نقل قول:
ازاد تقریبا 13 شهریور
سراسری 17 شهریور
این امار مال پارسال بوده ...
Printable View
نقل قول:
ازاد تقریبا 13 شهریور
سراسری 17 شهریور
این امار مال پارسال بوده ...
آخر نفهمیدیم آزاد سیزدهم اعلام نتایجشه یا بیستم؟
جاسبی گفته 20 شهریورنقل قول:
نقل قول:
اگر طبق پارسال بخواهند اعلام کنند همون حدود سیزدهم.
البته باید دید نتایج کارشناسی ارشد رو کی اعلام میکنن.
بعهد از کارشناسی ارشد ها کنکور سراسری رو میزنن
اعلام نتايج آزمون سراسري دانشگاه آزاد اسلامي تا 20 شهريورماهنقل قول:
گروه آزمون و سنجش : رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي از اعلام نتايج كنكور 90 دانشگاه آزاد تا 20 شهريورماه خبر داد.
به گزارش فارس، دکتر عبدالله سجادي جاغرق رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد با بيان اينكه نتايج كنكور 90 دانشگاه آزاد تا 20 شهريورماه اعلام ميشود، گفت: 660 هزار داوطلب در آزمون غيرپزشكي، 214 هزار و 975 داوطلب در گروه پزشكي و با احتساب 142 هزار داوطلب كارداني پيوسته بيش از يك ميليون داوطلب در آزمونهاي دانشگاه آزاد شركت كردهاند.
وي با بيان اينكه در كنكور غيرپزشكي به غير از رشته فني مهندسي كه درصد شركتكنندگان مرد بيشتر از شركت كنندگان خانم است، افزود: در بقيه آزمونها تعداد شركتكنندگان خانم بالاتر از شركتكنندگان آقا است.
دکتر سجادي جاغرق با اشاره به وجود 8 هزار و 67 رشته محل در آزمون سراسري غيرپزشكي دانشگاه آزاد، گفت: آزمون غيرپزشكي دانشگاه آزاد در 236 حوزه امتحاني داخل كشور برگزار ميشود.
وي افزود: معماري با 28 هزار داوطلب خانم و حقوق با 24 هزار داوطلب خانم محبوبترين رشته خانمها و مهندسي عمران با 43 هزار داوطلب آقا و مهندسي مكانيك با 29 هزار داوطلب آقا محبوبترين رشتههاي آقايان در كنكور 90 دانشگاه آزاد هستند.
رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد با بيان اينكه رشتههاي دانشگاه آزاد نسبت به سال قبل 15 درصد افزايش دارد، گفت: در گروه رياضي، فني و مهندسي بيشترين داوطلب با حدود 333 هزار داوطلب وجود دارد.
وي درباره آمار پذيرش دانشجو در كنكور امسال اين دانشگاه گفت: 350 تا 400 هزار داوطلب به طور قطع در كنكور سراسري غيرپزشكي دانشگاه آزاد پذيرش ميشوند.
من یه سوالی دارم؟ ایا کنکور زبان تخصصی دانشگاه ازاد مانند دانشگاه سراسریه؟ یعنی 4تا درس عمومی "معارف" ادبیات" عربی" زبان عمومی" و زبان تخصصی؟ یا نه دانشگاه ازاد فرق داره؟
همونه هیچ فرقی نداره.نقل قول:
خیر فرق داره ازاد فقط 4 درس عمومی از شما ازمون می گیرن ولی سراسری 4 درس عمومی + 1 زبان تخصصینقل قول:
میدونید من مدرک کارشناسی دارم ولی میخوام برم زبان انگلیسی بخونم و علاقه ایی به خوندن درسهای عمومی ندارم و تکیه ام فقط بر همون زبان انگلیسی هست من فکر میکردم که برم کنکور ازاد امتحان بدم سوالای تخصصی زبان رو بزنم ولی اگر فقط 4درس عمومی باشه که من نمی تونم شرکت کنم:41::41::41:نقل قول:
نقل قول:
تاثیر دروس عمومی در دانشگاه ازاد بیشتر هستش.
اگرزبان تخصصی تون خوب هست .معمولا کم میتونند زبان تخصصی بالا بزنند.توی سراری میتونید نتیجیه بگیرید.
ولی اگر بخواهید بقیه دروس را رها کنید نتیجه دلخواه را نمیتوناید بگیرید.
من وقتی سوم بودم برعکس همه بچه های کلاسمون با اینکه تو رشته خودم خوب بودم رفتم زبان امتحان دادم هیچی هم واسش نخوندم راحت مترجمی تهرانو اوردم.نقل قول:
می دونم خوندن عمومی ها سخته ولی اگه دینی و فارسی هم کنارش بخونی 100 درصد می گم قبولی چون عربی موقعی برات خیلی تاثیر داره که نتونی زبان عمومی رو خوب بزنی!
پس خودتو اذیت نکن می تونی راحت بیاریش!
مترجمی زبان زنجان روزانه
آزاد کرج برم یا اینو؟!:40:
سلام صبح بخیر
من مترجمی علامه روزانه رو آوردم ...
