بیخیال بابا !!!
یه منبع در آمد شده واسشون ، همه رو به مسخره گرفتن رفته !!
پیشگویی کجا بود :5:
Printable View
بیخیال بابا !!!
یه منبع در آمد شده واسشون ، همه رو به مسخره گرفتن رفته !!
پیشگویی کجا بود :5:
نقل قول:فیلم این دو تا پیش بینی رو یه کسی یه جا اپ می کنه بذاره ؟:10:نقل قول:
البته پیش بینی قهرمانی اسپانیا که حتما فیک هست :27:
هشت پاي پيشگو در جديدترين پيشگويي خود آلمان را برنده ديدار رده بندي و اسپانيا را برنده ديدار فينال اعلام كرد !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم این یکیو اشتباه گفته.نقل قول:
هلند قهرمانه
مگه این پل فقط بازی های آلمان رو پیش بینی نمی کرد ؟؟؟ فینال دیگه چه ربطی بهش داره
بنا به پیش بینی پل دیدار فردا شب دو تیم آلمان و اروگوئه با برتری ژرمنها به پایان خواهد رسید
سایت گل : بنا به پیش بینی جناب پل، هشت پای معروف آلمانی، دیدار فردا شب دو تیم آلمان و اروگوئه با برتری ژرمنها به پایان خواهد رسید.
این هشت پا که تاکنون 100% پیشگویی هایش درست از آب درآمده، تیم آلمان را تیم سوم رقابتهای جام جهانی نامیده است.
سرشناس ترین هشت پای دنیا، به رغم آنکه در ابتدا به سمت جعبه ای که پرچم اروگوئه بررویش حک شده بود، حمله برد، ولی در نهایت صدفش را از جعبه ای با پرچم آلمان برداشت.این بار انتخاب جناب پل بیش از هر زمان دیگری طول کشید.
تاکنون100% پیشگویی های پل درست از آب در آمده.او پیروزهای آلمان مقابل غنا، استرالیا، انگلیس و آرژانتین و شکست این تیم مقابل صربستان و اسپانیا را پیش بینی کرده بود.
نکته جالب توجه اینجاست که یکی از شبکه های تلویزیونی اسپانیا در برنامه ای زنده، پیش بینی پل در مورد دیدار فینال را پوشش خواهد داد. وب سایت های خبری اسپانیایی نیز در حال حاضر اولین خبر خود را به پیش بینی پل اختصاص داده اند. به نظر می رسد که اعتبار پل از برترین کارشناسان فوتبال دنیا هم بیشتر شده است.
این که فقط بازی های آلمانو پیش بینی میکرد ؟!نقل قول:
:18:
؟!!!
ایشون مولتی پیش بینی هستن :دینقل قول:
به تو چه نفس :دی
من میگم یه دف سه تا تیم رو بذارن:31:
ببینن چی کار میکنه:31:
یا اینکه به جای پرچم هلند بیان پرچم ایران رو بذارن
سگ در سگ هنگ میکنه میمیره:31:
بنده که کلا معتقد نیستم ولی اون تاثیر روانیش رو صد در صد میذاره
خیلی جالبه ! من به شما قول می دم حتی اگه الان بازی انگلیس و هندوراس رو بزارن برای این هشت پا ... آخرش می ره در یکدوم رو باز می کنه و غذاش رو برمیداره !
خزعبلاتی بیش نیست ولی خب ...
وااااااااااااااااااااای باورش سخته
ضمن عرض ارادت خدمت جناب هشت پای عزیز دل برادر :40::18:و تبریک به طرفداران اسپانیا از نظر من که جام جهانی تموم شد و فقط امیدوارم این باز تشریفاتی رو قشنگ بازی کنن.ولی کاش چیزای دیگه رو هم پیش بینی میکرد.:27:.
برای کسایی که تو گروه ماورا بودن چیز تازه ای نیست.:31:
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
یعنی اینقدر مطمئنی؟نقل قول:
تشریفاتی
دوستان....
يه سرچي بزنيد ببينيد هشت پاي پيشگو اعلا نكرده كه فروم كي از فيـلتر در مياد؟ :31:
اشتباه نوشتی باید مینوشتی:نقل قول:
تبریک به طرفداران اسپانیا از نظر من که جام جهانی تموم شد
تبریک به طرفداران هلندا از نظر من که جام جهانی تموم شد:31:
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------
من سرچ کردم دیدم هشت پا روهم فیلتر کردن:31:نقل قول:
دوستان....
يه سرچي بزنيد ببينيد هشت پاي پيشگو اعلا نكرده كه فروم كي از فيـلتر در مياد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس میخواستی گشنه بمونه:31:نقل قول:
خیلی جالبه ! من به شما قول می دم حتی اگه الان بازی انگلیس و هندوراس رو بزارن برای این هشت پا ... آخرش می ره در یکدوم رو باز می کنه و غذاش رو برمیداره !
مگه شما پیشگو ندیدی؟؟؟نشنیدی بعضی جانورا میتونن زلزله رو قبل رخ دادن تشخیص بدن؟؟؟خوب حالا این 8 پا کلاسش بالاست فوتبالو پیش بینی میکنه:31:.مطمئن نبودم ولی وقتی نتایجی رو که پیش بینی کرده رو میبینم خود به خود آدم مطمئن میشه.نقل قول:
شب درازست و قلندر بیدار....نقل قول:
هشت پا نقشی ندارهنقل قول:
مگه شما پیشگو ندیدی؟؟؟نشنیدی بعضی جانورا میتونن زلزله رو قبل رخ دادن تشخیص بدن؟؟؟خوب حالا این 8 پا کلاسش بالاست فوتبالو پیش بینی میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .مطمئن نبودم ولی وقتی نتایجی رو که پیش بینی کرده رو میبینم خود به خود آدم مطمئن میشه.
این نیروی باور است که پیش بینی میکند .
مگر شب خوابیدنی تو خواب به هلند گل بزنندنقل قول:
شب درازست و قلندر بیدار....
:33::33::33::33::33:نقل قول:
مگر شب خوابیدنی تو خواب به هلند گل بزنند
چه باوری؟؟؟من بیشتر به چشمام باور میکنم.:10::40:ولی جدا از این مسائل انصافا حق اسپانیاست ببره.هلند الکی اومد بالا.نقل قول:
شما اگر باور كني كه يك اتفاق خواهد افتاد اتفاق ميافتدنقل قول:
چه باوری؟؟؟من بیشتر به چشمام باور میکنم
حتي اگر باور كني بنيان ذره تغيير ميكند اين حرف من رو فيزيك كوانتوم تاييد ميكنه:31:
كي گفته هلند الكي اومده بالا خيلي هم زحمت كشيدهنقل قول:
ولی جدا از این مسائل انصافا حق اسپانیاست ببره.هلند الکی اومد بالا.
حالا حريفش آلمان نبوده بايد بگيم راحت اومده بالا
به نظر من هلند ميبره نه اسپانيا :5:
منتظر تشكر هاي شما هستيم دوست عزيز
برای تمدد اعصاب و روان هم که شده چند لحظه لگد زدن به توپ رو فراموش بفرمایید.
من اسمم یادم رفت با این پستت:31:نقل قول:
میگم امضای ما اونجا چکار میکنه؟ :31:نقل قول:
اشکال نداره, همینکه برگشتی از آلمان به سمت اسپانیا قبولت داریم :31:
پ.ن : طبق تحقیقهای به عمل اومده دو تا از اینا ننه ی بقین که با هم تو مادرید همسایه دیفار به دیفار بودم گفتن بریم یه اسمی به پا کنیم اینجوری اومدن طرفداری
کپی رایت :دی
...
EDIT : دات نت هم به جمع هیتلر و هیتلریان پیوست!
یادمه قبلنا از آرژانتین و برزیل گوشت وارد میشد که ظاهرا واردات گوشت از کشور دوست و برادر اسپانیا هم آزاد شد.:21:
والا این 8پای بدبخت که همه ی بازی های جام رو درست پیش بینی کرده، البته درسته که کمی مسخره هست ولی خوب گاهی اوقات بد نیست آدم برای مدتی به یک سری چیزهای مسخره هم باور پیدا کنه، حتی اگه برای راحتی خیال هم که شده.
شاید باز هم مسخره باشه، ولی من سر بازی آلمان و اسپانیا با خیال راحت بازی رو می دیدم! :دی
الان هم که باز گفته اسپانیا می بره، من کلا طرفدارشم :دی
تو رو خدا ببينين كار دنيا به كجا كشيده!!!
===نقل قول:
در جریان بازیهای جام جهانی ۲۰۱۰، پس از پیشبینی درست باخت آرژانتین به آلمان، طرفداران آرژانتین تهدید به خوردن این هشتپا کردند.در بازي ميان آلمان و اسپانيا، پل برد تيم اسپانيا را پيش بيني كرد و پس از برد واقعي اين تيم، مردم آلمان خواستار سرخ كردن اين هشت پا شدند، اما نخست وزير اسپانيا اعلام كرد كه اكيپي را براي حفاظت از پل به آلمان اعزام خواهد داشت!!!
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D9%84_%28%D9%87%D8%B4%D8%AA%E2%80%8C%D9%BE%D8%A7%29
:31: عجب پیش بینی کردم فقط الان به جای ایران هلند رسید به فینال!! (یه پا هشت پا هستما خودم خبر ندارم)کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=413759&page=7
فیلم پیش بینی هشت پا در مورد بازی فینال:
کد:http://rapidshare.com/files/405999549/Final_bet-_Oracle_Paul_the_Octopus_picks_Spain_over_Netherlands_to_win_World_Cup.flv.html
نقل قول:
این که ارور میده رفیق... میشه یگی این 8 پای لعنتی کدومو پیش پیشبینی کرده...
تو همون صفحه این پست هم بود که زده بود تو خال:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5018609&postcount=67
دوستان این پل لعنتی زده رو دست هر چه مرتاض هندی
راهب بودایی
رمال ایرانی
جادوگر سرخپوسته
اگر این دو پیش بینی اخرش درست باشه باید برایش ضریح بسازند تا مردم را حاجت دهد...!
تعداد افرادی که زدن تو خال زیاده ، پستی هم که گذاشتی کل تیم ها رو گفته ، اسپانیا ، هلند و یا یه شگفتی ساز، هشت پاش ، پا زیاد داشتهنقل قول:
خلاصه این که حیف ایران نرفت و گرنه پس فردا (یکشنبه) : ایران _ اسپانیا جذاب می شد
:27::27::27:نقل قول:
حالا از کجا فهمیدند که این هشت پا می تونه پیش بینی کنه؟
يه طوطي هندي هم پيشگويي كرده كه هلند قهرمانه!!!
نكنه سب بلاتر لباس هشت پا پوشيده:31:: اي ناقلا..همش زير سره خودشه:13:
تبريك ميگم :31: