پس دنبال همین پوشه در حافظه داخلی بگردید.
Phone memory
نه SD Card
Printable View
پس دنبال همین پوشه در حافظه داخلی بگردید.
Phone memory
نه SD Card
وقتی کابل رو وصل میکنم
یه پوشه میاد فقط
Xperia Z رو که تو مای کامپیوتر ایجاد میشه رو باز میکنم
پوشه حافظه داخلی فقط هست
اونو باز میکنم
داخلش دیگه همون فایل هایی هست که عکس گزاشتم !
بله درسته. روی کامپیوتر همینه.
ولی روی خود گوشی نه. یک فایل منیجر نصب کنید تا حافظه داخلی گوشی را ببینید.
یه برنامه هست مال خود گوشی sony
از اینترنت دانلود کردم 30 مگ
با اونم متاسفانه فقط میره تو قسمت حافظه داخلی (همون پوشه های قدیمی )
برنامه خاصی هست لینکش رو محبت کنین؟
گمون کنم شما PC Companion را میگی. اون حافظه گوشی را نشون نمیده.نقل قول:
گفتم که ساده ترین کار نصب فایل منیجر روی خود گوشی هست. بازار پر از فایل منیجره. مثل
Astro file manager
Bluetooth file transfer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی این هم یه روش برای دیدن حافظه گوشی روی کامپیوتر.
نقل قول:
Yes you can. You need to use the 'adb' tool. Download here: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and extract it to a folder, then open a command line to that folder.
Connect your phone, and make sure USB debugging is enabled. Copy the file from your SD card to your computer. If you do not have S-OFF, you need to go to Clockworkmod recovery on your device before this will work.
From the command line, do adb devices to see if the phone is connected properly. Then do adb remount to mount the system partition as writable. Then do adb push C:\path\to\filename /system/bin/filename to copy the file. Then just disconnect and reboot the phone.
دیگه نمیدونم چیکار کنم !
برنامه astro رو ریختم ... هر چند یه برنامه به نام file commander هم رو گوشی بود مث همین !
برنامه astro رو که باز میکنم یه sdcard داره که دقیقا همین فایل هایی که تو pc میاد همینجا هست !
زیر اون هم اینا هست که ربطی نداره ...
local netword
box
dropbox
skydrive
اون روش دوم هم
راستش برنامه رو دانلود کردم
بعد اون قسمتی که گفته بود کارت حافظه رو منتقل کنید تو pc
تمام پوشه ها رو کپی کردم ولی از 3 گیگ اطلاعاتی که تو گوشی بود
فقط 25 مگ منتقل شد !
ببینید من بلوتوث فایل ترانسفر را که باز میکنم اول Sd card را نشون میده و یک بک که میزنم حافظه گوشی را که اس دی کارت بصورت یکی از پوشه های اون هست.
ولی حافظه گوشی من خیلی کمه و فقظ برای فایلهای سیستمی است.
شما اصلاْ نیازی هم به فایلهای برنامه ندارید.
اگر میخواهید از برنامه ها بکآپ داشته باشید (که واقعاْ نیاز به این هم نیست) هر وقت که به گوگل پلی استور بروید و نصب بزنید خودش میگه که آخرین ورژن را دارید یا نه. یعنی نمیاد دوباره دانلود کنه مگه آپدیت آمده باشه.
بجز این مشکلی دارید؟
با این حال میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید. البته فایلهای ذخیره را نشون نمیده. ولی خیلی بدردخور هست. هم روی گوشی و هم کامپیوتر نصب میشه.
دوستان من قبلن ی سیم کارت داشتم که با اون سیم کارتم توی Wechat , viber , whatsapp اکانت داشتم بعد سیم کارتم رو عوض کردم ولی همچنان این نرم افزارها رو گوشیم هست ... میخواستم ببینم اونایی که این نرم افزار رو تو گوشیشون دارن اسم منو با شماره جدیدم میبینن ؟
یا اصلن راهی داره که به شماره جدیدم دست پیدا کنن ؟
و ی سوال دیگه اینکه دیشب یکی تو وایبر بهم اسمس داد که من نمیشناسمش ... میخواستم ببینم این شخص حتما شماره جدیدمو داشته که اس داده ؟ یا به اکانتم با شماره قبلیم هم ممکنه اس داده باشه و به من رسیده باشه ؟
پیشاپیش تشکر
نصب کردم
بک که میزنم
اینا میاد
sdcard0
sdcard1
usbdisk
اولی باز میشه
دومی و سومی ارور میاد
can not enter into sdcard1 folder:
maybe it is not readable?
ok
راستش من میخوام بریزم تو کامپیوتر بخاطر اینکه میخوام رو یه گوشی دیگه بریزم تا نصب کنه واسه خودش
مث فایل های بازار که دانلود کردم
حدود 500 مگ بازی رو
ریختم تو پی سی
بعد ریختم تو گوشی دیگه
و راحت نصب کرد !
بخاطر همین میخوام فایل ها رو داشته باشم
که متاسفانه اصلا غیب هستن و دیده نمیشن !
خوب یکیش که USB است. (تا وصل نباشه که نمیخونه)نقل قول:
یعنی گوشی شما دوجای مموری کارت داره؟
به هرحال یکی را که میخونه.روی گوشی باید با astro بخونه. گوشی شما با مال من تفاوت داره.
ببینید میتونید با Snappea یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوتا گوشی را همزمان به کامپیوتر وصل کنید و برنامه ها را نصب کنید؟
الان کابل هم وصل کردم ولی از طریق گوشی همون ارور رو میده
تو pc هم فایل خاصی اضافه نشده!
مموری؟ اصلا گوشی مموری نداره ! حافظه داخلی خودش هست ...
:n13: من اصلا متوجه نمیشم ! مگه نباید یه فایلی چیزی باشه که بریزیم رو کامپیوتر؟
مثلا یه بازی که گرفتم 40 مگ هست !
این فایلش کجاست پس !
مث برنامه های بازار که تو
icm - download
موجود هستن!
بابت اون برنامه هم ممنون
ولی فعلا میخوام فقط اینا رو بریزم تو کامپیوتر !
سلام من bluestack رو کامپیوترم ریختم ،الان وقتی برنامه های فارسی را که باز میکنم یا کسی ی متن فارسی برام بفرسته حروف را جدا جدا نشون میده ،چی کا رباید بکم ؟
دوم این که برنامه google map را که میخوام update کنم میگه ناسازگار ..چرا ؟
شاید بحث فیلترینگ اینا باشه الان دقیق متن پیغام رو بذارید ببینیم چی میگه؟نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مشکلم اینه ؟
اینم بگم رو کامپیوتر اجرا کردم
چه برنامه ای باید اینستال کنم تا درست شه
این هم مربوط به مشکل ناسازگاری
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . (یعنی حافظه یا همون SD card)نقل قول:
داخلی 16 گیگ و خارجی تا 64 گیگ. گمون کنم شما اصلاْ مموری خارجی استفاده نمیکنید. (خوب البته نیاز ندارید.)
برای همین فقط یک مموری خوانده میشه.
برای من برنامه های گوگل پلی استور توی پوشه دانلود هست.
البته خیلی وقته از بازار استفاده میکنم.
من با این برنامه کار نکردم. ولی باید در settings جایی برای تنظیم فونت یا انکودینگ باشه.نقل قول:
بقیه برنامه ها روی ویندوز فونتها را درست نشون میدهند؟
(میخواهم ببینم انکدینگ ویندوزتون درسته؟)
حتما factory rset نکردی دوست عزیز .نقل قول:
خب مشکل من حل شد !
متوجه شدم گوشی باید روت باشه که بتونم فایل های گوگل پلی رو بریزم رو pc
ولی یه برنامه پیدا کردم
monoboro
عالی بود ... تموم برنامه ها رو ریختم رو pc براحتی در 5 دقیقه ...
بلی تو ویندوز هیچ مشکلی از این بابت ندارم.نقل قول:
تو این برنامه هم setting داره ولی encoding نداره ،حتی زبان را هم فارسی انتخاب کردم فرقی نکرد
monorobo یا moborobo ؟نقل قول:
با سلام
این نرم افزار AutoCAD 360 ورژن تحت اندروید رو کسی باهاش کار نکرده؟
می گه اکانت درست کن و وقتی این کار رو می کنی، یه ایمیل عقیم(!) برات می فرسته
که فایده ای نداره.
بعد نمی دونم یه فایل CAD رو اصولا چه جوری باید باهاش باز کنی.
اصلا باز می کنه یا نه!؟
بماند که برای انجام ترسیم جدید هم می نویسه باید ورژن Pro رو بگیری که پولی هست و الی آخر.
کسی راه حل برای این مشکل من داره ؟نقل قول:
بله من باش کار کردم مشکلی نداره!نقل قول:
شما یه اکانت میسازی و باش لوگین میشی (برای لوگین از برنامه های ف ی ل ت ر شکن استفاده کنین)
به قول شما برای ترسیم جدید نیاز به نسخه Pro هست
ولی باز کردنه نقشه و ادیت رو با همین ورژن میتونین انجام بدین
سلام
من از یه سری برنامه مثل mx player و یا mobo player برای دیدن فیلم با زیر نویس تو گوشی استفاده میکنم و متاسفانه وقتی فیلم پخش میشه هر چند ثانیه یه بار صدای فیلم قطع میشه و دوباره میادش بعضی وقتها هم زیر نویس هماهنگ با فیلم نیستش کسی نمیدونه باید چی کار کنم ؟ و یا برنامه دیگه ای بهتر از اینها نیستش که بشه فیلم با زیر نویس رو توی گوشی دید ؟
ممنون
شاید از کدک باشهنقل قول:
این رو تست کنین:
این نسخه ای رو که گذاشتید نصب کردم با کدک هاش ولی مشکل از تبدیل فیلم ها بود که درست توی گوشی اجرا نمیشد ولی الان درست شده .نقل قول:
ممنون
اشکال در نصب برنامه جاوا برای اندروید 4.2سلام به همه
برنامه برای اجرای جاوا در اندروید 4 برنامه سراغ ندارید ؟؟؟
من Jbed v1.20 Android 2.2 Java Emulator رو نصب کردم که گفته بود برای اندروید 2.2 و بالاتر که این ارور زیر رو میده unfortunately , java has stopped
ممنون
باز کردن برنامه وی چت
نقل قول:
سلام به همه
دوستان گوشی من هواوی g510 هستش برای اولین بار میخام نرم افزار اومدم نصب کنم
این پیغامو داد
برای حفظ ایمنی،، گوشی شما طوری تنظیم شده که نصب برنامه هایی که از android market دریافت نشده اند را مسدود می کند
حالا باید چکار کنم؟؟؟
بعد یه سری
گفتن باید موقع نصب نرم افزار حواسمون باشه که یه وقت آنتن نپره و از این حرفا یه جام گفته بودن برای بعضیا باید رووت بشه جریان اینا چیه؟؟؟
ممنون میشم کسی پاسخ بده////////تشششششششششششکر
سلام. آقا من سایفون رو دانلود کردم ولی وصل نمیشه. میگه وصل به اس اس اچ امکان پذیر نبود یا میگه اس اس اچ متوقف شده است. ورژن جدیدشم فک کنم هس. گوشیمم نکسوس فوره. ممنون میشم کمک کنین مرسیی
با سلام
وقتی گوشیم ( htc desire v ) آپدیت میکنم که حدود 8.51 مگ هم هست وقتی که میخواد نصبش کنه تا وسط میره (تا وسط لود میشه ) اما یهو یه گوشی میاد که سمت راست بالاش یه مثلث با علامت خطر میزنه و نصبش نمیکنه بعدش گوشی ریست میشه و میاد بالا میخواستم بدونم کسی میتونه کمکم کنه که چرا آپدیت انجام نمیشه ممنون میشم کمکم کنید .:n18:
شما چون گوشیتون اندروید 4 داره باید برنامه ای رو که نصب کردید پاک کنید مشکلتون حل میشهنقل قول:
سلام
من تازه با ساییتون آشنا شدم
سوالی داشتم اگه جواب بدید ممنون می شم
یاهو مسنجرم روی گوشی قبلا کامل بود اما از وقتی که ارتقا دادم اندروید گوشیمو دیگه امکان استفاده از وبکم ندارم.گوشی من galexy s advance
می شه راهنماییم کنید و ارور unfortunately,messenger voice and video plug-in has stopped را میده
باتشکر
سلام
1-دوستان چطور می تونیم کاری کنیم که برنامه ها به صورت پیش فرض بر روی مموری کارت(sd cart) نصب بشن؟
2-برنامه هارو با نرم افزار Wondershare MobileGo روی مموری کارت انتقالشون دادم .از لحاظ منطقی تا چایی که مموری کارت جا داره می شه رو گوشی نرم افزار نصب کرد و انتقالش داد رو مموری کارت ولی مشکلی که هست دیگه نمی تونم نرم افزار نصب کنم و پیغام می ده که فضای کافی موجود نیست! در صورتی که مموری کارت خیلی خالی جا داره!
ممنونم
سلام دوستان
من برای پخش آهنگ روی گوشی desire c مشکل دارم بعضی آهنگها خوب پخش میشه و بعضی آهنگها مشکل داره و وقتی پلیر رو عوض میکنم خوب میشه ! و بعضی وقتها با هیچ پلیری درست نمیشه و فایل آهنگ هم سالم هست!
کسی میدونه چرا اینطوری میشه؟
سلام دوستان
من یه مشکل اساسی دارم
گوشیم htc wildfire s هست
و هروقت برنامه ای بخواد نصب بشه ارور میده که فضای کافی روی اینترنال مموری نیست
در حالی که sd card هم خالیه
چطوری میشه کاری کرد تا برنامه ها روی sd card نصب بشن؟
قبلا خواستم با نرم افزاری اینکار رو بکنم ولی ارور داد .
سلام
کسی میدونه چرا آخرین آپدیت اندروید ۴.۳ برای گوشی سونی زد ۱ نمیاد!؟
در حالی که ۲ هفته بیشتره که سونی فرستاده برنامش رو!!!:n13: