من تو فیلماش صدا ندارم . چکارش کنم که درست شه ؟
Printable View
من تو فیلماش صدا ندارم . چکارش کنم که درست شه ؟
منظور سایت ها و فروشگاه های داخلی از اورجینال، ظاهر اورجیناله. یعنی دی وی دی طلایی با پک که تصویر روی پک روی دیسک هم حک شده و اینا...که البته ظاهرش هم با اورجینال بودن خیلی فاصله داره مثلا گوشه ش به فارسی بزرگ می نویسن "اورجینال" که خیلی شاهکاره. بعد هم این فروشنده ها و شرکت ها به محض اینکه بازی اجرا بشه می گن مشکل نداره ، نمی دونن که ممکنه چند مرحله بعد مشکل کرک رو بشه...اگر هم ببری پس بدی می گن فقط در صورت نصب نشدن پس می گیریم. حالا جالبه تا ابد هم با همین کرک خراب بازی رو کپی می کنن و می فروشن و نمیان کرک سالم رو تو دی وی دی بذارن...من که هفت هشت بازی اخیری که خریدم همه احتیاج به کرک تازه داشتن...نقل قول:
اتحتمالا از کارت صداتون باشه که برای بازی ضعیفهنقل قول:
شاید با آپدیت درایور کارت صداتون درست بشه
شاید
من بازی رو گرفتم
3 تا DVD بود
نصبش هم کردم
کرک هم ازم نخواست
فعلا هم که ماه رمضون هست و نمیشه بازی کرد:41::31:
من بعید میدونم فارسی بشه! این بازی پیچیده تر از این حرفاست که کسی وقت بگذاره و فارسیش کنه! الانم دیگه انقدر ملت کار و زندگی دارن مثل قبل وقتشون رو واسه این چیزا نمیگذارن اگه هم بگذارن بازی بجای 2000 تومن میشه 8000 تومن!
اونوقت کی میخره؟:13:
تازه وقتی الان همتون بازی رو خریدیدن و دانلود کردین یا سفارش دادین یا اصلا بازی رو تموم کردین ؛ چه اطمینانی هست که اونا این کارو بکنن ولی فروششون به حد سرمایه گذاری واسه این بازی هم نرسه؟:41:
بازار کپی هم که داغه. یکی یدونه بازی میگیره 100 تا ازش کپی میکنه میفروشه!!!:18:
من بیچاره تقریبا یه گیگ از اون 11گیگو دان کردم
متاسفانه نمیتونم بیخیال بعدش بشم
جناب mahdi_ctr هم گفتم که برای ایشون 3تا دی وی دیه که میشه همون 11گیگ من
فقط خدا کنه خراب نباشه که بیچاره میشم
تو خود سایتش نوشته تست شده منم به خاطر همین اینو دان کردم
در مورد پاک شدن هم مطمئن هستم که پاک نمیشه
چون لینک ها رو ریموت آپلود کردم تو رپیدشیر
درکل از ترس دارم میمیرم
تا 10روز دیگه
میشه بگی چرا؟نقل قول:
راستی یه چیزی هم بگم
بازی برا من به صورت protable بود و فایل RAR رو اجرا کردم و DVD هارو عوض کردم
بازی رو ریختم توی یکی از درایوهام
بعد هم روی آیکن بازی کلیک کردم و یه چیزی نصب شد
دوباره کلیک کردم و رفت توی بازی
ولی حال کردم بازی داره برام با کیفیت High اجرا میشه
دوستان این نسخه مود Free Ride نداره مثل شماره ی اول؟؟؟
یه چیز دیگه اینکه چقدر بعضی ها زود تموم کردن !!!
سر مافیا 1 من چند ماه علاف بودم. :دی
اون سه تا دی وی دی که داشتی خراب بود؟
ای وای بیچاره شدم
بدبخت شدم
من دارم همون 3دی وی دیو دان میکنم
الان یه گیگش رفته
وای
دقیقا کدوم قسمتش چرا؟نقل قول:
میشه بگی چرا؟
مشکل شرعی؟
ماشاا... مجله های PLAY B o y که دیگه معروفند دیگه!
همون اولش یکیش رو گرفتیم!
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------
بگیر حاجی منم همون سه تا DVD رو نصب کردم دیگه:31:نقل قول:
اون سه تا دی وی دی که داشتی خراب بود؟
ای وای بیچاره شدم
بدبخت شدم
من دارم همون 3دی وی دیو دان میکنم
الان یه گیگش رفته
وای
اگه بازی بخواد فارسی بشه بازی رو کلا باید بدون دمو ببینیم
کلا همه باید لباس تنشون کنن چون بعضی از قسمتها خیلی وضعیتشون خرابه
اینجوری بازی 2 ساعته تموم میشه:27:
سلام
من چپتر 7 بازیم و وقتی که می خواهم سوار ماشین ها بشم از بازی خارج می شه و یه پیغام میده و بازی را می بنده.
ویندوزم هم سون است.در ضمن سیستمم بالاست و بازی را با فیزیک بالا ران کردم.کسی تا حالا به این مشکل بر خورده؟
لطفا کمکم کنید
نقل قول:
آقا هیشکی این نسخه رو دانلود نکرده ... :41:
کمک کنین ... من میخوام بگیرم ... نسخه کم حجمیه ، چون فقط یه زبانه اس ، ولی مشکل کرک داره یا نه؟ :19:
نقل قول:
منظورتون از افت فریم اینه واسه من بعد چپتر 2 یعنی خود چپتر 2 انگار داری میمیری ضربان قلب داره میزنه صفحه هم مثل همون انگار داری میمیری خاموش روشن میشه در کل یعنی مثل call of duty که زیاد تیر بخوری داری میمیری همون طوریه
کسی این مشکل رو داره اگه راه حلی هست به ما هم بگین
من بیچاره دارم اینجا سکته میکنمنقل قول:
برای اولین باره که دارم بازی دان میکنم
چون تنها بازی که ازش خوشم اومده اینه
البته اسسین هم قبلا بوده
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
اگه اینجوری باشه که خیلی خوبهنقل قول:
چون یکی از دلایل موفقیت call of dutyهمین بود که انگار طبیعیه
یعنی موقع تیر خوردن و .... همچین آدم احساس میکنه توی واقعیته
ضمنا این بازی مثل همونcall of dutyمحدودیت سلامتی نداره یعتنی هر وقت تیر بخوری بشینی زمین خوب میشه؟
اقا من نمی تونم این 3 دی وی دی رو نصب کنم.تو دی وی دی اخر تموم که میشه ارور می ده دی وی دی 1 رو بزار می زارم کلا هنگ میکنه و مجبورم ببندمش.
بچه ها من یه مشکلی پیدا کردم :41:
الان chapter 7 هستم....همونجایی که از زندان میای بیرون....وقتی میخوام سوار ماشین بشم از بازی میاد بیرون و این ظاهر میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چه کنم ؟
کم کم داره مشکلاتی پیدا میشه
خدا رحم کنه
میشه دوستان سریع یه سری آدرس تو ولیعصر (بازار رضا و همون اطراف!) یا هرجای دیگه لطف کنن، که مافیا2 رو داشته باشن؛ یه بنده خدایی الان تو خیابونـه، منتظر آدرس!:18:
اگه تبلیغ میشه، پــخ کنید!:31:
سلام
من از کرج ، کامپیوتر شهرام خریدم
ولی مشکل داشت
دی وی دی دومش اصلا کپی نمی شه
کسی از کرجیا ازش خریده ؟؟؟
سالم بوده ؟؟؟
یه جای دیگه هم به من بگید
مردم :19:
اصلا بازی دو تا دی وی دیه یا 3 تا ؟؟
بروبکس که علم غیب ندارند بدونند چی اخطاری هست لطف کن بزارش تا راحتر به مشکلت رسیدگی بشهنقل قول:
من ديروز بازي رو خريدم.....
كم كم شروع ميكنم به بازي كردن!
ولي زياد با حال نيست!
چند بار امتحان کردی ؟ اگه بعد از چند بار امتحان بازم مشکل داری پس کرکتو عوض کن .
میشه بگی از کجا خریدی!؟نقل قول:
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
دوستان؛یه نگاهی هم به این داشته باشید!؟
نقل قول:
میشه دوستان سریع یه سری آدرس تو ولیعصر (بازار رضا و همون اطراف!) یا هرجای دیگه لطف کنن، که مافیا2 رو داشته باشن؛ یه بنده خدایی الان تو خیابونـه، منتظر آدرس! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تبلیغ میشه، پــخ کنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جایی خوندم ،نوشته بود میتونی بیافتی دنبال آدمایی که مشکوک میزنن و تعقیبشون کنی ،کسی امتحان کرده ؟؟؟ :21:
یه جورایی واسه خودت یه مرحله کوچیک میسازی:3:
کسی نمفهمیده هنوز استان اون 3دی وی دی چیه؟
چقدر گیر میدم ها نه؟
بهترین جا به نظر من پاساژ ولیعصر هست توی میدون ولیعصر. دقیقا روبه روی ورودی!
من از فردیس پاساژ بعثت خدمات کامپیوتری برمودا خریدم
داستان 3 DVD و 2DVD اینه که :
اون که 3 تا داره اصل هست و اونی که 2تا داره ورژن کم حجم شده اش هستش که معمولا توی نت پیدا میشه و دوستان اون رو رایت کردن روی 2 تا دیسک.( یعنی یه سریها اون رو تبدیل میکنن و آپلودش میکنن!
مثل خیلی بازیهای دیگه.
