به نظر شما چه کار کنم بگیرم در کل خوب است؟
به نظر شما چه کار کنم بگیرم در کل خوب است؟
در تاپیک P1000 مطرح کنید تا هم نظم انجمن حفظ بشه و هم زودتر به جواب برسید!
ممنون
اين پست رو به خاطر اينكه تو تاپيك قيمت ها نيست يواشكي جواب بدين :20: :نقل قول:
آقا من ديشب قيمت كردم از ميدون وليعصر، 32 گيگ با گارانتي مايكروتل زير 620 كسي قيمت نداد. اين قيمتي كه شما دادي مال كجاست؟ با گارنتيه يا بي گارانتي؟ تورو خدا زود جواب بدين نره تو پاچم.
آقا از من تحقيق كن تر تو عالم نيست. بعد از كلي تحقيق به اين نتيجه رسيدم كه بگيرم. امشب هم دارم مي رم كه بگيرم. مياي بيا با هم بريم! :10:نقل قول:
سلام دوستان عزیز
نمیدونم جای درستی این سوال رو پرسیدم یا نه؟
آیا میشه با گالکسی تب به اینترنت adsl وصل شد ؟ و اگه میشه چه طوری میشه توضیح بدید ؟ مرسی
بله دوست عزیز میشه از طریق wifiنقل قول:
سلام من یه گالکسی تب خریدم اما جای سیم کارتش خراب شد شد و رفتم نمایندگی میکروتل وگفت بوردش باید عوض شه حالا خواستم بدونم قیمت بورد چقدر هست
توضیح ندادید چه طوری میشه وصل شد .نقل قول:
دوست عزیز مثل زمانی که میخواین با گوشی وصل بشین وای فای تبلت رو باز میکنید و دنبال شبکه میگردید پیداش که کردید وصل میشید وبه راحتی به اینترنت وصل میشیننقل قول:
ببخشید من متوجه نمیشم .:41:نقل قول:
من اینترنت adsl دارم که مودم من با سیم به کامپیوتر وصل میشه . حالا میخوام با تب از این اینترنت استفاده کنم .
وقتی تبلت رو با کابل به کامپیوتر وصل میکنم چه کارایی رو دقیقا باید انجام بدم ؟
وقتی کابل متصل هست وای فای چیزی پیدا نمیکنه . :41:
در وهله اول مودم adsl تون باید مودم وایرلس باشه یعنی به صورت بی سیم بتونید به اینترنت وصل بشید اگه مودمتون وایرلس نباشه امکانش نیست این روشی که من میگم نیازی به سیم نداره که به تبلت وصل بشهنقل قول:
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز:11:نقل قول:
اصن حالا که اینطور شد تب نمی خرم. میرم Ipod میگیرم. :8:
نقل قول:
دوست عزیز شما برای استفاده از adsl احتیاج به یه مودم ِ adsl داری. اگه این مودمت امکانات وای فای داشته باشه می تونی با تب از طریق این مودم به اینترنت وصل شی. :20:
میان ماه ما تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است....نقل قول:
منظورتون ipad بود دیگه ایشالا....
قیمتی که دوستمون گفت بدون گارانتی این قیمت هست با گارانتی اصای حدود همون قیمتی هست که به شما دادننقل قول:
شما دیگه اگه با گارانتی میخوای بور نماییندگی بازار موبایل ایران
سلام
ببخشید مونئم بین این تبلت و htc فلایر کمکم کنید؟
لوازم جانبی اش را از کجا گیر بیارم ؟
نه همون Ipod بود. پنج شنبه رفتم كه گلكسي تب بگيرم از ميدون وليعصر، هيچكس گارانتي اصل نداشت. دير وقت بود ديگه نتوستم برم سمت جمهوري.نقل قول:
تو اين دو روز فكر ميكردم ديدم گلكسي تب به كار من زياد نمياد - به گلكسي توهين نباشه ها، گلكسي بي نظيره - يعني ديدم اصلا تبلت به كارم نمياد. من فقط عاشق قيافه و كارايي هاش شده بودم.
فكر كردم يه چيز كوچيك احتياج دارم كه كاراي روزانه ام رو توش بزنم و موزيك بازيم رو باهاش بكنم. خب ديدم چي بهتر از IPod ؟؟
اينه كه امروز ميرم يه Ipod بگيرم. (اگه نظرم باز عوض نشه! :13: )
دوستان سلام این اولین پستم امیدوارم چیزای زیادی اینجا یاد بگیرم من با لب تابم از فایل ها ی پی دی اف خیلی استفاده میکنم یعنی به عنوان کتابخوان و روی اونها با ادوب اکروبات و نیترو پی دی اف متن مینویسم یا اینکه از کتابهام عکس میگیرم و یا عکس اونها رو رو صفحه نمایش میخونم و ویرایش میکنم و یا تبدیل به پی دی اف میکنم میخوام ببینم این گلاکسی هم این امکان رو داره یا نه یعنی نسخه های ادوب اکروبات و یا نیترو پی دی اف و سایر تصحیح کننده های پی دی اف براش وجود داره میشه با توجه به اینکه لمسی هست با قلم رو متن ها و یا عکسها مثلا به فارسی متن نوشت و عکس و پی دی اف رو ویرایش کرد البته فکر میکنم نوع ده اینچی برای کتابخوانی مناسب باشه ممنون
به نظرتون خوبه بگیرم با گارانتی اش چند 32G
گالکسی 8.9 آیا قابلیت مکالمه است؟
'گلکسی تب P1010 همه برنامه های آندروید رو اجرا میکنه ؟
نقل قول:
این مدل اگر می خواهی یک سایت هست که خیلی ارزون میده اگر خواستی پ.خ بده
سلام
من براي اين سئوال كل اين 25 صفحه رو خوندم اخبار قبل از ورود تبلت تا حالا . . .
من درمورد GPRS سئوال داشتم چند جا چند نفري پرسيدن .ولي جوابي به اون صورت نبودفقط 1 مورد كه گفتن GPRS داره
مي خواستم بدونم به راحتي ميشه از GPRS استفاده كرد ؟ ( سئوال من فقط اين طريق اتصال هست كه براي من خيلي مهمه )
در مورد GPRS تبلت 7 اينچي توضيحي بديد و از تجربتون بگيد ممنون ميشم
فقط تبلتی که در این تاپیک بحثشه از سامسونگ قابلیت GSM و GPRS رو دارهنقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/results.php3?sQuickSearch=yes&sName=galaxy+tab
پس Galaxy Tab مشكلي با GPRS نداره البته 7 اينچيش
گارانتي رسمي Galaxy Tab تو ايران چيه ؟ كه خوب هم خدمات بده ؟
من اين تبلت رو براي كار با اينترنت ميخوام ، از اين نظر مشكلي نداره ؟ چه كارايي نميشه باهش معمولا انجام داد ؟
سام سرویسنقل قول:
همه کاری میشه کرد.
- در هنگام خريد به چه نكاتي بايد دقت كنيم ،كه اصل باشه ؟
- چه وسايلي جانبي بايد همراش باشه ؟
- آيا به غير از نسخه 2.2 . 2.3 در اينده به نسخه هاي جديدد تر هم امكان اپديت كردن داره يا نه فقط همين دو نسخه هست ؟
- من تو سايت رسمي سام سرويس هيچ محصولي از تبلت ها نبود ميشه لينك اين محصولو تو سايت رسمي با گارانتيش بزاريد ؟
با تشكر
نقل قول:
اولا گارانتی رسمی آن پارس مایکروتل است(به "ی" آن توجه شود) دوما بر بررسی تخصصی تو سایترا ببین همه چیز درباره ی آن نوشته است.کد:www.gsm.ir
:20::20::11::20:نقل قول:
سامسونگ بهترین ها را داره ولی من بین این مدل و 8.9 اینچی3G دارش موندم که صبر کنم اون بیاد یا اینو بخرم راستی 8.9 قابلیت مکالمه دارد یا نه؟
Galaxy 7.7 هم معرفی شد.
7.9 میلیمتر ضخامت
1.4 CPU
3.2 Android
7.7 اینچ صفحه
335 گرم وزن
GSM
اگه قیمتش مناسب باشه(بشه 700.000)یعنی مرگ P1000
همه اینا به کنار صفحش سوپرآمولد پلاس هست با رزولوشن (hd(800*1280:8:نقل قول:
اصلا سام سونگ بهترین نیست من هم نوکیا e72 دارم هم گلکسی تب 7نقل قول:
فقط ای 72:11:
باطری 4 ساعت و بیست دیقه بیشتر کار نمیکنه ( تمام روشن با وایرلس و فیلم دیدن) مثلا 4000 میلی آمپره
داغ میکنه
آنرویدش مزخرفه ( یه زوم نمیشه رو عکس کرد :2::2::2::2::2::2::2::2: )
با اسکایپ حرف میزنی کیفیت صداش مزخرفه ولی ای 72 عالیه
من 715 خریدم بعد دیدم بله رو عکس زوم میکنی همون جوری مات میمونه مثل اینکه این ایراد مال همه آنروید هاست
کیفیت صدای باند های روی خودش خیلی معمولیه
کیفیت موزیکش هم زیاد بالا نیست
زیر نویس هم که باید نرم افزار نصب کنه که خداروشکر زیاد اذیت نمیکنه
لامصب کیف و وسایل جانبیش هم گرونه
کیف از 25 به بالا
پایه HDMI به قیمت 85 هزار تومن!!
داری آهنگ گوش میدی یه فایل رو پاک کنی یا جابجا کنی همه چی رو میبنده و مموری اسکن میکنه :2::2::2::2::2:
ماشالا شارژر تو کلا با سیم یو اس بیش 20 سانته !!!
خوب حالا دستگاه رو تو کارتون گذاشتن!!
من ورداشتم بجای اون سوکت مسخره پلاستیکی کابل برق سوکتی بلند زدم بهش لا اقل 1/5 متر بلند شده
داری شارژمیکنی نمیتونی یو اس بی وصل کنی خیر سرش بلوتوسش ورژن 3 با یه گلکسی تب دیگه فایل جابجا کردیم فرقی با 2 یا 1 نمیکنه
ماشالا مارکتش هم که داستانه
ولی من 10 گیگ تا حالا برنامه گرفتم !!
کلی بگم من اصلا برای موبایل ازش استفاده نمیکنم چون هم گندس(چون تبلته) هم زود شارژ خالی میکنه
من بیشتر باهاش فیلم میبینم و اینترنت میرم
اینا تو دلم باد کرده بود به نظر من هروقت شده 400 تومن بخرید بیشتر نمیارزه:11:
شما احیانا رام استوک رو هنوز ندارید ؟نقل قول:
اگر اینطوره که حتما به gingerbread ارتقا بدید اون وقت دوباره بیایید نظرتون رو بدید.
کدام مدل سامسونگ قابلیت مکالمه داردغیر از p1000 من هنذفری بلوتوثی دارم از لحاظ وزن و بزرگی مسئله ایی نیست.
تو را به خدا کمکم کنید؟
گارانتیش که سرویس نمیده تازه دنبال مطلبن تا ازت پول بگیرن رامش خرابش داستانهنقل قول:
من رامش رو تغیر ندادم.
این چه مزیت های داره؟
مشکل زوم روی عکس و زوم دوربین حل میشه ؟
آقا هدست چی بگیریم
2080
42 تومن
کلیپر
58 تومن
ویو یا استریت
نامداران قیمتاش الکی بالاست
کسی نمیدونه رام 2.3 برای نسخه ی wifi only یا همون p1010 کی میاد? اصلا میشه رام های کاستوم p1000 رو روی p1010 نصب کرد?
بچه ها من امروز میرم گلکسی بخرم
تو تهران کجا خوبه؟
تصمیم اینه که گلکسی تب 7 اینچی بگیرم به نظرتون خوبه؟
ازنمایندگی سامسونگ خوبه بخرم؟
P1010 میخوام بخرم بیشتر باسه فیلم و بازی و نرم افزار میخوام و نمیخوام زیاد گنده باشه
فقط سریج جواب بدین
ممنون
درود به همگی
یه سری چیزارو بهتره قبل از خریدن حتما بدونین:
1-اگر میخواین به عنوان گوشی ازش استفاده کنین حتما یه هندس فریی بلوتوث تهیه کنین و یه راه برای مخفی کردنش پیدا کنین تا دزدا نبیبنن(خودم تو کمربند شلوارم میذارمش)
2-به فکر خریدن یک کیف برای او باشین وگرنه روش خش می افته
3-تماس طولانی تبلت با بدن(مثلا خودم که تو کمربندم میذاشتمش چسبیده بود به بدنم)موجب میشه تداخل برنامه ریزی به وجود بیاد در داخل تبلت و شاید هزینه های سنگینی همراه داشته باشه
تفسره:تو کیف باشه چنین اتفاقی نمی افته
4-با وجود کیفیت بسیار بالای تبلت صدای تبلت بسیار کمه که میتونین اسپیکر بهش وصل کنین برای صدای زیاد
5-شک نداشته باشید حساسیت بالای تبلت به گرما و دمای ایران ممکن هست ایرادهای زیادی به وجود بیاره در تبلت و پس از گذشتن 4 ماه سنسور چرخشی اون و هزاران چیز دیگر در تبلت رو از کار بی اندازه
نظر خودم درباره تبلت:بسیار خوبه ولی خیلی اذیتم میکنه همیشه یه مشکلی براش بپیش میاد چون فن خنک کننده نداره
امتیاز من به این محصول
کارایی:8.5
طراحی: 9
شفافیت:9.5
باتری:7
استقامت بدنی:7.5
نمره کل:8.3
پیشنهاد:اگه حالشو دارین همیشه تعمیرگاه باشه پیشنهاد میکنم بخرینن فوقولادست ولی کاش همش براش مشکل پیش نمی امد:19:
ازش زیاد تعریف نمیکنن!؟!
میگن گلکسی اس خیلی ازش بهتره یا گلکسی اس پلاس !!