با سلامنقل قول:
فكر نكنم اين مشكل كه جيميل و گوگل ريدر رو باز نكنه ربطي به نوع تنظيمش باشه
شما اين مشكل رو به شركت بگيد
از سمت اونا هست
موفق باشيد.
Printable View
با سلامنقل قول:
فكر نكنم اين مشكل كه جيميل و گوگل ريدر رو باز نكنه ربطي به نوع تنظيمش باشه
شما اين مشكل رو به شركت بگيد
از سمت اونا هست
موفق باشيد.
سلام
دو تا سوال مهم برام پیش اومده
اول اینکه این مودم آیا این قابلیت و داره که وقتی به کامپیوتر وصل نیست (یا کامپیوتر خاموشه)اینترنت و از طریق وایرلس شیر کنه؟
سوال دومم اینه که برای امنیت وایرلس روش پسورد میذاشتیم یا مک آدرس بهش معرفی میکردیم حالا برای اون 4 تا پورت خروجی شبکه چیکار میشه کرد؟ آیا اگه تنطیمات روی pppoe باشه و مودم روشن باشه کسی مثلا لپ تاپشو از طریق کابل شبکه به مودم وصل کنه میتونه اینترنت کار کنه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سوال اول جوابش مثبتهنقل قول:
ولی در مورد دوم فکر نکنم راه موثری برای محدود کردن پورت شبکه روی این مدل مودم وجود داشته . بله در حالت pppoe اترنت هم به اینترنت وصل میشه. میشه dhcp رو غیر فعال کرد و ip مودم رو هم عوض کرد. منتها ارتباط لن هم دچار مشکل میشه.
سلام خدمت دوستان عزيز:)
من يكي از همين مودم هاي TD-W 8901 G دارم
مي خواستم ببينم آيا اين امكان وجود داره كه با استفاده از پورت هاي LAN اين موم بين دو تا كامپوتر شبكه راه اندازي كرد(بدون استفاده از تجهيزات ديگر،فقط با همين مودم وكابل شبكه)؟!
اگه امكان پذير هست، چگونه؟!
در حال حاضر اينترنت روي مودم هستش و براي استفاده از اينترنت روي كامپيوتر دومي نيازي به روشن بودن كامپيوتر اولي نيست! كه بسيار هم عالي هستشD:
اگه همچين امكاني وجود داره از خريد و اضافه كردن يه كارت شبكه بي سيم راحتم كردينp:
اگر هم سوال و درخواستم تكراري هست همينجا عذر خواهي مي كنم،توي تاپيك چرخيدم ولي به نتيجه اي نرسيدم،مطالب خيلي زياد بودs-:
در مورد پست شماره 482 اگه کسی اطلاعات بیشتری داره راهنمایی کنه پیلیز
سلام
از دوستان میخواستم بپرسم مودم TD-W 8901 G مشکلی با پارس آنلاین نداره؟ چون میخواستم
این مدل یا Zyxel 660RU بگیرم. نمیدونم کدوم رو بگیرم , لطفا بگید کدوم رو بگیرم چون تو قسمت راهنمایی خرید
به نتیجه نرسیدم.
ممنون
بله میشه. کافیه که دستگاهها از مودم ip بگیرند. بعد فایروال ویندوز را روی هر پی سی غیر فعال کنید بعد از چک کردن ای پی هر سیستم ، با دستگاه دیگه اونو ping کنید تا بببینید همدیگر رو می ببینند یا نه .نقل قول:
مشکلی نداره. نگران نباش.منتها چون مودم رو از خودشون نمیگیری برای تنظیم بهت کمک نمی کنند.زیکسل که بی سیم نیست . این بی سیمه. زیکسل چنده؟ اگر بی سیم نمیخوای میتونی asus am604 بگیری. بچه ها 23 خریدن.نقل قول:
← شبکه کردن سیستمها با استفاده از مودم ADSL وایرلس دار →
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=395133
:10:
سلام ...کمک....کمک... من مودم وایرلس 2600یو دی لینک گرفتم کانفیگشم کردم الان از طریق لن وصله ولی با وایر لس هرکار میکنم وصل نمیشه نه با موبایل نه با لپتاپ همه ی اون گزینه های اینیبل وایرلسمم روشنه تو تنظیمات مودم بهم گفتن باید حالتwpa رو تغیر بدم ولی نمیدونم چطوری توروخدا کمک کنید بگید... من هرچقدرم دنبال pppoe میگردم پیداش نمیکنم... مشکل از چیه؟
نقل قول:
قیمت زیکسل اطراف 45 تومنه , و به نظر دوستان زاکسل بهتره یا ASUS am604 یا TD-W 8901G ؟
البته ASUS am604 دو نوع وایرلس و سیمی داره.
من فعلا از لب تاپ استفاده نمیکنم البته شاید از اینترنت موبایل استفاده کنم فقط مهم واسم کیفیت و سرعت مودم هست که به مرور ادا درنیاره.
همشون خوبن. میتونی smc هم بخری. 2.5 سال گارانتی تعویض داره. بیسیمش با 4 پورت لن قبل از عید 47 بود.ایسوس 604 انتخاب خوبیه. من 602 هم دارم از سال 85 داره کار میکنه.اون موقع شاتل 75 تومن بهمون انداخت.نقل قول:
ممنون
از خرید Zyxel 660RU منصرف شدم چون یه پورت LAN داره
فقط بین TD-W 8901G و ASUS AM604 موندم کدوم رو بگیرم. مدل های دیگه دوست ندارم بگیرم.
سلام دوستان.
با وایرلس این مودم یه مشکل کوچیک دارم.
میخوام با لپ تاپ وصل بشم به اینترنت که نمیشه.نمیدونم مشکل کجاست.
مودم و لپ تاپ با هم در ارتباط اند اما به اینترنت وصل نیست وایرلس مودم.
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
پ.ن : با گوشی هم تست کردم جواب نداد.
تنظیمات خاصی داره مودم؟
خب یک عکس هم از صفحه تنظیمات وایرلس مودم بگذارید ..نقل قول:
خدمت شما...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: لینک
عکس یه خورده بزرگ بود لینکش رو گذاشتم.
مرسی
راستی چراغ اینترنت مودم هم خاموش هست.اما من طبق تنظیماتی که دوستان گفتن کانفیگ کردم که جواب نداد.
یکبار رمزی سازی رو غیر فعال کنید ببینید فرقی میکنه..بعد ip دیفالت مودم رو هم از یک رنج دیگه بدید و همچنین رنج dhcp . بخصوص اگر از مخابرات دارید..نقل قول:
دوستان لطفا راهنمایی کنند بین TP-LINK TD-W 8901G و ASUS AM604 موندم کدوم رو بگیرم؟
منتظرم ممنون
اگه چراغ اینترنت خاموش باشه 2تا دلیل داره .نقل قول:
1 - خطتون هنوز رانژه نشده
2- توی سیم کشی تلفنتون قطعی هست .
اگه مطمئن هستین که خطتون رانزه شده ، مودم رو ببرید ورودی سیم تلفن به خونه ـتون و از اونجا امتحان کنین
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
بستگی به بودجه تون دارهنقل قول:
معمولا Asus هم بهتره و هم گرونتر
قیمت دوتاش هم تقریبا یکیهکد:بستگی به بودجه تون داره
معمولا Asus هم بهتره و هم گرونتر
لطفا با دلیل پیشنهاد بدید
منم یه همچین مشکلی داشتم زنگ زدم به پشتیبانی و خطم رو ریست کردن . مودم رو خاموش کردم وبعد از 20 دقیقه مشکلم برطرف شدنقل قول:
لااقل فعلا که بر طرف شده !
یه سوالی داشتم میخواستم بدونم در اکانت شبانه ی صبانت اگر با وایرلس وصل شده باشیم بعد از یک ساعت که دیسکانکت میشه خودش دوباره کانکت میشه یا اینکه چه جوریاست؟
سلام
1-وقتی مودم را روی PPPoE راه میندازیم هم باید براش connection بسازیم؟
2-در حالت Bridge Mode هم باید username, Password , VPI , VCI , Connection Type را وارد کرد؟
با سلام
مودم من اینه D-link-2640U ببخشید که اینجا میپرسم . چون تنظیمات یکیه
یکی اینکه چطوری مودم رو ریست کنم
دیگه اینکه چرا وقتی روی وایرلس پسورد میزارم انتن وایرلس میره و قط میشه ؟ و دوباره پسورد رو غیرفعال میکنم درست میشه
Network Authentication رو روی کدوم بزارم ؟
WEP Encryption این گزینه بهتره ؟
با بقیه چه فرقی داره ؟
پشتش سوراخ داره. با گیره کاغذ چند ثانیه فشار دهید. یادم نیست نرم افزاری هم بشه یا نه ولی w8901g میشه .نقل قول:
روی موبایل اینطوره؟ wep از همه قدیمیتره و به نسبت نا امنه . wpa2 جدیدتره ولی ممکنه بعضی دستگاهها با این روش دچار مشکل بشن و وصل نشن. این مدل وایرلسش گاهی اذیت میکنه .
با سلامنقل قول:
1: خير زماني كه pppoe مي سازيد ازتون يوزر و پسورد همونجا ميخواد
كه وارد ميكنيد
2: خير نبايد زماني كه bridge تنظيم ميكنيد اينارو وارد كنيد
بعد از اينكه به bridge تغيير داديد بايد از توي ويندوز يه كانكشن بسازيد
موفق باشيد.
دوستان سلام
همونطور که میدونین برای استفاده از"وی پی ان" باید روی کامپیوتر یک کانکشن جداگانه ایجاد کرد.
میخواستم بدونم توی تنظیمات این مدل مودم میشه کاری کرد که IP آدرس "وی پی ان" رو ذخیره کنیم تا دیگه نیاز نباشه بصورت دستی به"وی پی ان" وصل بشیم؟؟؟
درود بر شمانقل قول:
امکانش نیست ...
سلام،
!!!!!!!
نمیتونم به وایرلس مودم وصل بشم!!
رمز هم نذاشتم! همیشه هم بدون رمز وصل میشدم. دو تا گوشی هم دارم، نشد.
از وقتی که این کار رو کردم اینطوری شده!!: اومدم به یه آیفون برم نت و برنامه هاش رو دانلود کنم، به اینترنت وصل بودم که توی Cypedia یهو هنگ کرد و پرید بیرون، دوباره رفتم توش اما بازم هنگ کرد. بعد اون آیفون که اصلا وایرلس رو پیدا نمیکرد، اما گوشیم پیدا میکنه ولی وصل نمیشه!!
نظرتون چیه؟!
reset بدم؟!
================================================== =====================
مشکل حل شد. دلیلش: نیاز به یک restart مودم بود. خاموش روشن کردم درست شد.
دوستان سلام
من فایل رو از طریق وایرلس منتقل می کنم به سیستم دیگه که اون سیستم به کابل به مودم وصله
مشکل این جاش نهایت سرعتی که انتقال می ده 25 مگا بیته در حالی که این مودم 5 مگا بیته
فاصله ای بین مودم و لپ تاپم نیست
هر کاریش کردم از 25 مگ بیشتر نشد
چرا؟؟؟
تنظیمات رو هم روی پیش فرضه
با سلامنقل قول:
خوب اون سرعت انتقال با كابل هست كه محاسبه شده
نه وايرلس
موفق باشيد.
ببخشید الان چک کردم سوراخ ریست زیر مودم است 2640uنقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون
نه فک نکنم این طوری باشه
ببین سیستم اولی با کابل به مودم وصله که تا 100 مگ سرعت می ده
سیستم دوم با وایرلس به مودم وصله که تا 54 مگ سرعت می ده
نرم افزار TMAC v5 R3 رو روی هر دو سیستم نصب کردم از هر کدوم که فایل به اون یکی انتقال می دم حد اکثر سرعت 3.1 مگابایت رو نشون می ده که می شه 25 مگابیت حدود نصف سرعت 54 مگی مودم!!!!!!
چی کار کنم که از حداکثر سرعت استفاده کنم یعنی 54 مگ ؟؟؟
سلام به همه
من یه مودم وایرلس دارم،میشه کاری کرد که هر کی خواست از طریق وایرلس به مودم وصل بشه به من اطلاع داده بشه،مثلا اعلام کنه فلانی با این آی پی به شبکه شما وصل شد.
این شاید بکارتون بیادنقل قول:
شاید نیاز به چیز شکن باشه برای دیدن سایتکد:http://www.whoisonmywifi.com/
بدون چیزشو نداری.نقل قول:
این نسخه 30 روزه استنقل قول:
کد:http://www.softpedia.com/get/Network-Tools/Network-IP-Scanner/Who-Is-On-My-Wifi.shtml
دانلود نمیشه:41:
با سلامنقل قول:
این لینک مرحله ی آخر دانلود همون نرم افزاری هست که دوستمون معرفی کردن
موفق باشید.کد:http://www.liutilities.com/products/campaigns/adv/rb/softpedia/mpu/
دوستان، کرک برای این برنامه سراغ ندارید؟
سلام این مودم که خودم هم دارمش میشه به مودم وایمکس وصل کرد یعنی که اینترنت از لن بهش داد
متوجه منظورتون نمیشم! یعنی از طریق یه مودم وایرلس به این مودم اینترنت بدید؟نقل قول:
یا از طریق این مودم به مودم وایمکس اینترنت بدید؟ یا؟؟؟
به بخش کرک و سریال مراجعه کنید:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=9[/HTML]