پس میگفتن سی پی لپ تاپ موبایلیتی هستش و به دستکتاپ نمیرسه ؟ یعنی فرقش فقط همین قدر؟:13: پس یعنی قدرت کارت 480 این لپ تاپ با 460 دسکتاپ باید مساوی باشه درسته ؟:13::46:
Printable View
پس میگفتن سی پی لپ تاپ موبایلیتی هستش و به دستکتاپ نمیرسه ؟ یعنی فرقش فقط همین قدر؟:13: پس یعنی قدرت کارت 480 این لپ تاپ با 460 دسکتاپ باید مساوی باشه درسته ؟:13::46:
سلام به دوستان,دیدم سوال در مورد سی پی یو ها زیاد پیش اومده گفتم اینو بزارم اینجا! میدونم شاید جاش اینجا نبود!اما کمبودش احساس میشه.
با تشکر:10:
[HTML]http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html[/HTML]
تست شد و مشکلی نداشت لینکش!:31:
لینکت خرابه .... دوباره یه تست کن .
نقل قول:
سلام به دوستان,دیدم سوال در مورد سی پی یو ها زیاد پیش اومده گفتم اینو بزارم اینجا! میدونم شاید جاش اینجا نبود!اما کمبودش احساس میشه.
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HTML کد:
تست شد و مشکلی نداشت لینکش!:دیکد:http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html
سلام دوستان من ميخوام يك لپ تاب تو رنج 2500000 بگيرم شما چي پيشنهاد ميديد
مورد استفادشم عمومي براي همه كار ميخوام
خواهش ميكنم به همون اندازه حساسيت خرج بديد مثل اينكه براي خودتون ميخوايد بخريد
با نهايت تشكر
خوب شما فقط دنبال جی 73 باش ..
سلام آخه دوستان گفتن تو اينجا نخريد G73نقل قول:
اگه ممكنه بيشتر راهنمائي كنيد ممنون ميشم
چرا نخرید ؟ کی این حرفو زده . به نظر من که لپ تاپ قوی هستش ... کارت 480 داره و توی بعضی از مدلها 5870 که قوی ترین کارت گرافیک .... شما خیالت راحت جی 73 با رم 8 گیگ پیدا کن که سی پی یو 740 یا 840 داشته باشه ....
نقل قول:
سلام اگه ممكنه يك راهنمائي خوب براي خريد ميخواستم چون زياد تجربه ندارم ممنون
از كجا بخرم
با دستگاه چه متعلقاتي اضافي هست
خوب این که توش چیا هست رو منم نمیدونم ولی چیزهایی که باید باشه دیگه ، با اشانتیون ها مثلا کیف و موس .... اگه باشه .
شما اگه میتونید روی مدل gx660 هم فکر کنید ولی قیمتش 3 تومن . میشه گفت اینم خوبه
برای خرید هم برید بزار رضا یا قبل از چهار راه طالقانی یه بازاری هست که فقط لپ تاپ میفروشه . اونجا هم نمایندگی ایسوز وجود داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت راهنمائياتون اين msi كدوم گارانتي معتبرتره چون شنيدم قطعات رو عوض ميكنند منم زياد سر رشته ندارم ميترسم تقلبي بدننقل قول:
در ضمن ساخت كدوم كشوره آمريكايي ،چيني كه نيست؟
والا کاغذشو گم کردم دقیقا نمیدونم کدوم گارانتی معتبرتره شما توی تاپیک ام اس آی این سوال رو کنی بچه ها بهتر میتونن کمکت کنن . این لپ تاپ برای 12 گیگ رمش گرونه که به نظر من 12 گیگ زیاده و اصلا استفاده نمیشه شما دنبال جی 73 باش که رم 8 گیگ با سی پی یو 740 و یا 840 داره . سی پی یو 840 خیلی قوی تر از 740 ... تازه جی 73 17.3 اینچه ....فکر کنم قیمتش هم پایین تر از gx660 ... گارانتی رو هم توی تاپیک خودش سوال کن ....
