Hi
دور دوم
میز یک با اجازه دوستان :31:
K-O-N-T
بازی رو برد
Printable View
Hi
دور دوم
میز یک با اجازه دوستان :31:
K-O-N-T
بازی رو برد
نقل قول:
یعنی چی عکس دختر مردم مال مردمه! :18: بیچاره!
خب البته اونم نباید عکشو میذاشت که بعضیا سوء استفاده کنن! (البته خب فیلیپینیه، چمیدونست بقیه جاها فرهنگشون اینقدر فرق داره!)
یه بار تو عمرت از من بردیا! :5:نقل قول:
مهم اینه که از من باختی.بچه ها بچه ها یه شکست توپی دادمش:دی
از دور چراغ میزنی! : دی
فعلا که مثله واریانسهنقل قول:
Nxd4 Nc6 Nc3 g7 Bb5 Bg7 Be3
یکی از ادامه ها شاید این باشه.
میز 3 حریف اشتباه کرد یعنی اگر کلاس نباشه.طرف اسکاندیناوی رفت:31:.
ولی به جا وزیر a4 کیش داد اونجا باس فیل رو میاورد نه با اسب راه فیل و ببنده.ولی هنوز درسته.و میز سه بدونه! پیاده C7 دفاع نداره بهتر نیست یه مهره رو گسترش بده هم تدید کنه.مثلا فیل.:31:
ببخشیدا نظر بود.:20::11:
فعلا هم از اين رفيق رقيب ما alireza53 خبري نيست:13:
ا منتظر جواب پیغامت باش چه تو p30 chess....نقل قول:
اي كه گفتي يعني چه؟!:31:نقل قول:
این جدول گویای همه چیز هستنقل قول:
ميگم اين بازيا تورنمنت رفت و برگشت ديگه؟
منظورم تورنمنت chess.com هست همون كه گروه بنديه
کد:http://www.chess.com/tournaments/pairings.html?id=23469&round=1
به نظر خودت عکسه دختر مردم برای کیه؟برای عمشه؟خوب برای مردمه دیگه: دینقل قول:
یعنی چی عکس دختر مردم مال مردمه!:18: بیچاره!
شب درازستو قلندر بیدارنقل قول:
یه بار تو عمرت از من بردیا!
اولاشو فهمیدم.ولی میز 3 دیگه چیه؟ این قسمت دومش نقل و قول از کی بود؟نقل قول:
نقل قول:
جان؟:18:نقل قول:
آقا می دونم این جا جاش نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشین . همون طور که می دونین ما الان دو نفریم سر یک اکانت . ( parsa001 va xxxj) . من به خاطر این با پروفایل خودم نمیام که تو پروفایل من بخش بازی های ویدیویی نیست . تروخدا اگه می تونید مشکلو حل کنید . من یوزر و پسورد رو میدم . بازم معذرت می خوام ( parsa001)
user:parsa001
password: 33188379
براتون ترجمش کردم:دینقل قول:
h'v \dyhl nhndk trx lkjzv [,hf fhadk j, ح30 chess ...
اگر پیغام دادین فقط منتظر جواب باشین
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
لااقل به یکی پیغام خصوصی میدادینقل قول:
من نفهمیدم چی شد. ویدیو کجا بود دیگه؟
[دوستان مي دونن چه طور ميشه اين free 10-day tria of membership رو فعال كرد؟
QUOTE=caca_caca888;5313598]
لااقل به یکی پیغام خصوصی میدادی
من نفهمیدم چی شد. ویدیو کجا بود دیگه؟[/QUOTE]
خواستم همتون کمکم کنید. شما از کجا میاین تو این تاپیک ؟ از تو فروم یه بخش بازی هست از اونجا میاین . برای من اون بخش موجود نیست . بازم ببخشید . :44:
من که از اون موقع که عضو p30 شدم، هری تاپیک به نظرم خوب میاد و موندگار میشم رو توی Favorite سیو میکنم.نقل قول:
خواستم همتون کمکم کنید. شما از کجا میاین تو این تاپیک ؟ از تو فروم یه بخش بازی هست از اونجا میاین . برای من اون بخش موجود نیست . بازم ببخشید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اینکارم نکردی، توی پروفایل خودت، قسمتی که نوشته: پیدا کردن همه ی پستها. اونجا هم پیداش میکنی.
منظورم میز سه تیم بود se7en77نقل قول:
آهاننقل قول:
خواستم همتون کمکم کنید. شما از کجا میاین تو این تاپیک ؟ از تو فروم یه بخش بازی هست از اونجا میاین . برای من اون بخش موجود نیست . بازم ببخشید . :44:
یه اکانت تازه ساختی برای این فروم؟
باید حداقل 30 یا 30 پست بزنی.بعد چند روز (شاید 20 روز) از ثبت نامت بگذره . بعدش همه قسمتا برات باز میشه.
شما فعلا برو چند تا پست بزن
راست ميگه بنده خدا تو فروم p30 بعد از بخش كامپيوتر ، اينترنت بخش بازيهاي ويديويي هست ولي وقتي با id ايشون وارد بشين اين طور نيست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بين مديران سايت كسي اينجا هست مشكل رو حل كنه اگه هم نيست به نظرم بهتره شما به اينجا بري و مشكلت رو مطرح كني"
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=15497&page=360
آخه مشکل اینجاست من یه مدتی می تونستم بیام تو تاپیک بازی ها ولی بعد 5 تا پست دیگه نتونستم .نقل قول:
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
من 5 ماهه این اکانتو دارم .نقل قول:
دوستان وقت زیادی نمونده5 تا میز بازی انجام شده.دیگه درستنیستتکتک بپرسم.زوتر بازیکنینوهماهنگ.اگه هم حریف نیست شما فقط منتظر جواب باشین.
فردا 10صبح یهنتیجهکلی از میز ها می نویسم که تو این یه روز مونده بازی کنین.بجنبین.
تاپیک بسته است:19:نقل قول:
عزیز همون طور که بهت گفتم دسترسی به بعضی انجمن ها بستگی به تعداد پست داده شده داره..برا منم اولش همین جوری بود شما پستاتو ببر بالا درست میشه:46:
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
راستی کسی از gog 2000 خبر نداره؟
بفرما
اون بالا به اون بزرگی برات نوشته.
همش 9 تا پست داری.سریع برو پست بزن برداشته میشهنقل قول:
مجموعه نرم افزاری کوانتوم 2010 منتشر شد ! ( محصولی از گروه P30world )
شما به عنوان عضو جدید در سایت حضور دارید ... اعضای جدید از دسترسی به امکانات زیر منع شده اند :
پیغام خصوصی ، گروه های اجتماعی ، ارسال پیغام های پروفایل و دسترسی به چند انجمن خاص
با توجه به اینکه شما در دوره آزمایشی عضویت به سر میبرید ، کلیه پست ها و تاپیک های شما بعد از تایید شدن توسط مدیران و همکاران به سایر کاربران نمایش داده خواهد شد ، لطفا از ارسال چندین باره پست و تاپیک خودداری بفرمایید . همچنین توجه بفرمایید پیغام های ارسالی شما باید حتما به زبان فارسی نوشته شده باشد .
بعد از مدتی فعالیت کلیه محدودیت ها بصورت خودکار حذف خواهند شد ( چنانچه فعالیتی نداشته باشید محدودیت دوره آزمایشی عضویت برداشته نخواهد شد )
نظر به قانون منع فعالیت سیاسی در انجمن های p30world ، از شما کاربر گرامی تقاضا میشود به هیچ عنوان در امضا و آواتار خود از تصاویر یا محتوای سیاسی استفاده نکرده و به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !
من اومدم . :31:بلاخره مستقل شدم . از ایده های همه ممنونم .
میز 4بازی که نکرده.
میز 7 که انگار gog2000 دردسترس نیست.
میز 11فک کنم هر دو خوابن.
میز 12 چی شد.؟!
میز 13بازی کزدن؟
میز 14 انگار سفید پیداش نیست.
میز 15 هم که...
