مجید جان دلبندم آدرنالین درسته!!!نقل قول:
Printable View
مجید جان دلبندم آدرنالین درسته!!!نقل قول:
من سوسول بازی آدرلانین نادرمالین نمیفهمم ، همون آنترنالینقل قول:
واقعا حیف اون تاپیک سوتی کاربرا رو نزدید. اون تاپیک از این تاپیک داغتر میشد:31:
سوتی فردوسی پور :
درست : توپ به پرچم گوشه زمین خورد و برگشت و بازی جریان داشت !!!نقل قول:
حدث فردوسی پور : توپ به بیرون میره و بازیکنان انگلیس باید شروع کنن !!!
عادل فردوسی پو به ناف بازیکنا هم کار داره :31:
اتفاقا من عاشق گزارشهاي خياباني هستم. از همه با احساس تر صحبت مي كنه.نقل قول:
این کیه گذاشتن برای هلند و ژاپن؟
میگه ژاپنیها در کارتون فوتبالستها نشون دادن که به جام جهانی صعود کردن ، در سال فلان ، برای اولین بار این رویا به واقعیت تبدیل شد!:19:
قبول دارم آدم داغونی هست :31:نقل قول:
این کیه گذاشتن برای هلند و ژاپن؟
میگه ژاپنیها در کارتون فوتبالستها نشون دادن که به جام جهانی صعود کردن ، در سال فلان ، برای اولین بار این رویا به واقعیت تبدیل شد!
ولی گفت که تو فوتبالیست ها نشون دادن به جام جهانی رفتن و الآن داره این آرزو به واقعیت تبدیل میشه
نمیخوام طرفداری کنم حالا منو نزنین :31:
تا به حال به این تیکه تکراری جاودانی دقت کردین ... اعصابم خورد میشه وقتی اینو میگه ... ول نمیکنه اینو :
نقل قول:
شب شما بخیر بینندگان عزیز و ارجمند ...
این مردک بی سواد کیه؟ سفید نکی؟نقل قول:
گفتش وندر سال :27:
یا ناکازاوا رو ناوازکا گفت.
دیشب نصیرزاده به تیم میدلزبورو میگفت میدِ لِزبورو
قضیه این ناف چی بود؟نقل قول:
می گفت کدوم بازیکن ناف نداره من حواسم نبود؟
یارو گزارشگر هلند میگفت یکی از دلایل عدم نتیجه نگرفتن آرسنال.......
یه تیکه دیگه هم گفت هلند در بازی های قبلش عالی کار کرده،چه بازی های تدارکاتی...چه دوستانه!
لازم به ذکره 10 دقیقه آخر بازیو دیدم فقط!:31:
این علیفر باید به جمع کارشناسای بیخودشون اضافه بشه نه اینکه بیاد بازی و گزارش کنه! بدون وقفه حرفای بی ربط میزنه! :2:
اما از درس های اخلاقی سرهنگ علیفر در این بازی :
1- بازیکنا باید کارای خوب و بکنن و کارای ناشایست و نکنن!
2- وقتی اخراج میشن غر غر نکنن!
3- چند بار از عذاب وجدان و درد روحی شدید دروازبان غنا صحبت کرد! از اعماق دلش با خبر بود!
اما چند واژه و سوتی جالب :
1- خطای بغل به بغل!! اینو برای یکی از خطا ها بکار برد!
2- اسکلت 20 ساله استرالیا!
3- بازی مساوی بود استرالیا یه فرصت داشت میگه فرصت دارن گل مساوی و بزنن!!
کارشناس برنامشون هم خیلی باحال بود داشت ادای دروازبانا رو در میورد کم مونده بود شیرجه بزنه!! :27:
با مزه ترین سوتی بود که تو عمرم دیده بودم :16:نقل قول:
علیفر:تواین جام دروازه بانا خیلی گاف دادن
یوسفی هم همش میگه سوتی
این دوواقعا معرکه ان ولی درمقابل خیابانی درس پس میدن
خب این سوتی نیست ولی دکور امسال برنامه افتضاح هستش و یه درصدم به دل نمیشینه . بهتر از این نمیتونستن طراحی کنند؟
آقا اینا که گفت من دیگه رسما تعطیل شدم دیگه رفتم ته خنده !نقل قول:
اما چند واژه و سوتی جالب :
1- خطای بغل به بغل!! اینو برای یکی از خطا ها بکار برد!
