اول.
سلام.
فقط بگم خيلي سخت بود.من بهش از 10 نمره 8 ميدم از نظر سختي.
آخه يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا من 1 ماه دير بدنيا اومدم:37:
اگر شتباهات فردي نكره باشم 18 ولي اگر اشتباه فردي كرده باشم 12-13:31:
Printable View
اول.
سلام.
فقط بگم خيلي سخت بود.من بهش از 10 نمره 8 ميدم از نظر سختي.
آخه يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا من 1 ماه دير بدنيا اومدم:37:
اگر شتباهات فردي نكره باشم 18 ولي اگر اشتباه فردي كرده باشم 12-13:31:
ای بابا امان از این بی دقتی!
سوال12 ب را برعکس نکردم 1-
سوال 14 قسمت ب 0.75-
امتحانش استاندارد بود(شیمی3)
سلام دوستان امتحان بسیار آسون بود ولی من 19.5 میشم ! اون سوالی که گزینه درست رو انتخاب کنین من اصلا دیگه توجه نکردم یکی رو نوشتم و 2 تا رو ننوشتم 0.5 کم شد 1
سوال خیلی خوب بود و اگر در محاسبات از روی حواس پرتی اشتباه نکرده باشم، چیز دیگه ای به نظرم نمی آد که بلد نباشم.
ولی کلا مثل سال 88 بود و خیلی عالی بود. این یکی رو حال کردم واقعا.
حالا زبان داریم. من تو قسمت استرس زبان مشکل دارم. کسی نیست بتونه مختصر و مفید و کاربردی آموزش بده؟
کم کم که داره انرژیمون تموم می شه ، امتحانا هم داره تموم می شه. ولی چه انرژی بگیریم روز شنبه :8:
منم !!! ... ... 2 تا سوال رو ( یکیش همین ) + سوالی که تصعید بود !! .. اصلا شکل رو نگاه نکردم که فرایند چیه !!!نقل قول:
19 میشم !!! ... امتحان آسون بود ! ... ... !
سلام
امتحان استاندارد بود مثله سالهای قبل
ولی من اشنباه کردم
فکر کنم 19.25 میشم
پس چرا براي من سخت به نظر اومد؟؟؟نقل قول:
شايدم آسون بود.حالا جوابا بياد ميفهمم آسون بود يا نه:31:
من از ۱۰ نمره ۵ می دم. آسون بود. امیدوارترین به ۲۰ در این امتحان در بین امتحان های قبلی.
سلام
امتحان خوب بود فقط من هم بی دقتی کردم .
دوستان دو تا سوال بود من میگم مشکلشو شما بگین من درست می گم یا نه : (با توجه به متن کتاب)
گفته بود کدام یک تابع حالت است . T , DS , و یک چیز دیگه که یادم نمیاد .
من که چون کلا سوال اشتباه خوندم فکر کردم گفته فقط یک گزینه درسته نه گزینه ها
اما الان که متن کتاب رو نگاه می کنم 4 صفحه قبل از اینکه فصل 2 تموم بشه نوشته S (آنتروپی) تابع حالت است پس نمی تونم بگیم DS تابع حالته !!! درسته ؟
یکی دیگه هم ماله همین سوال . گفته بودم آنتالپی کدام منفی هست همواره . من نوشتم سوختن فقط اما بچه ها می گفتن میعان هم میشه .
اما مشکل اینه که اصلا آنتالپی استاندارد میعان تو کتاب نداریم یا حداقل تو کتاب نگفته که آنتالپی استاندارد واسه سایر تغییر حالت های فیزیک هم صدق می کنه و . .. پس سوال خارج کتاب میشه !!
هنوز جوابا که نیومده ببینیم چی هست جواب اصلی ممکنه هرچی این بالا گفتم چرندیاتی بیش نباشه (:31: ) اما حداقل یه نگاه به کتاب بندازید با توجه به متن کتاب یه کمی درست می گم !
ممنون :20:
dبچه ها خیلی سخت بود ، خیلی ، حل کردنیاش آب خوردن ولی حفظیا و مفهومیاش مضخرف بود .
