احتمالا میخواستی بری تاپیک تیم استرالیا, اشتباهی اومدی تاپیک آلمان:46:نقل قول:
ضمنا فرانسه اگه بلد بود گل بزنه که به اروگوئه میزد:دی
Printable View
احتمالا میخواستی بری تاپیک تیم استرالیا, اشتباهی اومدی تاپیک آلمان:46:نقل قول:
ضمنا فرانسه اگه بلد بود گل بزنه که به اروگوئه میزد:دی
نه آدرسو درست اومدم.........:31:نقل قول:
احتمالا میخواستی بری تاپیک تیم استرالیا, اشتباهی اومدی تاپیک آلمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا فرانسه اگه بلد بود گل بزنه که به اروگوئه میزد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی اول همه تیما برعکسن:31:
زیاد جوگیر نشید بازیهای بعدی نوبت ماست!:20:
انسان به واسطه امید زنده اس:27: پس امیدوار باش:31:نقل قول:
با برد دیشب آلمان کلی حال کردم:40:
هواداراتون چه زشتند :دی...............فقط هوادارای برزیل...........lol :دی
به نژاد برتر نگو زشت اگه آلمانیا زشتند برزیلی ها که دیگه جزو انسان محسوب نمیشند سیاه سوخته های دماغ پهن:31::27:
فرانسوی ها هم با اون بازیشون نشون دادن که بهتر فورا بلیطشون رو بخرن برگردند فرانسه تا موجب ترافیک نشند:31::31::31:
فرانسه که تیم نیست / چند تا بازیکن داره که فقط تک روی میکنن :41:نقل قول:
بازی تیمی رو از آلمان یاد بگیرید :10:
حقیقتا لذت بردم از بازی آلمان ، مختصر و مفید!
من فقط مونده بودم چی میگه این خداداد عزیزی!خندم گرفته بود از حرفاش!همچین با قاطعیت حرف میزد انگار کارشناس فوتباله آلمانه!
دیشب هممون دیدیم تیم بدون بالاک چقدر راحت بازی کرد و برد!
آلمان اونقدر خوب بازی کرد که خوشبین ترین هوادارشم این نتیجه رو پیش بینی نمیکرد!
جالب بود خدادا احتمال برد استرالیا رو هم داده بود!بیخیال هرچی درباره ش حرف نزنم بهتره!
به امید برد مقابل صربستان و غنا!
بچه ها بازهاي بعدي تيم كي هست . تاريخ و ساعت ؟
نقل قول:
گروه D. 1. آلمان ۲٫ استرالیا ۳٫ صربستان ۴٫ غنا
آلمان – استرالیا؛ دوربان، یکشنبه ۲۳ خرداد ۸۹، ساعت ۱۷:۳۰ به وقت ایران
صربستان – غنا؛ پرتوریا، یکشنبه ۲۳ خرداد ۸۹، ساعت ۲۲ به وقت ایران
آلمان – صربستان؛ بندر الیزابت، جمعه ۲۸ خرداد ۸۹، ساعت ۱۵ به وقت ایران
غنا – استرالیا؛ روشتنبورگ، شنبه ۲۹ خرداد ۸۹، ساعت ۱۵ به وقت ایران
غنا – آلمان ؛ ژوهانسبورگ، چهارشنبه ۲ تیر ۸۹، ساعت ۲۲ به وقت ایران
استرالیا – صربستان؛ چهارشنبه ۲ تیر ۸۹، ساعت ۲۲ به وقت ایران
نمردیم وفرق زشت وخوشکل رو فهمیدیم:31:نقل قول:
اخه سیاه..یه دور توی تاپیک قهرمان (آلمان)بزن ،از خجالت دیگه روت نمیشه حرف بزنی:31:
همین مونده بود سیاه ها ادعا خوشکلی کنن:18::18::18::18:
تیم فقط آلمان بازی رو حال کردین؟ فقط خدا کنه همینجوری مقابل غنا و صربستان هم بازی کنه چون اگه بازی اونا رو هم دیده باشید خیلی خوب بازی کردن انصافا این گروه گروه سختی هست ولی امیدوارم چهارمین قهرمانی رو جشن بگیریم دور هم
تیم فقط آلمان :40:
به به به به صدای فرانسوی ها هم در اومد:31:.....بازی قبلی که یادتون نرفته؟:27:نقل قول:
راستی فرانسوی،نگوفتی آدرس آبی ها(توی شعارتون)کجاست؟:27:
بجان فرانستون آدرس رو اشتباهی اومدید!جام جهانی واترپلو چندتاکوچه اونورتره!:38:
راستی حالا که انجایی یه سوال!!!!
