بابا شما چرا حال آدمو میگیری ؟نقل قول:
چطوری برم بهم بزنم ؟
تا آخر سال قرارداد دارم
پول دادم
اونا که دیگه پول رو پس نمیدن
اگه دانلود داشته باشم چه مشکلی ممکنه پیش بیاد ؟؟
برای شما چه مشکلی پیش اومده ؟
Printable View
بابا شما چرا حال آدمو میگیری ؟نقل قول:
چطوری برم بهم بزنم ؟
تا آخر سال قرارداد دارم
پول دادم
اونا که دیگه پول رو پس نمیدن
اگه دانلود داشته باشم چه مشکلی ممکنه پیش بیاد ؟؟
برای شما چه مشکلی پیش اومده ؟
اگه 10 گیگ پهنای باند اضافی برای یک ماه بگیریم تخفیف میدن؟
سلام
به همه برو بچ قم که در عصر ارتباطات هنوز باید دق دقه ترافیک رو داشته باشیم
من یه شرکت رو پیدا کردم که اینترنت نامحدود میده و هزینش هم خیلی بالاتر از بقیه شرکت ها نیست و فقط نکتش اینه که برای سرعت 128 هم باید یا کارت دانشجویی داشته باشی یا نامه
اسم شرکتش " پیشگامان " هست
از دوستان اگه کسی این شرکت رو اشتراک داره یا تست کرده بگه تا ما هم بدونیم
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::: نظره شخصیه من ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
من با اینکه هنوز صبا موندم ولی اینترنت صبا رو به بقیه شرکت ها ترجیح میدم و با اینکه باهاشون همیشه مشکل ترافیک داشتم ولی الان 128 ش تا 1 مگ هم میره
و این حداقل یه امتیازه که فک نکنم بقیه داشته باشن
در ضمن اگه صبا مشکل ترافیکش رو حل کنه فک نکنم دیگه کسی طرفه شرکت های دیگه بره
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::
پیشگامان یادتون نره اگه کسی تست کرده خبر بده ما هم بریم بگیریم
شاتل هم داره نامحدود میده. 128 هم کارت دانشجویی نمیخواد. هزینه یه ماهه اش هم 30 تومن هست. پیشگامان یه ماهه اش چقدره؟نقل قول:
سرویس های نامحدود
نامحدود 128 25,000 یک ماهه 65,000سه ماهه 110,000شش ماهه 200,000یک اسله
سایر تعرفه هاش تو لینک زیر هست
در ضمن تو قم هم ارائه سرویس میدهکد:http://www.aradnetwork.com/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عمار ياسر 981-971-909-784-783-774-773-747-717
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صدوق 981-971-294-293-292-291-290-216-214-213-212-211-210
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مالک اشتر 778-777-7769-7768-7767-7766-7765
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فيض کاشانی 723-722-721-720
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علامه 680-667-666-665
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توحید 994-883-882-881-880-818
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهشتی 670-663-662-661-660-619-618-617-616-612
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوذر 885-884-875-874-864
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پردیسان 281-280
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهدیه درحال تجهيز
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::
من از کیفیتش می ترسم اگه کسی تست کرده بگه تا ما هم بدونیم
در ضمن شاتل رو 128 یک ساله رو بالای 300 می گفت ..... :13: من که فکم افتاد وقتی اپراتورش قیمتش رو بهم گفت ....
ایمن جدول سرویس های نامحدود شاتل
اگه حساب کنید سرویس 128 یک سالش بالای 300 در میاد ولی برای پیشگامان روی 200 تومن هست
هزینهی استفاده از خدمات در تهران، مشهد، تبریز، کرج، اصفهان، شیراز، قم، قزوین، سمنان، شاهرود، کاشان، ساوه،رشت
سرویس سرعت ارسال تا سرعت دریافت تا ترافیک قیمت (تومان) IP ART Home 64Kbps 64Kbps نامحدود ۱۹٫۰۰۰
Valid ART1 128Kbps 128Kbps نامحدود ۲۸٫۰۰۰
Valid ART2 128Kbps 192Kbps نامحدود ۳۶٫۰۰۰
Valid ART3 128Kbps 256Kbps نامحدود ۴۳٫۰۰۰
Valid ART4 192Kbps 320Kbps نامحدود ۵۳٫۰۰۰
Valid ART5 192Kbps 384Kbps نامحدود ۶۳٫۰۰۰
Valid ART6 256Kbps 512Kbps نامحدود ۹۳٫۰۰۰
Valid ART7 384Kbps 1024Kbps نامحدود ۲۲۰٫۰۰۰
Valid ART8 512Kbps 2048Kbps نامحدود ۴۰۰٫۰۰۰
Valid
این که قیمت یک ساله اش بیش از 100 هزار تومن کمتر از قیمت شاتل هست!!!
خیلی خوبه. منم اگه مطمئن بشم افت سرعت یا قطعی نداره همینو میخرم
من پیشگامان رو دوماه پیش داشتم.توی منطقه ما خیلی داغون بود.من 778 هستم.راستی من 1024 داشتم سرعتم هم همش روی 75 با 5تا بالا پایین بود
قیمت سرویس 128 نامحدود آسیاتک هم 26 هزار تومانه؛کیفیتش چطوره؟
سلام
یکی بالا خره جدی جواب منو نداد
من الان یه 256 نامحدود یکساله از مخابرات دارم هنوز هم یه هفت ماهی ازش مونده
حالا میخوام بدونم اگه خیلی دانلود کنم ممکنه مشکلی پیش بیاد
دوستانی که تا حالا از مخابرات داشتن چه قدر دانلود میکردن ؟؟؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
با سلامنقل قول:
نه دوست عزیز، مشکلی پیش نمیاد چون قراردادتون یکسال و قبل از حجمی شدن هست تا پایان قرارداد مجبورن که بهتون نامحدود بدن، بنده خودم 4 ماه اولی که قرارداد داشتم حدود 250 گیگ دانلود کردم، ولی وقتی خواستم دوباره تمدید کنم باهام تمدید نکردند و مجبور شدم حجمی بردارم، در ضمن اگه تو فامیل طلبه آشنا هم دارید میتونید به اسم اون بگیرید شنیدم به طلاب هنوز نامحدود میدن
مطمئنی هنوز نامحدود می دند؟ شماره تماسشون چنده؟نقل قول:
آسیاتک هم مثه شاتل داره گرون میدهنقل قول:
یک ساله 128 بالای 300 در میاد
ولی به نظر من مهم نامحمدود بودنشه :27:
من تو مشهد یه 256 نامحدود داشتم :5:که کلا معمولا ظهرا یه ساعت قطع میشد !!!
ولی چون نامحدود بود حال میداد ....
به هر حال من احتمالا این بار که اشتراکم از صبانت تموم بشه میرم سراغه پیشگامان
و هر چه قدر هم داغون باشه مجبورن ضریب 1/8 ( یک به هشت ) رو رعایت کنند :41:{ قانون سازمان تنظیم مقررات ... هست } .
من یه بارم تو این فروم اعلام کردم :19:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::
:: مخابرات مشهد داره هم سرویس محدود بسیار ارزون و هم سرویس نامحدود کمی بالاتر رو میده::
:: مخابرات تهران هم شنیدم اخیرا همین کار رو کرده .. !!! ::
:: حالا اینکه چرا مخابرات قم این کار رو نمیکنه جای سوال داره ؟؟؟ ::
:: کسی اگه فهمید به ما هم بگه ::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::
اقا اگه با طلبه نامحدود میدن جور کنیم ها؟؟؟؟ولی فکر نکنم ی چنین چیزی صحت داشته باشه....از بچه ها مگه کسی اینجور گرفته؟؟؟
منم الان مخابراتم شاید برم پیشگامان بگیرم
ببینید بخاطر یه اینترنت 512 کیلو"بیتی" چه کارا که باید بکنیم(طلبه،کارت دانشجویی،نامه از دانشگاه،تعهد نامه و..)
اونوقت خبر میرسه از ژاپن که دارن برای کاربران خانگی شون اینترنت "گیگابایتی" راه اندازی می کنند.