2- اسکلت 20 ساله استرالیا!
3- بازی مساوی بود استرالیا یه فرصت داشت میگه فرصت دارن گل مساوی و بزنن!!
کارشناس برنامشون هم خیلی باحال بود داشت ادای دروازبانا رو در میورد کم مونده بود شیرجه بزنه!!
ون در سال :31:
خیابانی ، بازی فرانسه - مکزیک : داور تو سوتش میزنه
ولی اون دو تا که میان وامیستن پشت لپ تاپ از همه سوتی ترن
کف استودیو رو هم که انگار آسفالت کردن!
وای که چقد بیشعوره این جاودانی . قبل بازی کامرون و دانمارک با کلی آب و تاب وعده داد که یه وله ی بسیار زیبا ! میخوان پخش کنن . بعد ۵ دقیقه هم گفت حالا وقتشه این وله زیبا رو ببینیم . در نهایت در میان حیرت و همچنین فک افتاده ی من یه وله کمتر از ۳۰ ثانیه مسخره پخش شد . واقعا تو روحت آقای جاودانی .
این یوسفی یه تیکه داره خیلی باحاله . خیز بر میداره سمت توپ .
راستی جاودانی خودش گفت که کلیپ خیلی کوتاهی هستش ...
یوسفی : تو اون شلوغی جلوی دروازه :31: کنایه از شلوغی که از صف یا یه همچین چیزی به وجود اومده :31:
حالا یه گزارشگره بود تبریزی ، تیکه کلامشو بگم کلی می خندین : جدال بر سر یک توپ گرد :31:
یوسفی:
عق عب
کاماران
داشتیم ذکر خیر توماسن بود!
در کنار هنگ کردنایه معروفش :34:
سوتی آگهی بینشم می شه گفت ؟ :دی
زندگی بهتر در کنار آنتن های BTS همراه اول !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18:
چندتا از سوتی های دیشب پیمان یوسفی:
1.الان افسوس اون موقعیتی رو که گل نکرد میدونه (منظورش افسوس میخوره بود:D)
2.کامرون اولین تیم رسمی رسم شده از جام نوزدهم (منظورش اولین تیمه رسمی حذف شده بود :D)
3.موقعیت گل تبدیل داده شده رو نمیتونن ترتیب به گل کنن (منظورش موقعیت ترتیب داده شده و تبدیل به گل بود:D)
سوتی زیاد داد الان یادم نیست
هیچیم از بازیکنا بلد نبود بگه 60 بار درباره دوندگی حرف زد
حالم دیگه نزدیک بود بهم بخوره
هی گفت فلان بازیکن اینقد کیلومتر دویده
میانگین دویدن تیم کامرون
تیم دانمارک فلان قدر کیلوتر دویده
پر دونده ترین بازیکن دانمارک فلانیه با اینقد
پر دونده ترین بازیکن کامرون 2 کیلومتر کمتر از بازیکن دونده دانمارک دویده
1000 بار گفت :D
اینم دوباره فکر میکنم بازی فرانسه مکزیک بود
خیابانی وسط بازی : الان که در سایت دارم نگاه میکنم میبینم که تیم ملی راگبی ایران تونست با نتیجه 19 بر 6 تیم پاکستان رو شکست بده و از سری C به سری B اسیا صعود کرد و این یک افتخار بزرگ در تاریخ ورزش ایران به حساب میاد
دیشب شب یکی از اون سوتی های پیمان یوسفی بود که بازم نشون داد اصلا این کاره نیست و نبوده!
بازی کامرون ، دانمارک که تموم شد گفت : "خب دیگه ، حالا بریم سراغ آقا رضا و مهمون های عزیز برنامه ش که در خدمتتون هستن!".
یک شبه مساله
همراه اول قراره 2010 سیم کارت با شماره پایانی 2010 بدهد؟؟؟
اگر به این صورت باشد که چون شماره های موبایل 7 رقمی است تنها سه رقم خالی داریم و این یعنی 1000 شماره متمایز.
