بازم nc قسر در رفت . چقدر دوست دارم دوتا اپارگاد بیاد زیر چونش:31:
Printable View
بازم nc قسر در رفت . چقدر دوست دارم دوتا اپارگاد بیاد زیر چونش:31:
نقل قول:
ولي جالبه اين فيلم اصلا مشكل پول توش نيست.. معمولا تو همه فيلم ها مشكل پول وجود داره..
و آدم بده دنبال پوله.. ولي اينجا همه خوبن و وقتي تو موقعيت قرار گرفتن بد شدن..
دقيقا همين پيام هاي مسخره و سطحي باعث و باني افت كيفي سريال ها ميشه ! ما از هاليوود انتقاد ميكنيم كه چرانقل قول:
300 رو ميسازه در حاليكه فيلمسازاي خودمون ( و دستهاي پشت پرده ! ) بيشترين طعنه ها و كنايه ها رو دارن به
عقايد و شعور مردم ميزنن .
با این "سلام نادون" مامان لطیفه کلی حال کردم:26:
مهم اینجاست که آدم بده کیه و آدم خوبه کیه....آدم بده همیشه اونیه که پولداره!و آدم خوبه نه اونیه که وضع خوبی نداره!!نقل قول:
و آدم بده دنبال پوله.. ولي اينجا همه خوبن و وقتي تو موقعيت قرار گرفتن بد شدن..
من موندم هنوز که این ناصر چرا باید این دیالوگهای سنگین رو داشته باشه!!!جل الخالق...تا اونجایی که ما دیدیم این قشر جامعه بیشتر از همه خرافاتین...
بعد این ناصر با این سطح آگاهی چطور رفته یه مشنگی مثل شهربانو رو گرفته!!!
سلام بچه ها
کلی حال کردیم چه سکانسهای زیبایی عجب دیالوگهایی.بهترین قسمتی که تا حالا دیده بودم
وقتی اسی زد تو گوش بزرگ تقریبا 1 متر از جام پریدم .اصلا باورم نمیشد همچین کاری بکنه
دیگه من موندم این 2 تا با چه رویی تو چشم هم نگاه کنن.از همینج من حدس میزنم آخر ریال تلخ باشه.انشاالله
چشمون به زهره خانوم هم افتاد تفلی زن خوبیه پس نتیجه میگیریم نفرینی در کار نبوده
واین اشتباهات شخصیتهای داستانه از جمله NC خانوم که با هیچ چیزی نمیشه رفتارش رو توصیف کرد الا خودخواهی
امیر حافظ هم که نگو.....خاک بر سرش .که مثل چی(سگ)لال بود و حتی نتونست یه کلمه حرف بزنه
کاراکتر سرایدار هم فکر کنم برای این تو سریال گونجوندن که بیاد به NC نصیحت کنه
بنده خدا اسی چی کشیده .خانومش تکریم نمیکرده تو این 20 سال؟نقل قول:
بدلیل در نیاوردن روسری به مدت 20 سال حتی جلوی شوهر !
منم با این قضیه زیاد روبرو شدم.خو مادرها نباید بیشتر به بچه ها توجه کنن.اصل شوهرهنقل قول:
حسادت پدر به پسر ( اسماعيل به اميرحافظ ) هم بسيار جالب و تلخ بود
نقل قول:
اين كه هميشه هست.. چون پولداري از خدا دوري چون پولداري معونيت حاليت نميشه ؛ گناهكاري..!
ولي فقيري اما خدا رو داري ؛ دلت پاكه.. هميشه يه آرامشي تو چشات داره موج مي زنه..!
كلا پول از نظر صدا و سيماي ما اَخه..!
البته با افق دید بازتر به شخص و اشخاصی بالاتر از صدا سیما میرسیم...نقل قول:
كلا پول از نظر صدا و سيماي ما اَخه..!
امیر حافظ به نظر من از انسی منفورتر هستش .
ادمی که نه احساسی داره ، نه قدرت بیان . ( خاک عالم بر سرش)
ابروی هر چی پسره برده .:19:
نقل قول:
موافقم... امير حافظ ُ كه مي بينم ياده چند كيلو سيب زميني مي افتم..!
