باید مکث کنی
مثال:
z بعد مکث بعد a خیلی باید مکثت کوتاه باشه بعد هر کمبو یی بخوای میزنی مثلا با تفنگ لیزری باران اسیدی میباره
Printable View
باید مکث کنی
مثال:
z بعد مکث بعد a خیلی باید مکثت کوتاه باشه بعد هر کمبو یی بخوای میزنی مثلا با تفنگ لیزری باران اسیدی میباره
سلام
آقا من اونجایی که برای اولین بار اون دلقک رو می بینه گیر کردم.بعد از اینکه با اون بحث می کنه می ره تو یه دره و چندی بعد دوباره بر می گردم اون جا می بینم به جای دو تا در , یک در و یک سری چرخ دنده و جود داره . من کلا چیکار کنم؟
دوستان خسته نباشید!
بازیه ghost Rider هم تویه مایه هایه همین بازیه البته در اصل خیلی فرق داره!
تاپیکش تویه همین قسمت هم هست!
اگه خواستید یه سری بزنید...
یه عکس بذارنقل قول:
آقا من اونجایی که برای اولین بار اون دلقک رو می بینه گیر کردم.بعد از اینکه با اون بحث می کنه می ره تو یه دره و چندی بعد دوباره بر می گردم اون جا می بینم به جای دو تا در , یک در و یک سری چرخ دنده و جود داره . من کلا چیکار کنم؟
این بازی دیگه قدیمی شد حرف از سری 4 رش بزنید که خیلی باحاله البته تا چند ماه آینده هم برای xbox 360 هم می یاد در صورتی که نسخه ی انحصاری ps3 بود ولی شرکت مایکروسافت امتیاز این بازی رو خریده
چی کار می شه کرد شرکت پول داریه
سلام دوست من
برای اینکه بیشتر متوجه بشی توضیح می دم اگر متوجه نشدی عکس می گذارم.
این قسمت ها رو رد کردم.کشتن سگ سه سر _دیدن دختره _ ورود به جایی که کلی پله و طبقه داره یه مجسمه داره که چند تا اسکلت هستن یک در هم داره که دورش آتیشه _ دیدن دلقکه برای اولین بار و مبارزه با اون ... حالا تو همین مرحله گیر کردم همه این کار ها رو کردم نمی دونم چیکار کنم؟mission 4
سلام دوست عزیزم !!!!نقل قول:
این بازی دیگه قدیمی شد حرف از سری 4 رش بزنید
تاپيك مخصوص Devil May Cry 4
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=91351&highlight=Devil
اول پرنده هارو ميكشي بهد دلقك رو بهد از اون در بزرگه ميري بيرون از پلكان رد ميشي اگه پله كان نبود بايد از در كوچيك كنار در بزرگ بري بيرون.
دفعه اول که دلقک رو می بینی که مبارزه نیست
تو داری جلوتر رو می گی
همونه ....اول با دلقكه حرف ميزنه بعد ميخواد با شمشير بزنتش جاخالي ميده .... بعد ميري تو در پرنده ها ميان.
آره فکر کنم من اشتباه کردم
اما بعد که از در می یای بیرون می تونی با اون الماسه از روی دره رد بشی یا اون بعد کشتن اون هزارپای گنده بود؟؟؟
قاطی کردم!!!
سلام عزیز
ممنون از دوستان که راهنمایی کردند...
درسته بعد از کشتن اون هزار پای گنده دیگه نمی دونم چیکار کنم...
راستی من یک سیو ریختم ولی وقتی وارد بازی می شم همون مرحله اول می آید و سیو اون نمی آید...
قبل از اون سگ سه سر یه مجسه دیدم که ساعت شنی دستشه رفتم روش یه جاییش چهر گزینه برای انتخاب داشت که فقط می شد یکیش رو انتخاب کنی و پس از انتخاب تو اون کار حرکات جدید اضافه می شد(مثلا پریدن شمشیر زدن تیراندازی )نمی شه همه ی اون ها رو انتخاب کرد؟
و یکسری دکمه ها که الان کار نمی کنند بعدا کار می کنند؟(مثل E که بعدا کار کرد)(مثل O و P)
خب فكر كنم كه اين بازي ديگه داره از دور خارج ميشه...
