دکتر جان کپچر یعنی چی ؟ من انگلیس خیلی ضعیفه نمی فهمم ...نقل قول:
پورت .
Printable View
دکتر جان کپچر یعنی چی ؟ من انگلیس خیلی ضعیفه نمی فهمم ...نقل قول:
پورت .
بازم یه شاهکار دیگه از راک استار. برای اینکه لذت کامل و کافی رو از بازی ببرید باید زبانتون خوبه خوب باشه:دی
خیلی خوف این بازی این صورتها رو نگاه چقدر طبیعی ماهیچه های صورت تکون میخوره آدم کف میکنن:31:داستان زیباست با اینکه اولایه راهم حس کنجکاویو همیشه بهم میده.بازم یه شاهکار از راک استار.اون دوستمون که میگه کاش رو pc هم مونت(کپچر!) میشد اگه میشد مثل جتی ای به فنا میرفت آخه مردم از کجا سیستم فول بیارن اینو بازی کنن مگه ندیدی سر جی تی ای چی اومد؟!حتما در توان pc نیست که مونت بشه برادر:5:
شاید اگه کلا یه بازی رو روی PC بسازن...دست سازنده های بازی باز تر باشهنقل قول:
اما شرکتی مثل Rock*star شرکت زرنگیه...چون میدونه اگه اینهمه زحمت بکشه, وقت بزاره و هزینه کنه تا بازی عظیمی مثل GTA , RDR , LA noir بسازه و برای PC عرضه کنه....قبل از اینکه حتی موعد انتشار رسمی بازی فرا برسه روی تمام سایت ها نسخه دزدی و قابل دانلودش پخش میشه و ضرر بزرگی رو متحمل میشه
روی کامپیوتر بازی رو میشه کرک کرد....اما روی کنسول راهی نیست جز کپی خور کردن خود کنسول
نگاه به کشور ایران نکیند که بزرگترین فروشگاه کنسول توی کشور, خودش میاد و دستگاه کپیخور شده تحویل ملت میده
توی کشور های دیگه 2تا مشکل هست یکی اینکه با عدم رعایت کپی رایت بشدت برخورد میشه پس کس زیادی جرئت انجام این کار رو نداره
دومی چیزی که خیلی ها معتقدند که Multiplayer و یا بازی LIVE از خود Singleplayer جذاب تر هست و متاسفانه توی کشور ما به علت عدم وجود اینترنت پرسرعت اکثرا ازش محرومند و در صورت کپی خور کردن کنسول مثل Xbox360 بن خواهید شد و نه نتها دیگر قادر به بازی آنلاین نیستید بلکه خود هارد کنسول هم قفل میشه
پس در کشورهای دیگه دانلود بازی برای PC خیلی به صرفه تر از دانلود بازی برای کنسول هست
شرکت Rock*star هم هروقت خیالش راحت شد که دو بازی RDR و LA Noir فروش خودشونو کردن میاد یه پورت برای PC میکنه تا یکمی هم از این طریق پول گیرش بیاد
سلام به همه Rock Star ها
من اونجایی که مرده با لوله در شب میزنه زن رو میکشه گیر کردم
هم زنه و اطرافشو کامل گشتم سرنخ هم پیدا کردم
حالا میگید چی کار کنم یا پیشه کی برم؟؟!:13:
راضی به زحمت شما نیستم :46:نقل قول:
درسته حق با شماست منم منظورم پورت بود نمیدونم چرا یهو نوشتم "کپچر" ؟!! :38:نقل قول:
همچین میگید GTA انگار چی بود. GTA زیاد گرافیک خوبی نداشت ، خیلی بازیای بهتری با گرافیک عالی برای PC اومده یکی از نمونه هاش همین Cysis 2 . قبول میدونم GTA IV اُپن ورلد (Open World) بود اما مشکل GTA IV جای دیگه ای بود اونم به خاطر این بود که به صورت مستقیم از کنسول به PC پورت شده بود وگر نه اگر مخصوص PC مجددا برنامه نویسی میشد هیچ وقت این مشکل پیش نمیومد.البته راکستار قول داده بود آپدیتی برای بازی بده که عملا نتونست این کار رو بکنه. اما با ساخت Episodes From Liberty City میشه گفت تقریبا جبران کرد. راکستار برای اینکه زود تر به پولش برسه اون کار رو کرده بود. فکر نکنید یه موقع من دارم علیه راکستار موضع میگیرم و با این شرکت خصومت دارم. نه! خیلی هم راکستار رو دوست دارم و بیشتر از شرکت های دیگه قبولش دارم ولی در این یک مورد از راکستار با تمام علاقه ای که بهش دارم انتقاد می کنم.نقل قول:
توجه کردید اکثر عناوین بزرگ راکستار به جز مواردی محدود Open World هستند ؟! و همه هم غیر از GTA فقط برای کنسول ها ساخته شدن؟!نقل قول:
ما نفهمیدیم بالاخره گیمر های ما کدوم طرفین. طرفدار قانون کپی رایت یا برضد اون ؟!! وقتی نوبت به یوبیسافت میرسه و قفل DRM میزاره رو بازیاش همه ازش انتقاد میکنن که چرا این کار رو کرده....
اما در کل underworld عزیز من تمام این چیزایی رو که گفتی قبول دارم و حق با راکستاره اما اگر یکم به آمار گیمر های حرفه ای توجه کنید خواهید دید که اکثرا PC باز هستند و معتقدند که کنسول صرفا برای سرگرمی و وقت پر کردنه. اگر کمی راکستار به PC بازها هم توجه کنه بدک نیست وبرای اینکه از کرک شدن بازی جلوگیری بکنه راه زیاده.
ببینید در یک کلام هیچ شرکتی به pc اهمیت نمیده اونا پول رو در کنسول میبینن نه pc چون به دردسرش نیست که بیاد واسه پیسی بازی بزنه از اون نون بخوره pc مشکلات فراوون داره از جمله همین پورت کردنا که مثل gta گند از آب در نیاد یا دردسرهای کپی رایت یا دزدیه نسخها مثل کرایسیس.من میدونه کرایتک پشت دستشو داغ میکنه واسه pc کرایسیس بزنه.بعد دیگه الان واسه pc نمیان از نو برنامه نویسی کنن راحترین کار پورت خودشونو به زحمت نمیندازن.من به شخصه نسخه کنسول رو میپسندم چون با 300تومان یه 3.4 سالی خرجی رو دستت نمیوفته اما pc شما هر سال باید بری کمش 1 میلیون خرجش کنی تا بازیایه جدیدو جواب بده بخدا انصاف نیست دقیقن شرکتها میدونن که همه کونسول میخرن و دارن رو بازیهای کنسول تمرکز دارننقل قول:
خوب هر شرکتی سبک خودشو در ساخت بازی داره راک میدونه تواناییش در open world روی همون مانور میده.شکر کنید همین gta رو هم از pc بازها میگیرنا:27:هیچ قفلی در دنیا باز نشدنی نیست همیشه همه بازیها و نرم افزارها کرک شدن شما حکرها رو دستکم گرفتیا قول نرم افزاری از دستشون امان نداره چه برسه به راکو یوبیو ........نقل قول:
بازیش خوبه؟ جه سبکیه؟ اکشنه؟
آره خوبه.نقل قول:
بازیش اکشن کارآگاهی هستش. راک استار سبک بازی رو این گذاشته. ولی خب توی سایتا چون چنین سبکی نیست همه جا adventure نوشته. شما هم پست اول بخونی همه چی دستت میاد
نمیدونم شما بازیهای توتال وارو بازی کردی یا نه؟ ولی سگا از شوگان 1 تا 2 که 7 8 تا بازیه فقط و فقط برای pc زده و البته از پرفروش ترین ها توی ژانر استراتژی بوده و هنوز هم به این کار ادامه میده پس راکستار هم میتونه از pc پول دربیاره ولی خب چرا این کارو نمیکنه نمیدونم؟!نقل قول:
Total war، اصلا تقریبا نشدنی هست بازی کردنش رو کنسول!و شما خرجی که برای l.a noire شده رو با خرجی که برای سری توتال وار میشه رو یکی میکنی؟نقل قول:
یعنی شما فقط میشینی توتال وار بازی میکنی؟ببخشید فکر کنم بازیه رد آلارت واسه کنسول نیستا؟!هست!؟من که توتال وار بازی میکنم خوابم میبره خداییش رد آلات دلت میاد یه استراتژیک رگوریشه دار.بخدا نمیشه از pc پول دراورد به همون دلایلی که در پست قبل گفتم.شما یکم در موردش بیشتر تفکر کننقل قول:
