برادر این مودم ها usb هستن
به گوش نمیخورن
از طرفی خوده گوشی گیرنده داره دیگه
بستگی به نوعه گوشی تا سرعته یک مگ هم ساپورت میکنن
منتها تو ایران از این چیزا نمیدن اونطور
Printable View
برادر این مودم ها usb هستن
به گوش نمیخورن
از طرفی خوده گوشی گیرنده داره دیگه
بستگی به نوعه گوشی تا سرعته یک مگ هم ساپورت میکنن
منتها تو ایران از این چیزا نمیدن اونطور
سلام دوستان من میخوام از این مودم ها بگیرم ولی جند تا سوال داشتم
اول اینکه میخواستم بدونم کسانی که از این مودم ها خریدن راضی هستن یا نه؟
دوم اینکه بهترین مدل این مودم چی هست و قیمتش چند هست؟
سوم اینکه بهترین جا برای خرید این مودم کجا هست؟
چهارم اینکه نحوه شارژ این مودم چه جوری هست؟
و با کدم سیمکارت بهتر جواب میده:همراه اول یا ایرانسل؟
ممنون:11:
کسی نیست ما رو هم یک راهنمایی بکنه:19:
خب شما که راهنمایی نکردید ولی من خودم رفتم یک مودم خریدم به قیمت 65000 به نام EDGE modem که خیلی عالی هست و سرعت من تا 30 هم میرسه و خیلی ازش راضی هستم فعلا هم برای امتحان طرح 200 مگابایتی ایرانسل رو فعال کردم و دارم حالی میکنم:8:
موفق باشید:11:
میشه بگید از کجا خریدید؟ و دقیقا مدل و بگید . چون من هم میخوام بگیرم. مرسینقل قول:
نقل قول:
من که از کرج خریدم ولی توی بازار رضا میتونید گیر بیارید
مدل دقیق iFox EDGE 750
رنگش سفید هست و روش نوشته EDGE modem
قیمتش هم 70000 بود که من 65000 گرفتم
الانم خیلی ازش راضی هستم و الان طرح 2.5 گیگابیتی ایرانسل رو فعال کردم چون دیشب طرح 200 مگابایتی فعال کردم اصلا نفهمیدم کی تموم شد به 4 ساعت نکشید که تموم شد کلا داشتم دانلود میکردم:31:
سلام دوست عزیز من هم همین مدل رو خریدم
میتونم شماره بگیرم و اس ام اس بزنم اما به اینترنت وصل نمیشه علامت G هم بالا هست و همچنین
میشه بگید تنطیمات اینترنت رو چطوری ست کردین چون برا من ارور 777 میزنه ولی همون موقع شماره میگیره!!!!
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من شماره و اس ام اس رو امتحان نکردم ولی فکر میکنم میشه انجام داد
برای شما هم که میگی بالا G مینویسه یعنی از gprs میتونی استفاده کنی
من توی تنظیمات خود دستگاه
conection name:irancell
user&password:خالی گذاشتم
operatorirancell
گزینه آخر هم که:cmnt
سلام به همه دوستان
من هم يه مودم خريدم . مدل اون D-link DWM-156 هست. هر كاري ميكنم با سيم كارت ايرانسل نميتون كانكت بشم. تو منطقه ما ايرانسل پوشش داره و با همين سيمكارت و موبايل راحت از اينترنت استفاده ميكنم. لطفا منو راهنمايي كنيد آيا تنظيمات خاصي اين مدل داره ؟ آيا حتما بايد از بسته هاي افزايشي براي كار با اين مودم استفاده كرد. آيا اگه بسته هاي افزايشي رو فعال نكنيم نميشه از اين مودم استفاده كنيم؟
مرسي منتظر راهنماييتون هستم.