خدایا پس این فیبر نوری کی قراره... :13:
رضا :11:
دوستان کسی آدرسی،تلفنی از این شرکت پیشگامان داره؟
این لیست قیمت ها برای همه ی شهر ها هست یا فقط برای شهر خاصیه؟
کد:http://www.aradnetwork.com/Tarefe.htm
تو همون سایت نوشته بود که
شرکت تعاونی آراد نت گستر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آدرس دفتر مرکزی: قم، ميدان معلم، خيابان سميه، جنب کوی شماره 20
پلاک 1، طبقه فوقانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تلفن: 630 830 7-0251 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکس: 763 8 773-0251 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی رفت بگیره خبرشو بذاره تا همه در جریان باشیم
منم می خوام برم بگیرم این اشتراکم که تموم بشه می خوام صبا رو کنسل کنم البته اگه کیفیتش در حد استاندارد باشه
مطلب زیر در انتخاب شرکتهای جدید می تونه دوستان را کمک کنه
کد:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1371653
واقعا این چه وضعیتیه مخابرات سرویس 128 یک ماهه 4 گیگ حجم داره و سرویس 1 مگ یک ماهه هم 4 گیگ حجم!!!!!
واقعا که اینا دارن شورشو در میارن.
رضا:11:
اقا سرعت اینترنت من چند روزیه خیلی افتضاح شده تو روز سرعت زیر یه کیلو بایته کسی نمی دونه جریان چیه؟
بالاخره راضی شدم برم مخابرات.
یک ماهه 128 یا 256(معلوم نیست) حجم: 4 گیگ هزینه: 13000 تومان
چه کنیم دیگه...
رضا:11:
کد:http://www.akharinnews.com/content/view/33428/36
کد:http://www.mellatonline.ir/index.php/component/content/article/48-gozaresh/7082-1390-05-25-06-59-30
نحوه ارايه سرويسهاي پرسرعت اينترنت (ADSL) توسط سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي شفافسازي شد كه براساس آن اپراتورهاي ارايهدهنده اين سرويس نبايد هيچگونه محدوديتي در ميزان حجم آپلود، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارايه خدمات ايجاد كنند. شركتهاي ارايهدهنده خدمات اينترنت پرسرعت ADSL و شركت مخابرات ايران در مجموع نزديك به 5/2 ميليون خط اينترنت پرسرعت در كشور نصب كردهاند كه از اين تعداد يك ميليون و 200 هزار پورت به مشتركان واگذار شده و در حال استفاده است.
در اين راستا سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به عنوان متولي بخش نظارت و اعمال مقررات بر سرويسهاي ارايه شده از سوي اپراتورهاي موجود، شفافسازي و اطلاعرساني درباره ظرفيت خطوط و تعرفه ارايه خدمات اينترنت پرسرعت با استفاده از فناوري ADSL توسط شركتهاي مجاز را در دستور كار قرار داده است. بر اين اساس مبناي محاسبه ظرفيت يك خط، حداكثر سرعت دانلود در حالت نرخ اشتراك 1 به 1 است و اپراتورها براي ارايه اين خدمات مطابق مصوبه كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات، مجاز به اشتراك سرويس با نرخ حداكثر 1 به 10 خواهند بود.
براساس مصوبه كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات، شركت مخابرات ايران در صورت ارايه خدمات به صورت مشاركتي يا غير مشاركتي با شركتهاي PAP، ملزم به رعايت تعرفههاي ابلاغي است و تنها شركتهاي PAP آنهم در حالت غير مشاركتي ميتوانند خدمات مورد اشاره را حداكثر تا سقف 20 درصد بيشتر از تعرفههاي مذكور ارايه كنند. همچنين اپراتورها براي ارايه ساير بستههاي اينترنت پرسرعت خارج از چارچوب تعرفههاي مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي نظير سرويسهايي با محدوديتهاي زماني و حجمي يا با نرخ اشتراك متفاوت، موظفند تعرفههاي پيشنهادي خود را مطابق مفاد پروانه به رگولاتوري اعلام كنند و پس از اخذ تاييديه لازم اين سرويسها را ارايه كنند.
مشتركان ADSL بايد توجه داشته باشند كه نرخ اشتراك 1 به 10 به معناي استفاده همزمان حداكثر 10 نفر از ظرفيت يك خط است. عموما ظرفيت خطوط اينترنت براساس كيلوبيت بر ثانيه (kbps) سنجيده و سرعت دانلود براساس كيلوبايت (kBps) اندازهگيري ميشود كه روش تبديل آنها به يكديگر با استفاده از فرمول ظرفيت تقسيم بر 8 مساوي سرعت قابل حصول است و لازم است كاربران در زمان اندازهگيري ظرفيت خط يا سرعت دانلود خود به اين واحدها توجه كنند.
در صورتيكه كاربران سرويس اينترنت پرسرعت شكايتي در اين رابطه از اپراتورهاي خود داشته باشند با مراجعه به سايت سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به نشانيتماس تلفني، نمابر يا مكاتبه ميتوانند شكايت خود را به رگولاتوري منعكس كنند.کد:www.cra.ir،
جدول نرخ اینترنتADSL/کاربران برای حجم دانلود محدودیت ندارند
24 مرداد 1390 ساعت 14:15
آخرین نیوز: نحوه ارائه سرویسهای پرسرعت اینترنت (ADSL) توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شفاف سازی شد که براساس آن اپراتورهای ارائه دهنده این سرویس نباید هیچگونه محدودیتی در میزان حجم آپلود، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارائه خدمات ایجاد کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت ADSL و شرکت مخابرات ایران در مجموع نزدیک به 2.5 میلیون خط اینترنت پرسرعت در کشور نصب کرده اند که از این تعداد یک میلیون و 200 هزار پورت به مشترکان واگذار شده و در حال استفاده است.
در این راستا سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به عنوان متولی بخش نظارت و اعمال مقررات بر سرویس های ارائه شده از سوی اپراتورهای موجود، شفاف سازی و اطلاع رسانی درباره ظرفیت خطوط و تعرفه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت با استفاده از فناوری ADSL توسط شرکت های مجاز را در دستور کار قرار داده است.
براین اساس مبنای محاسبه ظرفیت یک خط، حداکثر سرعت دانلود در حالت نرخ اشتراک 1 به 1 است و اپراتورها برای ارائه این خدمات مطابق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، مجاز به اشتراک سرویس با نرخ حداکثر 1 به 10 خواهند بود.
براساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، شرکت مخابرات ایران در صورت ارائه خدمات به صورت مشارکتی و یا غیر مشارکتی با شرکت های PAP ، ملزم به رعایت تعرفه های ابلاغی است و تنها شرکتهایPAP آنهم در حالت غیر مشارکتی می توانند خدمات مورد اشاره را حداکثر تا سقف 20 درصد بیشتر از تعرفه های مذکور ارائه کنند.
همچنین اپراتورها برای ارائه سایر بسته های اینترنت پرسرعت خارج از چارچوب تعرفه های مصوبه شماره 49 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نظیر سرویسهایی با محدودیت های زمانی و حجمی و یا با نرخ اشتراک متفاوت، موظفند تعرفه های پیشنهادی خود را مطابق مفاد پروانه به رگولاتوری اعلام کنند و پس از اخذ تاییدیه لازم این سرویس ها را ارائه کنند.
جدول نرخ استفاده از اینترنت ADSL
به گزارش مهر، نرخ استفاده از اینترنت پرسرعت مبتنی بر فناوری ADSL به شرح زیر اعلام شده است:
تعرفه حداکثر ضریب اشتراک پهنای باند
59200 ریال 64 کیلوبیت بر ثانیه
99200 ریال 128 کیلوبیت بر ثانیه
125600ریال 256 کیلوبیت بر ثانیه
204800 ریال 512 کیلوبیت بر ثانیه
383200 ریال 1024 کیلوبیت بر ثانیه
745600 ریال 2048 کیلوبیت بر ثانیه
نرخ اشتراک و میزان دانلود
به گزارش مهر، مشترکان ADSL باید توجه داشته باشند که نرخ اشتراک 1 به 10 به معنای استفاده همزمان حداکثر 10 نفر از ظرفیت یک خط است.
عموما ظرفیت خطوط اینترنت براساس کیلوبیت بر ثانیه (kbps) سنجیده و سرعت دانلود براساس کیلوبایت (kBps) اندازه گیری می شود که روش تبدیل آنها به یکدیگر با استفاده از فرمول ظرفیت تقسیم بر 8 مساوی سرعت قابل حصول است و لازم است کاربران در زمان اندازه گیری ظرفیت خط و یا سرعت دانلود خود به این واحدها توجه کنند.