من نمیدونمنقل قول:
میز 4بازی که نکرده.
من پیام هم دادم.اما ایشون جوابی ندادند.
چند دفعه هم تو سایت آنلاین بودن اما من درخواست بازی دادم جوابی دریافت نکردم!!
من توي يكي از تورنمنتها هستم ولي نميدونم اينجا هم معرفي نكردم ، بايد چيكار كنم ؟
اسمم New-Ray هست و تورنمنت شروع شده و دوتا بازي هم كردم.
به اونایی که بازی نکردن تا کی فرصت می دین ؟
اون تورنومنت ها خیلی به اینجا مربوط نمیشه.نقل قول:
من توي يكي از تورنمنتها هستم ولي نميدونم اينجا هم معرفي نكردم ، بايد چيكار كنم ؟
اسمم New-Ray هست و تورنمنت شروع شده و دوتا بازي هم كردم.
بله دیدم یه برد یه باخت
سعی کنید آروم تر بازی کنید.شما یه روزه یکی از بازی هاتون تموم شد.یعنی خیلی سریع حرکت میکردین
موفق باشید
پیام دادی ! کجا ؟ :13:نقل قول:
امروز خوبه با هم بازی کنیم:46:
من فکر می کنم یک سری دوستان نمی دونن هنوز که باید برن توی challenge درخواستشون رو تایید کنن
برای همین یک همچین مشکلی پیش میاد:20:
محمد حسین برای دورای بعد تو فکر ایشون و ... تو پست اول نوشتم باشنقل قول:
من تو اون سایت پیام دادم.نقل قول:
در ضمن وقتی که آنلاین هم بودی درخواست بازی چند دفعه دادم.
امروز بازی کنیم
اما الان نمیدونم چرا سایت باز نمیشه.
این میاد
Request Timeout
The server timed out while waiting for the browser's request.
Reference #2.d5a89cd9.1282641314.0
قانونیش تا فردا 11 صبحنقل قول:
اینم 2700 مین پستم. ببین آخه 2700می چی شد
بابا این حریف من مسخرشو دراورده.
بابا قبول کن دیگه.هی من درخواست میدم اون میره یه بازی دیگه میکنه.
یه خرده دیگم صبر میکنم بازی کرد کرد نکرد دیگه اون باید دنبال من بگرده
مسخره شو من در اووردم!! نه ساعت تعیین کردی که بیام نه هیچی دیگه
رفتی سر خود تو قسمت چلنگ به من درخواست بازی میدی ؟؟ منم داشتم بازی میکردم از کجا بایست بفهمم؟؟
نه دیگه دراوردی کارش نمیشه کرد.نقل قول:
مسخره شو من در اووردم!! نه ساعت تعیین کردی که بیام نه هیچی دیگه
رفتی سر خود تو قسمت چلنگ به من درخواست بازی میدی ؟؟ منم داشتم بازی میکردم از کجا بایست بفهمم؟؟
اولا که چرا من ساعت تعیین کنم؟
اومدیم تا فردا هیچکی ساعت تعیین نکرد.
بعدش من که درخواست میدم هم برای شما یه صدایی میاد هم این که یه ستاره ای تو صفحتون میاد.میتونید بفهمید
بابا این جوری مسخرس.یه تورنمنت بذارین.یه تورنمنت واقعی.یعنی برنده ها با هم بازی کنند و برنده های اونا با هم ........... تا نفر اول معلوم بشه.
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
سلام متین جون.ببخشیدا این یارو قاطی داره.رفته تو چت تو با اون حریفت داشتی بازی می کرده هی پیام می داده.داشت سکته می دکرد.منم شک کردم شاید هستی و داری اذیتش می کنی برای همین گفتم سلام متین.بعدش فقط داشتم می خندیدم.نقل قول:
آقای محترم شما که اختیارات و امکانات خودت و این سایتو نمی دونی چرا الکی خون خودتو کثیف می کنی.
دمت گرم ماه رمضونی باعث خوشحالی و خنده ی چند نفر شدی.:12::39::26::33::16:
دایی دیسکانکت شد عیبی نداره بازی رو برده بودی
پوزیستین برنده حکم میکنه ولی هنوزم وقت داشتی بازی رو resign کردی:13:
چی میگی بابا؟نقل قول:
اونجا که من داشتم پیام میدادم همینطوری الکی بود.الکی الکی هم نبود دیدم نوشت چس مستر به چت روم اومد منم حواسم نبود چس مستر رو با پرنس پرشیا اشتباه گرفتم.
من به ایشون مسیج فرستادم بازم جواب نداد.اصلا کلا عادت به جواب دادن نداره.قبلنم تو پروفایل اینجاش پیام گذاشتم جوابی نگرفتم.
ایشون به راحتی میتونن بفهمن که من آنلاینم.
بعد آقا چی کاره باشن؟
بازی ما هنوزم اونجا هست.همونطور که ناظر مسابقات گفتن منتظر تیم داوری میمونیم.نقل قول:
من از همه لحاظ جلوتر بودم.اگه دیسکانکت بشی فقط 2 دقیقه وقت داری ریکانکت بشی.اینم اختیارات و امکانات سایت
من عادت ندارم اینطوری حرف بزنم.اما واقعا دیدم چند دفعه پیاممو جواب ندادی اعصابم خورد شد.شما که میگی باید ساعت مشخص کنیم باید از روز اول مسابقات ساعتو بیای مشخص کنی نه این که بذاری روز آخر بعد بگی بیا.
خوب شاید من روز آخر اصلا نباشم
من واقعا نمی فهمم.!یه طریق هماهنگی شما پیام میدی میگی این ساعات هستممنتظر پیام می مونه که اون کی می تونه بیاد و طرف قرار می زاره. هر دو میان تو قسمت فرندز همو میبینین بعد یکی درخواست میده.نقل قول:
اگه هم نداد حرف نیومده
اون که می گی حذفی هست شما یه تورنمنت بیار شطرنج که حذفی باشه.نقل قول:
در ضمن این طرز صحب کردن درست نیست.
شما اصلا یه پیغام به حریفت دادی؟هماهنگ کنین.
که بازی کنین.هر جور هم بازی باشه .این هماهنگی هست.باید دو نفر بتونن با هم هماهنگ کنن.
اون پوزیسیون هم که دیسکانت شد سفید برنده است.نقل قول:
یعنی ما ایرانی ها یه کار گروهی میتونیم بکنیم.!قوانینی بزاریم پاشون بمونیم.!یه هماهنگی 2 نفرست!.
اون واسه وقتیه که دو نفر کم آنلاین بشن.اما ما که مشالله 24 ساعته آنلاینیم.نقل قول:
من واقعا نمی فهمم.!یه طریق هماهنگی شما پیام میدی میگی این ساعات هستممنتظر پیام می مونه که اون کی می تونه بیاد و طرف قرار می زاره. هر دو میان تو قسمت فرندز همو میبینین بعد یکی درخواست میده.
اگه هم نداد حرف نیومده
وقتی دیدیم حرفمون هست درخواست میدیم.بعد اینجا کی وظیفه هماهنگ کردن داره؟من که یه پیغام دادم.با کلی درخواست بازی اما ایشون :41:
اول این پوزیسون رو برا ما ترجمه کن.بعد چرا سفید؟من سفید بودما.بر چه اساسی اینو گفتی؟نقل قول:
اون پوزیسیون هم که دیسکانت شد سفید برنده است.
یعنی الان من برندم؟ من حاضرم دوباره همون بازی رو بچینیم و همون حرکتارو بریم.اگرم بگی بازندم بازم اشکالی نداره.بالاخره داوری دیگهنقل قول:
اگر بازیکنی دیسکانت شود پوزیسیون مورد بررسی داور قرار میگیره....
من بازیتون رو دیدم .خب شما جلو بودین دیگه ! یک وزیر و سرباز در برابر یک فیل و سرباز ! دیگه ترجمه نمیخاد !نقل قول:
مگه اینکه زمان تموم شده باشه :31:
(البته من داور نیستما ! :31::10::8::11: )