من درست متوجه شدم؟ با اینا میشه زنگ زد یا اس ام اس هم داد؟ با همه شون یا یه مدلای خاصی؟
من اون مدل رو 6 ماه پیش 85 خریدمنقل قول:
خوبه 20 تومن اومده پایین
برادر همراه اول بنداز و نامحدودش رو بگیر میصرفه
نقل قول:دوستان من یه تاپیک تو پرشین تولز دیدم به قیمت های 58 و 65 تومن 32 بیت و 64 بیت این مودم ها رو میفروختنقل قول:
اگه خواستید تو پروفایل بگید آدرسش رو بدم
فقط من نه خریدم نه میدونم چه قدر اعتباره بهش buy it as your-own risk
58 تومنیه همونیه که من 85 خریدم و این دوستمون 65 خریده
من ندیدم این مدل رو تا به حالنقل قول:
اگه مشکلی نداشته باشه باید سیم کارت رو بزارید خودش بشناسه
نیازی به بسته افزایشی نیست
برادر با اینا همه کاراهای گوشی رو میشه کرد ولی اون نسخه ای که من دارم یعنی همون سفید ها چون برای چین هستند اپراتورهای ایران رو ندارن برای همین من که نتونستم شماره بگیرم یا اس ام اس بدم ولی اینترنتش کار میکنهنقل قول:
در هر صورت باید همشون کار کنه ولی من دیگه ور نرفتم باهاش چون کاره این مودم ها اینه که امکاناته گوشی رو به لپ تاپ و ... اضافه کنند نه فقط اینترنتش رو:46:
آخه همراه اول توی سرعت خیلی از ایرانسل پایینتره من الان با ایرانسل با 30 دانلود میکنم ولی همراه اول رو میگن سرعتش اصلا خوب نیستنقل قول:
تو خودت همراه اول تست کردی ببینی سرعتش نسبت به ایرانسل چقدره؟
تاپیک همراه اول هم موجوده
جفتشون تو یه رنج هستن بستگی به محدودتون
باید خودت بگیری و تستشون کنی ببینی کدوم بهتره
ولی جفتشون نهایت تا 30 کیلوبایت در ثانیه رو میدن
من چند ماه پیش تست کردم ایرنسل خیلی DC بیشتری نسبت به همراه اول داشت عصر ها هم خیلی سرعتش افت میکرد میامد تا روی 4-5 کیلو
نقل قول:
من که از ایرانسل خیلی راضی هستم نسبت به همراه اول خدایی مثل ADSL 128 هست
فقط الان تنها بدی ایرانسل این هست که بسته های نامحدود رو برداشته وگرنه اگه اون بسته ها بود دیگه حرف نداشت:46:
سلام به همگی
منم یه مودم BandLuxe گرفتم اینم آدرس سایتشه:
هم برنامش و هم خود قطعه خیلی خوش دستنکد:http://www.bandrich.com/Data-Card_C270.html
به نظر اساتید چقدر میارزه بالاش پول داده باشم؟
خوب برادر مشکل اصلیش همین محدود شدنشه دیگهنقل قول:
در ضمن سرعته 32 برای 256 ای دی اس ال میشه:31: اگه ثابت باشه داتک میده ماهی 80 هزار تومن همونو
برادر من که اصلا این برند رو ندیدم جایینقل قول:
از طرفی شما خریدی میای مزایده میزاری؟
خوب بگو دیگه اگه میخوای بگی:31:
عزیز جان فقط جهت اطلاع خودم میخوام بدونم.:27:نقل قول:
اینو از عربستان خریدم.
