بچه ها شما میتونین بدون وب پ ان لوگین کنین ؟
Printable View
بچه ها شما میتونین بدون وب پ ان لوگین کنین ؟
دقیقا همین الان درست شد!نقل قول:
دوستان عزیز مسعول حال کردن که HTTPS رو دوباره ببندن...:19:
بچه ها من تو آمریکا بازی میکردم ولی الان دوستام که اونجا بودن مدتیه بخاطر کارایی که دارن دیگه بازی نمیکنن واسه همین الان اومدک اروپا لطفا اد کنین البته این یوزر رو خیلی وقت پیش ساختم
dirtyworm111
اگه این رو زدین اد نشد dirtyworm بزنین یعنی بدون عدد
add نکن اصلا مهم نیست...ارزششو نداری...:27:(Hitman43)نقل قول:
----
پینگ من عالی شده! یهو اینترنت کولاک کرد!!!!
----
Azreal یا Ezreal?!
هیرو مورد علاقه داداشمه! 3 بار کلا بازی کرده :31:
میگه هم با کلاسه هم Combo باحالی میزنه!
:18: عجب!!!!نقل قول:
راستی من مبین نت دارم لگ زیاد دارم واسه مبین نته یا نه ؟ تو بازی همه چی می ایسته:41:
سلام
میشه کمکم کنید
هر وقت برای آپدیت میرسه سر 99 این error میده مشکلش چیه؟:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچکدومنقل قول:
Azrael :31:
Ezreal هم بچه باحالیه
از همه هیرو ها cool تره:31:
اون تیکه های آخرو باید با وی پی انی چیزی دانلود کنی چون اسکین ولنتاین اضافه شده و اسمش فیلتتره تو ایران :13:نقل قول:
راهی هست بشه از خارج بازی اسکین خرید؟ من بازیم آپدیت نیست ابزار رفع فیلـتر هم ندارم galactic renekton ام رو حراجه
خدا باعث و بانی شو لعنت کنه >_<
آه باز یه اپدیت دیگه اینم می رسه تهش وای میسته.اپدیت چیه این الان؟
دفعه قبل من با ایرانسل دانلود کردمش درست شد با ای دی اس ال دانلود نمی شد تهش.
ای ... تو این اینترنت!
اصن نمیشه بازی کرد!تا یه fight شروع میشه همه چی وا میسه! HP بارها میرن! بعد که Fight تموم شد! دوباره روون میشه بعد دبار هم DC اقا کسی این مشکلو داره؟
همه Fight ها نه ولی مال من بعضی وقت ها اینجوری میشه. شانسیه. از اینجا میشه ایرانی هارو شناخت :31: هی DC میشن هی میان دوباره DC میشن دوباره میان خیلی هم بچه های ایرانی پشتکار دارن ماشالا :27:نقل قول:
منم همین مشکلو دارم نمیدونم باید چیکار کرد دیگه با این وضعیت اصلا نمیشه بازی کردنقل قول:
اره مال من و چند نفر دیگه هم اینطوریه(حتی با پینگ 150 هم اینطوری هستش)نقل قول:
ای ... تو این اینترنت!
اصن نمیشه بازی کرد!تا یه fight شروع میشه همه چی وا میسه! HP بارها میرن! بعد که Fight تموم شد! دوباره روون میشه بعد دبار هم DC اقا کسی این مشکلو داره؟
میگن واسه انتخاباته |:
پس برای همه اینجوری شده.من حتمی mmorpg ها رو هم نمی تونم بازی کنم Dc می ده.کسی با س ا ک س تونسته وصل بشه بازی کنه؟
انقدر نفهمن ! آخه با کم کردن سرعت اینترنت می خوان چی رو تو انتخابات ثابت کنن؟!نقل قول:
من می تونم بازی کنم ولی با پینگ ثابت 500....
منو میشناسی؟نقل قول:
Tip : Hunter
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم یه replay باهال با anivia !چه حالی داد این دست ولی حیف که کوتاه بود!
نقل قول:
منو میشناسی؟
Tip : Hunter
استادان گرامی، نظرتون در مورد Karma چیه؟ Spell هاشو خوندم خیلی به نظر خفن میاد. البته میدونم Supporter هست و این حرفا! فقط می خوام بدونم اگر باهاش بازی کردید در چه حده؟ از روی Spell ها که به نظرم از بقیه Supporter ها بهتر بود حالا اگه کسی تجربه داره بگه این Champion در چه حده. چون جایی ندیدم زیاد ازش صحبت بشه!
Karma یه هیرو ap هست که نیاز زیاده به تجربه داره.نقل قول:
این هیرو تنها هیرو 3 اسپل هست چون که ulti اش رو از اول داره و برای قوی تر کردن اسپل ها استفاده میشه.
Q : در این اسپل کارما بادبزن هاش رو جلوش پرت می کنه و به اون افراد Damge میزنه و اگر هم که R اش برای اون اسپل روشن باشه در همون محدوده دوستان رو Heal می کنه. این اسپل با زیاد شدن Ap ضربه اش زیاد میشه همچنین % جونی که زیاد می کنه زیاد میشه. (Heal کردن این اسپل یه مقداری Main داره و یه مقداری % که فقط درصدش زیاد میشه)
W : این اسپل Shield محسوب میشه که خودش ، دوستان و حتی Minion ها رو می تونه Shield کنه. اگر R روشن باشه توی یه محدوده ای دور نفری که Shield میشه رو Damge میزنه.
E : این اسپل روی دوستان ، دشمنان و minion ها مار میکنه ولی خوب به هر حال رو خودت نمی تونی بزنی...
این اسپل یه نخ بین تو و target ایجاد می کنه که اگر دوست باشه سرعت تو و دوست زیاد میشه و اگر دشمن باشه سرعت تو زیاد ولی سرعت دشمن کم میشه.اگر دوستی روی اون نخ باشه سرعتش زیاد میشه و اگر دشمنی روی نخ بیاد سرعتش کم میشه و damge می خوره.حواست باشه که کسی رو که روش نخ میزنی به هیچ وجه damge از اون اسپل نمی خوره.
R : این اسپل رو از اول داری و تا 2 تا stack می تونه پر بشه و هر دفعه که استفاده میشه stack ها کم میشه ولی یه CD ای داره که باز پر میشه. ( CD این اسپل با پای CD کم میشه) هر دفعه که یه R استفاده کنی برای 10 ثانیه اولین اسپلی که استفاده کنی effect خاصی می گیره.
Items :
چون این هیرو جون پر کن خوبیه من Mana regen پیشنهاد می کنم(475 اون زرده که aura داره) بعدش یه پای CD بعدش هم سپر زرد رو کامل کن.
item های بعدی بستگی به خودت داره ولی چون damge main اش زیاده معمولا باهاش ساپورت بازی می کنن به هر حال اگه خواستی Ap بازی کنی rabadons deathcap حتما ببند چون به passive اش کمک می کنه.
ببخشید بیشتر توضیح ندادم مریضم زیاد حالم خوب نیست...
---------- Post added at 08:04 AM ---------- Previous post was at 08:02 AM ----------
میشه توی mediafire آپلود نکنید؟! سایت های ایرانی بهترن. من با mediafire مشکل دارم...نقل قول:
سلام دوستان
من تازه بازی رو شروع کردم
بازیم بد نیست حرفه ای نیستم ولی این حارجیا بدجوری رو اعصابن هی میگن تو نوبی و اینا
ولی به نظرم آدم باید شروع کنه تا یاد بگیره
هیرو من هم همیشه Fizz هست
هیرو بهتری هم میشناسید ؟
ممنون
سلام دوستان من اينو دانلود كردم گذاشتم رو سرور EU East & Nordic ساعت 5 صبح مي خوام لاگين شم ميگه :
Login Faild : Server is currently busy
نقل قول:
سلام دوستان من اينو دانلود كردم گذاشتم رو سرور EU East & Nordic ساعت 5 صبح مي خوام لاگين شم ميگه :
Login Faild : Server is currently busy
1 Login again
2 Login again
3 Login again
Login again 4
Login again 5
.
.
.
---------- Post added at 07:52 AM ---------- Previous post was at 07:51 AM ----------
هیرو بهتر؟!!!نقل قول:
ای بابا!
تمام هیرو ها توی این بازی بالانس هستند کاملا بستگی به خودت داره که چی دوست داری بازی کنی...
برای شروع خیلی ها Ashe رو می پسندند و master yi رو در ضمن Ryze هم تست بکن شاید خوشت بیاد...
اگه از yi خوشت اومد Sion رو تست کن.
اگه از ryze خوشت اومد annie رو تست کن.
و اگه از ashe خوشت اومد خواستی همونو بازی کن! نخواستی برو یه چیز دیگه بازی کن :31:
ولی بعد از اون من caitlynn MF Vayne رو پیشنهاد میدم چون در اکثر هفته ها یکی Free هست.
همه اینایی که گفتی خوبه برای شروع ولی vayne فکر نمی کنی خیلی زوده براش؟:31:نقل قول:
خودتم می دونی که vayne چقدر op هست حالا کاملا هم خوب باهاش بازی نکنه ولی می بره که!نقل قول:
از کجا معلوم از تو بهتر بازی نکنه؟
100 بار Relogin كردم نميره تو ! ببينيد بسته نشده؟نقل قول:
مرسی حتما تست میکنم اعلام میکنم ....
ولیا ین حارجیا بدجور رو اعصابن
خوب بابا دارم تجربه کسب میکنم دیگه !
....
caitlyn افتضاح بود .... اصلا خوشم نیومد تا 12 بیشتر نتونستم برم !
ولی fizz باحاله :دی
ممنونم :11:
دوست عزیز شما این دوتا کارو انجام بده احتمالا مشکلت حل میشه!باید حتما با اینترنت exp انجانم بدی حتی اگه از بروزر دگه ای استفاده میکنی!نقل قول:
1-اینترنت exp باز کن-Tools رو از تب بالا انتخاب کن-سپس Internet option -حالا اخرین تب-پنجره باز شده نوار ابزار بکش پایین تا برسی به زیر مجموعه Security - بعد option های 4 و 5 رو OFf kon!سپس ok کن همه پنجره هارو!
2-حتما ساعت pc رو تنظیم کنChange date time and setting<<>>Internet time>>><<Change setting<<<>>سرور دومو رو انتخاب کن و Update رو بزن!
این رو تو wikiش خوندم! ولی موقع وب گردی اون دوتا اپشن امنیتی رو تیک بزن که یه وقت مشکلی پیش نیاد!
امیدوارم مفید بوده باشه! البته اگه میگشتی بچه ها تو صفحات قبل این هارو گفتن احتمالا!
هر کس نظری داره.vayne بهترین carry هستش (یکم بالاتره نسبت به بقیه) ولی تو 5 به 5 (تیم فقط هماهنگ باشن!).تو dominion هم که بره باقالی پاک کنه!alistar هم سلام می رسونه مشتاش به vayne!نقل قول:
ولی در کل تیم هماهنگ نباشه 100 تا op هم کنار هم باشن بازی رو می بازن!
من ادعایی تو بازی با vayne ندارم(خیلی هم نوبم توش) چون هیروی main من چیز دیگست.
===
در ضمن به اون دوستمون بگم مشکل بسته شدن پرت ها ست که امروز چند ساعت بسته شده بود.
با master yi حال کردم خوب میکشت ! :دی
چندتا سلاح (از این چیزمیزا که با طلا میخریم) معرفی کنید لطفا ! :دی
مشکل من اینه خودمو گم میکنم وقتی هیرو لول بالاتر میاد جلوم نمیدونم چیکارکنم
همه کارارو میکنم میزنمش ولی اون همش منو میکشه :(
sion رو ندیدم !
چرا بعضی ها هیرو دیگه دارن که تو لیست نیست ؟ :(
خودش برای هر هیرو پیشنهاد داده بالای مغازه واسه شروع بد نیستن.نقل قول:
چون اونا اون هیرویی که تو لیست شما نداری رو خریدنش(با بازی کردن یا پول)
فعلا با بات ها بازی میکنم ....
بازیم بهتر شد با پلیر ها بازی میکنم :8:
دوستان تازه وارد منو Add کنید که شما رو به دنیای خودم نشون بدم!:46:نقل قول:
Hunters Hunter
یعنی شکارچی شکارچی ها
باشه حتما
...
من الان روی سرور اروپای غربی بازی میکنم ... مشکلی نیست؟
خواستی بیا شرقی به نظر پینگ هاش بهترن...نقل قول:
امروز قراره غرب رو تست کنم بعدش می گم که کدوم بهتره...فعلا که انتقال acc باگ داره...میام به زودی
جونم poppy!!!به قول خارجیا Carry کردم مثه یه رییس!:DDDD
بچه شما هم Replay هاتون رو بزارین بتونیم اشتراک تجربه کنیم!(با برنامه این سایت میتونید replay بگیرید leaguereplays.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یادش بخیر یه سال پیش بود!!!
باوا من که نگفتم جدیده!:D!اخه میبینم فعالیت کم شده!اینم گفتم واسه اونیایی که نمیدونن:)
ولی من 50min بازی کردم رکوردش شد 9 مگ!حالا در کل بزارین Replay هاتوون رو!که ببینیم و نکته های خوب هم دیگرو برداشت کنیم:)
بچه ها من قبلا master yi و fizz رو داشتم دیگه ندارم ! :(
f2p هيرو بودن. عوض شدن اسم منم تو اروپا شرقي Rey1375
هر هفته 3 شنبه ها هیرو های مختلفی باز میشه.همیشه که باز نمی مونن!نقل قول:
گفتین Record بزارین اینم رکورد با هیرو main ام یه بازی سخت بود ولی کیف داد یه عالمه هم توش فحشه چون داشتم 1v5 بازی می کردم البته آخراش Olaf هم اومد که 2V5 شد!
سرعت رو زیاد نکنید چون هر لحظه اش یه حکایته!:31:
خواستین هم تو خود LOLRecorder هم آپلود کردم :
Fizz 1v5 With Awsome Stratigy Still Lost!