باید برگردی به سمت همون سالن بزرگه که یه عالمه پله داره!نقل قول:
درسته بعد از کشتن اون هزار پای گنده دیگه نمی دونم چیکار کنم...
اما اگه دقت کنی همینکه از در بیای بیرون ( بعد کشتن هزارپا)
مقابلت یه جایی شبیه دره است که باید نترسی و روش راه بری تا برسی طرف دیگه و الماس رو برداری و برگردی به سالن بزرگ و الماس رو جاگذاری کنی ( هیچ اسماشون یادم نمی یاد)
اگر بازی رو رو خط های دیگر تمام کنیم چیزی ازاد می کند اره یا نه بعد من چه جوری جاهای مخفی رو پیدا کنم تو بازی4 هم قشنگه من فقط دمو هاشو دیدم:46:
تازه داره شماره چهارش مياد!البته اميدوارم با سيستم من اجرا شه اخه واسه پي سي هم مياد!نقل قول:
چه خوب ! خیلی خوب میشه واسه P30 هم بیاد .نقل قول:
تازه داره شماره چهارش مياد!البته اميدوارم با سيستم من اجرا شه اخه واسه پي سي هم مياد!
ببخشید کسی دمو های بازی رو نداره برای دانلود ؟
تاپیک دموهای کم حجم دارهنقل قول:
ببخشید کسی دمو های بازی رو نداره برای دانلود ؟
مطمئنم كه شماره 4 عمرا رو سيستم من اجرا بشه ... همين 3 شم به زور نرم افزار اجراش كردم چون فقط چشماشونو بهم نشون مي داد با كلي بدبختي درستش كردم
ببخشید که من انقدر دیر دارم این بازی می کنم و الان سوال دارم من اخه خیلی سرم شلوغ و هر از گاهی وقتی بی کار می شم بازی می کنم امروز این بازی گرفتم و بعد از اینکه او ن دوتا دادش ها رو می کشم شمشیرشونو نمی ده بهم نشون داد که باهاشون تمرین کرد اما توی لیست نبود من هر 50 صفحه رو دیدم ولی یکی گفت space بزن اینکارم کردم اما نیومد خواهش یک کمک بکنید در ضمن من تازه فهمیدم ترینر چیه اما موقعی که اجرا می کنم و می رم توی بازی انگار کار نمی کنه کجای بازی باید f1 و یا f11 رو بزنم کمک کنید
شمشیر رو فیمدم نمی دونستم که بیشتر از 2 صلاح نمی تونه همراه داشته باشه فقط من الان یه جا موندم که فکر کنم سر اسکلت می خواد یه جا میریم که یه زنه هست بعد یه سری شیاطین میان روح ول می کنن بعد اونارو می زنیم بعد زن الماس ول می کنه میایم بیرون یه در هست با کلی نیزه بسته شده دوتا دربان حالت هست یکیشون سر اسکلت داره یکی دیگه دست راستی سر اسکلت نداره از کجا سر اسکلت بیارم
از جاي اون فنر هايي كه رفتيد بالا بر گرديد پايين يه در هست كه وارد كتاب خونه ميشه ... آونجا يه الماس قرمز پيدا مي كنين... بعد برگرديد به جاي اسكلتا و وارد در سمت چپ بشين از پله هاي برين بالا و آسانسورو فعال كننين و بعدش با آسانسور بياين پايين و آون دري رو كه آتيش جلوشه خاموش كنين و بعد اونجا اسكلت رو پيدا مي كنين...
