یه فولدر هست به نام sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201 باید بریزی تو Root فلش ، خود تلویزیون به طور اتومات فایل رو شناسایی میکنه .نقل قول:
Printable View
یه فولدر هست به نام sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201 باید بریزی تو Root فلش ، خود تلویزیون به طور اتومات فایل رو شناسایی میکنه .نقل قول:
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
من آی پی رو به صورت دستی وارد میکنم باز هم متصل نمیشه.وقتی دانگل رو به ال سی دی وصل میکنم مشخصات و ای پی که نشون میده دستی وارد لپ تاپم میکنم باز هم نمیشه .این روش با کابل که میزنم اتصال نمیشه.
شما میتونید کابل رو مستقیم از تی وی به سیستمتون وصل کنید و گزینه اتصال با سیم بزنید ببینید کانکت میشه؟
دقیقا با همین روش من کانکت میکنم واستریم میکنمنقل قول:
کابل رو از ÷شت مودم میزنم به تی وی و تی وی همه چیز رو اتوماتیک میشناسه
تنظیمات نوت بوک هم روی اتوماتیک هست
شما با کابل به pc هم وصل بشی همه چیز رو بذار روی اتوماتیک حله من دقیقا از همین روش کانکت میشم
سلام.
اگه میشه اینک آخرین ورژن برای آپدیت تلویزیون Sony Led Nx700
رو بزارید.
اگه میشه بگید چجوری بفهمیم ورژن فعلی خودش چیه.تا حالا آپدیت نشده.
مرسی ممنون
سلام دوستان
به راهنماییتون نیاز دارمم
من الان مشکلی که با این تلویزیون دارم اینه که وقتی ر ی س ی و ر و روشن میکنم باید صدای تلویزیون و تا اخر بلند بکنم تا صدای شبکه های م ا ه وا ر ه ای و خوب بشنوم
و وقتی تلویزیون با کنترل خاموش میکنم یهو میره رو تلویزیون و صدای خود تلویزیون چون قبلا به خاطر ر س ی ور بلند بوده خیلی بلند میشه و اذیت میکنه
کلا یا باید مشکل از تلویزیون باشه یا رسی و ر ؟؟؟
میشه کاری کرد که وقتی تلویزیون و روشن میکنی خود به خود از مد hdmi4 مثلا بالا بیاد؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
احتمالا کنترل تلویزیون ایراد داره چون وقتی دگمه خاموش رو زدی قاعدتا باید خاموش بشه نه اینکه بپره به کانال تلویزیون!نقل قول:
شما روی هر کدام از ورودی ها که خاموش کنید روی همون باید روشن بشه.
من نمیتونم با استفاده از فلش مموری فیلم های سه بعدی را ببینم . لطفاً مر راهنمایی کنید.
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
آیا دیدن فیلم های سه بعدی روش خاصی دارد و تنظیمات خاصی نیاز دارد. لطفا راهنمایی کنید
سلام به سروران گرامي
من يك دستگاه تي وي KDL-46NX720 دارم كه آخزين ورژن نرم افزاريش رو ازسايت ساپورت سوني دانلود كردم . پس ازدانلود فايل زيپ شده رو باز كردم و اون فايلي رو كه خود سايت گفته بود با همون حجم مشخص روي يو اس پي ريختم كه تي وي رو آپگريد كنم . مشكل اينجاست كه پس از اتصال يو اس پي به تي وي هيچ اتفاقي نمي افته و عمل نميكنه . ترفند خاصي داره ؟ ممنون مي شم اگه كمكم كنيد . اگه فايل رو هم خواستيد بگيد تا قرار بدم اسم فايلش sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201 مي باشد كه آپديت جديدبراي چند روز پيشه .
وقتي فلش رو وصل ميكنم اين پيغام رو مي ده و ديگه هيچ اتفاقي نمييفته :
usb device detected .]
note : please make sure the device is inactive before disconnecting .
اينم آدرس آخرين فايل آپديتش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشكرم .
شما اگه درست دانلود کرده باشی که همین طور به نظر میرسه!@ نباید فایل آپدیت رو از داخل فولدر خودش در بیارینقل قول:
برای استفاده از فایل آبدیت باید روی فایل زیپ دانلود شده راست کلیک کنید و اکسترکت هیر رو بزنید تاکید میکنم فقط اکسترکت هیر
یه فولدر بهتون میده با یه فایل داخلش
اون فولدر رو بریزید داخل روت اصلی فلشتون
یادتون باشه فلش باید fat32 باشه
نقل قول:
سلام . ممنونم از راهنمايي شما . مشكل .فلش مموريم بود . فايل رو ريختم روي يك فلش ديگه و جواب داد .
با اينكه آخزين فايل آپديت بود من تغييراتي احساسن كردم.:40::40:
من میخوام بین ال ای دی 46ex520 و40ew720یکی رو انتخاب کنم.قیمتش مهم نیست.اما با توجه به چیزایی که راجع به جا موندن تصویر در سرعت های بال در مورد ex520 شنیدم خیلی دو دل شدم.آخه ترجیح میدادم 46 اینچ باشه،اما حالا نمی دونم کدومو باید بگیرم.فرصت زیادی هم ندارم.فقط هم همین دو گزینه رو دارم،نمایندگی اینجا(بندرعباس)فعلا فقط همین دو تا رو داره.لطفا اگه کسی می تونه راهنماییم کنه،مرسی.نقل قول:
من تازيه اين تلويزيونو گرفتم بعضي وقت ها گيرنده ديجيتالش بهم ميريزه. از همسايه پرسيدم مشكلي با آنتن تلويزيون نداشتن.
كسي مي دونه گيرنده ديجيتال اين تلويزيون ضعيف هست يا مشكل از منطقه ماست؟
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
اطلاعاتیدرمورد قیمت و کیفیت مخصوصا 3 بعدی مدلهای ال ای دی سونی زیر میخواستم. لطفاراهنمایی کنید
46ex720 46ex710 46ex700
46nx700 46nx710 46nx720
و همینمدلها در رده H خیلی ممنون
نقل قول:
کلا سری ای ایکس ضعف دارند تو 3 بعدی و کمی سایه میزنه و زود ازتماشا کردن فیلهای 3 بعدی خسته میشوید
سری ان ایکس و اچ ایکس خوبه
ولی در کل 3 بعدی زیاد حساب باز نکنید توصیه نمیشه
سلام دوستان
من یکدونه هدفون بلوتوس دارم
میخواستم بدونم این تلویزیون گیرنده ی بلتوس واسش هست جدا بخرم که با اون بتونم با هدفون بلوتوس با تلویزیون فیلم ببینم؟
گیرنده بلوتوث همون هدفون یا هدست شماست که بلوتوث دارهنقل قول:
اون دستگاهی که با جک 3.5 میلیمتری متصل به تی وی شما میشه اسمش لینکر هست
شما باید اون رو پیدا کنید
طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران فروش اون دستگاه لینکر جرم محسوب میشه
کریتیو هم که میفروخت از روی هدفون های بلوتوثش برداشته و قیمتش رو نصف کرده
توی مارک انرژی سیستم
linker4440 هست میتونی بخری البته همراه با هدستش هست
اینم شمارشون تهران
22850440
---------- Post added at 06:59 AM ---------- Previous post was at 06:55 AM ----------
بلوتوث کیفیتش 10 برابر بیشتر از وای فای هست
اما فقط تا 10 متر رو ساپورت میکنه یادت باشه یه دایره به شعاع 10 متر
اگه فاصله بیشتری میخوای
یه وای فای تو سونی هست که با جک 3.5 آب طلا کار شده کارش درسته 200 حدود قیمتشه
البته یه سومیک 33 تونی هم کارت رو راه میندازه
سلام به همه دوستان، منم همین مشکل رو دارم. ضمن اینکه فایل دانلود شده، توی سایت حجم فایل رو 71,138,754 bytes اعلام میکنه اما رو سیستم من 71,126,240 bytes نشون میده، چند بار هم دانلودش کردم تغییری نکرد. لطفا راهنمایی کنی.نقل قول:
سلام دوستان متخصص
همین طور که میدونید توی سیستم دیجیتال وقتی یک کانال را میزنید بالای صفحه مینویسه که چه برنامه ای در حال پخش هست و برنامه بعدی و یک سری توضیحات روهم مینویسه اما توی تلویزیون من یعنی Ex710 از چپ به راست می نویسه و همه حرف ها از هم جداست . این مشکل راه حلی داره یعنی میشه توی تنظیماتش اینو از راست به چپ بکنیم تا خوانا باشه ؟
نه متاسفانه سونی فارسی رو ساپورت نمیکنهنقل قول:
شما دکمه i+ رو فشار بدی دلت بیشتر هم میسوزه و شروع میکنی پدر و مادر سونی رو مهمونی کردن
خلاصه که هم با زیر نویس هم با mkv فول اچ دی و هم با گاید مشکل داره
حالا ببینیم چی میشه
اره من هم تحقیق کردم اما شنیدم که اگر آپدیت کشور های عربی که از راست به چپ می نویسند رو نصب کنیم درست میشه اما خودم نکردم . شما چیزی در این رابطه نشنیدید ؟ نمیدونم هم چه جوری میشهنقل قول:
آبدیت برای دو منطقه در آسیا ارائه میشه
خاور میانه و آسیای دور
که خوب ما هم در خاور میانه هستیم
شما میتونید منوی تی وی رو فارسی کنید اما استفاده از زیر نویس فارسی و اینفورمیشن یا همون گاید رو به زبان فارسی فراموش کنید مگر اینکه سونی آبدیت جدیدی بده
دوستان تاپیک جدید ایجاد کردم برای کلیپ های سه بعدی.میتونین واسه دانلود بهش مراجعه کنید خودم لیچ کردم:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=551727[/HTML]
سلام دوستان
من تلویزیون sony kdl-46ex700 رو خریدم باکابل اینترنت به تلویزیون وصل میکنم ولی ارور میده به سرور وصل نمیشه چیکارکنم؟؟؟؟
به ورژن 110gal اپدیت کردم ولی نشد لطفا راهنماییم کنید.
اگه مودم شما جای 4 پورت لن داشته باشه شما مستقیم از مودم به تلوزیون کابل بکشید و در تنطیمات شبکه تلوزیون auto رو انتخاب کنید . و اگه پشت مودمتون جای یه لن باشه شما از همون برای اینترنت تلوزیون و از پورت usb مودم برای اینترنت کامپیوترتون استفاده کنید . زیاد سخت نیست چون اتومات همه چی رو تنظیم میکنهنقل قول:
----------------------------------------
دوستان یه سئوال کسی هست بتونه به من بگه از usb wifi مارک های دیگه مثل dilink یا tplink واسه تلوزیون میشه استفاده کرد ؟ آیا جواب میده ؟ مرسی
لطفا کمک کنید من هنگام فعال کردن دیجیتال kdl-46ex700 بودم برق قطع شد حال تلوزیون لود نمیشه فقط لامپ فلورسنت روشن میشه البته دیودهای پاور روشن وخاموش فعال میشه وهر از چند دقیقه رله صداش میاد که قطع ووصل میشه ولی لود نمیشه لطفا از اساتید خواهشمندم کمک کنند در ضمن پروگرمر SUPERPRO-3000Uهم دارم اگه با پروگرم کردن بشه درست کرد لطفا راهنمایی کنید متشکرم
سلام بردوستان عزیز من LED sony46مدلEX700گرفتم تو قسمت زبانش می روم فارسی ندارد آیا میشه منویش رافارسی کرد.باتشکر
ایا مودم وایرلسی هست که جای خود مودم وایرلس سونی بشه به تلویزیون وصل کرد.؟
خودم مودم اصلی نایاب شد کسی هم که داره 190000 تومان میفروشه.
اگه راهی هست یا کسی ارزو سراغ داره پیغام بگذاره. ممنون
یکی از اشناها این تی وی رو داره چجوری باید اپدیتش کنیم ؟
سلام . من تمام کانالهای دیجیتال را دارم.فقط کانال ورزش رو میخوام بیارم.ولی نمیخوام از اول سرچ اوتوماتیک کنم که کانالها جابجا بشن.چطوری میشه با سرچ دستی فقط کانال ورزش رو آورد؟
با سپاس.
سلام؛ دوستان گلم سلام. ببخشید نمیدونم پست دادنم اینجا خلاف مقرراته یا نه ولی با موضوع گفتگو 100% مرتبطه.
یه عدد دانگل وای فای مخصوص محصولات سونی درحد آکبند دارم که در کل 2 الی 3 ساعت کار کرده. بسیار کیفیت ساخت بالایی داره جوری که وقتی حتی جعبه ش رو تو دستت میگیری متوجه میشی. بدنه محکم و باکیفیتی داره، یه استند سنگین هم داره با کابل USB فابریک وبسیار مرغوب. مدل دقیقش:
Sony Wireless Adapter UWA-BR100
اینم لینکشه :
همینطور که میبینید 80 دلاره! من قیمت نمیدم. شما پیشنهاد بدید.
هزینه ارسال پیشتازشم 10.000 تومن در نظر می گیریم که با خریداره.
اگر کسی خواست به من پیغام خصوصی بده.
ساکن مشهد هستم البته نیازی نیست که حتما در مشهد باشید، با پست پیشتاز می فرستم.
علت فروش: دانگل های سونی فقط برای محصولات سونی جواب میده و دانگل های سامسونگ فقط برای سامسونگ و... من اینو قبلا خریدم برای تلویزیون سونی که دارم. ولی خود تلویزیون فرمت های چندانی رو برای پخش ساپورت نمیکرد. الان دستگاه بلوری سامسونگ خریدم و این دانگل سونی روی اون جواب نمیده. اگر بلوری سونی داشتم مشکلی نبود. ولی بودجه م نمی رسید که بخرم. دانگل کاملا سالمه بدون هیچ اشکال. جعبه و دفترچه ش هم هست.
تی وی من Ex720 دارمنمیتونم کدDivxثبت کنم چطوری
سلام
دوستان روش اجرای فایلهای سهبعدی رو توضیح بدین (کار با عینکش منظورمه)
ممنون:n16:
دوست عزیزنقل قول:
اول باید به سایت مربوطه که در تلویزیونتان گفته بروید و فایل نرم افزاری برنامه را دانلود و در کامپیوتر تان نصب کنید وسپس در قسمت منوی ابزار ریجستری آن رافعال کنید و کدی را که تلویزیون به شما می دهد در ریجستری وارد وبه شما یک فایل نمایشی میدهد که آن را از طریق usb به تلویزیون تان وصل کنید و فیلم مربوطه را نمایش بدهید و سیستم خودبخود ثبت می شود لازم به تذکر است که این نرم افزار زبان فارسی را ساپورت می کند . ولی اگر شما به قسمت ریجستری تلویزیو نتان دست نزده باشید لازم به این کارها نیست
با سلام به مدیران سایت من دوتا تلویزیون سونی دارم که میخواستم دیجیتالشون رو فعال کنم .درصورت امکان روش فعال کردن دیجیتالشون رو توضیح دهید با روش ریستفکتوری که در سایت نوشته شده نمیشه چون زبان انگلیسی داره ولی منطقه که باید سنگاپور یا استرالیا انتخاب بشه نداره.باتشکر KLV-32S 550A KLV-32S 400A