دوست عزیز بازی برگشت که تو خونه ی بارسا بود اونجا خسته نبودن که بازی رفت خسته بودن که آنالیز کزده بودن تیم رو!!!!:31:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز بازی برگشت که تو خونه ی بارسا بود اونجا خسته نبودن که بازی رفت خسته بودن که آنالیز کزده بودن تیم رو!!!!:31:نقل قول:
یعنی قبول دارین اینتر بهتر بود یا نه! اینکه میگین مورینیو قبل بازی این حرف و زد، نمیدونم داور اون کارو کرد، اتوبوس پنچر شد، ما خسته بودیم، دیوار کج بود، چمن کوتاه بود ... بهونه هست! حالا اگه مثل بازی چلسی - بارسا بود، همه، بجز هوادارای بارسا، اون بازی رو، حق بارسا نمیدونستن. اما فکر نکنم این بازی مثل اون باشه!نقل قول:
نه من منظورتو نمی فهمم
به همون دلیل که گل آفساید قبول شد..نقل قول:
من موندم این ریالی ها اینجا چیکار میکنند این ریال تنها کاری که بلده ستارههای تیم های دیگه رو بخره و بدبخت کنهنقل قول:
واقعا خیلی پر رو هستند
خدا به طرفداران بارسا صبر بده صد رحمت به لیورپول و چلسی و منچستر
only arsenal
لعنت بر تو ژوژه و ضد فوتبالی که ارائه دادی
تو فقط بارسلونا را شکست ندادی
تو فوتبال زیبا را نابود کردی:31:
بی خیال فوتبال مثل سیاست پدر مادر نداره!!!:31:نقل قول:
منم داشتم در مورد رفت می گفتمانقل قول:
گزارش روز: تئاتر سرخیو بوسکتس در نوکمپ
سایت گل- تیاگو موتا، ستاره باشگاه اینتر که تجربه بازی در تیم کاتالان را نیز دارد، پس از برخوردی که میان او و سرخیو بوسکتس رخ داد، با دریافت دومین کارت زرد خود در دقایق میانی نیمه اول دیدار سه شنبه شب مجبور به ترک زمین مسابقه شد.
به نظر می رسید که این بازیکن برزیلی با دست به صورت ستاره بارسلونا کوبیده و همین موضوع سبب اخراج او از زمین مسابقه شد. البته طبق گزارشهای منتشره، بوسکتس، بازیکن بارسا نیز با نمایش بازی کردن، سعی در بزرگتر جلوه دادن این برخورد داشت وبه نظر می رسید که در اجرای نمایشش موفق نیز شد، چرا که توانست موجبات اخراج ستاره اینتر را فراهم آورد.
تصاویر گویاتراز هزاران حرف و صحبت است و با بازبینی دقیقتر صحنه برخورد می توان به این واقعیت رسید.
کسی که بهتر از سایرین در مورد این برخورد صحبت می کند، تیاگو موتا است. او در تشریح صحنه برخورد گفت:« من توپ را کنترل کردم و داشتم توپ را نگاه می کردم.دست من به صورت بوسکتس خورد ولی برخوردی غیرعمدی بود.این اولین باری نیست که بوسکتس چنین کاری را انجام می دهد و همیشه رفتارهای او بدین ترتیب است.»
اگر سعدی هفت صد سال دیر به دنیا می آمد و به فوتبال علاقمند بود و همچنان به سیر و سفر علاقمند وبه نیوكمپ ورزشگاه بارسا می رفت و شاهد بازی اینتر و بارسا می نشست آنگاه بار دیگر این شعر را زمزمه می كرد.
آنجا كه عشق خیمه زند جایگاه عقل نیست
غوغا بود دو پادشاه اندر اقلیمی
و معنی این حرف چیزی نبود جز آن كه در بازی اینتر میلان و بارسا دو فاكتور جاودان بشری با هم در ستیز بودند در تبم اینتر میلان عقل و منطق و دوری از احساس موج می زد و در تیم بارسا حكایت دل و عشق و سوار بر موج احساسات شدن جریان داشت امروز اینتر به فینال رسیده است و بسیاری در غم حذف تیم بارسا در سراسر جهان هستند اما باید بگوئیم كه همان گونه كه دست بارسا برای مورینیو آشكار بود برای دوست داران حرفه ای فوتبال هم حكایت اینتر مورینیو همان داستان چلسی آقای خاص و پورتو خوزه است او همچنان بر شعار خود پایبند است و می گوید كه " من بازی را نابود می كنم "*
3/ اینتر به دنبال پرس نبود چون می دانستند نمی توانند به دنبال بازیكنانی چون ژاوی و مسی كل زمین را بدوند از این رو منتظر شدند تا آنها توپ را بیاورند و بعد از یك فضائی اجازه نفوذ به آنها ندهند مشكل بارسا در این بازی را باید به بازی بد كیتاو بوسكتس هم ربط داد زیرا وقتی مسی و ژاوی در محاصره بازیكنان حریف بودند این دو هرگز نتوانستند فضا سازی كنند و حتی نفوذی داشته و از ژاوی و مسی بعنوان طعمع استفاده كنند اتفاقی كه یك بار افتاد پیكه توانست از آن بهره گیرد شاید اگر اینیستا در زمین بازی بود كنترل ژاوی و به همراه او مسی دشوار بود دستور اول این بود به هیچ عنوان روی مسی و ژاوی فول نشود و ضربه كاشته به آنها ندهند.
4/ درس بزرگ اینتر به فوتبال جهان در بازی دیروز این بود كه می تواند مدافع بود ولی آمار خطا پایین داشت و ضربه های كاشته به حریفت نداد و حتی فرصت شوت زنی به آنها نداد و این مسئله فقط با یارگیری منطقه ای و پرس در فضاها بود كه مستلزم نیروی بدنی فراوان و دوندگی است.
اینتر بازی نیمه نهائی را برد و بارسا باخت تا فوتبال پر احساس كاتالان اسیر فوتبال دفاعی كاتانچوئی شود كه با مورینیو درسهای تازه ای گرفته است
مورينيو: حالا فيگو ميتواند راحت در نوكمپ قدم بزند
بارسلوناييها از ديشب در فيس بوك گروهي تشكيل دادند با عنوان مورينيو حرامزاده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت گل ـ بدون ترديد اگر هواداران بارسا اهل عمليات انتحاري بودند ژوزه مورينيو جان خود را از دست داده بود. اين مربي پرتغالي كه در چند سال گذشته دشمن بزرگ بارسلونا لقب گرفته است.
روز گذشته در پايان بازي در اظهارنظري جالب گفت:«حالا لوييز فيگو ميتواند آزادانه در نوكمپ قدم بزند. چرا كه طرفداران بارسلونا از هيچكس مثل من متنفر نيستند.»
بارسلوناييها از ديشب در فيس بوك گروهي تشكيل دادند با عنوان مورينيو حرامزاده !
جالب اينكه اين خبر در روزنامه اسپورت چاپ كاتالونيا به چاپ رسيده است تا احتمالاً افراد بيشتري به عضويت اين گروه دربيايند. جالب اين است كه مورينيو فوتبال حرفهاي خود را بارسلونا آغاز كرده است.
آبپاشهای نوکمپ مانع از برگزاری جشن نرآتزوری
مسئولان ورزشگاه در اقدامي عجيب ناگهان با فشار دادن دكمهاي آبپاشهاي ورزشگاه را به كار انداختن تا شادي اينتريها به پايان برسد آنها ورزشگاه را ترك كنند. روزنامه ماركا چاپ مادريد در اينباره نوشته است كه احتمالاً بارسلوناييها قصد داشتند با اين كار اينتريها را سورپرايز كنند
سایت گل- اینتر مقابل بارسلونا به پیروزی رسید ولی در نبرد آبی مغلوب تیم کاتالان شد، چرا که در پایان این مسابقه این آبپاشهای ورزشگاه بودند که بازیکنان تیم ایتالیایی را مجبور به ترک زودهنگام زمین مسابقه کرده و مانع از برگزاری جشن و پایکوبی بازیکنان نرآتزوری شدند.
به محض اتمام این مسابقه و ثانیه هایی پس از آنکه داور بلژیکی سوت پایانی بازی را به صدا درآورد، 52 آبپاش داخل زمین، شروع به کار نمودند و زمین چمن ورزشگاه نوکمپ را آبپاشی کردند.
مربی پرتغالی اینتر نیز در صحبتهایی در این رابطه گفت:« من سربازانم را به زمین نفرستادم که با تجهیزات بارسلونا مبارزه کنند.»