چه جوری اتیش خاموش کنم
سلام بازم
اقا یه راهنمایی برای این ترینر می شه بزارید من انگلیسیم ضعیفه تا حدودی بعدشم نمی دونم چی کار می کنن یه راهنمای فارسی کنید
one hit kill
get 1000 orbs
super speed
save postion
load postion
max styepoints
quick level up
slow motion enemis
infinite devil trigger
یه راهنمایی فارسی کنید من فقط اولی که جون بینهایت بود می دونستم و استفاده کردم اما بقیه رو هم دوست دارم بدونم نتیجش چیه
يه شيئي آبي تويا اين مسير بدست مي آري و بعد خود آتيش با كليك كردن روش خاموش ميشه... ببينم تو كتابخونه رفتي؟؟؟نقل قول:
دستتون درد نکنه همون موقع فهمیدم چه طوری برم الان هم کلی رفتم جلو اونجایی هستم که دختر با تفنگ می ره بالا ما هم با اون قدرت گرگی می ریم البته کلی از اونجا هم جولوتر هستم خدا رو شکر مشکلی فعلا پیش نیومده فقط می خواستم بدونم که این ترینر که من گزینه هاشو گفتم اونا هر کدوم به چه درد می خوره بعد یه سوال داشتم یه سری اسکلت که توی دستشون اتیش هسات اونا رو باید چی کار کرد نه با تفنگ می شه زدشون نه با شمشیر نه با قدرت گرگی
one hit kill = تمام دشمنان با يك ضربه مي ميرند
get 1000 orbs = 1000 عدد ماسك قرمز
super speed = سرعت بازي بالا ميره
save postion = ذخيره مو قعيت
load postion = باز آوري موقعيت
max styepoints = نهايت امتياز استيل
quick level up = سريع وارد مرحله بالا تر شدن
slow motion enemis = دشمنان صحنه آهسته بشن
infinite devil trigger = بي نهايت شدن قدرت شيطاني
بي خيال اون اسكلت ها هيچ ارزشي ندارن و روي هر كدو هم بستگي به رنگ آتيشش داره كه با چه شمشيري بهش ضربه بزني ... كلي بايد بهش ضربه بزني تا بشكنه .... ولشون كني راحت تري
سلام
تا حالا کسی تونسته بل gamepad این بازی رو انجام بده البته منظورم حرکت درست بالا پایین چپ راست توسط دسته من تو بازی یه دستم رو کیبورده یه دستم رو gamepad .راهی هست تا کلا بازی رو با دسته انجام داد
ببخشید از اساتید اما من چون خودم مدیر اینجمن تخصصی دیتالایف هستم شدیدا با این جور ادم ها رفتار می کنم اقا شما اگه توی این 50 صفحه بگردید 100 نفر پرسیدن و جواب دادن و برنامه های مختلفی معرفی کردننقل قول:
به قول بر و بچ خودمون توی فروم (و خداوند سرچ را افرید)
Music_Fire جان ممنون نمی دونم گرا این فروم تشکر برداشته اینجوری باید تشکر کرد :40:
راسی من معنی می دونستم فقط می خواسم ببینم چه کاربردی داره مثلا ماسک نمی دونم چیه از اینها هم یه چیز خوشم اومد اما نمی دونم چی کار می کنه اون بی نهایت شدن قدرت شیطانی اون ماله چیه بعد مثلا می گن می شه از item استفاده کرد ایتم چیه و به چه دردی می خوره و چه جوری میشه استفاده کردنقل قول:
اخه من زیاد از اینجور بازی ها نمی کنم عشق رالی هستم و nfs رو بهترین سری بازی می دونم بعدش هم test drive اما اینو دیگه یه دفه به ذهنم خورد بخرم بازی کنم اما هیچ چیزشم بلد نیستم کامل یه راه نمایی توپ بکنید
اون orb ها یا بقول خودت ماسک کارهار مختلفی انجام می دننقل قول:
یادمه بهترینشون blue orb بود مثلا اگه توی مبارزه بمیری و از اینا داشته باشی از همون جا برت می گردونه و از اول مبارزه نمی یاد یه صفحه هست که همه شونو توضیح داده ( توی خود بازی)
خیلی ممنون الان مهمترین چیز اینه که من جایی گیر کردم که 100 نفر توی این فروم پرسیدن همون مرحلی مکعب ها لعنتی چه قدر سخته اصلا نمی شه کسی نیست اینجا یه ترفندی یا شیوه خاصی بشه در رفت از این مرحله در رفت یا اینکه من سیو گیم رو بزارم یه نفر برام این مرحلی رو رد کنه بعد برام بفرسته چون واقعا بعد از چند بار خسته شدم این مکعب ها رو دیدم
اون مرحله حرص آدمو در می یاره اما چند بار بری می یاد دستت بهتره از کنار دیوار بری بالا که آسونتره
هر کی هستی برای خودت هستینقل قول:
مگه من خلاف کارم که میگی (شدیدا با این جور ادمها رفتار میکنم)
من قبلا برنامه هایی که گذاشتن رو دانلود کردم همش یه جور برنامه است شاید فقط اسم هاشون فرق میکنه.
