دیشب یکی از دوستام رونالدینیو رو تو کلاب allure دوبی دیده بود. فقط حیف که از VIP بیرون نیومد تا دوتا عکس بندازن:دی
Printable View
دیشب یکی از دوستام رونالدینیو رو تو کلاب allure دوبی دیده بود. فقط حیف که از VIP بیرون نیومد تا دوتا عکس بندازن:دی
این رونالدینیو ول کن این کلاب ها نیست
همین کارها رو کرد فوتبالش به این روز افتاد...
آدریانو: می خواهم تا سال 2013 در رم بمانم
سایت گل- آدریانو ، مهاجم باشگاه رم در صحبتهایی جدایی اش از این باشگاه را تکذیب کرده است.این در حالی است که گزارشهای مختلف از احتمال بازگشت او به برزیل خبر می دهند آدریانوی 28 ساله پس از پیوستن به رختکن رم در تابستان سال گذشته میلادی،نتوانست تاثیرگذار ظاهر شود .
اخیرا شایعاتی در مورد جدایی او از رم و پیوستنش به فلامنگو به گوش می رسد ولی مهاجم سابق اینتر در صحبتهایی به تکذیب این اخبار پرداخت و اعلام کرد که می خواهد به تیمش وفادار بماند. آدریانو روز دوشنبه در صحبتهایی به اسکای سپورت 24 گفت:« تمام اخباری که برروی وب سایتها قرار می گیرد، به منظور ضربه زدن به من است و صحت ندارد. به همین دلیل است که من در گذشته از برخی روزنامه ها شکایت کردم. این اولین باری نیست که آنها چنین اخباری را منتشر می کنند.»
ستاره برزیلی رم ادامه داد:« من با رم قراردادی دارم که در سال 2013 به اتمام می رسد و قول می دهم که تا پایان قراردادم در رم خواهم ماند.من می توانم اینجا و در رم راضی و خوشحال باشم و حتی سالها پس از اتمام قرارداد کنونی ام اینجا بمانم.»
آدریانو معتقد است که اگر فرصت بیشتری برای بازی به او داده شود، می تواند به روزهای اوجش بازگردد:« در سال 2011 از رانیری می خواهم تا مثل بازی قبلی مقابل میلان به من اعتماد کند و بعد از آن می بینید که آدریانوی واقعی به زمین بازگشته است.»
محتوای مخفی: منبع
برنامه بازیهای هفته 18 سری آ- اینتر در فکر بازگشتی مقتدرانه
سایت گل- هفته هجدهم رقابتهای سری آ، پنجشنبه با برگزاری ده دیدار انجام می گیرد
این در حالی است که در پایان هفته هفدهم رقابتهای فوتبال ایتالیا، میلان با کسب 36 امتیاز صدرنشین جدول است. ناپولی و لاتزیو هر دو با 33 امتیاز در رده های دوم و سوم هستند و یووه با 31 امتیاز جایگاه چهارم رابه خود اختصاص داده. تیمهای رم، پالرمو، اینتر و سمپدوریا هم با 29، 27 ، 23 و 23 امتیاز در رده های پنجم تا هشتم قرار دارند.
برنامه بازیهای این هفته بدین ترتیب است:
پنجشنبه 16 دی (6 ژانویه)
* یوونتوس - پارما
*رم – کاتانیا
*بولونیا – فیورنتینا
*برشیا – چزنا
*کالیاری- میلان
*جنوا- لاتزیو
*لچه – باری
*پالرمو- سمپدوریا
*اودینزه – کیه وو
*اینتر – ناپولی
بازی سختی داریم... باید دید لئوناردو چه خواهد کرد!!:20:
میلان هم بازی خودش رو با پیروزی پشت سر گذاشت
تک گل میلان رو رودنی استراسر روی پاس آنتونیو کاسانو زد
استراسر و مرکل واقعا خوب بودن...هر دو هم از تیم آکادمی میلان بودن...البته استراسر از تیم اکادمی به تیم اصلی منتقل شده
ولی مرکل هنوز توی تیم جوانان میلان بازی میکنه ولی استعداد خوبی داره
سیدورف هم طبق معمول گند زد و مثل همیشه به عنوان بدترین بازیکن انتخاب شد
یوونتوس 1 - 4 پارما!!!
:18:
برای همینه که میگن لیگ ایتالیا از هر لیگ دیگه ای سخت تره
تا پایان بازی هیچ چیزی مشخص نیست و تیم از پیش برنده ای وجود نداره
همه تیمها تا آخرین نفس میجنگن و تمام تلاششون رو میکنن
ماسیمیلیانو آلگری: خوشحالم که سال جدید را با پیروزی شروع کردیم
سرمربی روسونری از اینکه دو بازیکن تعویضی تیمش موجب کسب سه امتیاز شدند، ابراز رضایت کرد
سایت گل- تیم میلان موفق شد امشب در دیدار مقابل کالیاری به لطف درخشش دو بازیکن تعویضی اش، آنتونیو کاسانو و رادنی استراسر، در دقیقه 85 دروازه حریف را باز کند و به یک پیروزی حیاتی دست پیدا کند.
ماسیمیلیانو آلگری، سرمربی میلان، نیز رضایتش را از درخشش این دو بازیکن و کسب این پیروزی ابراز کرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این نتیجه فوق العاده ای بود، به ویژه اینکه در دیدار امروز با مشکلات زیادی مواجه شدیم. تک گل بازی را یک بازیکن از تیم جوانان زد و این بسیار جالب توجه است. معتقدم این اتفاق برای باشگاه بسیار خجسته است.
من لذت زیادی بردم، اول خاطر ادامه صدرنشینی و هم به دلیل شروع سال جدید با پیروزی. فکر می کنم این بهتر از پایان سال قبل است (میلانی ها در آخرین دیدار سال گذشته شکست خورده بودند)."
کاسانو، خرید جدید میلان تنها در 15 دقیق پایانی به میدان رفت اما توانست در همین مدت کوتاه بسیار تاثر گذار باشد. آلگری نیز اعلام کرد که امیدوار است این بازیکن بتواند درخشش بیشتری داشته باشد.
" او در اوج نیست اما این مسئله بسیار طبیعی است. او دو ماه از تمرینات گروهی دور بود. او تنها یک هفته با ما تمرین کرد اما مسئله مهم این است که به حضورش در تمرینات تیم ادامه دهد.
فکر نمی کنم او بتواند در چمپیونز لیگ ما را همراهی کند، این یک بدشانسی برای ماست اما از یک سو می تواند به نفع ما هم باشد. ما تا انتهای فصل بازی های زیادی داریم و نمی توانیم اشتباه کنیم."
منبع:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2011/01/06/2293243/%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%88-%D8%A2%D9%84%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D8%AD%D8%A7%D9%84%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9
دقیقا!نقل قول:
راستی برد اینتر رو تبریک میگم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی رو که نشون نداد تا ببینیم! ولی از شواهد پیداست که تیم خوب کار کرده! امیدوارم بردامون مقطعی نباشه و ادامه دار باشه...:20:
کد:http://soccernet.espn.go.com/match?id=304937&cc=4716
فیلیپه ملو دقیقه 17 اخراج شد:13:نقل قول:
2 گل اخر پارما هم فکر کنم تو 10 دقیقه اخر که تیم مرده بود زدن:31:
کالیارلا هم مصدوم شد (زانو) و تا آخر فصل مرخص!
یاکوینتا و کالیارلا که تعطیل ... آمائوری هم ناآماده دل پیرو هم دست به عصا :دی
این قانون فوق العاده مسخره فوتبال ایتالیا (عدم اجازه خرید بیش از یک بازیکن Non-EU در یک فصل) باعث شد ژکو نتونه بیاد یووه. حتما باید یک مهاجم سریع در ژانویه بگیرن!
البته یووه میتوسنت ژکو رو بخره ولی از فصل بعد میتونست از اون استفاده کنه
این قانون برای میلان هم وجود داشت...میلان وقتی تیاگو سیلوا رو خرید سهمیه اش تموم شده بود
برای همین نمی تونست از اون استفاده کنه...برای همین تیاگو سیلوا از نیم فصل دوم که خریداری شد تا پایان فصل با میلان فقط تمرین میکرد و توی بازی های دوستانه شرکت میکرد
یووه هم اگه همچین رویه ای رو پیش میگرفت میتونست ژکو رو بخره
خبرهای انتقالش رو دنبال می کردید همه این حرف ها بود. ژکو حاضر نبود 9 ماه بازی نکنه تا بتونه سال بعد تو یوونتوس بازی کنه. یه بازیکن World Class توی اوج فوتبال خودش هیچ وقت حاضر نمیشه یک وقفه 9 ماهه بیخود توی فوتبالش بندازه. به خصوص وقتی پیشنهاد خوب از بقیه تیمها هم داره.نقل قول:
حتی یووه پیشنهاد داد ژکو رو خریداری کنه و تا آخر فصل بطور Loan توی همون ولفسبورگ بازی کنه، که بازم قبول نکرد چون حتما می خواست جدا بشه. حاضر هم نشد بره یکی از تیم های سری آ یک نیم فصل قرضی بازی کنه. کلا قانون فوق العاده مزخرفیه و در نهایت خود سری آ قوی نمی شه. قانون های مبنی بر داشتن تعداد خاصی بازیکن ایتالیایی برای تیم ملیشون خیلی بهتره.
+
فعلا انگار انگلیسی ها هم بهش ویزای کار ندادن :دی
مثل اینکه پروسه 28 روز طول می کشه (برای رامیرز هم همین مشکل ها بود) و تا اون موقع هم مهلت نقل و انتقالات ژانویه تموم شده. شیخ منصور باید یکم از اون نفت هاش خرج کنه تا کارها سریع انجام بشه :دیکد:http://www.goal.com/en/news/15/germany/2011/01/07/2294197/work-permit-problems-delay-wolfsburg-striker-edin-dzekos
البته این ویزای کاری فعلا داده نشده و مشکل پیش اومده...ولی در ادامه حتما این مجوز رو میگیره
در مورد این قانون تصویب شده در ایتالیا هم باید بگم قبول دارم که قانون درستی نیست ... مسئولان خواستن با همچین کاری توجه بیشتری به استعدادهای داخلی بشه تا به اصطلاح بازیکنان مستعد داخلی بتونن پیشرفت کنن
ولی کلا روند اشتباهی رو پیش گرفتن...البته بعد از گندی که تیم ملی ایتالیا در جام جهانی زد میشه تا حدودی بهشون حق داد
در مورد ژکو هم بگم که اگه واقعا میخواست به یووه بیاد باید خودش هم به نوعی همکاری میکرد تا یک جوری این مشکل برطرف بشه
نمیشه که همه چیز یکطرفه باشه
راستی مثل این که یووه داره لوکا تونی رو میخره
اون که درست میشه ولی به نوع خودش جالب بود این انگلیسی ها تو ویزا دادن به فوتبالیست ها هم رحم نمی کنن :دی
از زور ناچاری به چه روزی افتادن :13:نقل قول:
راستی مثل این که یووه داره لوکا تونی رو میخره
البته بد نیست گزینه کوتاه مدت خوبیه.
البته درسته برای کوتاه مدت گزینه خوبیه
ولی یووه هم بیش از حد به گزینه های داخلی گیر داده...خیلی کم پیش میاد یووه بازیکن غیرایتالیایی بگیره
یووه الان به یک مهاجم سرعتی و تکنیکی نیاز داره
درسته ... کلا ایتالیایی ها 2-4-4 کلاسیک رو خوب بازی می کنن!نقل قول:
لوکاتونی هم با یووه قرارداد 18 ماهه بست:
یووه مهاجم کلاسیک گلزن نیاز داره ... ژکو بهترین گزینه بود!کد:http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2011/01/07/2294486/breaking-news-juventus-sign-luca-toni-from-genoa-official
ژکو فقط اسم یوونتوس رو میاورد که سیتی دستمزدشو بالاتر ببره وگرنه اگه ژکو واقعا میخواست بره یووه اول فصل میتونست پیله بکنه به ولفسبورگ که بفروشنش درست مثل کاری که ماسجرانو کرد
ژکو امیدوار بود که این فصل با ولفسبورگ خوب نتیجه بگیرن و سال بعد تو چمپیونزلیگ باشه ولی با افتضاحی که مک لارن بالا اورد با این تیم ترجیح داد بره یه تیمی که سال بعد بتونه تو cl بازی کنه.
البته میلان خیلی وقته که دیگه 2-4-4 کلاسیک با دو بال کناری بازی نمیکنه...ولی یووه همچنان توی این سبک خوبه
میلان هم زمان اریگو ساچی و کاپلو این روش رو خیلی خوب بازی میکرد...ولی الان به کار میلان نمیاد و تیو خیلی از بازی ها دیدم که همچین ترکیبی به کار میلان نمیاد.
ژکو هم تکلیفش با خودش مشخص نبود
یک بار عاشق میلان بود - یک بار یووه حالا هم که شد من سیتی...
ولی ژکو حیف شد
فلیپ ملو گفته بود که یووه سال 2011 رو طوفانی شروع میکنه!
که البته طوفانی معکوس بود
کاسانو هم نشون داد که میلان خرید بد نداره
با این وضع تیم های سری آ قهرمانی داره بد جوری به میلان چشمک میزنه
البته وضع تیم ها که بد نیست...تیمها واقعا قدرتمند هستن
شما تیم های لازیو - ناپولی رو ببین که چه بازیکن هایی دارن و روند نتیجه گیری اونا رو هم ببین...یا مثلا همین پالرمو
تازه تیم های رم و اینتر هم هستن
ولی به نظر من یووه میتونه برگرده و توی کورس قرار بگیره
هنوز کلی از رقابت های فصل باقی مونده...ولی خودم هم نظرم اینه که میلان قهرمان میشه
واقعا امسال میلان نسبت به سال های قبل قوی تر شده
منظورم این بود که بازیکن های ایتالیایی این سبک رو خوب بازی می کنن ... و چون دل نری همیشه 2-4-4 بازی می کنه بازیکن های ایتالیایی تو اولویتش هستن.نقل قول:
البته میلان خیلی وقته که دیگه 2-4-4 کلاسیک با دو بال کناری بازی نمیکنه...ولی یووه همچنان توی این سبک خوبه
این ملو یا بازی رو یک نفره جمع می کنه، یا اخراج میشه یک نفره گند می زنه :دینقل قول:
فلیپ ملو گفته بود که یووه سال 2011 رو طوفانی شروع میکنه!
که البته طوفانی معکوس بود
--
به نظر من هم میلان به احتمال خیلی خیلی زیاد قهرمان میشه. از بقیه تیم ها خیلی قوی تره. یووه هم برمی گرده توی کورس ولی نهایتا دوم میشه. رقابت اصلی سال های بعدیه.
به نظر خودم هم یووه جزو نمایندگان ایتالیا در فصل بعد اروپا باشه بهتره
فکر نکنم بشه برای فصل بعد امیدی به لازیو یا ناپولی برای رقابت های اروپایی داشت
کم تجربه هستن و ممکنه به مشکل بخورن
البته ممکنه برعکس این قضیه هم اتفاق بیفته و خوب عمل کنن
ولی نظر خودم بیشتر روی حضور چهار نمانیده همیشگی ایتالیاست (میلان - رم - یووه - اینتر)
سایت tuttomercatoweb یک خبر عجیب گذاشته بود که امشب خوندمش:
Gioca contro Milan, Karimi licenziato
تیتر خبر به انگلیسی:
Play against Milan, Karimi fired
مثل این که کریمی بخاطر شرکت در بازی دوستانه الاهلی مقابل میلان از باشگاه استیل آذین اخراج شده
توضیحات اضافی رو هم توی سایت tuttomercatoweb گذاشته...
این هم لینک خبر...البته به زبان ایتالیاییه:
کد:http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?action=read&idnet=bWlsYW5uZXdzLml0LTQyNDIw
الان سهمیه ایتالیا مگر سه تا نشد؟؟نقل قول:
یعنی تیم چهارم ایتالیا باید بره توی پلی آف مثل سمپدوریا؟؟
سهمیه ی ایتالیا اون موقع که 4 تا بود هم باید تیمهای سوم و چهارم لیگ سری آ میرفتن برای پلی آف. ولی الان فکر کنم سهمیه ی چمپیونز لیگ برای ایتالیا کلا شده 3 تا تیم. یعنی تیم چهارم سری آ مستقیما میره برای جام یوفانقل قول:
چرا رونالدینیهو از میلان رفت؟خود میلان نخواستش؟
دینو دیگه خراب شده بود...
فقط ازش یه اسم مونده بود و یه هیکل چاق ...
پله: اگر رونالدینیو گرمیو را دوست دارد باید مجانی برای این تیم بازی کند
سایت گل- پله اسطوره فوتبال برزیل زبان به انتقاد از رونالدینیو، ستاره برزیلی میلان گشوده است. ماجرای جدایی رونالدینیو از میلان و پیوستنش به تیمی دیگر هنوز حل نشده است و پله معتقد است که رونالدینیو باید با پیوستن به گرمیو، وفاداری اش را به کودکی اش ثابت کند.
انتظار می رود که این بازیکن 30 ساله برای سال 2011 به برزیل بازخواهد گشت و تیمهای فلامنگو، کورینتیانس و پالمیراس در کنار گرمیو خواهان جذب رونالدینیو هستند. البته پله دقیقا می داند که رونالدینیو باید برای چه تیمی بازی کند.
پله در صحبتهایی به گلوبوسپورته گفت:« اگر او واقعا گرمیو را دوست دارد باید به صورت مجانی به این تیم بپیوندد. او تا به امروز زندگی اش را بسته است. این طور نیست؟؟ این نظر شخصی من است.»
پله در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که او در سال 1974 دقیقا همین کار را با پیوستن به سانتوس انجام داده:« من بدون دریافت وجهی یک فصل کامل برای سانتوس بازی کردم. سانتوس در بحران مالی گرفتار بود و من برای کمک به آنها حقوقم را به آنها دادم.»
اسطوره فوتبال برزیل در ادامه با انتقاد از رونالدینیو که تیمهای مختلف برزیلی را به جان هم انداخته اعلام کرد که چنین شرایطی به سیستم فوتبال برزیل لطمه می زند:« برای تیمهای برزیلی قابل قبول نیست که به چنین رفتارهایی برای جذب یک بازیکن ادامه دهند. این به منزله بی بها کردن بازی هاست. از سوی دیگر رونالدینیو هم برای هر تیمی بازی نخواهدکرد. چون او تیم منتخبش را دوست دارد، چون این تیم را دوست دارد و می خواهد به هواداران برزیلی ثابت کند که هنوز هم می تواند بازی کند. او برای کسی بازی می کند که بیشترین پول را به او بدهد و به نظر من این اشتباه است.»
2011/1/8کد:http://www.goal.com/iran/news/2163/%D8%A8%D8%B1%D8%B2%DB%8C%D9%84/2011/01/08/2295324/%D9%BE%D9%84%D9%87%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%DA%AF%D8%B1%D9%85%DB%8C%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-
سهمیه ایتالیا برای فصل 2012-2013 3تا شدهنقل قول:
الان برای فصل بعد هم 3 تیم اول لیگ مستقیم میرن چمپیونزلیگ و تیم چهارم میره پلی آف
ولی از 2012 2تیم اول مستقیم میرن cl و تیم سوم میره پلی آف.
میدونم روش زیاد بحث شد اما کلا حرکت عجیبی بود به نظر من سهمیه ها تقریبا عادلانه بود دیگه نیازی به تغییر نداشتنقل قول:
محرومیت سه جلسه ای ملو برای رفتار خشن
فلیپه ملو، بازیکن برزیلی باشگاه یوونتوس، به خاطر خطای خشنی که در جریان دیدار تیمش مقابل پارما مرتکب شد، با سه جلسه محرومیت مواجه شده است
سایت گل- خطای خشن فلیپه ملو برروی ماسیمو پاچی، بازیکن پارما در جریان دیدار دو تیم که با شکست 1-4 یووه همراه بود، محرومیتی سه جلسه ای را برای این ستاره برزیلی به همراه داشت.
دردقیقه 17 این بازی بود که ملو این خطای خشن را مرتکب شد و از همین رو شانس حضور در دیدارهای یووه مقابل ناپولی، باری و سمپدوریا را از دست خواهد داد.
جیامپائولو توسل، قاضی ورزشی نیز با انتشار بیانیه ای در وب سایت رسمی «لگاسری آ»، خبر این محرومیت را تائید کرد:« ملو به خاطر لگد زدن به صورت بازیکن حریف با محرومیتی سه جلسه ای همراه خواهد بود.»
در جریان دیدار،فلیپه ملو با دریافت کارت قرمز زمین را ترک کرد و شایداین اخراج در شکست سنگین 1-4 یووه مقابل پارما تاثیرگذار بود.
سهمیه ها الان به همون دلیلی تغییر کرد که سال 2002 تغییر کرد و باعث شد آلمان 3سهمیه ای بشهنقل قول:
اگه شما بتونی بگی چرا اون موقع آلمان با وجود اینکه طی 97تا2002 تیماش 4بار رسیدن فینال و 2بارم قهرمان شدن سهمیش کم شدخود به خود جواب خودتم دادی.
اگه الان عجیب بوده خب اون موقع هم خیلی عجیب بوده حرکتشون.
خوب مثل این که از لیست بلند بالای مصدومان میلان دو بازیکن آماده بازی با اودینزه شدن
مصدومان میلان : آبیاتی - زامبرتا - نستا - پیرلو - بواتنگ - فلامینی - اینزاگی بودن که مثل این که پزشکان میلان تونستن فلامینی و نستا رو به بازی مقابل اودینزه برسونن که در هر حال خبر خوشحال کننده ایه.
ولی آمبروزینی به دلیل محرومیت این بازی رو از دست میده...ولی از اونطرف محرومیت زلاتان تموم میشه و در بازی فردا مقابل اودینزه حاضره.:8:
این هم ترکیب احتمالی میلان در بازی مقابل اودینزه که هب احتمال 90% همین ترکیب به زمین میره:
Marco Amelia; Ignazio Abate, Alessandro Nesta, Thiago Silva, Luca Antonini; Rodney Strasser, Clarence Seedorf, Gennaro Gattuso; Robinho/Alexander Merkel; Zlatan Ibrahimovic, Alexandre Pato.
بازیکنان دعوت شده از سوی آلگری برای بازی مقابل اودینزه:
Goalkeepers: Marco Amelia, Flavio Roma, Davide Di Fabio (no. 50);
Defenders: Ignazio Abate, Luca Antonini, Daniele Bonera, Bruno Montelongo, Massimo Oddo, Sokratis Papastathopoulos, Thiago Silva, Mario Yepes;
Midfielders: Gennaro Gattuso, Alexander Merkel, Clarence Seedorf, Rodney Strasser;
Forwards: Antonio Cassano, Zlatan Ibrahimovic, Nnamdi Oduamadi, Alexandre Pato, Robinho.
طبق این لیست فلامینی و نستا برای این بازی دعوت نشدن و الگری ریسک نکرده و اونا رو دعوت نکرده تا مصدومیتشون تشدید نشه.
در کل مصدوم زیاد داریم و تیم تحت فشاره
به امید پیروزی در بازی مقابل اودینه
شاید این مصدومیت ها یه جور توفیق اجباری بوده که امثال مرکل و استراسر کم کم خودشون نشون بدن
امثال سیدورف -اینزاگی-نستا -گتوزو هم دیگه فصل بعد باید خداحافظی کنن
نستا هنوز خیلی خوبه و میتونه به کار تیم بیاد
ولی با بقیه گزینه ها موافقم
لئوناردو: مورینیو، به من کمک می کند
لئوناردو مربی برزیلی اینتر در صحبتهایی اعلام کرده که ژوزه مورینیو،مربی سابق اینتر به او کمک می کند تا راحت تر در جوزپه مئاتزا جا بیفتد
سایت گل- لئوناردو مربی جوان باشگاه اینتر درصحبتهایی اعلام کردکه ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید که سال گذشته هدایت اینتر را برعهده داشت، به او کمک می کند تا با شرایط مربیگری در اینتر تطبیق پیدا کند.
لئوناردو پنجشنبه شب توانست اولین حضورش برروی نیمکت مربیگری اینتر را با برد 1-3 مقابل ناپولی سپری کند و در انتظار بردهای بیشتری با تیم جدیدش است.
لئوناردو درصحبتهایی گفت:« من هیچ وقت با فکر نتیجه ای به جز پیروزی، گام به ورزشگاه نگذاشته ام، چه به عنوان بازیکن و چه به عنوان مربی. تیمی مثل اینتر هم نباید به شیوه دیگری فکر کند.»
این مربی برزیلی معتقد است که کلید موفقیت او در اینتر استفاده از نصایح مربی سابق این تیم، مورینیو است:« من با مورینیو صحبت می کنم.ما با هم دوست هستیم.او مربی رئال مادرید است ولی به خوبی از من استقبال کرد و ما راجع به خیلی چیزها با هم صحبت کردیم. او همیشه به من نزدیک بوده و از همین ابتدای کارم در اینتر به کمک من آمده است.»
ممحتوای مخفی: منبع