زمانی که بازیکنان اینتر برای جشن گرفتن این موفقیت بزرگ به سمت هوادارانشان حرکت می کردند، هزاران لیتر آب به سمت آنها جاری شد و در حقیقت مانع از حرکت آنها می شد و از همین رو، بازیکنان اینتر مجبور شدند تا خیلی سریع زمین مسابقه را ترک نمایند.
قطعا این آبپاشها به این دلیل روشن شده بود که از جشن و پایکوبی بیش از حد بازیکنان اینتر در زمین مسابقه جلوگیری به عمل آید و بیش از این، هواداران تیم کاتالان ناراحت و غصه دار نگردند.اما اتفاق جالب زماني رخ داد كه اينتريها با استفاده از آبپاشهاي ورزشگاه نوكمپ جشن خود را تكميل كردند و با فوارههاي آب شروع به عكس انداختن كردند!
و.....
بفرمایید.....
نقل قول:
مورينيو قبل از بازي گفته بود كه رسيدن به فينال براي ما يه آرزو هست.. آرزو يه چيز قابل احترام هست، پاك هست ، بارساي پارسال هم مثل ما آروزي رسيدن به فينال رم رو داشت ، اما بارسا عقده ي رسيدن به اين فينال رو داره ، چون در برنابئو برگزار مي شه..
واقعا حرف درستي زد.. شايد خيلي حرف گستاخانه اي به نظر بياد.. اما مجموعه بارسا با رفتارشون بر حرفاي خوزه صحه گذاشتن.
اينا رو مورينيو در كنفرانس قبل از بازي گفته :
At 4am we couldn't sleep, as there were fireworks outside the hotel door. We called the police at 11pm and they arrived at 3.30am.
“A player like Samuel Eto'o who comes back here every few days was harassed by police today when told he had to pay taxes not paid in 2005.”
اين كار ها از هيچ گروه نرمالي بر نمياد ، مگر كسايي كه مشكل عقده داشته باشن. شنيده بوديد كه واسه تيم مهمان چنين مزاحمت هايي ايجاد كنن؟
يا اون كار بچه گانه آخر بازيشون ، من كه تا حالا نديده بودم كه سيستم آبياري چمن بلافاصله بعد از سوت پايان روشن بشه..
اینا رو هم نگه دارید برای قهرمانی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد بازی چمنا خسته بودن ابیاری کردن دیگه!
خیلی دوست داشتم با یکی صحبت کنم که از فوتبال سررشته داشته باشه دوست عزیز.نقل قول:
[PHP]http://www.mediafire.com/?2bdmdl32m2g[/PHP]
حرکت مورینیو در جواب طرفداران بارسا (حجم 608 kB)
ضد قهرمان بازی در اوردن وقتی که قهرمان شکست میخوره خیلی لذت بخشه(برای همه زخم خورده ها)نقل قول:
ايني كه مي گم در سطح گروه سني الف هستن سند و مدرك داره!
3-1 باختن بازي رفت ، گفتن با اتوبوس اومديم خسته بوديم ، داوري ضعيف بود ، مالكيت توپ ما 68 درصد بود!
بازي برگشت هم در حد يه تيم عرب ازمون ميزباني كردن ، مي گن فوتبال كثيف ، آخه شما چي از دفاع مي فهميد؟!
فكر مي كردن اينتر هم در حد خرز و تنريف هست كه بياد 5 تا بخوره ، بعد بگن مسي يه بازيكن مريخي هست. ژاوي افسانه هست... نه داداش ، دستتون رو خوند مورينيو ،
بعد از همون بازي كه 2-0 باختيم مورينيو گفت دوست دارم يه بار ديگه با بارسا روبه رو شم ،
تيمتون رو فلج كرد ...
چرا بازيكن هاي مريخيتون نتونستن از پس تيم 10 نفره اينتر بربيان؟ مگه تو اسپانيا تيماي ديگه بسته بازي نمي كنن تو نيوكمپ ؟ چرا جلو اونا 5 تا مي زنيد كلي به به چه چه مي كنيد؟!
چرا همون آقايوني كه با لب.........
نه پپ خدا هست که همیشه همه جا پیروز بشه نه مسی و ژاوی جادوگر که همه تیما رو سحر کنن.بالاخره هرتیمی روز خوب و بد داره.ولی خودمونیم همون یونان 2004 هستید که فوتبال رو کشتید.
اقایونی که میگن پپ مربی نیست باید به حال تمام مربی های اروپا تاسف خورد که بارسا دو سال کابوس شون بود.حالا یکی هم میاد میگه بارسا با این ترکیب بدون مربی هم قهرمان میشه:31:.پس دیگه باید کلا به حال فوتبال اروپا تاسف خورد که یه تیمی بدون مربی هم داعیه دار قهرمانیه.
بعد چند سال اینتر ادعای وجود کرده؟بعد کالچو پولی تازه داره میاد بالا.دیگه قهرمانی تو دو سه تا فصل اولی که همه تیما تا فیورنتینا جریمه شده بود که کار شاقی نیست.در ضمن کاپ 2006 با مدارک تازه که یووه رو کرده قراره ازتون پس بگیرن.
بازم تبریک به همه زخم خورده ها
ببین بارسا چه به سر رئال اورد که طرفدار رئال بعد از باخت بارسا اون از اینتر اینقدر خوشحال هستن :31:
رئالی عزیز از خودشان مایع بزارند
جالبه! اینتر چقدر طرفدار جدید پیدا کرده ...
بالاخره طبیعیه اینقدر از باخت بارسا خوشحال باشین... تیمی که همیشه برنده است حسودهای بیشتری هم داره؛ مخصوصاً دوستان رئالی! برنخوره بهتون.. حقیقته.
موفق باشید
بالاخره خیاط هم افتاد تو کوزه...
اصلا باورم نمیشه این تاپیک در حال افزایشه پست هستش...:18: آقا بیخیال!... به اندازه 4 تا نود دقیقه شما ها پست دادید...:27::46: حالا اگه اینتر (زبونم لال:31:) حذف می شد و بارسا صعود می کرد، تو این تاپیک پرنده پر نمی زد!:20: Take It Easy رفقا!:46:
راستی این دو تا لینک مربوط به پاره شدن پیراهن زالاتان و حرف زدن مورینیو با گوآردیولاست که فکر کنم چند نفر دنبالش بودند (با تشکر از سایت تاپ گل):
کد:http://rapidshare.com/files/381709824/Barcelona_vs_Inter_Tearing-Ibrahimovic-Shirt_By_MAN_UNITED.rar.html
پسورد هر دو فایل:کد:http://rapidshare.com/files/381581973/Barcelona_vs_Inter_Mourinho-_-Guardiola_By_MAN_UNITED.rar.html
قربون همتون:11:کد:www.topgoal.ir
یاعلی
دعوا که نداریم؟داریم؟:10:
دوست عزیز به خاطر فوتبال هیچ گاه گریه نکردم.اگه شما گریه کردی خود دانی.من فقط به احترام فونبال زیبایی که از گذشته از این تیم ,در زمانی که رونالدو 19 ساله توش بود,میدیدم طرفدارش شده بودم و هستم.عصبیت ناشی از خوشحالی کاملا تو حرفاتون نمود داره.
خوشوقتم که یه دونه اینتری رو دیدم.نقل قول:
من اینتری اصیل هستم.
از یه جنبه که بارسا باخته هم خوشحالم و اون اینکه خسته شدیم از بس همه رو بردیم:31:دیگه داشت تکراری میشد:31:
اینم نمودشنقل قول:
واقعا چون تو دنیای مجازی هستیم هر کی برای خودش یه چیزی میگه
حقتون برد بود مبارکهنقل قول:
پپ در حد قلعه نویی هم نیست
بارسا رو دست قلعه نویی هم میدادن میومد بالا
ولی اینو بدونید بارسا دوسال کابوس بود و خواهد بود
در ضمن منم هیچ وقت کل کل نمیکنم.دیدم بارسلونایی نیستن اومدم جواب دادم
یا حق
سلام من بعد دو هفته اومدم نت یه راس هم اومدم اینجا ببینم چه خبره که دیدم 30 تا صحفه جلو رفته تاپیک دیگه حوصله نداشتم بشینم بخونم ببینم کی چی گفته..حالا هرکی هر چی گفته دستش درد نکنه :31:
هر چند خیلی دیر ولی :صعود اینتر رو به هوادارانش تبریک میگم (همچنین قهرمانیش تو جام حذفی ایتالیا