اَه ! تا الان 17.5 تا 18 ، البته اگر سوال 14 - ب رو اشتباه ننوشته باشم ، یکی از دوستام که المپیادی گفت این چند سال پیش تو المپیاد اومده بود و جوابش میشه از آب خالص تبخیر و در آب و شکر میعان میشود یعنی سطح آب خالص پایین میاد و لاونیکی بالا میره : |
یه سوال اگر سوال آخر ب رو از روش کتاب که یعنی در نظر گرفتن یک واکنش به عنوان محدود کننده نریم و از تناسب بریم نمره کم میکنن ؟
خیلی سخت بود !
سوالاتی که کم شدم :
1- الف ( خریتم !) پ ( حماقتم !)
2- پ ( از تنبلیم !) 4- 2 تا نیم نمره که اکثرا کم شدن + Dg
6- ت ( نمیدونستم !)
دلتا S و T و q . اتفاقا چرا می تونیم بگیم دلتا S تابه حالت است. حالا جواب این چی می شد؟ من گفتم T و دلتا S.نقل قول:
گفته بود کدام یک تابع حالت است . T , DS , و یک چیز دیگه که یادم نمیاد .
جواب ۹۹ درصد سوختن هست.فکر کنم متن کتاب باید باشه.نقل قول:
یکی دیگه هم ماله همین سوال . گفته بودم آنتالپی کدام منفی هست همواره . من نوشتم سوختن فقط اما بچه ها می گفتن میعان هم میشه .
امتحانش اسون بود ولی همین سوال بالا که که behii گفت رو اشتباهی فکر کردم میگه یک گزینه درسته
در برگه تصحیح معمولا سال های قبل می نوشتند به تناسب نمره ندهید:(نقل قول:
یه سوال اگر سوال آخر ب رو از روش کتاب که یعنی در نظر گرفتن یک واکنش به عنوان محدود کننده نریم و از تناسب بریم نمره کم میکنن ؟
2 گزینه درست هست ، سوختن و میعان .نقل قول:
جواب ۹۹ درصد سوختن هست.فکر کنم متن کتاب باید باشه.
با این که ساده داده بودن، بازم حس می شد که رو جنبه های حفظی تاکیدشون زیادتر شده بود. مثلا همون بنزین. ولی از اونجا که این درس ، شیمیه ، اگه از اول سال چند دور خونده باشین، حتما می تونستید جواب بدین. مثلا اون فرایند خودبه خودی سامانه منزوی از حاشیه کتاب بود که البته می شد از رو فرمول انرژی آزاد گیبس هم بدست آورد.
راستی کسی پیدا نشد، استرس کلمات زبان انگلیسی رو خلاصه آموزش بده؟
سوالاش خوب بود به غیر از 14 قسمت ب
2 3 تا سوالش خارج کتاب بود...وقتی دیدمشون کپ کردم...ولی قربون بهمن بازرگان برم همه رو خونده بودم!
سوال 6 قسمت ت خارج کتاب بود...همین میعان خارج کتاب بود...اون شکله خارج کتاب بود
غیر استاندارد...اینا این سوالا رو میدن یعنی آقا بهت بیست نمیدیم خودتو نکش!
راستی چرا جدول تناوبی داده بودن؟؟؟(الکی برگه چاپ میکنن!)
یه قاعده ی کلی داره ، او.نم اینکه شما کلمه هارو قسمت قسمت کن یعنی هجی ! مثل اول دبستان ، هر قسمتی که طولانی تر باشه استرس اونجاست. البته قسمتایی که از er , or ,tion تشکیل میشن استرس نمیگیرن ، به جز یکی دو تا استثنا در بقیه موارد این قانون صدق میکنن . فقط حواست به yion باشه بعضی موقع استرس میگیره که تعدادش کمه و حفظ شدنیه .نقل قول:
نه این فرق داره این برای محدود کننده و ایناست ، یکی از بچه ها گفت یک سال راه حلشو نوشته بودن یا این یا اون . خدا کنه بده مگرنه ... :19:نقل قول:
در برگه تصحیح معمولا سال های قبل می نوشتند به تناسب نمره ندهید:(
آخه متن کتاب نوشته فقط S من می گم اگه بخوایم بگیم DS تابع حالت هست میشه اینجورینقل قول:
DS2-DS1 :31:
بعدیه رو بقیه میگن سوختن و میعان میشه !
اما بحث من اینه که اصلا چیزی به عنوان آنتالپی استاندارد میعان در کتاب نداریم پس خارج از کتاب حساب میشه دیگه .
