کلا مشکل بلوتوث آندروید پس حل شده ؟ یعنی این مسئله واسه htc hero هم صادقه ؟
Printable View
کلا مشکل بلوتوث آندروید پس حل شده ؟ یعنی این مسئله واسه htc hero هم صادقه ؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
اگه بخوام کلی برات بگم اینه که سیستم عامل ویندوز موبایل از آندروید از لحاظ تنوع نرم افزاری خیلی جلوتره و واسش نرم افزار های حرفه ای تر مانند Office 2007 و یا برنامه های مهندسی وجود داره.
در کل ویندوز موبایل از لحاظ تنوع نرم افزاری بهتره.
با سپاس.
بله دوست من...x10 كه اصلا مشكلي نداره ...هيرو هم با رام حل ميشه ...:46:نقل قول:
فری دستت درد نکنه عالی بود
به خدا 100 بار تو هین جا گفتمنقل قول:
آقا یکی منو روشن کنه تورو خدا....! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به خاطره اینکه این گوشی بازی و برنامه درستو حسابی نداره داشتم میرفتم hd2 بگیرم .
اما الان سامان جان میگه آسفالت 100 مگی براش اومده یه سرچ زدم دیدم عجب گرافیکی داره این آسفالته5.
بابا اینکه بازی یه این خفنی داره ....! خدایی از این جور بازیا داره الان x10 ?
یا برنامه های قوی مثل آفیس و پلیر خوب و برنامه های سرگرم کننده مثل چمیدونم fake sms و operaو دیکشنری و ماشینحساب مهندسی و از اینجور چیزا داره؟؟؟ یا نه
ببین الان آندو بازی خفن داره ولی خیلی کم مثلا همین آسفالت و چند تا دیگه ولی وین موبایل تا دلت بخواد براش بازی هست
برنامه و پلیر خوب هم بخوای هست و ولی نه به اندازه وین موبایل ولی همون تعدادی هم که هست کافیه
دیکشنری خوب هم هست ماشین حساب که زیاده
اپرا هم که داره و...
آقا دستتون درد نکنه . تا 2 روز دیگه منم به جمع x10 هیا میپیوندم .:10:نقل قول:
راستی یه مشاوره هم با سامان بکن چون هم آیفون داشت و هم این به نظرم سامان بهتر میتونه جوابت بدهنقل قول:
آقا دستتون درد نکنه . تا 2 روز دیگه منم به جمع x10 هیا میپیوندم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب خودتو لو دادی دیگه از فردا میوفتم تو بازار جار میزنم گکسی که گوشیتو میخواد بخره نخره چون مخ گوشیت تعطیل شده:31:نقل قول:
یعی واقعا بعد از چندین ماه تصمیم نهاییت رو گرفتی!نقل قول:
مبارکه
دوستان یادتون نره برنامه yxflash را بگیرید که در فروم آندرویید ایران هم هست. با این برنامه رویایی میتونید ویدئو های avi یا حتی MKV را با بهترین کیفیت روی X10 تماشا کنید و به معنای واقعی حالشو ببرید!
---------- Post added at 09:46 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------
آره؟ اتفاقا گوشیم سریعتر هم شده! شوکی که به مغزش وارد شده حسابی سرحالش اورده :31:نقل قول:
بابا یه زمانی بود که اندروید پیش رفت نکرده بود و بله این حرفا درست بود ولی فکر کنم تا 100 سال اینده اندروید هر چی بشه هی میگن این یه سیستم عامله که هنوز پیشرفت خوب نکرده ولی اینده دارهنقل قول:
سلام دوست عزیز.
اگه بخوام کلی برات بگم اینه که سیستم عامل ویندوز موبایل از آندروید از لحاظ تنوع نرم افزاری خیلی جلوتره و واسش نرم افزار های حرفه ای تر مانند Office 2007 و یا برنامه های مهندسی وجود داره.
در کل ویندوز موبایل از لحاظ تنوع نرم افزاری بهتره.
با سپاس.
بابا گذشت دیگه اون زمون
فکر کنم پست قبلی من رو نخوندید
night_lord عزیز
بازیهای با گرافیک فوق العاده دارن هی میرسن
تا الان نزدیک 20 بازی با گرافیک 3D و خیلی عالی موجوده
بازیهای دیگه هم خیلی خوبن
یه خورده جستوجو کنید
من که قبلآ این بازیها رو رو ایفون کرده بودم الان که اسکرین شات از محیط بازیها دیدم کلی حال کردم باور کنید با ایفون هیچ فرقی نداشت و اگرم داشته اونقدر کم بوده که در اسکرین شات نمیتونستیم تشخیص بدم
در مورد برنامه هم که مطمئن باش هیچ مشکلی نداری
بابا کی میگه برنامه های ویندوز بیشتره؟؟؟؟برو یه سرچی بکن الان اندروید با بیش از 50000 برنامه در مارکتش بعد از ایفون در رتبه دومه
اگه نگران برنامه و بازی هستی اصلآ نگران نباش که مطمئنآ هیچ مشکلی نخواهی داشت
کسانی که این گوشی رو دارن در مرود باتریش بگین چند روز دوام میاره چقدر طول می کشه فول شارژ بشه و... ممنون
مال من که تا 3 روز و خورده ای نزدیک به 4 روز با استفاده معمولی نگه میداره
اگر خیلی اس ام اس بزنم و حرف بزنم تا 2 روز یکم بیشتر نگه میداره
هرچی بیشتر باطری را شارژ می کنین عمر باطری بیشتر میشه. اوایل برای من یک صبح تا عصر بیشتر نمیشد با گوشی کار کرد الان 2 روز و نیم کار می کنم.
البته نکات کلیدی را باید رعایت کنید:
1- حتما برنامه task killer داشته باشید تا حداقل برنامه ها در حال اجرا باشن
2- حتما برنامه juice defender را داشته باشید که نرم افزار فوق العاده برای مدیریت شارژ باطری است و نشون میده عمر باطری با تنظیمات فعلی نرم افزار چقد بیشتر میشه. برای من تا 2.1 برابر هم شده افزایش بده
3- حتما شبها گوشی و خاموش کنید. بهتره عصر ها بذارید برای شارژ تا شب با شارژ 100% خاموش کنید. میدونید که گوشی وقتی به برق متصل میشه خاموش نمیشه و هنگام شارژ شدن روشن میمونه پس شبا از برق بکشید و خاموش کنید
4- حتما gprs را وقتی احتیاج ندارید غیر فعال کنید که از طریق ستینگ در قسمت Mobile network یا ویجت 2g/3g on/off این کار و انجام بدید
دوستان اين نكته رو مد نظر داشته باشن كه كلا سيستم عامل آندرويد در زمينه مصرف باطري ضعيفه!
يعني زياد باطري مصرف ميكنه. معروف به باطري خور
فرمایشاتون متین ولی موردی رو لازم دونستم که عرض کنم اینکه باتری های یونی لیتیوم کادمیومی جوری هستند که بعنوان یک حافظه عمل می کنن... بهتر بگم وقتی باتری رو نصف نیکه مصرف کنید و دوباره به شارژ بزنید این باتری ها دفعه بعد به اون نقطه رسیده دشارژ میشن و عمر مفیدشونو از دست می دن پس حتما صبر کنید باتری گوشی تا قطره آخر خالی شه بعد به شارژ بزنیدشوننقل قول:
نیازی به ذکر منبع نداریم چون خودم کتابشو خوندم درثانی تخصص تحصیلم اینه
اتفاقا من هم دقت کردم وقتی گوشی با تموم شدن شارژ خاموش بشه و بعد تا 100% شارژ می کنم مدت بیشتری طول می کشه تا شارژش دوباره تموم بشه
در مورد آندرویید هم به نظر من یکی از علتاش اینکه وقتی از ایک برنامه به محیط اصلی میرید نرم افزار بسته نمیشه و همچنان داره از باطری مصرف می کنه حتما باید با نرم افزار task killer ببندینش!
میگم چرا باتریه آیفون بر عکسه؟ میگن تا به 20 درصد رسید شارژ کنید...نقل قول:
نیازی به ذکر منبع نداریم چون خودم کتابشو خوندم درثانی تخصص تحصیلم اینه
آنتی اسپم:
روت کردنش سادست؟ فارسی اومد واسش؟
X10 سونی اریکسون قیمت کردم شیراز 29 /2 / 89 قیمت 529000 تومان
سلام. بچه ها MW600 من اسم فایل رو نشون نمیده. فقط با X10 این مشکل رو داره. فکر کنم با mediascape نمیتونه کنار بیاد.. شما این مشکل رو ندارید؟؟
.
.
.
.
راستی کیبورد عددی هم پیدا کردم، باید اول Input method رو بذارید روی Japanese keyboard.
بعد روی گزینه 1 تاچ کنید و نگه دارید تا منو ظاهر بشه بعد گزینه 2 رو بزنید. این کیبورد برای تایپ موقع راه رفتن و یا توی ماشین خیلی به درد بخور هست..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با زدن گزینه 2 کیبوردتون به این حالت تبدیل میشه. فقط دقت کنید که کیبورد رو روی حالت Aa بذارید که انگلیسی تایپ کنه. چون برای ژاپنی هم روی این حالت عمل میکنه.
با این حساب نیازی به نصب کیبورد htc برای X10 نیست.
یعنی شیراز اینقدر از تهرون ارزونتره؟تهران حدود 600 بود فکر کنم.!!!!نقل قول:
Eng.Mohammad عزیز
فکر نکنم اصلا اسم فایل رو نشون بده!
مال منم نشون نمیده!
جایی ندیدم که گفته باشه اسم فایل نشون داده میشه
هندزفری MW600 شما چه رنگی هست؟
اقا ما هم به جمع x10 دارای فروم پیوستیم :10: خیلی مخلصیم
605 بدون گارانتی و هندزوری بلوتوس .:31:
چنتا سوال.
این که چینیه؟؟
کیفیت عکسشم خیلی خوب نیست . من تو شب عکس انداختم بدون فلش با نور مهتابی اتاق (حسابی حالمو گرفت). کیفیتش همینه یا میشه بالاتر برد؟
عکسایی که تو gsm گذاشته کجا عکسای این کجا!:2:
فلش عکس گرفتنو چجوری روشن میکنن؟ یعنی عکس که میگیره فلش بزنه .
فیلمبرداریم رو کدوم بزارم که کیفیت خوبی داشت باشه؟ wvga vga qvga
برنامه هایی که تو قسمت باطری هست مثل camra چجوری میشه بستشون که از باطری استفاده نکنن؟ برنام نمیخوام نصب کنم فعلا همینجوری چطور بسته میشن؟
اون led پشت موبایل فکر نمی کنم فلش باشه فقط یه جور چراغ قوه است!نقل قول:
فلش عکس گرفتنو چجوری روشن میشه؟
یه کسی یه جایی یه باری گفت گوشی روت شده، یعنی فارسی شده!؟
دوست عزیز بنده عرض نکردم بگذارید گوشی خاموش بشه تا شارژ کنید و منظورمم اصلا این نبود!!!!! :41:نقل قول:
گوشی وقتی گفت باتری لاو بزنیدش به شارژ اونم در حالت خاموش. و بعد اینکه نوشت شارژ کامل شد دیگه بکشید از برق چون اثر سو بر باتری و مدار شارژر و همچنین خود گوشی که دائما توش جریان هست داره
متذکر میشم واسه شارژ اولیه گوشی که نو خریدین منظورم باتری نو اینه که ابتدا اون میزان شارژ کاذبی که اولش داره رو مصرف کنید بعد حدود 8 الی 12 ساعت بزنیدش به شارژ این واسه استفاده اولیه به اصطلاح آب بندی گوشی خیلی مفید و عالیه.
یادتون نرید ماهی 40 روزی یکبار گوشیتون بزارید باتریش تا ته تموم شه گوشیتون خاموش شه بعد بزنیدش به شارژ تا باتری به افظه تبدیل نشه و قربون همتون برم:11:
ما که فارسی توش ندیدیم.نقل قول:
یه کسی یه جایی یه باری گفت گوشی روت شده، یعنی فارسی شده!؟
دوستان خواهشا یکی به سوالای ما به دقت جواب بده . خیلی حالم گرفته شد با این عکساش
نقل قول:
اقا ما هم به جمع x10 دارای فروم پیوستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی مخلصیم
605 بدون گارانتی و هندزوری بلوتوس . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چنتا سوال.
این که چینیه؟؟
کیفیت عکسشم خیلی خوب نیست . من تو شب عکس انداختم بدون فلش با نور مهتابی اتاق (حسابی حالمو گرفت). کیفیتش همینه یا میشه بالاتر برد؟
عکسایی که تو gsm گذاشته کجا عکسای این کجا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه هایی که تو قسمت باطری هست مثل camra چجوری میشه بستشون که از باطری استفاده نکنن؟ برنام نمیخوام نصب کنم فعلا همینجوری چطور بسته میشن؟
دوست عزیز بذار به اندروید 2.1 اپدیت که شد همه چیزش خوب میشه
همه چیزش ..
کلا سونی اریکسون قابلیت های گوشی هارو تو آپدیت سیستم عامل بیشتر نشون میده
مبارکت باشهنقل قول:
اقا ما هم به جمع x10 دارای فروم پیوستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی مخلصیم
605 بدون گارانتی و هندزوری بلوتوس . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چنتا سوال.
این که چینیه؟؟
عکسایی که تو gsm گذاشته کجا عکسای این کجا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سونی ارکسون مگه قرار بود کجایی بشه:دی؟؟؟؟؟
الان به غیر از سامسونگ و ال جی تمام گوشی ها چینی هستن
دوربینش معلومه خب با اون لنز و اون فلش نباید تو اتاق و جای کم نور خیلی خوب عکس بندازه
ولی تو فضای باز خیلی خوبه و نمونه عکساش تو همین جا دیدی
تنظیماتش هم درست کن شاید ایراد از اون باشه
فیلم برداری تو WVGA روی 27 فریم تقریبا فیکس میشه و روی VGA همون 30 فریم فیکس میمونه
من که روی WVGA میزارم
البته یه چند ماهی صبر کنی اچ دی هم فیلم میگیری:دی
خب اول برای نصب برنامه با GPRS یا WI-FI با گوشی برو به سایت Androidfreeware از اونجا app installer نصب کن بعد هر برنامه ای که خواستی از جمله تسک کیلر و مدیریت باطری از سایت های مختلف و .... دانلود کن و از طریق app installer روی گوشی نصب کن
یه سوال D1 با اون درجه از فیلم برداری این گوشی برابری میکنه؟
من تا حالا اریکسون نگرفته بودم . نمیدونستم :20:نقل قول:
آقا یه کم که با دوربینش ور رفتم دیدم همینجوری الکی عکس خوب نمیگیره یه خورده باید باهاش ور بری.ولی عجب عکسی میگیره:-)
ویرایش..
دوستان باز یه مشکل . چیکار کنم این آندروئیدم سخته ها .
ویرایش...
اگه یه راهنمایی کنید و بگید این note که در گوشیای نوکیا هست و reminder تو x10 کجاست چون خیلی باهاش کار دارم
نوت كه نداره بايد براش نصب كني
ريمايندر اگه منظورت reminder تقويم باشه كه روي روز مورد نظرت كيليك طولاني ميكني و باقيش ديگه تابلوست.
آخه رو calender که کلیک میکنم میگه باید اکانت گوگل بسازی . کلندر باز نمیشه!!!!؟نقل قول:
خب بساز کاری نداره که
از خود گوشی هم بسازی آسون تره و فقط ازت یوزر و پسورد میخواد
ویرایش......
مشکل از جای دیگه آب میخوره خوب:5:
هندزفری من مشکی هستش، رو نت هم که سرچ کردم اصلا سفیدش رو ندیدم. چون این هندزفری ربطی به X10 نداره که بخوان همرنگش رو توی پک بذارن. اگه کسی سفیدش رو داره عکس بذاره..نقل قول:
فکر نکنم اصلا اسم فایل رو نشون بده!
مال منم نشون نمیده!
جایی ندیدم که گفته باشه اسم فایل نشون داده میشه.
هندزفری MW600 شما چه رنگی هست؟
من با گوشیهای مختلف تست کردم. اولا که این گوشی به 3تا دیوایس میتونه pair بشه. از اون بیشتر هر دیوایسی رو که add کنین به جای سومی میاد. من با Satio, P990,P1,S700 امتحان کردم. برای همه اسم فایل و خواننده رو نشون میده. بعید میدونم اشکال از بلوتوث X10 باشه، احتمالا Mediascape این امکان رو نداره که اطلاعات توی tag فایل رو share کنه. سونی هم گفته توی اون آپدیت Mediascape بهتر میشه. احتمالا خودشون میدونن کجا خرابکاری کردن:31: این هم عکسش، اینجا با P990 داره کار میکنه:
یکبار که اکانت بسازید و کانکت بشید Calendar رو دانلود میکنه و از اون به بعد آفلاین استفاده میکنین.نقل قول:
آخه رو calender که کلیک میکنم میگه باید اکانت گوگل بسازی . کلندر باز نمیشه!!!!؟
من هم بار اول که عکس گرفتم ساعت 8 شب بود. عکسهاش افتضاح بود. فردا صبحش توی نور مناسب دوباره امتحان کردم و شگفت زده شدم. مخصوصا با ماکرو. فلش هم نیزنه، همینجوری روشنه فقط. تا 1متری هم به زور نور میده. توی موبایل فلش مثل Satio ندیدم. توی تاریکیه مطلق عکس گرفتم رواننننیم کرد. خود دوربین دیجیتاله. (ببخشید مقایسه کردم از دهنم پرید:31:)نقل قول:
عکسایی که تو gsm گذاشته کجا عکسای این کجا!:2:
فلش عکس گرفتنو چجوری روشن میکنن؟ یعنی عکس که میگیره فلش بزنه
فعلا برای خوندن و فرستادن اس ام اس فارسی از این برنامه میتونین استفاده کنین.نقل قول:
ما که فارسی توش ندیدیم.
(با تشکر از دوست خوبم TITANIUM_ZARIN)
دکمه Shift رو که بزنید پ ژ گ چ هم داره.
کد:http://---------.ir/Forum/thread939.html
کیفیت پخش هنزفری بلوتوثش چطوره؟
بلندی صداش با آپدیت درست میشه یانه؟
کیفیت فیلم برداریش چجوریاست مثل ساتیو هستش یا نه/؟
کیفیت فیلم برداری خوبه و تو حالت WVGA از ساتیو بهتره ولی تو VGA نمیشه گفت کدوم بهترن
اچ دی هم تازه قراره بشه
ولی ضبط صداش اصلا قابل مقایسه با سایو نیست و ساتیو بهتره
دوستان برای نمایش فارسی هم مشکل داره؟
میشه یه اسکرین شات از قسمت فارسی بذارید مثلا یه SMS یا Web
مرسی
۲.۲ براش میاد؟
کی؟
کلا با توجه به فرمورش این یا Legend؟
واسه کسی که اصلا دوربین براش مهم نیست