در صورتیکه کاربران سرویس اینترنت پرسرعت شکایتی در این رابطه از اپراتورهای خود داشته باشند با مراجعه به سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به نشانی، تماس تلفنی، نمابر و یا مکاتبه می توانند شکایت خود را به رگولاتوری منعکس کنند.کد:www.cra.ir
نرخ اشتراک و میزان دانلود با توجه به سرعت اتصال خطوط برای کاربران ADSL در جدول زیر آمده است:
سرعت اتصال خط برحسب کیلوبیت برثانیه
نرخ اشتراک1 به 1
نرخ اشتراک 1 به 10
حداکثر مقدار دانلود با نرخ اشتراک یک به یک در یکماه برحسب گیگابایت
حداکثر مقدار دانلود با نرخ اشتراک یک به ده در یکماه برحسب گیگابایت
حداکثر سرعت دانلود حداکثر سرعت دانلود
64 8 0.8 20 2
128 16 1.6 41 4
256 32 3.2 83 8
512 64 6.4 165 16
1024 128 12.8 331 33
2048 256 25.6 663 66
کد:http://www.akharinnews.com/content/view/33428/36
کد:http://www.mellatonline.ir/index.php/component/content/article/48-gozaresh/7082-1390-05-25-06-59-30
اقا مطلبتون جالب بود ولی این چه دخلی به ما داره ؟؟
می خوام بدونم هنوزم باید سرویس ها با حجم محدود باشه ؟؟
یکی با زبان ساده توضیح بده برام:8:
عزیز من اینا شوخیه هر وقت رفتی اینجوری بهت سرویس دادند حرفه من امروز مخابرات بودم به منگفت( برو بابا همه اینا شوخیه):41: 90.05.30
دوستان عزیز.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=510097
بر طبق قانون جدید هیچ شرکتی حق ارائه محدودیت حجمی به مشترکان خودش رو نداره مگر اینکه نوع سرویس هاش مورد تایید سازمان تنظیم مقررات باشه.
و همچنین جدول تعیین نرخ خدمات ADSL توسط سازمان تعیین شده که مشاهده میکنید.
از روز ابلاغ این قانون یعنی مورخه 24 مرداد سال 90 این قانون به تمام 11 شرکت PAP ابلاغ شده و لازم الجراست.
هرگونه تخطی از این قانون به کاربر حق شکایت رو داده است.
همونطور که میدونید تا کنون هیچ شرکتی حاصر به زیر بار رفتن به این قانون نشده و ازش سر باز زدن.
این وظیفه تک تک ماهایی هست که ADSL داریم که این قاونو را تا زمانی که اجرایی بشه پیگیری کنیم!
دوستان ما هم اکنون در برنامه چهارو توسعه هستیم و قانون محدودیت 128 ابلاغ شده. شایان ذکر هست که برای برنامه پنجم توسعه نیز قرار بود محدودیت 512 کیلوبیت تصویب بشه که نشد! و بنا به دلایلی محدودیت 128 کیلوبیت باز هم برای چند سال آینده تصویب شد.
پس!
اگر ما یه کاری رو انجام ندیم اون روز رو میبینید که تمام کشورهای همسایه از 1 تا 3 گیگابیت اینترنت برای منرل اساتفاده میکنن و ما کماکان درگیر 128 کیلوبیت و پینگ های فضایی خواهیم بود.
این وظیفه همه ماست که این قانون رو پیگیری کنیم و برای این کار:
1. به هیچ وجه به ISP خودتون زنگ نزنید! چون اونها نمیخوان قانون رو اجرا کنن.
2. طرف مخاطب شما سازمان تنظیم مقررات هست که مجری قانون در این زمینه هست. با این سازمان فقط مکاتبه کنید.
3. شماره تماس سازمان:
آقای سهرابی - سازمان تنظیم مقررات.
021-88113770
بعد از تماس میگین که شرکت ما قانون جدید رو رعایت نمیکنه و میخواهیم که شما پیگیری کنید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=510097
دوستان از طریق لینک زیر شکایت کنید
فقط دقت کنید که باید شکایت از سازمان تنظیم مقررات باشه
این سایت سازمان بازرسی کل کشورهکد:http://shekayat.bazrasi.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=f0e6f38a-4177-4dff-aabd-7e17bae8416a
:32:
یکی دیگه از راههای اعتراض هم ارسال پیام عدم اجرای این قانون برای بخش خبری " وبگردی " و " صرفا جهت اطلاع " 20:30 هست
اینا نشون دادن خوب می تونن این مسائل رو پیگیری کنند
من لینک صفحاتشون رو میذارم :
صرفا جهت اطلاع :وبگردی :کد:http://serfan.iribnews.ir/
به امید حذف محدودیت ترافیک ....کد:http://www.webgardi2030.ir/
سلام
اگه این بخشنامه صادر شده باشه که شده،،باید اجرا بشه،،چرا نشده نمیدونم!!!!!!!!!!
دوستان برن بهشون میل بزن بلکه رسیدگی کنن
حتما اینکارو بکنن،خودمون باید ی کاری بکنیم دوستان
سلام
هنوز ابلاغ نشده دوستان.
کمی صبر کنید.
به زودی...
دوستان باید یک فکری کنیم !! من فرم شکایت را پر کردم ، خواهشمندم شما هم پر کنید!
سلام و خسته نباشىد به تمامی دوستان قمی
من صبا نت داشتم الان دارم یه خونه می گیرم که هیچ اینترنتی قبلش نداشتم
صبانت هم خوب بود ولی مشکل فقط همون محدودیتشه
خونمون هم بنیاد / شهرک ایثار ـه
می خواستم بدونم سرعت دانلود 1 گیگ چنده واینکه من اگه بخوام از مرکز صدوق بگیرم باتوجه به فاصله زیاد خونه از این مرکز سرعت چقدر کم می شه؟
سلامنقل قول:
اگه منظورت سرعت 1مگ، سرعت دانلودت میشه128کیلوبایت بر ثانیه
سرعت ربطی به فاصله نداره،اون سرعت توفواصل خیلی طولانی تاثیر داره نه 3-4کیلومتر
ادیت شد.....................
سلام
خسته نباشید
فکر میکنم طبق این مطلب ، طی چند روز آینده ، محدودیت مخابرات برداشته بشه !
لطفا هر وقت برداشته شد ، به ما هم خبر بدید تا برگردیم مخابرات !کد:http://rajanews.com/detail.asp?id=100541
با تشکر
فعلا هر سرعت اینترنتی که از مخابرات بخریم 4gb مقدار دانلود میگیریم.
طبق این جدول حداقل کاری که الان مخابرات میتونه انجام بده اینه که مثلا وقتی اشتراک 512 میخریم به ما 16gb حجم دانلود بدن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
والا تا اونجایی که میدونم واسه 1024 باید 130 تا بدن من شاتل 128 اکو لایت دارم سرعت دانلودم 130 هست و پینگم پایینه چیزی حدود 1024 هست ما زیدالدین فاز 3 هستیم
از مخابرات زین الدین خط رانژه میشه نه از صدوق
ولی شبانه سرعت خیلی پایینه تو شاتل که اینجورییه گرچه من اینترنت شبانه ندارم
آقا من همچین سرعتی داشته باشم مشکلی هست؟تو ایران 10 مگه:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناقلا اينو از كجا گرفتي؟؟؟نقل قول:
معرفي كن ماهم بگيريم:10:
یکی بگه بالاخره این مهلتی که گذاشته شد بود کسی محدودیت رو برداشت یا نه ؟؟؟:19:
الان من شاتل دارم ولی این دوره ازش راضی نیستم
حداقل یک ماه از تصویب این قانون میگذره و مخابرات همچنان قانون را به تمسخر میگیرد
امشب هم خبر شبکه 2 (فکرکنم ساعت 20) یه گزارش در همین باره پخش کرد
دیروز مخابرات بودم.
قیمت ها رو برای "مشتریان تازه" 10 درصد تخفیف گذاشتن(بچه گول می زنن)
قانون اجرا بشه باید عمل کنند وگرنه شکایت می کنیم.