دیشب سرویس شبانه مشکل داشت
امروزم کند و خیلی سند و رسیو ضعیفی داره:41:
Printable View
دیشب سرویس شبانه مشکل داشت
امروزم کند و خیلی سند و رسیو ضعیفی داره:41:
با سلام
امروز كلا صبانت همينطوري بود
كلا قطع بود تا ظهر همه جا
موفق باشيد.
من هم دیشب ساعت 5 نتونستم وصل شم!!!!خیلی بد شده من مهر سرویسم تموم شه میرم پارس آنلاین
راستی جدیدا چندبرابر حجم کم میکنه قبلا این طوری نبود
واسه من فقط سرویس شبانم دیشب خراب بود.
روزانم مشکلی نداشت.
----------------------
آقا پس چرا من نمیوتونم با سرعت های بالا با این تورنت دانلود کنم؟؟؟
سرعتی که میندازه از بین 30 تا 55 متغیره.
ولی مثل این که گفته بودن با تورنت سرعت خیلی بالا تره ولی اینجور که من میبینم مثل سرعت دانلود با idm هستش....
مثلا من همین فایلو شبانه ها که میزاشتم واسه دانلود 2 روز طول کشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میخوام از لایزر کوچ کنم به صبانت
روزانه چقد قطعی دارین؟
دانلود شبانتون چقده؟
شبا هم قطعی دارین؟
میخوام نظتونو بدونم (در کل پیشنهاد میکنید یا نه)؟!!!
کلا صبا مثل تخم مرغ شانسی می مونه.واسه یکی عالیه واسه یکی افتضاح. من 4 ساله دارم ازش سرویس می گیرم.واسه من عالی بوده که هنوز هم ازش سرویس می گیرم.نقل قول:
البته حدود یک ماهه که کلا به هم ریخته.قبل از این یک ماه قطعی نداشت.دانلود شبانم شبی بین 1400 تا 1700مگ بود.شبا کلا یک ساعت یک بار قطع می شه.
اما در حال حاضر تو این ماه 4 بار قطعی داشتم. قطعیه چند ساعتی.دانلود شبانم هم بین 500 تا 1000 مگ هستش.
اگه شما قبل از این ماه این سوال رو می پرسیدی می گفتم یک ماه امتحانی بگیر اگه خوب باشه همیشه خوبه، اگه بد باشه همیشه بده.ولی تو این وضعیت نه پیشنهاد می کنم بگیری نه می گم نگیری.فقط اگه خواستی بگیری حتما حتما 128 بگیر. چون یوزر و پس شبانه واسه همه یکیه.از 128 تا 1 مگ واسه همه یکیه. سرعت دانلود روزانه هم مال من که 128ه روی 120 هستش.ولی نسبت به لایزر همونطور که تو تاپیکش شما راهنماییم کردی به نظرم اگه خوش شانس باشی صبا از لایزر بهتره.
موفق باشی:11:
بستگی به شهر و مرکز مخابراتی دارهنقل قول:
من قم هستم. روزانه قطعی نزدیک به صفره ولی شب ها هر یک ساعت یک بار حتما قطعی چند لحظه ای هست.
سرعت دانلود هم روز ها کلا خوبه و حول وحوش چهل پنجاه هست همیشه شب ها ولی لینکت باید مستقیم باشه حتما و گرنه در حد دایل آپ میاد پایین
در کل اگر تو شهر و مرکز مخابراتی من بودین صد در صد پیشنهاد دادم 128 صبا رو بگیرین ولی گویا دوستان تهرانی راضی نیستند.
سرعت دانلود سرویس 128 شما روی 120 کیلو یایت بر ثانیه هست ؟ چطور آخه خیلی زیاده کهنقل قول:
همون دو سه ثانیه اول رو که نمیگین ؟ چون اولش همین حول وحوش 100 هست اما برای من سریع میاد روی متوسط پنجاه تا شصت که اگر چند فایل همزمان رو هم دانلود کنم میاد روی سی یا چهل.
دو سه ثاینه اول که 170 هم داشتم.ولی عادیش 120 هستش.اگه چند تا فایل باهم باشه هم تقسیم می شه.نقل قول:
موفق باشی:11:
ممنوننقل قول:
شما کجایی؟
خواهش می کنمنقل قول:
تهران
کدوم مرکزی؟نقل قول:
بازز قطغععععععععععععععععععهههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههه
باز قطعه ؟؟ این همیشه قطعه نه باز قطعه
مرکز مخابراتی مالک اشتر.نقل قول:
ممنون از این همه توجه :31::27:نقل قول:
صبا نت شب ها رو رپید باز محدودیت سرعت میذاره ؟
من تا اونجا که فهمیدم سرعت شبانش محشره
ولی روی لینهای بالای 10مگ سرعت را روی 15(نهایتا) قفل میکنه
وگرنه اگه فایلهاتون زیر 10مگ باشه ببینید چه سرعتی داره
من حتی 1شب شده تا 1.8گیگ هم دانلود کنم
نه بابا... دیگه اینقدرم سرعت شبانش بد نیست که روی 15 قفل کنه.من هر شبی دانلود کردم کمتر از 700 مگ نگرفته(معمولاً- البته یک گیگم بارها شده) از رپیدشیرم دانلود میکنم هر فایلم صد یا دویست مگه.ولی این سایتای ایرانی که لینک مستقیم برای دانلود دارن(مثل سایتای فیلمو...) سرعت دانلود از اونا به پونزدهم نمیرسه. ولی به هر حال به قول یکی از دوستان:نقل قول:
درضمن خدا لعنت کنه این صبانتو امروزم تو مشهد کلی مشکل داشت. قطع میشد. گوگلم باز نمیکرد. نیم ساعت پشت سر هم زنگ میزدم پشتیبانی مشغول بود. به جای این که جوابگوی مردم باشن میزارن رو مشغولی.همه یک آمین بگن شاید دعامون گرفت ورشکست شد:21:نقل قول:
برای من دیشب صبانت قطع بود
امروز هم تا ظهر روزانه قطع بود
کس دیگه هم این مشکل را داشت
من مشهدم
درضمن خدا لعنت کنه این صبانتو امروزم تو مشهد کلی مشکل داشت. قطع میشد. گوگلم باز نمیکرد. نیم ساعت پشت سر هم زنگ میزدم پشتیبانی مشغول بود. به جای این که جوابگوی مردم باشن میزارن رو مشغولی.همه یک آمین بگن شاید دعامون گرفت ورشکست شد:21:[/QUOTE]
نه تنها امروز بلکه دیروزم مشکل داشت.پریشب و دیشب هم که شبانش کلا تعطیل بود.downstream مارو از 2048رسوندن به 288.اینقدر سرعت پایینه که نمیتونیم حجم روزانمونو تموم کنیم.
[QUOTE=magas-vizz;5430089]کلا صبا مثل تخم مرغ شانسی می مونه.واسه یکی عالیه واسه یکی افتضاح.
این حرفم کاملا درسته.من الان یه ساله از صبانت سرویس میگیرم.اگه شبی کمتر از 3000 مگ دانلود کنم فرداش کل روز اعصابم خورده ولی این چند روزه زده فاتحه هر چی سرعتو خونده و همش قطعی داره.:19:
خلاصه موندیم بریم دوباره شارژ کنیم یا نه. :13:
بله. برای بنده هم قطع بود.نقل قول:
دوستانی که از دانلود شبانه ناراضی هستند نظرشون درباره اینرتنت بدون محدودیت ترافیک مخابرات چیه ؟
من هر چند اول کمی وسوسه شدم ولی محاسبه که میکنم فکر کنم نمی ارزه
باید زمان زیادی رو طی روز به دانلود اختصاص داد تا نهایتا یک هفتصد هشتصد مگ دان بشه. با صبا هم حالا یک شب بد یک شب خوب اختلاف در حدی نیست که به نظرم بارزه از روزانه و همینطور شب های خوب صبا گذشت.
نظر شما چیه ؟
برا منم امروز قطعی داشت ارور691میداد:41:نمیدونم چیکار کنم برم پارس یا با همین افتضاح بسازم:2:
من همه شرکتها را پرسیدم
فعلا بهترینشون همین صبانته
بقیه اوضاعشون بدتر از صبا شده
برید خودتون ببینید
ینی شما شب تا صب بیدار میمونی دونه دونه فایلایه زیر 10 مگ رو دانلود میکنی؟؟نقل قول:
چه هوسله ای داری :27:
من که یه چیز میزارم واسه دانلود صب ساعت 9 پا میشم کامپیوترو خاموش میکنم.
من دیشب american pie جدید رو گرفتم 468 مگابایت:8:
آره الان برا من دو روز قطعهنقل قول:
ترفند 7 تا هفت و چهل وپنج دقیقه هنوز کار میکنه ؟
آره کار میکنه ولی اگه چند ثانیه دیر کار کنی دیگه نمی شه:8:نقل قول:
---------- Post added at 03:16 AM ---------- Previous post was at 03:14 AM ----------
american pieچنده؟ 7 ؟نقل قول:
اگه 7ه لینگ بده ما هم دان کنیم
آقا من 512 دارم شبی 1.3گیگ دانلود داشتم
2شبه صبانت رسما ریده !
شما هم همین وضعیت را دارین؟
ترفند 7:45 به ما یاد بدید
بنی آدم در یک گوهرند:10:
از خرس یه مو کندن هم غنیمته
7:45
هم
به ما یاد بدید
اگر خیلی سکوریته تو پیغام خصوصی بدید
دیشب هم قطع بود من دیشب نگذاشتم دانلود
میخوام ببینم اگه مشکلش حل شده امشب بگذارم
شش و چهل باید قطع میکردیم یا شش و چهل و پنجنقل قول:
همین دیگه در یکی از ساعاتی که پرسیدم اگر قطع کنی و دوباره وصل شی تا هفت و چهل و پنج میرهنقل قول:
برا من امشب خیلی عالی بود یک لحظه هم سرعت از 110 کمتر نمیشد ولی متاسفانه از ساعت 5 دان کردم که نهایتا 1گیگ تا 7:45 گرفتم اگه از 3 دان میکردم حدود 1.4گیگ میگرفتم(البته تمام دانلودام در این حالت تموم میشد):27:نقل قول:
برا منم خوب بود، سرعت تک فایل رو 70 بود.نقل قول:
دقیقا راس چه دقیقه و ثانیه ای باید قطع و وصل شد تا تا هفت و چهل و پنج بره ؟
از ساعت 11:30 تا الان همش داره ارور میده یوزر و پس اشتباهه!!! با بدبختی با دایال اومدم می بینم هنوز کلی از شارژم مونده
صبانت هر روز بدتر از دیروز
شما راس 6/45 دیسکانکت کن بلافاصله دوباره کانکت کن تا 7/45 استفاده کن به همین راحتی:8:نقل قول:
با برنامه اتو پاور چطور. اونجا باید بهش بدم که 45 : 6 قطع کنه ولی وصل دوباره رو مجبورم 46 : 6 بدم، میشه اینطورم ؟نقل قول:
گوش شیطون کر دیشب صبا مشهد اوضاش خوب بود.تا ساعت 5 سرعت بین 110 تا 120 بود.از 5 به بعدم روی 220 تا 230 مونده بود.تونیستیم یه 2 گیگی به جیب بزنیم.:5:نقل قول:
ایشالا همیشه همینطور باشه.:31: