چرا این دو مورد قیمتشون یکیه؟
وکد:http://www.samsungcenter.ir/shop/product_info.php?cPath=45&products_id=450
کد:http://www.samsungcenter.ir/shop/product_info.php?cPath=42&products_id=482
چرا این دو مورد قیمتشون یکیه؟
وکد:http://www.samsungcenter.ir/shop/product_info.php?cPath=45&products_id=450
کد:http://www.samsungcenter.ir/shop/product_info.php?cPath=42&products_id=482
نقل قول:
شايد بچها فکر کردن فقط منظورم راجب به گوشی باشه کسی جواب نداد
ولی به تلويزيون samsung ربط داشت چون يادمه 1 سال پيش که 8910 خريدم رفتم از يک مغازه دار پرسيدم اون زياد وارد نبود ولی فقط ميدونست که اين کار با تلويزيون های samsung ميشه
بدون وصل کردن کابل , سيم , هيچی بشين رو مبل از طريق گوشی رو tv فيلم ببين
:rolleye::rolleye::rolleye:
من 40c7000 گرفتم تایلندیه
از نظر کیفیت مشکلی نداره؟, گارانتیه سام سرویسم هست
سلام
آیا کسی از بچه ها می دونه که کدوم فروشگاه تو جوانرود 46c8000 داره؟ هرچی گشتم پیدا نکردم
ممنون
این دو سری ال ای دی اخرین تولیدات سامسونگ در سال 2010 هستند و تصویر اونها در حالات پیشرفته به هیج وجه با مدل های قبل از سری 6 قابل مقایسه نیست. مشکی اونها در HD بسیار دقیق و عمیق است این را خودم با بازی GRID2 در ps3 با c6900 c6200 c7000 امتحان کردم. اما خدایی تصویر c7000 بهتر بود. اما شفافیت تصویر هر سه به نظرم از v20 یه سرو گردن بالاتر بود.نقل قول:
متاسفانه دوستان v20 رو با سری led هایی قبل از سری های 2010 مقایسه می کنند.
من خودم کارتون astero boy رو تو حالت HD رو 6200 دیدم واقعا تو نور کم هیچ مشکلی با شبیه سازی رنگ مشکی نداره
usb هاشونم که اندشه
دوستان عزیزی که نمیتونن به اینترنت وصل بشن
من به تازگی یه ال ای دی 8000 خریدم با گارانتی سام سرویس
امروز زنگ زدم سام سرویس و در کمال ناباوری بهم گفتن این گزینه در ایران بعلت تحریم ها غیر فعاله و ممکنه در اینده فعال بشه
حالا دیگه نمیدونم از طریق منو مخفی غیر فعال شده یا سخت افزاریه
کلی هم باهاشون بحث کردم که چرا در سایت فارسی سامسونگ در مورد اینترنت ات تی وی تبلیغ شده و حتی طریقه وصل شدن با اسکایپ هم بصورت فارسی در سایتشون هست ولی هیچ جا اطلاع رسانی نشده که این قسمت تو ایران کار نمیکنه
-متاسفانه نتونستم لينك هاتون رو باز كنم error ميدننقل قول:
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
-بزرگوار اين تاپيك رو بخونيد :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=395942[/HTML]
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
-اينكه كجايي هست مهم نيستنقل قول:
-مهم سلامت پنل هست
پنلهای ساموسنگ رو کجاها میزنن؟! مالزی و تایلند رو که فهمیدم بقیش چی...
اروپا و امریکا پنل هاشون ماله کجاست؟
-قدما پنل هاي اروپايي اسلواك رويت ميشد در بانهنقل قول:
از کجا معلوم میشه سالمه؟ اونجا اسمبل شده یا قطعاتش مال تایلنده؟نقل قول:
-خوب پنل رو خريداري كردين در صورتيكه گارانتي داره نگران نباشيننقل قول:
-در صورتيكه نداره خوب تست هاي مربوطه رو انجام ميدين در مورد پيكسل ها وخود پنل
-احتمالا اونجا اسمبل ميشه
امشب رفتم از نزدیک c6900 و c6200 رو دیدم.بجز فریمش تفاوت دیگه ای ندیدم.نقل قول:
این تفاوت کنتراست تو تصاویر دریافتی از ماهواره خودشو نشون میده؟
تو تصویر hd مغازه که تفاوتی من مشاهده نکردم.
تفاوت قیمتشم هم 100 تومنه!
-كاملا متفات هست مجتبي جان من هر دوي اين مدل ها رو داشتم ودارم و كاملا تجربي خدمتتون عرض ميكنمنقل قول:
-شما توي مغازه تصاوير كاملا روشن وشفاف رو ميبينيد توي خونه كاملا قضيه فرق ميكنه مخصوصا در مورد ابري شدن
-كاملا c6900 توي اين قضيه يك سر و گردن بالاتر هست وهمينطور كنتراست با تمامي سورس ها تست كردم
-ميگم چون اين دو پنل رو داشتم خدمتتون عرض ميكنم (شايد من خيلي حساسم :46:)
ممنونم.نقل قول:
6900 تو usb زیرنویس srt فارسی رو میخونه؟
دستگاه مالزیایی بود با گارانتی. خواستم بدونم این مدل مشکل خاصی به هم نمیزنه؟
کلا معایبی هم داره؟
نقل قول:
سلام من از بانه خريدم تست پيکسل و قيره رو با منو مخفی بايد انجام داد ميشه توضيح بدين پشت tv زده مالزی رو کنترل هم زده چين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام ببخشين c8000 اين دستگاه access point همراش هستش يکی از بچه ها گفت مدل های 3d باهاش هستش ولی گفتم شايد از بانه خريدم طرف نداده ممنون:11:
-اره توي پخش كلا همه سري هاي c يكسان هستندنقل قول:
-بله srt فارسي رو ميخونه
-نه مشكلي نداره اكثر مالزيايي ها منوي عربي وفارسي رو دارند كه داشتن هر كدوم به منزله ساپورت زير نويس فارسي هست
-تنها عيبي كه ميتونم بگيرم همون ابري شدنش هست البته با تنظيمات ميشه تا حد زيادي بر طرفش كرد
---------- Post added at 09:21 AM ---------- Previous post was at 09:19 AM ----------
-نه تست پيكسل مورد خاصي نيست هموني كه شما پيكسل هاي dead شده ويا رنگ ثابت رو توي صفحه نبينيدنقل قول:
منظورتون از ابری شدن چیه؟نقل قول:
-يك پديده اي كه توي edge led ها وجود داره و البته مقدارش كم وزياد هستنقل قول:
با عرض خسته نباشیدنقل قول:
شما تنظیمات رو برای کمتر کردن این عیب رو چی گذاشتین ؟
چون راستش من با تغییر تنظیمات با اینکه بنظرم خیلی کمتر شده ولی شبها که چراغها خاموشه یک فیلم اونم با محیط تاریک نگاه میکنم خیلی تو ذوق میزنه .
هیچ جایی ندیدم در این مورد حرفی بزنن؟! این چی هست چیکار میکنه اصلا ؟!نقل قول:
Samsung WIS09ABGN LinkStick Wireless LAN Adapterنقل قول:
-اين يك دانگل usb وايرلس هست براي انتقال ديتا بين hdtv و pc كه ميشه گفت معروف ترينش هست
-كه مدل هاي متفاوتي داره البته :
[HTML]http://computers.shop.ebay.com/USB-Wireless-Adapters-/45002/i.html[/HTML]
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
-والا من چون از ورودي hdmi استفاده ميكنم هميشه بصورت ديفالت يك سري حالت هايي براش تعريف شده مثلا اگر تصويري و زمينه اي مشكي باشه كامل tv احساس ميكني خاموش شده خودش به صورت هوشمند اين كار رو انجام ميدهنقل قول:
-چيزي كه دوستان هم بايد دقت كنند اين هست كه تعريفي كه در input براي وروديتون ميگزارين خيلي روي تصوير تاثير داره و تنظيمات پيش فرضي رو با توجه به اسمي كه براي وروديتون ميگذارين در نظر ميگيره كه خيلي كارامد هست
-در مورد ستينگ و كاليبره خوب سلايق متفاوت هست اكثرا اون بريا :46: رو حالت movie حال ميكنند :
-البته خوب ميگم كاملا ميتونه سليقه اي باشه با اين حال ميتونيد از تجربيات افرادي كه شايد شايد خيلي حرفه اي تر دنبال مسائل مربوط به پنل ها هستند هم استفاده كنيد :
-ترد c6300-c7000-c8000 در avs :
[HTML]http://72.9.159.100/avs-vb/showthread.php?t=1231072[/HTML]
-ترد c6800-c6900 در avs :
[HTML]http://72.9.159.100/avs-vb/showthread.php?t=1256577&page=9[/HTML]
تفاوت تصاویر دریافتی از ماهواره در کابل کامپوننت با کابل های معمولی در تلویزیون های led چقدر چشمگیر هست؟
این سوالو واسه این پرسیدم ببینم میصرفه گیرنده قدیمی رو که کابلش هم معمولی هست با گیرنده جدید که خروجی کامپوننت داره عوض کنم یا نه؟
-خوب كامپوننت تقريبا تصويري مشابه hdmi بهتون ميده كه خوب متفاوت هست با كامپوزيت واقعانقل قول:
-تصوير روشن تر هست و جزئيات بهتري رو دارين اگر همزمان دو تصوير رو كنار هم داشته باشين كاملا متوجه ميشين تفاوت ها رو
چون ایران بنگاه دزدی هست! این که سوال نداره!!!نقل قول:
این مشکل رو ما هم داریم دقیقاً ... اگر میدونستیم همچین مشکلی داره هیچ وقت از ایران خرید نمیکردیم.
یک بار اعتماد ! مساوی با یک عمر پشیمونی!!!
