سلامنقل قول:
این چندین بار که توضیح داده میشه . شما باید با استفاده از کلید 4 روی هدف ها ( خمپار اندازه ها ) قفل می کنید و بعد شلیک میشه . چند ثانیه که نگه داری درست میشه.
Printable View
سلامنقل قول:
این چندین بار که توضیح داده میشه . شما باید با استفاده از کلید 4 روی هدف ها ( خمپار اندازه ها ) قفل می کنید و بعد شلیک میشه . چند ثانیه که نگه داری درست میشه.
سلام دوستان عزیز
ببخشید مزاحم شدم
بازی MOD جدیدی رو گرفتم بعد از نصب بازی نمیره تو بازی هر کاری میکنم ! میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه!
ممنون
اروری چیزی میده ؟؟ یا هیچی نمیشه ؟؟ فایل moh updater رو هم یه بار اجرا کن .
کرک ریلودد برا بازی اومده.
احتمال داره با این کرک باگ ها برطرف بشه اگر باگ از خود بازی نباشه!!!
سلام دوستان
نظر در مورد بازی :
بازیش کپی برداری از روی modern Warfar 2 هستش !
گیم پلی اش خیلی خوبه ! اما گرافیکش به COD نمیرسه !
فرقش با COD کشور و گرافیکش هست ! (COD عشق عراق داره ولی این اولین بار افغانستان رو هدف گرفته )
کلا بد نبود !
مگر اینکه با فیلمها و بازی هاشون نشون بدن چقدر قوی هستن ! 7، 8 ساله توی بگرام گیر کردن ! :D
باید اینو هم اضافه کرد . بقول دوستمون فقط !!!kill me! kill me please :31:نقل قول:
من مال کنسول رو پیدا نکردم اینجا میگم
بازی متوسطی بود گرافیک خوبی نداشت خیلی خشک بود بازی انفجارها افتضاح بود . کلا خیلی خشک و مصنوعی بود . پر از باگ های مسخره و آزار دهنده هم بود اما ارزش 1 بار تموم کردن رو داشت ازونجایی که عاشقانه عاشق FPS هستم !
در آخر به نظرم از بازی های هم سبک خودش مثل MW , BC خیلی فاصله داشت .
به نظر من که اولش فوق العاده افتضاح بود.........
((گرافیک))
یکم که جلو رفتم گیم پلیش یکم ننگ رو پشوند
منم میگم همون ارزش یک بار بازی کردن رو داشت
حالا من بازی زیباترین بازی دنیا هم که باشه یا زشت ترین فقط یه بار بازیش میکنم اون بازیو
به نظر بازی خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییی قشنگ بود واقعا حال کردم و فقط و فقط 2تا مشکل داشت
1-گرافیک جالب نبود
2-خیلی کوتااه بود
اما صداگذاری عالی آهنگ توپ داستان خیلیییی قشنگ فیلم های بازی واقعا گرافیکی و اوجه واقیعت --گیم پلی عالی فقط یه چندتا باگ داشت مثلا یارو رفت بالا دست منو نگرفت که برم و هر کار کردم دیدم نمیره دیگه از بای اومدم بیرون رفتم تو خوب شد 3 بار از این قبیل مشکلات پیش اومد که با بیرون رفتن از بازی و اجرای دوباره خوب شد اونم شاید از کرکش بوده
در کل من خیلی حال کردم مراحل متنوعی داشت و به اونایی که بازی نکردن پیشنهادش میدم
من بازی رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه موقع نصب دایرکتس به مشکل خورد و نصب نکرد نمیدونم چرا همون پیغام ارور DX1O نیست رو میده... چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
اگه میتونید خودتون به صورت جدا و دستی دایرکس رو نصب کنید شاید درست بشه در غیر این صورت یبار دیگه کلا به اقدام به نصب کنید.
داداش دایرکتس اصلا نصب نمیشه نمیدونم چرا؟ َ دستی چطوری باید نصب کنم؟
اگه فايل ستاپ دايركتس رو داري نصبش كننقل قول:
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
ولي خداييش بازيه قشنگيه مخصوصا آخراي بازي ، اولاش يكم بيمزه بود :31:
ممنون بازی رو اجرا کردم فقط منو روسیه چیکار کنم؟
MOH.Repack_Epidemz اینو دانلود کردم
پچی چیزی هست که انگیلیسیش کنه
رفیقaha2012 کارت خیلی درسته این کرکی که گذاشتی جواب داد مرسی
بچه ها یه لطفی کنید اون جریان گرا دادن به توپخانه رو یه توضیحی بدین:
اولیا رو میشه زد قشنگ گرا میده و میزنه ولی سری دوم ماشینا که میان اصلا هیچ گرایی در کار نیست!
ریست هم کردم اما درست نشد!
من یه جا تو فصل day 1 قسمت سومش گیر کردم
یه تیر بار چی نشسته پشت تیربار تا میتونه میزنه
با نارنجک و تیر هم نمیمیره
باید چکارش کرد؟!
خواهش میکنم داداش.امیدوارم تا آخر بازی مشکلی نداشته باشی.البته نخواهی داشت:20::46:نقل قول:
نقل قول:
آقا یه بار که از اول مرحله رفتم حل شد ولی خوب باختم یعنی هر بار ببازم باید کل مرحله رو از اول برم؟ عجبا!
سلام دوستان. من مدال افتخار رو نصب کردم اما این دو تا ارور رو میده چی کار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل اول برای نصب نبود و پیدا نشدن یه فایل physx هست که به کارت گرافیک مربوط میشه ؛ اگر physx داری روی سیستمت پاکش کن و دوباره نسب کن برای اجرای بازی ها همیشه علاوه بر نصب درایور کارت گرافیک باید physx که مخصوص کارت های nvidia هست همیشه نصب باشه.نقل قول:
مشکل دوم مربوط میشه به پیدا نشدن چند تا فایل بازی که احتمالاً توی اجرا مهم هستن و باید باشن که با توجه به error مربوطه پیدا نیستند ؛ احتمال داره مشکل از دی وی دی و ناقص نصب شدن بازی باشه.
پیشنهاد من اینه که اول بازی رو به طور کامل پاک کنی ، بعد physx رو نصب کنی (از nvidia.com دانلود کن) ، و در آخر دوباره بازی رو نصب کنی تا ببینی مشکل حل میشه یا ...
لطفا یکی راهنمایی کنهنقل قول:
توی بازی شدیدا لگ می زنه ! چی کار کنم
بعد از اجراي بازي به اين مشكلات بر ميخورم و تا الان2-3 تا كرك هم دانلود كردم ولي بازم همون مشكلات
کد:http://ups.night-skin.com/uploads/89-7/1333683818.jpg
کد:http://ups.night-skin.com/uploads/89-7/1320255065.jpg
اينم هر سه عكس در يك فايل فشردهکد:http://ups.night-skin.com/uploads/89-7/1331997558.jpg
کد:http://rapidshare.com/files/428895780/Medal_Error.rar
کرک ریلودد رو تست کردید؟نقل قول:
کد:http://gf.wiretarget.com/medal_of_honor_2010.htm
ببین دوست من اصولآ واسه اکثرآ 2 قسمت از بازی این اتفاق افتاده که کلآ باگ از خود بازی هست..نقل قول:
یکی اون قسمت هست که داخل فرودگاه مخروبه هست و یکی دیگه هم طرف زیر یک چادر نشسته...
حالا هر دو مشکل یک راه حل ساده داره:20:
شما همون مرحله رو از اول برو درست میشه(تو مورد دوم سعی کن جلو نری و از همون پشت اولین دیوار به طرف امان ندی تا یارات زود برن جلو)
میشه یکی بگه کجا میشه زبان بازی روانگلیسی کرد از کدوم قسمت منو خواهشا بگید دیگه منوی من روسیه هیچی نمیدونم !!!
میشه یکی بگه کجا میشه زبان بازی روانگلیسی کرد از کدوم قسمت منو خواهشا بگید دیگه منوی من روسیه هیچی نمیدونم !!!
دوستان تو اون مرحله ای که تو هلیکوپتریم
که با یه دوربین سیاه سفید (تقریبا به سبزی هم میخوره) داه نشون میده که باید یه دونه از این دستگاه هایه تیر انداز رو بزنیم.
من هر چی رو تیر میزنم چیزی نمیشه...
چی کار باید کرد؟؟
باید دکمه ی 4 رو نگه داری تا رو هدف قفل بشه و بعدش 4 رو ول کن.همین:46:نقل قول:
دمت گرم :10:نقل قول:
اقا این بازیو من هر کاری میکنم گیر میکنه یعنی گیر داره بازی هر کرکیم بود اجرا کردم ولی خلاصه الان تا اونجااییم که بالای برج دیده بانی باید ماشینا و تانکهای دشمنو بزنم ایا اینجا هدفگیری اتوماتیک نداره که خودش قفل بشه؟
فک کنم اون قسمتی رو میگی که بهت 5-4 نوع هدف گیری میده...نقل قول:
یادمه خودمم اینجا اعصابم بهم ریخته بود..هر کار میکردم رد نمیشد ولی...شما رو حدفتون 4 رو نگه دار چند ثانیهنقل قول:
اقا این بازیو من هر کاری میکنم گیر میکنه یعنی گیر داره بازی هر کرکیم بود اجرا کردم ولی خلاصه الان تا اونجااییم که بالای برج دیده بانی باید ماشینا و تانکهای دشمنو بزنم ایا اینجا هدفگیری اتوماتیک نداره که خودش قفل بشه؟
در ضمن برای نابود کردن تانکها شما باید از توپ 105 میلیمتری که در پایین صفحه در اختیار دارید استفاده کنید(با چرخوندن قلتک موس نوع سلاحتون عوض میشه اگر درست یادم باشه)
امروز برای سومین بار هم بازیو تموم کردم! بسی حال داد!( اصلا هم حال نداد! همین جوری گفتم تا جمله قشنگ تموم شه)
سلام
بازی رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه..!!
چرا.......!!؟؟
کرک یا چیز دیگه ای داره....؟
ممنون:10:
نظر شخصیم در مورد این بازی این بود که مشکلات زیادی در طراحی اون وجود داره، خیلی کوتاه ساخته شده و جذابیتهاش تا حد ممکن حذف شده؛ حذف شده که نه اصلا جذابیتی برای بازی در نظر گرفته نشده!
اگه به هوش مصنوعی دشمنا 1 از 10 نمره بدم خیلی به EA حال دادم!
این بازی روی Hard اینطوری بود! اگه ارزشش رو داشت امتحان میکردم که ببینم روی Easy چطوریه!
منم این بازی رو دو رو پیش خریدم :13:
اصلا اون چیزی که توقع داشتم نبود ... به نظر من بازیش خیلی تکراری و کسل کننده س ...
فضای بازی هایی مثل COD5 توش تکرار میشه ... جذابیت نداره.
گرافیکشم که خیلی عادیه :13:
گیم پلی تکراری ...
فقط وقتی به در لگد میزنم حال میده :31:
خواهش میکنم کمکم کنید....:19:نقل قول:
خب ارور میده ؟ چه اروری میده ؟ :20:نقل قول:
راستی اولش دیدی که چک میکنه واسه آپدیت بازی فکر کنم اگه اون وقت اینترنت باشی حتما باید آپدیت کنی وگرنه نمیره تو بازی ولی اگه دیسکانکت باشی ازت میپرسه آپدیت پیدا نشد همینو میخوای بازی کنی تو هم میزنی یستردی :31: