تاثیر زنتیک را نباید دست کم گرفت و خیلی عوامل دیگه مثلا همین هایپر اکتیویتی یا حتی مشکلات تیروئید و...
Printable View
تاثیر زنتیک را نباید دست کم گرفت و خیلی عوامل دیگه مثلا همین هایپر اکتیویتی یا حتی مشکلات تیروئید و...
اول برو آزمایش تیروئید بده بعد اگه خوب بود یه مولتی ویتامین از نوع دونی ای 600 تومان و غذا محکم بخور تخمه زیاد بخور چون کالری فوق بالایی داره شیر پر چرب و یه مکمل اشتها اور گیاهی که در اسان دانلود تبلیغ میکنه و یا یه فست فت بخر قول بهت میدم هفته ای 2 کیلو اضافه کنی
بله مشکل تیروئید
الان من مشکوک به مشکل تیروئید در اثر مصرف پودر بامبو هستم
کلی ازمایش دادم امشب جوابش میاد دکتر اشاره داره به مشکل تیروئید
سر یه حماقت کوچیک با خریدن پودر افلاطون و بومبا دستی دستی فاتحه سلامتی خودمو خوندم
امیدوارم مشکلی نداشته باشید ولی به اختمال خیلی زیاد کم کاری تیروئید داریدنقل قول:
اما من تاجایی که شنیدم بدنسازی قبل از رشد کامل بد است!!!
زیرا هورمون هایی که باید برای رشد قد مصرف شود برای رشد ماهیچه ها صورت می گیرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام من همین الان عضو شدم
داشتم تو اینترنت سرچ میکردم در مورد قرص پری اکتین که با این سایت آشنا شدم
حالا به نظر تون من چیکار کنم
من 45 کیلو بودم در عرض 20 روز من 4 کیلو اضافه کردم با قرص مخمر آب جو و قرص سیپروهپتادین
در ضمن من الان دارم باشگاه بدنسازی دستگاه سنگین کار میکنم که بدنم عضله ایی بشه
حالا نمی دونم این قرص پری اکپتین رو مصرف کنم چون شنیدم تثبیت کننده اس
این بومبا عوارض دقیقا چیه؟ خواب الودگی و کوفتگی هم میاره.نقل قول:
منم یه سوال دارم از دوستانی که چه پودر بومبا و چه قرص مصرف کردن
اینا تمام بدن رو به اندازه چاق میکنه یا نه؟من کسایی رو دیدم که قرص میخورن فقط صورتشون ورم کرده و بالا اومده بقیه بدن تغییری نکرده و اینجوری خیلی آدم زشت و بی ریخت میشه
چون من خودم لاغرم اشتها هم ندارم نهایتی که گشنه باشم یه بشقاب برنج بخورم تمام
سلام
من 1 بار از پودر افلاطون که چیزی شبیه به بمبا هست استفاده کردم
از عوارضش میتونم به خواب آلودگی و کسلی اشاره کنم که بعد از 1 هفته یا 10 روز از بین میره.در ضمن نمیشه به محتویاتش اطمینان کرد چون اکثرا تاریخ تولید یا شماره ای که نشون دهنده این باشه که از طرف وزارت بهداشت تائید شده نداره
برای کلیه هم ضرر داره و برای دفع ضرر از نوشیدنیهایی مثل دلستر و ایستک استفاده کنید
من بعد از 1 ماه تقریبا 10 کیلو اضافه کردم که بعدا 5 تا 7 کیلو کم کردم....
بیشتر هم تو ناحیه صورت و شکم چاق میشید
مصرف نکنید بهتره........
سلام.....
این تایپیک و واسه این ایجاد کردم که کسانی که در مورد چاقی صورت اطلاعاتی دارند به اونایی که از لاغری صورت رنج میبرند کمک کرده باشند...اگه تغذیه ی مناسب..ورزش..یا راهکاری برای چاقی صورت میدونید تو این تایپیک قرار دهید....با سپاس فراوان
من دقیقا متوجه نشدم مشکل شما اونطور که توی عنوان تاپیک اشاره کردید چاقی صورت هست یا اونطور که توی متن تاپیک اشاره کردید لاغری صورت ؟
شما میخواین صورتتون لاغرتر بشه یا چاقتر ؟
سلام ...نقل قول:
فکر کنم منظورشون همونیه که توی متن تاپیک است :46:
[به اونایی که از لاغری صورت رنج میبرند کمک کرده باشند]
و بقول شما باید عنوان هم دقیق تر میبود ...
+
من چیز خاصی نمیدونم در این مورد
فقط چند تا تاپیک از قبلا بوده شاید بدرد بخوره ... :)
البته یک تاپیکی مد نظرم بود همین چند وقت پیش هم بود ها
دقیقا همین سوال پرسیده شده بود
و چند صفحه هم بحث شده بود ... ، پیداش نکردم :13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ببخشین ها اگه با دقت بیشتری خونده باشین نوشتم از لاغری رنج میبرن....یعنی اگه میشه کمکم کنین تا صورتم کمی چاق بشه.و راهکار های چاقی صورت رو بگین تا انشاالله موثر واقع بشه و دوستان دیگه هم استفاده کنن....نقل قول:
من دقیقا متوجه نشدم مشکل شما اونطور که توی عنوان تاپیک اشاره کردید چاقی صورت هست یا اونطور که توی متن تاپیک اشاره کردید لاغری صورت ؟
شما میخواین صورتتون لاغرتر بشه یا چاقتر ؟
لاغری صورت راه درمانش پروتز کردن صورت هست.یعنی اگه شما بدنتتون نرمال هست ولی صورتتون لاغر میتونید به یک متخصص پلاستیک یا جراح فک مراجعه کنید و با صلاحدید اونها پروتز صورت کنید.دقیقا مثل کاری که خانمها واسه بعضی قسمتهای بدنشون انجام میدن.
پروتز هم انواع گوناگون داره.از پروتزهای سلیکونی گرفته تا تزریق هیالورونیک اسید که هزار برابر خودش اب جذب میکنه.
خیلی ممنون که راهنمایی کردین...اگه میشه راه های چاقی صورت رو هم بگین..ممنوننقل قول:
لاغری صورت راه درمانش پروتز کردن صورت هست.یعنی اگه شما بدنتتون نرمال هست ولی صورتتون لاغر میتونید به یک متخصص پلاستیک یا جراح فک مراجعه کنید و با صلاحدید اونها پروتز صورت کنید.دقیقا مثل کاری که خانمها واسه بعضی قسمتهای بدنشون انجام میدن.
پروتز هم انواع گوناگون داره.از پروتزهای سلیکونی گرفته تا تزریق هیالورونیک اسید که هزار برابر خودش اب جذب میکنه
بهترین راه برای چاق شدن صورت مصرف سس مایونز هست
من از سال 88 شروع کردم به مصرف سس مایونز زیاد و یه سال نکشید که صورتم خیلی چاق شد و الان هم پشیمون هستم و دنبال راهی برای لاغر کردن صورت میگردم !
امیدوارم شما هم بعدا دنبال یه راه برای لاغر کردن صورت نگردین
شما موقعی که میدیدین صورتت چاق تر از قبل شده سس رو متوقف می کردی! :31:نقل قول:
نه دیگه نمیشد به خوردنش عادت کرده بودم شدیدنقل قول:
راستی پنیر پیتزا هم خیلی موثره
اونوقت شما علاوه بر صورتتون شکمتون هم بزرگ میشد؟نقل قول:
منظورتون رو درست متوجه نشدم.اگه دنبال راهی غیر از اونچه که گفتم هستید باید بگم احتمالا چند برابر چاقی صورت ممکنه شکم بیارید.برادر خودم صورتش رو پروتز کرد پیش یک جراح فک.فقط این روش یک مساله داره اینه که بهداشت دهان و دندان رو باید خوب انجام بدی.چون اگه رعایت نکنی مجبور میشن پروتز ها رو دوباره دربیارن.نقل قول:
دوستان این سس مایونز رو با چی مخلوط میکنید و میخورید ؟ همینجوری خام که خیلی بد مزس ... یه قاشق خوردم حالم بد شد ( ماست و شکر هم زیاد تاثیر نداره )
دوست عزیز شما میتونی از قرص مخمر آبجو استفاده کنی.
سلام
من 17 سالمه
قدم 191 و وزنم 66
من خیلی لاغرم چیکار کنم که کمی وضعم خوب بشه؟
نزدیک به 5 ماه رفتم بدنسازی و پروتین و کراتین هم مصرف کردم
اما سر جمع 3 4 کیلو زیاد کردم
چیکار کنم؟
شما که لاغر نیستی من هم سن شما بودم 40 کیلو بودم:31:
والا با این قدی که من دارم چوب کبریتم:31::27:نقل قول:
حالا راهی هستش که من کمی وزنمو افزایش بدم؟
بهترین کار مشاوره پزشکی و گرفتن یک برنامه غذایی مناسبه.
پزشک بهتر تشخیص میده که مشکل میتونه چی باشه و راهکارش هم به شما معرفی میکنه.
البته مشاوران پزشکی انجمن هم میتونن کمکتون کنن...فقط باید صبر داشته باشید تا بیان و به شما پاسخ بدن
استخون بندیت ریزه یا درشت دوره مچتو با متر بگیر
سلام
همون باشگاه بری خیلی خوبه.هم حجم عضله میاری هم اینکه اشتهات زیاد میشه
البته جدول کالری غذاها رو تهیه کن و غذاهایی رو که کالری بیشتری دارند رو مصرف کن.مثل سیب زمینی.عدسی و هر غذای نشاسته دار مثل ماکارونی و........
دوست عزیز ظاهرا BMI شما حدود 18.3 می باشد که نشانه کمبود وزن است . در این شرایط ابتدا باید یک شرح حال در مورد بیماریهای مختلف از شما گرفته بشه و سپس یک بررسی آزمایشگاهی ساده انجام بشه . در صورت سالم بودن باید یک رژیم با کالری بالا و یک فعالیت ورزشی ملایم را شروع کنید .نقل قول:
حالا من باید به چه پزشکی مراجعه کنم؟نقل قول:
در ابتدا برای بررسی های اولیه نزد پزشک داخلی برویدنقل قول:
سلام
من پزشک نیستما (پشت کنکوریم:31:)
ولی 9 ساله رزمی کار میکنم :46:
هر سبکی هم یه تجربه ای داشتم (کشتی موی تای پانکورشن بدنسازی نینجتسو کیوکشین )
با ورزش خیلی راحت میشه چاق یا لاغر شد
ولی اینو بهت بگم (تجربه 9 سال ورزش) اگه سخت ترین تمرینات بدنسازی رو انجام بدی ولی کم غذا بخوری چاق نمیشی
بدنسازی غیر اصولی خیلی مضره ها
مثلا نباید وقتی یه جلسه کار میکنی فقط بالا تنه یا پایین تنه کار کنی چون خون بیشتر به اونجا پمپاژ میشه و کلا واسه قلب ضرر داره(حرفیه که استادم میگفت)
تازه اصولیم کار کنی باز بده چون ماهیچه ها غیر هوا زی هستن
به نظر من برو کشتی و تا میتونی غذا بخور میشی هیکل
اگه باز نظرت رو همون بدنسازیه حواست باشه برنامت اصولی باشه اگه هم میخوای مکمل استفاده کنی کربو پروتئین ماهیچه رو افزایش میده
کراتین کمتر به افزایش ماهیچه کمک میکنه کراتین بیشتر باعث میشه که اب بیشتری تو بدنت حفظ بشه یعنی کمتر احساس خستگی میکنی(تجربه شخصی)
اگه هم مکمل استفاده کردی در طول روز آب زیاد بخور
رزمی نرو چون زیاد ازت کار میکشن با توجه به قد و وزنت به چیزی که میخوای نمیرسی
کاش من قد شما رو داشتم یه هیکل میساختم تووووووووووووووووووپ
مرسی از این که جواب دادینقل قول:
منم دوست دارم هیکلم بزرگ بشه
اما حال ورزش کردن ندارم
منم صورتم لاغره هم شله یبطوریکه لپ های من شده اسباب بازی خواهر زاده ها و برادرزاده هام :دی عین خمیر پیتزا هست بکشی کلی کش میاد
کم خونی هم دارم وزنم هم کمه صبحونه که کلا نمیخورم ناهار و شامم اگه خوشم بیاد اونم یه بشقاب کامل نمیخورم
کلا اگه دو روزم هیچی نخورم چندان احساس گرسنگی نمیکنم
چیکار کنم واسه چاق شدن صورت ؟ متخصص پوست بریم فایده داره ؟ راهنمایی میکنه ؟
اين حرف ها چيه ميزنين.
اول به متخصص تغذيه مراجعه كنيد مشورت بگيريد.
بعد در صورت نياز به جراح پلاستيك.
Sent from my iPad using Tapatalk
ابتدا باید دید که بیماری زمینه ای دارید یا نه، اگه نداشتید بعدش باید بگین اشتهاتون کمه یا با وجود اشتهای خوب بازم لاغرید.
درمان دارویی برای هر دو مورد هست.
موفق باشید
میگن امگا 3 واسه چاقی صورت خوبه!
درسته؟
نقل قول:من که این چیزا واسم تاثیری نداشتهنقل قول:
از من سس خور تر و پنیر تر خور نیست (باید ببینید:31:)
فقط یه مقداری شکم آوردم:19:
سالاد کلم خوبه معمولا هم ملت دوست دارن با سس زیاد هم بهتر میشهنقل قول:
درست کردنش هم ساده است
همین الآن یه 2-3 قابلمه ای تو یخچال دارم:27:
شما اول یه متخصص داخلی برید یه معاینه بشیدنقل قول:
بهش بگید یه آزمایش کامل هم براتون بنویسه
اگر هم خواستید بگید من یه کم از اشتهام رو بهتون بدم:31:
متخصص پوست برم یا تغذیه ؟نقل قول:
دو سه هفته پیش رفتم متخصص پوست و مو گفتم یه ازمایش خون برام بنویسه نتیجشو گرفتم ولی هنوز نبردم نشون بدم ببینم چیه
نه به پوست ربطی ندارهنقل قول:
اول باید ببینید چرا کم اشتها هستید
متخصص تغذیه هم که فک نکنم اصولا حق نسخه پیچیدن داشته باشه تازه هرچی هم بگه وقتی شما اشتها نداشته باشید فایده ای نداره
همون یه متخصص داخلی برید بهتره