سلام
من زنجان هستم و از پارس آنلاین سرویس میگیرم.
جدیدا یعنی 1 هفته ای میشه سرعتم فوق العاده پایین اومده و اینترنت هی قطع میشه.
الان این مشکل برا همه هست؟
Printable View
سلام
من زنجان هستم و از پارس آنلاین سرویس میگیرم.
جدیدا یعنی 1 هفته ای میشه سرعتم فوق العاده پایین اومده و اینترنت هی قطع میشه.
الان این مشکل برا همه هست؟
بله این مشکل سراسریه ( من اصفهان هستم )
علت چیه و آیا راه حلی وجود نداره؟
علت شاید برگزاری کنکور باشه:21:
من برای ادره ای با پارس قرارداد بستم و در سایت speedtest.net اونو تست کردم که نتایج زیر را داد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازمه توضیح بدم پهنا باند 512 نا محدود است که برای 6 ماه تقریباً 820 هزار تومان برای اون ادره افتاد و کاربران اداره هم میگن زیاد از سرعت راضی نیستن.
نظر شما چیه؟
خوب معاومه پس می خواستی 2 مگ ببندن ؟ چون سرویس نامحدوده اینجوریه. خدا رو برو شکر کن که شاتل داره همین سرویس رو ماهی 210 هزار تومان میده. در هر صوورت توصیه میکنم 2 مگ ایرانسل رو بگیری با ماهی 125 هزار تومان.نقل قول:
دوست عزیز به محدود و غیر محدود نیست مشکل اینجا است که پارس آنلاین کلا بعد از عید گند زده به خصوص دیگه از قطعی روز پنج شنبه افتضاح به تمام معنا من خودم 512 با محدودیت 9 گیگ سه ماهه دارم که به قول خودشون از سرویس های جدید و فوق توربو حساب میشه:31: بعد نیگاه کن به تست ببین چه گندیه :2:
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
از 5 روز پیش هر کاری میکنم گوگل باز نمیشه نمیدونم مشکل از چیه و سایت هایی که زیاد ازشون استفاده میکنم تا نیمه لود میشن و دیگه ادامه پیدا نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل همین فروم و Photoshopstar.com و همینطور داره اضافه میشه و هر روز یک سایت رو نمیتونم لود کنم!
ولی وقتی از و ی پ ی ا ن استفاده میکنم همه سایت ها بدون مشکل لود میشن.
سرعت دانلود من از 30 بالاتر نمیره....نیگا کن اول تابستونی چه ضدحالی میزنن.:13:
خوب با توجه توضیحات و عکسهای بالا به نظر شما در هنگام دانلود (تک کاربر) transfer rate باید چند باشه؟
برای سرویسی که روی 512 بسته شده باشه نمیتونه سرعت دانلود از 64 بیشتر بشه.نقل قول:
متشکرنقل قول:
من الآن زنگ زدم پارس کلی هم بهشون توپیدم(بنده خدا خانومه هیچی نمی گفت) اونها هم همین حرف شما رو زدن
اما می دونید مشکل چیه.اولاً می خوام پیج باز کنم با زور یه صفحه معمولی گوگل باز میشه
در ثانی پارس یه خط تستی 256 رو یک هفته داد به ما.سرعت دانلود تا 120 130 هم میرسید حتی توی تورنت،تو صفحه باز کردن هم عالی بود،ما نظرمون جلب شد و اومدیم قرارداد 512 بستیم که نتیجه این شد که دیدید.الآن این مورد رو بهشون گفتم گفت خوب ما یه قابلیتی داریم به نام برست که سرعت رو بالا می بره و از این حرفها...گفتم خوب چرا وقتی همه چیز تموم شد و ما با شما قرارداد بستیم دیگه این قابلیت برست فعال نیست؟؟!!!
اما مورد خیلی جالب دیگه اینه که از وقتی که امروز با پارس و نمایندشون صحبت کردم سرعت دانلودم به 60 هم رسید البته هنوز هم صفحه کند باز میشه.نمی دونم اینا چکار می کنن؟پهنا باند رو بالا پایین می کنن؟من خودم با آیزا کار کردم می دونم میشه یه دستکاریهایی کرد.
متشکر از راهنمایی شما
شوخی میکنی؟ شما مسئول شبکه هستی؟نقل قول:
ببینید راست میگن روی سرویسهای محدود قابلیت برست تا 2 مگ میگذارند که اگر پهنای باند مرکز خالی بود شما استفاده کنید ولی سرویسهای نامحدود این کار رو نمی کنند چون همه دانلود می کنند و گند زده میشه به سرویس بقیه. در کل وقتی دانلود می کننید اگر پینگ 4.2.2.4 رو بگیرید میبینید بالای 1000 هست واسه همین اگر بخواید صفحه باز کنید سرعت پایینه.
مشکل گوگلبرای همه ی دوستان هست؟
منظورت چیه؟ یعنی گوگل برات باز نمیشه؟نقل قول:
نه تنها گوگل بلکه تمام سایت ها و برنامه های وابسته به گوگل هم باز نمیشن.نقل قول:
درضمن از dns خود گوگل یعنی:
8.8.8.8
8.8.4.4
استفاده میکنم.
پارس آنلاین سرویسی داره که محدودیت دانلود نداشته باشه؟ اگه آره لطفا سرعتای مختلفشو با قیمتاش بگین
برا منم asmandez.ir باز نمیشه بعضی سایتا رو هم tcp error میده:41:
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
نقل قول:
عزیزم اینترنت نامحدود که میگن همینه دیگه:31:
منظورتونو متوجه نمیشم!!!خب میگم سرویس نا محدود داره؟قیمتاش چه جوریه؟!!!نقل قول:
عزیزم اینترنت نامحدود که میگن همینه دیگه
دوستان کسی این مشکل گوگل رو نمیدونه علتش چیه
نقل قول:
بفرمایید :
چرا از اول به سایتشون مراجعه نمی کردید؟کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl_price_provinces
خب این لینکی که شما دادی رو دیدم
تو قسمت سرویسای نا محدود سرعت رو نزده فقط مثلا نوشته FP1-U [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
اولی 128نقل قول:
بعد 256
384
512
1 مگ
2 مگ
این سرویسای نا محدود سرعتاش از سرعتای محدود پایینتره؟ مثلا نا محدود 256 یا 512 سرعتش چه قدره؟
نامحدود توی همه شرکتها همونی که هست بسته میشه.نقل قول:
ببخشید از بچه های پارس انلاین کسی با اپدیت نود 32 مشکل نداره ؟
چون من تا یه هفته پیش شاتل بودم و انتی ویروسم خوب اپدیت میشد ولی از امروز که پارس گرفتم اپدیت نمیشه . یوزر پس هم درسته
»ن سرویسم 128 کیلوبایت سه ماه با ترافیک 9 گیگ هست. اکثر وقتا که دانلود میکنم سرعت دانلود زیر 40 کیلوبایت نمیره. صبح ها هم که با 130 کیلوبایت دانلود میکنم.
این طبیعیه ؟
سلام دوستان سرعت 128 3گیگ روزانه و شبانه چقدره؟ اگه کسی داره لطف کنه تست سرعتش و پینگش رو هم بزاره
ممنون
حذف شود
حذف شود
دوستان من 1 ماهه که به صبا سفارش دادم بیان برام adsl نصب کنند ولی هنوز به دلیل پر بودن پورت های مخابراتی نیومدن !
من تصمیم گرفتم برم از پارس آنلاین که پورت خالی هم برای ما ( مرکز مخابراتی صالح طبری ) داشت بگیرم ! اون هم گفتند چون مودم شما D-Link 2640 هست ما نمیتونیم به شما سرویس بدیم !
حالا به نظر شما این کار عملیه :
سرویسم رو سفارش بدم و نگم مودم 2640 دارم و بگم خودم سرویس رو نصب میکنم و تمام ... با این وضع میتونم از سرویسشون استفاده کنم ؟
روش نصب در پایین در پست 7
forum.p30world.com/showthread.php?t=293311
سرویسی که شما داری 128 کیلو بیت می باشد که با توجه به اینکه هر بایت 8 بیته سرعت دانلود شما باید 128/8=16 کیلوبایت باشه. خوش باش که داری اضافه هم دانلود میکنی:27:نقل قول:
داستان این نیست که مودم شما چیه داستان اینه که میگه باید از خودم مودم بگیری حتی اگه مودمی هم داشته باشی که خودش داره میفروشه باز قبول نمیکنه میگه باید بخری.نقل قول:
من ماجراها داشتم با این فروش مودم.
میتونی بگی خودم مودم دارم و خودم هم کانفیگ میکنم. اونها هم فقط هزینه رانژه شدن رو میگیرننقل قول:
من هم بشون گفتم مودم دارم اونها هم چیزی نگفتن
ولی اول مطمئن شو که مودمت باشون مشکلی نداشته باشه
جدیدا ؟ یا قدیم؟ قدیم مشگلی نداشت ولی تا چند ماه پیش که میگفتن الا للا باید مودم بخری من باهاشون دعوا هم کردم ولی چون شرکتای دیگه پورت خالی نداشتن یکی چپوندن البته واسه کسی میگرفتم.نقل قول:
دوستان من 128 نامحدود دارم وقتی دانلود میذارم پینگ ـم تغییری نمیکنه. میخوام بدونم سرویس های محدودـشون هم همینطوره؟
خیلی ممنون از کمک همه ی شما دوستان عزیز .
اون ها گفتن ما به مودم های اسوس 604 و 602 و یکی چند تا دیگه هم سرویس میدیم !( یعنی خودم میتونم از بیرون مودم بگیرم ! )
من یک فرد مبتدی در زمینه adsl هستم . حالا به نظر شما سرویسم رو از پارس آنلاین سفارش بدم ؟ ( روش کانفیگ و نصب و .... هم که به نظرم تو سایت هست ؟ ) شما دوستان عزیز میتونید من رو برای کانفیگ و نصب d-link 2640 کمک کنید ؟
ببخشید شما سرعت دانلودت همان 128 واقعیه؟ یا برای محدود هم براست هست یا نه؟:11:نقل قول:
الآن سرعت 128 پارس آنلاين 8GB سرويس (POL_H1) تو تهران چنده؟ (روزانه و شبانه)
يه تست از speedtest لطف مي كنين؟
آخه بعضي شهرستان ها 2 مگ شده خواستم ببينم تهران هم 2 مگ هست؟
شما احیانا شاتل نیستی کدوم سرویس رو داری؟نقل قول: