وای ببین چه میخنده اون. LOL.نقل قول:
انبساط خاطر شد برای ما...
البته پاسخ به ادعاهای اینچنینی، تمسخر مردم خواهد بود...
Printable View
وای ببین چه میخنده اون. LOL.نقل قول:
انبساط خاطر شد برای ما...
البته پاسخ به ادعاهای اینچنینی، تمسخر مردم خواهد بود...
من که به این حرف که قرار هست سال 2012 زندگی به پایان برسه هیچ اعتقادی ندارم !!
خرافات توی اون ور آبی ها هم دست کمی از ما نداره ها ! :دی
میشه بفرمایید منظور از خرافات ما چیه؟نقل قول:
شما میخوای از این حرفا چه نتیجه ای بگیری؟ منظورت مسئله ی ظهوره امام زمان(عج) (که انشاالله نزدیکه) یا مسئله ی پایان دنیاست که غربی ها مطرح کردن؟میشه یه خورده واضع تر توضیح بدیدنقل قول:
سنگ پا هم سنگ پا های قدیم!:31:نقل قول:
هارولد کمپینگ کشیش معروف آمریکایی که ادعای پیشین او مبنی بر وقوع قیامت در روز شنبه ۲۱ ماه می و رفتن مسیحیان معتقد به آسمان جهت دیدار با خدا در آن روز، به وقوع نپیوسته است حالا میگوید که در پیش بینی خود ۵ ماه اشتباه کرده بوده و اینبار روز ۲۱ اکتبر را روزی که ''قطعا'' قیامت رخ خواهد داد معرفی میکند.
باز که یه بحث علمی ((پیشگویی)) داره به مذهب و دین بر میگرده !!!
سلامنقل قول:
همین کشیش جالب انگیز! که گفته بود 21 ام روز قیامت هست،
مدعی بود از روی انجیل این حدس رو زده با رمز گشایی های ویژه کاری و اینا ... !!
کلا مربوطه یه جورایی!
وقتی صحبت از اعتقادات میشه و این که به فلان چیز اعتقاد داری،
پیش امد همچین بحث هایی لاجرم هست ...
---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
سلام،نقل قول:
خو اون موقع تو مناطقی که شما نام بردی روز بوده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طوری که خورشید گرفتگی بعضی جاهای زمین دیده میشه نه همه جاش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیزم،
موضوع شق القمر بی ارتباط با موضوع 2012 میباشد.
ممنون از فعالیت و همکاری همه عزیزان.
دوست عزیز همیشه بحث علمی را نمیشه با مذهب مخلوط کرد...چون این دو ضد همدیگر هستن.نقل قول:
اگر بحث علمی بود باید علمی بحث کرد واگر بحث مذهب شد باید مذهب و دینی بحث کزد.
خب این کشیش هم برای اینکه بتوونه حر ف و پیشگویی خودش را , طوری مطرح کنه که مهر حقیقت داشتن ,داشته باشه..امده گفته از کتاب انجیل این حدس را زده...تا مردم معتقد به انجیل حرف این کشیش را باور کنن.نقل قول:
اگر سوالی که پرسیده شد به صورت علمی بود , طرف پاسخ دهنده باید با کمک عقل و فکرش پاسخ بده !
ولی اگر سوال پرسیده شده جنبه مذهب داشت , طرف پاسخ دهنده باید با کمک اعتقادات مذهبی که داره پاسخ بده !
اگر هم بخوام نتیجه ای بگیرم اینجا جاش نیست ولی به هر حال خیلی مسائل رو نباید سطحی نگاه کرد و بهتره بیشتر بهشون بپردازیدنقل قول:
چرا باید انقدر تبلیغ بشه که 2012 پایان دنیاست؟
دیگه کار به جایی رسیده که یک کشیش بیاد روزی از یکماه رو به عنوان پایان دنیا اعلام کنه و بعد که نشد بگه اشتباه محاسبه کردم! ماه اکتبر بوده
بی خیال !!! تصاویر شق القمر هم پخش شده ؟! :دی
من دو تا آرزو دارم که احتمالآ هر دو رو هم به گور میبرم متآسفانه !
یکی این هست که یه روزی فضایی های هوشمندی رو ببینیم که از ما پیشرفته تر باشن و اون وقت باز هم بگیم انسان اشرف مخلوقات هست.
یکی هم اینکه یه ماشین زمان اختراع بشه و به زمان یکی از پیامبرها بریم و معجزاتش رو ببینیم. خیلی جالب میشه وقتی بفهمیم چه چیزهایی رو تحت عنوان باز کردن دریا و تبدیل عصا به مار و ... نمایش میدادن.
این جریان Rapture اصلآ چیز جدیدی نیست ! حالا این کشیشه یه چیزی مصرف کرده بوده یه تاریخی گفته به کنار , چند بار دیگه هم این اتفاق افتاده بوده.نقل قول:
دیگه کار به جایی رسیده که یک کشیش بیاد روزی از یکماه رو به عنوان پایان دنیا اعلام کنه و بعد که نشد بگه اشتباه محاسبه کردم! ماه اکتبر بوده
سال 92 که براش پوستر تبلیغاتی هم ساخته بودن ! lol
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلآ بحث خیلی قدیمی ای هست و توی ویکی پدیا که برین این تاریخ ها رو براش ذکر میکنه که کشیش های عزیز پیش بینی کرده بودن و متآسفانه همش هم غلط از آب در اومده !
از 1844 تا 1914 و 1981 و بعد هم 2011 و 2012 و ...کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Rapture
آخریش رو هم که نیوتن پیش بینی کرده ! :دی
البته این رو بگم من نگفتم دین هیچ پایه علمی نداره.می گم قاطی نکنید.یعنی واسه هر چیزی الکی بحث علمی راه نندازید.چون قران و اسلام نیومده که باعث پیشرفت علم بشه.منم قبول دارم بعضی ایه ها می تونه یه جورایی پیشگویی باشه.(اونم باز بسته به اینکه اون شخص قبول کنه یا نه)چون بالاخره اگه خدا این جهان رو افریده باشه و اون دین هم از طرف خدا باشه طبیعیه که خدا حداقل واسه اهل خرد و دانشمندا که بهحق همینجوری هر حرفی رو قبول نمی کند پیشگویی هایی رو قرار داده.من گفتم الان خیلیها با جهل دوتا چیز رو که به هم ربط ندارن با هم قاطی می کنن و بعد گندش در می اد که اصلا علم این موضوع رو رد می کنه.پس اینجا کی ضربه می خوره؟نکته دوم اینکه اگه دین(اسلام یا هرچی)قرار بود واسه پیشرفت علم بیاد همون ناسا این همه هزینه نمی کرد بره اکتشاف کنه.یه مفسر میاورد همه علم رو تو دستش می گرفت!
تمامی مطالب با محوریت شق القمر بدون توجه به محتوای پست (چه در جهت اثبات و چه در جهت رد آن)،
بدلیل عدم ارتباط این موضوع با قضیه 2012، حذف خواهند شد.
از دوستان عزیزم انتظار همکاری در جهت حفظ تاپیک در مسیر اصلی آن دارم.
خواستم اضافه کنم که سومین آتشفشان در کمتر از 5 ماه گذشته فعال شد.خدایی این دیگه طبیعی نیست.هست؟نقل قول:
آتشفشان "پویه هوئه" در جنوب شیلی روز یکشنبه بارانی از خاکستر را بر روی شهرهای اطراف فرود آورد و ستونی از گاز به ارتفاع 10 کیلومتر را ایجاد کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، 3 هزار 500 نفر خانه های خود را در منطقه آتشفشانی "کردون کائوله" ترک کردند. آتشفشان "پویه هوئه" که روز شنبه فوران کرد، روز گذشته (5 ژوئن) بارانی از خاکستر را بر سر مناطق اطراف فرود آورد.
پس از اینکه صبح روز شنبه در اثر فوران این آتشفشان، 230 زمین لرزه تنها در مدت یکساعت ثبت شد اداره موقعیتهای اضطراری شیلی هشدار داد این آتشفشان در فاصله حدود 870 کیلومتری جنوب سانتیاگو قرار دارد.
براساس گزارش واشنگتن پست، باد خاکسترهای این فوران را تا شهر "سن کارلوس د- باریلوش" در آرژانتین آورد.
سازمان زمین شناسی شیلی اعلام کرد که ستونی از گاز به ارتفاع 10 کیلومتر و قطر 5 کیلومتر برفراز قله این کوه ایجاد شده است.
الان منظورتون از طبیعی نبودن اینه که نیرویی خارج از طبیعت این آتشفشان رو فعال کرده؟نقل قول:
نوشته شده توسط mahdy2021
بعد هم فوران همزمان یا نزدیک به هم چند آتشفشان شاید خیلی پیش نیاد ولی غیرطبیعی نیست.
البته اگر به جای یکی از این آتشفشان ها از وسط سازمان ملل فوران شده بود حرف شما منطقی به نظر میرسید.
فکر کنم منظور دوستمون اینه که این همه آتشفشان پشت سر هم "غیر عادیه"...نقل قول:
الان منظورتون از طبیعی نبودن اینه که نیرویی خارج از طبیعت این آتشفشان رو فعال کرده؟
البته من هم فکر نمیکنم چیز غیر طبیعی ای باشه. زمین روزهای بدتر از این رو هم گذرونده!
بنده البته از همون پستهای ابتداییم در این تاپیک گفتم که برای اینکه ما بگوییم شرایط زمین در سال 2012 خاص است، باید معیارهای دقیق علمی رو بررسی کنیم.نقل قول:
اونموقع هم گفتم همه چی آرومه .....
اما حالا ظاهرا که تکثر حوادث در چند ماه گذشته بیش از حد عادی بوده.بازم نمیگم این نشان پایان دنیاست، ولی بالاخره با کبکی که سرشو زیر برف کرده باید کمی فرق داشته باشم
واقعی بینانه میگم که شرایط داره از حالت طبیعی خارج میشه
در این که شرایط زمین در حال حاضر چطور هست نمیشه گفت که غیر عادیه ! همه این حوادث و اتفاقات شامل سیل ، زلزله و باد و آتشفشان و غیره از اولین روز تشکیل زمین ( نه به معنای لغتی ) وجود داشته و حالا ما هستیم که برداشتی وهم گونه از اینها داریم .
از 24 زمین لرزه بزرگ تاریخ , 4 تاش در یه بازه زمانی 5 ساله اتفاق افتاده.
بزرگترین زمین لرزه تاریخ بشریت به اندازه 9.5 ریشتر سال 1960 , بعدش 8.5 ریشتر سال 1963 , بعد 9.2 ریشتر سال 1964 و 8.7 ریشتر سال 1965
یعنی زلزله های اول و دوم تاریخ به فاصله 4 سال از هم اتفاق افتادن. آیا اون دوران چیز خاصی بوده ؟! پدیده غیرطبیعی ای رخ داده ؟!
یا مثلآ 1922 و 1923 دو تا زلزله بزرگ دیگه تاریخ بوده به فاصله یک سال !
خوب خودتون که پاسخ خودتون رو دادید.بله اینهمه زلزله شدید در همین مدت کوتاه مطمئنا غیر طبیعی و خاص بودهنقل قول:
الان هم شواهد نشون میده داریم به وضعیت خاص میرسیم.اما این الزاما به معنای تایید پایان دنیا نیست!
حالا دو سوال از شما! (سایر دوستان هم خواستن پاسخ بدن)
چه اتفاقی بیفته شما اون را خاص می دونید؟
تکثر اتفاقات از چه حدی بگذره شما احساس خطر می کنید؟ مثلا تعداد آتشفشانهای فوران کرده در سال 2011 به 10 تا برسه کافیه؟ یا مثلا 2-3 تا زلزله در حد ژاپن؟
این را باید به خاطر داشت که هرچه زمان به سمت جلو پیش می رود کره زمین گرم و گرمتر می شود
البته نمی دونم این آتشفشانهایی که گفتید به این موضوع ربط دارد یا نه ولی مطمئنن گرم شدن زمین خودش
حوادث طبیعی زیادی را در فاصله زمانی کم منجر خواهد شد
چرا باید اتفاق خاصی وجود داشته باشد ؟نقل قول:
فکر کنم قسمت اول این پستم جوابتون را بدهنقل قول:
تکثر اتفاقات از چه حدی بگذره شما احساس خطر می کنید؟ مثلا تعداد آتشفشانهای فوران کرده در سال 2011 به 10 تا برسه کافیه؟ یا مثلا 2-3 تا زلزله در حد ژاپن؟
و باز هم پافشاری مداوم بر توهم...نقل قول:
هر چه دیگران بگویند شما باز هم میخواهید به همان نتیجه مطلوب فکریتان (همان توهم یا هر چه هست) برسید بعد به دیگران میگویید کبک و فلان...
خیرنقل قول:
بابا همش سرگرمیه!!
میخوان کتاب ها و فیلم هاشون فروش بره!
یه زمان مثلث برمودا-یه زمان ادم فضایی حالا هم 2012!!!
اتفاق خاص برای من یعنی مثلآ یه غول 35 متری از زیر زمین دربیاد یا یه دفعه درخت های جنگل آمازون حرکت کنن و با هم حرف بزنن ! :دینقل قول:
حالا دو سوال از شما! (سایر دوستان هم خواستن پاسخ بدن)
آتشفان و سیل و زلزله حوادث طبیعی هست که ممکنه به هر دلیلی (اتفاقات هسته زمین یا تغییرات دما و ...) در یه بازه زمانی کم یا زیاد بشه. خیلی از اینا هم به هم مربوط هستن و مثلآ با یه زلزله عظیم , سونامی ایجاد میشه و بعدش سیل و ... , یعنی یه اتفاق باعث میشه چند تا چیز رخ بده نه اینکه هرکدوم برای خودشون کار کنن.
این یه حرف محمل و سطحی ه که بخاطر 5 تا کتاب و 4 تا فیلم شایعه راه میندازند.نقل قول:
بخاطر پول...
خود شایعه کردن 2012 خرجش زیاد تر از سود فروش فیلم و کتاب و... هالیوود ه...
امکان نداره که بدون پشتوانه قوی همچین شایعه یا واقعیتی در سطح جهانی پراکنده بشه.....
نظر شخصی بنده اینه که دولت های بیگانه سال 2012 رو مهم جلوه دادن در نظر مردم که به یک سری از برنامه هایی که واسه سال 2012 تدارک دیدن پوشش بدن و در اصل میخوان ذهن مردم رو آماده کنن!وهیچ عامل ماورالطبیعی در کار نیست!(شاید این برنامه همون اعلام نظم نوین جهانی باشه)
از طرفی اینم قبول دارم که با نزدیک شدن به 2012 خیلی چیزا تو دنیا داره به هم میریزه!
این تاپیک تنها بر روی دور REPEAT است دوباره قضییه نظم نوین اومد وسط...
تاپیکای دیگه ـم همینطورن هی ریپ میزنن...
ریپ ریپ تا 21 دسامبر که ببینیم چی میشه...
البته این ریپ زیادم بد نیست...چون بعضی از ادعاهای گزشته الان داره مشخص میشه که تا حدی درسته...و خیلی ها هم نادرست.....
مهم اینه که بالاخره اتفاقیه که باید بیفته... ولی فکر نمیکنم که به این زودی باشه.
به هرحال من که هیچ وقت آمادگی ندارم:31:
شرمنده.من از پست های قبلی اطلاعی نداشتم (در مورد نظم نوین جهانی) و اون چیزی که خودم فکر میکردمو پست زدم!
ولی در کل فکر نمیکنم اتفاق خاصی بیوفته.
جدیدا هم دارن رو 2017 مانور میدن!
با سلام
اگه پیشگویان جهان و .... اعتقاد داشتن که واقعا سال 2012 پایان جهان هست الان دیگه دست به هیچکاری نمیزدن و این همه چیزی کشف نمیکردن
مینشستن و فکر به اون دنیا میکردن
موفق باشید.
اشتباه کار همینه!!نقل قول:
این یه حرف محمل و سطحی ه که بخاطر 5 تا کتاب و 4 تا فیلم شایعه راه میندازند.
بخاطر پول...
خود شایعه کردن 2012 خرجش زیاد تر از سود فروش فیلم و کتاب و... هالیوود ه...
اینکه ما فکر کنیم یه دولت پشت یه داستان وایساده!!
ولی،اگه نیگا کنیم،سریال ها و فیلم ها و مستند ها و کتاب های با موضوع پایان یافتن دنیا در سال های 2000 و 2012 و خیلی سالهای دیگه که تعیین کردن،باعث شده که میلیارد ها دلار پول به جیب بزنن!!
شما فقط یه دونه کارگردان فیلم های 2012،روز پس از فردا و اون یکی!!! رو در نظر بگیر،چندین میلیارد دلار فقط از اکران فیلم ها به دست اورده!!
حالا کتاب ها رو بهش اضافه کن و همچنین خرافه پرست ها رو،تا ببینی که واقعا می ارزه چنین چیزایی رو علم کنن یا نه!
اتفاقی که میتونه خاص باشه،ایه که مثلا فردا که میام بیرون،اسمون توش خاک نباشه یا ابی که داریم میخوریم،وقتی چشمون می افته به ته لیوان،رسما خاک نبینیم!!.....نقل قول:
واقعیت اینه که اوضاع زمین داره خراب میشه....کارخونه ها،دود ماشین ها و اسمون خراش ها دارن به زمین اسیب میزنن!!
شما میتونی به مدت 100 سال هر چند وقت یه بار،یه ضربه ی تبر بزنی به یه درخت و هیچیش نشه!!ولی نیم ساعت پشت سر هم با تبر درخت رو بزنی،ماید پایین!!
ما هم داریم درباره ی زمین حرف می زنیم...
یخ ها دارن اب میشن....
سطح اب ها داره میره بالا...
زمین گرم تر میشه،یعنی قسمت های زیرین لایه ها و صفحه های زمین زود تر یا بیشتر ذوب میشه و خراب میشه....این یعنی باعث میشه که حرکت های بیشتری صورت بگیره که ما بهش میگیم"زلزله ی قوی تر!!" حالا اگه همین زلزله ی قوی تر،کنار اب باشه،مشخصا اب رو بیشتر بلند میکنه!!و باعث سونامی خطرناک تری میشه....
منظورم اینه که اگه یه دوتا موتور تصادف کنن،فوقش 4 نفر کشته میشن،ولی اگه دو تا اوتوبوس تصادف کنن،شاید 80 نفر ادم کشته بشه....در هردو حالت،تصادف صورت گرفته،ولی در دومی،جمعیتی که تحت تاثیر مستقیم قرار میگرفته،بیشتر بوده وضربه هم شدید تر بوده!!
ژاپن،شاید اونقد زیاد زلزله بیاد که مردمش به جای اینکه مثل ماها با جیغ کشیدن بریزن تو خیابون،جلسه ی کاریشون رو ادامه بدن(تصویری از بی بی سی بودش که ساختمون داشت می لرزید و چند نفر دور یه میز جمع شده بودن به حالت جلسه و تکون نمی خوردن!!)،ولی این بار،یه زلزله ی بزرگ اومد....همین زلزله ی بزرگ،سونامی بزرگ تری ایجاد کرد!!!!
همون جوری که تصادف 2 اوتوبوس در جاده ای که همیشه مثلا موتور ها تصادف میکردن،نشانه ی اخر زمان نیست،سونامی بزرگ تر در ژاپن هم نشانه ای از اخر زمان نیست.....!!
حالا این وسط،یه نیروگاه قدیمی(فک کنم 40 سالشه؟!!) نمیتونه یکی از موتور هاش رو خاموش کنه و سونامی بهش اسیب میرسونه و باعث میشه که مواد رادیواکتیو خارج بشن و به محیط اسیب بزنن...و سطح اسیب ها به محل،و اینکه کسی امادگی چنین مسئله ای رو نداشت،باعث شد که نتونن راه حل مناسب رو پیدا کنن.....
همین مسئله در مورد سیل های استرالیا هم صادق هستش....بالاخره این اب هایی که حاصل از اب شدن یخ هاست،یه جایی باید بریز دیگه؟!! بالاخره یه جایی به بقیه ی اب ها اضافه میشه،و این بار،در اونجا خودش رو نشون داد!! که هیچ دخلی به اخر زمان یا نوستراداموس یا چیزای دیگه نداره!!
اتفاق خاصی که من رو نیگران میکنه و بهم هشدار میده که پسر!! یه اتفاقاتی داره می افته که احتمالا همه رو میفرسته زیر خاک،اومدن ادم فظایی ها به زمینه که من به وجودشون اعتقادی ندارم!!...
حتی بلند شدن به قول دوستمون یه حیوون بزرگ 20-30 متری هم نمیتونه نشانه ای از خاص بودن اوضاع کره ی زمین داشته باشه!!چون همه میدونیم رادیواکتیو ممکنه باعث کشته شدن حیوون ها نشه و بلکه باعث جهش اونها بشه!!!!
قبول دارم که این چند وقته همش داره اتفاقات بدی می افته،ولی همه ی اینها،به دلیل وضعیت خاص کره ی زمین در امروز هستش!! من مطمئن هستم که میزان اسیب رسوندن به زمین،در امروز نسبت به دوران داییناسور ها یا عصر قجر!!! بیشتره!! و این باعث و بانی اتفاقات بد و بدتر میشه.....نقل قول:
تکثر اتفاقات از چه حدی بگذره شما احساس خطر می کنید؟
باید خود مردم به فکر باشن و هر چه سریعتر استفاده از بنزین و سوخت هایی که اب و هوا رو الوده میکنن پایان بدن....قطع درخت ها به بهانه های واهی ساختن کاغذ!! و قلم باید تموم بشه و هرچه سریع تر تبلت ها و سیستم های دیگه که کاملا قابل بازتولید هستن جاشون رو بگیرن....استفاده از انرژی خورشیدی در کویر ها و صحرا ها و همچنین باد باید نهادینه بشه بشه....استفاده از خودرو های با سوخت برقی و همچنین استفاده از وسایل نقلیه ی عمومی باید بیشتر بشه و راحت تر.....تنها باعث و بانی این مسائل همینه و بس....
و البته،کشور های تروریست پرور هم باید لطف کنن کشتن مردم رو تموم کنن تا مردم مجبور نشن مناطق مسکونی خودشون رو ترک کنن و به بقیه ی جاها بریزن و باعث بشن که اون کشور،مجبور بشه که تولیدات و به طبع اذار رسوندن به زمین رو بیشتر کنه برای استاندارد نگه داشتن خدمات رفاهی....
حتی عبور مردم از خیابون هم به زمین اسیب میرسونه!!!!!!!!!
تو همین شهرهای خود ما،صد ها و هزاران دقیقه ماشین ها بیشتر روشن می مونه که ملت از خیابون رد بشن و این دود بیشتری رو میفرسته تو هوا!!
بعد از این مسائل،ویکی پدیا باید زمان بیشتری رو صرف زیبا تر و راحت تر خونده شدن صفحه ی تئوری توطئه اش بکنه و بنیاد موزیلا هم باید پلاگینی در اختیار کاربران قرار بده که به راحتی و با یه کلیک،بشه ادرس این صفحه رو داد!!:31:
اینجوری،ملت وقتی یه فیلم نیگا میکنن که توش در سال 2012 دنیا به اخر میرسه،همون جوری راجع بهش فکر میکنن که مثلا به داستان سریال لاست یا چه میدونم فیلم هایی مثل جومانجی و اینجور چیزا میکنن!!!!
حرف سطحی؟؟نقل قول:
اصلا مگر چند سال قبل بحث مثلث برمودا نبود؟؟الان هر روز چندین کشتی-هواپیما و قایق از اون منطقه دارن تردد میکنن هیچی بلایی هم سرشون نمیاد؟؟چرا؟؟
مگر کم کتاب نوشتن؟یا فیلم درست کردن؟؟چقدر دوست دارید ذهن شما رو رسانه های بیگانه کنترل کنه؟؟
================================================== ========
آخر الزمان واقعی میخوای؟؟
پس خوب به اتفاقات خاورمیانه بخصوص از سال 2000 تا الان نگاه کن!
در مورد برمودا دلیلش کج فهمی مسائل علمی از جریان برعکس گلف استروم بود.....نقل قول:
بیشتر توضیح بدید لطفا تا ببینم منظورتون چیه؟نقل قول:
ببینیدنقل قول:
آخرالزمان و پایان دنیا (قیامت ) فرق میکنه
آخرالزمان چیزی نیست که به قولی یه غول 50 متری از آسمون بیاد پایین همه رو بخوره!
فرایندی هست که خیلی مرحله به مرحله پیش میاد
اما ربطش به خاورمیانه
اینو شاید خیلیها بدونن که اگر دنیا رو مسطح فرض کنیم دقیقا وسطش ایران و کشورهای خاورمیانه قرار میگیرن
پس منطقه راهبردی هست
مضاف بر اینکه 80 درصد نفت جهان هم توش خوابیده
پس سود هم داره
نتیجه اش چی شد؟؟
هر کی بتونه خاورمیانه تسلط داشته باشه-انگار روی شاهرگ دنیا تسلط داره!
================================================== ========
خب یه نگاه به تحولات خاورمیانه:
سال 2000: حملات مکرر انتحاری حزب الله باعث عقب نشینی اسرئیل از جنوب لبنان شد(گام اول!)
سال 2001: حوادث 9/11 و در همان سال حمله ناتو به رهبری آمریکابه افغانستان
سال 2003:حمله ائتلاف به رهبری آمریکا به عراق
سال 2006:حمله اسرائیل به لبنان و شکست این حمله
سال 2008:حمله اسرائیل نوار غزه و شکست این حمله
سال 2010:حمله ناتو به لیبی و سرگونی مبارک-بن علی-عبدالله صالح رئوسای جمهور مصر-تونس و یمن توسط مردم
================================================== ==============
میبینی؟؟ از سال 2000 به اینور همه اش جنگ بین دو جناح بوده که سلطه شون رو روی منطقه حساس و راهبردی خاورمیانه حفظ کنن!
بالاخره این دو جناح باید یه روزی حسابشون رو تصفیه کنن چون اینها همه پیش مقدمه جنگی بسیار بزرگتر و فراگیرتره
بله آخرالزمان وجود داره!
اما یه غول یا گردباد یا سونامی نیست!
من نمیدونم . میشه توضیح بدین وسط سطح یه کره کجاست ؟نقل قول:
اینو شاید خیلیها بدونن که اگر دنیا رو مسطح فرض کنیم دقیقا وسطش ایران و کشورهای خاورمیانه قرار میگیرن
البته با عرض پوزش باید بگم یادم رفت بگم اقیانوس های بین قاره ها رو نادیده بگیریم!نقل قول:
به کره وسط نداره و هر جاش واستی همونجا وسطشه
اما این عکس رو نگاه کنید.منظورم تقریبا اینه
اگر قاره آمریکا هم فرضی به آفریقا بچسبونیم خاورمیانه و به خصوص ایران-وسط این دنیای فرضی ما رو تشکیل میدن!!
درسته این حرف من ارزش علمی نداره اما نشون دهنده موقعیت حساس خاورمیانه هست!
و جنگ هایی که توش اتفاق افتاده بیانگر این موضوعه