شاید دانش آموز فکر کنه چون این آنتالپی تو کتاب نیست یعنی اصلا همچین آنتالپی استانداردی وجود نداره که بخود منفی باشه .
معلم ما که گفت نمره نداره . فقط میشه از اون تناسب تشخیص بدیم که کدوم هست محدود کننده هست با توجه به اون ماده ی فرضی رو اون حساب کنیم که کارمون راحت تر شهنقل قول:
اون سوال 14 ب سوال کنکور بود ! ... معلممون گفته بود !!! ... همون تفاوت سرعت تبخیر سطحی هست که باعث پایین اومدن سطح مایع چپی میشه ... نسبت به سمت راستی بیشتر پایین میاد !
* فرایند های تغییر فاز ( ذوب ، تبخیر ، تصعید ) گرماگیر و برعکسشون گرماده هستند !
* DS هم تابع حالت هست !
( این 2 مورد * دار رو منم فکر کردم یه دونست ننوشتم !!! )
آخه منو ببین چیو غلط نوشتم ! ... هنوز هم به خاطر این ... ! اعصابم به هم ریخته !!! ... 3 بار سوالای محاسباتی رو حل کردم 1 بارم این تشریحی ها رو نگاه نکردم ! :19:
درسته ظاهرا بعضی ها از خارج کتاب اومده. ولی این کتاب بهمن بازرگان همه چیز رو برات مثل روز روشن می کنه. از این رو فکر نمی کردم سوال خارج از کتاب اومده باشه.
منم نوشتم سوختن و میعان. درسته میعان نیست، ولی تبخیر که هست. چون تبخیر همواره مثبته عکسش که میعانه، همیشه منفیست.نقل قول:
بعدیه رو بقیه میگن سوختن و میعان میشه !
درسته. تو کتاب ندیدم T باشه. ولی خب می دونیم که دما چون با تغییر انرژی درونی متناسبه، و انرژی درونی تابع حالت است، پس دما هم تابع حالت است. البته دبیرمون گفته بود، کار و گرما تابع مسیر است و دما و آنتالپی و آنتروپی و کلا بقیه تابع حالتند.نقل قول:
آخه متن کتاب نوشته فقط S من می گم اگه بخوایم بگیم DS تابع حالت هست میشه اینجوری
منم !نقل قول:
آخه منو ببین چیو غلط نوشتم ! ... هنوز هم به خاطر این ... ! اعصابم به هم ریخته !!! ... 3 بار سوالای محاسباتی رو حل کردم 1 بارم این تشریحی ها رو نگاه نکردم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال 14 ب ، سوال المپیادم بوده که سطح سمت راست بالا میاد و چپ پایین میره ، طبیعیم هست چون فضای داخل بستست اشباع میشه و ...
البته شاید کلید چیز دیگه ای باشه منم نوشتم هر دو پایین میروند اما چپ بیشتر .
من خیلی دنبال قاعده و اینا گشتم.مشکلم حل نشدنقل قول:
من تو قسمت استرس زبان مشکل دارم. کسی نیست بتونه مختصر و مفید و کاربردی آموزش بده؟
فقط فقط فقط یه راه حل داره...اونم خودم کشف کردم:31:.باید با کلمات سیلاب اول و دوم برا خودت 2تا جمله بسازی انقد تکرار کنی ملکه ذهنت شه.البته اگه تستی بیاد یک سیلابم بلد باشی میتونی جواب بدی
لازم به تذکره که کلیه حقوق این شیوه مربوط به من میباشد :31:
سوال 1.5 نمره داره وباید 6 تا جواب بدیم.غیر ازین شما چی انتخاب میکنینقل قول:
اما الان که متن کتاب رو نگاه می کنم 4 صفحه قبل از اینکه فصل 2 تموم بشه نوشته S (آنتروپی) تابع حالت است پس نمی تونم بگیم DS تابع حالته !!! درسته ؟
برا محدود کننده 2تا راه داریمنقل قول:
نه این فرق داره این برای محدود کننده و ایناست ، یکی از بچه ها گفت یک سال راه حلشو نوشته بودن یا این یا اون . خدا کنه بده مگرنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلم ما که گفت نمره نداره . فقط میشه از اون تناسب تشخیص بدیم که کدوم هست محدود کننده هست با توجه به اون ماده ی فرضی رو اون حساب کنیم که کارمون راحت تر شه
یکی از یکی به یکی دیگه برسیم.یکی مولا رو تقسیم کنیم به ضریب موازنه شده .هردو تو نهایی قابله قبوله.من از هردو راه رفتم
آقایون قاعده به این ردیفی دادم که خانومام توش موندن بعد راه حل میدین ؟ :دی
یه قاعده ی کلی داره ، او.نم اینکه شما کلمه هارو قسمت قسمت کن یعنی هجی ! مثل اول دبستان ، هر قسمتی که طولانی تر باشه استرس اونجاست. البته قسمتایی که از er , or ,tion تشکیل میشن استرس نمیگیرن ، به جز یکی دو تا استثنا در بقیه موارد این قانون صدق میکنن . فقط حواست به yion باشه بعضی موقع استرس میگیره که تعدادش کمه و حفظ شدنی
روش جالبی بود ! ایول ، برای بعضیا که بد قلقه میچسبهنقل قول:
لازم به تذکره که کلیه حقوق این شیوه مربوط به من میباشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من اصلا بارم درس شیمی خوب نیست. رو مقدار عددی به دست اومده خیلی گیر می دن. اگه کسی ماشین حساب یادش رفته باشه، که فاتحش خوندس.نقل قول:
آخه منو ببین چیو غلط نوشتم ! ... هنوز هم به خاطر این ... ! اعصابم به هم ریخته !!! ... 3 بار سوالای محاسباتی رو حل کردم 1 بارم این تشریحی ها رو نگاه نکردم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگو؟؟؟؟ من می خواستم توضیح بدم که بعد که اشباع شد و اینا ولی گفتم اصلا تو کتاب در مورد اشباع نداشتیم که بخوام بنویسم و صرف نظر کردم. اگه بخاطر این نمره ازم کم بشه، خیلی حیفه. :18:نقل قول:
سوال 14 ب ، سوال المپیادم بوده که سطح سمت راست بالا میاد و چپ پایین میره ، طبیعیم هست چون فضای داخل بستست اشباع میشه و ...
---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
دوستان کم کم بد نیست، به فکر کنکور باشیم. برای همین یه تاپیک زدم که دوست دارم شما هم شرکت کنید. این تاپیک فقط تا قبل از آخرین مهلت ثبت نام کاربردیه.
موضوع : « گام اول » شرکت می کنید؟؟؟ - ویژه کنکوریای 90 !
لینک :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5042073
اقا ما این سوال 14 ب رو دست کم گرفتیم.اینکه قوس داره سقفش یه چیزی هست...نه؟
بعیید میدونمن سوال المپیاد رو این طراحا حل کنن ... :دی همون راه حل ما درستهنقل قول:
نگو؟؟؟؟ من می خواستم توضیح بدم که بعد که اشباع شد و اینا ولی گفتم اصلا تو کتاب در مورد اشباع نداشتیم که بخوام بنویسم و صرف نظر کردم. اگه بخاطر این نمره ازم کم بشه، خیلی حیفه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه فایل برای محاسبه معدل کل ، معدل کتبی ، ... کلا همه چی !! ... لطفا تستش کنید ! ... وقت نشد تست کنم ! ... اینم بگم که من با استفاده از کارنامه خودم این رو درست کردم ... اگر اشتباه بود لطفا اطلاع بدین !
تجربی ها و انسانی ها و ... هم واحد ها رو تغییر بدن !!! ... ( البته احتمالا مشکلی پیش میاد اگر تعداد درس ها برابر نباشه ... فقط همین جا بگین تا بررسی کنم !!!
اینم لینکا:
07
03کد:http://www.box.net/shared/h5m8yd0y85
کد:http://www.box.net/shared/pbry2vubsc
یعنی هنوز جواب اش مشخص نشد ؟ :31:نقل قول:
من هم از بچه ها که می پرسیدم هیچ کی قطعی جواب نمیداد !
امروز پنج شنبه هست احتمالا پاسخ نامه رو هم مثل هفته پیش دیرتر میذارن روی سایت ...
1- یک کلمه نمیتونه دو استرس داشته باشه.نقل قول:
2- فقط میتونیم مصوتها رو استرس کنیم، نه صامتها رو. بعبارتی استرس روی سیلابهایی هست که مصوتن نه سیلابهایی که صامتن.
قوانین اصلی استرس گذاری اینها هستن. سعی کن کلمه رو توی ذهنت تکرار کنی و استرس رو تعیین کنی.
این جدول تناوبی رو دادن کاغذ مصرف کنن؟
سوال 14 ب توی گاج بود چرا گیج بازی در آوردم نخوندم :13:
عالی بود. البته راهنمایی دوستان هم خیلی خوب بود ولی نمی دونم چرا کلید تشکر نبود ازشون تشکر کنم.نقل قول:
1- یک کلمه نمیتونه دو استرس داشته باشه.
2- فقط میتونیم مصوتها رو استرس کنیم، نه صامتها رو. بعبارتی استرس روی سیلابهایی هست که مصوتن نه سیلابهایی که صامتن.
قوانین اصلی استرس گذاری اینها هستن. سعی کن کلمه رو توی ذهنت تکرار کنی و استرس رو تعیین کنی.
پس کلا تمرین رو پیشنهاد می کنید + راههای پیشنهادی شما. خوبه. ممنون از همه
خيلي خيلي خوب بود.خيلي وقت گذاشتي.ممنوننقل قول:
اگر اين درست باشه من معل كلم ميشه 17.70
دستت درد نکنه هانی خانوم ، همش درست بود :46:
پاسخ:
کد:http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/138903nazari/890320Shimi3.doc
:D ... هانی پسره !!! .. هانیه دختر !!!نقل قول:
شما مطمئنی ؟ همش درسته ؟
اگر کسی مشکلی پیدا کرد لطفا همینجا بگه که درستش کنم !!!
اونی که من دانلود کردم مشکل داره ( پاسخ نامه شیمی ! ) برای شما هم اینطوریه ؟
:دی همش که نه توی معدل نهایی ( با احتساب ترم 1 و 2 ) مشکل داره ، چون ضریب امتحان نهایی 6 هست و ضریب ترم 1 ، 2 .نقل قول:
اگر کسی مشکلی پیدا کرد لطفا همینجا بگه که درستش کنم !!!
در کل امتحان نهایی مهم بود که خوب کار کردی ، در ضمن من به جی افم ( جی اف سابق !) اسمش حانیه ( با ح جیمی ) بود میگفتم هانی !اسم دختره کی گفته پسره ؟؟؟؟
داشتی سوال 14 رو ؟ برا من درست بود همش .نقل قول:
اونی که من دانلود کردم مشکل داره ( پاسخ نامه شیمی ! ) برای شما هم اینطوریه ؟
واااااااااااای خدای من
امروز یه اتفاقی افتاد که واقعا نزدیک بود سکته کنم
دوستم یه برگه بهم داد
اصلا نخوندمش ... حتی بازشم نکردم .... اما مراقب فهمید
اومد ازم گرفت ... شماره داوطلبی دوتامون رو یادداشت کرد رفت پیش مسئول حوزه
خلاصه ما رو کشوندن دفتر
به خدا اینا مسلمون نیستم
من قسم خدا و پیغمبر و قران رو می خوردم ... دوستم افتاده بود رو زمین داشت التماس می کرد اما عین خیالشون نبود
شانس آوردیم مدیرمون اومد
رفت گفت اینا بچه های خوب مدرسه مون هستن شما ببخشید و از این حرفا
چون خر مدیرمون همه جا می ره گفتن اوکی
اینقدر گریه کردم که دنده هام در گرفتن
کل خیابونی که حوزه مون توش بود فقط به من و دوستم نیگا می کردن
من خودم 20 می شدم
اون دوست خرم یهو برگه داد
من حتی هنوزم نمی دونم روش چی نوشته
چرا جدول تناوبی دادن؟ من یکعالمه فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که میخواستن بچه ها رو برای سوال اخر گیج کنن. اینهمه پول خرج یک نمره سوال؟ عجبا.
فقط برای سوال آخر نیست ... برای کل سوال هاست ... شاید بعضی ها نیاز به جدول داشته باشن !!! ...نقل قول:
+ نمیخواستن رسوم رو بشکنن ! ... سوالات شیمی باید بیشترین تعداد صفحه رو داشته باشه !!! ... :D