ولی هیچ کدوم درست کار نمیکرد .
من میخواستم بدونم کسی تونسته با دسته بازی کنه یا نه اگه تونسته برنامشو بزاره اینجا یه توضیح هم در مورد برنامه بده که چه جوری کار میکنه همین؟
به خدا قصد بی احترامی نداشتم فقط خواستم بگم 100 نفر هم توی این فروم پرسیدن اگه حل شد مشکلشون که حل شد اگه نه که هیچی والا من با دسته بازی می کنم از اول هم مشکل نداشت بدون هیچ فایل یا تغییری موندم چرا بعضی ها مشکل دارننقل قول:
راستی من اون مرحلی رو رد کردم اشتباه من این بود که برای دو شمشیرم دو پرشه انتخاب کرده بودم با یک پرشه تونستم برم اما الان فکر کنم مرحلی اخر گیر کردم کسی هم مثل اینکه اونجا گیر کردم نمی دونم مو قعی که با ورجیل می رم به جنگ قول اخر نمی شه بکشمش با یه زربه من می میرم چه جوری باید اونجا بکشمش اون قول باید با ورجیل هم کار خاصی یکنم
برنامه JoyToKey صد در صد جواب ميده من خودم با همين برنامه بازي ميكردم.نقل قول:
اينو دانلود كن من با گيم پد خودم تنظيم كردم فقط برنامه رو اجرا كن برو تو بازي.کد:http://www.divshare.com/download/1183224-27a
سلامنقل قول:
اقا منم تند رفتم شرمنده
برای جبران یه سیو از بازی devil may cry 3 میزارم
چند بار تا اخرش رفتم
کد:http://www.4shared.com/file/19429398/49ce14e6/save0.html
سلام نه ناراحت نشدم دیگه بالاخرهیش میاد دیگه در ضمن همون روز من دویل تموم کردم اخرش خیلی باحال بود خوشم اومد 357 نفرم کشتم اما دیگه پاکش کردم دیگه نخواستم دوباره برم چون وقت ندارم حالا باید منتظر بمونم تا شماره 4 بیاد برای pc تا اونو ببینم چند روزه می تونم تموم کنم خبرشو بدید اساتید تا ما هم سریع بریم بخریم اخه این click ضمضمه جام جم جدیدا خیلی چرت شده قبلا خوب بودش اما الان بازی ها رو سریع نمی زنه
آقا اینجا چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://s2.supload.com/free/DMC3.bmp/view/
از اونجا میری بیرون بعد یه جایی هست که باید ازش بپری پایین (high flying) پایین که رفتی یه کتابخونه هست که یه سری مجسمه داره اونا رو بشکن تا از زیر یکی شون یه سنگ پیدا کنی بعد دوباره برگرد بالا اون سنگو بذار تو جایگاهش و سوار اسانسور شو....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
ممنون از کمک قبلیتون.
ببخشید دوباره مزاحم میشم. اگه یمشه کمکم کنین تا دلقکها رو تکون بدم.
کد:http://s2.supload.com/free/dmc.PNG/view/