چرا بازیکن های فرانسه با هم قهرن؟؟؟؟:18:
شاید تاکتیک تیمتون اینجوریه ها؟(تکروی)؟:39:
شاید هم میخوان عدای زیدان رودربیارن ؟:38:
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
حق با شماست دوست من.نقل قول:
ولی فکر کنم بازی منطقی آلمان ونبود ستاره های استرالیا،اون نتیجه رو رغم زد.مطمئن هستم استرالیا در بازی های دیگه جبران میکنه.
در مورد غنا وصربستان هم نباید برای آلمان دردسر ایجاد کنن.آلمان تیمیه که مقابل اینجور تیم ها خیلی راحت نتیجه میگیره.
دمتون گرم
تیمتون دیشب واقعا گل کاشت
بالاخره از یه بازی امسال خسته نشدیم
خیلی زیبا بازی کردید
به امید موفقیت آلمان با این بازی های زیباش
البته من طرفدار هلندم ولی آلمان رو هم دوس دارم!
فعلا...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه ممنونU من که پیام تشکر نمی تونم بفرستم هنوز محدودیت دارم اما همین طوری از همه ژرمن ها
Thank you For All Things
Good luck
آره این فرانسه اینقد خوب بازی میکنه که هواداراش دست به دامن خروس شدن :39::39:نقل قول:
جام امسال خیلی جام سطح بالاییه!!!از نظر علمی:31:
کاپلو شب ها تاصبح دعا میکنه:27:
دومینک فال میگیره:27:
فرانسوی ها خروس بازی میکنن:27:
انگلیسی ها هم شرط بندیشون به راهه:27:
.
.
.
یه سوال! از خداداد کارشناس تر نداشتن؟!:31:
راستی تبریک میگم به هوادارای آلمان... قدم اول رو محکم برداشتند! خداییش بازیه قشنگی هم بود... به خصوص اواسط و اواخر نیمه اول! در کل استرالیا شعور تیمی مثل غنا رو نداشت که اولین هدفش حداقل گرفتن مساوی باشه! عمق دفاشون هم فجیع بود! نهایتا تیمی که اینقدر ضایع بازی میکنه، همون بهتره که ببازه!:31:
خیلی موتشکریم!انگلیسی:46:نقل قول:
سوخ فاین داخ سین(زبون آلمانی)لطفیدین!:46:
نقل قول:
فکر کنم باید به این ساعتها یک ساعت اضافه بشه. (اگر اشتباه نکنم از اون نرم افزار جاوا استفاده میکنی:31:)
ضمنا منم این برد رو به همه طرفدارای آلمان تبریک میگم.
از یه بابت دیگه هم خوشحالم و اونم اینکه با مساوی انگلیس جلوی آمریکا احتمال دوم شدنش هم هست و خیلی عالی میشه که تو یک هشتم آلمان بگیره نفله اش کنه
پیش به سوی قهرمانی
منم تبریک میگم به همه دوستان پیروزی آلمان بزرگ رو
دوستان برنامه کامل وجامع همراه باساعت محلی(تاپیک خودمون صفحه23)
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
دوست داشتم میشود ما آلمانهای p30با این انگلیس های اینجا هم یه بازی میکردیم.!!!نابودشون میکردیم:31:نقل قول:
پیش به سوی قهرمانی
تماشاچی های شما خیلی خوشگلن؟!سلتیک های ککی مکی!نقل قول:
قیافرو :31:
errmiiجان گفته برزیل!!نه انگلیس!!:31:
Thank's God
خوب شد مصدوم ندادیم فراموش کرده بودم منم به همه تبریک می گم خوش باشید تاپیک رو هم بترکونین اما نوشیدنی زیاد نخورین هنوز اولین بازی بود یه موقع زبونم لال به فینال نمی رسید.
اولين بازي جام جهاني بود كه كامل ديدم .
واقعا گلاي قشنگي زد آلمان.
بازي قشنگي بود...
تبريك ميگم به طرفداراش.
سعي كنيد به طرفداراي همه ي تيم ها احترام بذارين ....
چرخه فوتبال هميشه به نفعتون نميچرخه...
چقدر حال مبده وقتی آلمان میبره.آنقد خوشحالم که می خوام بترکم...زبونمو گاز می گیرم....بترکه چشم حسود؟
بازی قشنگی بود اینقدر زیبا که فردوسی پور که همیشه ضد جرمنی بوده اعتراف کرد که آلمان زیبا بازی می
کنه.. افتخار کار جایی بیشتر میشه که تیم زیر 24 روانه آفریقا شده..
این جام ، جام افتخارو جاودانگیه..
پیش بسوی قهرمانی
تازه هاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي؛سرمربي تيم فوتبال آلمان: انتظار نتيجه بهتري را داشتمسرمربي تيم ملي فوتبال آلمان پس از برتري چهار بر صفر برابر استراليا در اولين مسابقه خود در جام جهاني 2010 گفت که انتظار نتيجه بهتري در اين بازي را داشته است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران ،به نقل از سايت فيفا، "لوکاس پودولسکي"، "ميروسلاو کلوزه"، "توماس مولر" و "کاکائو" گلزنان آلمان در اين بازي بودند، در حالي که استراليا هم از دقيقه 56 به دليل اخراج "تيم کاهيل" 10 نفره به بازي ادامه داد.
"يوآخيم لاو" سرمربي آلمان بعد از بازي گفت: هنوز هم جاي پيشرفت براي اين تيم وجود دارد، چرا که دفاع ما خيلي خوب کار کرد و از ضد حملات بسيار راضي هستم. وي افزود: در مورد بستن فضاي بين دفاع و خط مياني فکر مي کنم که زيادي دفاعي بوديم و بايد روي اين قسمت بيشتر کار کنيم.
لاو ضمن تقدير از عملکرد تيم جوانش که تسلط بازي از ابتدا تا انتهاي مسابقه را در دست داشتند، افزود: از اين که مي بينم تيم توانسته تاکتيک هاي من را در زمين اجرا کند، خيلي خوشحال هستم.
وي گفت: تيم استراليا از ابتدا تا پايان دفاع کرد و ما مجبور شديم حملات خود را تغيير بدهيم. فکر مي کنم خيلي خوب بازي کرديم و گل هاي بسيار زيبايي زديم.
اين مربي اظهار داشت: با اين پيروزي خيالمان راحت شد، چرا که اولين مسابقه هميشه فشار زيادي را به بازيکنان وارد مي کند.
وي گفت: پيروزي در اولين بازي هميشه براي بالا بردن اعتماد به نفس مهم است، اما بايد تمرکز خود را حفظ کنيم، چون مي خواهيم حداقل به دور بعد برسيم.
لاو در پايان با بيان اين که تحت تاثير عملکرد کاکائو که به عنوان بازيکن ذخيره وارد زمين شد، قرار گرفته است، خاطر نشان کرد: ما گزينه هاي زيادي در هر پست داريم، اما کاکائو در اردوي هاي تدارکاتي عالي بود. /
منبع:سایت باشگاه خبرنگاران
آخه طرفدار انگلیس بودنقل قول:
میشایل بالاک:بچه هاخیلی خوب بود.آفرین صدآفرین فرشته های روی زمین...ولی حیف که جای من خالیه:31:. البته برای شادی!!!:27:
باستین جام خوب پر کرده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا دیگه غرور نگیرتتون...این فقط قدم اول بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سلام
تبريك به همه خيلي برد دلچسبي بود....البته بايد يه هشتايي ميزدن كه نزدن...
كلوزه هم هم تو بازي هاي مهم تر اينقدر موقعيت خراب كنه كه ديگه واقعا كارش تمومه...
به اميد قهرماني
بازتاب پیروزی آلمان بر استرالیا در رسانههای بینالمللی
آس: «خونی تازه توأم با قابلیتها و ارزشهای قدیمی! تیم ملی آلمان با داشتن کارگردانی به نام اوزیل تازگی و نوآوریای را به نمایش گذاشت که حاکی از بازی جذاب و توانایی این تیم برای رقابت با دیگر تیمهاست.»
نشریات اسپانیا:
مارکا: «ما با تیم تازهای از آلمان سروکار داریم؛ تیمی که خواهان توپ است و با دقت تمام با آن بازی میکند. فوتبال آلمان فوتبالی است با نوای ویلون.»
نشریات بریتانیا:
تایمز: «هر چه آلمان بیشتر دستخوش تغییر میشود، به همان اندازه نیز چیزها ثابت میمانند. در زمین، آلمانیها حضور داشتند، اما نه آلمانیهایی که ما میشناسیم. تیم آلمان ترکیبی بود که در آن رگههای رقصندگان باله به همان اندازه به چشم میخورد که صلابت بولودوزرها.»
دیلی میل: «انگلیس، مواظب باش! آلمان در انتظار است! عملکرد آلمانها غافلگیرکننده، فوقالعاده، بیرحمانه و پر از سبکبالی بود. »
نشریهی سان: «آلمان با دادن درس واقعی فوتبال در دیدار با استرالیا، رقابتهای جام جهانی را نورانی کرد و آخر هفتهای پر از بیچارگی را برای فوتبالدوستان بریتانیا تکمیل ساخت. نخست نتوانستیم آمریکا را شکست دهیم و بعد هم شاهد آن بودیم که دشمن دیرینه ما چگونه رفقای استرالیایی ما را له میکند. جناب آقای بلاتر، آیا میتوانیم تورنمنت را از نو آغاز کنیم؟»
دیلی میرور: «تصور اینکه آلمانها بار دیگر به فینال مسابقات راه یابند، ده برابر اعصابخردکنتر است تا صدای این "وو وو زلاها" (شیپورهای پلاستیکی در جام جهانی).»
نشریات فرانسه:
لوموند: «آلمان در برابر استرالیا شعلهور شد. پس از اولیندیدارهای دلسردکننده در جام جهانی ۲۰۱۰، دوستداران فوتبال بیصبرانه انتظار تیم جوان آلمان را میکشیدند. از جام جهانی ۲۰۰۶ به بعد، ما عادت کردهایم که آلمانها تورنمنت را با یک انفجار شروع کنند.»
لیبراسیون: «مصدومیتهای گوناگون این فرصت را برای یواخیم لوو، سرمربی آلمان به وجود آورد که تیم ملی را جوانتر کند و بازی کمجنبش تیم را دگرگون سازد. آلمانها همه را زیر غلتک خود له میکنند، آنهم با چهرهای بازیساز به نام اوزیل که به همه سو دست به شلیک موشک میزند.»
نشریات ایتالیا:
گاتزتا دلو اسپرت: «آلمان توان خود در گلزنی را به رخ میکشد. جوان، چندقومی، موفق، زیبا و حتی ترسآور؛ اینگونه بود تیم ملی فوتبال آلمان. آلمانیها ماجراجویی خود در آفریقای جنوبی را با عملکردی تحسینبرانگیز آغاز کردند.»
لا رپوبلیکا: «دستگاه گلزنی به نام آلمان! استرالیا تنها ناظر وقایع بود و به نظر میرسد که این تیم در عرض چهار سال گذشته نسبتا پا به سن گذاشته است.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1829/%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C/2010/06/14/1976039/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84%DB%8C
نقل قول:
نخست نتوانستیم آمریکا را شکست دهیم و بعد هم شاهد آن بودیم که دشمن دیرینه ما چگونه رفقای استرالیایی ما را له میکند. جناب آقای بلاتر، آیا میتوانیم تورنمنت را از نو آغاز کنیم؟»
خيلي حال ميكنم كه اين انگليسي ها دارن ميسوزن : دينقل قول:
«تصور اینکه آلمانها بار دیگر به فینال مسابقات راه یابند، ده برابر اعصابخردکنتر است تا صدای این "وو وو زلاها" (شیپورهای پلاستیکی در جام جهانی).»
+
ولي واقعا اوزيل و مولر عالي بود...
اصلا انتظار نداشتم اوزيل اينقدر راحت بازي كنه..
واقعا تیترای جالبی زدن مخصوصا نشریات انگلیسی! که دیگه علنا اعصاب خوردیشون رو دارن نشون میدن . یبار دیگه دیلی میرور و سان رو بخونید :27:. و دیلی میل که گفته : "انگلیس، مواظب باش! آلمان در انتظار است.":21:
خلاصش اینکه یرچم بالاس و ایشالا تا بالا بردن جام بالا میمونه .
وضعیت بحرانی اردوی دشمن:
گزارش خبرگزاري فارس، در تمرين امروز تيم ملي انگليس وين روني، جو كول و لدلي كينگ غايب بودند.البته مسئولان تيم انگليس سعي ميكنند غيبت اين 3 بازيكن را عادي جلوه دهند.آنها ميگويند لدلي كينگ دچار مصدوميت شده و بايد زير نظر پزشك تيم فيزيوتراپي كند. البته اعلام شده كه اين بازيكن به دليل مصدوميت جام جهاني را از دست داده است.
روني نيز به گفته كاپلو از ناحيه زانو دچار ضرب ديدگي است اما مصدوميتش جدي نيست اما در مورد غيبت جو كول هيچ توضيحي ارايه نشده است و فقط گفتهاند او به دليل خستگي نياز به استراحت بيشتري براي ريكاوري داشته است.
برخي از رسانهها مدعي هستند فابيو كاپلو با اين بازيكنان دچار اختلاف نظر است و با آنها مشكل دارد.
انگليس در اولين ديدارش برابر آمريكا به تساوي يك بر يك رسيد.
از یه منبع نیمه موثق شنیدم که رونی کلا جام رو از دست داده(توی تاپیک آرژانتین بود!!)