سوتی نیست دیگه. چرا می زنید؟
اين جاودانيه فكر ميكنه همه عين خودش نديد بديدن. كم مونده بود از ذوق اين وله ي ناب! از دست بره.با اين كاراشون خيلي به شعور مردم توهين ميكنن و احساساتشونو به بازي ميگيرن.
احتمالا پیش شماره هاشون باید فرق کنه مثلا 912 و915و...نقل قول:
کلا به هر برنده پیش شماره ی شهر خودشو می دهند.(فکر می کنم):20:
دوستان قصد نصیحت ندارم ولی کلا اینکه اینقدر از دیگران ایراد بگیریم و یا خدایی نکرده بخواهیم اون ها رو به تمسخر بگریم فکر می کنم کار درستی نباشه.
باتشکر:31:
دقت کردید همیشه وقتی کریستیانو رونالدو واسه زدن ضربه ایستگاهی پشت توپ قرار میگیره ،این جواد خیابانی چه شروع میکنه به حماسه سرایی و شاهنامه خونی.
تو بازی اول پرتغال،رونالدو میخواست ضربه ایستگاهی بزنه ،خیابانی شروع کرد:
-و رونالدو استیل همیشگی خودش رو میگیره، با نیم نگاهی که به دروازه خواهد داشت ...
(معمولا شرحی هم از این استیل همیشگی میگه)
اما اوجش در بازی رئال بود و بارسلونا (اگر اشتباه نکنم)
رونالدو میخواست ضربه ایستگاهی بزنه، جواد آقا شروع کرد:
" رونالدو استیل همیشگی خودش رو خواهد گرفت :
پاها رو از هم باز خواهد کرد
دست ها رو به کمر خواهد زد
نیم نگاهی به دروازه خواهد داشت
تمرکز خواهد گرفت
و نهایتا شوت خودش رو خواهد زد"
تو بازی های بعدی پرتغال اگر باز خیابانی افتخار داد گزارش کنه به گزارش کردن ضربات ایستگاهی رونالدو دقت کنید...باز میشنوید !
:31::31::31::31::31::31::31::31::31:کد:پاها رو از هم باز خواهد کرد
شماها هنوز دارید سوتی میگیرید؟واقعا خسته نباشید!واقعا خدا قوت!:31:
ممنون از كالبد شكافي نكته ي ظريفي بود :31:
با اجازه بزرگترای فروم!
فکر نمی کنید این تایپیک دیگه یه کمی داره لوس میشه همه میدونیم که مثل خیلی از زمینه های دیگه گزارش گر های ما خیلی از دنیا عقب هستند اما این دلیل نمی شه که اینقدر بیایم بکوبیمشون.چون این ها هم از خود ما هستند و به احتمال زیاد با استعداد ترین آدم ها در این زمینه تو کشورند.
به نظر من بهتره که به چیز های دیگر جام جهانی پرداخته بشه تا این که به این خنده های زورکی! بپردازیم.این که آدم منحرف بشه چیز خوبی نیست.
اگه منتظر بودید تو این پست مثل بقیه پست ها چیز خنده داری باشه من معضرت میخام!
این بنده خدا 2 بار به جای پاراگوئه گفت اروگوئه
خدا نکنه یه روزی گذر یکی از گزاشگران به این تاپیک بی افته چون فکر کنم رسما استعفاء میده میره ...
ولی جدا از شوخی سوتی فقط مختص صدا و سیما نیست و تو شبکه های خارجی هم گاف زیاد میدند و نباید اینقدر خرده بهشون بگیریم . مثلا من یه ویدئو دیدم یه دختره که مجری بود جلوی دوربین بالا اورد ولی 1دقیقه نشد برگشت جلوی دوربین انگار نه انگار اتفاقی افتاده :31:
همه اینا با پارتی و چاپلوسی اومدن تو صدا و سیما !نقل قول:
فک کردی جاودانی استعداد داره ؟!!!!
علاوه براینکه بازی پاراگوئه اسلواکی خسته کننده بودولی گزارشگربازی(صادقیان) ازخودبازی افتضاح تربود انقدرازسانتاکروزتعریف میکردکه من فکرکردم باهش نسبتی داره سوتی زیادنمیدادولی بعضی وقتاانقدرمزخرف وبیربط حرف میزدکه حدنداشت کلا به نظرمن بدترین گزارشگرشبکه3هست