بچه ها من شاتل دارم
میخوام عوض کنم
از کجا بگیرم بهتره ؟
ممنون
Printable View
بچه ها من شاتل دارم
میخوام عوض کنم
از کجا بگیرم بهتره ؟
ممنون
60-75 :13::13::13:نقل قول:
سلام
دوستان من چند روز پیش از دیده بانت یه خط گرفتم امدن وصلش کردن
از مخابرات هم وصل شده ولی چراغ ارتباط اینترنت روی مودم خاموشه و
به اینترنت کانکت نیست زنگ زدن گفتن ماله پورت خط تلفنتون هست
شاید قدیمیه جواب نمیده و باید عوض بشه به یه پورت جدید
مودم هم سالمه مشکل از مودم نیست یا از خانه ....
حالا دوستان به نظر شما مشکل از همینه؟؟؟
اگر چراغ لینک ثابت نمیشه و گفتن مشکل از پورت شما پیگر باشه و تماس بگیر خودشون باید برن مخابرات درست کنننقل قول:
پیش شماره شما چنده
256 و 512 شبانه پارس آنلاین با چند دانلود میکنه ؟
ممنون درست شد دوست عزیز مشکل از همون پورت بود :46:نقل قول:
بچه ها من 128 ( 7 گیگ ) دیده بانت بگیرم ؟
ماهی 20 تومن
دوستان سرعت دانلود خط 256 چنده؟؟کسی میدونه ؟یا خط 128 ؟؟
من 512 دارم از 120 بیشتر نمیشه..........
سرعت پارس آنلاین از جمعه خیلی افتضاح شده برای بقیه هم همینطوره ؟
دوستان این پیجه دیده باننت تو FB جذف شده ؟ امروز رفتم دیدم نیست ولی تا دیروز بود که
اگه اهل دانلود شبانه هستی میتونی سرویس 512 DBN سه ماه با 7 گیگ 43 هزار یا شش ماهه با 11 گیگ 72 هزار تومن بگیری سرعتتم مینیمم 60 70 هستش اگه هم فقط برای وبگردی میخوای 128 DBN کفایتت میکنه بستگی به خودت دارهنقل قول:
من پارسال که 128 داشتم سرعتم 16 فیکس بود امسال که 512 ام سرعتم زیاد بالا پایین میشده یادمه تو عید 230 بود یه مدتم تو تابستون همینقدر بود الانم همین 120 که شما هستی منم هستمنقل قول:
نه خوبه ....نقل قول:
نقل قول:
سرعت ساعات رایگانتون چنده؟؟
اینم امروز من تست گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو سه ماهی ی که دانلود شبانه نمیکنم از سرعتشم اطلاع ندارم با این تست سرعتت پس عالیه اینم یه تست سرعت الان که ساعت 6 عصر هستنقل قول:
آقا یه زمانی همه میگفتن دیده بان نت .
ولی از 2 آذر دیگه واقعت مسخره شده.سرعت دانلود اشتراک 512 رو که قبلا 234kb/ps بود رو دقیقا نصف کرده و الان سرعت شده 117kb/ps من واقعا هیچوقت حوصله کامنت گذاشتن ندارم اما الان اینقدر به حال خودمون که تو کرمان و با این شرکتای دزد زندگی میکنم متاسف شدم که ناچارن نوشتم.یعنی عملا هیچ فرقی نمیکنه که از دیده بان نت دزد 256 بگیری یا 512 چون سرعت دانلود هر دوشون یکیه.بخاطر همینم بود که گنده کارای اخیرشون بالا اومد و صفحه فیس بوکشون رو بستن...:41:
کسانی که پارس آنلاین دارن شبانش 256 و 512 با چند میگیره ؟
دیده بان نت افتضاح شده من 4 ساله اشتراک دارم ازشون الان روزی 3 یا 4 بار قطع می شه خنده داره یاهو باز نمی شه زنگ می زنی
پشتیبانی چرت و پرت تحویلت میده میگه سیستمتون ویروس داره میگم چرا تا یک ساعت پیش باز می شد میگم من چند تا سیستم
دارم چرا همشون اینجوریه می گه همشون با هم ویروس گرفتن بهش می گم چرا من لپ تاپم با وایمکس صحفه یاهو باز میشه
میگه در هر صورت سیستمتتون ویروس داره بچه های پشتبانی رو بفرستم نمی گن اشکال از شبکه ما هست مردم رو خر فرض
کردن قراردادم این دوره تموم بشه پشت دستتم رو داغ بکنم از این شرکت اینترنت بگیرم خیر سرش مدیر عاملش آشنا هم هست
آره منم تایید میکنم در طول روز قطعی زیاد داره مرکز مخابراتی من فقط شاتل و دیده بان نت اینترنت میده که من دستم باز نیست وگرنه اشتراکم رو عوض میکردمنقل قول:
پارس آنلاینم اسدی رو دارهنقل قول:
http://www.tabasheer.net/services/adsl.aspx?area=1
:27::27::27::21::21::21:
داداش دمت گرمنقل قول:
تا 2 ماه پیش که مرکز اسدی نبود تازه راش انداختن دوستانی که 512 پارس آنلاین دارن سرعتشون رو در روز و دانلود شبانشون بگن؟ آیا راضی هستن قطعی مطعی ندارن؟ که من آخر این ماهی که اشتراک دیده بان نتم تموم میشه برم رو کارش هشت روز وقت دارم
ضمنا دیده بان 512 رو بدون هیچ مدرکی به من داد آیا تباشیرم مدرکی برای 512 خونگی نمیخواد؟
پارس آنلاین اصلا ثبات نداره یه بار سرعتش میره بالا تا 100 یه بار هم میاد پایین تا 5 هیچ حساب کتابی نداره خیلی متغییره
خوده سایت پارس آنلاین زده نامحدود میده ولی () ولی تو سایت پارس آنلاین کرمان دیدم نمیده !!کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_iran
نامحدود میدن یا سایتشون آپدیت نیست ؟
نقل قول:
ایران صد سال عقب هست از دنیا ولی کرمان هزار سال از ایران عقب مونده :19: :18:
سلام
کسی اینجا از پدیدار که نماینده لایزر هست اینترنت داره ؟ اگه هست لطف میکنه پینگ 4.2.2.4 با مرکز مخابراتیش را بگه
بچه ها یکی بگه بهترین ADSL در کرمان کیه؟
تباشیر؟
پدیدار
دیده بان نت
نخل ؟
بعدش قیمت هر گیگ چنده؟
شما واسه دانلود میخوای ؟ یا واسه بازی ؟نقل قول:
پیش شماره ات چنده ؟
بیشتر واسه UP , Download می خوامنقل قول:
اگه بتونی 512 پارس آنلاین بگیری برات 2 مگ میبندن سرعت دانلودت تا 240 میرهنقل قول:
شرکت نخل 512 بگیری سرعت همون 60-70 یعنی 512 فقط میدن .
شاتل و دیده بان هم واسه دانلود بد نیستن ولی تو یه سری مناطق قطعی زیاد دارن.
نقل قول:
غیر از نخل شرکت دیگه ای هم هست؟
بعد آدرس این شرکت کجاست؟
قیمت اینی که گفتید چنده؟
من الان 512 دیده بانت دارم سرعت دانلودشم 120 هستنقل قول:
قطعی هم من ندیدم زیاد داشته باشه ....در کل برای من خوب بوده....
این تستو الان گرفتم....
:7::7:نقل قول:
منظورتون اینه که 512ش به زور 240 میرسه یا متوسط بین 240 هست ؟نقل قول:
بعد شبانش سرعت دانلود چقدره ؟
من خط 24 هستم , میدونین وضعیتش چطوره اینجا ؟
سلام
دوستانی که دیده بان نت یا پارس آنلاین دارن می شه بگن سرعت شبانه چنده ؟
من 512 پارس دارم شب از 1 تا 6 بطور متوسط 1.5 تا 2 گیگ دانلود میکنمنقل قول:
من زیاد شبانه استفاده نمیکنم ولی یه بار استفاده کردم بین 35 تا 50 متغیر بودنقل قول:
کدوم منطقه هستید ؟نقل قول:
---------- Post added at 03:44 AM ---------- Previous post was at 03:44 AM ----------
کدوم منطقه هستید ؟نقل قول:
من خودم 512 مبین نت دارم شبی حدود 1.2 گیگ دانلود دارم سرعت 64 ثابته
پارس آنلاین برای دانلود شبانه محدودیت می زاره مثلا چند شب پشت سر هم دانلود کنی سرعتت کم کنن
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
240 کجا بوده من 1 مگ دارم به زور به 200 میرسه این چند وقته قطعی هم زیاد داشته مخصوصاً شبا. تا حالا بیشتر از 2 گیگ دانلود نکردمنقل قول:
نقل قول:
بنظر شما این اینترنت ADSL هست که ما داریم ؟؟؟؟
تست 512 دیده بان نت دزد ساعت 8:17
واقعا تو کرمان شرکتا از همه جای کشور کم فروش تر و دزدترن
کد:http://www.speedtest.net/result/1659514191.png