سلام.آخرین آندروید2.3 روش نصب میشه؟
سلام دوستان.....بالاخره موتورولا دیفای رو خریدم....410 تومن از شیراز
سلام دوستان....بالاخره موتورولا :19: دیفای رو خریدم.410 تومن از شیراز
مبارکه / ایول به بچه های شیراز /نقل قول:
تا یک ماه دیگه رام رسمی 2.2 موتورولا براش عرضه میشهنقل قول:
2.3 هنوز معلوم نیست
---------- Post added at 09:39 AM ---------- Previous post was at 09:38 AM ----------
گوشیتون دیفای هست ؟نقل قول:
برای چی میخواید به ریکاوری ببریدش ؟
مرسی fire جان...البته من شیرازی نیستم ..شیراز دانشجوام:8:
بچه ها الان تو سایت موبیلستان بودم ببینید چی دیدم :27:
طرف گوشیش با یک قطره آب که رو ال سی دی چکیده به فنا رفته !؟ یکی دیگه هم همینطور شده !!
el padrino :
نقل قول:
ریختن آب روی تاچ دوستان امروز 3 قطره آب ریخت روی تاچ گوشی و من سریع پاکش کردم اصلا به جایی نفوذ نکرد معمولا هم با دستمال خیس یا الکلی گوشی رو تمیز می کردم به طوری که قطرات ریز آب روی صفحه دیده می شد و هیچ وقت هم مشکل نداشتم ! با دست خیس هم باهاش کار کرده بودم
اول که آب رو پاک کردم مشکلی نبود وقتی گوشی رو استند بای کردم و خواستم دوباره باهاش کار کنم دیدم اصلا قفلش کار نمی کنه یک کم بهش ور رفتم درست شد و باز شد بعد از 10 دقیقه دوباره خواستم کار کنم هر کار کردم قفل باز نشد و بک لایت هم بعد از چند ثانیه خاموش شد انگار اصلا دست به گوشی نمی زنید گوشی رو ریست کردم خیلی عالی با همون حساسیت فوق العاده کار می کرد ولی به محض این که استند بای میشه تاچش از کار می افته !!! وقتی استند بای هست یکی زنگ بزنه درست می شه ! ولی وقتی خودتون می خواین روشنش کنید کار نمی کنه با خود گوشی توی منو استارت وقتی لاک رو می زنم می تونم قفلش رو باز کنم ولی فقط زمانی که استند بای میشه از کار می افته auto stand bye رو برداشتم به مدت 1 ساعت گوشی روشن بود هیچ مشکلی نداشت ولی فقط زمانی که استند بای میشه از کار می افته یا باید یکی بهت زنگ بزنه تا درست شه یا ریست ! هارد ریست کردم جواب نداد ! الان باتریش تموم شد گذاشتم شارژ بشه رامش رو عوض کنم ببینم افاقه می کنه یا نه
به نظر دوستان تاچش داره کم کم از کار می افته یا اشکال نرم افزاری هست ؟
خداییش باید قدر این دیفای رو بدونیم :40::40::40: .کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=129138
مبارکه :31: دیفای دارها دارن زیاد میشن :46: اگه آتریکس نبود فردا میومدم شیراز :31:نقل قول:
اینجا سربزنید منتها قیمت نداده فقط شماره تماس داره
[HTML]http://www.mobile724.com/shoppingproduct.aspx?pID=1,592.0&mID=ahmadrashidi4 47@yahoo.com[/HTML]
این اتریکس هم ضد اب هستش ؟کلا چه مزیتی نسبت به دیفای داره ارزششو داره ما هم منتظر باشیم
آتریکس ضد آب نیست :31: ولی صفحه اون gorilla هست که خیلی محکمهنقل قول:
منتظر بودن بسته به خودتونه و اینکه چقدر می خواهید هزینه کنید منتظر بودن برای آتریکس به شما اینارو میده... سخت افزار قوی تر ، پشتیبانی بهتر از ورژن های بعدی اندروید و البته صد البته گرانتر:31::46:
بله دیفای هست ایشوننقل قول:
یه بار فارسی ریختم روش بعد اشتباهی یه فایلو پاک کردم گوشی نیومد بالا مجبور شدم فلش کنم حالا میخوام ببینم میشه بکاپ گرفت و از ریکاوری مد اگه بعدا این اتفاق افتاد درستش کرد
الان زنگ زدمنقل قول:
میگه 560 هزار :18:
-
ال سی دی همه آندرویدهای موتورولا از xt5 , میلستون و دیفای تا آتریکس و ... همه ال سی دی گوریلا دارننقل قول:
---
کلیدهای پاور و ولوم داون رو بگیرید میره تو ریکاورینقل قول:
پاور و ولوم آپ میره تو بوت لودر
اینارو میزنم ولی بالای عکس ربات اندروید یه مثلث با علامت تعجب میاد
' گوشیت روشن میشه یا نه ؟نقل قول:
آقا من اول گوشیو روت کردم بعد فارسی ریختم بعد اشتباهی یه فایل پاک کردم گوشی روی لوگوی موتو گیر میکرد بعد با رام اصلی فلش کردم گوشی اومد بالا ولی دیگه روت نیست
حالا میخوام روت کنم دوباره فارسی بریزم ولی قبلش میخوام ببینم چجوری ازش بکاپ بگیرم و ریستور کنم که اگه دوباره روی لوگو موتو گیر کرد نیاز به فلش نباشه
دوست عزیز گوشی منم همین بلا سرش اومده منتها از نوع بدترش مال من دیگه روشن نمیشه ولی کامپیوتر گوشی رو میشناسه و میشه رام جدید نصب کرد ولی بازم فایده نداره و گوشی همچنان روشن نمیشه من فکر کنم فایل بوت لودرش مشکل داره من که دادمش درستش کنن ولی بعید میدونم بتونن درستش کنن تا سه شنبه صبر میکنم بعد میخوام بفرستمش امارات اونجا نمایندگی رسمی موتورولا درستش کنهنقل قول:
اون رامی که نصب کردی رو لینک دانلودش رو برام میزاری منم بریزم شاید فرجی شد.
راستی دوستانی که زبان انگلیسیشون خوبه اگر ممکنه این مشکل منو ترجمه کنن برام که بزارم توی سایت XDA یا موداکو شاید یکی بتونه کمک کنه.
منم تست کردم همین طور شد / پس این حالت باید طبیعی باشه .نقل قول:
مسعود جان چه خبر ؟ ( یعنی واقعا این مشکلو کسی نمیتونه تو ایران حل کنه ، شما باید بفرستیش امارات !؟ )
آقا این گوشی چقدر شیراز ارزونه کاش میشد از اونجا بخرم ( شهر من که اصلا موتورولا نمیاره ! اگرم بیاره نزدیک 100 تومن گرونتره ! :41: )
رفتم علائدین طبقه 6 از یکی قیمت گرفتم گفت 450 اومدم برگردم گفت چند قیمت داری؟؟؟گفتم 430 گفت کجا؟؟؟ گفتم پایین گفت کدوم پایین گفتم همکف گفت میدم بهت گفتم هرکی نده:31:
خلاصه 430 امروز گوشیو گرفتم...البته خالی بستم قیمت دارم ولی خود یارو میگفت اونی که بهت 430 قیمت داده از خودم گوشیو گرفته بهش دادم 425
ولی دمتون گرم دوتا هندزفری معرفی نکردید، یه روز دیگه باید وقت بزارم برم علائدین...
اگه کسی میشناسه یه دو مدل هندزفری بلوتوس برای موزیک گوش کردن معرفی کنه، هندزفری مال خودش تو گوشم نمیره...
اقا یه سوال این رم توشو چه جوری دربیارم یه رم دیگه بندازم؟؟؟
دوست عزیز من با رام اصلی 2.51.1 مربوط به uk فلش کردم اینم لینکشنقل قول:
[HTML]http://filekeeper.org/download/defy/eclair/JRDNEM_U3_2.51.1_BLUR_P3_SIGN_SIGNED_USAJRDNEMARAB 1B8RTGB02C.0R_USAJORDANRTGB_P035_A011_HWp3_Service 1FF.sbf.gz[/HTML]
امیدوارم مال شما هم درست بشه
ایول قیمت:46: از کدوم مغازه خریدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
طبقه 6 واحد 615
منم از همون جا خریده بودم گوشه طبقه شش واحد 615نقل قول:
خوب گرفتی بعضی ها 470 قیمت میدادند امروز البته قیمت الکی میدن باید جوری رفتار کنی که یارو بدونه که قیمت میدونی و قیمت پرت نده.
ولی یه توصیه به جز روت کردن دیگه کار دیگه ای نکن فعلا تا رام 2.2 رسمی براش بیاد .
سلام
می خواستم چندتا سوال بپرسم در مورد دیفای کسانی که دارند لطفا جواب بدن.
1) ایا این گوشی توی جیب براحتی قرار میگیره یا نه یه مقدار کلفت نیست و خوش دست هست یا نه؟
2) این گوشی رو میشه راحت فارسی کرد؟
3) محیط کار این گوشی جذاب هست یا نه؟
اقا این رم توش رو چه جوری در بیارم؟؟؟؟نقل قول:
اول مبارک گوشیتون :11:
برای در اوردن مموری
یه ضامن قرمز رنگ جلوش هست بکشش بیرون بعد مموری رو بکش بیرون
هندزفری بلوتوث هم که تو بازار زیاده / مارک خود موتورولا اگر گیرت بیاد محشره
تو این سایت که لینکشو دادین که قیمت داده 660 تومن:16:
بابا چه وضعیه هر جا یک قیمت میده از شانس بد من چون باید با گوشی معاوضه کنم هر جوری حساب کنین میره تو پاچم:27:
به نظرتون این cliq رو چند بدم بره؟ هم یک نفر هم نمیتونه قیمت بذاره :13:
شاید منم تا هفته دیگه دفی دار شدم وگر نه یک ps3 میگیرم تموم عید میشینم بازی میکنم :15:
امیدوارم تا اوایل هفته دیگه قیمت ها تغییر نکنه
ممنون
من میخوام روت کنم طبق دستورالعملی هم که تو تاپیکش گزاشتن عمل میکنم ولی SuperOneClick تو بخش صبر کردن برای دستگاه گیر میکنه،چیکار کنم؟؟؟
باز این گوشی شاپ عقب نشینی کرد !! گوشی امروز شده 485 . خوبه بهانه دست این علادینی ها نمیوفته :31:
فک کنم بهتر باشه با z4root روت کنی آموزشش تو xda هستنقل قول:
این برنامرو بچه ها امتحان کردن مثل اینکه جواب نداده...نقل قول:
البته خودم نبودم چون شهرستانم به اشنامون سپرده بودم اونم زیاد اهل چک و چونه نبود چند جا بهش 560 گفتن اینقدر گشت تا 440برام خرید فک کنم از همون طبقه 6
---------- Post added at 09:03 AM ---------- Previous post was at 09:00 AM ----------
یکم حالم گرفتس چون حداکثر تاعید دستم نمیرسه:41: فعلا با همون v3x م ور میرم تا دیفای جونم بیاد و بندازمش تو اب و از ماشین پرتش کنم بیرون و با میخ بیفتم به جونشتا حال رفقا رو بگیریم انشاله حسابی :31:
برای این گوشی فقط SuperOneClick جواب داده:نقل قول:
ویندوزت چی هست.
ببین با این کار کارت راه میوفته:
مراحل زیر رو به ترتیب انجام بده:
1. تیک USB Debugging رو بردار و غیر فعال کن.
2. بعد برنامه Superoneclick رو اجرا کن و روی روت کلیک کن(حتما برنامه رو در حالت ادمین اجرا کن)
3. وقتی به مرحله Waiting for Device رسیدی وارد ستینگ شو و تیک USB Debugging رو بزن و فعالش کن.
4. برنامه adb server رو اجرا کن.
5. مجددا تیک USB Debugging رو بردار و غیر فعال کن.
6. تیک USB Debugging رو بزن وفعال کن.
7. مجددا تیک USB Debugging رو بردار و غیر فعال کن.
اینم متن انگلیسیش که من خودم ترجمش کردم ولی شاید کم و کاستی داشته باشه:
Step 1; Turn your android phones USB Debugging OFF.
Step 2: Download and launch Superoneclick with Admin rights on your PC. Then Click Root.
Step 3: When it says: Waiting for Device, Turn USB Debugging ON
Step 4: It’ll now run RATC
Step 5: When it says: Starting ADB Server…
Step 6: Turn your android phones USB Debugging OFF
Step 7: Turn your android phones USB Debugging ON
Step 8: Turn your android phones USB Debugging OFF
Step 9: All BEFORE it says “Waiting for device…” again
برای adb server به این لینک ها سری بزن:
کد:http://www.dkszone.net/setup-install-adb-android-debug-bridge-windows-7
کد:http://www.dkszone.net/adb-gui-desktop-tool-interface-adb-commands-flash-kernel-push-file-single-click
من اینو چی کار کنم درست شه؟؟؟نقل قول:
من تا الان هر چی گوشی گرفتم از نظر پخش موزیک بلک بری استرم نمیشه . حتی ایفون هم مثل این گوشی نمیشه:41:
بنظرتون ببرم پیش اونیکه ازش گوشیو خریدم واسم عوضش میکنه؟؟؟
نقل قول:
وقتی هدفون وصل میکنی 1مقدار باسش کمه صدا هم ازش بیرون میادولی درکل خوبه...
نقل قول:
يعني چي ... گوشي از اول همينطوري بوده يا كاري روش انجام دادي اينطوري شده ؟
کی گفته فقط SuperOneClick جواب میده؟؟؟!!! اتفاقا واسه بیشتر دیفای ها z4root بدون مشکل روت کرده.نقل قول:
برای این گوشی فقط SuperOneClick جواب داده
یه روش دیگه هم هست به اسم ADB method که البته من چیزی ازش نفهمیدم
[HTML]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=9456771[/HTML]
آره از اول اونجوری بود...نقل قول:
کسی نمیدونه باید چی کارش کنم؟؟؟
نه متاسفانه فروشنده اصلا عوض نمیکنه فروشنده فقط 24 ساعت مهلت تست میده نه بیشتر شاید با نصب مجدد رام مشکلت رفع بشه.نقل قول: