ازکجا فهمیدی شیطون؟:31:نقل قول:
Printable View
ازکجا فهمیدی شیطون؟:31:نقل قول:
پیش بازی: میلان – آژاکس و نوستالژی دلنشین سیدورف و ایبرا
سایت گل - سیدورف که پیش از این قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را با آژاکس، رئال مادرید و میلان تجربه کرده، فوتبالش را در سال 1992 و در شانزده سالگی در آمستردام آغاز کرد و ایبراهیموویچ نیز اولین حضورش در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را در سال 2002 و با پیراهن آژاکس تجربه کرد.
آژاکس که 4 عنوان قهرمانی اروپا را در اختیار دارد، رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا را با شکست 0-2 مقابل رئال مادرید آغاز کرد و از سوی دیگر میلان که 7 بار به قهرمانی رقابتهای اروپایی رسیده، این رقابتها را با برد 0-2 مقابل اوسر استارت زد.
زلاتان ایبراهیموویچ در سه فصلی که در آژاکس توپ می زد، 35 گل برای این تیم به ثمر رساند و در نهایت با جدایی از رختکن تیم هلندی به یوونتوس رفت .
این ستاره سوئدی در صحبتهایی گفته که تمایل زیادی برای بازگشت به آمستردام آرنا دارد:« من در طول روزهایی که در آژاکس توپ می زدم، یک ستاره بودم.هنوز دوستان زیادی در آمستردام دارم ولی این بار برای تفریح به این شهر نمی آیم و تنها به دنبال 3 امتیازم.»
سیدورف هم مقابل دوستش آندره اویر که در بازار نقل و انتقالات از پی اس وی آیندهوون به آژاکس پیوسته به میدان خواهد رفت. اویر و سیدورف هردو از محصولات تیم جوانان آژاکس هستند. سیدورف در این رابطه گفت:« برای من اتفاق بسیار ویژه ای است که در این برهه از کارنامه ورزشی ام می توانم یک بار دیگر به آژاکس بازگردم.امیدوارم که این احساس دو طرفه باشد.»
این در حالی است که سیدورف فصل گذشته به پیشنهاد مارتین یول برای بازگشت به آژاکس پاسخ منفی دارد.
زلاتان در آخرین دیدار تیمش در رقابتهای این هفته سری آ، تک گل میلان را وارد دروازه جنوا کرد تا سه امتیاز بازی به روسونری برسد.
از سوی دیگر لوکاآنتونینی نیز در صحبتهایی گفت:« ما با انگیزه و جدیت تجدید شده ای به آمستردام می رویم. خیلی مهم بود که بتوانیم مقابل جنوا به سه امتیاز بازی دست پیدا کنیم و جدای اینها از نظر روانشناسی، برای بازی مقابل آژاکس،روحیه بیشتری یافته ایم.».
سیدورف در ادامه صحبتهایش گفت:« مطمئن باشید که آژاکسی ها از اشتباهاتشان مقابل رئال درس گرفته اند. واقعا کنجکاوم که ببینم که چطور مقابل ما بازی می کنند، امیدوارم که بازی فوق العاده ای باشد.»
آژاکس و میلان پیش از این در ده دیدار مقابل هم قرار گرفتند که از این جمله می توان به پیروزی آژاکس در فینال سال 1995 و پیروزی میلان در فینال رقابتهای اروپایی 1969 اشاره کرد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/09/27/2139194/%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%A2%DA%98%D8%A7%DA%A9%D8%B3-%D9%88-%D9%86%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%84%DA%98%DB%8C-%D8%AF%D9%84%D9%86%D8%B4%DB%8C%D9%86-%D8%B3%DB%8C%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%81-%D9%88-%D8%A7%DB%8C%D8%A8%D8%B1%D8%A7
ماسيميليانو آلگري: ديدار مقابل آژاكس آسان نخواهد بود
سايت گل- ماسيميليانو آلگري، سرمربي ميلان، تاييد كرد كه انتظار دارد تيمش در ديدار مقابل آژاكس در ليگ قهرمانان اروپا به پيروزي برسد.
ميلاني ها در هفته هاي اخير بازي هاي اميدوار كننده اي به نمايش نگذاشته اند اما آلگري اعلام كرد كه پيروزي در خانه آژاكس از اهميت بالايي برخوردار است.
او در ممصاحبه با خبرنگاران گفت:" بازي در مقابل آژاكس از اهميت بالايي برخوردار است و اصلا ديدار آساني نخواهد بود. بازي در زمين آنها همواره دشوار است. آنها تيم جوان و مستعدي هستند.
اين ديدار براي صعود ما به مرحله بعد اهميت زيادي دارد. اگر بخواهيم از اين ديدار با امتياز كامل خارج شويم، بايد تلاش زيادي به خرج بدهيم.
بايد مراقب باشيم و براي پيروزي، نمايشي مانند ديدار مقابل جنوا را به اجرا بگذاريم. ما بايد از نظر تكتيكي پيشرفت كنيم؛ مطمئنم كه بازيكنان مي توانند چنين كاري را انجام دهند. ديروز در تمرينات ما تنها با بازيكناني كه مقابل جنوا بازي نكردند، تمرين كرديم. امروز آخرين جلسه تمريني ما خواهد بود و پس از آن در مورد تركيب تيم تصميم گيري خواهم كرد."
گزارش ها حاكي از آن است كه رونالدينيو در ديدار مقابل آژاكس در تركيب اصلي روسونري حضور نخواهد داشت.
کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/09/27/2139304/%D9%85%D8%A7%D8%B3%D9%8A%D9%85%D9%8A%D9%84%D9%8A%D8%A7%D9%86%D9%88-%D8%A2%D9%84%DA%AF%D8%B1%D9%8A-%D8%AF%D9%8A%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%83%D8%B3-%D8%A2%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%A8%D9%88%D8%AF
غيبت روني در ديدار مقابل والنسيا
سايت گل- به گزارش نشريه سان، وين روني، مهاجم منچستريونايتد كه اين روزها زيرآتش انتقادات قرار دارد، در ديدار تيمش مقابل والنسيا در ليگ قهرمانان شياطين سرخ را همراهي نخواهد كرد.
روني كه چند هفته قبل به دليل رسوايي اخلاقي اش در صدر اخبار قرار داشت، فصل جديد ليگ برتر را نااميد كننده آغاز كرده است. او در ديدار اين هفته مقابل بولتون كه با تساوي 2-2 به پايان رسيد نيز بسيار ناآماده نشان داد و در دقيقه 60 در حالي از ناحيه قوزك پا دچار آسيب ديدگي شده بود، زمين را ترك كرد.
گفته مي شود كه فرگوسن قصد ندارد از او در ديدار با والنسيا استفاده كند و حتي او را همراه با تيم به اسپانيا نخواهد برد.
يك منبع نزديك به باشگاه گفت:" سرمربي فكر مي كند كه تيم از نيروي لازم برخوردار است و مي تواند روني را كنار بگذارد."
محتوای مخفی: منبع خبر
چه عجب بالاخره امشب بازی چلسی رو میده! :31:
مورینیو: لئون نه زیدان است و نه مارادونا
سایت گل- ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید از سوالهایی که در مورد عدم دعوت از پدرو لئون برای دیدار پیش روی رئال در لیگ قهرمانان اروپا مقابل اوسر مطرح شد، اندکی برآشفت. مربی رئال در صحبتهایی اعلام کرد که بنا به «دلایل فنی» لئون را برای این دیدار انتخاب نکرده است.
در حالی که خبرنگاران تاکید زیادی بر این سوال داشتند، مربی پرتغالی، با جمله ای کوبنده پاسخگوی سران رسانه ها شد:« به نظر من طبیعی و منطقی این است که به جای آنکه در مورد غایبان سوال شود، در مورد بازیکنانی که دعوت شده اند صحبت کنیم.گمانه زنی، کار خبرنگاران است. از همین رو به نظر من، این نوعی مشکل برای مطبوعات است.با توجه به برنامه ها و اهداف تیم می گویم که لئون در لیست بازیکنان فراخوانده شده قرار ندارد، چون مربی او را در این لیست نخواسته است. »
بااین وجود خبرنگاران سعی می کردند تا پاسخ روشن تری در این رابطه بگیرند و از سوی دیگر مورینیو سعی می کرد از دام آنها بگریزد:« من نباید دلیلی برای تصمیمم ارائه بدهم.اگر فلورنتینو پرس از من در مورد غیبت پدرو لئون سوال کند، باید به او پاسخ بدهم ولی او در این رابطه از من نپرسیده است. شما طوری از پدرو صحبت می کنید، انگار زیدان، دی استفانو یا مارادونا است ولی او بازیکن خوبی است که دو روز پیش برای تیم بازی کرد.»
آقای خاص ادامه داد:« او برای یک بازی به اردوی تیم دعوت نشده و به نظر می رسد که شما از موضوع بسیار مهمی صحبت می کنید.اگر او آن طور که من دوست داشتم کار می کرد، آسان تر بود که بازی کند و نه سخت تر.من تنها می توانم یازده بازیکن را به میدان بفرستم. بنزما و ده نفر دیگر. اگر من خبرنگار ورزشی بودم، اولین سوالی که می پرسیدم این بود که چه کسانی مقابل اوسر به میدان خواهند رفت ولی به جای آنکه بپرسید که نظر من در مورد ایگواین چیست، فقط و فقط در مورد پدرو لئون صحبت می کنید.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/09/27/2139640/%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D9%84%D8%A6%D9%88%D9%86-%D9%86%D9%87-%D8%B2%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D9%86%D9%87-%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%A7
مصاحبه با کارشناس تیم چلسی پیش از بازی چلسی - المپیک مارسی
جناب f.lampard (دومین مصاحبه این کارشناس)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- امیر جان! واسه اولین سواله این مصاحبه کاملا چمپیونز لیگی میخوام ازت بپرسم که فکر میکنی چه دلایلی وجود داشت که تیم های انگلیسی من جمله خود چلسی سال گذشته نتونستند نتیجه مناسبی رو در لیگ قهرمانان بگیرند بگیرند؟!
خوب....باید بگم که در سال گذشته ، تیم های بایرن و اینتر ، روشی متفاوت با سال های قبل داشتند.....اینتر با دفاعی قدرت مند و تکیه بر ضد حملات.....که خوب از پسش بر اومد ، داشتن گلزن ماهری مثل میلیتو و بازی های زیبای اسنایدر خیلی کمک کرد به این تیم......در بازی چلسی و اینتر ، مورینیو خوب میدونست که باید چیکار کنه ، و موفق هم شد....
بایرن از همون روشی که سال ها پیش استفاده میکرد ، استفاده کرد......با این تفاوت که در سال قبل بازیکن های بهتری برای این روش داشت.....از جمله روبن و ریبری.....که تونستن تیم منچستر رو حذف کنند.....
- حضور کارلتو برای این فصل از CL را روی نیمکت چلسی چطور میبینی؟! فصل قبل که در لیگ قهرمانان با وجود سبقه درخشانش، توفیقی پیدا نکرد!
به نظر من کارلو مربی خیلی بزرگی هست......سرشار از تجربیات و علم......اون میدونه که باید چیکار کنه.....ولی شاید نتونه با اون تیم و بازیکن هایی که در اختیار داره انواع کارها رو انجام بده...و باید نسبت به بازیکن های خودش عمل بکنه......
تیم چلسی همیشه نیاز به فضا داشته تا بتونه بازیه خودش رو بکنه (این همون چیزی هست که مانچینی خوب میدونه و خیلی خوب تونسته فضا ها رو ببنده)......و باید کارلو بتونه با خریدی تازه و گرفتن بازیکنی با تکنیک بالا فضای خودش رو بسازه......بازی کنی که بتونه با دریپ کردن دفاع رو کم کنه......
- امسال بر خلاف سال گذشته تو گروه بسیار ساده ای افتادید! ارزیابیت راجع به تیم های این گروه چیه؟
خوب اره......البته نه بسیار.....چون این تیم ها بازیکن های جوان اینده داری دارند...و دنبال نشون دادن توانایی های خودشون هستند....پس میتونه خطر ساز باشه ......و چلسی نباید اون هارو دست کم بگیره
- استارت خوبی تو چمپیونز لیگ داشتید! امشب هم در خانه به مصاف مارسی ای میرید که هنوز با روزهای خوبش در فصل گذشته فاصله داره! این بازی رو چطور میبینی؟
قلب اصلی و حاکم تیم ، قطعا لمپارد هست.......که در نبود او جای خالی ای در میانه ی تیم احساس میشه.....پس چلسی شاید نتونه مثل قبل روون و با نظم و با برنامه کار بکنه.... پس وظایف بازیکن های در میدان خیلی سنگین تر از قبل میشه.....میتونه فشار زیادی به بازیکن ها بیاره.......و بدلیل مصدوم بودن کالو و بنایون تعویش ها خوبی هم نداریم....باید مراقب باشند
- نبود لمپارد در این بازی، چقدر میتونه بر بازیه تیم چلسی تاثیر بزاره؟
همانطور که گفتم جای خالی اون به شدت احساس میشه
- حدست راجع به ترکیب چلسی امشب چیه؟
شاید تیم چلسی با این ترکیب به بازی بره :
.............چک........
اشلی.....الکس....تری.....ایوانوی چ
....اسین........اوبی میکل......
مالودا..................رامیرس
.......انلکا.................
...............دروگبا......
- پیشبینیت راجع به نتیجه بازی و گلزنانش؟
2-1.....دروگبا(2)
- تو این چند وقته گروه Fan vs Fan رو چطور دیدی؟!
با تشکر...
روز به روز بهتر از دیروز
.
.
پ.ن: لینک اولین مصاحبه امیر جان:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5426537&postcount=425
عجب بازی ای بود :دی........فکرشو نمیکردم دروگبا به بازی نیاد............چقدر مالودا خوب بازی کرد......اتوریج هم هنوز جای خودش رو نتونسته پیدا بکنه
وااااااای.....چه بازی ای کرد چلسی در نبود لمپارد و دروگبا:31:............چقدر مارسی خوش شانس بود:18:
گروه G لیگ قهرمانان اروپا: آژاکس1- میلان1؛ باز هم زلاتان ستاره آمستردام آرنا شد
سایت گل- دور دوم رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا امشب در گروه G این رقابتها دنبال شد و در یکی از دو دیدار برگزار شده از این گروه، دیدار دو تیم آژاکس آمستردام و میلان که در پایتخت هلند برگزار می شد، با تساوی 1-1 پایان یافت
گل تساوی بخش زلاتان یک امتیاز ارزشمند را به میلان بخشید تا بدین ترتیب این تیم همچنان امیدوار به صعود به دور بعد بماند.البته ستاره مراکشی گل اول بازی را به ثمر رساند ولی این زلاتان بود که در بازگشتش به آمستردام آرنا، تیم سابقش را از رسیدن به یک پیروزی ارزشمند محروم کرد.
این دیدار با یک کارت زرد برای بازیکنان آژاکس و 5 کارت زرد برای بازیکنان میلان همراه بود
آژاکس که یکی از مدعیان این گروه بود ، عملا به راحتی تسلیم میهمانش شد
بدین ترتیب و با توجه به برد رئال در دیگر دیدار همزمان این گروه، کهکشانی ها با 6 امتیاز در صدر جدول قرار گرفتند. میلان با 4 امتیاز در رده دوم تکیه زد و آژاکس با یک امتیازی که از دیدار امشب کسب کرد، رده سوم را به خود اختصاص داد.
ترکیب دو تیم:
آژاکس: مارتین استکلنبرگ، توبی آلدرویرلد، یان فرتونگن،ورنون آنیتا(میرالم سلیمانی،39) ، گرگوری فان در ویل، سیم دی یانگ، دمی د زئوو (راسموس لیدنگرن،80)، ایونگ انوه، اوربی امانوئلسون، منیر الحمدوئی، لوئیس سوارس
میلان : کریستین آبیاتی، تیاگو سیلوا، الساندرو نستا، آندره آ پیرلو، لوکا آنتونینی، جیانلوکا زامبروتا، کلارنس سیدورف(آباته،85)، متئو فلامینی (کوین پرینس بواتنگ، 52) ، جنارو گتوزو، زلاتان ایبراهیموویچ، روبینیو (فیلیپو اینتزاگی،86
مورینیو: بردن میلان صعود ما را تضمین میکند
سایت گل – ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید میگوید برد در دیدار بعدی لیگ قهرمانان مقابل میلان صعود آنها را از گروه G تضمین خواهد کرد.
او پس از برد یک بر صفر مقابل اوسر که با گل دقایق پایانی آنخل دیماریا به دست آمد، گفت که حتی تساوی هم نتیجه خوبی به شمار میرفت: «تساوی در خارج از خانه خوب است، اما در لیگ قهرمانان برد مهمتر است. میخواستیم شش امتیاز اول خود را کسب کنیم و ریسک کردیم و بردیم. اوضاع ما در گروهی بسیار دشوار خیلی خوب است.»
او پس از این که شنید میلان و آژاکس به تساوی یک بر یک رسیدهاند گفت: «مساوی کردند؟ چه بهتر! حالا اگر در خانه میلان را در بازی بعدی ببریم 9 امتیاز خواهیم داشت و عملا صعود خواهیم کرد.»
او درباره رقیب هم گفت: «اوسر تیمی بود که از نظر دفاعی بسیار سازمانیافته بود و انگیزه بازی در لیگ قهرمانان و در خانه را داشت. آنها چند موقعیت خطرناک روی ضدحملات ایجاد کردند، اما ما هم سازماندهی فوقالعادهای داشتیم. بازی آسانی نبود. در حمله مانند سابق موقعیت نداشتیم، اما توپ را به خوبی گرداندیم.»
آنچلوتی: پیروزی مهمی به دست آوردیم
سایت گل – کارلو آنچلوتی گفته از این که چلسی دو بر صفر مارسی را برد خوشحال است، اما از عملکرد تیم فرانسوی هم ستایش کرد.
چلسی در نیمه اول دو گل زد، اما مارسی در نیمه دوم بازی را در دست گرفت، هرچند که از موقعیتهایش بهرهای نبرد.
پیش از دیدار دو تیم، اسپارتاک مسکو توانسته بود ژیلینا را سه بر صفر شکست دهد. آنچلوتی میگوید: «نتیجه مهمی بود چون حالا شش امتیاز داریم و احتمال زیادی وجود دارد که صدرنشین شویم.
بازی آسانی نبود. به نظرم مارسی، به ویژه در نیمه دوم عالی بازی کرد. ما در نیمه اول هم خیلی عالی بودیم و از تمام زمین برای حمله استفاده کردیم و موقعیتهای فراوانی ساختیم.
کار در نیمه دوم سختتر شد. ما از نظر دفاعی خوب بودیم اما میتوانستیم در مالکیت توپ بهتر عمل کنیم.
مارسی در نیمه دوم بسیار ریسک کرد و ما را در زمین خود تحت فشار قرار داد، اما آنها فرصت بسیاری برای ضدحمله در اختیار ما گذاشتند.»
چلسی در این هفته لیگ برتر با آرسنال بازی دارد و آنچلوتی میگوید: «در بازی مقابل مارسی سخت دفاع کردیم تا از نتیجه محافظت کنیم، اما لیگ برتر ماجرای دیگری است. ما در وضعیت خوبی هستیم. ما در لیگ قهرمانان صدرنشین هستیم و در لیگ برتر هم همین طور. همه چیز خوب است.»
آلگری: از عملکرد میلان مقابل آژاکس راضیام؛ مشکلی با رونالدینیو ندارم
سایت گل – ماسیمیلیانو آلگری، مربی میلان گفته هیچ مشکلی بین او و رونالدینیو وجود ندارد. او در جریان تساوی یک بر یک مقابل آژاکس رونالدینیو را روی نیمکت نشاند.
آلگری همچنین گفت از عملکرد تیمش در میدان راضی است: «آژاکس نمایشی فوقالعاده داشت، اما تیم ما خیلی کم به آنها فرصت داد و راضی هستم. آرایش 2-4-4 که با آن بازی کردیم به اندازه بازی با سه مهاجم برای من متقاعدکننده بود.»
او درباره رونالدینیو گفت: «مشکلی با رونالدینیو ندارم. تصمیم گرفتم به او استراحت بدهم و اوضاع را عوض کنم. روبینیو حتی هنگامی که دفاع میکرد هم عالی کار کرد و متقاعد شدهام او میتواند کارهایی مفید برای تیم انجام دهد.»
مسی تمرین کرد.
مهاجم آرژانتینی تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا روز گذشته و در آستانه بازی با روبین کازان روسیه زیر باران به همراه سایر نفرات تیم تمرین کرد.
لیونل مسی، بازیکن مصدوم تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا، روز گذشته پا را فراتر از حد تجویز پزشکان تیمش گذاشت و همراه با سایر بازیکنان تمرین کرد.
مسی که پیش از این قرار بود تنها به تمرین سبک و بدون توپ بپردازد پس از تمرین فشرده با سایر بازیکنان گفت: هر بازیکنی بهترین پزشک خود است و من بهتر از پزشکان متوجه میشوم که در چه شرایطی هستم.
وی افزود: به نظر آنها احترام میگذارم ولی معتقدم که پزشکان همیشه سادهترین کار را میکنند و کلی نظر میدهند، من مشکلی ندارم و میتوانم برای بازی امشب به میدان بروم.
امشب روبین کازان رو منفجر میکنیم.....:10:
لوكا آنتونيني: مي توانيم رئال مادريد را شكست دهيم
سايت گل- لوكا آنتونيني، مدافع تيم ميلان، معتقد است كه تيمش در ديدار مقابل رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا مي تواند به پيروزي برسد.
اين دو تيم در ديدار بعدي شان در ليگ قهرمانان اروپا در سانايگو برنابئو مقابل هم قرار خواهند گرفت. ميلاني ها سال گذشته موفق به شكست دادن رئال شده بودند و اين مدافع معتقد است كه اين اتفاق مي تواند در اين فصل تكرار شود.
آنتونيني در مصاحبه با سايت اختصاصي باشگاه ميلان گفت:" رئال مادريد تيم بزرگي است. آنها اوسر را شكست دادند اما ما براي پيروزي به برنابئو مي رويم. ما سال گذشته در آنجا به پيروزي رسيديم و مي توانيم اين كار را اين فصل تكرار كنيم."
تيم ميلان شب گذشته در مقابل آژاكس تنها به يك تساوي دست يافت با اين وجود آنتونيني معتقد است كه تيمش در مسير صحيحي قرار دارد.
" آژاكس از بازيكنان بزرگي برخوردار است اما آنها در مقابل ما نتوانستند موقعيت هاي زيادي ايجاد كنند. ما در اين ديدار خوب كار كرديم اما حيف شد كه روبينيو بازي نكرد."
گوارديولا: سلامتي مسي از هر چيز ديگر مهمتر است
سايت گل- پپ گوارديولا، سرمربي بارسلونا، تاكيد كرد كه سلامتي ليونل مسي براي او از اهميت بسيار برخوردار است و ستاره آرژانتيني تنها زماني به ميادين بازخواهد گشت كه به طور كامل بهبود يافته باشد.
آبي و اناري ها امشب در ليگ قهرمانان مقابل روبين غازان روسيه قرار خواهند گرفت و مسي نيز پس از 10 روز دوري از ميادين، تيمش را در اين سفر همراهي مي كند.
گوارديولا در كنفرانس مطبوعاتي امروزش تاكيد كرد كه مسي تنها در صورت آمادگي كامل بازي خواهد كرد و محافظت از اين بازيكن را مهمترين وظيفه خود دانست.
" او در شرايط خوبي به سر مي برد. او به طور كامل در تمرينات حضور پيدا مي كند. بايد ببينيم وضعيت او چگونه است و آنگاه تصميم بگيريم. بايد با او صحبت كنيم. سلامتي او از هر چيز ديگر مهمتر است."
بارسلونا فصل گذشته موفق نشد در هيچ يك از دو ديدارش نقابل روبين غازان به پيروزي برسد و گوارديولا از انتظارش از بازيكنانش در بازي امشب گفت.
" فكر مي كنم اين ديدار مانند فصل گذشته باشد. آنها خوب كار كردند و به همين دليل از ما امتياز گرفتند. آنها قهرمان روسيه و تيمي بسيار قدرتمند هستند. آنها در ديدار اول شان مقابل كپنهاگن بسيار خوب كار كردند . من انتظار يك ديدار بسيار سخت را دارم.
من فكر مي كنم سال خوبي خواهيم داشت. بسيار هيجان زده ام. نشانه هايي وجود دارد كه نشان مي دهد ما به خوبي در رقابت ها مي توانيم بجنگيم اما مي دانيم كه مشكلاتي نيز وجود خواهد داشتو من مراقبم اما به تيمم اطمينان دارم."
غيبت ميليتو در ديدار مقابل وردربرمن
سايت گل- ديه گو ميليتو، مهاجم آرژانتيني اينتر، كمپ تمريني آپيانو جنتيله را ترك كرد و در تركيب تيمش مقابل وردربرمن در ليگ قهرمانان حضور نخواهد داشت.
اسكاي اسپورت ايتاليا گزارش داد كه ميليتو امروز صبح كمپ تمريني تيمش را ترك كرد و در ديدار امشب سن سيرو غايب خواهد بود.
در چند روز اخير شايعاتي در مورد نيمكت نشيني ميليتو در ديدار مقابل برمن به گوش مي رسيد اما روز گذشته و زماني كه با بقيه بازيكنان تيم تمرين كرد، نشانه هاي اميدوار كننده اي در مورد برطرف شدن مشكل ماهيچه اي او مشاهده شد.
با اين وجود، هرچند هنوز اين خبر توسط باشگاه اينتر تاييد نشده، انتظار مي رود او در ديدار امشب در فهرست نفرات تيمش حضور نداشته باشد.
اينتري ها اين هفته در سري آ مقابل يوونتوس قرار خواهند گرفت و بنيتس قصد دارد به مهاجم اول تيمش استراحت بدهد.
احتمالا در ديدار امشب گوران پاندف زوج اتوئو در ديدار امشب خواهد بود.
بارسا 1 -روبین 1 غازان
بازهم تساوی-بازهم روبین غازان-بازهم دفاع مورینیویی
عنایت فرمودید باز هم با این دفاع مورینیویی بازیکن های بارسا چجوری دفاع رو میشکافتن و وارد محوطه جریمه میشدند... واقعا این کارهای خارق العاده فقط از بارسایی ها بر میآد ؛ کفر دربازه بازن کازان درآمده بود شدید!نقل قول:
اینجا 10 نفر هستن که میتونن شهادت بدن من حداقل طرفدار باراسا نیستمنقل قول:
ولی دیگه از دیدن اینجور فوتبال ها واقعا سردرد گرفتیم.دوباره فیلم بازی رو ببینید بعضی از بازیکنهای روبین حتی قادر به استپ کردن پاسهای هم تیم هاشون نبودن اما یک امتیاز بازی رو گرفتن
تمجید فرگوسن از عملکرد ارناندس در دیدار با والنسیا
سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی اسکاتلندی منچستریونایتد در صحبتهایی تیمش را برای کسب نتیجه ای شگفت انگیز در دیدار مقابل والنسیا در لیگ قهرمانان اروپا تمجید کرده است.
در حالی که بازی با تساوی بدون گل دنبال می شد، خاویر ارناندس و فدریکو ماکدا برای یونایتد وارد میدان شدند و تک گل بازی نیز تحت تاثیر این دو بازیکن جوان از راه رسید.
در پایان دیدار چهارشنبه شب ورزشگاه مستایا، سرالکس فرگوسن در صحبتهایی به آی تی وی گفت:« در نیمه دوم ما واقعا پیشرفت کردیم و نفوذ بیشتری داشتیم.وقتی به اینجا می آئی باید مطمئن باشی که در خط دفاع منسجم هستی.»
در حالی که والنسیا پا به توپ راحت به نظر می رسید، ولی شاگردان امری در نهایت از کسب نتیجه مطلوب در این دیدار ناکام ماندند و فرگوسن در صحبتهایی اعلام کرد که بازیکنان والنسیا در ضربات نهایی ضعیف بودند.
مربی یونایتد ادامه داد:« فکر می کنم که بازیکنان والنسیا فرصت های خوب زیادی را خلق نکردند ولی آنها تهدید بزرگی هستند، چون فوتبال خوبی بازی می کنند و خیلی زیاد وارد محوطه جریمه می شوند.»
فرگوسن در ادامه با تمجید از عملکرد ارناندس، زننده تک گل بازی گفت:« فکر می کنم چیکو (ارناندس) عملکرد فوق العاده ای داشت.او نفوذ فوق العاده ای داشت و لحظاتی قبل از به ثمر رسیدن گل، خیلی سریع از پشت سر رسید و این همان چیزی بود که ما در دقایق نهایی به آن نیاز داشتیم. اندرسون پس از مدتها به ترکیب تیم بازگشته بود و بازی خوبی را به نمایش گذاشت و برباتوف هم خیلی تلاش کرد. تغییرات در ما، به ما انرژی و سرعت می دهد.»
فرگوسن در ادامه با ابراز رضایت از نتیجه بازی گفت:« نتیجه فوق العاده ای بود، آمدن به اینجا کار آسانی نیست ولی ما بسیار خوشحالیم که در این دیدار به پیروزی رسیدیم.»
بنیتس خواستار بهبود اینتر به رغم برد برمن
سایت گل- رافا بنیتس، سرمربی اسپانیایی باشگاه اینتر به رغم پیروزی 0-4 تیمش مقابل وردربرمن در دومین دیدار خودش در رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، از تیمش توقع دارد تا پیشرفت کند.
هت تریک سامی اتوئو و تک گل وسلی اسنایدر باعث شد تا اینتر به پیروزی مقتدرانه ای دست یافته و به صدر جدول گروه راه یابد ولی مربی اسپانیایی معتقد است که هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد.
بنیتس در صحبتهایی در پایان دیدار به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« ما به مراتب بهتر ازدیدار مقابل باری بازی کردیم. بازی مقابل برمن، دیداری بود که بازی خوبی را در آن به نمایش گذاشتیم. این رقابتهای لیگ قهرمانان اروپاست. ما خوب بازی کردیم ولی هنوز می توانیم پیشرفت کنیم.اتوئو؟ او تقریبا متمایل به سمت چپ بازی کرد. مهمترین نکته ، رفتار و عملکرد است.ما در هر هفته، دو بازی برگزار می کنیم خیلی فشرده است.»
لوسیو به دلیل مصدومیت زانوی راستش از زمین خارج شد و بنیتس در مورد شرایط مدافع برزیلی اش گفت:« من نگران لوسیو هستم؟مصدومیت او جدی به نظر می رسد ولی می بایست منتظر اعلام نتایج آزمایشهای دقیق تر او باشیم.»
گواردیولا: فرصتهای کافی برای پیروزی داشتیم
سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی رضایت خود را از تساوی 1-1 تیمش مقابل روبین کازان در دیدار دور دوم رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا در گروه دی اعلام کرده است.
آبی اناری پوشان در ابتدا با یک گل از حریف عقب افتادند ولی داوید ویا در دقیقه 60 از روی نقطه پنالتی گل خورده را جبران کرد تا بازی با تساوی 1-1 به پایان برسد.
گواردیولا از نتیجه کسب شده در روسیه راضی است و معتقد است که تیمش مقابل تیمی بسیار تدافعی به میدان رفته بود.
گواردیولا در صحبتهایی که در وب سایت رسمی بارسا منتشر شد، گفت:« از عملکرد بازیکنان بسیار راضی هستم. ما فرصتهای کافی ای برای پیروزی در این دیدار داشتیم.»
مربی کاتالان در ادامه در مورد بازی تیم حریف گفت:« روبین کازان بازی تدافعی فوق العاده ای را به اجرا گذاشت.»
گواردیولا در ادامه صحبتهایش در مورد حضور مسی در ترکیب بارسا در نیمه دوم گفت:« مسی نهایت تلاشش را به کار می گیرد تا روند بهبودش را به بهترین نحو ممکن پش سر بگذارد و بسیار خوشحالیم که او به ترکیب تیم بازگشته است.»
خب طبق پیشبینی ها برمن با این همه مصدومی که داشت(البته اینتر هم مصدوم داشت)ناجور باخت
امیدوار بودم حداقل آبرومندانه ببازن
هرچند از برد شالکه خوشحالم.هونتلار خوب گل زده تو این فصل
می شه امار بازی دیشب بارسا رو بگذارید :10:
نقل قول:کد:http://www.uefa.com/uefachampionsleague/matches/season=2011/round=2000118/match=2002839/postmatch/statistics/index.html
وای وای چه میکنه این اینتررررررررررررر :40:
لوله شدن یه تیم المانی مبارک :27: ( این است تفاوت سری A و بندس لیگا )
هه ههنقل قول:
دیگه همه میدونن بوندس لیگا بهتر از سری آ هستش
بعدشم با وجود اینکه اینتر یه سری بازیکن نداشت ولی نیمکت قوی برای جانشینیشون داره ولی برمن اینطور نبود تازه برمن میتونست مثل رم(و اساسا بیشتر تیمای ایتالیایی)کثیف و دفاعی بازی بکنه ولی اینکارو نکرد.
ببینم شما هفته اول که رم 0-2 از بایرن خورد اومدی اظهار فضل بکنی درباره تفاوت بوندس لیگا و سری آ؟:27:
توی رده بندی لیگای اروپایی هم با اختلاف 6تا عقبید و سهمیه چهارم رو هم خیلی راحت تحویل میدید:27:
کد:http://www.eurotopfoot.com/gb/uefacoefcountry2011.php3
روز از نو روزی از نو:31:نقل قول:
کلا المان ها به خاطر جنگ جهانی هم تیم ملی فوتبالش منفوره هم تیم های باشگاهیش
زیاد حرفمو پیچ و تاب نمیدم فقط به امار بازدید و تعداد پست ها در همین انجمن خودمون در تاپیک های ایتالیا-انگلیس -لالیگا یه نگاه بنداز بعد با آمار بوندس لیگا مقایسه کن
مشت نمونه خروار است
منم برد اینتر رو تبریک میگم!:40:نقل قول:
وای وای چه میکنه این اینتررررررررررررر :40:
لوله شدن یه تیم المانی مبارک :27: ( این است تفاوت سری A و بندس لیگا )
ولی خدایی مقایسه سری آ و بوندس لیگا به وسیله برد و یا باخت یه تیم باشگاهی ایتالیای یا آلمانی از اساس غلطه!:20:
ببخشید بردیا خان
ولی شما دیگه خیلی تعصبی نظر میدی...
شما که به این صراحت و اطمینان میگی همه تیم های ایتالیا دفاعی و کثیف بازی میکنن میشه بگی بازی چندتا از این تیم ها رو دیدی؟!
دیگه اینقدرها هم فیلم هندی نشده که سهمیه به این راحتی ها بپره.
فعلا هم زوده که بخوایم در این مورد نظر بدیم
رفیق نگفتم همهنقل قول:
گفتم خیلیا
جمله منو بخون دوباره
به نظر من(نظر شخصیه منه و تعمیمش نمیدم به همه) تنها تیم قابل احترام توی ایتالیا میلان هستش
بازیاشم فرصت بشه به خاطر حضور رونالدینیو و پیپو اینزاگی(فقط به خاطر فرارای باحالش از افساید) میبینم(بازی تیمای دیگه رو هم به قدر کافی دیدم)
بانوی پیر که بعد کالچوپولی نابود شد
اینتر هم بعد تضعیف تیمای میلان و یووه بود که برای خودش اسم و رسمی پیدا کرد
حتی مردم ایتالیا هم دیگه نمیرن ورزشگاه که یکی از دلایل عمدش زیبا نبودن اکثر بازیا هستش و البته کالچوپولی هم مزید بر علت بوده.اینو هم میخوای تکذیب بکنی؟
درباره سهمیه هم خیالت راحت،ایتالیا به هیچ وجه نمیتونه اختلاف امتیازیش با آلمان رو جبران بکنه
از 2سال دیگه هم با این روند فعلی باید با لالیگا رقابت بکنید برای سهمیه چهارم چون با روند حال حاضر کسب امتیاز توسط تیمای حاضر توی اروپا،بوندس لیگا میره پشت سر لیگ جزیره
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
عجب اعتقاد باحالینقل قول:
ایتالیا که کنار آلمان تو جنگ جهانی جنگید شده محبوب و آلمان شده منفور:27:
بحث مشت نمونه خروار هم کاملا غلطه چون خیلیا هستن که حوصله این کل کل ها رو ندارن و اصلا نمیان سمت انجمن خبر
اگر بخوای بازم به آمار استناد کنی ارجاعت میدم به این تاپیک که خیلی خیلی بیننده بیشتری داشت تا انجمن خبر:27:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=413902
فقط میتونم متاسفم باشم واسه این طرز تفکر!:41:نقل قول:
شیره روبین کازان : دی
يه پست سرشار از نگاه منطقي به فوتبالنقل قول:
و به دور از كري و كل كل
كه ميشه چيزاي زيادي ازش ياد گرفت
اين نگاه به فوتبال ايتاليا به همون اندازه غلطه كه نگاه بعضيها از جمله در مقطعي خودم به فوتبال آلماننقل قول:
رفیق نگفتم همه
گفتم خیلیا
جمله منو بخون دوباره
به نظر من(نظر شخصیه منه و تعمیمش نمیدم به همه) تنها تیم قابل احترام توی ایتالیا میلان هستش
بازیاشم فرصت بشه به خاطر حضور رونالدینیو و پیپو اینزاگی(فقط به خاطر فرارای باحالش از افساید) میبینم(بازی تیمای دیگه رو هم به قدر کافی دیدم)
بانوی پیر که بعد کالچوپولی نابود شد
حتی مردم ایتالیا هم دیگه نمیرن ورزشگاه که یکی از دلایل عمدش زیبا نبودن اکثر بازیا هستش و البته کالچوپولی هم مزید بر علت بوده.اینو هم میخوای تکذیب بکنی؟
درباره سهمیه هم خیالت راحت،ایتالیا به هیچ وجه نمیتونه اختلاف امتیازیش با آلمان رو جبران بکنه
از 2سال دیگه هم با این روند فعلی باید با لالیگا رقابت بکنید برای سهمیه چهارم چون با روند حال حاضر کسب امتیاز توسط تیمای حاضر توی اروپا،بوندس لیگا میره پشت سر لیگ جزیره
كجاي دنيا فوتبال بدون پول هست كه اصطلاح كالچوپولي رو مطرح ميكنيد
اين تفكر مال عهد فوتبال صامت و فوتبال بازي با توپ واليبال بود
كه هر چند دغدغه اش قابل احترامه اما در قرن 21 ديگه كاربردي نداره
من در حال حاضر ليگ ايتاليا و آلمان رو در يه سطح ميدونم
دوست عزیز میشه نمونه ای از عرض اندام اینتر رو قبل از کالچوپولی توی ایتالیا لطف کنی بگی؟نقل قول:
غیر ازینه که 16سال بود دستشون به جام قهرمانی سری آ نمیرسید؟
همیشه زیر سایه میلان و یووه بود تا وقتی قضیه کالچوپولی پیش اومد و دیگه اینتر شد قدرت اول ایتالیا
البته شاید اصطلاح اسم و رسم پیدا کردن که من به کار بردم اشتباه بوده باشه
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------
من الان این پست شما رو شوخی برداشت کنم یا جدی که بخوام جوابش بدم؟نقل قول:
میشه بیشتر درباره اون خط آبی توضیح بدید!
روانشناس هستن ایشون :20:نقل قول:
نقل قول:اسم رسم پیدا کردن یه چیزه... زیر سایه تیمی بودن یه چیز دیگه!نقل قول:
شما اول مشخص کن موضوع مورده نظره صحبتت، چیه!:20:
به فرض اینتر بعد از n سال اسکودتو رو گرفته! آیا باید به این دلیل بیایم بگیم که اینتر تازه اسم و رسم پیدا کرده و تا قبل از کالچو پولی شناخته شده نبوده؟
اگه جوابت مثبته، پس لیورپول هم هنوز اسم و رسمی به هم نزده! چون 21 ساله لیگ جزیره رو نبرده! یا تیم های مثل آرسنال و والنسیا باید منتظر تضعیف من یو و چلسی و بارسا و رئال باشن تا اسم و رسم پیدا کنن!
الان 4 فصله از کالچوپولی گذشته! 3 فصل هم از برگشتن یووه به سری آ میگذره! هر فصل هم طرفدارا و مسئولین این تیم ها پیش از شروع فصل میگن ما بهترین تیم رو جمع کردیم، ال کردیم بل کردیم! نهایتش اینتر قهرمان میشه و مشاهده میشه این تیم ها حتی سختشونه با رم مبارزه کنن! اخر فصل هم طرفداراشون میگن اینتر با کاچوپولی قهرمان شد! لطفا نگید که کالچوپولی به اینتر کمک کرد، بگید کالچوپولی کاری کرد که میلان و یووه از بیرون زمین فوتبال کمی فاصله بگیرن!!
پس اگه این تیم ها ضعیف شدن، چرا پیش از استارت فصل میگن قوی هستند!؟! اگه قوی هستند پس چرا یوونتوس الان تو لیگ اروپا با سیتی ای که از آخرین جامی که کسب کرده 36 سال میگذره داره بازی می کنه؟!
اگه کالچوپولی کاری کرد که میلان افت کنه، پس چرا سال 2007 تونست CL رو ببره؟! حتما اونو با چمپیونز پولی برده!!!! اگه اینتر به خاطر ضعیف بودن یووه و میلان تونسته سری آ رو ببره، پس چطور تونستش پارسال CL رو ببره؟! تو لیگ قهرمانان هم همه تیم ها ضعیف بودن؟!
همین اینتری که در آغاز دهه نود رفت زیر سایه رقابت میلان و یووه و البته پیش از اون حتی از میلان هم قدرتمندتر بود، سه قهرمانی و 1 نائب قهرمانی جام یوفا رو کسب کردش و علی الحساب پرافتخارترین تیم این جامه (فکر کنم به همراه یووه)... تو این سال ها چندین بار نائب قهرمان سری آ شد و ما اکثرا اینتر رو بین 4 تیم اول سری آ میدیدیم. و با وجود سلطه میلان و یووه، فصل قبل از کالچیو پولی تونست کوپا ایتالیا + سوپر کاپ رو ببره. این درحالیه که میلان و یووه سال هاست که تو حسرت جام حذفی ایتالیا موندن و با وجود کلی ادعا بعد از کالچوپولی متوسط ترین کاپ ایتالیا رو نتونستند ببرن.:20:
شاید نه! قطعا!:20: اینکه اینتر در دهه 90 زیر سایه میلان و یووه در ایتالیا بودش، حرف کاملا صحیحیه! من منکرش نمیشم! اما اینکه بیایم کلا اینتر رو بکوبیم و بگیم تازه اسم و رسمی به هم زده، شخصا هیچ رقمه قبولش ندارم!:13:نقل قول:
در پایان امیدوارم در پایان این فصل از سری آ شاهده این نباشیم که دوباره حرف از کالچیوپولی به وسط کشیده بشه! ضمن اینکه امیدوارم اینتر قهرمان بشه!:40:
یاعلی:11:
پ.ن: از بابت مقایسه تیم های میلان و یووه با اینتر، قصدی نداشتم جز پاسخ دادن به این دوستمون!:20: نیت کری خوندن با هوادارای این تیم ها نبوده!:10::11:
آبی: فقط بگم قابل توجه اینتری ها:31:نقل قول:
سبز:بیانوکری دراه دوباره جون میگره چون در حال بازسازی یه تیم جوون هستن و اگر این فصل کاپ نگیرن مطمئنن فصل بعد حرف های زیادی برای گفتن دارن
قرمز:حرف خیلی از مردمه
سیاه:امار بلیط فروشی میلان نسبت به فصل قبل چند برابر بیشتر شده
اما در مورد بیننده تلوزیونی که کدوم بازی ها رو انتخاب میکنه برای تماشا یه گریزی میزنیم به 8 و 9 سال پیش
زمانی که از شبکه 3 سیما فقط بوندس لیگا و کالچو رو نشون میدادن.(.که اونم فقط به خاطر حضور چند تا ایرانی توی بوندس لیگا بود کما اینکه بعد از رفتن کریمی به بایرن دوباره بوندس لیگا پخش شد)این روال ادامه داشت تا مردم اونقدر از بازی های سرد بوندس لیگا شکایت کردن تا لالیگا و پریمایر لیگ جانشینش شد! اما هنوزم داره کالچو پخش میشه .این فصل هم بیشترین مسابقات پخش شده از ان تیم های ایتالیایی بوده
شما خودت از یه فوتبالی که طرفدار لالیگا یا پریمایر هست بپرس میاد داربی میلان-اینتر رو نگاه میکنه یا بابرن-مونیخ 1860 ؟؟
راستی بعد از موسولینی ایتالیا هم اومد تو متفقین وکنارشون با نازی ها جنگید!:31:
یعنی از نظر شما یک بازی سطح دو لیگ رو تعیین می کنه!؟!نقل قول:
خوب اگه اینجوریه منم میگم بایرن هم رم رو در هم کوبید پس این است تفاوت بوندسلیگا و سری آ :5:
تازه اینتر و برمن در یک سطح نیستن اینم در نظر بگیر که اینتر 4 یار اصلیش یعنی فریتز و فرینگزو نالدو و بروفسکی رو در اون بازی در اختیار نداشت.:46:
عجب!نقل قول:
اگه اینطوره پس انگلیسی ها و فرانسوی ها و اسپانیایی ها هم به خاطر سوابق استعماریشون باید منفور باشن
راستی جالب می دونید چیه؟!
اینکه تا حالا میگفتن فوتبال آلمان به خاطر سبک ماشینی و بی طراوتش منفور هست ولی وقتی می بینن الان هم بایرن هم آلمان زیباترین بازیها رو انجام میدن و دیگه روشون نمیشه بگن آلمان کسل کننده بازی می کنه بحث جنگ جهانی و هفتاد سال پیش رو می کشن وسط!!
امان از دست اینا :27:
راستی ما ایرانیها به خاطر همون جنگ جهانی هم اگر بخوایم از کسی بدمون بیاد اونا باید انگلیسیها باشن چون اونا بودن که همراه روسها ایران رو اشغال کردن و خیلی از مردم ایران رو کشتن و شهرها رو بمباران کردن و با غارت منابع غذایی و محصولات کشاورزی و رسوندشون به هم پیمان هاشون باعث بروز قحطی و وبا و بیماری در ایران شدن که در اثرش میلیونها نفر از مردم ایران تلف شدن :41:
ولی همون زمان خیلی از بازیها هم پخش میشد که در طرفینش هیچ بازیکن ایرانی حضور نداشت.نقل قول:
به هر حال بایرن مونیخ تیم پرطرفدار و بزرگ و پر سابقه ای هست . چه ایرانی توش باشه یا نباشه بازیهاش باید پخش بشه.
میلان اینتر درسته جذابتر از بایرن مونیخ و مونیخ 1860 هست چون هر دو طرف داربی تیمای پرطرفدارین مخصوصا آث میلان
ولی وقتی در ساعتی که تلویزیون هیچ برنامه خاصی نداره نباید به جای بازی بایرن و مثلا همین مونیخ 1860 بیان تاریخچه چوگان در کهگیلویه و بویر احمد رو نشون بدن!!
راستی ایتالیا هم زمانی اومد کنار متفقین که دیگه شکست خورده بود و تسلیم شده بود و چاره ای جز این نداشت و گرنه قبلش که موسولینی کاملا متحد هیتلر بود.
اینترچقدر بازیکن المانی داره که ما خبر نداریم! (با اون پشیمان سر به سر شد:31:):31:)نقل قول:
در مورد منفور بودن المانی ها من از خودم که درنیاوردم و حرف امروز یا یک سال پیش نیست میتونید باز خورد قهرمانی منچستر بین مردم اروپا با ضربه سولشر فینال سال 99 مقابل بایرن رو بیاد بیارید کل اروپا به جز آلمان پشت منچستر بودن.
(طفلک دایی هم ارزو به دل موند:27:)دقیقا توی اسیا به خصوص قسمت شرق-- مردم چین به خاطر وحشی بازی ژاپنی ها از این کشور کلا متنفرن.حتما یادت میاد دو دوره قبل جام ملت های آسیا که تو چین بود و بازی ایران-ژاپن --چینی ها ایران رو تشویق میکردن؟؟
ساعت پخش بوندس لیگا فکر کنم تداخل داره با سایر لیگ ها مگر به صورت با تاخیر پخش کنن که اونم فایده نداره
کلا ختم کلام:بوندس لیگا نسبت به سایر لیگ ها(it-esp-uk )از ستاره های کمتر برخورداره و به جز بایرن تیمی نیست که توی ایران طرفدار به خصوص داشته باشه.برای همین زیاد مورد توجه نیست
دوستاني كه طرفدار ليگ المان هستيد...قبول كنيد ديگه...ليگ المان نسبت به انگليس و اسپانيا حداقل تو ايران كمتر طرفدار داره...مطمئن باش يك ايراني اگه طرفدار بايرن نباشه ديگه طرفدار دورتموند و شالكه و اينجور تيم ها نيس...يا منچستر چلسي ارسنال ليورپول يا رئال يا بارسا يا ميلا يا اينتر يا رم.....ديگه به خاطر بايرن مونيخ ميگيد ليگ المان بهتره؟؟؟!!!!
همين قضيه كه ليگ انگليس و اسپانيا و ايتاليا از المان پر بيننده تره رو قبول كنيد همه چي حله....
به قول حسين....يا علي:11:
نقل قول:
بحث مشت نمونه خروار هم کاملا غلطه چون خیلیا هستن که حوصله این کل کل ها رو ندارن و اصلا نمیان سمت انجمن خبر
اگر بخوای بازم به آمار استناد کنی ارجاعت میدم به این تاپیک که خیلی خیلی بیننده بیشتری داشت تا انجمن خبر:27:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=413902
نقل قول دومی تائید میشه! ضمن اینکه تیم ملی آلمان به باشگاهاش ربطی نداره! الان تو ایران کلی طرفدار تیم ملی برزیل هستش! اما همون طرفدارا خبری از باشگاه های برزیل که چهارمین لیگ برتر دنیاست ندارند! یا به یه طرفدار ایرانی تیم ملی آرژانتین بگی نظرت راجع به آرسنال چیه، میگه فعلا که با ونگر داره خوب کار میکنه! (نمیدونه یه آرسنال دیگه در لیگ آرژانتین هم وجود داره!:18:)نقل قول:
ليگ المان نسبت به انگليس و اسپانيا حداقل تو ايران كمتر طرفدار داره...
هر چند در پرطرفدار بودن تیم ملی آلمان در ایران انصافا شکی نیست...:20:
یاعلی:11:
دوست من چرا قضاوت بدون دلیل ودرک میکنید؟نقل قول:
یا یه جوری صحبت میکنید که انگار ما گفتیم لیگ جزیره یا لالیگا از بوندس لیگا کمتر طرفدار داره!!
کی همچین حرفی زده..
اگه بحثی هست بحث فنی وبار ارزشی لیگ ها بوده وبس...
درثانی شما بازی زسکاموسکو با ختافه روپخش بکنید میبینید که چندین هزار تماشاگر میشینن بازی رو میبینن..شاید از روی ناچاری ویا....توی این پخش کردن ها یکی هم طرفداران این تیم ها میشه..
بهرحال خودم توی دبیرستان از طریق دوستام آلمانی شدم....خوب این رو چی میگین؟
اشتباه نکن دوست من میزان طرفداران ودوست داران آلمان ولیگش بمراتب بسیار بالاتراز اونیه که شما تصور میکنید..
حرف شما درست...ولي ايا از انگليس و اسپانيا و ايتاليا بيشتره؟؟؟
پس المان تو اولويت چهارم هست