کسی تا حالا از مخابرات تهران 256 گرفته .
256 بدن که خوبه.
راستی برای ثبت نام و مشترک شدن باید صاحب خط بره مخابرات یا کس دیگه ای مدارک صاحب خط رو ببره قبوله .
Printable View
کسی تا حالا از مخابرات تهران 256 گرفته .
256 بدن که خوبه.
راستی برای ثبت نام و مشترک شدن باید صاحب خط بره مخابرات یا کس دیگه ای مدارک صاحب خط رو ببره قبوله .
انگار با کارت دانشجویی کارشناسی ارشد {فرق این رو با کارشناسی رو هنوز نفهمیدیم:31:}نقل قول:
برای ثبت نام هم باید صاحب خط بره:20:
توی مخابرات منطقه پونک هم سرویس دارن؟ اسم مخابراتش یادم رفته،! با پیش شماره 4445
سرعت از دیروز افتضاح شده
همیشه تو دانلود از سرورهای درست حسابی ثابت رو 14.6 میموند ولی الان بزور به 10 برسه
سرویس باقی چطوره؟
اینم تست اش که روی دیال اپ رو هم سفید کرده!!!!
البته اپلود هنوز مثل سابقه (یعنی مضخرفه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه ما تو مالزی زندگی میکنیم.....:31:نقل قول:
سلام.
من هم از مخابرات سرویس گرفتم و در کمتر از 24ساعت زنگ زدن گفتن وصل شده ولی...
از صبح هر کاری میکنم هر جور مودم رو کانفیگ میکنم نمیتونم به اینترنت وصل بشم!در واقع چراغ ای دی اس ال و اینترنت اصلا روشن نمیشه!
مودممASUS G31 هست..
کسی میدونه چیکار باید بکنم؟!روش کانفیگ واسه مخابرات رو بهم یاد بده...
دوستانی که 256 گرفتن قیمتش چنده؟؟
نقل قول:125600 ريال256 كيلوبيت بر ثانيه
تهران 256 ميده؟ اگه آره با مهر شركت ميده؟
مخابرات 256 نمیده :5:
ولی شرکت های دیگه میدن:5:
شرکت های دیگه نامحدود رو گرون میدن.:19:نقل قول:
همین مخابراتم باید قیمت هاش کم تر شه .:19:
اینترنت ما= گران ترین+ کند ترین:18:
مثلن 512 رو ماهی 5 بده .:27:.............. نه این که 64 رو ماهی 5 تومن :2:
ممنون از راهنمائیتون شرمنده کردین.:18:نقل قول:
یکی میتونه به من کمک کنه؟!
الان دوروزه مخابرات گفته اینتر نتم وصله ولی هیچ جای خونه چراغ های مودم روشن نمیشن!
کانفیگ مخابرات چجوریه؟
چراغ مودم؟ منظور چراغ ADSL دیگه؟
اگر روشن نمی شه پس هنوز رانژه نشده. چون باید همینطوری روشن بشه. برای مخابرات VCI = 35 , VPI=0 MTU= 1500 و Encapsulation=LLC هست.
سلام به همگی
من از مخابرات 128 گرفتم تازه اونم با کلی منت و کارت دانشجویی و...
حالا میخواستم ببینم برای درخواست سرعت بالاتر چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟!
خودشون که میگن باید دانشجوی مقطع دکترا یا نماینده مجلس یا...باشی!!!که من هیچکدومش نیستم.:31:
به نظرتون چطوری میشه ازشون 256 گرفت؟!
مرسی:11:
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم براي سرعت 128 كه نيازي به كارت دانشجويي و ... نيست
اما براي سرعت بيشتر از 128 بايد نامه از دانشگاه ببريد كه معرفتيون كنه ميخوايد از اينترنت پرسرعت براي تحقيقي استفاده كنيد - يا شركتي چيزي اگه داريد يه نامه بزنيد و مهر كه اين شركت نياز به اينترنت با سرعت فلان براي خط فلان داره
راهي ديگه نداره
موفق باشيد.
ولی تو مرکز ما از من کارت دانشجویی گرفتن!!!نقل قول:
به ما نامه از دانشگاه نمیدن...ولی در مورد شرکت حتما باید یه شرکت ثبت شده باشه یا فرقی نمیکنه چه نوع شرکتی باشه؟!:20:
مرسی
با سلامنقل قول:
واسه ١٢٨ به هيچ وجه نميخواد مدرك
براي شركت هم كه گفتيد بلاخره يه شركتي كه مهر بخوره پاي نامش و اينكه شماره ثبت هم داشته باشه
چون در موردش تحقيق و تفحص نميكنن
موفق باشيد
ممنون از راهنمائی دوستان!:20:
این مخابرات خیلی اذیت میکنه.
دیروز که یوزر نیم و پسورد رو اشتباه داده بود و زنگ زدن تصحیح کردن، از دیشب هم همچین اروری میده.
تمام تنظیمات درسته و رو دوتا کامپیوتر هم امتحان کردم ارور میده ولی از طریق وایرلس با گوشیم وصل میشم مشکلی نداره و با گوشیم دانلود هم داشتم!(آپدیتش کردم!)
اینم اروری که میده.
کد:http://www.irfreeup.com/images/3m64z315o96leyjn59.jpg
دوستان اين مخابرات به نظرتون به كافي نت سرعت بالا ميده؟حومه تهران
اصلاً وابداً مخابرات تهران بالای 128 به غیر از ادارات دولتی نمی ده.نقل قول:
با این کار مخابرات خودش را از خیل زیادی از مشتریا ن محروم کرده است:27:
دوست عزیز من هم g31 دارم. و همین مشکل را در ابتدا داشتم ولی نه با اینترنت مخابرات.نقل قول:
مودم را با اخرین نرم افزار اپدیت کنید مشکلتون انشاالا حل میشه.
به لینک زیر برید و با انتخاب مودم و ویندوز خودتون اخرین ورژن که 3.0.2.3a را دانلود و اپدیت کنید.
کد:http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
دوست عزیز جناب RED-LINE. همانطور که جناب ar2006 فرمودند مودم را با آخرین نرم افزار(firmware) آپدیت کنید مشکلتون 100 درصد حل میشه
دوستان میشه پسورد اکانتمون رو تغییر بدیم ؟
دوست عزیز،خودتان نمی تونید پسورد اکانت را تغییر بدید.باید به مرکز مخابراتتون بگید تا اینکارو انجام بدهند.موفق باشیدنقل قول:
دوستان میخوام سرعت دانلودتون تو ساعت های مختلف بدونم
سرعتتون با speedtest چقده؟
شاید بخوام از لایزر کوچ کنم
راستی 256 با کارت دانشجویی میدن؟ قیمتش چنده؟ سرعت دانلودش چقده؟
من هم سرعت دانلود 128 رو میخوام بدونم. این که محدودیت حجمی نداره خیلی وسوسه کننده است.
به شرط اینکه سرعت دانلود128 همیشه حداقل همون 16 باشه و برا کل ساعات
سرعت دانلود من در روزهایی که روز خاصی نباشه همیشه در همه ساعات بین 13 تا 14 است.هیچ وقت به 16 یا بالاتر از اون نرسید :41:نقل قول:
سلام دوستان
سرعت داونلود سرویس 256 یا 512 چقدر هست؟ محدودیت حجمی هم داره؟
با تشکر
ممنون. قبلا هم تجربه اینرتنت حجمی رو داشتی ؟نقل قول:
من 128 صبا دارم، که دانلود شبانش مشکل داره
به نظر دوستان کدوم مناسب تره، اینکه با همین سرعت زیر 15 ولی در کل ساعات شبانه روز بشه دانلود کرد یا استفاده از همین صبا که دارم ؟
بستگی به کاری که می خواین انجام بدید.اگه می خواین بیشتر وب گردی کنید ،قابل تحمل تره ولی برای دانلود کردن باید یه کم زیادی صبر داشته باشید.چون در طول یک ساعت بین 40 تا 50 مگ می تونید دانلود کنید، و دیگه هیچ کاری هم نمیشه باهاش کرددر طول اون یک ساعت !نقل قول:
دیگه هرجور که خودتون می دونید.
ممنون از راهنمایی.نقل قول:
اولش وسوسه بدون محدودیت حجمش شدم ولی به سرعت و میزان حجم دانلودی که فکر کردم نه.
سرعت شبانه صبا هم در حالت بدش همین حدود 15 میشه، با این تفاوت که فقط برا سایت هایی که روشون محدودیت اعمال میکنه اما مخابرات کلن همین طوره.
همین طور سرعت فوق العاده روزانه صبا برا فایل های کوتاه ضروری هم هست.
مگر اینکه بگی سیستم رو 24 ساعت برا دانلود میذاری با سرویس مخابرات تا با همون سرعت هر چقدر میشه دان کنه، که اینم یک کم علمی تخیلی به نظرم میاد، حال نمیده.
باز بقیه دوستان هم اگر نظری دارند ممنون میشم.
سلامنقل قول:
مثل اینکه مرکز ما کلا با بقیه فرق داره!!!!
امروز زنگ زدم میگه که به شرکت ها هم بالاتر از 128 نمیدیم!فقط به پزشک متخصص و هیئت علمی میدیم!!!:18:
خوب دوستان این درسته که با 16 کاری نمیشه کرد
ولی این 16 که میگین تو IDM 16 نشون میده یا speedtest?!؟
بعد کسی 256 نداره از دوستان؟ میخوام بدونم اونا دانلودشون رو چنده
سلامنقل قول:
من 256 KBPS از مخابرات دارم
سرعتم بین 28 تا 29 کیلوبایت هست(با IDM)
در ضمن تست سرعتم در صفحه ی 4 همین تاپیک از سه سایت SPEEDTEST.NET و PINGTEST.NET و SPEED.IO مجود هست که می تونید مشاهده کنید
ضمن اینکه یک فیلم از سرعت دانلودم در پست اول همین تاپیک قرار داره که می تونید مشاهده کنیدکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=421878&page=4
گویا یکی دیگه از دوستان هم سرعت 256 از مخابرات گرفته چون در پیام خصوصی که به من داده بودن این رو
گفتن
به نظر من که خیلی بهتر از این شرکت خصوصی است به چند علت :
اول از همه بگم من خودم هم با سرعت 14 دانلود دارم . ولی خیلی مزیتها داره
یکی اینکه مشکلی نداری یهو سرویس تو قطع کنند یا بگن از ماه بعد باید به جای 13 تومان 18 تومان بدی .
مشکل حجمی نداری نگران نیست اینترنت قطع بشه به خاطره حجمت . به نظر من از این سرویسهایی که شبانه میدن خیلی بهتر چون اونا بعضی شبها سرویساشون قطع میشه و تو باید یک شب یا دو شب صبر کنی ولی اینو مطمعا دانلود میشه . در کل من که گرفتم خیلی راضیم من همنو روز که اومد سریعا رفتم گرفتم الان دوستام رفتن بگیرن گفتن دو سه ماه دیگه .
نحوه ثبت نام برای گرفتن سرویس به چه صورتی هست؟ توی سایتش چیزی پیدا نکردم.
نقل قول:
سلام
مودمو باید خودمون بگیریم یا خود مخابرات میده؟
جون من تو لینک زیر قسمت نکاتی در مورد مودم های adsl فهمیدم خیلی از مودما پشتیبانی نداره!
[HTML]http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV===AfAdzN1cDQ6IXZi1WduRWSldWYwx HQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfAZjM 0kDQ6UGb0lGd[/HTML]
دوستانی که خودشون مودمو گرفتن به مشکلی بر نخوردن؟
ممنون
با سلامنقل قول:
معمولا ميگن مودم رو بايد از خودمون بگيرين تا به مشكلي نخورين
اما الان مودم هاي توي بازار رو اكثر شركتها و آي اس پي ها ميتونن روش انترنت بدن
چون اينترنت اينترنت هست ديگه !!
به مدل مودم ربطي نداره ديگه
موفق باشيد.
ببخشید آدرس درست اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات مثل اینکه سرویسش رو محدود کرده
یک اطلاعیه ای همین عصری آمد و نمی ذاشت که هیچ صفحه ای رو باز بکنم و باید اون رو تایید می کردم.
خیلی در هم بر هم بود و من تونستم بفهمم که افرادی که 256 گرفتن تا 8.5 گیگ در ماه می تونند دانلود بکنند.
برای سرویس های 128 و کمتر هم حدود 5 گیگ بود.
کسی در این مورد اطلاعی داره مبنی بر اینکه واقعا محدود کردن یا نه؟
فردا باید از مخابرات پیگیری بکنم.