ببین دوست من نشدنی که بلوفه اگه نمیشد شرکت به این عظمتی مثل ea نمیرفت رد آلارت واسه کنسول بزنه.عزیزم اولا توتال با l.a noire از نظر سبک و فروش تفاوتهای زیادی داره بعدشم اگه l.a noire نتونه پر فروش باشه که هیچی دیگه در راکو تخته کن.نقل قول:
اینطوری ها هم که میگید نیست. عملا Crytech هیچ فعالیت خاص و سرمایه گذاری برای گذاشتن قفل روی بازیش نکرده بود یه قفل خیلی ساده و معمولی گذاشته بود که یه بچه هم می تونست هکش کنه. اینجاست که میگن "از ماست که بر ماست!"نقل قول:
درضمن من سیستمم مال 2 سال پیشه هنوز هم بازی های روز رو با بالاترین جزئیات میتونم بازی کنم. همچین لازمم نیست که آدم بره هر سال سیستمش رو عوض کنه. مطمئن باشید که الآن بازده سیستم من و تمام کسانی که سیستمشون به روز بوده و حداکثر مال 2 سال پیشه از کنسول هایی مثل X360 و PS3 بالا تره. این سیستم تا 2 سال دیگه هم جوابگوی نیاز یه گیمر مثل من هست.
ما که خدا رو شکر می کنیم. ولی من میگم میشه قفلی ساخت که هیچ کس نتونه بازش کنه. به شرطها و شروطها ... .نقل قول:
نقل قول:gap عزیز درست میگه. نمیشه سری بازیهای Total War رو با بازیهایی مثل L.A.Noire مقایسه کرد چون هم سبکشون متفاوته ، هم مخاطبانشون و هم حتی طریقه بازی کردنشون که اصلا نمیشه همچین بازی هایی رو مثل PC در کنسول هم بازی کرد.نقل قول:
اما در این که راکستار توانایی ساخت بازی برای PC رو داره هم شکی نیست چون پیش از این ، اثبات کرده که میتونه و تا اونجایی هم که میدونم چه در زمینه کار و چه در زمینه درآمدزایی موفق بوده. نمونه اش همین GTA: San Andreas ، GTA: Vice City و GTA: Episodes From Liberty City .
ببخشید سیستم شما از 9 هسته بهره میبره اگه اشتباه نکنم؟!!!آخه این کنسولها که اینطورین.یه سری متخصص اومدن یه دستگاهی ساختن که واسه 4یا5 سال قدرت کششه بازیهارو داشته یاشه بعد شما میگید با سیستم 2سال پیش کرایسیس رو در آخرین حد رزولوشن و آخرین حد تکستچر با آنتیهاش بازی میکنم با 40.50 فریم در سانیه!!!!!!!!!!!!!بیخیال:31:شما یه نمونه نام ببر من قانع میشم که قفله تا الان کرک نشده:46:من باورم نمیشه کرایتک به این قولی بیاد یه قفل بچگانه واسه شاهکارش بسازه:13:نقل قول:
من که نگفتم نداره داره اما میترسه تلاش چند سال زحمتش هدر بره.اون جی تی ای که میفرمایید بعد یه ماه که فروششو کرد واسه pc میاد که به قول دوستمون یه درامدی هم از pc گیرش بیاد.شما ندیدید مردم از شب پش از فروش جی تی ای پشت در فروشگاها منتظره نسخه XBOXش بودن؟:18:نقل قول:
کار من هم با این بازی همین الان تمام شد
از نظر داستان و شخصیت پردازی و دیالوگ یکی از بهترین بازی هایی بود که تا الان تجربه کردم
گرافیک بازی هم به خصوص همون motion چهره ها تا اخرین دقیایق عالی کار شده بود
29 تا اچیو داد و حدودا 80 درصد تکمیل شد
اواخر دیسک 2 خسته کننده شده بود اما از پرونده دوم دیسک 3 واقعا جالب شد و اواخر بازی هم عالی بود
اصلا فکر نمیکردم اخر بازی اون اتفاق بیفته
دوستان اگه credits بازی رو کامل دقت کرده باشن میبیین که چقدر نیرو فقط تو بخش صدا گذاری و موسیقی بازی مشغول بودن
نقل قول:بله منم حرف شما رو قبول دارم و اینو در جواب یه دوست دیگه گفتم ولی پورت کردن یه بازی برای pc با این که ضرر داره ولی به سودش میرزه. مگه به جز ایران تو چندتا کشور دیگه کپی رایت نیست؟ همین razor و skidrow هم برای شادی دل ما کار میکنن :دینقل قول:
متأسفانه یا خوشبختانه مثل اینکه فقط ایران و چند کشور محدود دیگه ای قانون کپی رایت رو رعایت نمیکنند.نقل قول:
بیخیال،زمانی کپی رایت در ایران و کشور های دیگه محقق میشه،که هر کدوم از ما،خودش رو موظف بدونه بازی اوریج فقط بخره،چون هستش تو بازار....من نمیگم همه بازیهام اوریج هست،ولی سعی میکنم 90% بازیهامو اوریج بگیرم،بازی بی ارزش نگیرم،هر 1 ماه 1بازی بگیرم،اما هممونو 1000 اچیومنت / تروفی پلاتینیوم کنم....
_+_
دوستان،بیاید درباره داستان بازی یکمی صحبت کنیم....البته در اسپویلر....
محتوای مخفی: Attention please: If u click koni on this dokme,khahi see the dastane La. Noire
رسیدم به اواخر دیسک 2 ....
اقا این سیاه پوستهارو چقدر قشنگ موشین شدن دیگه واقعا من بعضا فکر میکنم مثل همین فیلمها هستن سیاه پوستا هر چی از دهنشون د رمیاد میگن درست مثل فیلمها..شرم ندارن :31:
خیلی جذابه .
بازی برای منکه زبانم خوب نیست ارزش خریدن رو داره؟
جالبه،همه ی جمله هاشون با Mother fu*cker تموم میشه:دی مثلا میگه طرف: سلام مادر فاکر:دی چطوری مادر فاکر؟:دی :دینقل قول:
خب......اگه تا حالا بازی هایی مثل Dragon age یا کلا سبک rpg بازی کردید،این یکمی (خیلی کم ) بیشتر به زبان نیاز داره....نقل قول:
سلام
من تو مرحله 1 جایی که از تو پنجره یه تفنگ رو از رو پشت بوم میبینه بعد به وسیله ناودون میره بالا تفنگ رو بر میداره گیر افتادم.
نمیدونم بعدش باید کجا برم وچیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
نقل قول:محتوای مخفی: لو رفتن داستان
شما احتمالا روی گنج نشستی دوست عزیز خودتو با بقیه مقایسه نکن .نقل قول:
بیخیال،زمانی کپی رایت در ایران و کشور های دیگه محقق میشه،که هر کدوم از ما،خودش رو موظف بدونه بازی اوریج فقط بخره
الان گیمر ها در کشورهایی مثل آمریکا و دیگر کشور ها،همه پولدار نیستن،اما مثلا به جای اینکه کلی بازی بخرن،هر1-2 ماه یک بازی زیبا و مهم رو میگیرن،مثلا از همین الان برای Geow3 پول جمع میکنن،اگر نسخه Epic این بازی به عنوان مثال 200 دلار باشه،خب مطمئنا میشه هر ماه،با یکم پس انداز کردن پولمون،بعد از 3-4 ماه در بدترین وضعیت هم این پول رو بدست آورد. این هم به آینده خودمون کمک میکنه،یعنی یاد میگیریم چجوری خرج کنیم و هم اینکه الان خود من،به جای اینکه تمام پول تو جیبی یک ماهم رو خرج کنم،نصفشو نگه میدارم و با اون یک بازی اوریج مثلا هر ماه میگیرم....به نظر من شخصی اگر نمیتونه از پس خرج یک بازی اوریج بر بیاد،پس نباید بازی کنه و یا کمتر بازی کنه،فرهنگ خیلی مهمتر هست و بهتره هممون این فرهنگ رو رعایت کنیم....نقل قول:
نه CPU من معمولیه (Core 2 Quad 9550) [ البته امسال شد معمولی] ولی اگر باورتون نمیشه میتونم یه بنچ مارک براتون بگیرم تا ببینید میشه با یه کامپیوتری که مال دو سال پیشه میشه تا آخرین جزئیات کرایسیس 2 رو اجرا کرد.نقل قول:
حرفت درسته امیر جان ولی یه تفاوت دیگه هم که داره اینه که مقدار ارزش پول در کشورها یه طوریه که براشون این که 50 دلار بدن یه بازی بخرن سادست زیاد همچین سنگین نیست برابری کنیم با 50 هزار تومن خودمون واقعا فرق داره چه بسا که اینجا بازی تا 100 تومن هم میره بالانقل قول:
آقا کسی راهنمای قدم به قدم مراحل رو به فارسی داره؟
ما که زبانمون خوب نیست چی کار کنیم؟
محض اطلاع دوستان کمترین درآمد در آمریکا الان حدود ماهی 2000 دلاره و درآمد متوسط در ایران حدود 600 دلارنقل قول:
اگر اون آمریکایی 10 تا بازی 50 دلاری هم بخره تازه میشه یک چهارم حقوقش در حالی که در این جا کل حقوق طرف رفته
شما هر ماه 90 تومان.......:18:من دیوونه نیستم:13:نقل قول:
تازه این دوستمون 2000 تا رو با تخفیف گفت:31:، متوسط روی 3000 تا باید حساب کنی...:19:نقل قول:
نقل قول:درسته،اما درصد مالیاتی که میدن چی؟یه نوشابه میخری 3 دلار.....مطمئنا مقداری که خرج میکنی با مقدار حقوق هر کس باید برابر باشه،اینو هر کشوری رعایت میکنه،حتی ایران.....شوهر عمه من ،الان در فرانسه مدیر یه بخشی هستن در Kodak فکر کنم هستن،ایشون این ایده رو دادن که اگه کسی اومد مثلا تو پاریس یه عکس گرفت،بگه اینروز این ساعت من مثلا تو ونیز عکسم رو تحویل میگیرم،الان سالی دارن 340 هزار دلار حقوق میگیرن،100 هزار دلار از این حقوق میره به مالیات،خب خرج در اونجا رو هم حساب کنید + همه چی خصوصی هست و درآمد دولت تنها از راه مالیات هست....ما در ایران چیزی نمیدیم که،الان پدر من که درآمدش سالی حداکثر 1 میلیارد یا یکم بیشتر هست،چقدر پول مالیات میده؟قول میدم کمتر از 100 میلیون....چقدر خرج میشه؟قول میدم در سالی من خیلی کمتر از 50-40 میلیون خرج میکنم،خب کسانی که حقوق کمتر میگیرن،کمتر هم خرج میکنن،من نمیگم من رو گنج نشستم،من خودم الان دیگه مثل قبلا بازی نمیخرم،ماهی نهایتا 2 بازی اوریج،کسی که وضعیت مالی ضعیف تری داره،ماهی 1 بازی بگیره،2 ماه 1 بازی یا 3-4 ماه یک بازی....نقل قول:
_
داستان بازی لو نره:دی : (سفید هست نوشته زیر)
یک چیزی خیلی جالب در بازی این هست،که شما در پرونده فکر کنم 16-17 باشه که با kelso هستید و دیگه Phelps نیستید...من که خیلی خوشم اومد:دی :ایکس
خوش به حال خودمون که مجانی همه بازیها رو بازی میکنیم و ناز هم میکنیم :31:تازه دوقرت ونیممون هم باقی هست.:5::8::31:نقل قول:
آخه واسه چی اورج میخرین؟واسه دله خودتون یا واسه دله شرکتها؟اگه واسه دلتون که هیچ اما اگه واسه شرکتو صنعت بازیسازی این کاره میکنید بذار بگم اونا حتی توجهی به منو شما نمیکنن.بذارید یه سرچی کنیم ببینیم کنسولهامون اورجیناله؟میکرو یا سونی با ایران قرارداد داره؟وقتی لایو میزنیم بن نمی شیم؟نوچ نوچ نوچ:13:ما همچیمون کرکیو هکیو اشکال داره واسه چی بازی اورجنال بخرم:20:جدا از 90 تومنش
درباره این که درآمد 340 هزار دلار هست و 100 هزار دلارش مالیات میشه این رو بگم که شوهر عمتون داره خالی میبنده چون که بالاترین مالیات دنیا رو آمریکا داره با 25 درصد اونوقت فرانسه میشه 29 درصد؟؟؟؟؟نقل قول:
اما درباره قسمت های قرمز
پدر شما درآمدش سالی 1 میلیارد هست اون وقت شما میگی رو گنج ننشستی؟
مگه چند نفر هستن که همچین درآمدی رو در سال داشته باشن؟
شما در سال 40 50 میلیون خرج میکنی در حالی که درآمد خیلی ها در سال به 40 50 میلیون نمیرسه اون وقت میگی رو گنج ننشتی؟
شما با این درآمدی که داری بایدم بازی اوریجینال بخری
توی همون آمریکا درآمد میانگین مردم حدود 100 هزار دلار هست در حالی که درآمد شما 1 میلیون دلار
بنابراین دیگه حرف از بقیه مردم نزنید , بله شما میتونی تو یه روز 1000 تا بازی اوریجینال بخری ولی کسی که حقوقش ماهی 700 تومن هست چی؟
دیسک سوم ماجرا داره خیلی جالب میشه...امیدوارم اون اتفاقی که پیش بینی می کنم نیوفته...
جنگ جهانی دوم و دور ماندن ایالت متحده از جنگ به دلیل مسائل جغرافیایی واقعا تاثیر گذار بوده.....عجب روندی داره این تاریخ
دوستان کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
خب،من مثال زدم،من حساب پول و خرج شوهر عمم رو ندارم،فقط یادمه تو این مایه ها بود پولی که باید میداد،ولی مطمئنم بیشتر از 80 هزار یورو بود،نقل قول:
کسی که 700 هزار تومان حقوق میگیره،خب با توجه به وضع فعلی کشور،میتونه هر 2 ماه یک بازی بخره....اینجوری هم در برابر شرکت سازنده اگر به اسلام اعتقاد داره مسئول نمیشه، هم خودش کیف میکنه و میگه بازی اوریج دارم،هم فرهنگ جامعه رو ارتقا داده و در ضمن،مالیات با توجه به افزایش حقوق،افزایش کاملا تصاعدی داره....من به اسلام اعتقاد چندانی ندارم،اما اگر اسلامی رو قبول دارید،به نظر من درست نیست اون دنیا جلوی EA و Activison و .... بخوایم جواب بدیم....قول میدم این بازیهایی که ما داریم تا 3-4 سال دیگه پوسیده میشه اصلا:دی ...البته این هم مانند همین قوانین جدید راهنمایی و رانندگی نیاز به همچین محیطی داره....
عزیزم،شما اگر کنسولتون رو اوریج بگیرید و بازی اوریج بزارید،بن میشید؟خیر....اینکه آیپی ایران در خیلی از موارد بلاک هست،به خاطر رایطه زیبای سیاسیمون هست....نقل قول:
هنوز جالب تر هم میشه حامد جان...اتفاق هایی که میفته و .....واقعا زیبا میشه در آخر بازی....نقل قول:
فارسی...قدم به قدم...جالبه...خیر...اگر دوستان مایل باشن میتونم خودم تمامی پرونده ها رو به صورت فارسی + ویدیو بزارم....نقل قول: