این کارو کردم ولی متاسفانه جواب نداد:(نقل قول:
فقط ازم میخواد رمز جدید رو بزنم ولی امکان عوض کردن ایمیل رو نمیده
فک کنم دیگه باید ریست فکتوری کنم:(
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Printable View
این کارو کردم ولی متاسفانه جواب نداد:(نقل قول:
فقط ازم میخواد رمز جدید رو بزنم ولی امکان عوض کردن ایمیل رو نمیده
فک کنم دیگه باید ریست فکتوری کنم:(
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
به احتمال زياد اشكال از باتري هست . ببين باتري باد و ورم نداره ؟نقل قول:
اگه اشكال از باتري نباشه اميدوارم به سرنوشت گوشي من دچار نشه !
با سلام خدمت دوستان
راستش من دیروز برای اولین بار یک گوشی experia sola به عنوان اولین تجربه یک گوشی هوشمند خریدم . حالا اطلاعاتی در مورد نحوه ابدیت سیستم عاملش به اخرین نسخه می خواستم
می خوام بدو.نم چطور باید به اخرین نسخه ابگریت کنم ایا باید گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم و یا اگه روی گوشی اینترنت داشته باشم هم میشه و اصلا به چه چیزی برای این کار نیاز دارم
با تشکر
برنامه sony pc compantion رو روی کامپیوتر خود نصب کنید و گوشی رو به کامپیوتر وصل کنیدنقل قول:
پیغام آپدیت میاد و همه مراحل به سادگی پیش میره..
دوستان چگونه میشه نرم افزار رو گوشی های اندروئید نصب کرد؟
گوشیت چیه ؟ !نقل قول:
گوشی من سونی میرو هستش
با سلامنقل قول:
من نرم افزار رو نصب کردم اما میگه گوشی ابدیت هست در حالی که سیستم عاملش نسخه 2 به بالاتر باید باشه چون خود فروشنده هم همین رو گفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
آخرین نسخه آندرید 2 , نسخه ی 2.3.6 هست
موبایل رو چک کنین ببین الآن چه ورژنی روش نصبه
با سلام و تشکرنقل قول:
نسخه رو چک کردم نوشته اندروید نسخه 2.3.7
سلام . این یه پله هم از اونی که بنده گفتم بالاتره . دیگه آپدیت نمیشه مگر اینکه یه مشکلی چیزی توش پیدا بشه و گوگل بخواد مشکل رو رفع کنه .نقل قول:
با سلام و تشکرنقل قول:
یعنی نمی تونم به نسخه 4 ابگریت کنم خوب چرا به این صورت هست ؟ نسخه 4 با این نسخه من چقدر تفاوت داره ؟
و یه سئوال دیگه اینکه چطور باید در اندروید برنامه نصب کرد مثلا من می خوام انی ویروس کومودو رو نصب کنم حالا چه مراحلی رو باید انجام بدم ؟ به قسمت فروشگاهش رفتم و خواستم به اکانت خود در گوگل وارد بشم با اینکه اینترنت روی گوشی وصل هست اما نمیشه
راستی یک اس ام اس برام اومد که حرف ب رو به شماره ای بفرستم تا تنظیمات اینترنت برام بیاد فرستادم ولی چیزی نیومد میتونه از این باشه
با تشکر
نقل قول:سلام .نقل قول:
نسخه 4 امکاناتش بیشتر از 2 هست .
اما پردازنده و حافظه ی داخلی گوشیهائی که اندروید 2 داره مناسب نیست برای 4 چون اندروید 4 سنگینتره .
اون پیام هم از اپراتور تلفن همراه هست برای گوشیهائی که قدیمی هست و خودش اتوماتیک برنامه ریزی نمیشه .
اگه شما در دریافت و ارسال پیامک مشکلی ندارین پس گوشیتون از نوعی هست که با نصب یک سیم کارت , خودش اتوماتیک برنامه ریزی میشه و دیگه نیازی به پاسخ دادن به اون پیامک برنامه ریزی نیست .
در مورد نصب برنامه هم اندروید همه چیز رو تا تونسته انحصاری کرده تا کاربراش مجبور بشند از گوگل خرید کنند .
بیشتر برنامه هائی که ببرون از گوگل مارکت هست همه ویروسی شده تا مردم بترسند و سراغش نرند .
البته آپشن نصب برنامه ی غیر گوگل هم وجود داره اما تو گوشی نوشته مسئولیت نصبش با خود کاربر هست .
برای دانلود برنامه از گوگل اول باید عضو بشین در گوگل پلی .
اما برای نصب برنامه ی دیگه کافیه در گوشی گزینه نصب برنامه خارج از گوگل رو فعال کنید
حذف شود!!!!
سلام دوستان /
من مشکل کانکت شدن به وایرلس با اچ تی سی چاچا دارم ...
"هل من ناصر تنصرنی ؟" :دی
سلامنقل قول:
با گوشی دیگه میشه به اون راوتر وصل شد ؟
اگه بله , گوشی شما چه پیامی میده موقع وصل شدن ؟
سلام محمد جاننقل قول:
بله با گوشی دیگه ( Xperia X8 ) متصل میشدم قبلا .
الان ارور زیر رو میده :
Unable to connect to the network
البته من یه پیگیری کردم از کانالهای دیگه ! :دی ظاهرا خیلی ها این مشکل رو دارن که مربوط به قضایای روت کردن گوشی میشه ... :n13:
سلام من یه گوشی گالکسی فیت خریدم و از وقتی خریدم یه سری برنامه روش نصب هست که من نمیخوامشون و اصلا نمیشه پاکشون کرد برنامه هایی مثله قبله ، قران ، این چیزا کسی میدونه چجوری باید این برنامه ها رو پاک کرد؟
اينا برنامه هاي خود رام هستن . بايد گوشي روت بشه تا بشه پاكش كرد !نقل قول:
سلام . به نظرم این برنامه ها با هارد ریست پاک بشه چون تا حالا ندیدم یه شرکت موبایل سازی قرآن و قبله بزنه رو گوشیهاشنقل قول:
برنامه هاي اصلي خود رام بعيد ميدونم با ريست پاك بشه ولي بقيه برنامه ها پاك ميشه.به نظرم رام ايشون رام مخصوص ايران(خاور ميانه) هست . چون Galaxy S من هم چنين برنامه هايي داشت !نقل قول:
يا روت كنن يا رام عوض كنن.روت كردن راحت تر و به صرفه تره !
سلام به همه دوست من وقت پیش حدود یک ماه پیش رام fox hound ورژن 1.8 رو رو گوشیش نصب کرده بود و چند روز بعدش رام رسمی 4.1.2 مخصوص ایران اومد. دوستمم این رامو نریخت تا بوتلودر گوشیش آپدیت بشه و رام فوکس هوند رو نگه داشت تا این که چند روز پیشا دید که گوشیش روشن نمیشه منم گفتم بهش که باطریو درار یکی دو ساعت دیگه بزن جا تا ببینم گوشیت سافت بریک شده یا نه!!!!!!!!!!!!. خوشبختانه گوشیش بریک نشده بود. ولی گوشیش بوت نمی شد رو آرم فوکس هوند گیر میکرد. بهش گفتم فول واپ کن (انجام wipe data/factory reset و wipe cache و wipe devik cache) اونم انجام داد ولی رام بالا نیومد. بهش گفتم مگاواپ کن بعد این رام 4.1.2 ایرانو نصب کن چند با این کارو کرد ولی ادین فیل داد حالا اکه میشه بگین که باید چیکار کنه؟ با تشکر
سلام گوشی سامسونگ gt-s5570i دارم می خواهم آپدیتش کنم الان اندروید 2.3.6 روش هست می خواهم ببینم بالاتر از این چیزی وجود دارد برای آپدیتش اگر هست لینک دانلود بدید تا برم دان کنم و آپدیتش کنم ؟
ممنونم
چطوری میشه از صفحه گوشی عکس گرفت ؟؟ ( اون چیزی که تو صفحه نشون میده!)
برنامه ای هست؟؟
دوست عزیز برنامه که زیاده
ولی خوده اندروید این قابلیت داره
دکمه پاور نگه دارید به همراه ولوم - عکس میگیره
یک دستگاه گوشی Sony MT27i دارم که خودم روت کردمش و آندرویدش رو با بالاترین ورژن ارتقا دادم.
قبلش فکر کنم 2.3 بود ، با زدن دکمه پاور میشد
با آخرین گزینه از صفحه نمایش عکس انداخت ولی الان که آندرویدش رو آپدیت کردم اون گزینه Take a screenshot رفته!
چجوری میشه بازگردوندش؟
در ضمن نام دیگر گوشی Xperia Sola هستش.
بله درسته توی 2.3 یه همچین گزینه ایی موجود بود ولی تو 4 به بالا اصن دیگه وجود نداره ولی با همون کلید های ترکیبی که بالا گفتم روی اکثر سونی ها جواب میدهنقل قول:
راهی واسه بازگشت نداره و بکلی این گزینه حذف شده :n29:
آره ، بعد از زدن اون پست (:دی) تو اینترنت یه جستجویی کردم و پیدا کردم ...نقل قول:
دکمه ی volume - رو به همراه دکمه ی Power که نگه داریم (3 ثانیه) میشه اسکرین شات گرفت ، به نظرم بهتر شده نسبت به قبل.:n01:
سلامنقل قول:
سعی کن یه رام سه فایله دانلود و با آخرین نسخه اودین فلش کن
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
چطور میشه LGworld رو جایگزین Play Store کرد. چون فیلتره و بودنش اصن فایده نداره!
الان هر برنامه به صورت خودکار به Play Store شیفت میشه!
-
د.ستان من به تازگی گوشی lg l9 گرفتم.و دچار یک مشکلی شدم.
البته مشکل از خود گوشی نیست و از خود ویندوز هست.
چون با لب تابی که ویندوزش 7 هست کار می کنم .چنین مشکلی نداره.
مشکل هم عدم نصب درایور usb هست و این ارور را میده
the system cannot find the file specified
نمیدونم چکار کنم .لطفا راهنمایی کنید ,ویندوزی که باهاش کار میکنم xp هست
خیلی راحت در Lgworld ثبت نام میکنید و وارد میشید و برنامه های بسیاری را برای دانلود در اختیارتون قرار میدهنقل قول:
من توی LG World عضو هستم. برنامه هم ازش میگیرم. ولی Play Store سایت اصلی اندوریت هست انگار. چون من الان واسه دانلود آخرین نسخه ی گوگل پلاس به مشکل خوردم
هی میخواد به سایت Play Store وصل بشه ولی عرور Retry میده که میگن سایت فیل تره!
الان من مشکل اصلیم سر یه سری برنامه های جدیده که سایت play Store رو میخواد
الان هم یه مدتی هست هی میخواد سایتش رو آپدیت کنه ولی چون فیلتره هی گیر میکنه والکی رم رو اشغال میکنه!
:n03:
با گوشی اندروید چطور باید پیامک بدون متن بفرستم؟
لطفاً نگید Space بزار. چون برای دریافت خدمات از یه شرکتی باید پیامک بدون متن می فرستادم، Space فرستادم جواب پیامکش نیومد اما با موبایل های سونی اریکسون قدیمی پیامک بدون متن دادم راحت جواب داد.
دوست عزیز گوگل ایران را تحریم کرده و نمیشه با آی پی ایران از امکانات گوگل استفاده کردنقل قول:
بهتره از چیز پی ان استفاده کنید
يه برنامه ايراني بود كه من توي Bazaar ديده بودم ميشد باهاش SMS بدون متن فرستاد.من خودم استفاده نكردم.ولي من خودم هميشه از Space استفاده ميكردم جواب ميداد !اگه برنامه بازار رو دارين ، يه سرچ تو برنامش كنيد مياد !نقل قول:
سلام .دوستان من یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی گوشی رو بهpcوصل می کنم مموری کارتمو میشناسه فایلاشم نشون میده ولی نمی تونم روش فایلی از pc کپی کنم.لطفا کمک کنید.مرسی
ای بابا من نمیفهم مشکل کجاست!
من آخرین نسخه ی گوگل پلاس رو از بازار دانلود کردم
الان که بازش میکنم میگه برو به گوگل استور
بعد که میرم تو گوگل استور هیچ لینکی نیست
اصن گیج شدم !
اماکن داره اپلیکشن ها به رورژن گوگل استور ربط داشته باشه؟
یعنی اینکه ازم بخواد برنامه ی گوگل استور رو آپدیت کنم.
ولی من با سای فون رفتم ولی ویدیو ها رو باز نمیکنه . لینکی هم من ندیدم :n03:
سلام
گوشی من سونی tx هست.
حروف صفحات وب فارسی رو با فاصله نشان می دهد.
مثل : س ل ا م
:n27: جه کنم؟
100% به رام مربوط ميشه.رام شما چيه ؟نقل قول:
در ضمن از چه مرورگري استفاده ميكنيد؟