دوستان شبانه رایگان همین الان فعال شده !
نتایج تست :
1 - هیچی از شارژ کم نمیشه
2 - سرعت در حد فاجعه پایین هست در حد دایال آپ ( مال من الان 4 کیلوباست در ثانیه هست ) :2:
Printable View
دوستان شبانه رایگان همین الان فعال شده !
نتایج تست :
1 - هیچی از شارژ کم نمیشه
2 - سرعت در حد فاجعه پایین هست در حد دایال آپ ( مال من الان 4 کیلوباست در ثانیه هست ) :2:
گفتم هیچ رایگانی بی دلیل نیست !
با بدبختی p30world رو باز کردم !
سرعت من رسید به 3 کیلوبایت :2: فردا زنگ میزنم پشتیبانی بیچارشون میکنم :thumbsdow
اصلا من نمیتونم 2 تا سایت را همزمان با هم باز کنم!از دیال اپم بدتره! داره گریه ام میگیره! امیدوارم درستش کنند!
---------- Post added at 02:52 AM ---------- Previous post was at 02:51 AM ----------
اخه اون پسره پشتیبانی هم ازدستش کاری برنمیاد ولی خب فردا همه تلفن کشش کنیم ببینیم چی میشه!
به هر حال اینجور که معلومه سرعت به خاطر ترافیک زیاد پایین نیومده چون هنوز 90% بچه ها اطلاع ندارن امشب رایگانه !
سرعت رو به صورت نرم افزاری پایین آوردن دلیلش هم خدا میدونه ! یا دارن تست میکنن یا میخوان ببینن واکنش ما چجوره یا ...
سرعت من قبل از ساعت شبانه اومد پایین ماله شما ها از 1 اینجوری شد؟
من امشب نمایشگاه بودن مسئول فروش میگفت از روز اول نمایشگاه شبانه فعال شده!!
ولی من دیشب تا جایی که یادم میاد داشت از اکانتم کم میشد بین ساعت 1 تا 4 صبح
نگران نباشید الان تو مرحله تسته! سرعت روزانه به هیچ وجه به طور محسوس پایین نمیاد، اما شبانه بعید میذونم سرعت همان باشه!
ايده آلش اينه که پينگ زير 200 باشه....نقل قول:
عزيزان لطفا منطقه مخابراتىتون هم بگيد به نظر من هنوز مونده واسه زنگ زدن به پشتيبانى همون شنبه تست کنيد ببينيد چطوره...منم خواب بودم ديشب!نقل قول:
اما بايد همگى شاکى اين بشيم که چرا به قواتون عمل نکردين و سرعت ها يکى نيست......
اما شبانه رو تست نکردم.نقل قول:
نهاز من ساعت 11 تست کردم سرعت همون بودش.نقل قول:
چرت گفته خودشون گفتن بعد نمایشگاه راه میوفته...
منم احتمال میدم تست بوده ،باید امشب ببینیم سرعت چطوریه.
بعید میدونم سرعتو اینطوری نگه دارند چون با این سرعت هر شب 100 مگ بیشتر نمیشه دانلود داشت که به هیچ دردی نمی خوره
---------- Post added at 09:41 AM ---------- Previous post was at 09:39 AM ----------
به منم دو روز پیش گفت که شبانه فعال شده اما دو شب پیش که امتحان کردم از حسابم کم میشد.البته اون موقع گزینه night free هم به پانل من اضافه نشده شده ولی الان می بینم اضافه شدهنقل قول:
بله! مودم معمولی میدن!! و نمیشه وایرلس بگیری.نقل قول:
بهشون گفتم که خوب به من وایرلس بدین و من مابه التفاوت مودم را میدم گفتن نمیشه!!
راستی کسی تو می دونه تو خمینی شهر سرویس میدن یا نه؟ پیش شمارم 360.
البته فعلا نوشتم ولی مطمئن نیستم که بهم بدن!!
خب مثه اینکه دیشب حسابی حال گیری کردن ... البته خدا را شکر من خواب بودم و تست نکردم وگرنه با این سرعتی که شما می گید احتمالا چیزی از مانیتور من نمونده بود :31:
احتمالش هست که شاید در حالت تست بوده باشه ... باید ببینیم امشب می خوان چه گلی به سرمون بزنند که این همه توی نمایشگاه ادعا کردند ذره ای از سرعتت پایین نمی یاد و مثه قبل شما ادامه می دی با این تفاوت که شبانت رایگانه (جون عمشون)
امروز هم من یه ذره افت سرعت توی page باز کردن احساس می کنم ..
