشتر داره ارزش 200 تومن پول بیشتر رو نداره
ولی من گالکسی اس 9000 رو توی تک هسته ای های بازار بهت پیشنهاد می کنم
به نظر من دیفای بگیر خیال خودتو راحت کن
من که ترجیهش دادم به ace
از اونجا که 800mhz هست، قطعا اندروید 2.3 هم براش میاد همونطوری که تا الان 2.2 با 1000 تا آپدیت براش اومده
من هم دیفای رو پیشنهاد میدم !
واقعا ضد آب بودنش به کارت خواهد آمد و خیلی برتری ها داره نسبت به قیمتش !
هر بازی که فکر کنی روش اجرا شده !
دوستان اگه ممکنه یه گوشی 200 هزار تومنی خوب (با سخت افزار خوب و سیستم عامل آندروید) معرفی کنید.
ممنون
الان مرقوم به صرفه ترين گوشي آندرويدي گالاكسي جيو هست:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485057[/HTML]
قيمتشم فكر كنم حدود 240-50 هست با گارانتي
گول آندرويد وايلدفاير هم نخور :2:
Samsung Ace چنده قیمتش؟
میتونی xperia x8 بگیری و یا حدود 50تومن بزاری روش و سام جیو بگیرینقل قول:
توصیه من جیو هست امکانات بهتری بهت میده
موفق باشی:46:
sAeEd_kHaAn شما تو كلوپ سنسيشن هم با KAKHMAL همين طور حرف زدي بعد كه يكي ناراحت ميشه عكس العمل نشون ميده ميگي آي مديران انجمن بياييد اينو بن كنيد...
واسه چي توهين ميكني؟ حالا يه جور ميگي دزاير ديدي يا... يكي ندونه فكر مي كنه دزاير سوپر فونه
ازتون پرسيده "میشه بگید چرا ارزش خرید نداره؟؟" شما هم بگيد مثلا به قول خودتون قطعاتش گير نمياد...
عرضمو به حضور سعید جون برسونم که این که گفتی ضد آب بودنش به درد نمیخوره باید بگم اتفاقا خیلی هم مهمه ! (واسه من که بوده ه هست)
من خودم دیفای دارم ! رفته بودم کنار آب سد ! افتاد هیچیش نشد ! کاملا نیم متری افتاد زیر آب !
دوست خودم گوشیش افتاد تو جوب داغون شد ! بردشم نمایندگی درست شد اما کسی که زنگ میزد وقتی جواب میداد گوشیش خاموش میشد:13:
همیشه هم حق به دیزایر دادی تا به دیفای(نمیدونم چرا) ! دیفای فقط صفحش MOLED نیست ! دیفای چیزی ازش کم نداره !
موفق باشی:46:
سلام دوستان
میخواستم گوشی اندروییدی بگیرم
یکی از دوستان اینجا گفت Galaxy S I یا S II بگیر
یکی دیگه هم بهم گفت Desire HTC بگیر
حالا موندم
یه راهنمایی بکنید
راستی قیمت galaxy رو هم اگه کسی میدونه بگه(حدودا)
ممنون:11:
شما مقدارپولتو بگو ولی بین دیزایر وگلکسی اس بی شک گلکسی اس سرترهنقل قول:
ولی گلکسی اس2 بحث جداست و رقیبی نداره وقیمتش خیلی با اون دوتا فرق میکنه
تو خريد گالكسي اس 1 شك نكن توي تك هسته اي ها بهترين گزينه هست كه قيمت خيلي متعادل شده اي داره براي مدل 8 گيگ چيزي حدود 480 - 500 (بوشهر 480 ديدم ديروز) و 16 گيگ هم حدود 530 بهتر 16 گيگابايتي بخري چون اختلاف قيمتش خيلي كم شده و از خريد يه مموري هم به صرفه تره
اما اگه ميخواي گالكسي اس 2 بگيري هم مطمئن باش بهترين و قويترين گوشي دنيا رو ميخري پس ديگه اصلا جاي شك نداره
من فردا میرم
Incredible s را بخرم اگه 560هزار تومان باشه و در هنگام خرید به چه چیز هایی باید توجه کنم وداخل جعبه اش چه چیز هایی است کامل توضیح بدهید؟