که هم روی 2 دیسک هست هم روی 3 دیسک.
حتی دیده شده با زیپ کرده خیلی خیلی زیاد با برنامه های قوی توی 1 دیسک هم جا دادن!!!!
هیچ کدومش هم با هم فرقی نداره..
خیالتون جمع!!!:46:
برای بازیهایی مثل مافیا که طرفدار داره و سروصدا میکنه سودجویانی هم پیدا میشن که سریع بازی رو پخش کند و پولشونو بگیرن.این افراد لینک دانلد بازی رو اینترنت اومد بازی رو دانلد میکنن منتظر کرکش میشن کرک که شد سریع پخشش میکنن.اورجینال هم که میگن کشک عکس بازی رو روی دی وی دی مزنن کسانی که چیزی ندونن فکر میکنن اره ارجیناله.نقل قول:
بله اگر کسی بازی رو داشته باشه و کرکش سالم باشه میتونه برای همه بزاره تا همه استفاده کنن.که تا همین دیشب انگار کرکه خیلیا مشکل داشته:46:
اقا بالاخره کسی پیدا نشد بازی رو تموم کرده باشه بدون مشکل و کرکش رو به ما بده تا فردا بدون مشکل بازی رو شروع کنیم . ؟
راستی اونجوری که بعد از کلی گشتن تو تاپیک ها و فروم های مختلف فهمیدم این بود که کرک ورزن 3 از همه کرک ها بهتره و میشه
بدون مشکل بازی کرد فقط تو یه مرحله باید این باگ و مشکل رو شخصا بپیچونی :31: و تویه تعقیب و گریز به جای اینکه سمت چپ
بپیچی بری سمت راست :27:
اقا کسی لینک این ورزن 3 رو میذاره تا دانلود کنیم . برای استفاده از ورزن 3 باید ورزن های قبلی رو هم ریخت یا همین کفایت میکنه ؟
نقل قول:
شما میگی خوب من هم میگم بد.دیگه صدا گذاری ربطی به سبک بازی نداره درسته؟راحت هم میشه مقایسه کرد با هر بازی درسته؟ صدا گذاری همون جی تی ای رو با این مقایسه کن زمین تا اسمون فرق داره.حتی اساسین 2 هم صدا گذاریش بهتر از این بازی بود.بخدا مافیا حداقل روش 4 سال کار شده نباید این ضعف هارو داشته باشه.
من خودم به موسیقیش گوش میدم چون برای بالا رفتن درک تنظیم یک اهنگ بهم کمک میکنه ولی خوب اینو واسه باقی دوستان گفتم.والبته اهنگهایی هم که انتخاب کرده برای رادیو نزیاد جالب نیست.:46:
کسی تو مشهد جایی نمی شناسه که بازی رو داشته باشه ؟؟؟
این اخطار به چند دلیله 1ویندوزنقل قول:
2قدیمی بودن درایورگرافیک 3پایین بودن سیستم 4نصب نبودن نرم افزارهای جانبی بازی و ورژن قدیمی بودن آنها مثل دایرت ایکس5کرک نامطمئن
من خریدم بازیش سالمه مشکلی نداشته تا اینجا:46: یکم dvd 2 رو بیش از حد با درایور پر کردن ولی بهترین پیشنهاد فایل های نصب رو بریز رو هاردت اگه جا داری بعد نصب کن:46:نقل قول:
بله همچین قابلیتی داره تو نقدها هم بحش بحث شدهنقل قول:
دوست من ایشون بازی رو دیشب تموم کردن اما حالا دیگه صدایی ازشون نیست:نقل قول:
نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز من هم همین مشکل را دارم ولی سیستمم به روز است و مشکل گرافیک و ویندوز هم ندارم و تمام
نرم افزارهای جانبی را هم نصب کردم ولی بازم این مشکل را دارم،ممنون می شم کسی کمکم کنه.
دوستان DLC بازی رو کجا بریزم؟
درمورد نمرات بازی باید بگم که سایتهای بدین دلیل به بازی نمره 4یا7یا ازصدنمره 40دادند بدین خاطر که سطح توقعاتشون نسبت به بازی بالابود و به خاطر نداشتن این انتظارات به بازی نمره پایین دادند واگرنه بازی از نظر داستانی نمره کامل ازنظر صدا وموسیقی نمره حدنصاب خودش از نظر گیم پلی نمره خودش با جزئیات دیگه نمره 8.5رومی گرفت واگرنه اگه شما به این سایتها مراجعه کنید کاربران بهش نمره 8.5روعطاکردند درکل باید گفت بازی رو براساس نکات فنی امتیاز ندادند براساس انتظارات وسطح توقعات بوده تاجایی که ای جی ان اخیرا گفته هنوزمنتظریم و نتیجه گیری نهایی معلوم نیست نمره من بهش
8.4