دزدهای کثیفی هر روز میبینیم. این شرکت هم یکی از اونها... گارانتی توی ایران یعنی پشم...
بالاخره تونستم با ps3 فيلم 3d ببينم دوستمون توضيح دادن و حرفشون درست بود جالب بود من ميرفتم تو seting display ولی چون رو auto بود بر ميگشتم ولی اين دفعه امدم رو همون auto دوباره حالت auto رو انتخاب کردم و گفت به tv 3d وصل شديد و اينچ تلويزيون رو خواست بعد که فيلم ميخواد پخش بشه پيغام مياد که عينک رو روشن کنيد برای ديدن حالت 3d
:26:
مشکل internet tv این مدل ها چیه؟
یعنی میتونید با زدن دکمه internet واردش بشید اما وصل نمیشه به نت یا کلا دکمش هم غیرفعاله؟
لذتش رو ببرنقل قول:
اون برنامه رو هم گفتم دانلود کن تا بتونی عکسهای سه بعدی رو هم نگاه کنی البته خود برنامه فکر کنم یه 10 تایی عکس قشنگ هم همراهش هست playmemories از ps store.
جدا ؟؟؟؟؟ یعنی دقیقا کار یه Blueray 3D Player رو انجام میده؟؟؟؟ خوب اگه بتونه که واقعا عالیه... همونطوزی جواب میده با همون کیفیت؟؟؟نقل قول:
اين مشكل واسه ايران هست كه توي اين منطقه به صورت پيش فرض بسته هست.نقل قول:
ولي توي مدلهاي ديگه ميشه اين حالت رو فعال كرد ولي c8000 نميشه...
درصورتي كه توي كاتالوگها و سايتشون و حتي توي فروشگاهاشون ميگن كه داره!!!!
خيلي خيلي دزد هستند
نقل قول:
بله فرقی نداره راحت اجرا کرد فقط مشکل اينجاس که فقط ps3 ورجن 3.50 ساپورت 3d داره و من اگه بخوام با دنگل استفاده کنم برای استفاده از cd های کپی بايد ورجن رو تغيير بدم و به قبل برگردنم
درسته ولی دوست عزیز شما به ورژن قبل دیگه نمیتونید برگردید . البته الات آپدیت 3.55 هم اومده که ظاهرا پخش 3d رو بهبود بخشیدهنقل قول:
رفتم نمايندگی گفت همراه tv نيستش بايد جدا خريداری بشه و گفت نمايندگی تهران دارن قيمت هم 90 هزار توماننقل قول:
يک جا ديگه رفتم گفت لازم نيست بخری c8000 خودش اين قابليت رو داره برو تو قسمت connect all share
ولی من رفتم چيزی رو نميتونه پيدا کنه :41:
من 40c7000 گرفتم هدیه که دادن BD-C6900 بود که اینم توش بود:31:نقل قول:
سلام خوبین دوستان
من lcd samsung 37 inch دارم می خوام یه بلوری پلیر خوب بگیرم که هم بهش بشه هارد وصل کرد هم دی وی دی خور باشه
اگه میدونید بانه هست بگید تا بگم دوستم که امروز رفته بانه واسم بگیره در ضمن قیمتشم بهم بگید
دمه همتون گرم
-مدل bd-c6900 پيدا ميشه قيمت جديد ندارم حدود 380 فكر ميكنمنقل قول:
برای راهنمای کسانی که led سامسونک سری UA40B6000VR دارن و تله تکست شون کار نمیکنه من برنامه T-CHL5DEUC.EXE از سایت سامسونگگرفتم ورزن ال ای دی از 2002 به 2005 تبدیل شد و تله تگستمم درست شد در ضمن من این تلوزیون رو از بانه گرفتم و فقط مشکل تله تکست داشتمکد:http://downloadcenter.samsung.com/content/FM/201010/20101006170104562/T-CHL5DEUC.exe
بله عزيز در مدل هاي b650 هم همينطور بود با اپديت فريمور مشكل تلتكست فارسي حل ميشد
چرا اين کار ميشه کرد تو youtube کيليپ هاش هستنقل قول:
راستی اگه ps3 داری يه موقع up نکنی که ديگه نميتونی دستگاه رو hak کنی ميره برای خودش
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ببخشين يک سوال داشتم کسی تونست کابل hdmi ورجن 1.4 گير بياره البته نه از اين 7،8 تومانی که تو بعضی سايتها برای فروش هستش
اصلاً تلويزيون c8000 ميتونه کابل hdmi 1.4 رو ساپورت کنه ميتونه 4096 پيكسل افقي و 2160 پيكسل عمودي پخش کنه?
ساپورت رزولوشن بالي وتقريبا 4 برابر 1080p و نزديك 4096 پيكسل افقي و 2160 پيكسل عمودي
كه دو فرمت تعريف شده براش :
3840 pixels wide by 2160 pixels high
4096 pixels wide by 2160 pixels high
والبته بايد دستگاههاتون 4k رو و hdmi high speed رو داشته باشند