نمی دونم چرا اما یه حسی بهم می گه شبانه رایگان یعنی شروع بدبختی :46:
امیدوارم حالت تست بوده باشه.چون من دیشب اصلا نمیتونستم صفحه باز کنم چه برسه به دانلود.
حالا هم سرعت دانلودم از 130 بالاتر نمیره.همیشه 180 فیکس بود.
پشتیبانی چرا برنمیداره؟!
دوستان شبانه فعال شده
برید توی پنل adsl اتون ببینید توی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدت زمان/حجم تقریبی برای هر قانون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته
night_free
100 مگ ؟؟ با اون سرعت هیچ سایتی باز نمیشد چه برسه دانلود کرد نهایت نهایتش میشد با اون سرعت از 1 تا 6 صبح 50 مگ گرفت !!نقل قول:
منم احتمال میدم تست بوده ،باید امشب ببینیم سرعت چطوریه.
بعید میدونم سرعتو اینطوری نگه دارند چون با این سرعت هر شب 100 مگ بیشتر نمیشه دانلود داشت که به هیچ دردی نمی خوره
مخابرات برای این که میخواست تو نمایشگاه مشتری جمع کنه حتما اینا گفته
حالا یه چند روزی بهشون مهلت میدیم اگه سرعت شبانه بهتر نشد که باید همگی بهشون اعتراض کنیم که سرعت شبانه رو درست کنند یا که به حالت قبل برش گردونند
چون این سرعتی که اینا برا شبانه گذاشتند اصلا قابل تحمل نیست و یه جور توهین به شعور ما مشتریان مخابرات هستش ولانسبت ماها را بچه فرض کردند که بیاند با گذاشتن شبانه با سرعت دیال آپ، ماهارا ساکت کنند
حتی به نظر من اینها سیاستشون این بود که بیان بگن یه خبری برا شبانه داریم که ما مشتریان مخابرات به غرفه هاشون مراجعه کنیم و غرفه شون همش شلوغ باشه تا بتونند تو نمایشگاه مشتری جمع کنند
دقیقا
دوستان اگه با هم متهد بشیم مخابرات رو به خاک و خون میکشیم :21:
تا آخرا هفته صبر کنیم اگه شد که شد
اگه نشد یه قرار دسته جمعی بزاریم بریم اعتراض
سلام دوستان و همشهریان عزیز
بعد از اینکه پست های شما رو خوندم خیلی خیلی تعجب کردم !!
چون من دیشب متوجه قسمت Night_Free شدم و تقریبا تا ساعت 5 صبح داشتم دانلود میکردم
هیچی از حسابم کم نشد ، سرعت هم دقیقا ، دقیقا مثل روزهای عادی بود ... !
به هیچ عنوان کم نشده بود و تا صبح هم یکنواخت بود ...
امیدوارم که مشکل شما هم حل بشه و بتونین با همون 1Mb/s دانلود داشته باشید
البته بقول دوستمون نباید خیلی سوء استفاده کنیم تا نظرشون عوض نشه :5:
جدی میگی؟! مال کدوم مرکز مخابراتی هستید؟
من ساعت 3 دیشب سرعتم خیلی پایین بود!اگه از شما سرعت بالا بوده پس برای ما هم احتمالا درست میشه.
دوستان لطف کنند اگه تغییری امشب ایجاد شد اسم مرکز مخابراتیشونم بگند.
تا امشب که ببینیم چی میشه! بای.
دوست عزیز شما کدوم مرکز مخابراتی هستی؟ میشه بگی پیش شمارت چنده که سرعتت مثل همیشه بوده؟نقل قول:
واقعا که این مخابرات مسخرشو در آورده!!
ازشون پرسیدم چرا نمی زارین ما از جاهای دیگه سرویس بگیریم گفت چون شرکتا تجهیزاتی که بتونند روی خط های فیبر سرویس بدندو ندارن!
از شرکتایی که تو نمایشگاه شرکت داشتن پرسیدم اینا راست می گن، گفتن مخابرات می خواد خط های فیبر در انحصار خودش باشه وگر نه ما هم تجهیزات میگذاشتیمو سرویس می دادیم!!
خدایا کی راست می گه کی دروغ؟!!!!:41:
بازم امیدوار شدم که لااقل یکی پیدا شده که سرعت شبانه اش خوب بوده، پس بالای 90 درصد ما شاهد سرعت دیال آپ برای شبانه نیستیم
---------
این قضیه اینکه شرکت های خصوصی می گفتن که می خواستیم تجهیزات برای فیبر نوری بزاریم ولی مخابرات نذاشت به نظر یکمی ایش خالی بنده آخه چند سالی بود که خطمون فیبر نوری بود و هیچ شرکتی روی اون سرویس نمی داد حتی مخابرات، این شرکت های خصوصی یه 2 سالی مارو حسابی سرکار گذاشتند و هی وعده می دادند که ما می خوایم خطوط dlc راه اندازی کنیم ولی هیچ کاری نمی کردند و هی بهونه می اوردند که تجهیزات گرونه و درحال خریدش هستیم .مخابرات هم یه تاریخی را مشخص کرد و گفت بعد از تاریخ اگه سرویس روی dlc ندید خودم وارد بازار می شم.بالاخره ضرب الاجل مخابرات تموم شد و این شرکت ها کاری نکردند و فقط وعده می دادند و ما را هم حسابی تو کف گذاشتند. حتی یک هفته هم نداگستر رو خطوط dlc هم سرویس ارائه داد که دیگه دیر شده بود و مخابرات جلوشو گرفت.یه 2 ماه بعد مخابرات خطوط اینترنتو رو dlc ارائه داد.
البته این قضیه که مخابرات dlc را تحت انحصار خودش گذاشته زیاد درست نیست چون اینجوری دیگه براش رقیبی وجود نداره که بخواد کیفیتشو بالا بره.البته به نظر من اگه این قضیه شبانه راه اندازی بشه مخابرات در صدر شرکت های اینترنتی اصفهان قرار داره. اگه قیمت های نمایشگاهو میدید متوجه میشدید که نسبت قیمت و ترافیک و سرعت مخابرات در مقایسه با بقیه شرکت ها بهترین نوع هستش قطعی هاشم که نسبت به شرکت های خصوصی کمی کمتره ولی چون شبانه نداره به درد کسایی که دانلود بالا دارند نمی خوره
درسته دقیقآ یک سال و نیم پیش من در به در دنبال ADSL بودم مرکز مخابراتی ما هم از خطوط DLC استفاده میکرد خودم شخصا رفتم دفتر مرکزی شاتل و نداگستر و درخواست دادم که بیان این مرکز مخابرات ماهم سرویس بدن که گفتن چون خطوط شما DLC هست برای مــــــــا صرف اقتصادی نمیکنه !
حالا هم که مخابرات خودش داره میده دادشون در اومده و طلب کارن !
نقل قول:نقل قول:
مرکز مخابرات آزادی با پیش شماره ی 673
البته دو حالت ممکنه اتفاق بی افته.
یکی اینکه امشب سرعت من هم برسه به دیال آپ :41: ، دوم اینکه سرعت همگی زیاد بشه . که امیدوارم حالت دوم اتفاق بی افته :31:
نقل قول:
در مورد صرفه اقتصادی دقیقا من هم همین حرف هارو شنیدم ...
میگفتن تجهیزاتی نیاز داره که گویا حدود 90 میلیون تومان هزینش میشد !! :18:
آقا این شبانه رایگان بخوره تو فرق سرشون
این دیگه چیه
مسخره کردند ملت رو
آقا یعنی چه
با این حساب شب دیگه نمیشه رقت تو اینترنت
آقا نخواستیم
اه
سرعت دانلود 10 Kb !!!! واقعا شورشو درآوردند!!
سرعت دانلود نهایتا 15 KB/S !!!
تازه خیلی از سایت ها را هم زورش نمیرسه باز کنه!ادم چی بگه؟!
فردا همه زنگ بزنیم به مخابرات شاید وضع فرق کنه.
سرعت من که نهایت به 7 کیلوبایت میرسه ولی بیشتر رو 4 کیلوبایته ، ما که رفتیم بخوابیم .
قبلا آرزو داشتم مخابرات شبانه رایگان داشته باشه الان آرزو دارم نداشته باشه !
آخه 7-8 کیلوبایت چیه که رایگان کردن ؟ از شب تا صبح نهایت 50 مگ میشه دانلود کرد که اونم مگه چقدر پولش میشه که حالا منت گذاشتن رایگانش کردن ؟ :2:
یعنی ملت اینقدر بدبخت بیچاره شدن که پول 50 مگ دانلود رو نداشته باشن شب بیدار بمونن ؟
4 روز دیگه که یارانه ها رو برداشتن پول برقی که به خاطر سیستم روشن و حجم 50 مگ پرداخت کنیم ماهیانه به اندازه 15 گیگ حجم قیمت پیدا میکنه :19:
خداییش اگه سرعت 100 را بدند مگه توی 5 ساعت چقدر میشه.
منم قید شبانه را با این وضعیت میزنم.اگه درست کردند که هیچ اگه نه بیچاره شون میکنم!
شب خوش.
سرعت قبل از ساعت 1 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت بعد از ساعت 1 : ( گفتم شاید طرف 5 صبح بهتر بشه دیدم فرقی نکرده )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا این کارشون زشته
این به من شما توهینه
این شبانه رایگان بخوره تو سرشون
زنگ زدم گفتند مشکل شبانه به زودی حل میشه
قیمت تجهیزات dlc گرونه و به خاطر تحریم پیدا کردنشون مشکله.نقل قول:
عزيزان منم امشب تست کردم سرعت دانلود از سرور سافت گذار که همه ميشناسنش زور ميزد ميشد 13KB/s
الان که دانشگام اما اومدم خونه زنگ ميزنم کسايي هم که اين پست رو ميخونن هم زنگ بزنن تا بفهمن پيگير هستيم.
منم زنگ زدم گفتند بزودی درستش می کنیم
خوب خدا رو شکر
همونطور که حدس میزدم و تو پست قبلی نوشتم ، حالت اول اتفاق افتاد و دیشب مخابرات ، دایال آپ رو روسفید کرد !!!
رکوردم دیشب 12KB/s بود ... :41:
حالا جالب اینه که اگه کسی شب با اینترنت کار داشته باشه و نخواد رایگان باشه هم نمیشه !! حتما باید با بیچارگی و سرعت کم کارشو انجام بده ...
اوه ! شما که بی تغییر بودی؟!نقل قول:
الان سایت رو نگاه کردم دیدم که خبرش رو زدن ....
امشبم تست میکنیم اگه درست شد که هیچ درست نشد دیگه ما اونا رو درست میکنیم....:46::31:کد:www.adsl.tce.ir
همه با هم جمع میشیمنقل قول:
میریم مخابرات رو میپوکونیم
دوستان خبرای بد:
الان زنگ زدم گفتن که میخوان کلا سرعت های جدید ارائه بدن که شبانه و روزانه یکی بشه....یعنی الان که ما 1 مگ داریم رو زانه اما شبانه همون 128 واقعی هست که اون 1 مگ هم برمیدارن و کمپلت سرویس های جدید میدن اما طرف میگفت که توی نمایشگاه میخواسته عملی بشه که نشده از زمان اجراش پرسیدم گفتن بچه ها دیتاشون اینطوری گفتن...یعنی تصمیم گیرنده اونان اونا گفتن شبانه رو رو 128 بزارید....اما به نظر شما این بچه ها دیتا همون بچه ها بالا نیستن؟ یا اونا این نیستن ؟
اصلا کی به کیه؟!:31:
پ.ن: دوستان دیگه معلوم شد که فعلن رو 64 بستن تا ببینن چطوره اما عزیزان همگی باید دست به دست هم بدیم و در روز دوبار بهشون زنگ بزنیم اینطوری میفهمن که ما ناراضی هستیم و سرعت ها رو زیاد میکنن....به نظرم هم این برنامه ای که در بالا نوشتم عملی نیست چون اگه میخواست بشه همون روز نمایشگاه به قول خودشون بچه ها دیتا شون مطرح میکردن
من نگفتم کاسه ای زیر نیم کاسه هست ... آخه اینا که فکر رفاه مشتریاشون نیستند .. خداوکیلی ارزش فحش هم ندارند
باور کنید من شبها جرئت نمی کنم بیام طرف اینترنت چون اینجوری که شما می گید یا یه کاری درست خودم میدم یا اونا
اینا فکر کردند ما مسخره هستیم ..
الان زنگ زدم گفت که ما هم نمی دونیم ... هیچی معلوم نیست اما گفتن سرعتها را زیاد می کنیم .. اما کی مشخص نیست .
آخه پس کی باید به ما اطلاع رسانی کنه؟!!!
می دونند ما از شرکت دیگه ای نمی تونیم سرویس بگیریم گفتند بذار هر بلایی خواستیم به سرشون بیاریم ..:44: