دوست عزیز تو فرشته نجات من شدی :31::10:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز تو فرشته نجات من شدی :31::10:نقل قول:
نقل قول:
احتمالا همینطوره به خاطر اینکه این مشکل توی فروم های خارجی هم دیدم گزارش دادن . در کل بابت جوابتون ممنونم .
نقل قول:
دوست عزیز همونطور که گفتم اصلا آسانسور هر کاری میکنم یعنی از REC که استفاده می کنم تکون نمیخوره !!!
این مشکل توی فروم های خارجی هست حالا یک دور بازی رو پاک می کنم نصب میکنم ببینم میشه یا نه !
دست درد نکنه:20: ...اما سایت دانلود چیلتره :41::37: نمیشه جای دیگه آپ کنی ؟نقل قول:
من تو ign خودم هارلی از جوکر حامله بوده! credits هم تموم میشه شعر میخونه واسه بچش که : مامان تورو به خاطر زشتی های این دنیا میکشه(تا زشتی های جهانو نبینه)
خیلی خیلی خیلی ناراحت شدم واقعا آخر بازی تراژیکه
سلام دوستان گیمر و عزیزم
من به جایی رسیدم که Nora رو پیدا کردم ( تو قالب یخی هست) و مستر فریز پیشش واستاده و رو نقشه هم دیگه هیچی نیست و همه جا هم سرک کشیدم و هرچی آدم بوده از بین بردم .... حتی اون 3 تا نماد رو هم رو نقشه ست کردم و الان هیچ چیزی انجام نمیشه .... آیا باید Nora رو آزاد کنم ؟ اگر اینطوره چطور ؟!؟! رو نقشه هیچی وجود نداره همه جا هم سرک کشیدم از 4 جهت دریاچه یخ تا موزه و ..... خواهشمندم راهنمایی بفرمایید.
یه مقدار هم تو شهر گشتم و سعی کردم یه سری Riddler آزاد کنم بلکه یه تکونی بخوره بازی که نشد .... در ضمن الان اون دستگاه ها رو که می خواهم h-a-c-k کنم میگه که این دستگاه ها با اینکریپشن تایگر کدگذاری شده اند و نمی تونه h-a-c-k شون کنه .... باید چه کنم ؟
ممنون
nora رو چصوری از کجا گیر اواردی. من هرچی میرم اونجا که علامت گذاشته پیداش نمیکنم:41:نقل قول:
پشت دریاچه جایی که روی دیوار اگر با حالت Detective نگاه کنی قابل شکستن هست. می تونی با ابزاری که یخ درست می کنه ( جهتش سمت راست مایل بالا هست تو ابزارهای بتمن) همون که یخ پرت می کنه !
روی دریاچه از اون ابزار استفاده کن و یه تیکه روی دریاچه درست کن و یه سری قلاب وجود داره که می تونی با اون ابزار کابل ایت خودتو که روی یخ واستادی بکشی به سمت مخفیگاه Nora .... یه نیمچه مبارزه ای می کنی و می بینی که Nora تو یه کابین یخ زندانی هست ....
سلامنقل قول:
شما بازیو کامل تموم کردی؟اگه بازی تموم بشه بهت این امکانو میده که میتونی راحت اونارو هـک کنی.
خب ماموریت nora که تمومه.کار خواصی نمیخواد بکنی.
برای riddler هم باید علامت سوال جمع کنی.اگه از یه تعدادی بیشتر بشه خود riddler برات سوال طرح میکنه(چیستان) که اگه درست جوابشو بدی یکی از مکانهای riddler و بهت نشون میده و میری اونجا و آدمای زندانی شده توسط riddler و نجات میدی.
مثلا من 3 جای riddler و پیدا کردم.جای چهارمو دیگه نتونستم پیدا کنم.رفتم یه کم علامت سوال جمع کردم که شد 240 تا از 400 تا بعدش riddler ازم سوال(چیستان) پرسید و مکان چهارم هم پیدا شد.:5:
چیستان های ریدلر ربطی به تعداد علامت سوال نداره ها! من رفتم یک side mission انجام بدم دیدم روی یک نمایشگر ریدلر اومده داره حرف میزنه بعد چیستان پرسید جواب دادم جای اولین گروگان رو گفت. بعد شما باید با حالت detective mode ادم هایی که به رنگ سبز در اومدن رو ازشون اعتراف بگیری. :46:نقل قول:
دوست عزیز میتونی فایلت رو در تاپیک مستقیم کردن لینک های آپلودسنترها درخواست بدی تا برات لینک مستقیم بشه، فیل هم نیست قابلیت رزیوم هم داره اینم آدرس (لینک زیر) تاپیکش برو صفحه آخر درخواست بدهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282592
نه فکر نکنم بازی تموم شده باشه !!!!!!! ولی رو نقشه هیچی نیست و هیچ کاری هم برای انجام دادن نیست .... چی کار کنم ؟نقل قول:
نه دمویی دیدم نه چیزی ! هنوز جوکر رو هم ندیدم ! ( البته نمی دونم باید ببینم یا نه ... )
مطمئنا بازی تموم نشده....
ّبیا این راهنمای بازی.از روی این ببین کجایی تا بتونم کمکت کنم:نقل قول:
کد:http://guides.gamepressure.com/batmanarkhamcity/
بعد از اینکه مستر فریز بمب یخی ها رو میده میزنی به اب و میری روشون
به یه دریچه میرسی که اون طرفش ابشار کوچیکی هست که این یکی رو نمی تونی از زیرش رد
بشی !!
خود بت میگه از شارژ الکتریکی استفاده کن ولی هر کاری کردم نتونستم در یچه رو باز کنم
عجب آدرسی دادم!!!!
لطفا کمک کنید که گیر کردم
اتفاقا فهمیدم چی گفتی:31:نقل قول:
دقیقا اونجایی که هستی یه بترنج داری که میتونی هدایتش کنی.اونو پرت کن و از لای اون دره رد شه.بعدش بذار مستقیم بره تا برسی به یه چیزی که داره اتصالی میکنه و برق دورشه.وقتی بترنجت بهش خورد حالا بترنجو مسیرشو تغییر بده و مسیرو برگرد.حالا از لای اون یکی دره ردش کن و بزن به اون کلیده تا در باز شه.گرفتی؟
سلام
می خواستم بدونم شبیه این برنامه ای که برای iOS اومده بود (که جای Riddler ها رو و کلا کارهای جانبی و مخفی رو نشون می داد و حجمش هم 140 مگ بود ) برای Android هم هست ؟ یا برای خود PC ؟
اگه هست می شه لینک دانلودش رو بذارید ...
دوستان یه Guide هم برا Hacking بدین لطفا :42:
راستش ما با 360 بازی میکنیم دوتا آنالوگو میچرخونیم و موقعی که میخواد رمز پیدا شه دسته شروع میکنه به ویبره و اون موقع هست که میفهمی داره دره هـک میشه.نقل قول:
بدون اون هم تابلو هست باید انقدر بچرخونی تا حروفی که هی میره بالا یا پایین ثابت بشن و بعدش خلاص.:20:
عجب بازی خفنی هست ، Open World !
:27:
بعد یه سوال دیگه ...
این Bat Claw ما توی arkham asylum 3 تایی می شد که می تونستیم باهاش دیوارهایی که روی زمین نیستند رو خراب کنیم ... یادتونه ؟! اینجا نمی شه ؟!
و سوال آخر ...
این طول برد Bat Rang رو نمی شه زیادتر کرد ؟! یعنی مسافت طولانی تری بشه کنترلش کرد ؟!
مر30
جواب هر دو سوال - خیر.نقل قول:
در مورد سوال اولتون این توضیح رو بدم که برای خراب کردن اون جور دیوار ها - در صورتی که کنار آب باشن - باید در مجاور اون دیوار, صفحات یخی رو درست کنین و بپرین روشون با ژل انفجاری دیوار رو تخریب کنین. برای تخریب دیوار های چوبی هم - در صورتی که در سطح بالاتری قرار دارن - با پرواز و شیرجه زدن به سمتش اون دیوار خراب کنین. (تکنیک Grapnle Boost رو هم با انجام تمرین ها باز کنین.)
بالاخره یه ایراد از بازی پیدا کردم! :31:
از آب درمیاد بیرون انگار نه انگار ک رفته تو آب ! خشکه خشکه!
بالاخره بازی اومد دستم ..خیلی حال کردم باهاش ..دلم تنگ شدده بود واسه بتمن .
خدارو شکر به سیستمم خورد و مشکلی هم نداشتم..
خوب بالاخره منم بازی رو تموم کردم.فقط به نظرم کوتاه تر از Arkham asylum بود نمیدونم چرا این طور احساس کردم ولی.داستان بازی هم قشنگ بود.حال میداد.Gadget های جدید و قبلی بتمن خیلی باحالن.Glide و grapnel boost خیلی جالب بودن.کلا خیلی بازی قشنگی بود.
همه ی ماموریت های جانبی رو رفتم و می تونم بگم که عالی بودن مخصوصا Mad hatter ، Dead shot وIdentity thief
یه نکته برای دوستانی که با 360 بازی میکنن.برای گرفتن اچیومنت Catch(فقط تو ماموریت Watcher of the wings میشه گرفت این اچیومنت رو)
تو ماموریت جانبی watcher in the wings به سمت یارو که نگاهتون میکنه یه Remote batrang بندازین و اون میگیرش و شما اچیومنت رو میگیرید.:46:
نقل قول:
دوست عزیز یه سوال ...
من ماموریت جانبی مربوط به zsasz ( همونی که باید تلفن هاش رو ردیابی کنیم تا آخر جاشو پیدا کنیم ) رفتم و مخفی گاهشو رو نقشه پیدا کردم ....
بعد هم وارد مخفی گاهش شدم و خودم رو رسوندم بهش و ماموریت رو انجام دادم ( یعنی آخرش انداختمش تو قفس ! ) 2 تا هم گروگان اونجان ...
بعد هم نوشت side mission compelete و تیک زد و ....
ولی الان که می یام بیرون و می رم تو شهر ، دوباره روی نقشه هست و می گه باید برید ماموریت رو انجام بدید و مخفی گاهش رو نشون می ده ...
باید کار دیگه ای بکنم ؟!!!!!!!
مر30
ما که با هزار ذوق و شوق گرفتیم به امید خیلی چیزا، ولی نخورد به این سیستم داغون ما
چه جور بازی هست کلا"؟:5:
اینطوری بگم، هر چی هست از این اساسین، 7-8 سرو گردن بالاتره :31::31:نقل قول:
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
نه.کار دیگه ای نمیخوادنقل قول:
شاید سیو نشده برات.هان؟؟؟؟؟؟؟:13:
یه یخ پرت کن تو آب بعدش بشین و از اون زیر رد شو. :)
یخ چیه یگه؟؟نقل قول:
سلام دوستان ....
من تازه شروع کردم به بازی ...... چطوری باید پنگوئن (panguin) رو بکشم ؟؟؟
ممنون
بمب یخ زا.نقل قول:
یه بمب پرت کن تو آب و یه قالب یخ درست میشه برو روش واستا
اسلحه هات چیان؟یه عکس از اسلحه هات بنداز.
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
سلامنقل قول:
به سلامتی
حالا خیلی راه داری تا بهش برسی.در ضمن بتمن کسیو نمیکشه.فقط بیهوش میکنه یا زندانی:20:
وقتی میرم نزدیکه پنگوئن بتمن با خودش حرف میزنه .... خوندم و ترجمش کردمنقل قول:
میگه : اسلحه پنگوئن خیلی قویه....من باید اونو فریز (freeze) کنم .....
من اصلا نمیدونم باید چیکار کنم !!
اسلحه فریز باید بگیرم ؟؟ از کجا ؟؟
ممنون
اگر دقت کنی قبل اومدن به پیش پنگوئن روی یک مکان پر اب هستی که یخ بسته اونجا سه دو تا راه دیگه هم دارهنقل قول:
وقتی از جایی که ابتدا وارد میشی مستقیم روبرو رو نگاه کنی مستقیم میشه مسیر پنگوئن سمت چپ میشه یک راه و راست راه دیگه شما بپیچ سمت چپ و برو داخل یک اتاقی که یک مرد یک دست با چماق بزرگش میاد اونو که زدی کنار اون میله ها در رو حک کن میری پشت میله ها داخل اون اتاقک ها یک مرد هستش که اسمش ویکتور هستش با اون صحبت میکنه و فیلمی نشون میده اون بهت اسلحه رو میده که به کمک اون میتونی پنگوئن رو خلع سلاح کنی
شما هنوز اون اسلحه یا قوله یخی خودتون رو ندارید بعد به دست اوردن اون میتونید به این قسمت بیایید که وقتی روی اب پرتش میکنی قالبی از یخ درست میشه
ماشین سواری ام داره؟
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
ولی هرچی باشه به سری AC نمی رسه!
راستی یه سوال حالا که بازی تموم شده نمیشه لباس بتمن یا Catwoman رو ترمیم کرد؟اش و لاش شدن جفتشون.نمی خوام لباس کلا عوض بشه فقط سالم همونجور که اول بازی بود.
نه ماشین سواری نداره ولی پرواز بازی داره:31:نقل قول:
تو بازی کن بعدش خودت بیا همینجا بگو این قشنگتره یا اساسین:13:
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
Nop:41:.............نقل قول:
داداش بتمن از اساسین امثال خیلی خیلی بهترهنقل قول:
ب نظر من جفتشون عالین هم اسسین هم بتمن....اینم درنظر بگیرید اسسین چهارمین نسخش اومده طبعا یه خورده تکراری میزنه ...کافیه AC2 رو با بتمن مقایسه کنید!