سلام.همین دیتابیس رو یک جوری بده به ما بردیا جان.مرسی
Printable View
سلام.همین دیتابیس رو یک جوری بده به ما بردیا جان.مرسی
باشه
دیتابیسو ادیت میکنم طبق آخرین نقل و انتقالات و بعدش تبدیل به rar میکنم و آپلودش میکنم و بعد باید دانلود کنیو با دیتابیس خودت جایگزین کنی ولی اینجوری احیانا اگر خودت تغییراتی توی دیتابیس واسه خودت داده باشی همش از بین میره چون دیتابیس من جایگزین میشه.
من حتی یه سری بازیکن توی تیمای جوانان و رزرو باشگاهای آلمانی هم ساختم همراه با عکساشون.
کلا تمرکز من روی بوندسلیگا هستش
توی لیگای اسپانیا و ایتالیا هم فقط تیمای تاپشون رو مربی ها و روسا و گهگاه جنرال منیجرا و مدیرای ورزشیشونو درست کردم
اگه میخوای برات آپدیت کنم
هر جور راحتی دادش بده بهم.ممنون میشم.منتظرم
خدایی
بازی فقط fifa manager 2011
تا چند ماه دیگه انشالله 2012 میاد کولاک میکنه
سلام
می خواستم بپرسم فیفا منیجر کنسول ps3 هم داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام،نقل قول:
نخیر؛ FIFA Manager 11 فقط واسه پلتفرم Windows ارائه میشه...
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_Manager_11
این دیتابیس من هستش
اینم فولدر پرتره من هستشکد:http://www.mediafire.com/file/ztfop2yu0fdoe7n/database.rar
اینارو هرکسی دوست داشت دانلود بکنه و جایگزین بکنه واسه آپدیت نقل و انتقالات(اکثرش آپدیت شدست) و همچنین کادر فنی و مربی گری کل تیمای بوندسلیگا و بعضا لالیگا و سری آ و همچنین عکساشونکد:http://www.mediafire.com/file/e7y22m4o4b8q5gv/Portraits.rar
یادتون نره که بعد از جایگزین کردن فولدرا باید از طریق ادیتور دیتابیس رایت و سیو کنید تا تغییرات اعمال بشن
برادر کارایی که گفتیین انجام دادم.مورینیو شد مربی رئال اما نقل و انتقالات انجام نشده تو تیم میلان.رونالدینیو هست هنوز
خب من که قبلا گفتم
برای نقل و انتقالات تاریخ داده شده به دیتابیس
به طور مثال وقتی تو یه سیو جدید رو شروع میکنی از تاریخ 1/7/2010 شروع میکنی و وقتی به ماه ژانویه میرسی رونالدینیو به طور اتومات منتقل میشه به فلامینگو.
بقیه بازیکناهم همینطور هستن
ولی اگر میخوای که از همون اول بازیت همه چی مطابق با تاریخ روز باشه باید بری دونه دونه از توی دیتابیس همشونو ترنسفر بکنی
موقع شروع سیو جدید چیو انتخاب کنم ؟ همون جا که 2 گزینه هست یکیش defaul database یکیش editor database
یم گزینه هم پایین اینا هست.تیکش بزنم ؟
باید ادیت دیتابیس رو انتخاب کنی دیگه
گزینه های زیادیم اون پایین هست ولی اگه اونیو میگی که مربوطه به general talent و level باید تیکش بزنی
مرسی بردیا.خیلی خوب شده.همه انجام شدن.
دوستان میدونم جای این سوال اینجا نیست اما جای دیگه ای رو پیدا نکردم.
عذر میخوام از همه.
این بازی با فوتبال منیجر چه فرقی داره .
خلاصه بگم میخوام بدونم کدوم بهتره میخوام برم بگیرم بشینم بازی کنم.
هر 2 تا خوبن.اما از نظر گرافیکی این بهتره
سلام دوستانمن نمیتونم private life را پیدا کنم وtropical islandرا بخرم خواهش میکنم یکی به من بگه که کجاست؟PLease Help me
سلام،نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6281497&postcount=439
بچه ها به همفکریتون احتیاج دارم
من با فرانکفورت به عنوان تیم دوم پشت سر لیورپول رسیدم به یک هشتم چمپیونزلیگ ولی از بخت بدم قرعم خورد به بارسلونا.
به نظرتون بهترین سبک مقابله باهاش چیه؟
هیدینگی جلوشون وایسم؟دی
3تا هافبک دفاعی با یارگیری نفر به نفر و چیدن نفرات جوری که فضای کار واسه خط حملش نباشه،مدافعای Ball Winner انتخاب کنم یا Hard Man
یا اینکه یه سیستم تهاجمی مبتنی به مالکیت توپ انتخاب کنم؟
البته خودم فکر نمیکنم جلوی بارسا بتونم مالکیت توپ داشته باشما:27:
البته از قبل به هیئت مدیره قول داده بودم که تیمو به مرحله یک هشتم برسونم که رسوندم ولی خب بدک نیست بالاتر هم برم:دی
وقتی اولش میخوای بازیو شروع کنی یه گزینه هستش که میگه بازی کردن بدون پرسونال لایف.اونو که تیک نزدی؟نقل قول:
خب وقتشه به قدرت بارسا ایمان بیاری... :46:نقل قول:
امیدوارم رفت و برگشت 6 تایی ت کنن... :27:
+
جدا از شوخی، من اگه جای تو بودم، سعی می کردم به فلسفه فوتبالیم پایبند باشم؛ (منظورم اینه که همون فوتبال مبتنی بر مالکیت توپُ اجرا کنم؛)
البته می دونم که جلوی بارسا کار خیلی سختیه که بتونی صاحب توپ باشی، ولی میشه؛
بهترین فرمیشنی که به ذهنم می رسه، بازی با 4 دفاع خطی (و آفساید گیری)، دفاع منطقه ای، 2 تا dm، یه هافبک هجومی، دو تا وینگر و یه مهاجم نوک؛ (1-3-2-4 که موقع دفاع بشه 1-5-4)
یادت باشه که بهترین دفاع حمله س... :31:
خط دفاعتو هم بیار بالا و نزدیک هافبک هات؛
من که میگم man marking هم بی خیال شو که واسه من تا حالا خیلی نتیجه نداده...
تعویض ها رو هم به موقع انجام بده؛ (ترجیحا مهاجم تازه نفس بیار تو...)
و اینکه تجربه به من ثابت کرده جلوی یه حریف قوی تر نباید با ترس تیمتو بچینی...
يك سوال:ما اول بازي كه يه تيمو انتخاب ميكنيم آيا تا آخر بايد با اون تيم باشيم يا نه ممكنه تيماي ديگه پيشنهاد بدن؟؟؟مثلا من الآن آرسنالو دارم.خوب كار كنم ممكنه بارسا يا رئال مثلا بخوان منو؟؟؟
بله، ممکنه.نقل قول:
اگه پیشنهادی باشه، بهتون ایمیل میشه و بعد شما می تونین باهاشون مذاکره کنین...
سلام
ممنون که جوابمو دادین
من یه سوال دیگه دارم:
چرا تو فصل نقل و انتقالات هیچ بازیکن بالای قدرت 70 را نمیتونم بخرم؟؟؟
تیمم هم بلک پول هست
چون مدیریت باشگاه پول نمیده برای خرید.مگه خودت باشگاهو بخری
سلام،نقل قول:
چون سالِ اولتونه و از طرفی تیمتون (بلک پول) هم زیاد تیم بزرگی نیست (منظورم club prestige شماست که اگه رو لوگوی باشگاه کلیک کنید نوشته مثلا 10/20)، به همین خاطر بازیکنای خوب تیمتون نمیان؛
+
توجه داشته باشین که کلا وقتی بازیکنی رو تو ترانسفر مارکت سرچ می کنین، این احتمالات هست:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6205508&postcount=401
اون واسه وقتیه که یه بازیکن خودش بخواد بیاد به تیم، ولی باشگاه پول لازم رو در اختیار سرمربی قرار نده...نقل قول:
خب امروز روز بزرگی بودش
بارسلونا رو تو نیوکمپ 2-3 بردم تو بازی رفت:27:
2-4-4 لوزی باهاشون بازی کردم،2نفر هم مراقب مسی گذاشتم جوری که ریتینگش 5 بود و وسط بازی تعویضش کرد:21:
دقیقه 2 داوید ویا که گل اولو زد گفتم یا علی میزنه میترکونتم
دقیقه 30 یاکونان مساوی کرد ولی 2دقیقه بعد دوباره نصری بهم گل زد
به همین نتیجه هم راضی بودم ولی روی 2تا کرنر روی دقایق 76 و 87 بازی رو 2-3 کردم:دی
مالکیت توپ هم 58-42 واسه بارسا بودش و شانسای بیشتری هم داشتن ولی خب وقتی 2تا مهاجم داشته باشی که فرماشون 15و17 هستش اینجوری میبری:27:
مرسی بردیا.بهت تبریک میگم
ایول؛ خوشم اومد...نقل قول:
اینکه با 2 تا مهاجم بازی کردی + 4 تا هافبک دایموند، نشون میده که با ترس تیمو نذاشتی تو زمین؛
می بینی که مالکیت توپ هم نسبتا نزدیک بود...
اون فرم مهاجم ها هم خیلی موثر بود؛ شک نکن...
البته باگ گل از روی سانتر هم فراموش نشه... :46:
پ.ن. مگه اینکه تو FM بشه بارسا رو با آینتراخت فرانکفورت برد... :27:
بازی برگشت هم انجام دادمنقل قول:
1-2 باختم ولی خب به خاطر گل زده تو خانه حریف صعود کردم
15دقیقه اخر خیلی نفس گیر شده بود.
مالکیت توپ این بار دست من بود،53-47
همون اول بازی هم پیکه و پویول جفتشون مصدوم شدن:27: ولی نمیدونم چرا تعویضون نکرد تا نیمه دوم:13:
از 4تا گلی که رفت و برگشت بهم زدن 2تاش روی کرنر بود،منم 2تا بازی رفت رو کرنر زدم که خب قاعدتا همش باگ بوده:27:
فرانکفورت رو هم دست کم نگیر،نمیدونم اسکرین شاتایی که از بازی میگیرم کجا سیو میشه وگرنه بهت نشون میدادم که تیم خوبی دارم
من نصف تیممو با بازیکنایی بستم که به خاطر سقوط تیمشون آزاد شدن:27:
سلام دوستان
من بازی رو برا برادرم دارم دانلود میکنم و داره تموم میشه اما تو موقع دانلود هر سایتی با یه کرک گذاشته بود یکی اسکایدرو یکی رازو و یکی دیگه هم بود
الان ممنون میشم راهنمائیم کنین بهترین کرک برا تا الان اومده چیه که بشه انلاینم بازی کرد؟
یه پستم در مورد روش اموزش بازی انلاین اگه هست بدین ممنون میشم با دایال اپ نمیشه این همه صفحه رو گشت
قربون مرامتون بشم
راستش اول pes2011 دانلود کردم اما داداشم به خاطر صداش نتونست بازی کنه و خوشش نیومد از هر کیم کمک خواستم اون ور جوابی نگرفتم تا اومدم این یکی رو دانلود میکنم
قربون مرامتون بشم که کمکم میکنین
بعضیا توی آپلود خودشون یه فایل اکتیویژن میزارن که بازیو به صورت اتومات کرک میکنه و نیازی به دانلود کرد به صورت جدا نیستشنقل قول:
فقط آنتی ویروستو آف کن و بهشم مسیر بده که به بازیت کاری نداشته باشه وگرنه ویروس میشناسه
اگرم همچین فایلیو نداشتی فکر میکنم اسکیدرو بهتر باشه
اگرم دوست داشتی بعد اینکه بازیو دانلود کردی محتویات این پست من رو هم دانلود کن تا بازیت کامل به روز باشه
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6334144&postcount=487
سلام دوستان من چندتا سوال داشتم
اول اینکه من اصلا گزینه personal life را ندارم
بعدش یه رمزی ترینری چیزی نیست که بتونم با هاش بودجه ترانسفر رو زیاد کنم
و یه آموزش کامل بازی هم میخوام اگه هست ممنون میشم.
نقل قول:
شاید موقعی که میخواستی بازی رو شروع بکنی تیک اونجایی که زده بازی کردن بدون زندگی شخصی رو زدی.
باید بری توی ادیتور دیتابیس و روی باشگاهی که میخوای رایت کلیک بکنی و بری توی ستینگش و اونجا سرمایه اولیه باشگاه رو افزایش بدی ولی معمولا توی فصل اول مبلغ زیادی برای ترنسفر در اختیارت نمیزارن
یک چهارم بایرن لهم کرد
رفت 0-1 برد تو فرانکفورت و برگشت هم 1-4
البته بازی برگشت از دقیقه 10 ده نفره شدم و از دقیقه 80 هم نه نفره
.
.
.
رئال مورینیو رو اخراج کرده و بهم پیشنهاد همکاری داده
نمیدونم قبول بکنم یا نکنم،3ساله دارم واسه فرانکفورت زحمت میکشم و الانم با 1امتیاز اختلاف صدر جدولم
پس آخرش از یه ژرمن دیگه خوردی... :27:نقل قول:
راجع به پیشنهاد رئال، به نظر من زود تصمیم نگیر؛(آخه احتمال اینکه دوباره همچین پیشنهادی داشته باشی، از طرف همون تیم، زیاد نیست...)
یه خورده سبک و سنگین کن؛ ببین خودت چی فکر می کنی...
فقط می تونم بگم مربیگری تو رئال با فرانکفورت زمین تا آسمون تفاوت دارن؛
تجربه کار تو یه تیم و لیگ جدید، با بازیکنای بزرگ، ...
وسوسه کننده س...
منیجر بدیش اینه که 3-4 فصل بازی میکنی یه کم مسخره میشه
رفتم چک کردم دیدم ونگر رفته،فرگوسن رفته،ردنپ رفته و خلاصه خیلی از سرمربیا دیگه نیستن
بازیکنای بزرگ بازنشست یا پیر میشن و خلاصه همه چی نو میشه و از نظر من این زیاد جالب نیست به همین خاطر من معمولا بیشتر از 4فصل یه سیو رو بازی نمیکنم و دوباره از اول شروع میکنم.
یه سیو رو فرانکفورت نگهداشتم محض تست رفتم رئال،وضعشون داغونه
40میلیون یورو ضرر دادن و تو جدول 13 هستن و 5تا بازیه دارن میبازن ولی خب تو اولین بازیم باهاشون 0-3 بردم
فقط نمیدونم ادامه بدم سیو رو یا برگردم دوباره فرانکفورت
تا حدودی باهات موافقم که بعد چن فصل، دیگه بازیکنا و مربیای بزرگ میرن و یه سری بازیکنایی میان که عکس هم ندارن؛نقل قول:
در ضمن شاید روند بازی هم یکنواخت بشه؛
من خودمم معمولا اینطوریم و کم پیش میاد یه career بیشتر از 4، 5 فصل ادامه بدم؛
مثلا 4، 5 فصل مارسی، بعد دوباره یه سیو دیگه بارسا، بعد مثلا یه تیم از دسته 3 فرانسه (استراسبورگ)، بعدم خودم یه باشگاه درست می کنم و از صفر شروع می کنم...
تا همه ی اینها رو بازی کنم یه سالی میشه و ورژن جدید بازی هم میاد... :31:
+
به نظر من که اگه میخوای بری یه تیم دیگه، از نو شروع کن، نه اینکه ادامه ی این سیوت باشه...
سلام
اقایون یه پستی در مورد گزینه های بازی و اموزشش وجود نداره
من که گیج شدم این که من بازیکن میخرم و مالک رد کرد و بازیکن خریدم و رفتم مرحله نیمه نهائی و غیره یعنی چیییییی
یه پست اموزشی در مورد انواع گزینه های بازی نیستش
نکنه انلاین بازی میکنین اره؟
یه پستم در مورد اموزش بازی با کامپیوتر که چی به چیه رو بدین ممنون میشم
اینترنت دایال اپ بدبختانه نمیزاره خودم بگردم
شرمنده دوستام قربون مرامتون
نه راستشنقل قول:
اینجا همه تجربی یاد گرفتن
خود من از نسخه 2005 شروع به بازی کردم ولی هنوز بعضی چیزا رو تازه میبینم
علاوه بر این بلد بودن زبان رکن خیلی مهمیه چون اگه زبان بلد نباشی صددرصد به چم و خم بازی وارد نمیشی و نصف لذت بازی از دستت میره
آنلاین بازی کردن هم سریال نامبر میخواد که من به شخصه ندارم
سلام،نقل قول:
دوست عزیز از اون جایی که تو پست قبلیتون گفتین جای PES میخواین این بازی رو نصب کنین... باید بهتون بگم که اصلا سبک این دو تا بازی متفاوته؛
PES صرفا یه شبیه ساز فوتباله، یه چیزی مثل FIFA؛
ولی Fifa Manager کلا فرق می کنه و شما را جای یه مربی فوتبال قرار میده و ...
در مورد آموزش و این حرفا، واسه این بازی باید زبانت تا حدی خوب باشه چون بیشتر از هر چیزی تو بازی با متن انگلیسی سر و کار داری؛کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5483300&postcount=1
اگه زبانت خوب باشه، داخل خود بازی یه بخش help قوی داره که خیلی میتونه کمکت کنه...
پ.ن. آنلاین هم بازی نمی کنیم...
آقا بخدا من تو عمرم بار اوله دارم این بازی رو میکنم و اگه انگلیسیم قوی نبود نمیتونسنم بازی کنم
ببخشید من چندتا سوال دارم
1-جرا تو ترانسفر هیچ بازیکنی بالای قدرت 70 به فروش نمیرسه و فقط پایین 70 هستن در حالی که با اینترم تا 88 هم هست اما با بلک پول نه.
2-چرا وقتی بازیکن میخرم که قدرتش 70 هست وقتی میارم تو تیم خودم پایینتر میاد قدرتش مثلا میشه 67
3-من هنوز personal life رو پیدا نکردم تنظیماتش کجاست میشه کامل توضیح بدین؟؟
4- فصل اول تو بلک پول عالی بودم و تونستم تیم را 9ام کنم اما بازیکنان خوبم رفتن الان هم 17ام هستن بازیکنا چرا رفتن؟؟؟
5- بازی ترینری چیزی نداری؟؟
میدونم خیلی سوال پرسیدم ممنون میشم جوابمو بدین
سلام،نقل قول:
1. سوالتو نمی فهمم؛ اینو خونده بودی؟
2. واسه خاطر اینکه scout شما قوی نیست و فقط تونسته حدود قدرت اون بازیکنو بگه (مثلا 70، 75، 80، ...) در حالی که وقتی اون بازیکن میاد تیمتون شما امتیاز واقعیشو می بینید. اگه شما رو یه بازیکن کلیک راست کنین، اون بالا تقریبا کنار اسمش عکس یه ذره بین هست و مثلا نوشته 7، 8، 9، ... این واسه وقتیه که هنوز scout شما کامل نشناختتش و قدرتش رو تقریبی میگه... (اگه 10 از 10 بشه، امتیاز دقیق رو نشون میده...)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6340518&postcount=503
3. دوست من تو پست های قبلی هم بردیا گفتن؛ شما همون اول وقتی خواستی بازی رو شروع کنی، یه جایی ازت میپرسه که میخوای personal life باشه تو بازی که یا نه؛ شما هم احتمالا تیکشو ورداشتی... واسه خاطر همین personal life نداری؛ هیچ راهی هم نداره مگه اینکه دوباره از نو یه سیو جدید شروع کنی و این دفعه حواست باشه که با personal life بازی رو شروع کنی...
4. شاید قرار دادشون تموم شده بود و به عنوان بازیکن آزاد رفتن؛ شما می بایست تو طول فصل می رفتین تو بخش contracts و اون بازیکنایی که تو سال آخر قراردادشون بودن، باهاشون تمدید میکردی که اینطوری نشه؛
5. ترینر؟ من که فکر نکنم... اگه واسه خاطر پول اضافه میخوای یه راه ساده داره که اینجا توضیح دادم:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6194351&postcount=392
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6194696&postcount=394