با گارانتی ماتریکس .نقل قول:
ساخت چین هستش.
ممنون از كمكاتون اگه ممكنه چندتا سوال هم پاسخ بديدنقل قول:
1_شما چرا در مورد سوني وايو چيزي نگفتيد
2_از بين جي73 و جي ايكس660 ،جي73 رو پيشنهاد ميديد؟ اگه زحمتي نيست يك مقايسه بينشون بزاريد
3_جي 73 مگه همشون يك نوع سي پي يو نداره يعني اين مدل سي پي يوش هاش دو نوع هست اگه اينجوره قيمت تقريبي هر كدوم چنده
4_كدوم گارانتي اي سوس معتبره به نظرتون از خود شركتا بگيرم يا پاساژ
5_اينجا تاپيك ام اس آي پيدا نكردم
بازم ممنون بابت راهنمائي هاي دوستان
من بشخصه خرید msi رو به شما توصیه نمیکنم.
کیفیت ال سی دیش اصلا تعریفی نداره.در کل کیفیت قطعات و مونتاژش خوشایند نیست.
asus g73 هم سری گیمینگ به حساب میاد و فعلا تو ایران 2 نوعش موجوده(البته تو تهران)
1:g73 jw که با گارانتی دیجیتال با قیمت 2.440 تومن به فروش میرسه که سی پی یو core i7 740 داره با رم8 گیگ و ...
2:g73 jw3d که تعداد محدودی آورده بودن و فعلا تموم شده که ال سی دی فول اچ دی با 3d و 120 هرتز داشت که قیمتش هم بالا بود.3.500 تومن.
سری جدید g73 با سی پی یو جدید فعلا وارد ایران نشده.
در مورد خرید هم شما باید مشخص کنید از لپ تاب چه انتظاری دارین؟؟؟
اگه کارت گیم نیست من به هیچ وجه خرید g73 رو برات توصیه نمیکنم چون هم بزرگه و هم وزنش زیاده که باعث میشه حمل و نقلش سخت باشه.
نقل قول:
بازم ممنون
نه كارم گيم نيست
ولي كيفيت برام مهمه مثل كيفيت ال سي ديش ،كه باعث نشه چشم اذيت بشه ،جي73 چقدره وزنش؟
چيزايي كه عمومي هست باالطبع براي منم مهمه مثل كيفيت صدا ،عمر مفيد،مدت زمان نگهداري شارژ و....
بازم بسيار ممنون از راهنمئيتون
خوب شما اگه لپ تاپی با این قیمت بخواید بخرید 100 درصد گرافیک گیم روشه .... و راهی ندارید جز پول اضافه دادن برای گیم . جی 73 از توی مدلهای مختلفش از وزن 3.3 تا 4 کیلوهستش... شما اگه کارت گیم نیست دنبال یه لپ تاپ سی پی یو قوی ولی با گرافیک پایین باش که توی رنچ قیمت 1.500 هم پیدا میشه ... مثل دل 1558 که البته کیفیت صفحه دل اصلا خوب نیست از بغل که نگاه کردم احساس کردم صفحه سیاه سفید ...
جی 73 برای اینکه گیم هستش باتری رو فقط 2.5 ساعت نگه میداره که البته با بازی کردن میشه 1 ساعت...
دوستان ASUS G73 به طور رسمی وارد نشده هنوز؟
nasrGod دوست عزيز
شما اگه كارت گيم نيست برندهاي ديگه رو ميتوني امتحان كني كه با هزينه ي كه داري ميكني خيلي بهتر ميتوني جواب بگيري
اگر دنبال كانفيگ بالا هستي مطمئنن بايد در مواردي سراغ گيم ها بري يه نمونش هم همين جي 73 هستش كه امسال در زمينه گيم بهترين مدل معرفي شد
خيلي به وزن حساسيت داري ميتوني مدلهايي مثل سوني سري z و حتي مك بوك اير رو هم ببيني
مك بوك كيفيت تصوير خيلي خوبي داره باطريش هم در حالت نرمال تا 7 ساعت هم ميره
برو انوی بخر
من يك لپ تاپ ميخوام كه تصويرش عالي باشه و چشم رو اذيت نكنه به نظرتون لپ تاپ اپل بگيرم يا سوني يا اسوس و...نقل قول:
نميدونم چكار كنم
تا 2500000هم ميخوام هزينه كنم
وزنشم مهم نيست
فقط كيفيت
برا گيم هم نميخوام
ممنون و خواهش ميكنم كمك كنيد تا از بلاتكليفي در بيام
سلام در جواب این دوستم باید بگم لپ تاپ های macbook pro رو انتخاب کن تمام LED واینکه این برند مک رو LEDهاش خیلی حساسه.کیفیت فوق العاده ای داره.
مسلما با اين شرايط به شخصه اسوس نميگرفتمنقل قول:
با اين پول بهترين كانفيگ از سري F سوني رو ميشه گرفت
اما اگه يكم دردسر واسه خودتون بخريد
ميريد سراغ اپل
چون واقعا از نظر نمايش تصوير خيلي خوبه
اگه پول داشتم 2 میلیون تومن ازت میخریدم .... :31:نقل قول:
الان این asus g73jw اومده ایران؟چنده؟پایتخت اورده؟
این ASUS G73JW-TY161V
معنی ty161v چیه؟ تویه این سایتای فروش ایرانی اینو نوشته بود یعنی چی؟
دوستان JW بازی های امروزی رو خوب فرم نمیده به خاطر گرافیکش پشنهاد می کنم jh بگرید تا پشیمون نشید صرف جنس منم نیست
موفق باشید
اونجوریام که میگید دیگه نیست تو یو تیو ب یه نگاه بندازید.یه ذره شاید سرتره مخصوصا تو مترو ولی تو بقیه بازی ها زیاد معلوم نیست تفاوتشون.تازه چندتا مشکل تو سری جدید حل شده به گفته شرکت.ولی هر کدوم گیر اومد بگیرید که من خودم هنوز گیر نیاوردم.
مدل پایه 2400000 تومان با گارانتی الماس.نقل قول:
مدل 3 بعدی با این تفاوت ها نسبت به پایه:
مانیتور 120 هرتز 3 بعدی.
2 تا هارد هیبریدی سیگیت 500 گیگابایتی 7200 دور که تو هر کدوم 4 گیگ اس اس دی داره.(40 درصد سریعتر از هارد معمولی 7200 دور)
عینک 3 بعدی انویدیا.
بلوری رایتر .
قیمتم من به 2-3 تا مغازه دار پایتخت بین 3000000 تا 3200000 تومان دادم و اونا بالای 3500000 تومان فروختن.
البته ورژن امریکایی من اورده بودم و با گارانتی 2 ساله گلوبال.(مدل g73jw-3de)
اما مدل ساده رو با قیمت 2400000 تومان و گارانتی الماس و کیبرد فارسی فروشگاه دیجیتال پایتخت داره. ظاهرا قیمت میده 2500000 تومان اما تا 2400000 تومان هم راه میاد. همین مدل رو من میتونم از خود الماس 2300000 تومان بگیرم .
گرون نذاشتن.به نظرتون من چند تا سایت دیدم گذاشتن 2 تومن.چه جوریاست؟
نقل قول:
دوست عزیز تو مدل JW با اینکه metro با nvdia معرفی شد تو حالت ultra همش 9 فریم می ده ولی JH رو همین حالت 11 فرم میده شاید بگید زیاد نیست اما کلا 4 پله گرافیک 5870 از 460 بالاتره من میگم وقتی می یایید همچین هزینه ای می کنید بدلیل اینکه نمیشه گرافیکو آپگرید کرد گزینه درست رو انتخاب کنید. بچه ها راستی ببنید کسی JH منو نمی خواد من عازمم هنوز لیبلLCD روشه ها خیلی فوری Help me:46:
من 1.700 تومن میدم.از اون بیشتر نمیتونی بفروشی چون هم بزرگه و هم سنگینه و دست دوم هم که خودت میدونی بازار خوبی نداره.نقل قول:
اگه خواستی pm بده.
تو همه بازی که jh خوب نبوده تو بعضی ها فقط .شما یه سر به فرومای خارجی بزنید.نظرات رو بخونید.هر کدوم مزایایی نسبت به هم دارن.jw خنک تر از اونه.
شما می تونی یه سری تو سایتهnotebookcheck بزن بعد لیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو ببین بعد اونوقت متوجه می شی.برو اولین گزینه رو کلیک کن.
حالا اون دوست عزیز که می خواست بز خری کنه برادر من 2100 کمتر را نداره مدل من b1 تازه با گارانتی.بعد معلومه که باید سنگین باشه چون یهdesktop replacement که پرتاپله هر کسی می خواد همچین غولی بخره باید همه چیزشو به جون بخره همین کارت گارانتی ویستاش کلی می ارزه.من چون عازمم می خوام بفروشمش ولی دلیل نمیشه که بکشمش که:18::46:
من با این حال فعلان نمی گیرم میزارم مدل asus g73jw-3d قیمتش بیاد پایین اونو می گیرم.خیلی کیفیت تصویره عالی داره.
هر جور مایلی ولی اگه می خوایی بازی های روز رو بازی کنی 460 حرفی برا گفتن نداره مثلا بازی هایی مثل کرایسیس 1 (عمری کرایسیس 2)رو تو خواب ببین و امسال just cause2 ,کرایسیس برادر هودو اینها حتی فرم هم دیگه بهت نمیده.:2:
مرسی ولی یه جوری میگی انگار گرافیک ۵۰ تومنی انداختن توش.شما یه سر به یوتوب بزن بعد بگو فریم نمیده.فریم. میده خوبشم میده.اصلا کودا و فیزیکسم که حساب نکنیم با هر اپدیتی که برای درایواش میاد بهتر میشه کاراییش.اصلا اونجورا هم که شما میگی گرافیکش سر نیست.شما مدل 3d رو ببین بعد بگو هیچ مدلی به پای تصویرش نمیرسه.
ولی من جاتون بودم نمی فروختم تو ایران چون بازار دست دوم فروشی اصلا خوب نیست.
------- با یه سرچ کوچولو می فهمید این مدلا یه کوچولو با هم تفاوت دارن .تفاوتشونم تو بازی به بازی فرق می کنه تو هر کدوم یکی یکم سرتره.اختلافشونم در حد ۵٪ هست.
مدل 3 بعدی فعلا تو لیست خاورمیانه نیست و مختص بازار امریکا هست.نقل قول:
حتی 3 بعدی تو اروپا هم تفاوت قطعات با مدل امریکا داره.
اگر تصمیم شما برای گرفتن 3 بعدی جدی باشه من کمکت میکنم که مناسبتر بگیرید.
نقل قول:
واووووو من دی گه چی بگم دوست عزیز من روزی که خواستم g73 بگیرم بنچمارکای جفتشونو دیدم عزیز بگیر اونوقت سلامت می کنم دیگه برا همه ثابت شده 5870 یه غول حالا حالا شما برو یوتیوپ من چیزی که دارمو داشتنو دارم می گم.مجبورم برا فروش جنسی نیست که دست داشته باشه عازم تایلندم می خوام sager بگیرم
راستی این سایتی که گفتم توسط خود مهندس های جنس های ذکر شده اش بنچمارکاشونو میدن
نه اینکه شما توسط یه کاربر تو یوتیوپ تبلیغ یا به معرض گذاشته نظر بدی.
ببین کی رس لپ تاپو جی پی یوشو در آورده من خودم تا الان همه ی بازی هارو با حالت ULTRA بازی کردم.:10: