به جز اون سایت هایی که دوستمون گفتن اینا هم هست.نقل قول:
منم میتونم برات آپلود کنم.البته اگه مشکلی نداره!:31:
کد:www.pic.azar dl.com
کد:www.picofile.com
Printable View
به جز اون سایت هایی که دوستمون گفتن اینا هم هست.نقل قول:
منم میتونم برات آپلود کنم.البته اگه مشکلی نداره!:31:
کد:www.pic.azar dl.com
کد:www.picofile.com
ما تو آزمونای قلم چی از این درصد ها هم بالاتر میزنیم بازهم رتبه ما به این خوبی نمیشه.نقل قول:
البته باید به این هم توجه کرد که جامعه آماری آزمونای قلم چی خیلی بیشتره و فعلا پایین کارنامه زده 60 هزار نفر.ولی خوبی آزمونای گزینه 2 هم اینه که یه رتبه تقریبی مطابق آزمون سراسری میده که خودش باعث میشه که آدم به خودش یه تکونی بده.
هر کدومشون یه خوبی دارن یکی جامعه آماریش یکی سوالاش.:5:
این هم کارنامه من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب چند ميديد ازمونارو تا 6 ابانو؟
چرا مثل کارنامه رشته ریاضی که تو پست قبلی است تعداد افراد شرکت کننده و رتبه مطابق آزمون سراسری نداره.:13:نقل قول:
با اینکه آدم با تراز میتونه بفهمه وضعیتش نسبت به داوطلبای دیگه چجوریه ولی بد نبود تعداد افراد شرکت کننده رو میزد.از کجا معلوم شاید تعداد افراد اونقدر کم بوده که روش نشده بنویسه:27:
چرا اتفاقا برای من هم زده منتها وقتی داشتم از صفحه عکس میگرفتم ناقص عکاسی کردم :31:نقل قول:
مطابق آزمون سراسری رتبه من در زیر گروه اصلی میشه 9000 که تقریبا هیچی نمیشه باهاش قبول شد :)
اگه دقت کنید scroll دوستمون هنوز کاملا پایین اورده نشده و این یعنی صفحه نمایش کارنامه هنوز ادامه داره ...نقل قول:
خب از روش های زیادی میشه استفاده کرد . پیشنهاد من اینه که از نرم افزار خوب Snagit استفاده کنید که واقعا تخصصش فقط تو این کاره . من و این نرم افزار با هم بزرگ شدیم :31: یعنی از ورژن های پایینش دارم تا این اخریا ...
اما ساده ترین (و در واقعا متداول ترین) راه اینه که اول Browser تون رو حالت full screen قرار بدید . و بعد به سادگی از دکمه print screen sysRq استفاده کرده و در انتها تو paint کپی پیست کنید و اون قسمتای اضافه مثل نام و شهر و معدل و نوار ابزار ویندوز و .. رو حدف کنید و در انتها سیوش کنید . هر جور راحتید ... :20:
برای دیدن نمونه کارنامه های سایت گزینه 2 حتما باید آزمونای گزینه 2 رو ثبت نام کنیم و رمز ورود داشته باشیم یا اینکه کارنامه هارو به صورت موقت از سایت برداشتن؟
سلام خدمت همه ی رفقا و رقبا:46:
من میخوام از آزمون 5 یا 6 به بعد گزینه 2 شرکت کنم.(رشته ریاضی)
میخواستم بپرسم چطور سوالات آزمونایی که برگزار شده رو میتونم گیر بیارم؟؟؟؟؟
جایی هست که بفروشن؟؟؟
کارنامه های آزمون ها منظورتونه یا کارنامه های کنکور ؟نقل قول:
نه سوالات رو نمیفروشن .نقل قول:
کارنامه رتبه های مختلف سالهای گذشته منظورمهنقل قول:
کارنامه های آزمون ها منظورتونه یا کارنامه های کنکور ؟
من وقتی که شماره داوطلب هم وارد نکرده بودم هنوز کار میکردنقل قول:
شما بگین کارنامه چه رتبه هایی رو میخواین من براتون قرار بدم
lمن که میرم تو سایتش نوشته این خدمات مخصوص داوطلبان گزینه 2 میباشدنقل قول:
من وقتی که شماره داوطلب هم وارد نکرده بودم هنوز کار میکرد
لطف میکنی ممنون میشمنقل قول:
شما بگین کارنامه چه رتبه هایی رو میخواین من براتون قرار بدم
اگه میشه چند تا کارنامه تجربی منطقه 1 پسر بین رتبه های 1300 تا 1600 برام بزاری ممنون میشم
سلام دوستان یک زحمتی داشتم میشه این درصد ها رو یکی برای درس ریاضی فیزیک منطقه 3 بزنه بگه تخمین رتبه چقدر میاد
ادبیات : 60
عربی 60
دینی 80
زبان 90
ریاضی 40
فیزیک 60
شیمی 70
شما یک پیام خصوصی به من ارسال کنین من راهنماییتون کنمنقل قول:
حدود نمره اکتسابی : 10000نقل قول:
حدود رتبه اکتسابی : 160-180
اگه احتمال قبولی توی رشته ها رو هم میخواین این فرم رو پر کنین
جنس :
استان :
شهر :
آقا علیرضا حالا ممنون میشم اگه یکبار دیگه تخمین رتبه این درصد ها رو بگی
ادبیات 48
عربی 55
دین و زندگی 60
زبان 75
ریاضی 20
فیزیک 40
شیمی 50
منطقه 3 ریاضی .. خیلی ممنون :11:
حدود نمره اکتسابی : 8290نقل قول:
حدود رتبه اکتسابی : 1600-1800
سلام خدمت همه دوستان.
میخواستم بپرسم کسی نمیتونه سوالای اختصاص(فقط ریاضی و فیزیک) آزمون های 1 تا 3 رشته ریاضی رو اینجا بزاره؟
سلام
نکنه یه وقت کارنامه ای چیزی بذارید اینجا ! یا با هم حرف بزنید در مورد ازمون یا نظر بدید و صحبت کنید ها ! سه سوته farshid خان تاپیک رو تخته میکنه ... من فقط خواستم بگم حواستون باشه نکنه یه وقت پست جدید داشته باشیم. ابرومون میره !!! تاپیک رو همینطوری عشقی گذاشتن نگاش کنی کیف کنی ! اصلا من با این اسمش موافق نیستم . سعی میکنم با "ادمین" یا "همکار ادمین" یا اصلا فرشید خان صحبت کنم اسم تاپیک رو یکم جالبتر کنیم . یکم درست تر . یکم تازه تر ... نظر خودم روی اینه :
آزمون های آزمایشی گزینه 2 ==========> تاپیک به گل نشسته
چطوره ؟!!! میدونم همتون موافقید . خودمونیم بهشم میاد کلی ...
دوستان من تو آزمون های قلم چی شرکت میکنم هرکی آزمون های گزینه 2 رو داره با تمام آزمون های قلم چی عوض میکنم.
آزمون مرحله سوم فردا برگزار میشه و من به دلیل آماده شدن برای خوندن زبان و پذیرش در خارج از کشور اصلا آماده نیستم ؛ امیدوارم به دانشی که از زبان انگلیسی و شیمی دارم بتونم اقلا این 2 تا درس رو یه ذره آبروشونو حفط کنم
از ازمون 5 به بعد ثبت نام کردم چون نیاز رو میبینم! به نظرتون با این برنامه پیش برم!؟چون من هنوز دروس پیش رو شروع نکردم چند روزی هست که دارم برنامه رو کم و بیش اجرا میکنم.
خیلی دیر نشده هنوز . رشتت چیه ؟نقل قول:
من کاردانی برق هستم گروه علوم ریاضی شرکت میکنم پس خیلی دیر نشده حیف کاش از اول ثبت نام می کردم!
این آزمون رو کاش میدادین . قراره این آزمون جمع بندی کامل نیم فصل اول پیش دانشگاهی ( کل پیش 1 ) رو داشته باشیمنقل قول:
به هر حال وضعیت تکرار دروس خوبه و باز هم شما سود میکنین از وقت باقی مانده تون
البته من توصیه میکنم از الان شروع کنین ادبیات 2 و دین و زندگی 2 رو به موازات بخونین از روی کتاب تست
نقل قول:
برای شروع هیچ وقت دیر نیست ........
چه جوری میشه این جزوه ها و دی وی دی های گزینه 2 رو گرفت
بعد اینکه ازموهای جامع کلیش کی هست
اون طرح مرور اخرش چیه و کی هست
اینو یکی بهم گفت ولی نفهمیدم قضیه چیه
نقل قول:
سی دی ها اگر در ازمونها شرکت کنید به همه میدهند....
مرور اخر و ازمونهای جمع بندی بعد از عید هستند
یعنی وقتی که امتحانتات پیس تموم بشود
4مرحله جامع دارد....
موفق باشید ....
ازمون های بعد از عید سوالاتش بیشتر از پایه است یا پیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پیش هست بیشتر . البته یه جمع بندی پیش 2 + یه جمع بندی پایه هم دارهنقل قول:
بعد از عید در هر موسسه ای دو ازمون داردنقل قول:
یکی مربوط به یک ذوج کتاب و دیگری پیش
خب اخر ترم هم جتامع پیش دو
خیلی تفائتی نیست چون فقط زوج کتابها عوض شدند...
................................
سلام
من آزمون اردیبهشت 1390 برای رشته ریاضی به همراه پاسخ نامشو میخوام....لطف کنید اگه میتونید برام pdf ازمونشو آپلود کنید...خیلی لازمش دارم...ممنون
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
سلام
من آزمون اردیبهشت 1390 برای رشته ریاضی به همراه پاسخ نامشو میخوام....لطف کنید اگه میتونید برام pdf ازمونشو آپلود کنید...خیلی لازمش دارم...ممنون
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
سلام
کانون فرهنگی آموزش قلمچی اعلام کرد که اصغر فرهادی(گیرنده اسکار) از سال اول دبیرستان در آزمون های این موسسه شرکت میکرده !!!
سلام دوستان گزينه 2ي عزيز در شرف كنكور :31:
كيا سا ل قبل از گام اول استفاده كردند ؟
چقدر مفيد بوده ...ايراد ها و مزاياش چي بوده به نظرتون ؟
كلا مرسي ميشم جواب بده هر كي شركت كرده :27:
بعدشم اينكه من اگه بخوام ادبيات رو مبحثي بخونم و عربي رو رو ترجمه كار كنم فقط يه جورايي پيش رفتنم با برنامه مطالعاتي ميريزه به هم ...:13:راهكار چيست ؟:6:
گام اول برای کسایی هست که سال سوم رو خوب تموم کرده باشن و کتاب های تستی رو هم کار کرده باشن درغیر این صورت به دردت نمیخوره.نقل قول:
ادبیات و عربی رو همون مبحثی کار کنی بهتره ولی همون مبحث هایی که میخونی رو توی درس هایی که از پیش دانشگاهی یاد پیاده کنی ( هز آزمونش 2-3 تا درس از پیش دانشگاهی رو شامل میشه و 5-6 تا درس از پایه ) ولی میتونی پایه رو جواب ندی و به جاش تیپ دوم سوالات پیش رو جواب بدی ( این تیپ سوالا فرقی با قبلی ها ندارن و از همون درس ها طرح میشن و برای کسایی هست که روی پایه با برنامه متفاوتی کار میکنن )
همه درس هاش هم تیپ 1 و 2 دارن و میشه پایه رو نزد به جاش درسته سوال از پیش دانشگاهی جواب داد . البته به جیز عربی و زبان که اینطوری نیستن و عربی فقط پایه و زبان هم مخلوط هست .
کلا ادبیات نمیتونه برات مشکل باشه چون دروس پیش ادبیات رو حداقل توی مدرسه که میخونی پس توی آزمون هم میتونی بزنی ولی عربی میتونه برات مشکل ساز بشه که اونم اشکالی نداره عوضش با درس های دیگه جبران میکنی اگه نکردی هم مشکلی نیست بالاخره با نوع مطالعت که تا کنکور به عربی مسلط میشی !
با سلام.دوستان من دنبال برنامه ریزی روزانه گام اول میگردم...کسی داره؟:19:
بچه ها گزینه دو نسبت به قلمچی چطوره ؟ چه مزایا یا معایبی داره ؟ پشتیبان داره ؟
ممنون
سلام
من امسال کنکور دارم و احتیاج به آزمون های قلمچی , گزینه 2 سال های گذشته دارم.
اگر کسی دفترچه های سوال و پاسخ آزمون های سال های گذشته قلمچی یا هر آزمون دیگه ای رو داره
من ازش با هر قیمتی که خواست میخرم.... در صورت تمایل اگر خواستید بفروشید اعلام کنید
تا من ایمیلمو بهتون بدم.....
با تشکر
سلام دوست من این سوالات در سی دی های کتاب قلم موجود است
ولی چرا حالا قلم اونهم سالهای قبلش رو میخواهید؟