من فقط حمايتم رو از عقيده مديرا اعلام كردم.
Printable View
من فقط حمايتم رو از عقيده مديرا اعلام كردم.
من رو هم اضافه كن
راستي نوشيدني هم مي ديد <>
اگه جواب + هست , پس نوشيدني سرد,لطفا
مرسي از پاك كردنت .
اينجا كه به جاي صندلي داغ شده مباحث عمومي.
حد اقل بريد اينجابه صندلي داغ راي بديد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نفر بعدی کیه؟اصلا ابراهیم میرزاپور خوبه؟؟
جدا از شوخی کیه؟
امشب همه سوال ها رو جواب ميدم
راستي 2 روز ما نيستم اينجا رو بردين تو خاكي ها!!!!
تاپيك هم اصلاح ميشه
به به بلاخره این مافیا از مخفی گاه بیرون امد .
کجا بودی تا حالا .
نظرت درباره باخت تیم ملی چیه ؟
سلام مافیا جونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا اومدم چند تا سوال ازت بپرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 - با این کلمه ها یه جمله بساز - مینا رحیمی - سوء استفاده از امکانات مدیریت - قرار ملاقات ( سوال خبر نگاری ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - شماره تلفنت چنده ؟ ( سوال فضولی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - یه ماهی قرمز و یه ماهی سیاه توی یه تنگ آب ، اگر یکی ازت بپرسه کدومشون دختره و کدومشون پسر چی میگی ؟ ( سوال فلسفی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 - تا حالا تف کردی روی کسی ؟ ( سوال روانشناسی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 - اگر ازدواج با همجنس توی ایران آزاد و عرف بشه و یه مرد ازت خواستگاری کنه چیکار میکنی ؟ ( سوال قرن بیست و یکی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 - چرا من رو مدیر انجمن سطل آشغال نمیکنید ؟ ( سوال همینجوری ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 - آخرین باری رو که جیش کردی روی خودت رو یادته ؟ ( بصورت کامل و بدون کم وکاست تعریف کن ) ( سوال آبرو ریزی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 - دوست داری یکی تو رو بخوره ؟ ( سوال تخیلی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9 - تا حالا کامپیوترت رو کاز گرفتی ؟ ( سوال تخصصی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-تا حالا با هیچ کدوم از خانومهای انجمن قرار ملاقات خصوصی داشتی ؟ ( سوال بد جنسی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11-تا حالا رفتی خواستگاری ؟ اگر رفتی و یا اگر بری توی اون لحظه ای که عروس خانوم آینده و مافیا با هم تنها میشن تا یه صحبت کوتاه با هم داشته باشن چی گفتی یا چی میگی ؟ ( سوال منطقی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12-اگر زیر دوش آب برقت بگیره چیکار میکنی ؟ ( سوال فنی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13-اگر قول بدی که یه روز برای کسایی که میان قرار ملاقات بستنی بخری اونوقت یه دفعه هزار نفر بیان قرار ملاقات چیکار میکنی ؟ ( سوال ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا که هر چی دلم خواست پرسیدم حد اقل بذار ماچت کنم که اگر بنم کردی ناکام از دنیا نرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دودوردو صندلی داغ ....
رای ما همه صندلی داغ
انکه می خواند کرکری بداند که برنده هست صندلی داغ
اگر صد لژیونر ارد ان تیم به یک باره همه دریب می زند صندلی داغ
به صندلی داغ رای بدید
وقت جناب مافيا تموم شد. هر وقت به سوالاشون جواب دادن جاشون رو ميدن به bb
پس لطفا ديگه از مافيا سوال نپرسيد
بی بی جان سلام .
به نظر تو مشکل تیم ملی در المان چیه؟
سلام بهروز جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
اول از هر چیز مشکل ما اینه که مسابقات تدارکاتی ما با تیم های ضعیف بوده ( نمی دونم چرا انگولا با آرژانتین مسابقه انداخته ؟ ایران با بوسنی ؟ :blink: )
دوم اینکه مربی ما همیشه محتاط عمل می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوم اینکه موقعیت ها رو از دست میدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا اینکه هیچ وقت از ایستگاهی و کورنر نتونستیم گل بزنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مکزیک یه کورنر زد شد گل ایران 10 تا کورنر زد یکیش گل شد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي شه خودتون را كامل معرفي كنيد؟ (اسم -سن -تحصيلات )
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
من قبلا تو یکی از تاپیک ها خودم رو معرفی کردم :)
من سعید هستم ( یه آواره بیچاره :sad: )
بیشتر از اونی که فکر کنی عمر کردم 21 سال :biggrin:
بعد دانشجوی زمین شناسی هستم :whistle:
دیگه چی بگم ؟؟؟؟ :jealous:
خوشگلم :blink:
بعد اهل کاشانم روزگارم بعد نیست
ای بابا رفتیم تو شعر :blush:
من تو کرمان بدنیا اومدم ( تو این پابدانا )
ولی الان تو تبریزم
بعد دیگه ......
نمی دونم ی بگم ؟
1 اگه من یکی دو سال دیگه بشم مدیر انجمن و زیرابت رو بزنم تورو بن کنم چه کار میکنی
2تا حالا شده زنگ بزنی خونه یه از دوستات و داداش دوستت گوشی رو برداره تو هم متوجه نشی و شروع کنی باهاش همین طور حرف بزنی بعد یه ربع بفهمی که اون داداش دوستته
3غیر از پی سی ورلد دیگه به چی معتادی
5سربازی رفتی؟
6 تا حالا خواب پی سی ورلد رو دیدی ؟
7 از کدوم شکلک بیشتر خوشت میاد ؟
8 اگه یه روز پی سی ورلد بسته بشه میای بریم یه فروم جدید بسازیم؟
9 اسم معلم کلاس اولت چی بود؟
10 "پست های من اصلا مسخره نیست و بسیار خوب است " نظرت چیه ؟
11 اگه فقط بخوای یک نفر از اعضای پی سی ورلد رو انتخاب کنی؟
12 با پی سی ورلد و محمد اشنا یه جمله بساز ؟
13 عینک دودی میزنی
14 وقتی بچه بودی دوست داشتی چه کاره بشی
15 تا حالا شده بخوای خود کشی کنی
16 یه ضرب المثل با یه جک بگو
نظرت درباره فرمان خان چيه ؟
سلام
تاپیک جالبی هست
البته من سوال عمومی از مافیا ندارم.همه سوالارو خصوصی میپرسم:دی
نفر بعدی کی هست؟
1الان مافیا از رو صندلی بلند شده و bb رو صندلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Elfin-D
2سعید اقا چرا عنوان تاپیک درست نمیکنی تا مردم دچار اشتباه نشوند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 از این که پست بی ربط دادم معذرت میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه بنده همچين توانايي اي ندارم. مديرا بايد اسم تاپيك رو عوض كنننقل قول:
نوشته شده توسط mohammad ashena
خب نظر خاصی ندارم :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
ولی بگم شخصیت ما آدما با افکار و تجربه های اطرافیان خودمون شکل میگیره و اگه فرمون خان عقاید خاصی داره در نتیجه نشست و برخاست با افراد اون جوریه ولی خوبه که آدم تمام عقاید مختلف رو بدونه و از اونا جیز یاد بگیره و نسبت به عقاید خودش تعصب نداشته باشه ( هر کسی اشتباه میکنه )
قربونت
سلامنقل قول:
1- فکر کنم برم با یه اسم دیگه ثبت نام کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- تا حالا که پیش نیومده چون من اصلا خونه دوستام زنگ نمی زنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- اگه منظورت به فروم یا سایت دیگه هست نه به هیچ کدوم معتاد نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- خالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- فعلا معافیت تحصیلی دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- از اون روز که قرار شد روی این صندلی بشینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شب تا صبح نخوابیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- اینی که بیشتر شبیه منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- خانم حسن پور بود البته فکر کنم پیر شدم یادم رفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- خدا نکنه بسته شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی اگه یه فروم خوشگل بسازیم که همه ی بچه های خوشگل اینجا اونجا باشن هستم ( به شرطی که خودمون دو تا مدیر شیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
10 - پست های شما عالیه البته خود شما عالیتری و من نوکرتم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11- سخته نمیشه گفت چون تو هر انجمن یه نفر با حال پیدا میشه که نمیشه ازش گذشت
12- محمد در پی سی ورلد بود که من با اون آشنا شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته ( با محمد آشنا )
13- نه ولی باید یکی بخرم این صندلی خیلی تشعشات داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- اولش میخواستم خلبان شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش زیست شناس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش دو هزار تا شغل دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی آخرش هیچی نشدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- نه جون خودم ولی شاید یه روز خواستم اینکار رو بکنم اگه موفق شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرتون میکنم بیاید با هم حال کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16- هر که با محمد آشنا در افتاد ور افتاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط bb
ما بیشتر bb جان
راستی واسه سوال 4 که تو ÷ست قبلی ننوشته بودم
4 اخرین باری که زهره ترک شدی کی بود و برای چی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب چرا اول آقا مافيا نيومد به سوالاتش جواب بده
همین بازی ایران و مکزیک بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نیمه اول که تموم شد این جوری بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی وقتی نیمه دوم گل خوردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از بازی هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری بود دیگه
نظرت در مورد اینکه کسی ازت سوال نمی پرسه چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البته نگران نباش خودم یه ده سوال جور میکنم که بیکار نمونی)
1 به چه ورزشی علاقه داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 اخرین اهنگی که گوش کردی چی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 تیم محبوبت تو جام جهانی (غیر از ایران!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 بهترین خواننده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5اخرین باری که از یکی معذرت خواستی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 چی شد که تو پی سی ورلد عضو شدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 اولین پستت چی بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 کی بیشتر از همه اینجا کمکت کرده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9 مصراع اول این بیت چیه "ما اندر خم یک کوچه ایم" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 بد ترین درس . بهترین درس؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11 بزرگترین عیب bb چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12 اگه من امشب بیام خونتون وقتی خوابی یه پارچ اب بریزم رو سرت و در برم
تو چکار می کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13 اگه نصف شب زنگ بزنم خونتون و ازت بپرسم اولین امپراطور روم کی بود
چی میگی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14 اگه خودت مدیر بودی چه کارهایی انجام میدادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15 اخرین کتابی که خوندی چی بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16 روزی چند ساعت پای کامپیوتری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17 ترسناک ترین فیلمی که دیدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18 وقتی عصبانی میشی چه کار میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تا موقعي كه مديران به وضعيت اشفته اين تاپيك رسيدگي نكنن من ديگه اينجا پست نميزنم.
پس اگه نديدين منو نگرانم نشين
زیاد مهم نیس :sad:نقل قول:
ولی خب اینجوری راحتر میتونم به سئوالات شما جواب بدم :biggrin:
1- من قدیما به کشتی علاقه داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش به فوتبال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورزش باستانی رو هم دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2- فکر کنم همینی که محمد اصفهانی واسه تیم ملی خونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- ایتالیا می باشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- از خارجیاش یا از ایرانیاش
از ایرانی ها من معین رو بیشتر دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- من تا حالا از کسی معذرت نخواستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستش یادم نمیاد
6- یه روز تو گوگل داشتم سرچ می کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یهو چشم به این پی سی ورلد خودمون خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش اومدم عضو کردم
ولی تا یه سال اسم کاربری و پسورد من اشتباه بود و وارد نمیشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که منم بیخیال شدم ولی بعدش که انجمن ها یه مدت بسته بودن بعد دوباره باز شدن اومدم دوباره عضو کردم . درست شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- اولین پستم که خدا بیامرزتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظر سنجی درباره جدایی دین از علم بود که همون فرداش پاکش کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- خیلی ها بودن ولی من بیشتر خودم خودم رو کمک کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من اولا بیشتر تو انجمن گرافیک میرفتم بچه های اونجا خیلی ماه هستن ولی بچه های اینجا منو بیشتر تحویل گرفتن منم بیشتر اینجا اومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- به جون خودم هنوز نخوندمش باید برم بخونمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- بدترین درس به نظر من ریاضیه که بهترین درس هم همونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون من هیچ وقت توش نتونستم موفق باشم بده ولی تمام قوانینش با زندگی آدما یه جوره
12- عصبانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشم میام دنیالت میندازمت تو حوض خونمون
بابا نوکرتیم تو اصلا ما رو ببر از پشت بوم بنداز پایین کیه که ناراحت بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11- خیلی زود عصبانی میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13- خب میگم اولین امپراطور رم من بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اگه شب زنگ بزنی خونمون عصبانی میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- همه مدیراها رو بن میکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- تاریخ آذربایجان در ایران ( هنوز تموم نشده )
16- قبلا ها از 24 ساعت 28 ساعت ولی الانا کمتر شده از 24 ساعت 24 ساعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17- یادم نیست جون خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18- هیچی فقط یه کم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدش هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من سوال نمي كنيد؟؟؟!!!!!!!!!!!!
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط neyrizboys
اینجا نوبتی این کار انجام میشه در ضمن در صورت تمایل باید با سعید رونالدو هماهنگ کنی با استفاده از پیغام خصوصی
بعدش یه روز بهت پیغام می زنن که بیایی بشینی روی این صندلی تا با هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام bbجان.
1-تا حا لا شده یکی بد جوری ضایعت کنه؟
2-دوست داری اسم بچه ات رو چی بزاری؟
3-اگه بهت بگن هر چقدر که بخوای بهت پول می دیم فقط خودت باید مقدارشو تعیین کنی , اون وقت چقدر می گیری؟
4-به نظرت آدم موفقی هستی؟
5-تا حالا چند تا تاپیک راجب عرفان زدی. به عرفان علاقه داری؟ کلا آدم مذهبی هستی؟
اگه عاشق یه دختره شی , با هم قرار ازدواج بزارین ولی قبل از این که عقد کنین دختره سرطان بگیره(البته خدا نکنه هم چین اتفاقی بیفته) اون وقت چی کار می کنی؟ حاضری که باهاش ازدواج کنی؟
سلام دوست خوبمنقل قول:
نوشته شده توسط emtn
1- خیلی زیاد مخصوصا وقتی بچه بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- هنوز بهش فکر نکردم بهتره یه تایپک واسه این موضوع بزنیم که اسم واسه بچه من پیدا بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- همه پول ها رو میدم تا خودشون تعیین کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- تا اینجا که بودم شکر خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- نه اونقدر ها مذهبی نیستم ولی فکر می کنم عرفان چیز جالبی باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آگه عاشق یه دختر بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از عقد کنون مجبوریم دیگه باهاش بسازیم دیگه ولی منتظر میشم تا بمیره برم یه زن دیگه بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این می گن آخر نامردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت که سئوال پرسیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید نفربعد چه جوری روی صندلی داغ شما مینشید
دوست من پست های قبلی رو بخون مخصوصا صفحات اول
bb جون يه سوال اين همه مدته تو فورمي چرا آواتور انتخاب نكردي؟؟؟؟؟
خوب حاضرم روی صندلی داغ شما بشینم
بي بي جان چندتا از جاهاي ديدني تبريز را بگو
شايد امدم تبريز بدونم كجا بايد رفت
شب ها قبل از خواب معمولا به چي فكر مي كني؟
از چه رنگي بيشتر خوشت مي ياد ؟
بي بي يعني چي ؟
بزرگترين اشتباه زندگيت چي بوده ؟
نقاشيت خوبه ؟
اهل شعر هستي؟
وقتي خيلي غصه دار و تنهايي چه كار مي كني ؟
شب ها قبل از خواب معمولا به چي فكر مي كني؟
از چه رنگي بيشتر خوشت مي ياد ؟
بي بي يعني چي ؟
بزرگترين اشتباه زندگيت چي بوده ؟
نقاشيت خوبه ؟
اهل شعر هستي؟
وقتي خيلي غصه دار و تنهايي چه كار مي كني ؟