راستی دوگانستنقل قول:
Printable View
راستی دوگانستنقل قول:
پراید دوگانه سوز مدل 89 قیمت 7900000 توماننقل قول:
سمند ال ايكس مدل ٨٤ با ٧٥٠ هزارتا كاركرد،موتور تازه تعمير شده كمك هاش عوض شده ، زيروبند و بدنه مرتب.رنگ آبي رويال سفارشي چقدر قيمتش هست؟
نقل قول:
سلام دوست من.
کارکرد این ماشین از حد مجازش هم گذشته .
فکر کنم اولین سری LX هست.
سمند LX مدل 84 قیمت حدود 7000000 تومان
ال ايكس كه از ٨٣ توليد شد،اين ماشين خيلي كار كرده و بنگاه ٦ مليون قيمت گذاشته.حدود ٢ مليون تومان هم جريمه داره.اگر شد از كيلومترش عكس ميزارم البته فكر كنم كمتر از ٧٥٠ تاست چون كيلومترش مدتي بسته بوده.
سلام
قیمت 206 تیپ 5 مدل 83 حدوده 100000 کارکرد که تعمیر اساسی هم نشده چقدر هست؟آیا ارزش خریدن رو داره ؟
نقل قول:
سلام.بدنه و موتور سالم باشه
پژو 206 تیپ 5 مدل 83 قیمت 8500000 تومان
مدل 84 چطور؟
سمند Lx مدل 85 و 86 و 87 رو هم اگه میشه لطفا اعلام کنید.
نقل قول:
سمند LX مدل 85 قیمت 10000000 تومان
سمند LX مدل 86 قیمت 11200000 تومان
سمند LX مدل 87 قیمت 12000000 تومان
ریو LS
88 و 89 چه قیمتیه ؟!
نقل قول:
ریو مدل 89 قیمت 1350000 تومان
ریو مدل 88 قیمت 1240000 تومان
سلام دوستان من. قیمت زانتیا مدل 88یا 89 چنده
زانتیا مدل 89 قیمت 27500000 توماننقل قول:
زانتیا مدل 88 قیمت 25500000 تومان
آقا مطمئنی ؟ این قیمتی که دادی تقریبا همون قیمتیه که خود سایت سایپا قیمت نوی ریو رو داده ها !!!:18:نقل قول:
ریو مدل 89 قیمت 1350000 تومان
ریو مدل 88 قیمت 1240000 تومان
نقل قول:
سایپا داره میده 13700000 تومان.
بازار این قیمت بود
آقا یک بنز 190e مدل 1991 میارزه 22 میلیون؟ خرج و استهلاک و مصرف بنزینش چطوره؟
اینهم مشخصاتش
بنز مدل E١٩٠ برنگ مشکی کاملا تمیز و بدون رنگ شرطی کارکرد واقعی ١۵۶٠٠٠کیلومتر سیستم برقی کاملا سالم و سفارشی و با قابلیت تعویض پلاک و انتقال سند قطعی
تجهیزات وامکانات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دزدگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترمز ABS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کولر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستم تعادل الکترونیکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایربگ کناری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زنجیر چرخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مه شکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استارت دگمه ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سيستم تهويه مطبوع اتوماتيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آینه بغل برقی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرمكن صندلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سنسور باران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سنسور دنده عقب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرمان هیدرولیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قفل مرکزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شیشه برقی جلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شیشه برقی عقب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شیشه گرمکن عقب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پخش كاست دار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جعبه کمک های اولیه
نه یه بنز با این مدل باید اول موتورش معلوم بشه چیه دو لیتری یا 2.3 لیتری یا 2.6 لیتری اسپرت لاین
الان بالاترین قیمت و کمیابترین مدلش توی ایران همین اسپرت لاین های 6 سیلندر هستش و اکثر مدلهای موجود یا دو لیتری کاربراتی هستن یا 2.3 لیتری
ارزش این ماشین تو بهترین حالت 16 تومن برای مدلهای 2.3 لیتری 16 سوپاب هستش اگه شما عشق این مدل رو ندارید بهتره با این قیمت دنبال یه اتاق 124 230E با مدل 91 92 برید
اگر نه دوس دارید یه 190 داشته باشید یا همون اتاق 201 با حداکثر قیمت 15 الی 16 میلیون باید دنبالش باشید هر کس این قیمتها رو میده مطمئن باشید قصد سو استفاده از جو بازار رو داره .خواهشا زود جو گیر نشید
در ضمن مصرف این ماشین تو بهترین وضعیت موتور نزدیک 8 لیتر برای موتورهای 2.3 لیتری هست اصطحلاک برای یک بنز در صورت نگهداری و تعمیرات منظم و با دقت معنی نداره بیشترین ایراد برای این ماشینها توی زیر بندی ماشین اتفاق می افته اگه با هزینه بالای قطعات آلمانی اصلی کنار بیاید یک عمر بعد از تعمیرات برای شما کار میکنن.
سلام الان قیمت 206 مدل آخر 85 با 45000 کارکرد فنی و بدنه سالم تیپ2 رنگ سفید چند؟؟؟
فروشیه دوست من ؟نقل قول:
نقل قول:
پژو 206 تیپ 2 مدل 85 قیمت 9500000 تومان
206 سفید سالم 2 لکه کوچیک رنگ مدل 81 تیپ 2 چند بخرم ؟
نقل قول:
پژو 206 تیپ 2 مدل 81 قیمت 6500000 تومان
دوستان قیمت 206 تیپ 5 مدل 87-88 نسبتا تمیز روهم میخواستم :20: مُتُشکرم :27:
اگر آف تاپیک میشه جواب ندین ولی پیشنهادتون برای 11 تومن چیه دست دوم ؟!
سلامنقل قول:
دوست عزیز 206 تیپ5 مدل 87 و 88 نداره! از 89 تولید شد!
نیازهاتون رو بگین تا راهنمایی بشین:46:
آها درسته ... مدلای قدیمی ترش تا کی تولید شدن ؟ حالا درهرحال همون 89ـش پس ؟
نیاز اینکه تیپ 2 بنظرم موتورش خیلی ضعیفه و میخوام وقتی سوارش میشم یه تفاوت محسوسی با پرایدی که داشتم حس کنم !
پر مصرف هم نباشه . همین .
تا اواخر 85 و نک و توکی هم 86!نقل قول:
یه 85 تمییز مامانی خیلی کم کارکرد رو میشه با 11 تومن گرفت:46:
نقل قول:
:31:فروخته شد 11.300 :31:طرف کلی حال کرده بود مدل 85 با 45000 تا کار کرد:31:
از شر اش رها شدیم خیلی داشت اذیت میکرد:31:
همین پری روز فن اش خاموش شد مسر یک ساعته رو 3ساعت تو راه بودم:19:همش وای میسادم آب میریختم خنک بشه بعد راه میفتادم:31:
یه 206 مدل 83 نقره ای با 96000 کارکرد سراغ داریم خیلی کم رنگ داره تمیز تمیز از نزدیک دیدم فکر نمیکردم 83 باشه خریدیمش عکس اش رو مزارم تا آخر سال بیمه داره 300 لیتر هم تو کارت اش بنزین داره:31:فعلا روی 73000000 داریم چونه میزنیم:31:
به نظرتون چطور؟؟؟
قیمت پراید سفید آبان 88 بدون رنگ و خوردگی و با 27000 کارکرد و دزدگیر و کف چرمی- کاملا تمیز و سرحال چنده ؟
salm
ریو مدل اسفند 86 تمییز چند هست قیمتش؟
پراید صبا مدل 88 --- > 6700000 تا 7000000
ماشین خودت که کم کارکرد تر بود؟! عجیبه تو این کیلومتر و کیفیت اون موقع اذیتت کرده! از صفر دسته خودت بوده؟؟؟نقل قول:
راستی 11300؟:18: مگه تیپ 5 بوده؟
این 83 هم که میگی قیمتش همین حدود هست.مباریک باشه:46:
نه ولی خیلی خیلی اذیت میکرد نمیدونم چش میشد این دفعه آخری دیگه اعصام داغون شده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه تیپ 2بودش گرون دادیم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی طرف توی دیاگ دیده بود واقعا 45 تا کار کرده خیلی ذوق مرگ شده بود:38:
خیلی دوسش داشتم ماشین از یه صفر تمیزتر بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم خیلی خوب کم کارکرد:20:96 واسه 83 خیلی کم خیلی تمیز فردا اگه تنستم عکس اش رو میزارم:20:
ماشین رو گرفتیم فردا سند میزنیم:20:7500000 خریدیم:20:
نه گرون ندادین ! انداختین:31:(البته عذر میخوام اگه حرف درستی نزذم:11:)نقل قول:
تا جایی که یادمه تو قسمت کیلومترش مخصوصا صفحه کیلومترش دستکاری شده بود!:31: حس میکنم درسته کم کارکرد بوده اما کمی تو برقیش دست رفته بوده! 206 هم فوقلاده برقیش حساسه!
مبارک باشه! شیرینی ما هم فراموش نشه:31:
نقل قول:
نه کیلومترش فقط صفحه اش سوخته بود که عوض اش کردم:20:همین بود مشکل برقی نداشت:20:
ممنون:10::11:
غزیزم آخه کیلومتر 206 صفحه ای نیست! اونا که میگین به اصطلاح اسپرت هست و خودشون میندازن!درجریان مشکلت کاملا بودم:31: البتخ شاید حدس من اشتباه باشه! چون من از دور دارم ببرسی میکنم!نقل قول:
درکل ایشالله که چرخ ماشین جدید براتون بچرخه اونم بی دردسر:46:
دوستان ما یه 206 تیپ 5 یافتیم فقط مشکلش اینه که مدل 83 هستش ... قیمتم 10 داده احتمالا بشه یکمی کمتر راه بیاد . فقط چندتا سوال ؟
83 زیاد قدیمی نیست ؟ قدرت موتور پایین نیومده بعد 7 سال کار کردن ؟ خرج نمیذاره رو دستمون ؟
بعد چقدر از نظر کیفیت ساخت و قطعات با تیپ 5های جدید فرق داره منظورم این جریان فرانسوی بودن و این حرفاس ؟
بعد هواسم نبود به کارکردش چقدر کاردکرد خوبه براش؟
please delete it
ذوست عزیز همچی به کارکرد بستگی داره! قیمتشم تنده!نقل قول:
کارد کرد برای 83 خب چقدر با این قیمت مناسبه ؟ قیمت که من همینجا دیدم تیپ 2 مدل 85 همین قیمتو دادن !
سلام به دوستان
ممنون میشم قیمت یک دستگاه تندر 90 ( E2) مدل 1386 .. نیمه فول .. بیمه تا پایان سال .. بی رنگ .. کارکرد 65000
قیمت اگه بدید ممنون میشم
فنی کاملا سالم