حالم از این سریال که از در و دیوارش خشم و نفرت میباره بهم میخوره.:2:
اه ه ه ه ه ه ه ه ه ه.......جدیدا هر چی سریال ساختند پسراشون خنگ و ابله بودن ..چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.................. .....اون از فاصله ها که استخری آبروی هر چی پسر بود رو برد ( با اون سادگی و ابلهیش ...کی حاضره یک میلیون پول بی زبون رو بده به GF اش اخه ) اینم از این.................به خدا ما توی فامیلمون پسر بچه ننه و بی دست و پا داریم اما نه دیگه تا این جد و اینجوری!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی بدم اومد زد تو گوش بزرگ ... آدم حتی نمیتونه این فکر رو بکنه که برادر بزرگش که همه چیزشه عین پدرشه ، وقتی زد تو گوشت اونقدر بی حیا باشی که تو هم دستت رو ببری بالا و بزنی !
جدا بدم اومد
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
راستی این فیلم آواتور بود یا مامان لطیفه و بچه ها ؟ :دی
اونجایی که بزرگ به NC گفت برو آشتو بپز خیلی خوب بود ! بالاخره یکی پیدا شد جوابشو بده
چقدر دل رحم !! آخی !! :31: شرم و حیات منو کشته ممد :40:نقل قول:
خیلی بدم اومد زد تو گوش بزرگ ... آدم حتی نمیتونه این فکر رو بکنه که برادر بزرگش که همه چیزشه عین پدرشه ، وقتی زد تو گوشت اونقدر بی حیا باشی که تو هم دستت رو ببری بالا و بزنی !
جدا بدم اومد
کاش تو قسمتای قبل یه کم نشون میدادن که NC به امیر بیشتر از شوهرش توجه میکنه، من که اصلا نفهمیدم!!!
پیشرفت کردنا...یه قسمتایی تو خواهید دید بود که تو خود سریال نبود...
یه آدم معقول تا اینجا زهره بوده...
این مامان لطیفه چرا همش تو آژانسه؟
این بی حرمتی به بزرگتر تو این سریال خیلی دیگه داره روش کار میشه...اینجوری تو ضمیر ناخودآگاه مردم تاثیر میذارن!:cool:
باز هم عقاید مردم رو با این 3 تا سریال به بازی گرفتن ! ( به خصوص سریال شبکه ی یک )
اینا هم فکر کنم ادامه ی فاصله ها باشن ! :27:
من هرچی فکر میکنم چطوری مردم میشینن اینا رو نگاه میکنن ؟! من تا حالا سریال شبکه ی دو رو ندیدم ! سریال های شبکه های یک و سه و هم فقط 3 - 4 قسمتشون رو دیدم !
آدم نبینه سنگین تره تا اینکه اراجیف ببینه !
خب البته تو اين قسمت فيلمنامه مشكلي نداشت . چون با توجه به حرفهاي عمراني قبل از به وجود اومدن امير حافظنقل قول:
همه چيز خوب پيش ميرفته و بعد از به دنيا اومدن اون بوده كه مشكلات شروع شده . فيلم اگه ميخواست به بيست و
خورده اي سال پيش فلش بك بزنه مطمئنا چيز جالبي از توش در نمياد !
:دینقل قول:
برو آشتو بپز پیام :31:
عجب فیلم اعصاب خرد کنیه ......... از همون اول به خانواده گفتم نبینید این سریالو .... ولی دیدند و منم سر سفره هستم و مجبورم ببینم ...... همین امشب ( شنبه ) بعد دعوای دادشها ..... نزدیک بود تو خونمون دعوای لفظی بشه .... منم از فرصت استفاده کردم و گفتم برا همین میگم این سریال مسخره رو نبینید و خانواده هم تا حدودی به مساله پی بردند و آرامش حاکم شد .
خوب جدا این فیلم ها بسیار تاثیر گذاره یکی این یکی جراحت
تیکه های جدید:
اکبر برو آشتو بپز نمیخواد نظر بدی=))
تیکه ی فیلم کانال 2:
حرف هم بزنی من دهنم لق و لوقه
ساندیسش هم موجوده
=))
به نظر من جراحت واقعا قشنگه و بعد از چند سریال آبکی ایرانی بالاخره یه سریال جوندار با داستانی متفاوت میبینیم
بدو ورود بزرگ به خونه اسماعیل هم خیلی باهال بود .
سیگار گوشه لب بزرگ بعد یه پک و انداختنش رو زمین ، با اون حالش فقط پاشنه کشیدن کفششو کم داشت تا بشه قیصر .
آتنه فقیه نصیری:با کفش اومدی تو خونه ی من؟؟
بزرگ:برو آشتو بپز
=))))))))))))))))))
کلا به مامان لطیفه دیالوگ های مدرن هم بدن، نمیتونه خوب اداشون کنه!:2:
آقابابا: سریالهای ماه رمضان مجموعهای از تلخی است
یک کارشناس و مدرس رسانه معتقد است در ماه رمضان کمدی مناسبی پخش نشده و سریالهای ماه رمضان نمایش مجموعهای از تلخیها و سیاهیها است. ابوالفضل آقابابا، کارشناس و مدرس دانشگاه در ارزیابی مجموعههای ماه رمضان گفت: گرچه مجموعههای ماه رمضان امسال در ژانرهای متفاوت است، اما ساختار آنها نزدیک به هم و شبیه است. همه آنها درباره خانواده است. گویی در جامعه مسئله دیگری برای پرداختن به آن وجود ندارد که فقط به خانواده میپردازیم. متاسفانه مدیران تلویزیون توجه نکردند که سریالهای ماه رمضان تنوع برای مخاطب داشته باشد.
وی در ادامه افزود: مجموعه تلویزیونی "نون و ریحون" قرار بوده طنز باشد، اما از طنزهای سخیف هم پایینتر است. در ماه رمضان مجموعه کمدی مناسبی ندیدم. مجموعههای "جراحت"، "در مسیر زایندهرود" و "ملکوت" هم تراژیک هستند. سریالهای ماه رمضان مجموعهای از تلخیها و سیاهیها است.
این کارشناس رسانه گفت: من به دیالوگهای برخی از مجموعههای ماه رمضان انتقاد دارم. مثلاً در مجموعه "جراحت" نوع روابط انسی (آتنه فقیه نصیری) با پسرش صحیح نیست. کجای دنیا یک مادر و پسر این طوری صحبت میکنند که در این سریال شاهد آن هستیم.
آقابابا با اشاره به کارگردانی مجموعه "جراحت" گفت: عسگرپور با کارگردانی سریال تلویزیونی "جراحت" یک گام به جلو برداشته است و نسبت به دیگر کارهای سینمایی و تلویزیونیاش تسلط بیشتری در کارگردانی کسب کرده است. گرچه سریال به لحاظ محتوا ایرادهایی دارد.
وی یادآور شد: گرچه من سریالها را میبینم، اما به خاطر ارزشمند بودن آنها نیست، بلکه به این دلیل است تا ببینم که چقدر مسائل اجتماعی انعکاس داده شده است. اگر تلویزیون در بخش خبر برخی مسائل جامعه را منعکس نمیکند، اما در سریالهای تلویزیونی ناچار است مشکلات را منعکس کند. احساس میشود معاونت سیاسی با معاونت سیما هماهنگی زیادی ندارند. به لحاظ تکنیک در سریالسازی پیشرفت زیادی داشتیم، اما سریالها به لحاظ محتوا ضعیف هستند.
این کارشناس رسانه با اشاره به مجموعه "ملکوت" به کارگردانی محمدرضا آهنج گفت: آهنج با ساخت سری دوم سریال "عملیات 125" نشان داد کارگردان خوبی است، اما در مجموعه "ملکوت" به دلیل فیلمنامه ضعیف و سفارشی کار بدی در آورده و به نظرم اعتبار خودش را از دست داده است. در این سریال دیالوگهای حاج فتاح (محمدرضا شریفی نیا) با فرشته خیلی بد است.
آقابابا اشاره کرد: در مجموعه "در مسیر زاینده رود" بازیگران خوبی مثل حسین محجوب و مهرانه مهین ترابی حضور دارند، اما کارگردانی حسن فتحی که بیننده او را بیشتر با شب دهم میشناسد زیاد خوب نیست. فرزاد موتمن بر خلاف دیگر کارهایش حتی یک کار متوسط ارائه نکرده است. در مجموعه طنز "نون و ریحون"علی قربانزاده بازی کرده که برای ایفای نقشهای کمدی مناسب نیست.
داداش تنها کسی که بازیش تو این سریال حرف نداره همون مامان لطیفه هستش :46:نقل قول:
کلا به مامان لطیفه دیالوگ های مدرن هم بدن، نمیتونه خوب اداشون کنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اصلا!
به نظرم اگه نبود هم اتفاق خاصی نمی افتاد ---> ثریا قاسمی
با تمام احترامي كه براي ثريا قاسمي قائلم ولي معتقدم يكي از كليشه اي ترين بازيگران سينما و تلويزيون ايران هست !
انرژي زيادي صرف بازيش ميكنه ! ولي همه چيز كه انرژي نيست ! اين خانوم رو توي هر فيلمي ببينيد با يك نوع ميميك خاص
صورت و حتي طرز نگاه ها – برخورد ها و حركتها هيچ تفاوتي باهم نداره فقط ديالوگها متفاوتن كه اونم به سناريست مربوطه !
من كه هيچ نتونستم با بازي مصنوعي و تكراري ايشون كنار بيام
خداییش فقط نقش های مامان لطیفه گونه بهش میدننقل قول:
البته مامان لطیفه قبل از انقلاب جیگری بود برای خودش:31:
سلام به همه ی دوستان ...
اومدم نظرم رو بگم.
حالا میگم :دی :
"خیلی مضخرفه"
خداخافظ دوستان .:دی
خوب 99 درصد بازیگرای ایرانی همینطورین.همین هوشی تو 50 تا سریال نوع نگاه کردنش یه فرم بود.آقا نمیگه که نقشهای مثبت یا منفی طرز نگاه کردنشون خوب باید فرق داشته باشهنقل قول:
انرژي زيادي صرف بازيش ميكنه ! ولي همه چيز كه انرژي نيست ! اين خانوم رو توي هر فيلمي ببينيد با يك نوع ميميك خاص
صورت و حتي طرز نگاه ها – برخورد ها و حركتها هيچ تفاوتي باهم نداره فقط ديالوگها متفاوتن كه اونم به سناريست مربوطه
تارخ هم همون آقای دکتر اون سریال ماورایی که 2 سال پیش پخش میکرده هستش فقط کمی حس فیلمفارسی رو به رولش اضافه کرده
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
به به..........شما دیگه چرانقل قول:
البته مامان لطیفه قبل از انقلاب جیگری بود برای خودش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بعد از انقلاب فکر کنم دیگه کار نکرد تا همین 3 سال پیش درسته بچه ها
این دیگه چیه ندیدم تا حالا!!نقل قول:
ای بابا بچه ها بحث خارج از تاپیک نکنین..
=================================
یه سوال چرا تو این فیلم هرکسی میخواد فرار کنه میاد شرکت بزرگینا؟؟؟؟
راستی صحنه ی تصمیم هوشی برای تحویل دادن خودش خیلی کلیشه ای بود.
فیلم داره به طرز خیلی بی معنی ای معنوی میشه!
پ.ن:راستی میدونستین رامین راستاد کشف خود تارخه؟
ولی من از وقتی چش باز کردم اینو تو تی وی میدیدم!نقل قول:
نکنه باز سرهمبندی و ماسمالی بشه و یه نتیجه اخلاقی مسخره ازش بگیرن!نقل قول:
" آیا میدانستید کراک موجود در ایران هروئین فشرده شده است ؟ "
من که نمیدونستم!...:31:
اخه توی این فیلم اگه بری پارک مامور زود میاد و گیر میده :دینقل قول:
یه سوال چرا تو این فیلم هرکسی میخواد فرار کنه میاد شرکت بزرگینا؟؟؟؟
امیر حافظ و اکرم واسه بار دوم توسط مامور گیر افتادن . این دوتا هم باید میرفتن شرکت بزرگینا :دی
قسمت امروز فقط تیکه اخرش یه خورده جالب بود . اونم حرفهای که امیر حافظ و اکرم به هم زدن . اینکه تو واسه من بمیر و من واسه تو بمیرم . بقیه اش کلا اب بستن به فیلم
قسمت بعدی انگار امیر حافظ یه خورده به غیرت میاد :دی
بیا بین تو تاپیک در مسیر زاینده چه غوغایی کردننقل قول:
خوب خدارو شکر
این ثریا قاسمی هم عمرش رو داد به ما تو این فیلم!!
نه حميد جون 25 سال هست كه داره كار ميكنه 3 سال كجا بود.مثلآ همين دختر شيريني فروشش واسه 10 سال پيش هست و فيلم خواستگاري كه واسه سال 68 هست و ...ديگه بقيشم كه سريال هاي درقلب من كه واسه 77 هست و در پناه تو كه واسه سال 73 هست و چند سريال ديگه ازقبيل او يك فرشته بود و ...نقل قول:
كلآ به طور جدي بعد از انقلاب از سال 65 شروع به كار كردند با سريال خانه ي ابري
اينم عكسي از ايشون در كنار مادر عزيزش و مادر سينماي ايران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر مي رسه كه قراره تو يه قسمت كل سريال جمع شه..!