حالا میگی چند میارزه البته با توجه به قابلیت هاش؟
10 تومن
خوبه؟:31: خوب چی بگم مرده مومن
بقیه هم دارن این قابلیت ها رو اینم داره
در اصل سرویسی که ایرانسل یا همراه اول برای اینترنت موبایل میده همون سرویسgprs هست که مربوط به نسل دوم تکنولوژی تلفن های همراه هست و همون طور که میدونید قراره نسل سوم هم با اپراتور سوم تلفن همراه تو ایران سرویس بده که اون سرویس ( به نام 3G ) از نظر تئوری میتونه سرعت دانلود تا 7.2 مگابیت در ثانیه روهم ساپورت کنه . سرویس edge از نظر فنی با GPRS تفاوت چندانی نداره و اساس کارشون یکی هست و در اصل یه جورایی همون GPRS هست که ارتقاء سرعت داده شده و قبل از اینکه نسل سوم 3G تو کشورهای پیشرفته ارائه بشه برای اینکه باهمون تکنولوژی نسل دوم و کمترین هزینه بتونن سرعت اینترنت موبایلی رو ازحد سرعت دابل آپ ( حدود 33 کیلو بیت ) به محدوده سرعت ADSL ( بین 128 الی 256 کیلو بیت ) برسونن اومدن سرویس EDGE رو بر پایه همون GPRS ارائه دادن که الان دیگه تو کشورهای پیشرفته خیلی کمتر استفاده میشه و یه تکنولوژی از رده خارج ( در برابر 3G )محسوب میشه .نقل قول:
اما تو ایران چون شرکتهای نسل دوم تلفن همراه ( مثل همراه اول و ایرانسل ) تا چند سال بعد از ارائه سرویس اپراتور سوم حق دادن سرویس 3G رو نخواهند داشت بنابراین برای اینکه بیشتر از این از قافله عقب نمونن اومدن رو بعضی از دکل های مخابراتی که تو شهرهای بزرگ و جاهایی که به تشخیص خودشون صرفه اقتصادی داشته تجهیزات EDGE رو هم رو آنتن ها نصب کردند. پس جفتشون بر اساس همون GPRS هستند و اگه شما خوش شانس باشین و دکل نزدیک خونتون این قابلیت روش نصب شده باشه و گوشیتون هم خیلی قدیمی نباشه و از EDGE پشتیبانی کنه شما به راحتی میتونید ازش استفاده کنید.
البته جفت همراه اول و ایرانسل در حال حاضر سرویسی که به نام GPRS می فروشن تو جاهایی که آنتن برای EDGE فعال شده باشه رواین حالت کانکت میشن. پس میشه گفت سرویسی که میدن تو بیشتر جاها همون EDGE هست.
اما از نظر سرعت ( بنا به تجربه شخصی ) فعلا ایرانسل بهتر از همراه اوله .
تو حالت G سرعت دانلود بین 5 تا 6 کیلو بایته ( یعنی مثل دایل آپ تو بهترین شرایطش ! )
در حالت E سرعتها برای دکل های مختلف و جاهای مختلف خیلی فرق میکنه اما معمولا در بیشتر جاها ازاون 10 کیلو بایتی که فرمودین بیشتره . من تو حالت استثنایی با سرعت حدود 30 کیلو بایت هم با سیم کارت ایرانسل وصل شدم یعنی چیزی حدود یه سرویس 256 adsl. اما اگه خوش شانس باشین میتونین به سرعت بین 20 الی 25 کیلو بایت برسین و دقیقا تو نقطه ای که ایرانسل سرعت کیلو بایت 25 میداد با سیم کارت همراه اول حداکثر سرعت 15 کیلو بایت بود. و در یه کلام با توجه به امکانات در پیتی و عقب موندگی سرعت اینترنت تو ایران باید بگم سرعتش تو حالت E شما رو بیشتر اوقات راضی میکنه .
یه نکته دیگه در مورد سرعت هم به نوع گوشی مربوط میشه . گوشی ها برای پشتیبانی از edge کلاس های مختلفی دارن و مثلا گوشیهای جدید موجود تو بازار در حال حاضر یا از کلاس 10 پشتیبانی میکنند یا از کلاس 32 . از نظر تئوری جفتشون از سرعت مشابه پشتیانی میکنند اما تفاوتشون به طور ساده اینه که گوشی های کلاس 32 کانالهای ارتباطی بیشتری رو در هنگام دریافت اطلاعات استفاده میکنند و کارایی بالاتری دارند . مثلا با یه سیم کارت مشابه ایرانسل و در یک نقطه مشابه شما با یه گوشی قدیمی تر که کلاس 10 edge رو پشتیبانی میکنه سرعت دانلودتون 20 کیلو بایته و هر کاری کنید بیشتر نمیشه اما همون جا مثلا یه گوشی nokia n97 به دلیل پشتیبانی از کلاس 32 و کانالهای ارتباطی بیشتر میتونه به سرعت 25 کیلو هم برسه ... پس اگه قصذ خرید گوشی جدید و گرون قیمت دارین به نوع کلاس edge هم توجه کنید که 10 هست یا 32 .
توصیه میکنم سرویس 1 روزه رو برای تست بگیرین و سرعت منطقه خودتون رو عملا تست کنید . یادتون هم باشه ایرانسل محدودیت حجم 2.5 گیگ روبرای سرویس 1 ماهه 10 تومنیش تعیین کرده .
هرجا هم که آنتن بده پوشش اینترنت هم داره . فقط تو جاهای پرت و خارج از شهرها به همون سرویس gprs استاندارد با سرعت شبیه دایل آپ وصل
عجب نظر ... دادی:41:
120 تومن گرفتمش.
پس به سلامتی 2 برابره قیمت دادی:31:
وقتی همینجا طرفای 60 هست چرا 120 دادی آخه؟
البته شاید مایه داری این پولا پوله خورده برات:46: موفق باشی در هر صورت
سلام خسته نباشید:40:نقل قول:
ببخشید من قصد دارم یه مودم همراه بگیرم که با سیمکارت همراه اول وصل بشم
میشه منوراهنمایی کنید که کدوم مدل این مودمها رو بخرم؟
بهترین مدل با بالاترین سرعتش چیه؟
در کل برای دانلود میخوام و چون نامحدوده قصد خرید دارم
ممنون میشم راهنمایی کنید:40:
سلام به همه دوستان عزیز
من یه مودم وایرلس ای دی جی دارم،با ویندوز ایکس پی هیچ مشکلی نداره و به نت وصل میشه
اما برا ویندوز 7 وصل نمیشه
این در حالی که موقع خرید در قسمت مشخصات نوشته بود که تمامی ویندوزها رو ساپورت میکنه
حالا نمیدونم مشکل از کجا ؟؟؟
اگه میشه کمکم کنید مشکل از کجاس؟؟؟>ویندوز 7 ---64 بیت<
تعجب میکنم از این صحبتت.نقل قول:
قیمت دستم بود وقتی رفتم.
اگه لطف کنی لینک سایت اون مودمی که میگی 60 تومنه و این قابلیت ها رو داره بدی ممنونت میشم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
مدل ها فرقی نداره کلا تا اونجاهم که من دیدم 2-3 تا مدل بیشتر او ایران نیست همه هم سرعتاشون و ... یکیشونه چون مخابرات ایران سرعت بالاتر نمیده
والا من فقط میتونم یه تاپیک بهتون بدم که اونم نه من خرید کردم نه چیزی ولی قیمتش از بازار ارزونتره
خواستید بگید تو پروفایلتون بدم آدرسش رو
برادر خوب امکاناتی به درده آدم میخوره که ایران بدهنقل قول:
ایران تو همین edge مونده چه برسه به چیزای دیگه
مرسی لطف کردیدنقل قول:
باشه عزیز بدید , ممنون میشم:40:
برادر نمیتونم براتون پیغام بزارم
این عبارت رو تو گوگل سرچ کنید:
فوق العاده مودم جی اس ام (GPRS) زیر قیمت بازار
سلامنقل قول:
دیروز بازار ایران بودم توی تهران
dlink بود ولی 90 بودش
اما مدل 45 هم بودش
همشون هم یه جور هستن فقط اسمشون فرق می کنه
اگر خواستی می تونم آدرس دقیق بدم
اگرم تهران نیستی بگیرم بفرستم برات
"بعضی ها خیلی بی انصافا و با سود کم قانع نیستن
این پست رو زدم به خاطر اینکه بدونی قیمتهای کمتر هم هست
تو دنیای واقعی"
آقا مرسی ممنوننقل قول:
پیدا کردم , خیلی لطف کردی دستت درد نکنه:11:
برادر مدل اون 45 تومنی رو داری؟ لینکی چیزی ازش، یکی دیگه میخوام من احتمالا ماله خودم رو ددی پیچوند:27:نقل قول:
آدرسش رو هم تو پروفایلم بگی ممنون میشم
برادر 100 درصد فرق دارن
البته تو کارکرد خیلی فرقی نداره چون ایران اونطور سرعتی نداره که
منتها وقتی که کار به گارانتی و ... بکشه معلوم میشه که اون دی لینک چه فرقی داره مثلا
یکی از دوستان هم که گفته بود بدونه گارانتی از عربستان آورده بودن 120 تومن
اتفاقا منم همین حرف رو زدم چیزیک ه اینجا ساپورت نمیشه رو بگیره آدم چی کار پوله بیشتر هم بده؟:31:
خواهش میکنمنقل قول:
میگم دست نگه دار ببینیم این دوستمون 45 تومنیه چیه موضوش
اگه همون 58 تومنی هم 45 باشه باز 13 تومن فرق داره تازه اون پوله پست و پیک هم داره این نداره
نقل قول:سلام به همگینقل قول:
با کمال احترام به تمامی دوستان من این حرفشون رو که میگن تمام این نوع مودم ها از لحاظ کارکرد یکی هستن رو قبول ندارم:41:
من امروز با کمی تنظیم مودمم سرعتم به 75 کیلوبایت رسید.:18: اونم نه برا یه ثانیه یا ده دقیقه برا دو ساعت سرعتم بالایه 50 کیلو بود که بعضی وقتا به 75 هم می رسید. دیگه خودم خجالت کشیدم دیسکانکت شدم.:31:
حالا برا بقیه کارهایه دیگه ای که میشه باهاش انجام داد، بماند. خب حالا اگه مودم 50 تومنی میگرفتم همین کار رو برام می کرد؟ معلومه نه:31:
برادر برای اینکه حرفتون سندیت داشته باشه لطفا نتیجه ی یه ساعت دانلودتون رو بزارید (عکس از BWmeter یا برنامه های مشابه)
مشکلی که من دارم با این سخن شما اینه که واقعا چه طور وقتی کسی سرعته بالای 30 با این مودم ها نگرفته شما سرعته 50 اونم ثابت!! گرفتید نه لحظه ای
اگر 30 ثابت بگیره ساعتی 108 مگابایت باید بگیرید که من شخصا موفق نشدم نهایت همون 60-70 مگ بوده
اگر طبق گفته ی شما 50 بگیره ثابت باید ساعتی 180 مگابایت دانلود داشته باشید
ممنون میشم اینو به ما نشون بدید
این بقیه کارها رو میشه لیست کنید منم بدونم؟نقل قول:
حالا برا بقیه کارهایه دیگه ای که میشه باهاش انجام داد، بماند. خب حالا اگه مودم 50 تومنی میگرفتم همین کار رو برام می کرد؟ معلومه نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم , ممنون که گفتید:11:نقل قول:
صبر میکنیم ببنیم چی میشه, من که اطلاعی از این مودم ندارم
و واقعا خوشحالم که اینجا میتونم با کمک شما بهترین نوعش رو پیدا کنم:40:
کاش تو منطقه ما هم جواب بده از شَرّ ترافیک ماهیانه خلاص بشیم:46:
منتظر خبر دوستان هستم
عزیز جان من از اولین پست این تاپیک رو تا اینجا خوندم و ندیدم کسی بالای سرعت 35 داشته باشه. اما با توجه به این که امروز صبح من حدود دو ساعت دانلود داشتم و اونم بین سرعت 40 تا 75 کیلو :21: که متاسفانه عکس از نرم افزار خود مودمم نگرفتم که بشه سند. اما اگه فرصتش برام پیش اومد چشم حتما تهیه میکنم.نقل قول:
اما حتی اگر هم برا یک ثانیه به سرعت 70 برسم خودش یه شگفتی برا ما به حساب میاد.:31:
یه نمونه از قابلیت هایه این نوع مودم:
اگه تو کار برنامه نویسی باشید حتما میدونید که برا قطعه هایی مثل کارت شبکه، کارت دی وی بی، کارت صدا و ... شرکت تولید کنندشون یه فایل SDK در اخیار خریدار قرار میدن که میتونه با اون به ساخت برنامه برای اون قطعه اقدام کنه.
یه مثال ساده:
تویه برنامه نود هر لحظه نشون میده که چقدر اس ام اس براشون اومده و ازش آمارهایه مختلفی رو بیرون میکشن. خب این برنامه رو که این آمارها رو نشون میده یه برنامه نویس خبره با توجه به اون فایل SDK نوشته (یه مودم هم دارن برا این کار تقریبا مثل همینا که ما داریم) که اگه اون فایل رو نداشت نمیتونست برنامش رو بنویسه.
عزیز خان منم برای همون مورد گفتمنقل قول:
لحظه ای که برای من 90 هم میرفت اون که ملاک نیست برادر من:31:
شما میزان دانلود رو تو یک ساعت عکس بندازید از رو اون همه چی قابله پیشبینی هست کاری به 10 و 80 اش نداشته باشید اون نوسان عادی هست
در مورد مثال هاتون هم ربطشون رو متوجه نشدم فقط من میگم باید فرستنده بفرسته سرعته بیشتر رو که شما و من بگیریم! غیره اینه؟ این مودم ها هم محدودیت 32 کیلو بایتی ندارن که بیشتر بده مخابرات همین معمولی ها هم میتونن بگیرن مگر اینکه بالای چند مگ باشه سرعت
خواهش برادرنقل قول:
والا چیزه خاصی هم نیست واقعا
چند مدل بیشتر تو بازار ایران نیست
همه هم یه کار رو میکنن حدودا فقط فرقشون تو گارانتی و اینه که مثلا ویندوز 64 بیت ساپورت میکنن و ...
اینا رو فکر کنم برای دوستان مفید باشه:
GPRS
General Packet Radio Service is a packet-switching technology that enables data transfers through cellular networks. It is used for mobile internet, MMS and other data communications. In theory the speed limit of GPRS is 115 kbps, but in most networks it is around 35 kbps. Informally, GPRS is also called 2.5G.
EDGE (Enhanced Data for Global Evolution)
EDGE (also known as Enhanced GPRS or EGPRS) is a data system used on top of GSM networks. It provides nearly three times faster speeds than the outdated GPRS system. The theoretical maximum speed is 473 kbps for 8 timeslots but it is typically limited to 135 kbps in order to conserve spectrum resources. Both phone and network must support EDGE, otherwise the phone will revert automatically to GPRS.
EDGE meets the requirements for a 3G network but is usually classified as 2.75G.
EGPRS
A synonym for EDGE.
نقل قول:
دوست عزیز میشه این تنظیم رو بگی ماه هم انجام بدیم چون من هم سرعتم به 70 رسیده ولی لحظه ای بوده
ولی این که شما میگی 2 ساعت بالای 50 پایدار بوده سرعت خیلی عالی هست لگه میشه این تنظیم رو بگو ما هم انجام بدیم چون من سرعتم روی 25 تا 30 هست اگه بشه کاری کرد بالای 50 بشه دیگه کسی نمیره ADSL بگیره:27:
من وقتی با خود مرورگر موزیلا دانلود میکنم سرعتم به زور میرسه به 15 کیلو، اما وقتی از نرم افزارهای مخصوص دانلود استفاده میکنم قضیه فرق میکنه.نقل قول:
حدود سه سال پیش که ADSL داشتم انواع برنامه هایه دانلود رو استفاده کردم که همشون یه ایرادی داشتن تا رسیدم به نرم افزار Internet Download Accelerator که واقعا یکی از بهترین نرم افزارها تو این زمینست.
حالا من برا دانلود یه روشی دارم اونم اینه که لیست دانلودم رو پر میکنم بعد برنامه رو جوری تنظیم میکنم که 10 تا 10 تا فایل دانلود کنه که نتیجش همونی میشه که کفتم.:31:
نقل قول:
من هم برای دانلود از دانلود منیجر IDM استفاده میکنم که واقعا خوب هست ولی این روش رو که گفتی باید با DAP یه تست بکنم ببینم همینجوری به من هم جواب میده اگه جواب بده که محشر میشه:46:
ممنون:11:
:27:روشتون استفاده از دانلود منیجر بود فقط؟!×!!×!
خوب به سلامتی
من هنوز اون عکس از یه ساعت دانلودتون رو میخوام ها
اگه مشکلی نیست با اون سرعته 50 کیلویی که شما دارید کاره دوثانیس آپلودش
نقل قول:
من هم میخوام این روش رو امتحان کنم ولی اگه جواب بده واقعا محشر میشه:46: