راستی موقع خرید می تونید این کد رو بزنید و از قسمت devices قسمت های مختلف گوشیو تست کنید...
#197328640#*
Printable View
راستی موقع خرید می تونید این کد رو بزنید و از قسمت devices قسمت های مختلف گوشیو تست کنید...
#197328640#*
کاملا تایید میشه...بعضی از فروشنده ها اصلا فرق cpu با gpu نمیدونند چون اون گوشی رو موجود نداشته ازش بد میگه که یک چیز دیگشو بفروشه اگه موجود داشت میگفت بهترین گوشیه:31:ولی در کل نسبت به این قیمتی که داره خیلی مفته من که کاملا راضیم دلیل پایین بودن قیمتم اینکه سامی میخواد بادا رو میون کاربراش جا بندازه:46:نقل قول:
هنوز تقلبیش نیومده ، رنگ ها هم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ میخواد برای TV ها و تمامی محصولات دیجیتالیش از سیستم عامل بادا استفاده کنه و از طرفی گوشی ویو 1 بهترین گوشی از نظر کاربران در سایت جی اس ام شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره به این حرفها گوش نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جالب تا به حال این کد رو ندیده بودم قبلا#*0#* میزدم قابل فهم بود ولی ازین کد زیاد چیزی نفهمیدم دقیقا برای چی هست ؟نقل قول:
#197328640#*
دوستدار شما یاشار
یه چیزی مثل همونه فقط گزینه هاش بیشتره. البته همه قسمتاش رو بهتره دستکاری نکنید(قسمت های به جز تست) چون ممکنه گوشیتون به فنا بره...!:32:نقل قول:
سلام بچه ها می گم باسه Wave II
لوازم جانبی چیزی اومده من تاحالا ندیدم
اگه دیدید یک عکسی چیزی بذارید ببنیم براش چی زده سامسونگ یا زدن
ممنون می شوم
آقا مشکل اساسی. هر چی گشتم جوابم رو نگرفتم.
گوشی wave 2 جدیدا خریدم و فکر کنم بادا 1.2 هست. فارسی نداره !!! نه می خونه و نه می نویسه.
شدیدا به فارسی نیاز دارم. کسی لینکی چیزی نداره بشه روش فارسی نصب کرد؟ راه حلی نداره. کمک لطفا.
شما ورژن گوشیتون چیه؟ احتمالا باید فارسی داشته باشه مطمعنی؟نقل قول:
در هر صورت باید گوشیتونو فلش بزنید اموزشش تو موبایلستان انجمن بادا بگردی پیدا میکنی کاری نداره 5 دقیقه منتها قبلش باید فریمور دانلود کنی.:8:
دوستدار شما یاشار
ممنون از توضیحاتتون ولی باید بگم هیچی نفهمیدم :41:نقل قول:
فلش کردن یعنی چی؟ خراب نمیشه؟ یه برنامه نمی شناسین راحت بشه روش نصب کرد تا کیبوردش فارسی بشه فونت فارسی هم داشته باشه؟
راستی چطور باید بفهمیم ورژن سیستم عاملش چنده؟ کد چیزی نیست وارد کنیم خودش بنویسه؟
آقا ما شارژ گوشی زود تموم میشه قبلا حال می کردم باهاش قبلا 2 روز داشتمش ولی حالا کمتر از یک روز شارژ داره؟
راستی وقتی برای من پیامک میاد تا وقتی نخونیش همش صدای دریافت پیامک میده یعنی هر یک دقیقه ؟ مشکل از کجاست ؟
برو تو setingبعد about phone بعد system info بعد software vresionنقل قول:
راستی چطور باید بفهمیم ورژن سیستم عاملش چنده؟
یک بار ریستش کن به احتمال قوی حل میشه اگه نشد فلشش کن.نقل قول:
راستی وقتی برای من پیامک میاد تا وقتی نخونیش همش صدای دریافت پیامک میده یعنی هر یک دقیقه ؟ مشکل از کجاست ؟
* خیر! با برنامه تا جایی که من می دونم نمیشه.نقل قول:
* فلش کردن هم یعنی عوض کردن فریمور (نرم افزار داخلی سیستم).
1. از اینجا فریم ور رو دانلود کنید:
کد:http://forum.badaos.net/thread249.html
2. طبق مراحل گفته شده در لینک زیر فلش کنید.
کد:http://forum.badaos.net/thread238.html
:exclamatiتذکر: موقع فلش کردن مراحل را مو به مو انجام بدید و قبل از شروع هم یه بار کامل روندشو بخونید و اگر سوالی داشتید در همون فروم بپرسید. {در صورت اشتباه در مراحل ممکنه دوربین گوشی به فنا بره...!!:34::32:}
(اگر هم دسترسی دارید ببرید مایکروتل براتون فلش کنه ریسکش کمتره. البته نمی دونم گوشی های بدون گارانتیو فلش می کنند یا نه!؟)
کاملا تایید میشه:46:نقل قول:
خودت فلش کن 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه...بعد مایکروتل بدون گارانتی فلش نمیکنهباید بدی بیرون 20-3- تومن میگیرن...
دوستدار شما یاشار
خوب دوست عزیز شارژت رو نمی دونمنقل قول:
بچه ها باید بگن خوب ببین سنسوری چیزی روشن نکردی مثلا ونی که دوتا بزنی تو بقل گوشی کاری بکنه اون سنسور شارژ زیادی مصرف م یکنه
خوب می تونی تنظیم کنی بزار یک دقیقه خودم ببنم کجا تنظیم می شد
خوب برو تو messages بعد ون پایین رو بزن برو تو setting بعد هم general setting بعد هم alert tone اونجا می تونی بهش بگی کی ها بهت خبر بده
خوب البته جدا بری توی setting م همین مراحل رو باید بری فرق نداره
دوستانی که مشکل شارژ دارند بهتره که Location Service رو غیر فعال کنند که خیلی موثره :46:
سلام به همه.
من بالاخره تصمیم گرفتم بخرم.
نکاتی هست که موقع خرید باید بهشون توجه کنم؟
مثل گالکسی سه دکمه و اینا که نداره؟
ممنون میشم.
سلام هادی جان
به سلامتی:20:
نکته که نداره فقط با این کد همه جای گوشی تست کن...
#*0#*
دوستدار شما یاشار
اقا منم جو گرفتم رفتم خریدم 310 تومن یدونه باطری اضافم تو جعبه بود که کلی تعجب کردم ..خوشحال بیدم فکر کنم برادران در دبی اشتباهی گذاشته اند.!!!!!!!!!!
مبارکه داداش به سلامتی:20:
خیلی خوش شانسی!!!عجیبه 2 تا باتری توش بود ؟ جفتشم مثل همه یا نه؟
دوستدار شما یاشار
نقل قول:
ممنون .اره عین هم!!!!!!دارم شاخ در میارم
خب سوالات من مبتدی شروع شد با اجازه ..................................
من keis رو نصب کردم تا نصب شد کلی هم طول کشید تازه با اینترنت یک مگ من پیغام داد باید ابدیت بشه به فلان ورژن منم فعلا کنسل کردم.بعد تو صفحه بیسیک اینفورمیشن مقدار حجم حافظه داخلی رو زده 390 مگ که یک سومش تقریبا پره !!! مگه نباید 2 گیگ باشه..!!؟؟
اون 2 گیگ مقداریش میره واسه sms و نصب برنامه و ... حجم در دسترس همونه که دیدی درسته. اگه خواستی کارت بخری بهتره کلاس 6 یا بالا تر بخری تا حداکثر استفاده از سرعت گوشیت ببری.:27:نقل قول:
قبل از اینکه kies رو آپدیت کنی، اگه ورژنش Kies 2.0.0.11014_49 یا قدیمی تره می تونی تو انتخاب کشور Korea رو انتخاب کنی و بازی Asphalt رو مجانی و کامل دانلود کنی.:46:
سلام.
مموری کلاس 10 خوبه ؟
یه دونه دیدم 40 تومن. 16gig Patriot
اقا من keis رو ابدیت کردم حواسم نبود حالا چیکار کنم ریجسترم کردم با نام ایران.....پاکش کنم دوباره از اول به نصبم چی میشه؟خیلی دردسر داره نرم افزار نصب کردن با این گوشی !!!!!نقل قول:
قبل از اینکه kies رو آپدیت کنی، اگه ورژنش Kies 2.0.0.11014_49 یا قدیمی تره می تونی تو انتخاب کشور Korea رو انتخاب کنی و بازی Asphalt رو مجانی و کامل دانلود کنی
من به عنوان یه تازه کار و به عنوان کسی که یک روزه گوشی رو دارم باید چه کارهایی انجام بدم تا گوشی ok بشه؟
من گوشیم منو فارسی داره اینم ورژنش هست :JPKA1 نمیدونم چطور فریموری هست خوبه یا نه ؟
در ضمن این اسپف کردن یعنی چی؟ من نیاز دارم بهش یا نه؟
هنوز نتونستم چند تا نرم افزار به در بخور نصب کنم روش.البته از سامسونگ Aapps چند تا گرفتم اما از اونایی که دوستان در انجمن گذاشته اند و نوشته اند -- شده نتونستم استفاده کنم ؟کمک..................
ممنون از دوستان که کمک میکنند.من قبل از خرید این گوشی در یوتیوب خیلی ویدئوهای که کاربران سراسر دنیا گرفته بودند رو دیدم .از نظر فیلم برداری خیلی عالی هست شاید میشه گفت از n8 هم خیلی بهتر فیلم میگیره.ونکته خوب دیگرش ظبط صدای استریو دو کاناله با بیتریت خوب حدود 120 بود که من الان 10 تا ویدوئو دانلود شده از اینترنت مربوط به این گوشی روی سیستمم هست...اما در کمال تعجب از دیشب که گوشی رو گرفته ام میبینم موقع پخش ویدئو های که فیلمبرداری کردم صدا مونو و تک کاناله با بیت بسیار پایین حدود 60 هست چرا!!! حالم گرفته شد؟ مگه میشه ماله اون وره ابیها استریو باشه ماله ما تک کاناله و مونو !!! شما هم چک کنید ببیند اینجوریه؟ چیکار میشه کرد؟
من این ورژنی رو که گفتین دانلود کردم ولی وقتی samsungapps رو میزنم میگه آپدیت موجوده و نمیره تو سایت. حتما باید آپدیت بکنم؟ اگه آپدیت بشه دیگه نمیشه از سرور کره دانلود کرد؟نقل قول:
یه سوال دیگه:
اگه بعد از نصب، اول مثلا کشور ایتالیا رو انتخاب بکنم بعدش میشه عوض کنم؟ (چون توسایت samsungapps نوشته باید رجیستر بکنیم. اگه با یه کشور رجیستر بکنیم میتونیم بعدا کشور رو عوض کنیم؟)
ممنون میشم جوابمو بدین. خیلی ممنون.
اقا یکی از اساتید جواب بده که من حالم بد گرفت به خاطر صدای فیلم برداری!!! چرا برای خارجیها استریو دو کاناله با بیت بالا بعد برای گوشی هایی که ما داریم منو وتک کاناله وبا بیت کم؟؟؟
نگاه کنید سمت راستی ماله فیلم من هست و سمت چپی از دوستان غربی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکنه به فریمور ربط داره؟؟
در ضمن کجا برای این گوشی عکس بکراند پیدا کنم با کیفیت بالا ؟
سلام.نقل قول:
منم الان امتحان کردم با فریمور jpka1 دقیقا مثل مال شماست. من احتمال میدم به خاطر فریمور ما باشه که مال خاورمیانه است.
راستی من وقتی میرم تو کیز میگه آپدیت جدید موجوده. اگه آپدیت کنم بعدا که خواستم اون فریمور روسی رو بریزم راه برگشت هست؟ یعنی میشه اون فریمور رو ریخت؟
علی اقا در مورد اسپوف اینجور حرفا بهت بگم اگه اهل گیم بازی هستی100 درصد باید انجام بدی تابازی های ه ک شده رو اجرا کنی...:46:
نقل قول:
آقا یکی نیست جواب ما رو بده؟
آپدیت نکن. اینو ببین:نقل قول:
کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=132872
همیشه می تونی کشور رو عوض کنی : روی پرچم کوچک در گوشه پایین سمت راست کلیک کن. در ضمن توی این ورژن برای دانلود نرم افزار های مجانی نیازی به رجیستر کردن نیست.
سلام
من ديروز يه بسته يكروزه اينترنت همراه اول رو گرفتم و استفاده كردم ولي از زماني كه چند تا برنامه نصب كردم(با حجم كم) سرعت عملكرد گوشي پايين اومده و باطري هم خيلي زود خالي مي كنه. مشكل باطريش چيه؟ قبل از اتصال به اينترنت خيلي بهتر بود
کلاس مموریتون چنده؟نقل قول:
اگه می تونی یه عکس از پشت و روی باطری بزار.
اگر آپدیت کردی ، باید دوباره نصب کنی. اون ورژنی رو که گفته بودم دانلود کن (از فروم مبایلستان) و بعد از نصب از لینکی که تو دوتا پست قبل گذاشتم آپدیتشو غیر فعال کن. (در ضمن همیشه می تونی کشور رو عوض کنی)نقل قول:
شما گوشیت OK است کار خاصی نمی خواد بکنی:46: یه کارت کلاس بالا براش بخر و حالشو ببر!:5:
فریمورت هم خوبه و فارسی رو کامل ساپورت می کنه.
اسپوف کردن یه چیزی مثل کرک کردن بازی و ... است. اگه بخوای این کارو بکنی باید فریمور گوشیتو عوض کنی و فعلا قابلیت تایپ فارسی در اون فریم ور وجود نداره (بقیه چیزای فارسی مشکل ندارن). در کل اگه زیاد اهل بازی نیستی و با Asphalt و بازی های مجانی ارضا می شی بهتره بیخیال اسپوف شی و منتظر راه اندازی فروشگاه نرم افزار در ایران باشی:31:
نرم افزار ها هم از Samsung Apps داخل گوشی به راحتی می تونی دانلود و نصب کنی. شما بگو چه جور نرم افزاری می خوای تا دوستان راهنماییتون کنن
چرا وقتی با browser میرم samsungapps بعضی بازی ها رایگانه ولی با برنامه کیز پولیه؟؟؟؟ مثل شیفت.
ورژن کیز من 2.0.0.11014_49 هست.
Shift واسه اندروید مجانیه و واسه بادا پولی...!نقل قول:
سلام بچه ها من کیز رو نصب کردم ارور ویندوز می ده می گه ویندوز داره نگاه می کنه مشکل چیه بعد خودش می بنده می دونید این اتفاق از چی می تونه باشه و چی کار کردم و یا چه جوری می توانم اجراش کنم
ممنون از جوابتون . من روش مموري نذاشتم هنوز.! باشه در اولين فرصت ممكن مي ذارم. باطريش كره اي هستش و تو اين دوهفته خوب بود تا اينكه وصل شدم به اينترنت و ...
يعني به اين زودي باطريش خراب شده؟ مي تونم ريستش كنم؟ اگه ريست كنم فارسيش از بين نمي ره؟ اگه مي تونم ريست كنم چجوري بايد انجام بدم؟
دوستان من یه مشکل عجیبی دارم
وقتی قسمت پائین گوشی رو می پوشونم یعنی وقتی تو حالت عادی گوشی دستمه سیگنال یکی یکی میاد پایئن ولی وقتی دستمو برمیدارم دوباره پر میشه
گاهی حتی خط سگنال کلا محو میشه
مشکل جیه؟
توي دفترچه راهنما نوشته كه قسمت پاييني آنتن داخلي است مسلما وقتي دستتونو ميزارين آنتن ميره ديگه :46:نقل قول:
آخه تو حالت عادی که دستم میگیرم حرف بزنم هم سیگنال کم میشه و گاهی کلا قطع میشه
این طبیعیه یعنی؟
آره حدس مي زنم بايد طبيعي باشه چون توي دفترچه راهنما اون قسمتو نوشته Internal Antenna پس حتما طبيعيهنقل قول:
نقل قول:
اصلا برای من اینطور نیست من دو دستی چسبیدم....هیچی نشد. دوست دیگرم هم امتحان کرد اون هم مشکلی ندید.احتمالا از منطقه ای که اونجا بودید بوده.