مشکل سرعت هم از خود ISP هست و هم از شرکت ارتباطات زیر ساخت که عامل همه خرابی نت ایران هستشنقل قول:
Printable View
مشکل سرعت هم از خود ISP هست و هم از شرکت ارتباطات زیر ساخت که عامل همه خرابی نت ایران هستشنقل قول:
این نوع کانکشن ها شما رو به سرور های خودشون وصل میکنن و از مسیر کوتاه تر و بهتری شمارو به مقصد (سرور مورد نطر) هدایت میکنن !! برای همین پینگ نهایی شما خیلی بهتر میشه و مناسب برای گیم آنلاینه :n26:نقل قول:
پست اول گفته SNR باید بالای 12 باشه، روی 6.7 هستکد:
Downstream
Upstream
Rate (Kbps):
4096 kbps
508 kbps
SNR Margin (dB):
6.7
27.1
Attenuation (dB):
43.9
27.3
Output Power (dBm):
19.2
11.3
Super Frames:
41423
41431
RS Correctable Errors:
36752
0
RS Uncorrectable Errors:
0
0
HEC Errors:
0
0
Total Cells:
103973
21577
Data Cells:
103975
21577
Bit Errors:
0
0
Line Attenuation باید زیر 50 باشه. 43.9 هست
rate هم 4096 هست
SNR Margin (dB) چند دقیقه پیش مقدارش بالاتر بود
سلام
دوستان سوالات نویز رو در تاپیک زیر بپرسید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خط من چطوره؟
عدد Attenuation باید چند باشه؟ مال من خیلی بالاست ظاهرا....
برای شما نرمال هستشنقل قول:
عدد 25 رنج نرمال هستش
سلام خسته نباشید و ممنون از راهنمایی هاتون
اینترنت همش قطع و وصل میشه سرعتمم که داغونه
یه اسپلیتر نو هم گرفتم
کابل تلفن هم نرسیده به خونه میانه راه یه جا قطع شده که زنگ زدم امدن وصله زدن که کلی کنجار رفتم گفت کابل رو عوض نمیکنن ایا مخابرات باید بیاد کابل رو عوض کنه؟؟؟ همین جا هم کابل تلفن کنار کابل برق رد شده
یه بارم اون جایی که ازش کابلا تلفن رو میکشن (فک کنم پست میگن بهش ) رو دزدین که امدن مثلا درستش کردند وصله پینه کردن رفتن
نظرتون چیه با توجه به مشخصات زیر و مشکلات بالا و ممکنه راهماییم کنید سرعتم بهتر بشه
در سایت v-tech.ir می توانید مطالبی در این مورد بخوانید.
و در ضمن این مشخصات خطی که آخر گذاشتید نشان دهنده مشکلات زیادی روی خط ADSL تان است. خط شما CV دارد یعنی نویزهایی که مشکلتان را سیستم تصحیح خطا اتوماتیک نمی تواند حل کند. کاهش سرعت خطتان از 12 مگ به مقادیر کمتر می تواند تا حدودی مشکلتان بهتر کند. ولی اگر سرویس دهنده تان امکان آنالیز خط را دارد درخواست کنید رسیدگی بیشتری برایتان انجام شود.
اگر بخواهید مخابرات خط را تعویض کند، در واقع خط شما را روی یک زوج سیم دیگر منتقل می کند نه اینکه یک کابل جدید بکشد. البته تا جایی که می دانم اگر آشنای درست و حسابی نداشته باشید اینکار را انجام نمی دهند. این موضوع برای کابل از مرکز تا پست است. از پست هم جداگانه باید روی کابل کار شود. متاسفانه فکر میکنم مشکل اصلی شما کابل است و راه حل اصلی هم رفع مشکل آن. ولی کاهش سرعت راه دوم است.
-----------------------------------
عدد attenuation شما پایین است و نزدیک مرکز هستید.نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر لینک زیر را مطالعه کنید.
-------------------------------
دوستان عزیز این وضعیت خط من هست
2مگ نامحدود مخابرات/ فردا سرویسم تموم میشه.
سرعت دانلودم بین 180 تا 230 متغیره
توی یک ماه 295 گیگ دانلود کردم.
به نظرتون همین رو تمدید کنم؟ خط مشکلی نداره؟ یا 1 مگ بگیرم!؟
وضعیت خط شما خیلی خوبهنقل قول:
crc هم که زده 0! یعنی هیچ خطایی در برقراری اتصال با مخابرات نداربد
کلا همچین خط با کیفیتی اونم از مخابرات بشدت تعجب آوره!!!
شما با همین فرمون برو جلو داداش:n02:
مرسی. البته اینو هم بگم. با مخابرات 400 متر بیشتر فاصله نداریم :Dنقل قول:
ولی در کل احساس میکنم راضی کننده نیست
آخه دوستم 1 مگ محدود داره اون هم سرعتش اندازه منه.
میخوام ببینم اگه 1 مگ نامحدود بگیرم با اینی که الان دارم (2مگ نامحدود) سرعتش یکیه!؟ اگه یکیه که مرضم چیه پول زیادی بدم :D
سلامنقل قول:
شما از مخابرات اگه 600 مگ هم بگیرید باز سرعت 256هست .بهترین حالت تو مخابرات همون 256 هست، بالاتر پول بیشتر و یدک اسم سرعت بالاتر هست (البته فعلا) تو اینترنت مخارات چندین دست لباس پاره پوره کردم:D
Tapatalk
سلام من اون دستور netstat -f -b 5 رو اجرا میکنم این خطا رو میده.منظورش چیه؟چی رو باید ارتقا بدم
در ضمن تو مودم من همه ی اون پارامترا رو صفر زده این یعنی چی؟ممنون
داداش من سرویس 256 که میگیرم 30k بیشتر دانلود ندارم.نقل قول:
ولی الان با 2048 حدودا 200 تا 230 دانلود دارم.
حالا میخوام ببینم یک مگ دوستم که محدود هست و اندازه سرویس من دانلود داره رو اگه بگیرم من هم همین سرعت رو دارم؟ باتوجه به اینکه من نامحدودش رو میگیرم
من دومگ هم داشتم یک مگ هم داشتم 512 و وونقل قول:
سرعت تو نامحدود طبقات مختلف فرق میکنه ولی تو محدود. 256 با 2 مگ هیچ فرقی نداره.
بله من یک مگ داشتم سرعتم 130 بود دومگ 230-250 بود فرق داشت.(نامحدود)
Tapatalk
همونه پس انقد کیفیت خطت بالاست، خوابیدی روی مخابرات :n02:نقل قول:
دوستت 1مگ محدود داره! اینکه معلومه سرویس های محدود پهنای باندشون بیشتر بسته میشه
ولی شما که نامحدود داری پهنای واقعی رو می گیری
حالا لذت نامحدود بودن رو میخوای به پول ببخشی و 1مگ محدود بگیری خود دانی
دوستان من یه مشکلی دارم. یکی از دوستام اینترنت یه ساله با مودم رایگان مخابرات گرفته ولی یه خورده مشکل داره. مشکل اینجاست که وقتی پنگ میکنم تایمش یه خورده زیاده (در حد 3-4 میلی). ولی با مودم خودم و همون خط تلفن این تایم به 50 هم نمیرسه. time out هاش هم بیشتر از مودم خودمه.
این مودم: ZyXEL del 1201
مودم خودم: dlink 2520u
من 1 مگ محدود دارم سرعتش حدود 200 تا 230 میره.نقل قول:
قبلا 128 نامحدود داشتم که سرعتش با محدود یکی بود. از من میشنوی مخابرات رو بیخیال شو برو پی یه isp دیگه.
آخه ISP های دیگه تو شهرمون زیاد جالب نیستن و نامحدود ندارن به این قیمت...نقل قول:
الان دوستانی که 2 مگ نامحدود و 1 مگ نامحدود دارن میتونم بپرسم سرعت دانلودشون چنده؟
یکساله از مخابرات اشتراک یه مگ دارم اکثرا 24 ساعته SNR رم 18 تا 20 بود و مشکلی نداشتم ولی یک هفته ست SNR رم شده 5 !!!! خود بخود پایین اومده مطمئنم مشکل داخلی ندارم چون مودم رو دم پست توو خیابونم تست کردم همینه به 2020 زنگ زدم ارجاع دادن مرکز مخابرات اوناااا هم میگن همه چی اوکیه خطتت مشکلی نداره اگه نمیخوای بیا درخواست بده جمعش کنیم !!!!!! خلاصه اوضاعی شده
فاصله ما تا مرکز مخابراتی حدودا 4 کیلومتره میگه فاصله زیاده میگم پس توو این یکساله فاصله کمتر بوده ؟ چرا اون موقع خووب بود؟ قبلا هم ATTENTION 60 بود مشکلی نداشتم الان 60 هست ولی SNR رم اومده روو 5 همش چراغم میره میاد سرعتم داغونه
هنوز فیبرنوری نشده محلمون میگه بزار امسال قراره فیبرنوری بیاریم اون موقع درخواست بده وصل کنیم
سلام اینجا واسه من اتفاقاتی افتاده عجیوووووو غریب این عکسا رو یه چک کنید اگه شما به نتیجه ای رسیدید به من هم خبر بدید ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل : time out زیاد
سرویس : 256 5 گیگ مخابرات خوزستان
سلام خسته نباشید میدونم خیلی وقته که این تاپیک راه افتاده و سولات خیلی زیادی پرسیده شده ولی خب اگه از اساتید کسی به طور خیلی اتفاقی به این تاپیک سر زده و مطلب منو دیده لطفا در مورد وضعیت اینترنت من هم نظر خودشو بگه
من حدد دو ماه سرعت 1 مگ از شرکت پیشگامان میگرفتم ولی سرعت دانلودم از 60 کیلو بایت بیشتر نمی شد (یعنی همون 512) الان هم مجبور شدم دیگه همون سرعت 512 بگیرم ولی باز دیدم که سرعت دانلودم از 24کیلو بایت بیشتر نمیشه(یعنی همون 256)...یعنی همیشه نصف سرعتم دانلود میکردم که تو سایت پیشگامان رفتم و شکایت کردم و دیدم فرداش سرعت دانلودم شد بین 55 تا تقریبا 60 یعنی درست شد.....میخواستم ببینم ایا خط من کشش سرعت 1 مگ رو نداره ...اینو هم بگم من دو بار تغییر شرکت دادم اول پیشگامان بودم بعد تغییر دادم به مخابرات از دوباره تغییر دادم به پیشگامان.....در اولین تجربه کار با پیشگامان سرعتم دانلودم بعضی وقتا به 150 کیلو بیت هم میرسد با ترافیک 512 ولی الان دیگه نه....میگنقدرت خط کمه..لطفا راهنماییم کنید...عکس تنظیمات رو هم
میفرستم ......ولی اگه امکان داره تست با pingtest.net و speedtest.netرو هم بهم بگید جدیدا فرق کرده انگار
<a href=" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] src=" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="06899270146721403100.png" title="06899270146721403100.png" /></a>
اینم عکسی که از تنظیماتم گرفتم
سلام اساتید محترم لطفا رو مشخصات مودم منم نظرتون رو بگید خیلی ممنون میشم لنکه عکسش همین خط بعدیه
سلامنقل قول:
دوست عزیز کیفیت خط تون معمولی نصب نه بد و نه خیلی هم خوب. SNR دانلود تون مقدارش خوبه ولی Attenuation خوبی ندارید که احتمالا فاصلتون تا مرکز مخابراتی زیاد هست.
SNR آپلودتون هم خیلی کم هست که باید خط رو بررسی کنید.
موفق باشید.
حذف شه ......
من 5 مگ گرفتم ولی سرعت دانلودش 230 هست.
توی تنظیمات مودم هم که نگاه میکنم Downstream Speed: 2048 kbps
یعنی خطم رو 2 مگ بستن ؟
snr هم 38 هست.
آره رو 2 مگ بستننقل قول:
دوستان سلام میشه اینم آنالیز کنین وضعش چه جوریه رو چند بستن ؟ اپلود پایین نیست؟در کل خوبه یا نه ؟
دوستان و اساتید گرامی وضعیت خط من اینه :
سوالی که داشتم اینه که وقتی داون استریم روی تقریبا 10 مگابیت در ثانیه بسته شده و attainable rate مقدار 12 مگابیت در ثانیه هستش، اگر از اکانتینگ محدودیت اعمال نشه آیا سرعت دانلود من در حد 10 مگابیت در ثانیه خواهد بود ؟ قاعدتاً باید همینطور باشه در حالی که سرعت دانلودم در حد 3.5 مگابیت در ثانیه هست و وقتی با پشتیبانی تماس میگیرم ادعا میکنن که خططتون بیشتر از 4 رو نمیکشه، در حالی که وقتی داون استریم روی 10 بسته شده و SNR در حد قابل قبول هست و هیچ قطعی هم ندارم آیا سرعت دانلود 3.5 با وجود داون استریم 10 به کیفیت خط ام مربوطه یا اینکه محدود شده و میتونن افرایشش بدن؟
راستی سرویس ADSL مخابرات هست
متشکرم
سلام دوستان،
من امروز عضو شدم. ظاهرا انجمن مدتيه غير فعاله،اميدوارم كسي براي راهنماييم باشه. من حدود يك ماه پيش از مخابرات اروميه اينترنت گرفتم، دو روز اول سرعتم 1 mbps بود و اون دو روز كاملا راضي بودم. ولي بعدا به خاطر طرح ماه رمضان سرويسم را ٢ mbps كردم و پيش پرداخت يك ساله كردم. ولي از اون موقع سرعت و كيفيت اينترتم شديدا نوسان داره. گاها سرعتش خيلي عالي ميشه. گاها در حدي ميشه كه حتي صفحه هم باز نميكنه. و چراغ اينترنت مودم قرمز ميشه. البته لازمه بگم چراغ ADSL مودم بعد از روشن كردن روشن فورا سبز رنگ ميشه و ثابت ميمونه ( مودم بدون اسپليتر به پريز وصله و دو تا گوشي ديگه با اسپليتر وصل هستند ولي مشكلاتي مثل قطعي اينترنت موقع زنگ زدن تلفن نداريم) ع چند بار اعلام خرابي كردم، بررسي كردن و نتيجه را پايين بودن سرعت به خاطر بعد مسافت اعلام كردن. ( فاصله تا مركز مخابراتي حدودا 5 كيلومتره) . اپراتور مخابرات گفت كه كابل هاي ما مسي هستش و بعد مسافت راه حل خاصي نداره ولي گفت كه گاها كم كردن سرعت (تغيير پهناي باند) جواب ميده. روزهايي كه سرعت پايينه تقريبا روزي يكبار با ٢٠٢٠ تماس ميگيرم تا پورتمون را ريست كنه، نميدونم معني اين كار عيني چي ولي بعد ريست سرعت تا مدتي بهتر ميشه. از اونجايي كه تنها شركتي كه فعلا به منطقه ما خدمات ADSL ميده شركت مخابراته، مجبورم راهي براي حل مشكلم پيدا كنم ( قبلا از وايمكس مبيننت استفاده ميكردم، ولي در مقايسه با ADsL خيلي گرونه و حجمي كه ميده خيلي كمه). از صفحه تنظيمات مودم اطلاعات downstream و upstream اينطوريه:Downstreamظمنا همين الان از سايت isqt.fci.co.ir تست سرعت گرفتم
Relative Capacity Occupation. 100%
Noise Margin Downstream: 2.6 dB
Output Power Upstream: 12.2 dbm
Attenuation downstream: 69.3 dB
Upstream:
Relative Capacity Occupation 100%
Noise Margin Upstream 10.1 dB
Output Power Downstream: 14 dbm
Attenuation Upstream: 50.3 dB
---------------------------------------
مارك مودم وايرلس : Del1202T10B/W - Zyxel
تاخير : 49 ms
نوسانات تاخير: 1 ms
سرعت دانلود: 0.42 mbps
سرعت آپلود: 0.42 mbps
در مورد چند تا موضوع راهنمايي كنيد ممنون ميشم. با توجه به مشخصات بالا حداقل سرعتي كه بايد از ISP بگيرم چقدره؟ اگه من مشكل بعد مسافت دارم، چرا گاها سرعتم نرمال ميشه؟ بعد مسافت راه حل خاصي داره؟ اگه سرعتمو به ١ مگ بر گردونم مشكلم حل ميشه؟
ضمنا روزهايي كه سرعت پايين ميشه، راه حلهايي مثل جدا كردن كليه گوشي ها از پريز و حتي از مودم ديگه هم استفاده كردم ولي كارساز نبود.
شما سرعت دانلودت چنده؟ والا من با ۱ مگ ۲۳۰ کیلو بر ثانیه دانلود میکنم. البته شبها چون رایگانه بعضی مواقع کمتر میشه. کمپین تابستانه هم سرعت رو کم کردن به نظرم.نقل قول:
Sent from my XPERIA ZR
Noise Margin Downstream: 2.6 dB یا همون SNRنقل قول:
SNR : مقادیر زیر 6 خیلی افتضاخ هستند ، زیر 6 با قطعی های زیادی مواجه خواهید شد.
Attenuation downstream: 69.3 dB
این مقدار بستگی داره به فاصله شما از مرکز مخابراتی که مقدار 69 هم خیلی بده و این عدد هرچقدر کمتر باشه بهتره
تنها راهکاری که برای شما وجود داره اینه که مودمتون رو به سیم ورودی منزل نصب کنید و اگر اون مقادیر بهتر شدند از سیم کشی مستقیم استفاده کنید یا سیم کشی منزل رو بهبود بدید، اگر مقادیر هیچ تفاوتی نکردند با 2020 تماس بگیرید و درخواست کنید downstream تون رو کاهش بدن یعنی سرعت اینترنتتون رو کم کنند چون هر چقدر کمتر باشه اون SNR و Attenuation وضعیت بهتری پیدا میکنند.
مودم و تلفن ها رو همه رو با اسپلیتر وصل کنید، کیفیت اسپلیتر ها هم متفاوت هستند مقدار SNR رو با اسپلیتر های مختلف کنترل کنید.
در کل تا زمانی که SNR شما که فعلا 2.6 هست به مقادیر بیشتر از 6 نرسه اتصالتون زود زود قطع میشه.
علت کاهش یهویی snr چی می تونه باشه از 28 به 6؟! نه تغییری در سیم کشی و اتصالات شده نه قطعی نه ...
دوستان یه سوال چرا تجهیزات مخابرات نمیتونه توی اصفهان روی dlc بالاتر از 220 کیلوبایت سرعت بده در صورتی که میشه روی خطوط فیبر نوری ما (با توجه به محاسباتی که من انجام دادم)20 مگابیت سرعت داد؟:n13:
روی خط من 220 کیلوبایت بیشتر نمیتونن سرعت بدن ولی روی خطوط مسی تا 10 مگابیت الان دارن سرعت میدن:n22:
با سلام خدمت شما عزیزان
مطالب کاربردی بود ممنون
سلام.دوستان این اطلاعات مودم منه.قطعی ندارم. snr چطوره؟ Attenuation چطوره؟ خطم نویزش بالاس؟؟؟
Downstream Upstream
Line Coding(Trellis): On On
SNR Margin (0.1 dB): 74 140
Attenuation (0.1 dB): 425 262
Output Power (0.1 dBm): 184 123
Attainable Rate (Kbps): 10,612 1,212]
این مشخصات منه
میشه راهنمایی کنید ؟
سرعت دانلودم چند روزه خیلی اومده پایین
درود.
سرعت من دو هفته ایی اومده پایین نمایندگی مخابرات میگفت سرعت کل ایران اومده پایین و از حرفهای مفت:
ولی هنوز که هنوز سرعت دانلودم خیلی خیلی پایینه اینترنت با سرعت 2 مگابایت گرفتم فقط هفته ی اول خوب بود تا 300 کیلو بایت در ثانیه دانلود میکردم ولی بعدش سرعت دانلود افتضاح شد.
طرح رایگان شبانه با سرعت 40 کیلو بایت دانلود میکنم واقعا افتضاح شده.
اینا هم اطلاعات مودم منه.
SNR Margin : 33.7
Line Attenuation : 12.4
دلیلش چی میتونه باشه.