بچه ها اعلام کنید کجا قبول شدید؟؟؟!!!
میگما حالا ترم 2 هست یا یک تو کارنامه که چیزی ننوشته!!!
من جات باشم همین کرج رو میرم ولی اگه با شهرستان رفتن مشکلی نداری خوب زنجانم بد نیستش.نقل قول:
------
من چون زبانو بعد رشته های خودم زده بودم بهش نرسید که قبول بشم.حسابداری تهران قبولیدم!:20:نقل قول:
نقل قول:
کد رشته قبولیتون را توی دفتر چه ببینید بهمن هست یا مهر ؟
من بودم کرج رو میرفتم، به خصوص اینکه ظاهراً شما خودتون ساکن کرج هم هستید ...نقل قول:
آزاد کرج بهترین دانشگاه آزاد کشوره ... (اگه جاش با علوم تحقیقات عوض نشده باشه باز)
شک نکنید سطح علمیش در حد روزانه هست ...
با توجه به نزدیکی مسیر و عدم نیاز به خوابگاه و ... آزاد انتخاب بهتریه ...
حالا اگه دوست دارید مستقل باشید یا زنجان از نظر هزینهای براتون مناسبتره، روزانه هم میتونید برید
اما پدر یکی از دوستانم استاد دانشگاه زنجان بود، میگفت کادر علمی زبان دانشگاه زنجان از بدترینها در کشور هستن !! (کاملاً حقیقت داره این موضوع) ...
فکر کنید هیأت علمیش یه دونه دکترا داره، بقیه فوق لیسانسن و استاداش هم اکثراً از پیام نور و ... میان ...
کلاً خیلی بد شنیدم از زبان این شهر ... به خصوص مترجمی ...
تبریک میگم رفیق ...نقل قول:
خیلی دوست داشتم علامه قبول شم ... حیف شد پارسال نشستم عمومی بخونم :(
مبارک باشه دادا :40:نقل قول:
خوشحال شدم برات ... واسه اینکه جا و رشتهای که دوست داشتی قبول شدی :10:
کسی فردوسی قبول نشد؟:d
اراک نبود؟ :) اراک یه نفر. اراک. :)
شما فرانسه رفتی دیگه؟ درسته؟نقل قول:
سلام صبح بخیر
من مترجمی علامه روزانه رو آوردم ...
نه انگلیسینقل قول:
سلام
آموزش زبان انگلیسی دانشگاه بجنورد روزانه
کسی اطلاعاتی راجع به دانشگاه داره؟ از سایتش که نتونستم چیزی بفهمم
ممنون از توضیحاتنقل قول:
بله خودم کرج هستم
همین آزاد رو میرم :20:
سلام
منم ادبیات انگلیسی علامه قبول شدم:20: ... اول همه ی فرانسه ها (ادبی ) رو زده بودم ولی قبول نشدم:41:
سلام دوستان برای قبولی مترجمی تو شهری مثل ارومیه
منطقه 2 باید چند شی ؟
قبول شدن تهران چی ؟
با اين درصد ها ميتوني به راحتي قبول شي :نقل قول:
عربي 20
ادبيات 20
ديني 60
زبان انگليسي عمومي 70
زبان تخصصي 50
منطقه ي 1 رتبتون اگه 4000 بشه ميتونيد اروميه قبول شيد.
خیلی ممنون ولی من منتطه 2هستم بندرعباس
تهران چی ؟
یکم توضیح میدین لطفا ؟
برای اینکه تهران قبول بشی کافیه همه درصدات عمومی و اختصاصی بالای 50 باشه ...
عربی هم تاثیر خوبی در رتبه داره
منم همین سوالو دارمنقل قول:
و اینکه اصلا چرا رشته آموزش زبان از مترجمی بهتره؟:31:
نتایج کنکور زبان دانشگاه ازاد کی می یاد؟؟؟
یکی از بچه ها گفت ازاد کرج قبول شده تو چند پست قبل مگه نتایج اومده!!!!!؟؟؟؟؟؟
خیلی وفته اومده دوست عزیز شما برو سایت و نتایج رو ببین.نقل قول:
کدوم سایت؟؟ من رفتم sanjesh.org فقط دولتی و ... رو زده بود دانشگاه ازاد ناپیوسته رو پیدا نکردمنقل قول:
هم کارشناسی ناپیوسته ازاد رو نزده..کد:http://www.azmoon.com/
بچه ها جواب بدید دیگه! کجا و کی نتایج رو دادن ؟؟ سرکاریه نکنه! من امروز دو ساعت تو نت چرخیدم واقعا نمی دونم چی بگم !نقل قول:
لطفا دیگه اطلاعات غلط ندید و وقت مردم رو نگیرید اگه وقت خودتون بی ارزشه!
کارشناسی ناپیوسته ازاد هنوز اعلام نتایج نشده
teaching دیگه اشباع شده ولی برا مترجم خوب همیشه کار هستنقل قول:
دانشگاه بجنورد هم سال اولشه این رشته رو میگیره من بودم نمیرفتم
نقل قول:نقل قول:سایت سنجش مربوط به دانشگاه ازاد نیستش که.نقل قول:
شما تو سوالتون گفته بودید کنکور زبان نگفتید ناپیوسته.
سلام به همه عزیزان :20:
من سوالی دارم که جوابش خیلی حیاتیه !
من پشت کنکوری هستم و یک سال کنکور دادم و قبول نشدم (درس نخوندم به دلیل علاقه ای که به رشتم ندارم :41: رشتم ریاضیه )
و خلاصه امسال ساله دومیه که میخوام کنکور بدم و در صورت قبول نشدن مجبورم برم سربازی :27:
آشنایان منو راهنمایی کردند و گفتند میتونی امسال کنکور زبان بدی
من که رشتم ریاضیه میتونم تو کنکور سراسری زبان شرکت کنم ؟ من غیر حضوری نوشتم . زبان پیش دانشگاهی جدا داره ؟ یعنی حتما باید پیش دانشگاهی مخصوص زبان رو بگذرونم ؟ امکانش هست ؟
میشه در مورد درسهاش توضیح بدید . بمن گفتند کتاب های عمومی هست مثل ادبیات و انگلیسی و دینی ...
بعد از اینکه کنکور قبول شدم چه رشته هایی دانشگاه میتونم برم ؟
بعد بنظرتون آزاد هم شرکت کنم ؟ (من امسال اصلا آزاد ثبت نام نکرده بودم و فقط سراسری دادم)
جواب شما اهمیت داره . میخوام همتون نظر بدید تا به نتیجه درست برسم :11:
بله شما می تونی کنکور زبان شرکت کنی.فقط برای ازاد می تونی خود زبان رو شرکت کنی و برای سراسری میتونی هم زبان کنکور بدی هم ریاضی.نه زبان پیش دانشگاهی جدا نداره ولی یه سری جاها به صورت ویژه برای زبانی ها کار می کنن مثل خیلی از موسسه ها تو تهران.شما با هر پیش دانشگاهی می تونی شرکت کنی.امکانش هم هست.برای ازاد باید فقط همون عمومی ها (فارسی . دینی . عربی .زبان )رو بخونید+یه سری سوالای ازاد که الگوشو یاد بگیری.برای سراسری غیر از دروس عمومی زبان تخصصی هم ازتون امتحان می گیرن که ستجش خودش گفته منابعش ایناست:/head wayNew Bridging The Gap /504 /essensial grammer و .... اینا رو خودشون تو تلویزیون من شنیدم گفتن.اما اصلشو بخوای:کتابای دکتر شهاب اناری برای کنکور تخصصی زبان هستش که اگه اینو بخونی اونارم در کنارش 100 در 100 زبانتو خوب می زنی.اما حواست باشه تمامه توانتو رو زبان نزار فارسی هم تاثیر زیادی تو قبولیت داره.اگه خوب بخونی ازادو قبولی اگه عالی بخونی سراسری هم قبولی.ازاد زبانو خوب بزنی 100 % قبولی من ازمایشیمو زبان شرکت کردم به خاطر بالا زدن زبانم راحت قبول شدم مترجمی تهرانو ولی سراسری یکم فرق داره درسای دیگه هم مهمه ولی این نظر منه شاید کسی مخالف باشه با این ولی 100 زدن زبان عمومی سراسری مثل اب خوردن ولی ازاد یکمی باید روش کارشو بلد باشی چون از کتاب نیستش یه جورایی.نقل قول:
موفق باشی
خیلی ممنون :40::11:نقل قول:
من از صحبتاتون فهمیدم باید در هر صورت درسایی پیش دانشگاهی ریاضی رو بخونم . درسته ؟
یه چیزی میگم نخندید ولی من پارسال درسای دیفرانسیل و و فیزیک و هندسه که درسای پیش دانشگاهی هست رو نخوندم امتحان هم ندادم :41: یعنی کنکور رو فقط شرکت کردم در هر صورت قبول نمیشدم چون همه درسای پیش رو قبول نشدم
برای کنکور آزاد زبان حتما باید این درسا رو امتحان بدم ؟
عجب بدبختی شده :18: نگید تنبلی نخوندی علاقه نداشتم بیخودی رفتم ریاضی همش تقصیر پدرمه که میگفت ریاضی بخون قبول شدن راحت تره بعد دانشگاه برو هر رشته ای که دوست داری !
باید تا شهریور سال دیگه درسای پیشی که پاس نکردی رو پاس کنی.به نظرم حتما ازاد رو شرکت کن.سراسری هم هم زبان رو شرکت کن هم ریاضی که شانست بیشتر باشه برای قبولی که حتما یه چیزی قبول بشی کارت به سربازی نکشه.نقل قول:
مرسی :46:نقل قول:
پس در هر صورت باید درسای اختصاصی رشته ریاضی رو پاس کنم
اگه مثلا جوری بود که میشد درسای عمومی + درسای عمومی پیش دانشگاهی خیلی بهتر میشد اگه میشد مثلا دیفرانسیل و فیزیک رو امتحان ندم :19:
نمیشه من الان انسانی بشم فقط عمومی ها باشه :31: